para 8 orë - Pressonline
Mollët përmbajnë fibra, antioksidantë dhe ndihmojnë në ruajtjen e tretjes së shëndetshme. Por, a ndryshon përfitimi i tyre në varësi të kohës kur i konsumojmë? Dietologët japin përgjigje të sakta për momentin...
Pressonline
RTV 21
Ora news
TvNews
Syri
Vizion Plus
Panorama
Alsat-M
Flaka
para një dite - RTV 21
Një mollë në ditë e mban mjekun larg, është një thënie e vjetër e njohur edhe nënat tona na detyruan ta besojmë. Por, ky frut që rrit imunitetin nuk mund të përfshihet në çdo moment të ditës. Sipas studimeve,...
para një dite - Ora news
para një dite - TvNews
para 2 dite - Syri
para 2 dite - Vizion Plus
para 2 dite - Panorama
para 2 dite - Ora news
para 2 dite - Alsat-M
Një mënyrë e thjeshtë për të mbrojtur zemrën, forcuar trurin dhe ulur kolesterolin kushton vetëm disa qindarka: të hash një mollë çdo ditë. Në kulmin e sezonit të mollëve — nga gushti deri në fund të vjeshtës...
para një dite - Flaka
Një mollë në mëngjes është më shumë se një zakon i shëndetshëm – është një mënyrë për të përmirësuar tretjen, për të forcuar imunitetin dhe për të larguar toksinat nga organizmi. Ekspertët theksojnë se...
para 2 dite - Pressonline
Ngrënia e një molle një ose dy orë para një vakti kryesor mund të ndihmojë në kontrollin e peshës trupore. Një mollë nxit ndjesinë e ngopjes dhe mund të zvogëlojë marrjen e kalorive gjatë një vakti. Dietologia...
para 4 dite - Nistori