Ëmbëlsirë e shpejtë, ja receta

më 3.2016 - GazetaBlic

Një recetë e lehtë dhe e shijshme! Përbërësit: 4 filxhan çaji miell, 2 filxhan çaji sheqer, 3 vezë, 2 lugë gjellë kakao, 1 pecivë, 1 filxhan kafeje vaj, 2 filxhan çaji ujë. Për mbushje: Puding vanilje,...

Kindebueno torte (Receta)

më 3.2016 - Lajmi.net

Receta fantastike dhe shumë e shijshme. Përbërësit: Peta të gatshme 1 krem vanilje 1 krem çokollatë 4-dl qumësht 1 lugë sheqer vanilje 3-dl krem pana 1 lugë nutella Lajthi të bluara Çokollata KinderBueno...

‘Mafina’ me banane

më 3.2016 - Republika

Përbërësit: ▪ 3 banane të shtypura ▪ 2 ve ▪ Gjysmë gote qumësht ▪ 1 grusht me ara të copëtuara ▪ 1/ e gotës shurup ▪ 260 gram miell ▪ 1 lugë çaji sodë buke ▪ ½ lugë çaji kanellë ▪ 1 lugë çaji me...

Hot Dog me fara susami

më 3.2016 - Politiko

Një recetë ndryshe për përgatitjen e Hot Dog’ut. Ju bëftë mirë. Përbërësit: 2 lugë fara susami, hot dog, maja birre gjysmë luge, vaj ulliri, 300 gr miell, 80 gr mustardë, kripë. Përgatitja: Meremi së...

Ëmbëlsirë kremoze

më 3.2016 - infoGLOBI

Shpërndaje Facebook Twitter Google + Përbersit: 6 veze 6 luge sheqer 2 luge vaj 3 luge kakao 6 luge miell 1 pluhur per pjekje Shurupi: 100 gr sheqer 200 ml uje Kremi: 750 ml qumesht 2 pudinga vanilje 1...

Receta e ditës| Torte Me Portokall dhe Çokollatë

më 3.2016 - GazetaBlic

Përbërësit: 6 ve 100 gr sheqer 200 gr margarin 3 lugë supe me kakao 3 lugë miell 1 pluhur për pjekurina Përbërësit për krem: 500 ml ajkë e ëmbël(hoplla) 300 gr qokoladë lëvorja e një portokalli...

Torte Me Portokall dhe Çokollatë

më 3.2016 - Zhurnal

Torte Me Portokall dhe Çokollatë Publikuar 21.03.2016 në 10:15 nga R.ZH.   |   1 i lexuar Përbërësit: 6 ve 100 gr sheqer 200 gr margarin 3 lugë supe me kakao 3 lugë miell 1 pluhur...

Receta për një kek të kripur: me proshutë dhe ullinj

më 3.2016 - Te Sheshi

Përbërësit: 3 vezë 70 gr djathë parmixhan 80 ml vaj ulliri 220 ml qumësht 300 gr miell 1 lugë kafeje maja 1 lugë kafeje sheqer 50 gr ullinj pa bërthamë 100 gr djathë që shkrin Përgatitja: Në një enë...

Kek me proshutë dhe ullinj

më 3.2016 - Republika

Përbërësit: 3 vezë 70 gr djathë parmixhan 80 ml vaj ulliri 220 ml qumësht 300 gr miell 1 lugë kafeje maja 1 lugë kafeje sheqer 50 gr ullinj pa bërthamë 100 gr djathë që shkrin Përgatitja: Në një enë...

Bryreçka me Nutella në tigan

më 3.2016 - Iliria News

Përbërësit: 250 gr miell 30 gr sheqer 120 ml ujë 25 ml vaj luledielli 1 lugë maja për ëmbëlsira Pak kripë Nulella Pluhur sheqeri Përgatitja: Për të përgatitur byreçkat bashkojmë në një tas miellin, sheqerin,...

Kek me arra

më 3.2016 - Neshesh

Përbëresit: 3 veze, 1 gote sheqer, 1 gote vaj ulliri, 1 gote miell, 1 gote qumesht, 1 luge gjelle kakao, 1 filxhan kafeje me arra, Cokollate garnitur dhe soden. Përgatitja: Ne nje tas qelqi hedhim vezet...

Bryreçka me Nutella në tigan

më 3.2016 - Republika

Përbërësit: 250 gr miell 30 gr sheqer 120 ml ujë 25 ml vaj luledielli 1 lugë maja për ëmbëlsira Pak kripë Nulella Pluhur sheqeri Përgatitja: Për të përgatitur byreçkat bashkojmë në një tas miellin, sheqerin,...

Brownie- katrorë të mrekullueshëm çokollate

më 3.2016 - Gazeta Express

Receta më e mirë për këtë ëmbëlsirë të famshme amerikane. Përbërësit: 225 g gjalpë, e shkrirë400g sheqer i kaftë1 lugë e mesme ekstrakt vanilje4 vezë225g miell140g kakao1 lugë e mesme kripëgjysmë luge...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK