më 8.2016 - Standard
Salca pikante, e ëmbël e portokallit i kthen kofshët e thjeshta të pulës në diçka shumë të veçantë. Familjarët dhe miqtë tuaj do ta pëlqejnë. Përbërësit: ▪ 8 kofshë pule (mesatare) ▪ 1 filxhan çaji marmelatë...
Standard
Telegrafi
Iliria News
Zhurnal
Java News
më 8.2016 - Telegrafi
më 8.2016 - Iliria News
Për përgatitjen e këtij mishi special të pulës nevojiten: ▪ uthull balsamike ▪ vaj ulliri ▪ rozmarinë ▪ hudhër ▪ një lëvore limoni e grirë në rende ▪ spec i bluar ▪ kripë (sipas mundësive më e trashë)...
më 8.2016 - Zhurnal
Mishi i pulës i marinuar në uthull balsamike (video) Publikuar 20.08.2016 në 10:53 nga S.Zh. | 1 i lexuar Për përgatitjen e këtij mishi special të pulës nevojiten: ▪ uthull balsamike ▪...
Mish i pjekur pule i mbështjellur në role Publikuar 20.08.2016 në 10:56 nga S.Zh. | 1 i lexuar Përbërësit: ▪ 600 gr. fileta apo rriska mishi pule ▪ 120 gr. gjoks pule të përshtatshme për...
më 8.2016 - Java News
Përbërësit: ▪ 600 gr. fileta apo rriska mishi pule ▪ 120 gr. gjoks pule të përshtatshme për mbështjellje ▪ 120 gr. kaçkavall të butë ▪ 1 lugë xhenxhefil të bluar ▪ 1 lugë spec të kuq, të ëmbël dhe...