http://kariera.mk

?Monstra? dhe ?Kumanova?, jo në mesin e arsyeve për shkarkimin e Zvërlevskit

para 9 muajve - Albeu

Ministri i Drejtësisë Bilent Saliji nuk shpjegon se përse në ekspozenë për shkarkimin e Kryeprokurorit Publik Marko Zvërlevski , në mesin e vërejtjeve të Qeverisë ndaj Kryeprokurorit nuk janë përfshirë...

“Monstra” dhe “Kumanova”, jo në mesin e arsyeve për shkarkimin e Zvërlevskit

para 9 muajve - Telegrafi

Ministri i Drejtësisë Bilent Saliji nuk shpjegon se përse në ekspozenë për shkarkimin e Kryeprokurorit Publik Marko Zvërlevski, në mesin e vërejtjeve të Qeverisë ndaj Kryeprokurorit nuk janë përfshirë...

“Monstra e Kumanova s’ishin arsye për shkarkimin e Zvërlevskit”

para 9 muajve - Lajm

Ministri i Drejtësisë Bilent Saliji nuk shpjegon se përse në ekspozenë për shkarkimin e Kryeprokurorit Publik Marko Zvërlevski, në mesin e vërejtjeve të Qeverisë ndaj Kryeprokurorit nuk janë përfshirë...

VMRO me qindra amendamente kundër rishikimit të buxhetit

para 9 muajve - Gazeta Express

Qeveria e Maqedonisë ka paraqitur në Kuvend propozimin për rishikimin e buxhetit, me të cilin synon të zvogëlojë në masë të madhe harxhimet joproduktive, reklamat qeveritare, shpenzimet për udhëtime jashtë...

VMRO-DPMNE: Për huamarrjet është fajtor pushteti – Tevdovski: Marrim hua për t’i mbuluar borxhet e vjetra

para 9 muajve - Indeks.mk

Edhe pse para se të vijnë në pushtet, LSDM deklaronte se është kundër huamarrjeve, tani ata bëjnë pikërisht të kundërtën, akuzojnë nga VMRO-DPMNE. Sipas partisë opozitare, qeveria e re propozon rebalanc...

"Thesari i Shtetit" ende mbetet i "lidhur" për shqiptarët

para 9 muajve - Zhurnal

Shkup, 17 korrik - Qeveria e Maqedonisë ka paraqitur në Kuvend propozimin për rishikimin e buxhetit, me të cilin synon të zvogëlojë në masë të madhe harxhimet joproduktive, reklamat qeveritare, shpenzimet...

“Monstra” dhe “Kumanova”, jo në mesin e arsyeve për shkarkimin e Zvërlevskit

para 9 muajve - Gazeta Express

Ministri i Drejtësisë Bilent Saliji nuk shpjegon se përse në ekspozenë për shkarkimin e Kryeprokurorit Publik Marko Zvërlevski, në mesin e vërejtjeve të Qeverisë ndaj Kryeprokurorit nuk janë përfshirë...

VMRO-DPMNE: Për huamarrjet është fajtor pushteti – Tevdovski: Marrim hua për t’i mbuluar borxhet e vjetra

para 9 muajve - Aktuale

Edhe pse para se të vijnë në pushtet, LSDM deklaronte se është kundër huamarrjeve, tani ata bëjnë pikërisht të kundërtën, akuzojnë nga VMRO-DPMNE. Sipas partisë opozitare, qeveria e re propozon rebalanc...

LSDM: Ribalanci i Buxhetit është hapi i parë drejt riparimit të dëmeve ekonomike

para 9 muajve - Zhurnal

Shkup, 17 korrik  - Ribalanci i Buxhetit është hapi i parë drejt riparimit të dëmeve ekonomike të shkaktuara nga qeverisja kriminale e VMRO-DPMNE-së dhe kthimit të parave qytetarëve, thuhet në reagimin...

“Monstra e Kumanova s’ishin arsye për shkarkimin e Zvërlevskit”

para 9 muajve - Alsat-M

Ministri i Drejtësisë Bilent Saliji nuk shpjegon se përse në ekspozenë për shkarkimin e Kryeprokurorit Publik Marko Zvërlevski, në mesin e vërejtjeve të Qeverisë ndaj Kryeprokurorit nuk janë përfshirë...

SHKURTOHEN SHPENZIMET JOPRODUKTIVE, OPOZITA DORËZOI 1000 AMENDAMENTE PËR REBALANCIN

para 9 muajve - TV21

Filloi diskutimi për rebalancin e Buxhetit të vitit 2017. Revidimin e arkës shtetërore e arsyetoi ministri i financave Dragan Tevdovski. Shkurtohen udhëtime zyrtare, reklamime dhe shpenzime për mallra...

VMRO-DPMNE: PËR HUAMARRJET ËSHTË FAJTOR PUSHTETI – TEVDOVSKI: MARRIM HUA PËR T’I MBULUAR BORXHET E VJETRA

para 9 muajve - TV21

Edhe pse para se të vijnë në pushtet, LSDM deklaronte se është kundër huamarrjeve, tani ata bëjnë pikërisht të kundërtën, akuzojnë nga VMRO-DPMNE. Sipas partisë opozitare, qeveria e re propozon rebalanc...

”Qeveria e re nuk e ka ndërmend rritjen e rrogave”

para 9 muajve - Telegrafi

Në vazhdim të debatit për rebalancin e Buxhetit në Komisionin për financim dhe buxhet që filloi sot, kryetarja e Komisionit Liljana Kuzmanovska nga OBRM-PDUKM tha se nga prezantimi i Ministrit të Financave...

Në Komisionin financa dhe buxhet filloi debati për rebalancin, Tevdovski: të shkurtohen shpenzimet joproduktive; Kuzmanovska: nuk është buxhet reformator; Kasami: shqiptarët nuk e marrin hisen e tyre; Ismaili: projekte me interes për shqiptarët

para 9 muajve - MRT

Në Komisionin amë për financa dhe buxhet filloi debati në lidhje me propozim-rebalancin e buxhetit... Në prezantimin e propozim-rebalancit para deputetëve, ministri i Financave, Dragan Tevdovski, tha se...

Kuzmanovska: Qeveria, si duket nuk do t'i rrit rrogat

para 9 muajve - Gazeta Express

Në vazhdim të debatit për rebalancin e Buxhetit në Komisionin për financim dhe buxhet që filloi sot, kryetarja e Komisionit Liljana Kuzmanovska nga VMRO-DPMNE-ja tha se nga prezantimi i Ministrit të Financave...

”Qeveria e re nuk e ka ndërmend rritjen e rrogave”

para 9 muajve - GazetaBlic

Në vazhdim të debatit për rebalancin e Buxhetit në Komisionin për financim dhe buxhet që filloi sot, kryetarja e Komisionit Liljana Kuzmanovska nga OBRM-PDUKM tha se nga prezantimi i Ministrit të Financave...

para 9 muajve - Zhurnal

Shkup, 17 korrik - Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë, në Komisionin amë për financim dhe buxhet  sot filloi debati për buxhetin e propozuar të Republikës së Maqedonisë për vitin 2017. Para anëtarëve...

Përplasje pozitë-opozitë në debatin për rebalancin e buxhetit

para 9 muajve - Aktuale

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë, në Komisionin amë për financim dhe buxhet sot filloi debati për buxhetin e propozuar të Republikës së Maqedonisë për vitin 2017. Liljana Kuzmanovska nga VMRO-DPMNE...

Përplasje e pushtetit me opozitën, “mollë sherri” rebalanci i buxhetit

para 9 muajve - Flaka

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë, në Komisionin amë për financim dhe buxhet sot filloi debati për buxhetin e propozuar të Republikës së Maqedonisë për vitin 2017. Liljana Kuzmanovska nga VMRO-DPMNE...

Plani i maqedonasve për ta bllokuar gjuhën shqipe

para 9 muajve - Shekulli

Opozita maqedonase ka propozuar një mijë amendamente ndaj propozimit të qeverisë për rishikimin e buxhetit. Kjo do të thotë se seancat e komisionit përkatës parlamentar dhe seanca plenare nuk do të mund...

DEBAT PËR RIBALANCIN E BUXHETIT PËR VITIN 2017 NË KOMISIONIN KUVENDOR AMË

para 9 muajve - TV21

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë, në Komisionin amë për financim dhe buxhet  sot filloi debati për buxhetin e propozuar të Republikës së Maqedonisë për vitin 2017. Para anëtarëve ribalancin e elaboroi...

LSDMl: Nuk ekziston huamarrje më e dëmshme se ajo e VMRO-DPMNE-së, rebalansi i orienton paratë kah qytetarët

para 9 muajve - Tetova Sot

Nuk ekziston huamarrje më e dëmshme dhe më e madhe nga ajo që VMRO-DPMNE u ka shkaktuar qytetarëve në këto 11 vitet e qeverisjes kriminale. VMRO-DPMNE është futur në borxhe në mënyrë jo-ekononike, të fshehtë...

BDI, amendamente për rritjen e fondeve për shqiptarët

para 9 muajve - Ina

Qeveria e Maqedonisë ka paraqitur në Kuvend propozimin për rishikimin e buxhetit, me të cilin synon të zvogëlojë në masë të madhe harxhimet joproduktive, reklamat qeveritare, shpenzimet për udhëtime jashtë...

Bilall Kasami: Me këtë buxhet, edhe kjo Qeveri i “preu” në BESË shqiptarët

para 9 muajve - Ina

Ndoshta për herë të parë në Maqedoni një kryetar shqiptar, siç është Bilall Kasami i Lëvizjes BESA, ka ndodhur që të flet për mos ndarjen e drejt të buxhetit edhe ndaj shqiptarëve, siç është rebalanci...

VMRO me qindra amendamente kundër rishikimit të buxhetit

para 9 muajve - Zhurnal

Shkup, 17 korrik - Qeveria e Maqedonisë ka paraqitur në Kuvend propozimin për rishikimin e buxhetit, me të cilin synon të zvogëlojë në masë të madhe harxhimet joproduktive, reklamat qeveritare, shpenzimet...

BDI, amendamente për rritjen e fondeve për UNT-në, Shtëpinë e Alfabetit…

para 9 muajve - Aktuale

Qeveria e Maqedonisë ka paraqitur në Kuvend propozimin për rishikimin e buxhetit, me të cilin synon të zvogëlojë në masë të madhe harxhimet joproduktive, reklamat qeveritare, shpenzimet për udhëtime jashtë...

”Qeveria e re nuk e ka ndërmend të rris rrogat”

para 9 muajve - InfoShqip

Në vazhdim të debatit për rebalancin e Buxhetit në Komisionin për financim dhe buxhet që filloi sot, kryetarja e Komisionit Liljana Kuzmanovska nga OBRM-PDUKM tha se nga prezantimi i Ministrit të Financave...

VMRO me qindra amendamente kundër rishikimit të buxhetit

para 9 muajve - Lajmi.net

Qeveria e Maqedonisë ka paraqitur në Kuvend propozimin për rishikimin e buxhetit, me të cilin synon të zvogëlojë në masë të madhe harxhimet joproduktive, reklamat qeveritare, shpenzimet për udhëtime jashtë...

VMRO me qindra amendamente kundër rishikimit të buxhetit

para 9 muajve - Aktuale

Qeveria e Maqedonisë ka paraqitur në Kuvend propozimin për rishikimin e buxhetit, me të cilin synon të zvogëlojë në masë të madhe harxhimet joproduktive, reklamat qeveritare, shpenzimet për udhëtime jashtë...

“Monstra e Kumanova s’ishin arsye për shkarkimin e Zvërlevskit”

para 9 muajve - Almakos

17 July Ministri i Drejtësisë Bilent Saliji nuk shpjegon se përse në ekspozenë për shkarkimin e Kryeprokurorit Publik Marko Zvërlevski, në mesin e vërejtjeve të Qeverisë ndaj Kryeprokurorit nuk janë përfshirë...

VMRO me qindra amendamente kundër rishikimit të buxhetit

para 9 muajve - Flaka

Qeveria e Maqedonisë ka paraqitur në Kuvend propozimin për rishikimin e buxhetit, me të cilin synon të zvogëlojë në masë të madhe harxhimet joproduktive, reklamat qeveritare, shpenzimet për udhëtime jashtë...

BDI, buxhetin e “Nënë Terezës” tash e kërkon me amendament!

para 9 muajve - Lajm

BDI bëhet pishman për buxhetin që kishte paraparë për Universitetin “Nënë Teresa”. Pas kronikës së Televizionit SHENJA, ku shihet se me ribalansin e buxhetit të këtij viti, Universitetit “Nënë Teresa”...

VMRO me qindra amendamente kundër rishikimit të buxhetit

para 9 muajve - Evropa e Lirë

Qeveria e Maqedonisë ka paraqitur në Kuvend propozimin për rishikimin e buxhetit, me të cilin synon të zvogëlojë në masë të madhe harxhimet joproduktive, reklamat qeveritare, shpenzimet për udhëtime jashtë...

LSDM: Nuk ekziston huamarrje më e dëmshme se ajo e VMRO-DPMNE-së, rebalansi i orienton paratë kah qytetarët

para 9 muajve - Fol

Nuk ekziston huamarrje më e dëmshme dhe më e madhe nga ajo që VMRO-DPMNE u ka shkaktuar qytetarëve në këto 11 vitet e qeverisjes kriminale. VMRO-DPMNE është futur në borxhe në mënyrë jo-ekononike, të fshehtë...

E turpshme: BDI nuk arriti ta bind LSDM-në për “Shtëpinë e Alfabetit” dhe universitetin “Nënë Tereza”

para 9 muajve - Almakos

Qeveria e Maqedonisë ka paraqitur në Kuvend propozimin për rishikimin e buxhetit, me të cilin synon të zvogëlojë në masë të madhe harxhimet joproduktive, reklamat qeveritare, shpenzimet për udhëtime jashtë...

BDI, buxhetin e “Nënë Terezës” tash e kërkon me amendament!

para 9 muajve - Almakos

BDI bëhet pishman për buxhetin që kishte paraparë për Universitetin “Nënë Teresa”. Pas kronikës së Televizionit SHENJA, ku shihet se me ribalansin e buxhetit të këtij viti, Universitetit “Nënë Teresa”...

BDI, buxhetin e “Nënë Terezës” tash e kërkon me amendament!

para 9 muajve - Shenja

BDI bëhet pishman për buxhetin që kishte paraparë për Universitetin “Nënë Teresa”. Pas kronikës së Televizionit SHENJA, ku shihet se me ribalansin e buxhetit të këtij viti, Universitetit “Nënë Teresa”...

Tevdovski: Qëllimi kryesor i ribalancit të propozuar është që t`i zvogëlojë shpenzimet joproduktive

para 9 muajve - Zhurnal

Shkup, 17 korrik - Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë, në Komisionin amë për financim dhe buxhet  sot filloi debati për Propozimin e propozuar të Buxhetit të Republikës së Maqedonisë për vitin 2017....

“Monstra e Kumanova s’ishin arsye për shkarkimin e Zvërlevskit”

para 9 muajve - Fol

Ministri i Drejtësisë Bilent Saliji nuk shpjegon se përse në ekspozenë për shkarkimin e Kryeprokurorit Publik Marko Zvërlevski, në mesin e vërejtjeve të Qeverisë ndaj Kryeprokurorit nuk janë përfshirë...

Bilall Kasami: Me këtë buxhet, edhe kjo Qeveri i “preu” në BESË shqiptarët

para 9 muajve - Lajm

Ndoshta për herë të parë në Maqedoni një kryetar shqiptar, siç është Bilall Kasami i Lëvizjes BESA, ka ndodhur që të flet për mos ndarjen e drejt të buxhetit edhe ndaj shqiptarëve, siç është rebalanci...

Bilall Kasami: Edhe kjo Qeveri po bëhet gati për blerjen e votave

para 9 muajve - Almakos

Kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami, nga Parlamenti i Maqedonisë duke folur për ribalancin e buxhetit për vitin 2017 tha se duket se edhe ky buxhet shkon në dëm të qytetarëve, për qëllime politike...

BDI, amendamente për rritjen e fondeve për UNT-në, Shtëpinë e Alfabetit…

para 9 muajve - Tetova Sot

Qeveria e Maqedonisë ka paraqitur në Kuvend propozimin për rishikimin e buxhetit, me të cilin synon të zvogëlojë në masë të madhe harxhimet joproduktive, reklamat qeveritare, shpenzimet për udhëtime jashtë...

Tevdovski: Kemi bërë ulje serioze tek shpenzimet për udhëtime zyrtare, reprezentacion dhe reklamim

para 9 muajve - Gazeta Express

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë, në Komisionin amë për financim dhe buxhet sot filloi debati për Propozimin e propozuar të Buxhetit të Republikës së Maqedonisë për vitin 2017. Para anëtarëve ribalancin...

Bilall Kasami: Me këtë buxhet, edhe kjo Qeveri i “preu” në BESË shqiptarët

para 9 muajve - Almakos

Ndoshta për herë të parë në Maqedoni një kryetar shqiptar, siç është Bilall Kasami i Lëvizjes BESA, ka ndodhur që të flet për mos ndarjen e drejt të buxhetit edhe ndaj shqiptarëve, siç është rebalanci...

Debati për rebalancin: Shkurtime drastike për fushata, udhëtime, reklamime

para 9 muajve - Portalb

Komisioni për Financim dhe Buxhet e ka filluar diskutimin për rebalancin e Buxhetit për vitin 2017. Ashtu siç tha ministri i Financave, Dragan Tevdovski, në arsyetimin e tij, ideja bazë është që të zvogëlohen...

Tevdovski: Ulje serioze ka tek shpenzimet për udhëtime zyrtare, reprezentacion, reklamim…

para 9 muajve - Aktuale

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë, në Komisionin amë për financim dhe buxhet sot filloi debati për Propozimin e propozuar të Buxhetit të Republikës së Maqedonisë për vitin 2017. Para anëtarëve ribalancin...

VMRO-DPMNE: Me ribalancin e propozuar, Qeveria e rrit detyrimin

para 9 muajve - Zhurnal

Shkup, 17 korrik - Me ribalancin e propozuar të Buxhetit, Qeveria e LSDM-së e rrit detyrimin e Maqedonisë, konsideron VMRO-DPMNE. “LSDM, Dragan Tevdovski dhe Zoran Zaev, të cilët me muaj prapa folnin për...

Kuzmanovska: Qeveria, si duket nuk do t’i rrit rrogat

para 9 muajve - Fakti Ditor

Në vazhdim të debatit për rebalancin e Buxhetit në Komisionin për financim dhe buxhet që filloi sot, kryetarja e Komisionit Liljana Kuzmanovska nga VMRO-DPMNE-ja tha se nga prezantimi i Ministrit të Financave...

”Qeveria e re nuk e ka ndërmend rritjen e rrogave”

para 9 muajve - Periskopi

Në vazhdim të debatit për rebalancin e Buxhetit në Komisionin për financim dhe buxhet që filloi sot, kryetarja e Komisionit Liljana Kuzmanovska nga OBRM-PDUKM tha se nga prezantimi i Ministrit të Financave...

VMRO: Me ribalancin e buxhetit, Qeveria po na fut në borxhe të reja

para 9 muajve - GazetaBlic

VMRO-ja vlerëson se me ribalancin e propozuar të buxhetit, Qeveria e udhëhequr nga LSDM-ja po e rritë detyrimin e Maqedonisë. “Qeveritarët, të cilët me muaj prapa folnin për shqetësimin e tyre se Maqedonia...

REBALANSI I BUXHETIT NË KUVEND, DEPUTETËT NISIN DEBATIN PËR PLANIN QEVERITAR

para 9 muajve - TV21

Komisioni parlamentar për financa dhe buxhet ka nis debatin për rebalancin e buxhetit për këtë vit. Qeveria me këtë rebalans ka projektuar të ardhurat e përgjithshme në 184,7 miliardë denarë, kurse shpenzimet...

Tevdovski: Me ribalancin shkurtim serioz e të gjitha shpenzimeve joproduktive

para 9 muajve - Almakos

Ulje e shpenzimeve joproduktive dhe sigurim i hapësirës për realizimin e politikave të Qeverisë së re është qëllimi i ribalancit të propozuar të Buxhetit për vitin 2017 për të cilin prej sot filloi debati...

VMRO: Me ribalancin e buxhetit, Qeveria po na fut në borxhe të reja

para 9 muajve - Gazeta Express

VMRO-ja vlerëson se me ribalancin e propozuar të buxhetit, Qeveria e udhëhequr nga LSDM-ja po e rritë detyrimin e Maqedonisë. “Qeveritarët, të cilët me muaj prapa folnin për shqetësimin e tyre se Maqedonia...

BDI, buxhetin e “Nënë Terezës” tash e kërkon me amendament!

para 9 muajve - AlbPortali

BDI bëhet pishman për buxhetin që kishte paraparë për Universitetin “Nënë Teresa”. Pas kronikës së Televizionit SHENJA, ku shihet se me ribalansin e buxhetit të këtij viti, Universitetit “Nënë Teresa”...

OBRM-PDUKM: Qeveria do ta rritë borxhin përmes propozimit të buxhetit

para 9 muajve - Telegrafi

OBRM-PDUKM-ja ka reaguar sot ndaj propozim-shqyrtimit më të ri të Buxhetit nga ana e qeverisjes së LSDM-së, duke konsideruar se me këtë rast shtohet borxhi i Maqedonisë. Sipas tyre, ministri i Financave,...

VMRO-DPMNE: ME RIBALANCIN E PROPOZUAR, QEVERIA E RRIT DETYRIMIN

para 9 muajve - TV21

Me ribalancin e propozuar të Buxhetit, Qeveria e LSDM-së e rrit detyrimin e Maqedonisë, konsideron VMRO-DPMNE. “LSDM, Dragan Tevdovski dhe Zoran Zaev, të cilët me muaj prapa folnin për shqetësimin e tyre...

Kuvend, vazhdon sot seanca për ribalancimin e buxhetit

para 9 muajve - Alsat-M

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë sot fillon debati për Propozimin për ndryshim dhe plotësim të Buxhetit të Republikës së Maqedonisë për vitin 2017. Ribalanci i Buxhetit i propozuar nga Qeveria është...

Tevdovski: Me ribalancin shkurtim serioz e të gjitha shpenzimeve joproduktive

para 9 muajve - Tetova Sot

Ulje e shpenzimeve joproduktive dhe sigurim i hapësirës për realizimin e politikave të Qeverisë së re është qëllimi i ribalancit të propozuar të Buxhetit për vitin 2017 për të cilin prej sot filloi debati...

Tevdovski: Ulje serioze ka tek shpenzimet për udhëtime zyrtare, reprezentacion, reklamim…

para 9 muajve - Almakos

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë, në Komisionin amë për financim dhe buxhet sot filloi debati për Propozimin e propozuar të Buxhetit të Republikës së Maqedonisë për vitin 2017. Para anëtarëve ribalancin...

VMRO akuzon LSDM-në për zhytjen në borxhe

para 9 muajve - Aktuale

Nga VMRO-DPMNE reagojnë se Dragan Tevdovski dhe Zoran Zaev të cilët ishin të brengosur se Maqedonia ishte vend me borxhe të mëdha, ata tani me radhjen në pushtet propozojnë rebalance të buxhetit në të...

VMRO ka propozuar njëmijë amendamente për buxhetin e Maqedonisë

para 9 muajve - Koha.net

Opozita maqedonase ka propozuar një mijë amendamente ndaj propozimit të qeverisë për rishikimin e buxhetit, transmeton Zëri i Amerikës. Kjo do të thotë se seancat e komisionit përkatës parlamentar dhe...

Në Kuvend ka filluar debati për buxhetin për vitin 2017

para 9 muajve - InfoShqip

Komisioni parlamentar për financa dhe buxhet ka nis debatin për rebalancin e buxhetit për këtë vit. Qeveria me këtë rebalans ka projektuar të ardhurat e përgjithshme në 184,7 miliardë denarë, kurse shpenzimet...

Fillon debati kuvendor për ribalancin e Buxhetit

para 9 muajve - Zhurnal

Shkup, 17 korrik - Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë sot fillon debati për Propozimin për ndryshim dhe plotësim të Buxhetit të Republikës së Maqedonisë për vitin 2017. Ribalanci i Buxhetit i propozuar...

Pritet reagim i ashpër i Billall Kasamit, për thellimin e diskriminimit buxhetor ndaj shqiptarëve

para 9 muajve - Almakos

Kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami do të kërkojë llogari nga ministri i financave Dragan Tevdovski. Një gjë e tillë ndodh për herë të parë në politikbërjen në Maqedoni që një lider i një partie politike...

Debati për rebalancin: Shkurtime drastike për fushata, udhëtime, reklamime

para 9 muajve - Almakos

Komisioni për Financim dhe Buxhet e ka filluar diskutimin për rebalancin e Buxhetit për vitin 2017. Ashtu siç tha ministri i Financave, Dragan Tevdovski, në arsyetimin e tij, ideja bazë është që të zvogëlohen...

Filloi debati për ribalancin e Buxhetit në Komisionin për Financim dhe Buxhet

para 9 muajve - Tetova Sot

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë, në Komisionin amë për financim dhe buxhet  sot filloi debati për Propozimin e propozuar të Buxhetit të Republikës së Maqedonisë për vitin 2017. Para anëtarëve ribalancin...

“Qeveria po na fut në borxhe te reja”

para 9 muajve - Gazeta e re

VMRO-ja vlerëson se me ribalancin e propozuar të buxhetit, Qeveria e udhëheqr nga LSDM-ja po e rrit detyrimin e Maqedonisë. “Qeveritarët, të cilët me muaj prapa folnin për shqetësimin e tyre se Maqedonia...

Vazhdon debati në Kuvend për ndryshimet buxhetit të Maqedonisë

para 9 muajve - Telegrafi

Pas miratimit të llogarisë përfundimtare të vitit të kaluar, në Kuvendin e Maqedonisë sot do të vazhdojë debati për rishikimin dhe ndryshimin e buxhetit të këtij viti , shkruan Telegrafi Maqedoni. Me ndryshimimet...

Fillon debati kuvendor për ribalancin e Buxhetit

para 9 muajve - Portalb

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë sot fillon debati për Propozimin për ndryshim dhe plotësim të Buxhetit të Republikës së Maqedonisë për vitin 2017. Ribalanci i Buxhetit i propozuar nga Qeveria është...

VMRO-DPMNE: Qeveria po na futë në borxhe të reja

para 9 muajve - Almakos

VMRO-ja vlerëson se me ribalancin e propozuar të buxhetit, Qeveria e udhëheqr nga LSDM-ja po e rrit detyrimin e Maqedonisë. “Qeveritarët, të cilët me muaj prapa folnin për shqetësimin e tyre se Maqedonia...

VMRO-DPMNE: Qeveria po na futë në borxhe të reja

para 9 muajve - Shenja

VMRO-ja vlerëson se me ribalancin e propozuar të buxhetit, Qeveria e udhëheqr nga LSDM-ja po e rrit detyrimin e Maqedonisë. “Qeveritarët, të cilët me muaj prapa folnin për shqetësimin e tyre se Maqedonia...

Plani i maqedonasve për ta bllokuar gjuhën shqipe

para 9 muajve - InfoShqip

Opozita maqedonase ka propozuar një mijë amendamente ndaj propozimit të qeverisë për rishikimin e buxhetit. Kjo do të thotë se seancat e komisionit përkatës parlamentar dhe seanca plenare nuk do të mund...

ANALIZË: Për cilat projekte do të shkurtohen para – e cilat projekte do të mbesin në buxhetin e rebalancuar?

para 9 muajve - Portalb

Rritja ekonomike do të ngadalësohet – qeveria ua dërgoi deputetëve propozim-rebalancin e buxhetit të këtij viti. Janë zvogëluar projektimet për të ardhurat buxhetore, mirëpo janë zvogëluar edhe shpenzimet....

VMRO-DPMNE: Me ribalancin e propozuar, Qeveria e rrit detyrimin

para 9 muajve - Tetova Sot

Me ribalancin e propozuar të Buxhetit, Qeveria e LSDM-së e rrit detyrimin e Maqedonisë, konsideron VMRO-DPMNE. “LSDM, Dragan Tevdovski dhe Zoran Zaev, të cilët me muaj prapa folnin për shqetësimin e tyre...

Kuvendi fillon punën, diskutohet buxheti

para 9 muajve - Gazeta Express

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë sot fillon debati për Propozimin për ndryshim dhe plotësim të Buxhetit të Republikës së Maqedonisë për vitin 2017. Ribalanci i Buxhetit i propozuar nga Qeveria është...

VMRO-DPMNE: Me ribalancin e propozuar, Qeveria e rrit detyrimin

para 9 muajve - Almakos

Me ribalancin e propozuar të Buxhetit, Qeveria e LSDM-së e rrit detyrimin e Maqedonisë, konsideron VMRO-DPMNE. “LSDM, Dragan Tevdovski dhe Zoran Zaev, të cilët me muaj prapa folnin për shqetësimin e tyre...

Plani i maqedonasve për ta bllokuar gjuhën shqipe

para 9 muajve - Ina

Opozita maqedonase ka propozuar një mijë amendamente ndaj propozimit të qeverisë për rishikimin e buxhetit. Kjo do të thotë se seancat e komisionit përkatës parlamentar dhe seanca plenare nuk do të mund...

Kuvend, vazhdon sot seanca për ribalancimin e buxhetit

para 9 muajve - Almakos

17 July Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë sot fillon debati për Propozimin për ndryshim dhe plotësim të Buxhetit të Republikës së Maqedonisë për vitin 2017. Ribalanci i Buxhetit i propozuar nga Qeveria...

VMRO-DPMNE: Qeveria po na futë në borxhe të reja

para 9 muajve - AlbPortali

VMRO-ja vlerëson se me ribalancin e propozuar të buxhetit, Qeveria e udhëheqr nga LSDM-ja po e rrit detyrimin e Maqedonisë. “Qeveritarët, të cilët me muaj prapa folnin për shqetësimin e tyre se Maqedonia...

Deputetët do të debatojnë për ribalancin e buxhetit për vitin 2017

para 9 muajve - Flaka

Në Kuvend sot fillon debati për Propozimin për ndryshim dhe plotësim të buxhetit për vitin 2017. Ribalanci i propozuar nga Qeveria është në rend dite të Komisionit kuvendor për financim dhe buxhet. Me...

VMRO-DPMNE: Me ribalancin e propozuar, Qeveria e rrit detyrimin

para 9 muajve - Kurir

“LSDM, Dragan Tevdovski dhe Zoran Zaev, të cilët me muaj prapa folnin për shqetësimin e tyre se Maqedonia është vend i mbidetyruar, tani tani erdhën në pushtet, propozojnë ribalanc në të clin parashikojnë...

OBRM-PDUKM: Qeveria do ta rritë borxhin përmes propozimit të buxhetit

para 9 muajve - Gazeta Max

OBRM-PDUKM-ja ka reaguar sot ndaj propozim-shqyrtimit më të ri të Buxhetit nga ana e qeverisjes së LSDM-së, duke konsideruar se me këtë rast shtohet borxhi i Maqedonisë. Sipas tyre, ministri i Financave,...

Fillon debati kuvendor për ribalancin e Buxhetit

para 9 muajve - Tetova Sot

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë sot fillon debati për Propozimin për ndryshim dhe plotësim të Buxhetit të Republikës së Maqedonisë për vitin 2017. Ribalanci i Buxhetit i propozuar nga Qeveria është...

Fillon debati kuvendor për ribalancin e Buxhetit

para 9 muajve - Almakos

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë sot fillon debati për Propozimin për ndryshim dhe plotësim të Buxhetit të Republikës së Maqedonisë për vitin 2017. Ribalanci i Buxhetit i propozuar nga Qeveria është...

Kuvend, sot fillon debati për ribalancin e buxhetit

para 9 muajve - Almakos

Në Kuvend sot fillon debati për Propozimin për ndryshim dhe plotësim të buxhetit për vitin 2017. Ribalanci i propozuar nga Qeveria është në rend dite të Komisionit kuvendor për financim dhe buxhet. Me...

Kuvend, sot fillon debati për ribalancin e buxhetit

para 9 muajve - Shenja

Në Kuvend sot fillon debati për Propozimin për ndryshim dhe plotësim të buxhetit për vitin 2017. Ribalanci i propozuar nga Qeveria është në rend dite të Komisionit kuvendor për financim dhe buxhet. Me...

Plani i maqedonasve për ta bllokuar gjuhën shqipe

para 9 muajve - Lajm

Opozita maqedonase ka propozuar një mijë amendamente ndaj propozimit të qeverisë për rishikimin e buxhetit. Kjo do të thotë se seancat e komisionit përkatës parlamentar dhe seanca plenare nuk do të mund...

Vazhdon debati në Kuvend për ndryshimet buxhetit të Maqedonisë

para 9 muajve - Lajm

Pas miratimit të llogarisë përfundimtare të vitit të kaluar, në Kuvendin e Maqedonisë sot do të vazhdojë debati për rishikimin dhe ndryshimin e buxhetit të këtij viti Me ndryshimimet e propozuara parashihet...

Kuvendi i Maqedonisë diskuton sot për ribalancin e buxhetit

para 9 muajve - Gazeta e re

Në Kuvend sot fillon debati për Propozimin për ndryshim dhe plotësim të buxhetit për vitin 2017. Ribalanci i propozuar nga Qeveria është në rend dite të Komisionit kuvendor për financim dhe buxhet. Me...

Plani i maqedonasve për ta bllokuar gjuhën shqipe

para 9 muajve - Fol

Opozita maqedonase ka propozuar një mijë amendamente ndaj propozimit të qeverisë për rishikimin e buxhetit. Kjo do të thotë se seancat e komisionit përkatës parlamentar dhe seanca plenare nuk do të mund...

Kuvend, sot fillon debati për ribalancin e buxhetit

para 9 muajve - AlbPortali

Në Kuvend sot fillon debati për Propozimin për ndryshim dhe plotësim të buxhetit për vitin 2017. Ribalanci i propozuar nga Qeveria është në rend dite të Komisionit kuvendor për financim dhe buxhet. Loading......

Vazhdon debati në Kuvend për ndryshimet buxhetit të Maqedonisë

para 9 muajve - Gazeta Max

Pas miratimit të llogarisë përfundimtare të vitit të kaluar, në Kuvendin e Maqedonisë sot do të vazhdojë debati për rishikimin dhe ndryshimin e buxhetit të këtij viti . Me ndryshimimet e propozuara parashihet...

Fillon debati kuvendor për ribalancin e Buxhetit

para 9 muajve - Kurir

Ribalanci i Buxhetit i propozuar nga Qeveria është në rend dite të Komisionit kuvendor për financim dhe buxhet. Me të parashikohet që deficiti të mbetet 2,9 për qind nga BPV-ja, ndërsa rritja të jetë 2,2...

Kuvendi e miratoi llogarinë përfundimtare të Buxhetit për vitin 2016

para 9 muajve - Portalb

Me 92 vota pro, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, Kuvendi i Maqednisë arriti të votojë mbrëmë llogarinë përfundimtare të Buxhetit për vitin 2016. Votimi erdhi pasi VMRO-DPMNE-ja opozitare gjatë ditës mundohej...

OBRM-PDUKM: Gjatë qeverisjes sonë kishte para për monitorë të shtrenjtë

para 9 muajve - Telegrafi

OBRM-PDUKM-ja ka reaguar pas lajmeve për blerjen e LED monitorëve të cilët kanë kushtuar deri një milionë euro, përcjell Telegrafi Maqedoni. Sipas kësaj partie, monitorët janë blerë në mënyrë transparente...

Nga nesër fillojnë diskutimet për rebalansimin e buxhetit

para 9 muajve - Zhurnal

Shkup, 16 korrik - Mbi 840 amandmane kanë arritur në komisionin Kuvendor për finansa dhe buxhet, me çka nesër do të fillojë debati për rebalans të Buxhetit. Prej tyre, 134 janë nga partitë shqiptare, përcjell...

Maqedoni, opozita propozon 1 mijë amendamente për buxhetin

para 9 muajve - Zëri i Amerikës

Opozita maqedonase ka propozuar një mijë amendamente ndaj propozimit të qeverisë për rishikimin e buxhetit. Kjo do të thotë se seancat e komisionit përkatës parlamentar dhe seanca plenare nuk do të mund...

LSDM: Po i lirojmë institucionet e robëruara nga VMRO-DPMNE

para 9 muajve - Zhurnal

Shkup, 16 korrik - Lidhja Social Demokrate e Maqedonisë nëpërmjet një komunikate për media kanë reaguar për deklaratat e pjesëtarëve të VMRO-DPMNE-së, që sipas tyre, LSDM po i partizon institucionet, duke...

Mbi 1000 amandamente për rishikimin e buxhetit të Maqedonisë

para 9 muajve - Telegrafi

Janë përgatitur mbi 1000 amandamente rreth rishikimit të propozuar të buxhetit të shtetit që do të diskutohen në komisionin kuvendor për financa. Numri më i madh i tyre vjen nga OBRM-PDUKM-ja. Disa amandamente...

VMRO-DPMNE më në fund dorëzohet

para 9 muajve - RTV 21

Kuvendi miraton buxhetin e vitit të kaluar E ushtroi detyrën nga viti 2008 deri më sot, nga sot nuk do të jetë sekretar i përgjithshëm i kuvendit Zharko Denkovski. Kuvendi votoj për sekretare të re juristen...

Nesër fillon debati për ribalancin e buxhetit, opozita parashtron rreth 1000 amendamente

para 9 muajve - MRT

Kuvendi, të hënën, fillon debatin rreth propozimit.... Kuvendi, të hënën, fillon debatin rreth propozimit për ndryshimin dhe plotësimin e Buxhetit për këtë vit. Debat i gjatë dhe i ashpër pritet të ndodh...

VMRO-DPMNE MË NË FUND DORËZOHET, KUVENDI MIRATON BUXHETIN E VITIT TË KALUAR

para 9 muajve - TV21

E ushtroi detyrën nga viti 2008 deri më sot, nga sot nuk do të jetë sekretar i përgjithshëm i kuvendit Zharko Denkovski. Kuvendi votoj për sekretare të re juristen dhe ish-deputeten e LSDM-së Cvetanka...

VMRO-DPMNE MË NË FUND DORËZOHET, KUVENDI MIRATON BUXHETIN E VITIT TË KALUAR

para 9 muajve - TV21

E ushtroi detyrën nga viti 2008 deri më sot, nga sot nuk do të jetë sekretar i përgjithshëm i kuvendit Zharko Denkovski. Kuvendi votoj për sekretare të re juristen dhe ish-deputeten e LSDM-së Svetanka...

LSDM pa strategji për obstruksionet e VMRO-së

para 9 muajve - Lajmi.net

LSDM-ja në pushtet nuk as strategji e as ilaç juridik se si ta pengojë zvarritjen e seancave parlamentare. Pasi VMRO-DPMNE-ja u nda në 10 grupe parlamentare, deputetët e saj e shfrytëzojnë çdo moment për...

VMRO-DPMNE MË NË FUND DORËZOHET, KUVENDI MIRATON BUXHETIN E VITIT TË KALUAR

para 9 muajve - TV21

E ushtroi detyrën nga viti 2008 deri më sot, nga sot nuk do të jetë sekretar i përgjithshëm i kuvendit Xharko Denkovski. Kuvendi votoj për sekretare të re juristen dhe ish-deputeten e LSDM-së Svetanka...

LSDM pa strategji për obstruksionet e VMRO-së

para 9 muajve - Zhurnal

Shkup, 16 korrik - LSDM-ja në pushtet nuk as strategji e as ilaç juridik se si ta pengojë zvarritjen e seancave parlamentare. Pasi VMRO-DPMNE-ja u nda në 10 grupe parlamentare, deputetët e saj e shfrytëzojnë...

Përplasje mes VMRO-së dhe LSDM-së për partizimin e shtetit

para 9 muajve - Almakos

LSDM dhe VMRO-DPMNE kanë këmbyer akuza dhe kundërakuza për partizimin e institucioneve të shtetit. Në konferencë për mediat, Dimçe Arsovski nga VMRO-DPMNE, deklaroi se LSDM ka filluar me zbatimin e partizimit...

Përplasje mes VMRO-së dhe LSDM-së për partizimin e shtetit

para 9 muajve - Shenja

LSDM dhe VMRO-DPMNE kanë këmbyer akuza dhe kundërakuza për partizimin e institucioneve të shtetit. Në konferencë për mediat, Dimçe Arsovski nga VMRO-DPMNE, deklaroi se LSDM ka filluar me zbatimin e partizimit...

Kuvendi miraton llogarinë përfundimtare të Buxhetit për 2016-n

para 9 muajve - Flaka

Me 92 vota pro, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, Kuvendi i Maqednisë arriti të votojë mbrëmë llogarinë përfundimtare të Buxhetit për vitin 2016. Votimi erdhi pasi VMRO-DPMNE-ja opozitare gjatë ditës mundohej...

LSDM, pa strategji për pengesat e VMRO-së

para 9 muajve - Albeu

LSDM-ja në pushtet nuk as strategji e as ilaç juridik se si ta pengojë zvarritjen e seancave parlamentare. Pasi VMRO-DPMNE-ja u nda në 10 grupe parlamentare, deputetët e saj e shfrytëzojnë çdo moment për...

Boçvarski: Qeveria e LSDM-së do t’ua kthejë paratë qytetarëve

para 9 muajve - Portalb

Pas publikimit të harxhimeve të shumta të ish-zyrtarëve shtetëror të VMRO-DMPNE-së, ka reaguar Lidhja Social-Demokrate e Maqedonisë, përmes nënkryetarit Bllagoj Boçvarski. Sipas tij, qytetarët gjatë qëverisjes...

LSDM pa strategji për obstruksionet e VMRO-së

para 9 muajve - Alsat-M

LSDM-ja në pushtet nuk as strategji e as ilaç juridik se si ta pengojë zvarritjen e seancave parlamentare. Pasi VMRO-DPMNE-ja u nda në 10 grupe parlamentare, deputetët e saj e shfrytëzojnë çdo moment për...

Qeveria do t’ua kthejë qytetarëve paratë që në dreka e darka luksoze i harxhoi ish pushteti i VMRO-së

para 9 muajve - Flaka

Pas publikimit të harxhimeve të shumta të ish-zyrtarëve shtetërorë të VMRO-DMPNE-së, ka reaguar Lidhja Social-Demokrate e Maqedonisë, përmes nënkryetarit Bllagoj Boçvarski. Sipas tij, qytetarët gjatë qëverisjes...

Shumica parlamentare pa zgjidhje për zvarritjen e seancave që ka strategji VMRO-ja

para 9 muajve - Flaka

LSDM-ja në pushtet nuk as strategji e as ilaç juridik se si ta pengojë zvarritjen e seancave parlamentare. Pasi VMRO-DPMNE-ja u nda në 10 grupe parlamentare, deputetët e saj e shfrytëzojnë çdo moment për...

LSDM pa strategji për obstruksionet e VMRO-së

para 9 muajve - Gazeta Express

LSDM-ja në pushtet nuk as strategji e as ilaç juridik se si ta pengojë zvarritjen e seancave parlamentare. Pasi VMRO-DPMNE-ja u nda në 10 grupe parlamentare, deputetët e saj e shfrytëzojnë çdo moment për...

“Qeveria do t’ua kthejë qytetarëve paratë që në dreka e darka luksoze i harxhoi VMRO-ja”

para 9 muajve - Ina

Pas publikimit të harxhimeve të shumta të ish-zyrtarëve shtetërorë të VMRO-DMPNE-së, ka reaguar Lidhja Social-Demokrate e Maqedonisë, përmes nënkryetarit Bllagoj Boçvarski. Sipas tij, qytetarët gjatë qëverisjes...

LSDM pa strategji për obstruksionet e VMRO-së

para 9 muajve - Aktuale

LSDM-ja në pushtet nuk as strategji e as ilaç juridik se si ta pengojë zvarritjen e seancave parlamentare. Pasi VMRO-DPMNE-ja u nda në 10 grupe parlamentare, deputetët e saj e shfrytëzojnë çdo moment për...

QEVERIA E RE DO T’UA KTHEJË QYTETARËVE PARATË QË VMRO-ja I SHPENZOI NË DARKA E DREKA LUKSOZE

para 9 muajve - TV21

Pas publikimit të harxhimeve të shumta të ish-zyrtarëve shtetërorë të VMRO-DMPNE-së, ka reaguar Lidhja Social-Demokrate e Maqedonisë, përmes nënkryetarit Bllagoj Boçvarski. Sipas tij, qytetarët gjatë qëverisjes...

Kuvendi miraton llogarinë përfundimtare të Buxhetit për 2016-n

para 9 muajve - Aktuale

Me 92 vota pro, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, Kuvendi i Maqednisë arriti të votojë mbrëmë llogarinë përfundimtare të Buxhetit për vitin 2016. Votimi erdhi pasi VMRO-DPMNE-ja opozitare gjatë ditës mundohej...

LSDM:Ribalanci shkurton harxhimet e tepërta, të hollat u këthehen qytetarëve

para 9 muajve - MRT

Qeveria aktuale e kryesuar nga LSDM dhe partneret e saj.... Qeveria aktuale e kryesuar nga LSDM dhe partneret e saj te koalicionit ndryshe nga qeveria Gruevski,  po deshmon se po punon për interesat e...

Boçvarski: Qeveria e LSDM-së do t’ua kthejë paratë qytetarëve

para 9 muajve - Zhurnal

Shkup, 16 korrik - Pas publikimit të harxhimeve të shumta të ish-zyrtarëve shtetëror të VMRO-DMPNE-së, ka reaguar Lidhja Social-Demokrate e Maqedonisë, përmes nënkryetarit Bllagoj Boçvarski. Sipas tij,...

Boçvarski: Qeveria e LSDM-së do t’ua kthejë paratë qytetarëve

para 9 muajve - Almakos

Pas publikimit të harxhimeve të shumta të ish-zyrtarëve shtetëror të VMRO-DMPNE-së, ka reaguar Lidhja Social-Demokrate e Maqedonisë, përmes nënkryetarit Bllagoj Boçvarski. Sipas tij, qytetarët gjatë qëverisjes...

Përplasje mes VMRO-së dhe LSDM-së për partizimin e shtetit

para 9 muajve - AlbPortali

LSDM dhe VMRO-DPMNE kanë këmbyer akuza dhe kundërakuza për partizimin e institucioneve të shtetit. Në konferencë për mediat, Dimçe Arsovski nga VMRO-DPMNE, deklaroi se LSDM ka filluar me zbatimin e partizimit...

"Qeveria do t'ua kthejë qytetarëve paratë që në dreka e darka luksoze i harxhoi VMRO-ja"

para 9 muajve - Gazeta Express

Pas publikimit të harxhimeve të shumta të ish-zyrtarëve shtetërorë të VMRO-DMPNE-së, ka reaguar Lidhja Social-Demokrate e Maqedonisë, përmes nënkryetarit Bllagoj Boçvarski. Sipas tij, qytetarët gjatë qëverisjes...

Boçvarski: Qeveria e LSDM-së do t’ua kthejë paratë qytetarëve

para 9 muajve - Telegrafi

Pas publikimit të harxhimeve të shumta të ish-zyrtarëve shtetëror të OBRM-PDUKM-së, ka reaguar Lidhja Social-Demokrate e Maqedonisë, përmes nënkryetarit Bllagoj Boçvarski. Sipas tij, qytetarët gjatë qëverisjes...

Funksionimi i qeverisë, s’ka më dreka dhe darka luksoze për ministrat

para 9 muajve - Flaka

Pas publikimit të harxhimeve të shumta të ish-zyrtarëve shtetërorë të VMRO-DMPNE-së, ka reaguar Lidhja Social-Demokrate e Maqedonisë, përmes nënkryetarit Bllagoj Boçvarski. Sipas tij, qytetarët gjatë qëverisjes...

“Qeveria do t’ua kthejë qytetarëve paratë që në dreka e darka luksoze i harxhoi VMRO-ja”

para 9 muajve - Lajm

Pas publikimit të harxhimeve të shumta të ish-zyrtarëve shtetërorë të VMRO-DMPNE-së, ka reaguar Lidhja Social-Demokrate e Maqedonisë, përmes nënkryetarit Bllagoj Boçvarski. Sipas tij, qytetarët gjatë qëverisjes...

“Qeveria do t’ua kthejë qytetarëve paratë e darkave luksoze të VMRO-së”

para 9 muajve - Lajm

Pas publikimit të harxhimeve të shumta të ish-zyrtarëve shtetërorë të VMRO-DMPNE-së, ka reaguar Lidhja Social-Demokrate e Maqedonisë, përmes nënkryetarit Bllagoj Boçvarski. Sipas tij, qytetarët gjatë qëverisjes...

LSDM pa strategji për obstruksionet e VMRO-së

para 9 muajve - Almakos

16 July LSDM-ja në pushtet nuk as strategji e as ilaç juridik se si ta pengojë zvarritjen e seancave parlamentare. Pasi VMRO-DPMNE-ja u nda në 10 grupe parlamentare, deputetët e saj e shfrytëzojnë çdo...

Kuvendi e miratoi llogarinë përfundimtare të Buxhetit për vitin 2016

para 9 muajve - Tetova Sot

Me 92 vota pro, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, Kuvendi i Maqednisë arriti të votojë mbrëmë llogarinë përfundimtare të Buxhetit për vitin 2016. Votimi erdhi pasi VMRO-DPMNE-ja opozitare gjatë ditës mundohej...

“Qeveria do t’ua kthejë qytetarëve paratë që në dreka e darka luksoze i harxhoi VMRO-ja”

para 9 muajve - Tetova Sot

Pas publikimit të harxhimeve të shumta të ish-zyrtarëve shtetërorë të VMRO-DMPNE-së, ka reaguar Lidhja Social-Demokrate e Maqedonisë, përmes nënkryetarit Bllagoj Boçvarski. Sipas tij, qytetarët gjatë qëverisjes...

LSDM pa strategji për obstruksionet e VMRO-së

para 9 muajve - Fol

LSDM-ja në pushtet nuk as strategji e as ilaç juridik se si ta pengojë zvarritjen e seancave parlamentare. Pasi VMRO-DPMNE-ja u nda në 10 grupe parlamentare, deputetët e saj e shfrytëzojnë çdo moment për...

“Qeveria do t’ua kthejë qytetarëve paratë që në dreka e darka luksoze i harxhoi VMRO-ja”

para 9 muajve - Fol

Pas publikimit të harxhimeve të shumta të ish-zyrtarëve shtetërorë të VMRO-DMPNE-së, ka reaguar Lidhja Social-Demokrate e Maqedonisë, përmes nënkryetarit Bllagoj Boçvarski. Sipas tij, qytetarët gjatë qëverisjes...

Kuvendi e miratoi llogarinë përfundimtare të Buxhetit për vitin 2016

para 9 muajve - Fol

Me 92 vota pro, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, Kuvendi i Maqednisë arriti të votojë mbrëmë llogarinë përfundimtare të Buxhetit për vitin 2016. Votimi erdhi pasi VMRO-DPMNE-ja opozitare gjatë ditës mundohej...

Kuvendi votoi llogarinë përfundimtare të buxhetit 2016

para 9 muajve - Lajm

Me 92 vota për , asnjë kundër dhe asnjë i përmbajtur, Kuvendi arriti të votojë llogarinë përfundimtare të Buxhetit për vitin 2016. Votimi erdhi pasi VMRO-DPMNE-ja opozitare gjatë ditës mundohej ta bllokonte...

Kuvendi votoi llogarinë përfundimtare të buxhetit 2016

para 9 muajve - Ina

Me 92 vota për , asnjë kundër dhe asnjë i përmbajtur, Kuvendi arriti të votojë llogarinë përfundimtare të Buxhetit për vitin 2016. Votimi erdhi pasi VMRO-DPMNE-ja opozitare gjatë ditës mundohej ta bllokonte...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK