Bukë Pashke e ëmbël

më 6.2015 - Bota Sot

Buka e Pashkës përgatitet mëngjesin e Pashkës në pothuajse çdo familje dhe duke qenë se nuk është as e ëmbël as e kripur, konsumohet në mëngjes. Shoqërohet me reçel ose djathë. Përbërësit: 1 kg miell...

Tortë me mandarina

më 6.2015 - Bota Sot

Përbërësit për tavë 24 cm: 7 mandarina bio, dy prej të cilave për zbukurim 125g gjalpë i butë në temperaturë ambienti 150g sheqer kaf 240g miell bajamesh ose bajame të bluara 100g miell integral (i zi)...

Biskota me krem lemon curd

më 6.2015 - Bota Sot

Përbërësit: 200g miell 200g gjalpë i butë në temperaturë ambienti 100g niseshte 100g sheqer pluhur 6 vezë të ziera – vetëm e verdha lëkura e grirë e 1 limoni bio pak kripë pak uthull krem lemon curd Përgatitja:...

Tartë e kripur me bizele, djathë të freskët dhe shparg

më 6.2015 - Bota Sot

Mund të përgatitet dhe një ditë më parë dhe ta mbushni në momentin që do ta shërbeni. Përbërësit: 1 brumë sfoliat gati (i cilësisë së mirë) 50g rukola 120g djathë dhie i freskët ose Mozzarella 100g bizele...

Byrek me presh e qumësht

më 6.2015 - Klan

Përbërësit (për 4 – 5 persona): Miell – 3 gota uji Ujë – 6 filxhanë kafeje Kripë sipas dëshirës Për mbushje: Presh – 1 kilogram Vezë – 1 ose 2 kokrra Qumësht – ½ filxhan çaji Djathë Kripë Piper Vaj – ½...

Qofte me patate

më 6.2015 - Klan

Përbërësit (për një masë): Patate – 5 ose 6 kokrra mesatare Gjalpë 2 lugë gjelle Kripë Piper Majdanoz Vezë – 2 për brenda dhe 1 për lyerje Miell – 3 filxhanë kafeje Galetë – 3 filxhanë kafeje Yndyrë për...

Biskota çaji

më 6.2015 - Klan

Përbërësit (për 1 kg biskota): Miell – 4 gota uji Sheqer – 1 filxhan çaji Gjalpë – 1 filxhan çaji Vezë – 2 kokrra Sodë – gjysmë luge kafeje Kos ose ujë – 1 filxhan kafeje Arra të grira – 2 lugë gjelle...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK