Konsumimi i frutave të thata i mirë për shëndetin

para 2 orë - Indeks online

Mos ngurroni ta përdorni rrushin apo mollët e thata kur gatuani. Një studim i ri i kryer së fundmi ka zbuluar se frutat e thata kanë lidhje me shëndetin më të mirë të njeriut. Sipas mjekëve, njerëzit që...

Konsumimi i frutave të thata i mirë për shëndetin

para 2 orë - Ekonomia Online

Mos ngurroni ta përdorni rrushin apo mollët e thata kur gatuani. Një studim i ri i kryer së fundmi ka zbuluar se frutat e thata kanë lidhje me shëndetin më të mirë të njeriut. Sipas mjekëve, njerëzit që...

Kajsia, fruti i verës

para 18 orë - Ekonomia Online

Krahas përdorimit në kuzhinë për përgatitjen e ëmbëlsirave të ndryshme, kajsia renditet edhe si një frut kurues. Në mjekësinë popullore përdoren frutat e kajsisë, të cilat janë të pasura me shumë vlera...

Kumbullat – fruti i shëndetit për zorrët dhe metabolizmin

para një dite - Flaka

Edhe pse përdoren gjerësisht për përgatitjen e xhemit, kumbullat është mirë të konsumohen edhe të freskëta, pasi përmbajnë përbërës antioksidues më shumë se çdo frut tjetër. Ato ndihmojnë tretjen, përshpejtojnë...

Pse duhet t’i konsumoni të freskëta kumbullat?

para 3 dite - Ekonomia Online

Edhe pse kumbullat përdoret në mënyrë masive për xhem, është mirë t’i konsumoni edhe të freskëta, sepse kanë përbërës antioksidues, më së shumti midis pemëve. I shkojnë për shtati shëndetit të zorrëve,...

Humbje peshe pa sakrifikuar të ëmblat? Zbuloni ëmbëlsirat “e shëndetshme” që rekomandojnë ekspertët!

para 4 dite - Gazeta Shqip

Shumë njerëz që duan të humbin peshë mendojnë se duhet të heqin dorë plotësisht nga ëmbëlsirat. Por sipas nutricionistëve dhe studimeve shkencore, nuk është e nevojshme të jetosh pa shije të ëmbla, mjafton...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK