para 18 orë - Ora news
Një studim i ri sugjeron që njerëzit që hanë tre racione patate të skuqura në javë kanë një rrezik më të lartë për të zhvilluar diabetin e tipit 2. Studiuesit zbuluan se ata që konsumojnë sasi të ngjashme...
Ora news
Bota Sot
Syri
Alsat-M
Koha.net
ABC News
Lexo
para 22 orë - Bota Sot
Konsumimi i shpeshtë i patateve të skuqura lidhet me një rrezik më të lartë për të pasur diabet të tipit 2, krahasuar me pjekjen, zierjen dhe shtypjen e tyre. Një studim i publikuar në British Medical...
para 22 orë - Syri
para 23 orë - Alsat-M
Nëse i doni patatet, ka lajme të mira dhe të këqija: patatet vetë nuk janë të rrezikshme, por mënyra se si përgatiten ato mund të ketë ndikim serioz në shëndet, ka shkruar The Guardian. Sipas një studimi...
para 23 orë - Koha.net
para 23 orë - ABC News
para 23 orë - Lexo
para një dite - Ora news
Një studim i ri i publikuar në revistën mjekësore The BMJ ka zbuluar se ngrënia e shpeshtë e patateve të skuqura lidhet me një rrezik të rritur për zhvillimin e diabetit të tipit 2. Konsumimi i tre porcioneve...
para një dite - Syri