para 7 orë - Pressonline
Për dekada me radhë, yndyrnat e ngopura u trajtuan si “armiku” kryesor në tryezë. Gjalpi, pana dhe djathrat e stazhonuar shpesh u vendosën në listën e gjërave që duhen konsumuar rrallë, sepse mendohej...
Pressonline
Vizion Plus
Syri
Zeri
Ora news
Gazeta Shqip
para një dite - Vizion Plus
Ngrihesh nga tavolina pas një dreke festive, i ngopur nga një gosti e shijshme. Nuk ke mundur të hash asnjë kafshatë tjetër, përveç, ndoshta, një cope torte. Sidoqoftë, pavarësisht se sa kemi ngrënë, gjithmonë...
para 2 dite - Syri
Ngrihesh nga tavolina pas një dreke festive, i ngopur nga një gosti e shijshme. Nuk ke mundur të hash asnjë kafshatë tjetër - përveç, ndoshta, një cope torte. Sidoqoftë, pavarësisht se sa kemi ngrënë,...
para 2 dite - Zeri
Kur vjen koha për darkën e Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri, shumë prej nesh harrojnë masën dhe hanë ushqim me bollëk. Por çfarë ndodh me trupin dhe trurin tonë kur hamë shumë në një vakt të vetëm? Ushqimi...
para 3 dite - Vizion Plus
para 3 dite - Ora news
Shumë prej nesh e hedhin poshtë modestinë, kur bëhet fjalë për drekën e Krishtlindjeve. Por çfarë i bëjnë këto vakte festive trupit dhe trurit tonë? Ka shumë mënyra se si ushqimi e mbështet trurin tonë...
para 4 dite - Ora news
para 4 dite - Gazeta Shqip
Lodhja e pashpjegueshme, rraskapitja dhe mungesa e energjisë nuk janë gjithmonë pasojë e stresit apo mbingarkesës. Sipas gastroenterologëve, këto shqetësime mund të lidhen drejtpërdrejt me probleme të...