para 22 orë - TV21
Reduktimi i konsumit të mishit të kuq ka përfitime të shumta për shëndetin tonë , sipas përfundimeve të një studimi të ri, të publikuar në revistën “Neurology”. Në fakt, siç tregoi, ngrënia e madje ¼ e...
TV21
Ora news
Java News
Anadolu Agency
Koha.net
Vizion Plus
Lapsi
Dosja.al
para një dite - Ora news
Studiuesit nga Shkolla e Shëndetit Publik T.H. Chan pranë Unviersitetit Harvard në SHBA zbuluan se njerëzit që konsumojnë më shumë produkte të mishit të kuq të përpunuar, si salçice dhe sallam, janë në...
para një dite - Java News
para një dite - Anadolu Agency
Istanbul Studiuesit nga Shkolla e Shëndetit Publik T.H. Chan pranë Unviersitetit Harvard në SHBA zbuluan se njerëzit që konsumojnë më shumë produkte të mishit të kuq të përpunuar, si salçice dhe sallam,...
para një dite - Koha.net
Mishi i kuq i përpunuar, siç janë salsiçet, mishrat e ftohta dhe hot-dogët, kanë lidhje me shumë probleme shëndetësore. Së fundmi, një studim ka zbuluar se konsumimi i tepërt i mishit të kuq mund ta dëmtojë...
para një dite - Vizion Plus
para një dite - Lapsi
Ngrënia e sasive të mëdha të mishit të kuq të përpunuar lidhet me një rrezik më të lartë të demencës dhe rënies së aftësive njohëse, sipas hulumtimit të publikuar në revistën mjekësore të Akademisë Amerikane...
para një dite - Dosja.al
SHBA- Ngrënia e sasive të mëdha të mishit të kuq të përpunuar lidhet me një rrezik më të lartë të demencës dhe rënies së aftësive njohëse, sipas hulumtimit t ë publikuar në revistën mjekësore të Akademisë...