Zbuloni ushqimet më të mira që heqin mërzitjen

para 4 muajve - Top Channel

Gjendja shpirtërore ka lidhje të pashmangshme me ushqyerjen. Të gjithë studiuesit janë të mendimit se ushqimet që ne hamë ndikojnë direkt në ndjenjat tona, ndaj AgroWeb.org këshillon që të rishikoni pushtetin...

Këto fruta janë shumë të dobishme për organizmin tuaj

para 4 muajve - Top Channel

Më shumë se një në katër të rritur në Mbretërinë e Bashkuar kanë presion të lartë të gjakut, gjë që bën që gjaku të pompohet me shumë forcë nëpër trup. Por shumë do të jenë të pavëmendshëm për gjendjen...

Katër “superpijet” që zvogëlojnë rrezikun nga sëmundjet e zemrës

para 4 muajve - Koha.net

Shumë të rritur vuajnë nga shtypja e lartë e gjakut, që shkakton që gjaku të rrjedhë më me forcë nëpër trup. Por, shumë nuk janë në dijeni për gjendjen pasi rrallë shkakton simptome që i vëren, shkruan...

Këto fruta janë shumë të dobishme për organizmin tuaj

para 4 muajve - Indeks online

Më shumë se një në katër të rritur në Mbretërinë e Bashkuar kanë presion të lartë të gjakut, gjë që bën që gjaku të pompohet me shumë forcë nëpër trup. Por shumë do të jenë të pavëmendshëm për gjendjen...

Katër ushqime që janë të shëndetshme për zemrën

para 4 muajve - Revista Kosovarja

Të ushqyerit është pjesa që luan rolin më të rëndësishëm në shëndetin tuaj. Çdo ditë lexoni dhe dëgjoni aq shumë sa nuk dini më çfarë të besoni. Studiuesit nga Kolegji Amerikan i Kardiologjisë kryen disa...

Zbuloni ushqimet më të mira që heqin mërzitjen

para 4 muajve - TvNews

Gjendja shpirtërore ka lidhje të pashmangshme me ushqyerjen. Të gjithë studiuesit janë të mendimit se ushqimet që ne hamë ndikojnë direkt në ndjenjat tona, ndaj AgroWeb.org këshillon që të rishikoni pushtetin...

Këto fruta janë shumë të dobishme për organizmin tuaj

para 4 muajve - TvNews

Më shumë se një në katër të rritur në Mbretërinë e Bashkuar kanë presion të lartë të gjakut, gjë që bën që gjaku të pompohet me shumë forcë nëpër trup. Por shumë do të jenë të pavëmendshëm për gjendjen...

Katër ushqime që janë të shëndetshme për zemrën

para 4 muajve - Gazeta Metro

Të ushqyerit është pjesa që luan rolin më të rëndësishëm në shëndetin tuaj. Çdo ditë lexoni dhe dëgjoni aq shumë sa nuk dini më çfarë të besoni. Studiuesit nga Kolegji Amerikan i Kardiologjisë kryen disa...

Dëshironi të largoni mërzitjen? Provoni këto ushqime

para 4 muajve - ACTV

Gjendja shpirtërore ka lidhje të pashmangshme me ushqyerjen. Të gjithë studiuesit janë të mendimit se ushqimet që ne hamë ndikojnë direkt në ndjenjat tona, ndaj këshillohet që të rishikoni pushtetin që...

Jo vetëm të shijshme, por edhe të ngopin! Cilat janë perimet më të mira për diabetikët

para 4 muajve - Alsat-M

I tillë është rasti i perimeve të cilat jo vetëm janë të shijshme, por edhe të ngopin. Perimet duhet të jenë pjesë e rëndësishme e regjimit ushqimor të një diabetiku, thonë ekspertët e AgroWeb.org. Të...

Jo vetëm të shijshme, por edhe të ngopin! Cilat janë perimet më të mira për diabetikët

para 4 muajve - Top Channel

Sëmundja e diabetit të tipit 2 jo domosdoshmërisht nënkupton nevojën për kufizimin e shumë ushqimeve të shijshme. I tillë është rasti i perimeve të cilat jo vetëm janë të shijshme, por edhe të ngopin....

Katër ushqime për një zemër të shëndetshme

para 4 muajve - Syri.net Kosova

Të ushqyerit është pjesa që luan rolin më të rëndësishëm në shëndetin tuaj. Çdo ditë lexoni dhe dëgjoni aq shumë sa nuk dini më çfarë të besoni. Studiuesit nga Kolegji Amerikan i Kardiologjisë kryen disa...

Zbuloni ushqimet më të mira që heqin mërzitjen

para 4 muajve - Top Channel

Gjendja shpirtërore ka lidhje të pashmangshme me ushqyerjen. Të gjithë studiuesit janë të mendimit se ushqimet që ne hamë ndikojnë direkt në ndjenjat tona, ndaj AgroWeb.org këshillon që të rishikoni pushtetin...

Katër ushqime për një zemër të shëndetshme

para 4 muajve - Ora news

Të ushqyerit është pjesa që luan rolin më të rëndësishëm në shëndetin tuaj. Çdo ditë lexoni dhe dëgjoni aq shumë sa nuk dini më çfarë të besoni. Studiuesit nga Kolegji Amerikan i Kardiologjisë kryen disa...

Katër ushqime për një zemër të shëndetshme

para 4 muajve - Syri

Të ushqyerit është pjesa që luan rolin më të rëndësishëm në shëndetin tuaj. Çdo ditë lexoni dhe dëgjoni aq shumë sa nuk dini më çfarë të besoni. Studiuesit nga Kolegji Amerikan i Kardiologjisë kryen disa...

Katër ushqime që janë të shëndetshme për zemrën

para 4 muajve - Alsat-M

Të ushqyerit është pjesa që luan rolin më të rëndësishëm në shëndetin tuaj. Çdo ditë lexoni dhe dëgjoni aq shumë sa nuk dini më çfarë të besoni. Çfarë është e mirë për të ngrënë në fund të fundit, dhe...

Cilat janë perimet më të mira për diabetikët

para 4 muajve - Zeri

Sëmundja e diabetit të tipit 2 jo domosdoshmërisht nënkupton nevojën për kufizimin e shumë ushqimeve të shijshme. I tillë është rasti i perimeve të cilat jo vetëm janë të shijshme por edhe të ngopin. Perimet...

Dëshironi të largoni mërzitjen? Provoni këto ushqime

para 4 muajve - Aktuale

Gjendja shpirtërore ka lidhje të pashmangshme me ushqyerjen. Marketing Të gjithë studiuesit janë të mendimit se ushqimet që ne hamë ndikojnë direkt në ndjenjat tona, ndaj këshillohet që të rishikoni pushtetin...

Katër ushqime që janë të shëndetshme për zemrën

para 4 muajve - Periskopi

Katër ushqime që janë të shëndetshme për zemrën 27 May, 23:17 Të ushqyerit është pjesa që luan rolin më të rëndësishëm në shëndetin tuaj. Çdo ditë lexoni dhe dëgjoni aq shumë sa nuk dini më çfarë të besoni....

Jo vetëm të shijshme, por edhe të ngopin! Cilat janë perimet më të mira për diabetikët

para 4 muajve - TvNews

Sëmundja e diabetit të tipit 2 jo domosdoshmërisht nënkupton nevojën për kufizimin e shumë ushqimeve të shijshme. I tillë është rasti i perimeve të cilat jo vetëm janë të shijshme, por edhe të ngopin....

Zbuloni ushqimet më të mira që heqin mërzitjen

para 4 muajve - Lexo

Gjendja shpirtërore ka lidhje të pashmangshme me ushqyerjen. Të gjithë studiuesit janë të mendimit se ushqimet që ne hamë ndikojnë direkt në ndjenjat tona, ndaj AgroWeb.org këshillon që të rishikoni pushtetin...

Cilat janë perimet më të mira për diabetikët

para 4 muajve - TvNews

Sëmundja e diabetit të tipit 2 jo domosdoshmërisht nënkupton nevojën për kufizimin e shumë ushqimeve të shijshme. I tillë është rasti i perimeve të cilat jo vetëm janë të shijshme, por edhe të ngopin....

Katër ushqime që janë të shëndetshme për zemrën

para 4 muajve - Gazeta Express

Të ushqyerit është pjesa që luan rolin më të rëndësishëm në shëndetin tuaj. Çdo ditë lexoni dhe dëgjoni aq shumë sa nuk dini më çfarë të besoni. Studiuesit nga Kolegji Amerikan i Kardiologjisë kryen disa...

Dëshironi të largoni mërzitjen? Provoni këto ushqime

para 4 muajve - Top Channel

Gjendja shpirtërore ka lidhje të pashmangshme me ushqyerjen. Të gjithë studiuesit janë të mendimit se ushqimet që ne hamë ndikojnë direkt në ndjenjat tona, ndaj këshillohet që të rishikoni pushtetin që...

Hipertensioni shkaktohet nga konsumimi i tepërt i kripës

para 4 muajve - Ekonomia Online

Nuk është më sekret se konsumimi i tepërt i kripës rrit qarkullimin e gjakut dhe shkakton hipertension. Megjithatë sipas shkencës kjo lidhje qëndron edhe kur konsumojmë ushqime të shëndetshme. Në një studim...

Katër ushqime të shëndetshme për zemrën

para 4 muajve - FaxWeb

Të ushqyerit është pjesa që luan rolin më të rëndësishëm në shëndetin tuaj. Çdo ditë lexoni dhe dëgjoni aq shumë sa nuk dini më çfarë të besoni. Studiuesit nga Kolegji Amerikan i Kardiologjisë kryen disa...

Zbuloni ushqimet më të mira që heqin mërzitjen

para 4 muajve - TvNews

Gjendja shpirtërore ka lidhje të pashmangshme me ushqyerjen. Të gjithë studiuesit janë të mendimit se ushqimet që ne hamë ndikojnë direkt në ndjenjat tona, ndaj AgroWeb.org këshillon që të rishikoni pushtetin...

Katër ushqime që janë të shëndetshme për zemrën

para 4 muajve - ABC News

Të ushqyerit është pjesa që luan rolin më të rëndësishëm në shëndetin tuaj. Çdo ditë lexoni dhe dëgjoni aq shumë sa nuk dini më çfarë të besoni. Çfarë është e mirë për të ngrënë në fund të fundit, dhe...

Një filxhan kafe ju ndihmon në humbjen e peshës

para 4 muajve - Zeri

Pirja e kafesë mund të aktivizojë sistemin mbrojtës kundër yndyrnave të trupit, një zbulim ky që mund të ketë pasoja të mundshme në luftën kundër obezitetit dhe diabetit. Në një studim të publikuar të...

Dëshironi të largoni mërzitjen? Provoni këto ushqime

para 4 muajve - Revista Kosovarja

Gjendja shpirtërore ka lidhje të pashmangshme me ushqyerjen. Të gjithë studiuesit janë të mendimit se ushqimet që ne hamë ndikojnë direkt në ndjenjat tona, ndaj këshillohet që të rishikoni pushtetin që...

Katër ushqime që janë të shëndetshme për zemrën

para 4 muajve - Almakos

Të ushqyerit është pjesa që luan rolin më të rëndësishëm në shëndetin tuaj. Çdo ditë lexoni dhe dëgjoni aq shumë sa nuk dini më çfarë të besoni. Çfarë është e mirë për të ngrënë në fund të fundit, dhe...

Dëshironi të largoni mërzitjen? Provoni këto ushqime

para 4 muajve - TvNews

Gjendja shpirtërore ka lidhje të pashmangshme me ushqyerjen. Të gjithë studiuesit janë të mendimit se ushqimet që ne hamë ndikojnë direkt në ndjenjat tona, ndaj këshillohet që të rishikoni pushtetin që...

Ushqimet që heqin mërzinë

para 4 muajve - Koha.net

Gjendja shpirtërore ka lidhje të pashmangshme me ushqyerjen. Të gjithë studiuesit janë të mendimit se ushqimet që ne hamë ndikojnë direkt në ndjenjat tona, ndaj këshillohet që të rishikoni pushtetin që...

Cilat janë perimet më të mira për diabetikët

para 4 muajve - BalkanWeb

Sëmundja e diabetit të tipit 2 jo domosdoshmërisht nënkupton nevojën për kufizimin e shumë ushqimeve të shijshme. I tillë është rasti i perimeve të cilat jo vetëm janë të shijshme por edhe të ngopin. Perimet...

Katër pijet që duhet të pini çdo ditë nëse keni probleme me zemrën

para 4 muajve - Gazeta Metro

Sëmundjet e zemrës janë nga sëmundjet më të përhapura në vendin tonë. Në Shqipëri, rreth 9000 njerëz vdesin çdo vit për shkak të sëmundjeve që kanë lidhje me zemrën, sipas të dhënave të Institutit të Shëndetit...

Një filxhan kafe ju ndihmon në humbjen e peshës

para 4 muajve - Bota Sot

Pirja e kafesë mund të aktivizojë sistemin mbrojtës kundër yndyrnave të trupit, një zbulim ky që mund të ketë pasoja të mundshme në luftën kundër obezitetit dhe diabetit. Në një studim të publikuar të...

Një filxhan kafe ju ndihmon në humbjen e peshës

para 4 muajve - Indeks online

Pirja e kafesë mund të aktivizojë sistemin mbrojtës kundër yndyrnave të trupit, një zbulim ky që mund të ketë pasoja të mundshme në luftën kundër obezitetit dhe diabetit. Në një studim të publikuar të...

Një filxhan kafe ju ndihmon në humbjen e peshës

para 4 muajve - Ekonomia Online

Pirja e kafesë mund të aktivizojë sistemin mbrojtës kundër yndyrnave të trupit, një zbulim ky që mund të ketë pasoja të mundshme në luftën kundër obezitetit dhe diabetit. Në një studim të publikuar të...

Ndikimi i fikut kundër shtypjes së lartë të gjakut

para 4 muajve - Bota Sot

Shumë njerëz vuajnë më së shumti nga hipertensioni, i njohur ndryshe si tensioni i lartë i gjakut. Tensioni i lartë i gjakut mund të jetë shkatërrimtar për zemrën, trurin dhe veshkat. Përpos kësaj, tensioni...

Dietat me bazë bimore sjellin përfitime për shëndetin e zemrës

para 4 muajve - Shqip

Nëse i jepni bimëve vendin kryesor në dietën tuaj do të keni shumë benefite për shëndetin e zemrës, tregon një studim. Studiuesit në Danimarkë treguan se dietat vegjetariane dhe vegane ulin nivelet e kolesterolit...

Ndikimi i fikut kundër shtypjes së lartë të gjakut

para 4 muajve - Bota Sot

Shumë njerëz vuajnë më së shumti nga hipertensioni, i njohur ndryshe si tensioni i lartë i gjakut. Tensioni i lartë i gjakut mund të jetë shkatërrimtar për zemrën, trurin dhe veshkat. Përpos kësaj, tensioni...

Ndikimi i fikut kundër shtypjes së lartë të gjakut

para 4 muajve - Ekonomia Online

Shumë njerëz vuajnë më së shumti nga hipertensioni, i njohur ndryshe si tensioni i lartë i gjakut. Tensioni i lartë i gjakut mund të jetë shkatërrimtar për zemrën, trurin dhe veshkat. Përpos kësaj, tensioni...

Cilat janë perimet më të mira për diabetikët

para 4 muajve - Nistori

Sëmundja e diabetit të tipit 2 jo domosdoshmërisht nënkupton nevojën për kufizimin e shumë ushqimeve të shijshme. I tillë është rasti i perimeve të cilat jo vetëm janë të shijshme por edhe të ngopin. Perimet...

Ekspertët: Këto 5 ushqime duhet ngrënë kur përpiqeni të mbeteni shtatzënë

para 4 muajve - Gazeta Metro

Është e vërtetë se nuk ka ushqime magjike për të mbetur shtatzënë, por një ndryshim në konsumin e ushqimit mund të ndikojë në fertilitetin tuaj, transmeton Gazeta Metro. Këtu janë disa nga ato ushqime...

Frutat që duhet konsumuar kundër diabetit

para 4 muajve - Insajderi.org

Ka spekulime sipas të cilave diabetikët nuk mund të hanë fruta për shkak të përmbajtjes së lartë të sheqerit. Këto spekulime nuk janë të vërteta për faktin se frutat nuk ofrojnë vetëm sheqer. Frutat dhe...

Frutat që duhet konsumuar kundër diabetit

para 4 muajve - Ekonomia Online

Ka spekulime sipas të cilave diabetikët nuk mund të hanë fruta për shkak të përmbajtjes së lartë të sheqerit. Këto spekulime nuk janë të vërteta për faktin se frutat nuk ofrojnë vetëm sheqer. Frutat dhe...

Si ndikon konsumi i kafesë tek personat që vuajnë nga hipertensioni?

para 4 muajve - Shqip

Konsumi i dy ose më shumë filxhanëve me kafe në ditë rrit dyfish rrezikun e vdekjes së parakohshme nga sëmundjet kardiovaskulare tek njerëzit me hipertension të rëndë, sugjeron një studim i ri. Sipas studiueseve,...

Çfarë i ndodh trupit nëse nuk hani fruta dhe perime

para 4 muajve - TV21

Rregulli artë i ushqyerjes së shëndetshme është që vaktet tona duhet të jenë të ylberta, në sensin e ngjyrave dhe larmishmërisë së ushqyesve që ofrojnë perimet dhe frutat. Sipas ekspertëve, njerëzit duhet...

Gjashtë ndryshime dietike që do të ndihmojnë në uljen e niveleve të kolesterolit

para 4 muajve - ABC News

Dieta mund të luajë një rol të madh në rregullimin e kolesterolit tuaj. Gati 2 në 5 të rritur kanë kolesterol të lartë, sipas CDC, dhe kjo mund të rrisë rrezikun e sëmundjeve të zemrës. Edhe më keq, për...

Çfarë i ndodh trupit nëse nuk hani fruta dhe perime

para 4 muajve - Nistori

Rregulli artë i ushqyerjes së shëndetshme është që vaktet tona duhet të jenë të ylberta, në sensin e ngjyrave dhe larmishmërisë së ushqyesve që ofrojnë perimet dhe frutat. Sipas ekspertëve, njerëzit duhet...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK