para 6 orë - Report TV
Byrek me lëng mishi dhe vezë Përbërësit: 1 pako petë byreku (ose petë shtëpie) 2–3 gota lëng mishi (viçi ose pule) 4–5 vezë 4–5 lgj vaj ose gjalpë i shkrirë Kripë, sipas shijes Piper i zi (opsional) Përgatitja:...
Report TV
BalkanWeb
Pressonline
para një dite - Report TV
Mish derri në furrë me portokall, konjak dhe fruta të thata Përbërësit: 1,8 kg mish derri (shpatull ose kofshë) ½ – ⅔ filxhan vaj ulliri ¾ filxhan konjak 1 filxhan lëng portokalli i freskët 2 filxhanë...
Sufle festive me makarona dhe gjeldeti Përbërësit: Për suflenë me makarona: 500 gr makarona të vogla (1 pako) 8 feta gjeldeti i tymosur 270 gr djathë i verdhë i grirë 120 gr djathë i bardhë ½ spec i kuq...
para 2 dite - BalkanWeb
Nga: ZONJA KATERINA 1. Byrek me petë sfoljat, djathë dhe fiq të thatë • 1 pako petë sfoljat • 150 g djathë të shkrirë • 250 g djathë kaçkavall • 15 fiq të thatë • 50 g gjalpë 2. Mish viçi me lakër Brukseli...
para 3 dite - Pressonline
Makarona në furrë është receta e zgjedhur nga Linda Fishta në programin “Në Shtëpinë tonë”. Një nga gatimet më të dashura familjare dhe të shijshme, që kombinojnë shijen e salcës së domates me makaronat...