para 2 jave - Ora news
Studiuesit nga Shkolla e Shëndetit Publik T.H. Chan pranë Unviersitetit Harvard në SHBA zbuluan se njerëzit që konsumojnë më shumë produkte të mishit të kuq të përpunuar, si salçice dhe sallam, janë në...
Ora news
Java News
Anadolu Agency
Koha.net
Vizion Plus
Lapsi
Dosja.al
Syri.net Kosova
Syri
para 2 jave - Java News
Reduktimi i konsumit të mishit të kuq ka përfitime të shumta për shëndetin tonë , sipas përfundimeve të një studimi të ri, të publikuar në revistën “Neurology”. Në fakt, siç tregoi, ngrënia e madje ¼ e...
para 2 jave - Anadolu Agency
Istanbul Studiuesit nga Shkolla e Shëndetit Publik T.H. Chan pranë Unviersitetit Harvard në SHBA zbuluan se njerëzit që konsumojnë më shumë produkte të mishit të kuq të përpunuar, si salçice dhe sallam,...
para 2 jave - Koha.net
Mishi i kuq i përpunuar, siç janë salsiçet, mishrat e ftohta dhe hot-dogët, kanë lidhje me shumë probleme shëndetësore. Së fundmi, një studim ka zbuluar se konsumimi i tepërt i mishit të kuq mund ta dëmtojë...
para 2 jave - Vizion Plus
para 2 jave - Lapsi
Ngrënia e sasive të mëdha të mishit të kuq të përpunuar lidhet me një rrezik më të lartë të demencës dhe rënies së aftësive njohëse, sipas hulumtimit të publikuar në revistën mjekësore të Akademisë Amerikane...
para 2 jave - Dosja.al
SHBA- Ngrënia e sasive të mëdha të mishit të kuq të përpunuar lidhet me një rrezik më të lartë të demencës dhe rënies së aftësive njohëse, sipas hulumtimit t ë publikuar në revistën mjekësore të Akademisë...
para 2 jave - Syri.net Kosova
Hulumtimet tregojnë se rastet e demencës po rriten, me një studim të publikuar këtë javë që vlerëson se rastet në Shtetet e Bashkuara, për shembull, do të dyfishohen deri në vitin 2060. Studimi, i botuar...
para 2 jave - Syri
para 3 jave - Koha.net
Rreth një milion amerikanë pritet të përballen me demencë deri në vitin 2060, që paraqet dyfishin e numrit të sotëm, raportuan studiuesit. Agjencia e lajmeve Associated Press ka shkruar se ky vlerësim...