Qofte – shtëpie

më 5.2016 - Telegrafi

Përbërësit: -300 gr mish i bluar; -200 gr thërrime buke; -3 ve; -200 gr parmesan; -2 thelpinj hudhëre; -1/2 qepë e kuqe; -Kripë; -Piper; -Majdanoz;

Kek me miell misri dhe limon

më 5.2016 - Gazeta Express

Nuk do t’a gjeni asnjëherë pse kombinimi i miellit të misrit me limonin është kaq i shijshëm, pa e provuar këtë recetë. Shurupi është “qershia mbi tortë”! Përbërësit -  200 gr gjalpë -  200 gr sheqer - ...

Receta për mëngjes: Omlet me perime

më 5.2016 - Gazeta Express

Përbërësit: -  4 kokrra veze -  gjysmë speci jeshil -  gjysmë domate -  disa kërpudha te grira holle -  pak qepe -  majdanoz sipas dëshirësdjathë kaçkavall i grire ne rende Përgatitja:...

Receta për mëngjes: Omletë me perime

më 5.2016 - Gazeta Express

Përbërësit: -  4 kokrra veze -  gjysmë speci jeshil -  gjysmë domate -  disa kërpudha te grira holle -  pak qepe -  majdanoz sipas dëshirësdjathë kaçkavall i grire ne rende Përgatitja:...

Shishqebap me patate

më 5.2016 - Politiko

Për të dashuruarit pas patateve, kjo është një recetë ndryshe dhe shumë e lezetshme. Përbërësit: Patate (aq kokrra sa ju duhen për numrin e shishqebapëve që parashikoni të bëni), sallam, shkopinj për...

Tortë me mak dhe çokollatë

më 5.2016 - Tetova Sot

Kjo është receta e plotë për tortën me mak dhe çokollatë. Përbërësit: 4 vezë 400 gr sheqer 200 ml vaj 200 ml qumësht 400 gr miell 150 gr mak (afion) ½ pluhur për pjekje Marmelatë Çokollatë për zierje Udhëzimet:...

Tortë me mak dhe çokollatë

më 5.2016 - Gazeta Express

Kjo është receta e plotë për tortën me mak dhe çokollatë. Përbërësit: 4 vezë 400 gr sheqer 200 ml vaj 200 ml qumësht 400 gr miell 150 gr mak (afion) ½ pluhur për pjekje ...

Salmon me mustardë në furrë

më 5.2016 - Koalb

Për 4 persona: 4 fileta salmon pa lëkurë (ose troftë) • 100g bukë e thekur e grirë • 1+1/2 lugë sheqer kaf • 2 lugë mustardë Digione • 1 lugë gjelle gjalpë i tretur i ngrohtë • lëkura e grirë e 2-3 kokrrave...

Tavë me patate dhe perime me salcë kërpudhash

më 5.2016 - BalkanWeb

Nga: ZONJA VJOLLCA* 1 kg patate 3-4 karrota 2 degë selino 3 rrepa të bardha 500 gr spinaq 3 thelpinj hudhër 1 kokërr qepë 4 kokrra vezë 500 ml qumësht 80 gr djath pice 1 lgj gjalpë 2 lgj vaj...

Pite me perime dhe mish viçi

më 5.2016 - Te Sheshi

Përbërësit: 350 gr miell 1 gotë ujë të vakët 1 lugë kafe maja pluhur 1 lugë kafe sheqer 1 lugë kafe kripë Pak mish viçi të grirë 1 brokol të prerë në copa të vogla 150 gr mocarel Vaj ulliri Përgatitja:...

Bishtaja furre me djathë

më 5.2016 - Klan

Përbërësit: 500 gr bishtajat jeshile Një tufë qepë të njoma ½ gotë qumësht 1 lugë miell 1 gotë verë të bardhë Djathë kaçkavall i grirë 1 thelpi hudhër Vaj ulliri Gjalp Kripë Piper Përgatitja: Ziejmë në...

Qofte me patate dhe vezë (Receta)

më 5.2016 - Gazeta Express

Përbërësit: 6 vezë të ziera3 patate mesatarisht të ziera2-3 qepë të reja2 ve të freskta1 lugë schmand1 lugë miell1 lugë therime buke (prezlle)Krip, piper të zi dhe vaj për fërgim. Përgatitja : Qerohen...

Makarona me shparguj

më 5.2016 - Telegrafi

Përbërësit: ▪ 150 gr miell gruri (i ashpër) ▪ 1 vezë ▪ kripë ▪ 250 gr makarona ▪ 100 gr sallatë e përzier (miks fletësh sallatash) ▪ hudhër ▪ borzilok (ose manxuranë) ▪ gjalpë ▪ djathë parmixhano...

Makarona me shparguj

më 5.2016 - Lajm

Përbërësit: ▪ 150 gr miell gruri (i ashpër) ▪ 1 vezë ▪ kripë ▪ 250 gr makarona ▪ 100 gr sallatë e përzier (miks fletësh sallatash) ▪ hudhër ▪ borzilok (ose manxuranë) ▪ gjalpë ▪ djathë parmixhano ▪ lëng...

Kjo bukë është e shijshme dhe për më tepër nuk ju shëndosh

më 5.2016 - Java News

Përbërësit: ▪ 1 qese tharmë (apo tharm i freskët sipas dëshirës) ▪ 500 ml ujë të vakët ▪ 500 g miell hikrre ▪ një lugë e vogël kripë ▪ një lugë e vogël sheqer ▪ 3 lugë vaj ulliri Përgatitja: Qiteni miellin...

Buka e shijshme e cila nuk ju shëndoshë: E shkëlqyeshme për diabetikët!

më 5.2016 - Telegrafi

Përbërësit: ▪ 1 qese tharmë (apo tharm i freskët sipas dëshirës) ▪ 500 ml ujë të vakët ▪ 500 g miell hikrre ▪ një lugë e vogël kripë ▪ një lugë e vogël sheqer ▪ 3 lugë vaj ulliri Përgatitja: Qiteni...

Buka e shijshme e cila nuk ju shëndosh: E shkëlqyeshme për diabetikët!

më 5.2016 - Gazeta Express

Përbërësit: ▪ 1 qese tharmë (apo tharm i freskët sipas dëshirës) ▪ 500 ml ujë të vakët ▪ 500 g miell hikrre ▪ një lugë e vogël kripë ▪ një lugë e vogël sheqer ▪ 3 lugë vaj ulliri Përgatitja: Qiteni miellin...

Receta e ditës: Kilfe me salcë hudhrash të freskëta

më 5.2016 - Koalb

Kjo recetë përmban dy grupe të përbrësve. E para vlen për brumin, ndërsa e dyta për salcën me të cilën do të lyeni kiflet, transmeton koalb.com. Brumi 2 gota qumësht ¼ filxhan sheqer 4 lugë tharm buke...

Buka e shijshme e cila nuk ju shëndoshë: E shkëlqyeshme për diabetikët!

më 5.2016 - Gazeta Express

Përbërësit: ▪ 1 qese tharmë (apo tharm i freskët sipas dëshirës) ▪ 500 ml ujë të vakët ▪ 500 g miell hikrre ▪ një lugë e vogël kripë ▪ një lugë e vogël sheqer ▪ 3 lugë vaj ulliri Përgatitja: Qiteni miellin...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK