http://kariera.mk

Investitorët e huaj janë shpërblyer me miliona euro

para 9 muajve - Gazeta Express

Zëdhënësi i qeverisë sot zbuloi se mbi 225 milionë euro u janë dhënë 25 investitorëve të huaj, kompani që kanë punësuar 20 mijë persona në dhjetë vitet e kaluara, deri sa qeveria udhëhiqej nga VMRO-DPMNE...

225 MILIONË EURO PËR INVESTITORËT E HUAJ, NJË VEND PUNE SHTETIT I KA KUSHTUAR 11 MIJË EURO

para 9 muajve - TV21

Në periudhën prej vitit 2007 deri në maj të këtij viti, shuma e ofruar si mbështetje për investitorët e huaj kap shifrën prej 225 milionë euro, ndërsa biznesmenët e huaj kanë marrë grante në kesh si dhe...

BOSHNJAKOVSKI: Kompanitë e huaja që solli VMRO-ja, vetëm “shou” ekonomik

para 9 muajve - AlbPortali

Loading... Zëdhënësi i Qeverisë Mile Boshnjakovski gjatë një analize të prezantuar sot në Qeveri mbi shpenzimet e shtetit krahasuar me rezultatet e investimeve të huaja në Maqedoni gjatë periudhës 2007-2017...

BOSHNJAKOVSKI: Kompanitë e huaja që solli VMRO-ja, vetëm “shou” ekonomik

para 9 muajve - Fakti Ditor

Zëdhënësi i Qeverisë Mile Boshnjakovski gjatë një analize të prezantuar sot në Qeveri mbi shpenzimet e shtetit krahasuar me rezultatet e investimeve të huaja në Maqedoni gjatë periudhës 2007-2017 ka thënë...

Boshnjakovski: 20 mijë punësimet, shou i shtrenjtë ekonomik

para 9 muajve - MRT

Investimet e huaja direkte për periudhën prej vitit 2007 deri më maj të 2017-s.... Investimet e huaja direkte për periudhën prej vitit 2007 deri më maj të 2017-s i kanë kushtuar Maqedonisë rreth 225 milion...

Boshnjakovski: Qeveria e kaluar, para joligjore për kompanitë

para 9 muajve - Alsat-M

Qeveria e Nikolla Gruevskit ka shpenzuar 225 milionë euro fonde buxhetore për 25 ndërmarrje, investues të huaj direkt. Me këto para janë punësuar vetëm 20 mijë punëtorë nga të cilat shumica janë marrë...

Në kohën e investimeve të dyshimta, BDI e ka udhëhequr Agjencinë për Investime të Huaja

para 9 muajve - Lajm

Deri sa qeveria e kaluar ka dhënë shuma të majme për të sponsorizuar investitorët e huaj, drejtorë të Agjencisë për Investime të Huaja, në pjesën më të madhe të kësaj periudhe ka qenë kuadro të BDI-së....

Investitorët e huaj kanë marrë 225 milionë euro ndihmë shtetërore

para 9 muajve - Zhurnal

Shkup, 13 shtator- Mbi 225 milionë euro nga buxheti i shtetit janë shpenzuar për hyrjen e 25 kompanive të investuesve të huaj të cilët kanë punësuar 20.000 persona. Kjo do të thotë se Qeveria e mëparshme...

Zbulohet skema: VMRO dhe BDI me paratë e shqiptarëve, kanë punësuar maqedonas!

para 9 muajve - TV Koha

Mbi 225 milionë euro u janë dhënë 25 investitorëve të huaj, kompani që kanë punësuar 20 mijë persona në dhjetë vitet e kaluara, deri sa qeveria udhëhiqej nga VMRO-DPMNE dhe BDI. Rreth 90 për qind e këtyre...

Qeveria: Gruevski ka harxhuar 225 milionë euro për investitorë të huaj

para 9 muajve - Telegrafi

Qeveria e Nikolla Gruevskit për 10 vite ka harxhuar 225 milionë euro për 25 kompani – investuese të huaja, të cilat kanë punësuar gjithsej 20 mijë persona. Në bazë të të dhënave të “Analizës së harxhimeve...

Investitorët e huaj janë marrë vesh pa kritere, me marrëveshje të fshehta

para 9 muajve - Portalb

Qeveria e Nikolla Gruevskit për 10 vjet ka shpenzuar 225 milionë euro për 25 ndërmarrje të huaja të cilët punësuan 20 mijë individë, bëri të ditur zëdhënësi i Qeverisë së Maqedonisë, Mile Boshnjakovski,...

Investitorët e huaj kanë fituar 225 milion euro

para 9 muajve - Zhurnal

Shkup, 13 shtator - Qeveria i publikoi të dhënat për investime të huaja direkte. Duke përfshirë edhe muajin maj të këtij viti, Qeveria e kaluar ka harxhuar 225 milion euro për ndihmë të investimeve të...

Investitorët e huaj kanë fituar 225 milion euro

para 9 muajve - Gazeta Express

Investitoret e huaj ne Maqedoni, me perfitime të majme Qeveria i publikoi të dhënat për investime të huaja direkte. Duke përfshirë edhe muajin maj të këtij viti, Qeveria e kaluar ka harxhuar 225 milion...

INVESTITORËT E HUAJ FITUAN 225 MILIONË EURO, NJË PUNËSIM KUSHTON 11 MIJË EURO PARAVA SHTETRORE

para 9 muajve - TV21

Qeveria publikoi të dhëna për investimet e huaja direkte. Që nga maji 2017, qeveria e mëparshme harxhoi 225 milionë euro për të ndihmuar investimet e huaja. Në Maqedoni, kanë hyrë 25 kompani me kapital...

Zbulohet skema: VMRO dhe BDI me paratë e shqiptarëve, kanë punësuar maqedonas!

para 9 muajve - Almakos

Mbi 225 milionë euro u janë dhënë 25 investitorëve të huaj, kompani që kanë punësuar 20 mijë persona në dhjetë vitet e kaluara, deri sa qeveria udhëhiqej nga VMRO-DPMNE dhe BDI. Rreth 90 për qind e këtyre...

Qeveria do të publikojë informacione për ndihmën shtetërore për investitorët e huaj

para 9 muajve - Zhurnal

Shkup, 13 shtator - Qeveria e Republikës së Maqedonisë sot do të publikojë informacione për atë se sa ndihma shtetërore u është ndarë investitorëve të huaj. Të dhënat janë përfshirë në "Analizën e shpenzimeve...

Qeveria: Gruevski ka harxhuar 225 milionë euro për investitorë të huaj

para 9 muajve - Almakos

Qeveria e Nikolla Gruevskit për 10 vite ka harxhuar 225 milionë euro për 25 kompani – investuese të huaja, të cilat kanë punësuar gjithsej 20 mijë persona. Në bazë të të dhënave të “Analizës së harxhimeve...

Qeveria do të publikojë informacione për ndihmën shtetërore për investitorët e huaj

para 9 muajve - Telegrafi

Qeveria e Maqedonisë sot do të publikojë infomacione për atë se sa kanë marrë ndihma nga shteti investitorët e huaj. Të dhënat janë përfshirë në “Analizën e shpenzimeve – kundrejt rezultateve ngainvestimet...

Zbulohet skema: VMRO dhe BDI me paratë e shqiptarëve, kanë punësuar maqedonas!

para 9 muajve - Lajm

Mbi 225 milionë euro u janë dhënë 25 investitorëve të huaj, kompani që kanë punësuar 20 mijë persona në dhjetë vitet e kaluara, deri sa qeveria udhëhiqej nga VMRO-DPMNE dhe BDI. Rreth 90 për qind e këtyre...

Investuesit e huaj kanë marrë 225 milionë euro ndihmë shtetërore

para 9 muajve - Almakos

Mbi 225 milionë euro nga buxheti i shtetit janë shpenzuar për hyrjen e 25 kompanive të investuesve të huaj të cilët kanë punësuar 20.000 persona. Kjo do të thotë se Qeveria e mëparshme ka shpenzuar nga...

Qeveria prezanton ndihmën shtetërore për investitorët e huaj

para 9 muajve - TV Koha

Qeveria e Republikës së Maqedonisë sot do të publikojë informacione për atë se sa ndihmë shtetërore u është ndarë investitorëve të huaj. Të dhënat janë përfshirë në “Analizën e shpenzimeve – kundrejt rezultateve...

Qeveria publikon informacione për investitorët e huaj

para 9 muajve - Alsat-M

Qeveria e Republikës së Maqedonisë sot do të publikojë informacione për atë se sa ndihma shtetërore u është ndarë investitorëve të huaj. Të dhënat janë përfshirë në “Analizën e shpenzimeve – kundrejt rezultateve...

Investitorët e huaj janë marrë vesh pa kritere, me marrëveshje të fshehta

para 9 muajve - Lajm

Qeveria e Nikolla Gruevskit për 10 vjet ka shpenzuar 225 milionë euro për 25 ndërmarrje të huaja të cilët punësuan 20 mijë individë, bëri të ditur zëdhënësi i Qeverisë së Maqedonisë, Mile Boshnjakovski,...

Qeveria prezanton ndihmën shtetërore për investitorët e huaj

para 9 muajve - Gazeta Express

Qeveria e Republikës së Maqedonisë sot do të publikojë informacione për atë se sa ndihmë shtetërore u është ndarë investitorëve të huaj. Të dhënat janë përfshirë në “Analizën e shpenzimeve – kundrejt rezultateve...

Zbulohet skema: VMRO dhe BDI me paratë e shqiptarëve, kanë punësuar maqedonas!

para 9 muajve - Fol

Mbi 225 milionë euro u janë dhënë 25 investitorëve të huaj, kompani që kanë punësuar 20 mijë persona në dhjetë vitet e kaluara, deri sa qeveria udhëhiqej nga VMRO-DPMNE dhe BDI. Rreth 90 për qind e këtyre...

Qeveria do të publikojë informacione për ndihmën shtetërore për investitorët e huaj

para 9 muajve - Aktuale

Qeveria e Republikës së Maqedonisë sot do të publikojë informacione për atë se sa ndihma shtetërore u është ndarë investitorëve të huaj. Të dhënat janë përfshirë në “Analizën e shpenzimeve – kundrejt rezultateve...

“Shou” ekonomik të cilën e bëri VMRO-ja me kompanitë e huaja!

para 9 muajve - Medial

Zëdhënësi i Qeverisë Mile Boshnjakovski gjatë një analize të prezantuar sot në Qeveri mbi shpenzimet e shtetit krahasuar me rezultatet e investimeve të huaja në Maqedoni gjatë periudhës 2007-2017 ka thënë...

Qeveria do të publikojë informacione për ndihmën shtetërore për investitorët e huaj

para 9 muajve - Tetova Sot

Qeveria e Republikës së Maqedonisë sot do të publikojë informacione për atë se sa ndihma shtetërore u është ndarë investitorëve të huaj. Të dhënat janë përfshirë në “Analizën e shpenzimeve – kundrejt rezultateve...

Qeveria publikon informacione për investitorët e huaj

para 9 muajve - Almakos

13 September Qeveria e Republikës së Maqedonisë sot do të publikojë informacione për atë se sa ndihma shtetërore u është ndarë investitorëve të huaj. Të dhënat janë përfshirë në “Analizën e shpenzimeve...

Qeveria do të publikojë informacione për ndihmën shtetërore për investitorët e huaj

para 9 muajve - Medial

Qeveria e Republikës së Maqedonisë sot do të publikojë informacione për atë se sa ndihma shtetërore u është ndarë investitorëve të huaj. Të dhënat janë përfshirë në “Analizën e shpenzimeve – kundrejt rezultateve...

Graniti e Leonita publikojnë një video duke kënduar shqip gjatë udhëtimit

para 9 muajve - AlbPortali

Futbollisti i njohur Granit Xhaka është mjaft i përfolur edhe sa i përket jetës private. Loading... Tash e sa kohë ai është martuar me bukuroshen Leonita Lekaj, e cila gjendet në çdo hap të jetës pranë...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK