http://kariera.mk

Tek Goran Grujovski janë gjetur udhëzime për sjelljet e dëshmitarëve në PSP

para 11 muajve - Gazeta Express

Gjatë bastisjes së ish kreut të Drejtorisë së Pestë në MPB, Goran Grujovski është gjetur një fletore me evidentime tëdëshmitarëve se kur ata kanë hyrë në zyrat e PSP-së dhe nga cili prokuror janë marrë...

Tek Goran Grujovski janë gjetur udhëzime për sjelljet e dëshmitarëve në PSP

para 11 muajve - Flaka

Gjatë bastisjes së ish kreut të Drejtorisë së Pestë në MPB, Goran Grujovski është gjetur një fletore me evidentime tëdëshmitarëve se kur ata kanë hyrë në zyrat e PSP-së dhe nga cili prokuror janë marrë...

Sasho Mijallkov betohet: Nuk do të arratisem

para 11 muajve - Antpress

“Betohem me përgjegjësi të plotë materiale dhe penale se ndaj çdo thirrjeje të gjykatës, do të paraqitem, rregullisht”. Kështu ish-drejtori i policisë sekrete Sasho Mijallkov tentoi të bindë gjykatësit...

Mijallkov: Jam i bindur për pafajësinë time

para 11 muajve - Albeu

Ish drejtori i DSK-së, Sasho Mijallkov , i pandehur në rastin “Shënjestra” dhe “Protesta” ka deklaruar se është më se i bindur në pafajësinë e tij. Gjithmonë u jam përgjigjur thirrjeve të tyre. Në dy thirrjet...

Mijallkov: Jam i bindur për pafajësinë time

para 11 muajve - Telegrafi

Gjithmonë u jam përgjigjur thirrjeve të tyre. Në dy thirrjet e Katica Janevës dy herë kam ndryshuar kartat e fluturimit dhe jam kthyer parakohe nga jashtë. Unë jam i bindur për pafajësinë time dhe gjithmonë...

Mijallkov: Jam i sigurt në pafajësinë time

para 11 muajve - Albeu

“Fakti që i akuzuari, Sasho Mijallkov , ka një shtëpi në Çeki, krijon rrezik për ikjen e tij”, theksoi prokurorja Lençe Ristovska, në seancën e sotme publike, ku u shqyrtua ankesa për shqiptimin e paraburgimit...

Mijallkov: Nuk do largohem nga Maqedonia

para 11 muajve - Alsat-M

Në gjykatë u paraqit edhe ish kreu i DSK-së Sasho Mijallkov i cili para gjykatësve të apelit dha fjalën se nuk e ka plan që të ikë nga Maqedonia. I akuzuar në lëndët “Target” dhe “Fortesa” për shkatërrimin...

Mijallkov beson në gjyqësi, Grujoski nuk erdhi aspak në seancë

para 11 muajve - Telegrafi

Ish-shefi i Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim (DSK) mori pjesë në seancën e Gjykatës së Apelit ku është ankuar Prokuroria Speciale Publike (PSP). Si i dyshuar në lëndët ”Shënjestra” dhe ”Fortesa”,...

Bashkëpunëtori i Mijallkovit flet për herë të parë në publik

para 11 muajve - Indeks.mk

Në Gjykatën e Apelit për të parën herë në opinion foli Toni Jakimovski, ish pjesëtar i Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim (DSK) i akuzuar në rastin “Fortesa” dhe “Target” të Prokurorisë Speciale Publike,...

Mijallkov: Nuk ka nevojë të më paraburgosni!

para 11 muajve - Zhurnal

Shkup, 17 korrik - Ish-shefi i DSK-së, Sasho Mijallkov siguron gjykatën se nuk do të ikë nga shteti dhe nuk do të ndikojë në dëshmitarët, prandaj vlerëson se nuk ka nevojë për paraburgim. Ai i quajti pretendimet...

Mijallkov në Gjykatë: Jam i sigurtë në pafajësinë time

para 11 muajve - Gazeta Express

“Fakti që i akuzuari, Sasho Mijallkov, ka banesë në Çeki, krijon rrezik për ikjen e tij”, theksoi prokurorja, Lençe Ristovska, në seancën e sotme publike, ku u shqyrtua ankesa për shqiptimin e paraburgimit...

Sasho Mijallkov betohet: Nuk do të arratisem

para 11 muajve - Fol

“Betohem me përgjegjësi të plotë materiale dhe penale se ndaj çdo thirrjeje të gjykatës, do të paraqitem, rregullisht”. Kështu ish-drejtori i policisë sekrete Sasho Mijallkov tentoi të bindë gjykatësit...

Mijallkov: Jam i pafajshëm dhe do jem gjithmonë në dispozicion

para 11 muajve - Ina

Sasho Mijallkov ka apartament dhe kompani biznesi në Republikën Çeke, dhe kjo krijon rrezik për arratisjen e tij, tha prokurorja Lençe Ristoska në seancën e sotme publike në Gjykatën e Apelit ku po shqyrtohen...

Mijallkov: Jam i pafajshëm dhe do jem gjithmonë në dispozicion

para 11 muajve - Aktuale

Sasho Mijallkov ka apartament dhe kompani biznesi në Republikën Çeke, dhe kjo krijon rrezik për arratisjen e tij, tha prokurorja Lençe Ristoska në seancën e sotme publike në Gjykatën e Apelit ku po shqyrtohen...

Mijallkov: Jam i sigurt në pafajësinë time

para 11 muajve - Portalb

“Fakti që i akuzuari, Sasho Mijallkov, ka banesë në Çeki, krijon rrezik për ikjen e tij”, theksoi prokurorja, Lençe Ristovska, në seancën e sotme publike, ku u shqyrtua ankesa për shqiptimin e paraburgimit...

Mijallkov: Nuk do largohem nga Maqedonia

para 11 muajve - Almakos

17 July Në gjykatë u paraqit edhe ish kreu i DSK-së Sasho Mijallkov i cili para gjykatësve të apelit dha fjalën se nuk e ka plan që të ikë nga Maqedonia. I akuzuar në lëndët “Target” dhe “Fortesa” për...

Mijallkov në Gjykatë: Jam i sigurt në pafajësinë time

para 11 muajve - Fakti Ditor

“Fakti që i akuzuari, Sasho Mijallkov, ka banesë në Çeki, krijon rrezik për ikjen e tij”, theksoi prokurorja Lençe Ristovska, në seancën e sotme publike, ku u shqyrtua ankesa për shqiptimin e paraburgimit...

Bashkëpunëtori i Mijallkovit flet për herë të parë në publik

para 11 muajve - Ina

Në Gjykatën e Apelit për të parën herë në opinion foli Toni Jakimovski, ish pjesëtar i Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim (DSK) i akuzuar në rastin “Fortesa” dhe “Target” të Prokurorisë Speciale Publike,...

Bashkëpunëtori i Mijallkovit flet për herë të parë në publik

para 11 muajve - Portalb

Në Gjykatën e Apelit për të parën herë në opinion foli Toni Jakimovski, ish pjesëtar i Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim (DSK) i akuzuar në rastin “ Fortesa ” dhe “ Target ” të Prokurorisë Speciale...

Mijallkov: Jam i sigurt në pafajësinë time

para 11 muajve - Lajm

“Fakti që i akuzuari, Sasho Mijallkov, ka banesë në Çeki, krijon rrezik për ikjen e tij”, theksoi prokurorja, Lençe Ristovska, në seancën e sotme publike, ku u shqyrtua ankesa për shqiptimin e paraburgimit...

Mijallkov: Jam i pafajshëm dhe do jem gjithmonë në dispozicion

para 11 muajve - Tetova Sot

Sasho Mijallkov ka apartament dhe kompani biznesi në Republikën Çeke, dhe kjo krijon rrezik për arratisjen e tij, tha prokurorja Lençe Ristoska në seancën e sotme publike në Gjykatën e Apelit ku po shqyrtohen...

Mijallkov: Nuk keni nevojë të më paraburgosni!

para 11 muajve - Almakos

Ish-shefi i DSK-së, Sasho Mijallkov siguron gjykatën se nuk do të ikë nga shteti dhe nuk do të ndikojë në dëshmitarët, prandaj vlerëson se nuk ka nevojë për paraburgim. Ai i quajti pretendimet e PSP-së...

Mijallkov: Nuk keni nevojë të më paraburgosni!

para 11 muajve - Shenja

Ish-shefi i DSK-së, Sasho Mijallkov siguron gjykatën se nuk do të ikë nga shteti dhe nuk do të ndikojë në dëshmitarët, prandaj vlerëson se nuk ka nevojë për paraburgim. Ai i quajti pretendimet e PSP-së...

Bashkëpunëtori i Mijallkovit flet për herë të parë në publik

para 11 muajve - Almakos

Në Gjykatën e Apelit për të parën herë në opinion foli Toni Jakimovski, ish pjesëtar i Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim (DSK) i akuzuar në rastin “Fortesa” dhe “Target” të Prokurorisë Speciale Publike,...

Edhe Grujovski premton se nuk do të ikë nga vendi!

para 11 muajve - Almakos

Edhe ish-shefi i Drejtorisë së Pestë të DSK-së, Goran Grujovski është ankuar sot gjatë seancës së Gjykatës së Apelit kundër masës së paraburgimit të mundshëm. Ai nuk ishte i pranishëm pasi është në pushim...

Edhe Grujovski premton se nuk do të ikë nga vendi!

para 11 muajve - Shenja

Edhe ish-shefi i Drejtorisë së Pestë të DSK-së, Goran Grujovski është ankuar sot gjatë seancës së Gjykatës së Apelit kundër masës së paraburgimit të mundshëm. Ai nuk ishte i pranishëm pasi është në pushim...

Mijallkov: Nuk keni nevojë të më paraburgosni!

para 11 muajve - AlbPortali

Ish-shefi i DSK-së, Sasho Mijallkov siguron gjykatën se nuk do të ikë nga shteti dhe nuk do të ndikojë në dëshmitarët, prandaj vlerëson se nuk ka nevojë për paraburgim. Ai i quajti pretendimet e PSP-së...

Ish-shefi i kabinetit të Mijallkovit: Nuk iku nga Maqedonia!

para 11 muajve - Almakos

Ish shefi i kabinetit të Sasho Mijallkovit, Toni Jakimovski refuzon mundësinë për të ikur nga shteti pasi thotë se atë e lidhë puna dhe fama për Maqedoninë dhe se nuk ka asnjë arsye për të ikur nga shteti....

Ish-shefi i kabinetit të Mijallkovit: Nuk iku nga Maqedonia!

para 11 muajve - Shenja

Ish shefi i kabinetit të Sasho Mijallkovit, Toni Jakimovski refuzon mundësinë për të ikur nga shteti pasi thotë se atë e lidhë puna dhe fama për Maqedoninë dhe se nuk ka asnjë arsye për të ikur nga shteti....

Edhe Grujovski premton se nuk do të ikë nga vendi!

para 11 muajve - AlbPortali

Edhe ish-shefi i Drejtorisë së Pestë të DSK-së, Goran Grujovski është ankuar sot gjatë seancës së Gjykatës së Apelit kundër masës së paraburgimit të mundshëm. Ai nuk ishte i pranishëm pasi është në pushim...

Ish-shefi i kabinetit të Mijallkovit: Nuk iku nga Maqedonia!

para 11 muajve - AlbPortali

Ish shefi i kabinetit të Sasho Mijallkovit, Toni Jakimovski refuzon mundësinë për të ikur nga shteti pasi thotë se atë e lidhë puna dhe fama për Maqedoninë dhe se nuk ka asnjë arsye për të ikur nga shteti....

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK