http://kariera.mk

Nesër prezantohet Projekt–Marrëveshja për fqinjësi të mirë ndërmjet Maqedonisë dhe Bullgarisë

para 9 muajve - Telegrafi

Nesër në mbledhje të mbyllur para anëtarëve të Komisionit kuvendor për politikë të jashtme, do të prezantohet Projekt-Marrëveshja për fqinjësi të mirë ndërmjet Maqedonisë dhe Bullgarisë, përcjell Telegrafi...

Nesër prezantohet Projekt–Marrëveshja për fqinjësi të mirë ndërmjet Maqedonisë dhe Bullgarisë

para 9 muajve - Aktuale

Nesër në mbledhje të mbyllur para anëtarëve të Komisionit kuvendor për politikë të jashtme, do të prezantohet Projekt-Marrëveshja për fqinjësi të mirë ndërmjet Maqedonisë dhe Bullgarisë. Siç informojnë...

Projekt-Marrëveshja me Bullgarinë nesër para Komisionit për politikë të jashtme

para 9 muajve - Zhurnal

Shkup, 17 korrik - Projekt - Marrëveshja për fqinjësi të mirë ndërmjet Republikës së Maqedonisë dhe Republikës së Bullgarisë nesër në mbledhje të mbyllur do të prezantohet para anëtarëve të Komisionit...

Projekt-Marrëveshja me Bullgarinë nesër para Komisionit për politikë të jashtme

para 9 muajve - Portalb

Projekt – Marrëveshja për fqinjësi të mirë ndërmjet Republikës së Maqedonisë dhe Republikës së Bullgarisë nesër në mbledhje të mbyllur do të prezantohet para anëtarëve të Komisionit kuvendor për politikë...

Projekt-Marrëveshja me Bullgarinë nesër para Komisionit për politikë të jashtme

para 9 muajve - Gazeta Express

Projekt – Marrëveshja për fqinjësi të mirë ndërmjet Republikës së Maqedonisë dhe Republikës së Bullgarisë nesër në mbledhje të mbyllur do të prezantohet para anëtarëve të Komisionit kuvendor për politikë...

Projekt-Marrëveshja me Bullgarinë nesër para Komisionit për politikë të jashtme

para 9 muajve - Flaka

Projekt – Marrëveshja për fqinjësi të mirë ndërmjet Republikës së Maqedonisë dhe Republikës së Bullgarisë nesër në mbledhje të mbyllur do të prezantohet para anëtarëve të Komisionit kuvendor për politikë...

Paralajmëron eurodeputeti Kukan: Puna e gjyqësorit, sprovë për qeverinë e Zaevit

para 9 muajve - Gazeta Tema

Deputeti sllovak i Parlamentit Evropian Eduard Kukan në një intervistë për Agjencinë e Lajmeve të Maqedonisë (MIA) ka përshëndetur lëvizjet e fundit të Shkupit në drejtim të shtensionimit të marrëdhënieve...

Agjenda evropiane, Kukan: PE kërkon bashkëpunim mes pushtetit dhe opozitës

para 9 muajve - MRT

Parlamenti europian kërkon bashkëpunim mes shumicë dhe opozitës në zbatimin e agjendës për integrim në BE.... Parlamenti europian kërkon bashkëpunim mes shumicë dhe opozitës në zbatimin e agjendës për...

Kukan: PE ndjek zhvillimet në Maqedoni dhe marrëdhëniet me Bullgarinë

para 9 muajve - Ora news

Parlamenti Evropian është duke ndjekur me vëmendje zhvilimet në Maqedoni, por dhe marrëdhëniet me Bullgarinë. Eurodeputeti sllovak Eduard Kukan në një bisedë me korrespondentin e MIA-s thotë se një interes...

Paralajmëron eurodeputeti Kukan: Puna e gjyqësorit, sprovë për qeverinë e Zaevit

para 9 muajve - Lexo

Deputeti sllovak i Parlamentit Evropian Eduard Kukan në një intervistë për Agjencinë e Lajmeve të Maqedonisë (MIA) ka përshëndetur lëvizjet e fundit të Shkupit në drejtim të shtensionimit të marrëdhënieve...

Kukan: Duhet bashkëpunim mes Qeverisë dhe opozitës për realizimin e reformave

para 9 muajve - Lajmi.net

Raportuesi në hije i Parlamentit Evropian për Maqedoninë, eurodeputeti sllovak Eduard Kukan në bisedë me korrespondentin e MIA-s nga Strasburgu, thotë se në PE me interes dhe simpati të madhe ndiqen aktivitetet...

Kukan apel për bashkëpunim mes qeverisë dhe opozitës në Maqedoni

para 9 muajve - ABC News

Eurodeputeti slovak Eduard Kukan deklaroi se opozita dhe qeveria në Maqedoni duhet të nisin sa më shpejt bashkëpunimin për realizimin e reformave në vend. Raportuesi në hije i Parlamentit Evropian për...

Eduard Kukan: PSP të punojë pa presione politike

para 9 muajve - Almakos

Prokuroria publike speciale është çështje shumë e vështirë, ndërsa këshilloj që PSP të kryejë punën në mënyrë objektive dhe të mos bëhen keqpërdorime politike. Kështu ka deklaruar Raportuesi për Maqedoninë,...

Eduard Kukan: PSP të punojë pa presione politike

para 9 muajve - Shenja

Prokuroria publike speciale është çështje shumë e vështirë, ndërsa këshilloj që PSP të kryejë punën në mënyrë objektive dhe të mos bëhen keqpërdorime politike. Kështu ka deklaruar Raportuesi për Maqedoninë,...

Kukan kërkon bashkëpunim midis Qeverisë dhe opozitës për realizimin e agjendës evropiane

para 9 muajve - Zhurnal

Strazburg, 16 korrik - Raportuesi në hije i Parlamentit Evropian për Maqedoninë, eurodeputeti sllovak Eduard Kukan në bisedë me korrespondentin e MIA-s nga Strasburgu, thotë se në PE me interes dhe simpati...

Kukan: Duhet bashkëpunim mes Qeverisë dhe opozitës për realizimin e reformave

para 9 muajve - Alsat-M

Raportuesi në hije i Parlamentit Evropian për Maqedoninë, eurodeputeti sllovak Eduard Kukan në bisedë me korrespondentin e MIA-s nga Strasburgu, thotë se në PE me interes dhe simpati të madhe ndiqen aktivitetet...

Eduard Kukan: Të ketë bashkëpunim mes Qeverisë dhe opozitës për realizimi e axhendës evropiane

para 9 muajve - Portalb

Raportuesi në hije i Parlamentit Evropian për Maqedoninë, eurodeputeti sllovak Eduard Kukan në bisedë me korrespondentin e MIA-s nga Strasburgu, thotë se në PE me interes dhe simpati të madhe ndiqen aktivitetet...

Eduard Kukan: PSP të punojë pa presione politike

para 9 muajve - AlbPortali

Prokuroria publike speciale është çështje shumë e vështirë, ndërsa këshilloj që PSP të kryejë punën në mënyrë objektive dhe të mos bëhen keqpërdorime politike. Kështu ka deklaruar Raportuesi për Maqedoninë,...

Eduard Kukan kërkon bashkëpunim midis Qeverisë dhe opozitës për realizimin e agjendës evropiane

para 9 muajve - Aktuale

Raportuesi në hije i Parlamentit Evropian për Maqedoninë, eurodeputeti sllovak Eduard Kukan në bisedë me korrespondentin e MIA-s nga Strasburgu, thotë se në PE me interes dhe simpati të madhe ndiqen aktivitetet...

Kukan kërkon bashkëpunim midis Qeverisë dhe opozitës për realizimin e agjendës evropiane

para 9 muajve - Gazeta Express

Raportuesi në hije i Parlamentit Evropian për Maqedoninë, eurodeputeti sllovak Eduard Kukan në bisedë me korrespondentin e MIA-s nga Strasburgu, thotë se në PE me interes dhe simpati të madhe ndiqen aktivitetet...

Kukan: Pres bashkëpunim Qeveri-opozitë për agjendën evropiane të Maqedonisë

para 9 muajve - Telegrafi

Raportuesi në hije i Parlamentit Evropian për Maqedoni, eurodeputeti sllovak, Eduard Kukan, në një bisedë me korrespondentin e AIM-së thotë se PE-ja është duke i përcjellë aktivitetet e Qeverisë së re...

Kukan kërkon bashkëpunim midis Qeverisë dhe opozitës për realizimi e axhendës evropiane

para 9 muajve - Lexo

Raportuesi në hije i Parlamentit Evropian për Maqedoninë, eurodeputeti sllovak Eduard Kukan në bisedë me korrespondentin e MIA-s nga Strasburgu, thotë se në PE me interes dhe simpati të madhe ndiqen aktivitetet...

Kukan: Pres përkrahje dhe bashkëpunim nga ana e opozitës me Qeverinë

para 9 muajve - Flaka

Raportuesi i Bashkimit Evropian për Maqedoninë, Eduard Kukan, në intervistë për angjencinë e lajmeve MIA, ka deklaruar se pret bashkëpunim mes Qeverisë dhe opozitës në lidhje me agjendën evropiane. “Unë...

Kukan: Duhet bashkëpunim mes Qeverisë dhe opozitës për realizimin e reformave

para 9 muajve - Almakos

16 July Raportuesi në hije i Parlamentit Evropian për Maqedoninë, eurodeputeti sllovak Eduard Kukan në bisedë me korrespondentin e MIA-s nga Strasburgu, thotë se në PE me interes dhe simpati të madhe ndiqen...

Kukan: Pushteti dhe opozita të bashkëpunojnë për eurointegrimet

para 9 muajve - Lajm

Raportuesi i Bashkimit Evropian për Maqedoninë, Eduard Kukan, në intervistë për angjencinë e lajmeve MIA, ka deklaruar se pret bashkëpunim mes Qeverisë dhe opozitës në lidhje me agjendën evropiane. “Unë...

Kukan kërkon bashkëpunim midis Qeverisë dhe opozitës për realizimi e axhendës evropiane

para 9 muajve - Tetova Sot

Raportuesi në hije i Parlamentit Evropian për Maqedoninë, eurodeputeti sllovak Eduard Kukan në bisedë me korrespondentin e MIA-s nga Strasburgu, thotë se në PE me interes dhe simpati të madhe ndiqen aktivitetet...

Kukan: Pushteti dhe opozita të bashkëpunojnë për eurointegrimet

para 9 muajve - Almakos

Raportuesi i Bashkimit Evropian për Maqedoninë, Eduard Kukan, në intervistë për angjencinë e lajmeve MIA, ka deklaruar se pret bashkëpunim mes Qeverisë dhe opozitës në lidhje me agjendën evropiane. “Unë...

Kukan: Pushteti dhe opozita të bashkëpunojnë për eurointegrimet

para 9 muajve - Shenja

Raportuesi i Bashkimit Evropian për Maqedoninë, Eduard Kukan, në intervistë për angjencinë e lajmeve MIA, ka deklaruar se pret bashkëpunim mes Qeverisë dhe opozitës në lidhje me agjendën evropiane. “Unë...

Kukan: Pres bashkëpunim Qeveri-opozitë për agjendën evropiane të Maqedonisë

para 9 muajve - Almakos

Raportuesi në hije i Parlamentit Evropian për Maqedoni, eurodeputeti sllovak, Eduard Kukan, në një bisedë me korrespondentin e AIM-së thotë se PE-ja është duke i përcjellë aktivitetet e Qeverisë së re...

Kukan: Pushteti dhe opozita të bashkëpunojnë për eurointegrimet

para 9 muajve - AlbPortali

Raportuesi i Bashkimit Evropian për Maqedoninë, Eduard Kukan, në intervistë për angjencinë e lajmeve MIA, ka deklaruar se pret bashkëpunim mes Qeverisë dhe opozitës në lidhje me agjendën evropiane. Loading......

Kukan: Pres bashkëpunim Qeveri-opozitë për agjendën evropiane të Maqedonisë

para 9 muajve - Gazeta Max

Raportuesi në hije i Parlamentit Evropian për Maqedoni, eurodeputeti sllovak, Eduard Kukan, në një bisedë me korrespondentin e AIM-së thotë se PE-ja është duke i përcjellë aktivitetet e Qeverisë së re...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK