Angelina Jolie flet shqip!

para 2 jave - Koha.mk

Aktorja me famë ndërkombëtare, Angelina Jolie, ka njoftuar se libri “Njihni të drejtat tuaja dhe kërkojini ato”, i shkruar nga ajo, Amnesty International dhe Geraldine Vab Bueren, është publikuar edhe...

Angelina Jolie shkruan në shqip, përmend edhe Kosovën

para 2 jave - Aktuale

Aktorja me famë ndërkombëtare, Angelina Jolie, ka njoftuar se libri “Njihni të drejtat tuaja dhe kërkojini ato”, i shkruar nga ajo, Amnesty International dhe Geraldine Vab Bueren, është publikuar edhe...

Angelina Jolie flet shqip!

para 2 jave - Ina

Aktorja me famë ndërkombëtare, Angelina Jolie, ka njoftuar se libri “Njihni të drejtat tuaja dhe kërkojini ato”, i shkruar nga ajo, Amnesty International dhe Geraldine Vab Bueren, është publikuar edhe...

Libri i ri Angelina Jolie publikohet në gjuhën shqipe, aktorja ka disa fjalë

para 2 jave - RTV 21

Aktorja e njohur amerikane, Angelina Jolie ka njoftuar për librin e saj “Njihni të drejtat tuaja dhe kërkoni ato”, për librin e saj ajo ka thënë se është publikuar edhe në Kosovë e Shqipëri. Njoftimin...

Aktorja Angelina Jolie përmend Kosovën në shqip

para 2 jave - Syri.net Kosova

Angelina Jolie, aktorja e njohur amerikane, ka njoftuar për librin e saj “Njihni të drejtat tuaja dhe kërkoni ato”, për librin e saj ka shkruar edhe në shqip, përpos në gjuhë tjera si atë angleze, polake...

Angelina Jolie përmend Kosovën për Konventën e cila detyron qeveritë në mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve

para 2 jave - Klan Kosova

Aktorja e njohur, Angelina Jolie, ka përmendur Kosovën, në çështjen e të Konventës së të Drejtave të Fëmijëve. Kjo për faktin, se ajo së fundi ka sjellë në treg botimin e saj më të ri, ”Njihni të drejtat...

Emocionuese! Angelina Jolie shkruan në shqip, përmend edhe Kosovën

para 2 jave - Pressonline

Ylli i kinematografisë Hollywood-iane, Angelina Jolie, ka njoftuar se libri “Njihni të drejtat tuaja dhe kërkojini ato”, i shkruar nga ajo, Amnesty International dhe Geraldine Vab Bueren është publikuar...

Angelina Jolie shkruan në shqip, cila është arsyeja?

para 2 jave - Albeu

Angelina Jolie, përveç karrierës shumë-vjeçare në Hollywood, si padyshim një prej yjeve kinematografikë më të mëdhenj në botë, njihet edhe për punën humanitare me organizatat më të mëdhaja jo fitimprurëse,...

Angelina Jolie shkruan shqip, përmend Shqipërinë dhe Kosovën: “Njihni të drejtat tuaja dhe kërkojini ato”

para 2 jave - Ora news

Ylli i kinematografisë botërore, Angelina Jolie ka njoftuar se libri “Njihni të drejtat tuaja dhe kërkojini ato”, i shkruar nga ajo, Amnesty International dhe Geraldine Vab Bueren është publikuar edhe...

Befason Angelina Jolie! Shkruan në shqip, përmend Shqipërinë dhe Kosovën

para 2 jave - ABC News

Aktorja e njohur e Hollivudit, Angelina Jolie, i ka befasuar të gjithë me hapin e radhës. Përmes një postimi në Instagram, diva e kinematografisë ka njoftuar se libri “Njihni të drejtat tuaja dhe kërkojini...

Befason Angelina Jolie! Shkruan në shqip, përmend Shqipërinë dhe Kosovën

para 2 jave - Syri

Aktorja e njohur e Hollivudit, Angelina Jolie, i ka befasuar të gjithë me hapin e radhës. Përmes një postimi në Instagram, diva e kinematografisë ka njoftuar se libri “Njihni të drejtat tuaja dhe kërkojini...

Ylli i kinematografisë, Angelina Jolie shkruan në shqip, përmend Shqipërinë dhe Kosovën: “Njihni të drejtat tuaja dhe kërkojini ato”

para 2 jave - Panorama

Ylli i kinematografisë botërore, Angelina Jolie ka njoftuar se libri “Njihni të drejtat tuaja dhe kërkojini ato”, i shkruar nga ajo, Amnesty International dhe Geraldine Vab Bueren është publikuar edhe...

Angelina Jolie përmend Kosovën për Konventën e cila detyron qeveritë në mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve

para 2 jave - OraInfo

Aktorja e njohur, Angelina Jolie, ka përmendur Kosovën, në çështjen e të Konventës së të Drejtave të Fëmijëve. Kjo për faktin, se ajo së fundi ka sjellë në treg botimin e saj më të ri, ”Njihni të drejtat...

Aktorja Angelina Jolie përmend Kosovën në shqip

para 2 jave - Gazeta Express

Angelina Jolie, aktorja e njohur amerikane, ka njoftuar për librin e saj “Njihni të drejtat tuaja dhe kërkoni ato”, për librin e saj ka shkruar edhe në shqip, përpos në gjuhë tjera si atë angleze, polake...

Angelina Jolie shkruan në shqip, përmend Kosovën

para 2 jave - Bota Sot

Aktorja me famë ndërkombëtare, Angelina Jolie, ka njoftuar se libri “Njihni të drejtat tuaja dhe kërkojini ato”, i shkruar nga ajo, Amnesty International dhe Geraldine Vab Bueren, është publikuar edhe...

Angelina Jolie shkruan në shqip, përmend Kosovën

para 2 jave - Indeks online

Aktorja me famë ndërkombëtare, Angelina Jolie, ka njoftuar se libri “Njihni të drejtat tuaja dhe kërkojini ato”, i shkruar nga ajo, Amnesty International dhe Geraldine Vab Bueren, është publikuar edhe...

Angelina Jolie shkruan në shqip, përmend edhe Kosovën

para 2 jave - Tetova Sot

Aktorja me famë ndërkombëtare, Angelina Jolie, ka njoftuar se libri “Njihni të drejtat tuaja dhe kërkojini ato”, i shkruar nga ajo, Amnesty International dhe Geraldine Vab Bueren, është publikuar edhe...

Aktorja Angelina Jolie shkruan në shqip, përmend Kosovën

para 2 jave - GazetaBlic

Aktorja me famë ndërkombëtare, Angelina Jolie, ka njoftuar se libri “Njihni të drejtat tuaja dhe kërkojini ato”, i shkruar nga ajo, Amnesty International dhe Geraldine Vab Bueren, është publikuar edhe...

Diva e kinematografisë/ Befason Angelina Jolie: Shkruan në shqip, përmend Shqipërinë dhe Kosovën

para 2 jave - Java News

Aktorja e njohur e Hollivudit, Angelina Jolie, i ka befasuar të gjithë me hapin e radhës. Përmes një postimi në Instagram, diva e kinematografisë ka njoftuar se libri “Njihni të drejtat tuaja dhe kërkojini...

Angelina Jolie shkruan në shqip ka njoftuar se libri i saj është publikuar në Shqipëri e Kosovë

para 2 jave - Parrotlla

Aktorja me famë ndërkombëtare, Angelina Jolie, ka njoftuar se libri “Njihni të drejtat tuaja dhe kërkojini ato”, i shkruar nga ajo, Amnesty International dhe Geraldine Vab Bueren, është publikuar edhe...

Libri i ri Angelina Jolie publikohet në gjuhën shqipe, aktorja ka disa fjalë

para 2 jave - Flaka

Aktorja e njohur amerikane, Angelina Jolie ka njoftuar për librin e saj “Njihni të drejtat tuaja dhe kërkoni ato”, për librin e saj ajo ka thënë se është publikuar edhe në Kosovë e Shqipëri. Njoftimin...

Aktorja Angelina Jolie përmend Kosovën në shqip

para 2 jave - Infokusi

Angelina Jolie, aktorja e njohur amerikane, ka njoftuar për librin e saj “Njihni të drejtat tuaja dhe kërkoni ato”, për librin e saj ka shkruar edhe në shqip, përpos në gjuhë tjera si atë angleze, polake...

Angelina Jolie përmend Kosovën për Konventën e cila detyron qeveritë në mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve – Ora Info

para 2 jave - Lapsi

Aktorja e njohur, Angelina Jolie, ka përmendur Kosovën, në çështjen e të Konventës së të Drejtave të Fëmijëve. Kjo për faktin, se ajo së fundi ka sjellë në treg botimin e saj më të ri, ”Njihni të drejtat...

Angelina Jolie përmend Kosovën për Konventën e cila detyron qeveritë në mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve – Ora Info

para 2 jave - Debat

Aktorja e njohur, Angelina Jolie, ka përmendur Kosovën, në çështjen e të Konventës së të Drejtave të Fëmijëve. Kjo për faktin, se ajo së fundi ka sjellë në treg botimin e saj më të ri, ”Njihni të drejtat...

Angelina Jolie përmend Kosovën për Konventën e cila detyron qeveritë në mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve

para 2 jave - Lajm

Aktorja e njohur, Angelina Jolie, ka përmendur Kosovën, në çështjen e të Konventës së të Drejtave të Fëmijëve. Kjo për faktin, se ajo së fundi ka sjellë në treg botimin e saj më të ri, ”Njihni të drejtat...

Angelina Jolie shkruan në shqip, përmend Kosovën

para 2 jave - Arbresh

Aktorja me famë botërore, Angelina Jolie, ka shkruar në gjuhën shqipe dhe ka përmendur Kosovën, në çështjen e të Konventës së të Drejtave të Fëmijëve. Kjo pasi që, ajo së fundi ka sjellë në treg botimin...

Angelina Jolie shkruan në shqip

para 2 jave - Desk.al

Angelina Jolie, përveç karrierës shumë-vjeçare në Hollywood, si padyshim një prej yjeve kinematografikë më të mëdhenj në botë, njihet edhe për punën humanitare me organizatat më të mëdhaja jo fitimprurëse,...

Aktorja Angelina Jolie përmend Kosovën në shqip

para 2 jave - Gazeta10

Angelina Jolie, aktorja e njohur amerikane, ka njoftuar për librin e saj “Njihni të drejtat tuaja dhe kërkoni ato”, për librin e saj ka shkruar edhe në shqip, përpos në gjuhë tjera si atë angleze, polake...

E veçantë, aktorja Angelina Jolie shkruan në shqip

para 2 jave - JOQ Albania

Emocionues për të gjithë shqiptarët dhe jo vetëm është njoftimi i aktores Angelina Jolie. Ajo ka njoftuar se libri “Njihni të drejtat tuaja dhe kërkojini ato”, i shkruar nga ajo, Amnesty International...

Angelina Jolie njofton në shqip për botimin e librit të saj në Kosovë dhe Shqipëri

para 2 jave - Epoka e Re

Akorja e njohur amerikane, Angelina Jolie, ka njoftuar se libri i saj “Njihni të drejtat tuaja dhe kërkoni ato”, është publikuar edhe në gjuhën shqipe, në Kosove dhe Shqipëri.

Angelina Jolie shkruan në shqip, përmend edhe Kosovën

para 2 jave - Revista Kosovarja

Aktorja me famë ndërkombëtare, Angelina Jolie, ka njoftuar se libri “Njihni të drejtat tuaja dhe kërkojini ato”, i shkruar nga ajo, Amnesty International dhe Geraldine Vab Bueren, është publikuar edhe...

Emocionuese! Aktorja Angelina Jolie shkruan në shqip, përmend Shqipërinë dhe Kosovën

para 2 jave - Dosja.al

SHBA- Aktorja Angelina Jolie, ka njoftuar se libri “Njihni të drejtat tuaja dhe kërkojini ato”, i shkruar nga ajo, Amnesty International dhe Geraldine Vab Bueren, është publikuar edhe në Kosovë e Shqipëri....

Angelina Jolie publikon librin e saj: Njofton se e ka edhe në gjuhën shqipe

para 2 jave - Periskopi

Angelina Jolie publikon librin e saj: Njofton se e ka edhe në gjuhën shqipe 18 Sep, 20:56 Angelina Jolie, aktorja e njohur amerikane, ka njoftuar për librin e saj “Njihni të drejtat tuaja dhe kërkoni ato”,...

Aktorja Angelina Jolie shkruan në shqip, përmend Kosovën

para 2 jave - ATV Live

Angelina Jolie, aktorja e njohur amerikane, ka njoftuar për librin e saj “Njihni të drejtat tuaja dhe kërkoni ato”, për librin e saj ka shkruar edhe në shqip, përpos në gjuhë tjera si atë angleze, polake...

Aktorja e njohur amerikane Angelina Jolie përmend Kosovën në gjuhën shqipe

para 2 jave - Pressonline

Angelina Jolie, aktorja e njohur amerikane, ka njoftuar për librin e saj “Njihni të drejtat tuaja dhe kërkoni ato”, për librin e saj ka shkruar edhe në shqip, përpos në… Angelina Jolie, aktorja e njohur...

Angelina Jolie shkruan në gjuhën shqipe dhe përmend edhe Kosovën

para 2 jave - Dukagjini

Aktorja e njohur amerikane, Angelina Jolie ka bërë të ditur detaje të hollësishme rreth librit të saj më të ri të titulluar “Know your rights”. Libër i cili është përkthyer edhe në gjuhën shqipe.” Jolie...

Aktorja Angelina Jolie shkruan në shqip, përmend Kosovën

para 2 jave - Bota Press

Aktorja me famë ndërkombëtare, Angelina Jolie, ka njoftuar se libri “Njihni të drejtat tuaja dhe kërkojini ato”, i shkruar nga ajo, Amnesty International dhe Geraldine Vab Bueren, është publikuar edhe...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK