Kofshë pule të pjekura me portokall

më 8.2016 - Standard

Salca pikante, e ëmbël e portokallit i kthen kofshët e thjeshta të pulës në diçka shumë të veçantë. Familjarët dhe miqtë tuaj do ta pëlqejnë. Përbërësit: ▪ 8 kofshë pule (mesatare) ▪ 1 filxhan çaji marmelatë...

Kofshë pule të pjekura me portokall

më 8.2016 - Telegrafi

Salca pikante, e ëmbël e portokallit i kthen kofshët e thjeshta të pulës në diçka shumë të veçantë. Familjarët dhe miqtë tuaj do ta pëlqejnë. Përbërësit: ▪ 8 kofshë pule (mesatare) ▪ 1 filxhan çaji marmelatë...

Mishi i pulës i marinuar në uthull balsamike

më 8.2016 - Iliria News

Për përgatitjen e këtij mishi special të pulës nevojiten: ▪ uthull balsamike ▪ vaj ulliri ▪ rozmarinë ▪ hudhër ▪ një lëvore limoni e grirë në rende ▪ spec i bluar ▪ kripë (sipas mundësive më e trashë)...

Mishi i pulës i marinuar në uthull balsamike

më 8.2016 - Zhurnal

Mishi i pulës i marinuar në uthull balsamike (video) Publikuar 20.08.2016 në 10:53 nga S.Zh.   |   1 i lexuar Për përgatitjen e këtij mishi special të pulës nevojiten: ▪ uthull balsamike ▪...

Mish i pjekur pule i mbështjellur në role

më 8.2016 - Zhurnal

Mish i pjekur pule i mbështjellur në role Publikuar 20.08.2016 në 10:56 nga S.Zh.   |   1 i lexuar Përbërësit: ▪ 600 gr. fileta apo rriska mishi pule ▪ 120 gr. gjoks pule të përshtatshme për...

Mish i pjekur pule i mbështjellur në role

më 8.2016 - Java News

Përbërësit: ▪ 600 gr. fileta apo rriska mishi pule ▪ 120 gr. gjoks pule të përshtatshme për mbështjellje ▪ 120 gr. kaçkavall të butë ▪ 1 lugë xhenxhefil të bluar ▪ 1 lugë spec të kuq, të ëmbël dhe...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK