para 3 orë - Alsat-M
Një studim i fundit në Universitetin e Kalifornisë ka zbuluar se një proteinë e quajtur PER2 – e cila ndihmon në rregullimin e metabolizmin të yndyrës dhe ritmet e brendshme të trupit – ndryshon sjelljen...
Alsat-M
Zhurnal
Ekonomia Online
Ora news
Vizion Plus
Panorama
Flaka
Gijotina
TvNews
Koha.net
para 9 orë - Alsat-M
Për shembull, vaji i skuqjes është një nga përbërësit më të përdorur në gatim, por ka disa lloje që janë në të vërtetë të dëmshme për zemrën nëse nuk jemi të kujdesshëm. Sipas nutricionistes Krutika Nanavati,...
para 11 orë - Zhurnal
19 Kosi, turshitë e përgatitura në shtëpi, buka integrale, ushqimet e fermentuara në përgjithësi janë të pasura me probiotikë. Industria farmaceutike ofron një sërë solucionesh në dukje magjike që pretendojnë...
para 21 orë - Ekonomia Online
Kosi, turshitë e përgatitura në shtëpi, buka integrale, ushqimet e fermentuara në përgjithësi janë të pasura me probiotikë. Industria farmaceutike ofron një sërë solucionesh në dukje magjike që pretendojnë...
para një dite - Ora news
Vlerat shëndetësore që vaji i peshkut i jep organizmit të njeriut janë të shumta. Përdorimi i vajit të peshkut ul rrezikun e atakut në zemër me 8% Sipas një studimi i cili përqendrohej tek llojet e omega-3,...
para një dite - Vizion Plus
para një dite - Panorama
Vlerat shëndetësore që vaji i peshkut i jep organizmit të njeriut janë të shumta. Me këtë artikull, do t’ju tregojmë rreth arsyeve përse këtë suplement duhet ta përdorni për të mirën e zemrës suaj. Përdorimi...
para një dite - Flaka
Vaji i peshkut është një nga suplementet më të rekomanduara për shëndetin e njeriut, falë përmbajtjes së tij të pasur me omega-3. Studimet tregojnë se përdorimi i rregullt i vajit të peshkut ul rrezikun...
para një dite - Gijotina
para një dite - TvNews
para 3 dite - Koha.net