http://kariera.mk

Nuk ka paraburgim për Latasin dhe Peshevskin, mbetën pa pasaporta

para 11 muajve - Indeks.mk

Gjykata e Apelit i ka refuzuar paraburgimet e PSP-së për kryeredaktorin e TV “Sitel”, Dragan Pavlloviq Llatas dhe ish zëvendëskryeministrin për Çështje Ekonomike, Vlladimir Peshevki. Gjykata më e lartë...

Nuk ka paraburgim për Latasin dhe Peshevskin, mbetën pa pasaporta

para 11 muajve - MRT

Gjykata e Apelit i ka refuzuar paraburgimet e PSP-së për.... Gjykata e Apelit i ka refuzuar paraburgimet e PSP-së për kryeredaktorin e TV “Sitel”, Dragan Pavlloviq Llatas dhe ish zëvendëskryeministrin...

Nuk ka paraburgim për Llatasin dhe Peshevskin

para 11 muajve - Albeu

Gjykata e Apelit ka refuzuar paraburgimet e PSP-së për kryeredaktorin e TV “Sitel”, Dragan Pavlloviq Llatas dhe ish zëvendëskryeministrin për Çështje Ekonomike, Vlladimir Peshevki. Gjykata e lartë i konfirmoi...

Llatasi dhe Peshevski mbeten në liri, por pa pasaporta

para 11 muajve - GazetaBlic

Gjykata e Apelit hodhi poshtë kërkesat e Prokurorisë Speciale Publike për kryeredaktorin e TV Sitel Dragan Pavlovic – Llatas dhe ish-zëvendëskryeministrin për Çështje Ekonomike, Valdimir Peshevski. Gjykata...

Nuk ka paraburgim për Peshevskin dhe Llatasin

para 11 muajve - InfoShqip

Vladimir Peshevski dhe Dragan Pavlloviq Llatas do të mbrohen në liri, por pasaportat u mbeten të konfiskuara. Kështu vendosi sot Gjykata e Apelit e cila refuzoi kërkesat e Prokurorisë Speciale pë paraburgimin...

Ngelen pa pasaporta, por nuk ka paraburgim për Llatasin dhe Peshevskin

para 11 muajve - Gazeta Express

Gjykata e Apelit i ka refuzuar paraburgimet e PSP-së për kryeredaktorin e TV “Sitel”, Dragan Pavlloviq Llatas dhe ish zëvendëskryeministrin për Çështje Ekonomike, Vlladimir Peshevki. Gjykata më e lartë...

Llatasi dhe Peshevski mbeten në liri, por pa pasaporta

para 11 muajve - Gazeta Express

Gjykata e Apelit hodhi poshtë kërkesat e Prokurorisë Speciale Publike për të akuzuarin Dragan Pavlovic – Llatas dhe ish-zëvendëskryeministrin për Çështje Ekonomike, Valdimir Peshevski. Gjykata e lartë,...

Ja çka do të bëhet me Llatasin?!

para 11 muajve - Ina

Gjykata e Apelit hodhi poshtë kërkesat e PSP-së për të akuzuarin Dragan Pavlovic – Latas dhe ish-Zëvendës kryeministrin për Çështjet Ekonomike, Valdimir Peshevski. Gjykata e lartë, la në fuqi vetëm masën...

Dhjetëra të akuzuar në rastet e PSP-së mbeten pa pasaportë

para 11 muajve - Tetova Sot

Gjykata e Apelit në Shkup sot i shpalli vendimet e marra pas ankimimeve të 10-të të akuzuarve në rastet që i hapi Prokuroria Speciale Publike. Ankimimet e të akuzuarve janë refuzuar  si të pabaza dhe në...

Nuk ka paraburgim për Llatasin dhe Peshevskin, ngelen pa pasaporta

para 11 muajve - Portalb

Gjykata e Apelit i ka refuzuar paraburgimet për PSP-në për kryeredaktorin e TV “Sitel”, Dragan Pavlloviq Llatas dhe ish zëvendëskryeministrin për Çështje Ekonomike, Vlladimir Peshevki, njofton Portalb.mk...

Nuk ka paraburgim për Latasin dhe Peshevskin, por mbeten pa pasporta

para 11 muajve - Alsat-M

Gjykata e Apelit hodhi poshtë kërkesat e PSP-së  për të akuzuarin Dragan Pavlovic – Latas dhe ish-Zëvendës kryeministrin për Çështjet Ekonomike, Valdimir Peshevski. Gjykata e lartë, la në fuqi vetëm masën...

Dhjetëra të akuzuar në rastet e PSP-së mbeten pa pasaportë

para 11 muajve - Fol

Gjykata e Apelit në Shkup sot i shpalli vendimet e marra pas ankimimeve të 10-të të akuzuarve në rastet që i hapi Prokuroria Speciale Publike. Ankimimet e të akuzuarve janë refuzuar  si të pabaza dhe në...

Nuk ka paraburgim për gazetarin Dragan Pavlloviq-Llatas

para 11 muajve - Telegrafi

Gjykata e Apelit e ka vërtetuar vendimin e Këshillit Penal pranë Gjykatës Themelore Shkupi 1 për ish-kryeministrin Vlladimir Peshevski, pra atij i merret pasaporta dhe duhet të paraqitet në gjykatë një...

Peshevskit i merret pasaporta, Llatas lihet i lirë

para 11 muajve - Aktuale

Gjykata e Apelit e ka vërtetuar vendimin e Këshillit Penal pranë Gjykatës Themelore Shkupi 1 për ish-kryeministrin Vlladimir Peshevski, pra atij i merret pasaporta dhe duhet të paraqitet në gjykatë një...

Gjykata e Apelit sot do të vendosë për ankesat e PSP

para 11 muajve - Zhurnal

Shkup, 17 korrik Zhurnal.mk - Në Gjykatën e Apelit sot pritet qëtë zhvillohen pesë seanca të njëpasnjëshme në të cilat do të shqyrtohen ankesat e të pandehurve dhe ankesat e PSP-së për masat e shqiptuara...

Nuk ka paraburgim për Latasin dhe Peshevskin, por mbeten pa pasporta

para 11 muajve - Antpress

Gjykata e Apelit hodhi poshtë kërkesat e PSP-së për të akuzuarin Dragan Pavlovic – Latas dhe ish-Zëvendës kryeministrin për Çështjet Ekonomike, Valdimir Peshevski. Gjykata e lartë, la në fuqi vetëm masën...

Nuk ka paraburgim për Latasin dhe Peshevskin, mbetën pa pasaporta

para 11 muajve - AlbPortali

? Loading... Gjykata e Apelit i ka refuzuar paraburgimet e PSP-së për kryeredaktorin e TV “Sitel”, Dragan Pavlloviq Llatas dhe ish zëvendëskryeministrin për Çështje Ekonomike, Vlladimir Peshevki. Gjykata...

Nuk ka paraburgim për Latasin dhe Peshevskin, mbetën pa pasaporta

para 11 muajve - Fakti Ditor

? Gjykata e Apelit i ka refuzuar paraburgimet e PSP-së për kryeredaktorin e TV “Sitel”, Dragan Pavlloviq Llatas dhe ish zëvendëskryeministrin për Çështje Ekonomike, Vlladimir Peshevki. Gjykata më e lartë...

Pesë seanca në Gjykatën e Apelit për ankesat e të akuzuarve dhe të PSP-së

para 11 muajve - Portalb

Sot në Gjykatën e Apelit do të mbahen pesë seanca në të cilat do të shqyrtohen ankesat e të akuzuarve të PSP-së për masat e shqiptuara të Gjykatës Penale mbi akuzat e grupit të Katica Janevës, njofton...

Sot në Gjykatën e Apelit mbahen pesë seanca për ankesat e të akuzuarve dhe të PSP-së

para 11 muajve - Gazeta Express

Sot në Gjykatën e Apelit do të mbahen pesë seanca në të cilat do të shqyrtohen ankesat të akuzuarve dhe të PSP-së për masat e shqiptuara të Gjykatës Penale mbi akuzat e grupit të Katica Janevës. Gjatë...

Nuk ka paraburgim për Latasin dhe Peshevskin, por mbeten pa pasporta

para 11 muajve - Lajm

Gjykata e Apelit hodhi poshtë kërkesat e PSP-së  për të akuzuarin Dragan Pavlovic – Latas dhe ish-Zëvendës kryeministrin për Çështjet Ekonomike, Valdimir Peshevski. Gjykata e lartë, la në fuqi vetëm masën...

Gjykata e Apelit me pesë seanca për lëndët e PSP-së

para 11 muajve - Aktuale

Gjykata e Apelit në Maqedoni sot do të duhet të mbajë pesë seanca në vazhdimësi ku do të rishikohen ankesat ndaj aktakuzave të PSP-së. Gjatë fundjavës, kjo gjykatë vërtetoi marrjen e pasaportës për gazetaren...

Nuk ka paraburgim për Latasin dhe Peshevskin, por mbeten pa pasporta

para 11 muajve - Tetova Sot

Gjykata e Apelit hodhi poshtë kërkesat e PSP-së  për të akuzuarin Dragan Pavlovic – Latas dhe ish-Zëvendës kryeministrin për Çështjet Ekonomike, Valdimir Peshevski. Gjykata e lartë, la në fuqi vetëm masën...

Nuk ka paraburgim për Latasin dhe Peshevskin, por mbeten pa pasporta

para 11 muajve - Almakos

Gjykata e Apelit hodhi poshtë kërkesat e PSP-së  për të akuzuarin Dragan Pavlovic – Latas dhe ish-Zëvendës kryeministrin për Çështjet Ekonomike, Valdimir Peshevski. Gjykata e lartë, la në fuqi vetëm masën...

Gjykata e Apelit sot do të vendosë për ankesat e PSP

para 11 muajve - Tetova Sot

Në Gjykatën e Apelit sot pritet qëtë zhvillohen pesë seanca të njëpasnjëshme në të cilat do të shqyrtohen ankesat e të pandehurve dhe ankesat e PSP-së për masat e shqiptuara nga Gjykatën Penale për rastet...

Gjykata e Apelit me pesë seanca për ankesat e PSP-së

para 11 muajve - Telegrafi

Gjykata e Apelit në Maqedoni sot do të duhet të mbajë pesë seanca në vazhdimësi ku do të rishikohen ankesat ndaj aktakuzave të PSP-së , shkruan Telegrafi Maqedoni. Gjatë fundjavës, kjo gjykatë vërtetoi...

Ja çka do të bëhet me Llatasin?!

para 11 muajve - Fol

Gjykata e Apelit hodhi poshtë kërkesat e PSP-së për të akuzuarin Dragan Pavlovic – Latas dhe ish-Zëvendës kryeministrin për Çështjet Ekonomike, Valdimir Peshevski. Gjykata e lartë, la në fuqi vetëm masën...

Pesë seanca në Gjykatën e Apelit për ankesat e të akuzuarve dhe të PSP-së

para 11 muajve - Flaka

Gjykata e Apelit në Maqedoni sot do të duhet të mbajë pesë seanca në vazhdimësi ku do të rishikohen ankesat ndaj aktakuzave të PSP-së. Gjatë fundjavës, kjo gjykatë vërtetoi marrjen e pasaportës për gazetaren...

Gjykata e Apelit me pesë seanca për ankesat e PSP-së

para 11 muajve - Lajm

Gjykata e Apelit në Maqedoni sot do të duhet të mbajë pesë seanca në vazhdimësi ku do të rishikohen ankesat ndaj aktakuzave të PSP-së. Gjatë fundjavës, kjo gjykatë vërtetoi marrjen e pasaportës për gazetaren...

Nuk ka paraburgim për gazetarin Dragan Pavlloviq-Llatas

para 11 muajve - Gazeta Max

Gjykata e Apelit e ka vërtetuar vendimin e Këshillit Penal pranë Gjykatës Themelore Shkupi 1 për ish-kryeministrin Vlladimir Peshevski, pra atij i merret pasaporta dhe duhet të paraqitet në gjykatë një...

Gjykata e Apelit me pesë seanca për ankesat e PSP-së

para 11 muajve - Gazeta Max

Gjykata e Apelit në Maqedoni sot do të duhet të mbajë pesë seanca në vazhdimësi ku do të rishikohen ankesat ndaj aktakuzave të PSP-së . Gjatë fundjavës, kjo gjykatë vërtetoi marrjen e pasaportës për gazetaren...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK