më 5.2016 - Telegrafi
Përbërësit: -300 gr mish i bluar; -200 gr thërrime buke; -3 ve; -200 gr parmesan; -2 thelpinj hudhëre; -1/2 qepë e kuqe; -Kripë; -Piper; -Majdanoz;
Telegrafi
Gazeta Express
Politiko
Tetova Sot
Koalb
BalkanWeb
Te Sheshi
Klan
më 5.2016 - Gazeta Express
Nuk do t’a gjeni asnjëherë pse kombinimi i miellit të misrit me limonin është kaq i shijshëm, pa e provuar këtë recetë. Shurupi është “qershia mbi tortë”! Përbërësit - 200 gr gjalpë - 200 gr sheqer - ...
Përbërësit: - 4 kokrra veze - gjysmë speci jeshil - gjysmë domate - disa kërpudha te grira holle - pak qepe - majdanoz sipas dëshirësdjathë kaçkavall i grire ne rende Përgatitja:...
më 5.2016 - Politiko
Për të dashuruarit pas patateve, kjo është një recetë ndryshe dhe shumë e lezetshme. Përbërësit: Patate (aq kokrra sa ju duhen për numrin e shishqebapëve që parashikoni të bëni), sallam, shkopinj për...
më 5.2016 - Tetova Sot
Kjo është receta e plotë për tortën me mak dhe çokollatë. Përbërësit: 4 vezë 400 gr sheqer 200 ml vaj 200 ml qumësht 400 gr miell 150 gr mak (afion) ½ pluhur për pjekje Marmelatë Çokollatë për zierje Udhëzimet:...
Kjo është receta e plotë për tortën me mak dhe çokollatë. Përbërësit: 4 vezë 400 gr sheqer 200 ml vaj 200 ml qumësht 400 gr miell 150 gr mak (afion) ½ pluhur për pjekje ...
më 5.2016 - Koalb
Për 4 persona: 4 fileta salmon pa lëkurë (ose troftë) • 100g bukë e thekur e grirë • 1+1/2 lugë sheqer kaf • 2 lugë mustardë Digione • 1 lugë gjelle gjalpë i tretur i ngrohtë • lëkura e grirë e 2-3 kokrrave...
më 5.2016 - BalkanWeb
Nga: ZONJA VJOLLCA* 1 kg patate 3-4 karrota 2 degë selino 3 rrepa të bardha 500 gr spinaq 3 thelpinj hudhër 1 kokërr qepë 4 kokrra vezë 500 ml qumësht 80 gr djath pice 1 lgj gjalpë 2 lgj vaj...
më 5.2016 - Te Sheshi
Përbërësit: 350 gr miell 1 gotë ujë të vakët 1 lugë kafe maja pluhur 1 lugë kafe sheqer 1 lugë kafe kripë Pak mish viçi të grirë 1 brokol të prerë në copa të vogla 150 gr mocarel Vaj ulliri Përgatitja:...
më 5.2016 - Klan
Përbërësit: 500 gr bishtajat jeshile Një tufë qepë të njoma ½ gotë qumësht 1 lugë miell 1 gotë verë të bardhë Djathë kaçkavall i grirë 1 thelpi hudhër Vaj ulliri Gjalp Kripë Piper Përgatitja: Ziejmë në...
Përbërësit: 6 vezë të ziera3 patate mesatarisht të ziera2-3 qepë të reja2 ve të freskta1 lugë schmand1 lugë miell1 lugë therime buke (prezlle)Krip, piper të zi dhe vaj për fërgim. Përgatitja : Qerohen...
Përbërësit: ▪ 150 gr miell gruri (i ashpër) ▪ 1 vezë ▪ kripë ▪ 250 gr makarona ▪ 100 gr sallatë e përzier (miks fletësh sallatash) ▪ hudhër ▪ borzilok (ose manxuranë) ▪ gjalpë ▪ djathë parmixhano...
më 5.2016 - Lajm
Përbërësit: ▪ 150 gr miell gruri (i ashpër) ▪ 1 vezë ▪ kripë ▪ 250 gr makarona ▪ 100 gr sallatë e përzier (miks fletësh sallatash) ▪ hudhër ▪ borzilok (ose manxuranë) ▪ gjalpë ▪ djathë parmixhano ▪ lëng...
më 5.2016 - Java News
Përbërësit: ▪ 1 qese tharmë (apo tharm i freskët sipas dëshirës) ▪ 500 ml ujë të vakët ▪ 500 g miell hikrre ▪ një lugë e vogël kripë ▪ një lugë e vogël sheqer ▪ 3 lugë vaj ulliri Përgatitja: Qiteni miellin...
Përbërësit: ▪ 1 qese tharmë (apo tharm i freskët sipas dëshirës) ▪ 500 ml ujë të vakët ▪ 500 g miell hikrre ▪ një lugë e vogël kripë ▪ një lugë e vogël sheqer ▪ 3 lugë vaj ulliri Përgatitja: Qiteni...
Kjo recetë përmban dy grupe të përbrësve. E para vlen për brumin, ndërsa e dyta për salcën me të cilën do të lyeni kiflet, transmeton koalb.com. Brumi 2 gota qumësht ¼ filxhan sheqer 4 lugë tharm buke...