http://kariera.mk

​Fatmir Limaj: Me ligj ne jemi pjesë e Parlamentit të Kosovës

para 7 muajve - Top Channel

Kryetari i Nismas Socialdemokrate, Fatmir Limaj ka thënë se kjo parti bashkë me partnerët e saj AKR dhe PD, e kanë kaluar pragun zgjedhor për të qenë pjesë e Kuvendit të Kosovës. “Nëse në këtë vend respektohet...

Limaj: Me ligj, Nisma është pjesë e Kuvendit

para 7 muajve - Zyrtare

Kryetari i Nismas Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka thënë se kjo parti bashkë me partnerër AKR dhe PD e kanë kaluar pragun zgjedhor për të qenë pjesë e Kuvendit të Kosovës. “Nëse në këtë vend respektohet...

Limaj: Me ligj, Nisma është pjesë e Kuvendit

para 7 muajve - Gazeta Express

Kryetari i Nismas Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka thënë se kjo parti bashkë me partnerët, Aleancën Kosova e Re dhe Partinë e Drejtësisë, e kanë kaluar pragun zgjedhor për të qenë pjesë e Kuvendit të...

Fatmir Limaj ende beson që e ka kaluar pragun – ky është komenti i tij i fundit

para 7 muajve - Insajderi

Kryetari i Nismas Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka thënë se kjo parti bashkë me partnerër AKR dhe PD e kanë kaluar pragun zgjedhor për të qenë pjesë e Kuvendit të Kosovës. “Nëse në këtë vend respektohet...

Limaj: Ne me ligj jemi pjesë e Parlamentit të Kosovës

para 7 muajve - Klan Kosova

Kryetari i Nismas Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka thënë se kjo parti bashkë me partnerër AKR dhe PD e kanë kaluar pragun zgjedhor për të qenë pjesë e Kuvendit të Kosovës. “Nëse në këtë vend respektohet...

Limaj: Po e ngrisim zërin tash për votat nga Serbia sepse po dëmtohemi direkt

para 7 muajve - Klan Kosova

Kryetari i Nismas Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka thënë se Komisioni Qendror i Zgjedhjeve i ka pranuar votat nga Serbia pa i verifikuar ato. “Pikëpyetja është si janë mbledh ato zarfe, kush i ka mbledh,...

Fatmir Limaj: KQZ legalizoi kontrabandë – shpalli rezultat të fabrikuar

para 7 muajve - Medial

22:49 | 8 Nëntor 2019 Kreu i Nismas Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka hedhur akuza ndaj Komisionit Qendror Zgjedhor lidhur me shpalljen e rezultateve përfundimtare të zgjedhjeve të 6 tetorit. Limaj tha...

“Me ligj, Nisma është pjesë e Kuvendit”

para 7 muajve - GazetaBlic

Kryetari i Nismas Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka thënë se kjo parti bashkë me partnerët, Aleancën Kosova e Re dhe Partinë e Drejtësisë, e kanë kaluar pragun zgjedhor për të qenë pjesë e Kuvendit të...

Limaj: Po e ngrisim zërin tash për votat nga Serbia sepse po dëmtohemi direkt

para 7 muajve - Medial

Kryetari i Nismas Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka thënë se Komisioni Qendror i Zgjedhjeve i ka pranuar votat nga Serbia pa i verifikuar ato. “Pikëpyetja është si janë mbledh ato zarfe, kush i ka mbledh,...

Limaj: Po e ngrisim zërin tash për votat nga Serbia sepse po dëmtohemi direkt

para 7 muajve - Medial

Kryetari i Nismas Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka thënë se Komisioni Qendror i Zgjedhjeve i ka pranuar votat nga Serbia pa i verifikuar ato. “Pikëpyetja është si janë mbledh ato zarfe, kush i ka mbledh,...

Nuk e kaluan pragun zgjedhor, Limaj akuzon KQZ-në

para 7 muajve - OraInfo

Fatmir Limaj ka folur për rezultatin në zgjedhjet e 6 tetorit. Kreu i Nismas Socialdemokrate, ka hedhur akuza ndaj Komisionit Qendror Zgjedhor lidhur me shpalljen e rezultateve përfundimtare të zgjedhjeve...

Limaj: Ne me ligj jemi pjesë e Parlamentit të Kosovës

para 7 muajve - Klan Kosova

Kryetari i Nismas Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka thënë se kjo parti bashkë me partnerër AKR dhe PD e kanë kaluar pragun zgjedhor për të qenë pjesë e Kuvendit të Kosovës. “Nëse në këtë vend respektohet...

Fatmir Limaj: KQZ legalizoi kontrabandë – shpalli rezultat të fabrikuar

para 7 muajve - Klan Kosova

Kreu i Nismas Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka hedhur akuza ndaj Komisionit Qendror Zgjedhor lidhur me shpalljen e rezultateve përfundimtare të zgjedhjeve të 6 tetorit. Limaj tha se rezultatet e shpallura...

Nuk e kaloi pragun zgjedhor, Limaj akuzon KQZ-në

para 7 muajve - OraInfo

Fatmir Limaj ka folur për rezultatin në zgjedhjet e 6 tetorit. Kreu i Nismas Socialdemokrate, ka hedhur akuza ndaj Komisionit Qendror Zgjedhor lidhur me shpalljen e rezultateve përfundimtare të zgjedhjeve...

Fatmir Limaj: KQZ në mënyrë masive shkeli ligjin, ndodhi keqadministrimi më i madh në një proces zgjedhor

para 7 muajve - Klan Kosova

Kryetari i Nismas Socialdemokrate, Fatmir Limaj ka thënë se derisa procesi zgjedhor i 6 tetorit ishte në duart e qytetarëve, ishte i suksesshëm, por kjo ndryshoi pas mbylljes së vendvotimeve. ”Procesin...

Limaj: KQZ legalizoi kontrabandë – shpalli rezultat të fabrikuar

para 7 muajve - GazetaBlic

Kreu i Nismas Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka hedhur akuza ndaj Komisionit Qendror Zgjedhor lidhur me shpalljen e rezultateve përfundimtare të zgjedhjeve të 6 tetorit. Limaj tha se rezultatet e shpallura...

Limaj sërish sulmon KQZ’në: Legalizoi kontrabandë

para 7 muajve - Zyrtare

Kreu i Nismas Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka hedhur akuza ndaj Komisionit Qendror Zgjedhor lidhur me shpalljen e rezultateve përfundimtare të zgjedhjeve të 6 tetorit. Limaj tha se rezultatet e shpallura...

Limaj: Ne me ligj jemi pjesë e Parlamentit të Kosovës

para 7 muajve - Medial

Kryetari i Nismas Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka thënë se kjo parti bashkë me partnerër AKR dhe PD e kanë kaluar pragun zgjedhor për të qenë pjesë e Kuvendit të Kosovës. “Nëse në këtë vend respektohet...

Fatmir Limaj: Ndodhi keqadministrimi më i madh në një proces zgjedhor

para 7 muajve - GazetaBlic

Kryetari i Nismas Socialdemokrate, Fatmir Limaj ka thënë se derisa procesi zgjedhor i 6 tetorit ishte në duart e qytetarëve, ishte i suksesshëm, por kjo ndryshoi pas mbylljes së vendvotimeve. ”Procesin...

Limaj: Me ligj, Nisma është pjesë e Kuvendit

para 7 muajve - Tetova Sot

Kryetari i Nismas Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka thënë se kjo parti bashkë me partnerët, Aleancën Kosova e Re dhe Partinë e Drejtësisë, e kanë kaluar pragun zgjedhor për të qenë pjesë e Kuvendit të...

Limaj: Me ligj, Nisma është pjesë e Kuvendit

para 7 muajve - Infokusi

Kryetari i Nismas Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka thënë se kjo parti bashkë me partnerët, Aleancën Kosova e Re dhe Partinë e Drejtësisë, e kanë kaluar pragun zgjedhor për të qenë pjesë e Kuvendit të...

Limajt i vjen përgjigja nga Vetëvendosje: S’kemi faj pse ke abuzuar në qeverisje

para 7 muajve - Gazeta Express

Ditë më parë, kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, hodhi akuza ndaj Lëvizjes Vetëvendosje, duke thënë se po t’iu ndodhte atyre kjo që i ndodhi partisë së tij, do ta kallnin Prishtinën . Kjo...

Limajt i vjen përgjigja nga Vetëvendosje: S’kemi faj pse ke abuzuar në qeverisje

para 7 muajve - Tetova Sot

Ditë më parë, kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, hodhi akuza ndaj Lëvizjes Vetëvendosje, duke thënë se po t’iu ndodhte atyre kjo që i ndodhi partisë së tij, do ta kallnin Prishtinën. Kjo...

Limaj: Ne me ligj jemi pjesë e Parlamentit të Kosovës

para 7 muajve - Arbresh

Kryetari i Nismas Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka thënë se kjo parti bashkë me partnerët AKR dhe PD e kanë kaluar pragun zgjedhor për të qenë pjesë e Kuvendit të Kosovës. “Nëse në këtë vend respektohet...

Vetëvedosje, Limajt për pragun: S’kemi faj pse ke abuzuar në qeverisje

para 7 muajve - OraInfo

Nisma përfundimisht nuk e ka kaluar pragun zgjedhor. Ditë më parë, kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, hodhi akuza ndaj Lëvizjes Vetëvendosje, duke thënë se po t’iu ndodhte atyre kjo që i...

Fatmir Limaj: KQZ legalizoi kontrabandë – shpalli rezultat të fabrikuar

para 7 muajve - Fol

Kreu i Nismas Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka hedhur akuza ndaj Komisionit Qendror Zgjedhor lidhur me shpalljen e rezultateve përfundimtare të zgjedhjeve të 6 tetorit. Limaj tha se rezultatet e shpallura...

Fatmir Limaj: KQZ legalizoi kontrabandë – shpalli rezultat të fabrikuar

para 7 muajve - Arbresh

Kreu i Nismas Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka hedhur akuza ndaj Komisionit Qendror Zgjedhor lidhur me shpalljen e rezultateve përfundimtare të zgjedhjeve të 6 tetorit. Limaj tha se rezultatet e shpallura...

Limaj sërish sulmon KQZ’në: Legalizoi kontrabandë

para 7 muajve - Periskopi

Kreu i Nismas Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka hedhur akuza ndaj Komisionit Qendror Zgjedhor lidhur me shpalljen e rezultateve përfundimtare të zgjedhjeve të 6 tetorit. Limaj tha se rezultatet e shpallura...

Limaj: KQZ legalizoi kontrabandë, shpalli rezultat të fabrikuar

para 7 muajve - Gazeta e re

Kreu i Nismas Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka hedhur akuza ndaj Komisionit Qendror Zgjedhor lidhur me shpalljen e rezultateve përfundimtare të zgjedhjeve të 6 tetorit. Limaj tha se rezultatet e shpallura...

Analiza Zgjedhore: Fatmir Limaj përballë analistëve

para 7 muajve - Klan Kosova

Sonte në Analizën Zgjedhore përballë analistëve do të jetë kryetari i NISMA-s Socialdemokrate Fatmir Limaj, ku do të diskutohet për procesin zgjedhor. A ka shpresë Limaj se Nisma do të kalojë pragun? Cilat...

Fatmir Limaj: KQZ legalizoi kontrabandë – shpalli rezultat të fabrikuar

para 7 muajve - Fakti Ditor

Kreu i Nismas Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka hedhur akuza ndaj Komisionit Qendror Zgjedhor lidhur me shpalljen e rezultateve përfundimtare të zgjedhjeve të 6 tetorit. Limaj tha se rezultatet e shpallura...

Analiza Zgjedhore: Fatmir Limaj përballë analistëve

para 7 muajve - Medial

Sonte në Analizën Zgjedhore përballë analistëve do të jetë kryetari i NISMA-s Socialdemokrate Fatmir Limaj, ku do të diskutohet për procesin zgjedhor. A ka shpresë Limaj se Nisma do të kalojë pragun? Cilat...

Fatmir Limaj: Me ligj ne jemi pjesë e Parlamentit të Kosovës

para 7 muajve - KosovaPress

“Nëse në këtë vend respektohet ligji, s’ka a besoni. Ne me ligj jemi pjesë e Parlamentit të Kosovës”, ka thënë Limaj në Klan Kosova. “Besoj në drejtësinë e vendit tim që do ta respektojë ligjin dhe jo...

Haxhiu për akuzat e Limajt: S’ka faj Vetëvendosje që Nisma qeverisi në mënyrë abuzive

para 7 muajve - GazetaBlic

Ditë më parë, kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, hodhi akuza ndaj Lëvizjen Vetëvendosje, duke thënë se po t’iu ndodhte atyre kjo që i ndodhi partisë së tij, do ta kallnin Prishtinën, shkruan...

Limaj: Ne me ligj jemi pjesë e Parlamentit të Kosovës

para 7 muajve - Gazeta Observer

Kryetari i Nismas Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka thënë se kjo parti bashkë me partnerët AKR dhe PD e kanë kaluar pragun zgjedhor për të qenë pjesë e Kuvendit të Kosovës. “Nëse në këtë vend respektohet...

Fatmir Limaj: Ndodhi keqadministrimi më i madh në një proces zgjedhor

para 7 muajve - Bota Press

Kryetari i Nismas Socialdemokrate, Fatmir Limaj ka thënë se derisa procesi zgjedhor i 6 tetorit ishte në duart e qytetarëve, ishte i suksesshëm, por kjo ndryshoi pas mbylljes së vendvotimeve.”Procesin...

Limaj: Me ligj, Nisma është pjesë e Kuvendit

para 7 muajve - Periskopi

Kryetari i Nismas Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka thënë se kjo parti bashkë me partnerër AKR dhe PD e kanë kaluar pragun zgjedhor për të qenë pjesë e Kuvendit të Kosovës. “Nëse në këtë vend respektohet...

Limaj: Ne me ligj jemi pjesë e Kuvendit të Kosovës

para 7 muajve - Epoka e Re

Kryetari i Nismas Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka thënë se kjo parti bashkë me partnerër AKR dhe PD e kanë kaluar pragun zgjedhor për të qenë pjesë e Kuvendit të Kosovës. “Nëse në këtë vend respektohet...

Limajt i vjen përgjigja nga Vetëvendosje: S’kemi faj pse ke abuzuar në qeverisje

para 7 muajve - Infokusi

Ditë më parë, kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, hodhi akuza ndaj Lëvizjes Vetëvendosje, duke thënë se po t’iu ndodhte atyre kjo që i ndodhi partisë së tij, do ta kallnin Prishtinën. Kjo...

Vetëvendosja, Limajt: S’kemi faj pse ke abuzuar në qeverisje

para 7 muajve - Albinfo

Meqenëse ditë më parë, kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, hodhi akuza ndaj Lëvizjes Vetëvendosje, duke thënë se po t’iu ndodhte atyre kjo që i ndodhi partisë së tij, do ta kallnin Prishtinën....

Limajt i vjen përgjigja nga Vetëvendosje: S’kemi faj pse ke abuzuar në qeverisje

para 7 muajve - Gazeta Observer

Ditë më parë, kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, hodhi akuza ndaj Lëvizjes Vetëvendosje, duke thënë se po t’iu ndodhte atyre kjo që i ndodhi partisë së tij, do ta kallnin Prishtinën . Kjo...

Haxhiu për akuzat e Limajt: S’ka faj Vetëvendosje që Nisma qeverisi në mënyrë abuzive

para 7 muajve - Bota Press

Ditë më parë, kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, hodhi akuza ndaj Lëvizjen Vetëvendosje, duke thënë se po t’iu ndodhte atyre kjo që i ndodhi partisë së tij, do ta kallnin Prishtinën. Kjo...

Limaj: Jemi rreth 200 vota mbi prag

para 7 muajve - Zyrtare

Kryteari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj,  në emisionin “Pressing” tha se  aktualisht Nisma ka fituar 5,12% të votave dhe pa paketat e Serbisë. Limaj theksoi se Nisma ka kaluar pragun zgjedhor për...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK