http://kariera.mk

Këshilli penal i konfirmoi vendimet për paraburgim të katër deputetëve

më 12.2017 - Medial

Këshilli penal pranë Gjykatës Themelore Shkup 1 i konfirmoi në tërësi vendimet e gjykatësit të procedurës paraprake, me të cilat ishte pranuar propozimi i prokurorisë kompetente për përcaktim të masës...

Damovski, Jovanovski dhe Gjoshevski mbeten në paraburgim

më 12.2017 - Medial

Gjykata e Apelit ka vërtetuar paraburgimin për regjisorin Boris Damovski, aktorin Vllado Jovanovski dhe Goran Gjoshevski, shefin e mëparshëm të sigurimit të Trajko Veljanovskit. Sot avokatët e tyre kanë...

“27 prilli”, mbrojtja kundërshton paraburgimet

më 12.2017 - Aktuale

Avokatët mbrojtës të të paraburgosurve Boris Damovski, Vllado Jovanovski dhe Goran Gjoshevski kërkuan nga Gjykata e Apelit anulimin e masës së paraburgimit për klientët e tyre, të cilët dyshohen për terrorizëm...

Damovski, Jovanovski dhe Gjoshevski mbeten në paraburgim

më 12.2017 - Zhurnal

Shkup, 7 dhjetor - Gjykata e Apelit Shkup sot i konfirmoi paraburgimet për regjisorin Boris Damovski, aktorin Vllado Jovanovski dhe ish-shefin e sigurimit të Trajko Veljanoskit, Goran Gjoshevski. Nga Gjykata...

Vendosi Gjykata e Apelit, vazhdon paraburgimi për Damovskin dhe Jovanovskin

më 12.2017 - Telegrafi

Gjykata e Apelit në Shkup sot i konfirmoi masat e paraburgimit për regjisorin Boris Damovski, aktorin Vllado Jovanovski dhe ish-shefin e sigurimit të Trajko Veljanoskit, Goran Gjoshevski. Nga Gjykata e...

Maqedoni, vendimet për paraburgim të katër deputetëve konfirmohen edhe nga Këshilli penal

më 12.2017 - Telegrafi

Këshilli penal pranë Gjykatës Themelore Shkupi 1 i konfirmoi në tërësi vendimet e gjykatësit të procedurës paraprake, me të cilat ishte pranuar propozimi i prokurorisë kompetente për përcaktim të masës...

Gjykata e Apelit, vazhdon paraburgimi për Damovskin dhe Jovanovskin

më 12.2017 - Gazeta Express

Gjykata e Apelit në Shkup sot i konfirmoi masat e paraburgimit për regjisorin Boris Damovski, aktorin Vllado Jovanovski dhe ish-shefin e sigurimit të Trajko Veljanoskit, Goran Gjoshevski. Nga Gjykata e...

Gjykata e Apelit vendosi, Damovski, Jovanovski dhe Gjoshevski mbeten në paraburgim

më 12.2017 - Portalb

Gjykata e Apelit Shkup sot i konfirmoi paraburgimet për regjisorin Boris Damovski, aktorin Vllado Jovanovski dhe ish-shefin e sigurimit të Trajko Veljanoskit, Goran Gjoshevski. Nga Gjykata e Apelit për...

“27 prilli”, mbrojtja kundërshton paraburgimet

më 12.2017 - Lajm

Avokatët mbrojtës të të paraburgosurve Boris Damovski, Vllado Jovanovski dhe Goran Gjoshevski kërkuan nga Gjykata e Apelit anulimin e masës së paraburgimit për klientët e tyre, të cilët dyshohen për terrorizëm...

“27 prilli”, mbrojtja kundërshton paraburgimet

më 12.2017 - Almakos

Avokatët mbrojtës të të paraburgosurve Boris Damovski, Vllado Jovanovski dhe Goran Gjoshevski kërkuan nga Gjykata e Apelit anulimin e masës së paraburgimit për klientët e tyre, të cilët dyshohen për terrorizëm...

“27 prilli”, mbrojtja kundërshton paraburgimet

më 12.2017 - Alsat-M

Avokatët mbrojtës të të paraburgosurve Boris Damovski, Vllado Jovanovski dhe Goran Gjoshevski kërkuan nga Gjykata e Apelit anulimin e masës së paraburgimit për klientët e tyre, të cilët dyshohen për terrorizëm...

"27 prilli", mbrojtja kundër masës së paraburgimit

më 12.2017 - Gazeta Express

Avokatët mbrojtës të të paraburgosurve Boris Damovski, Vllado Jovanovski dhe Goran Gjoshevski kërkuan nga Gjykata e Apelit anulimin e masës së paraburgimit për klientët e tyre, të cilët dyshohen për terrorizëm...

Gjykata e Apelit, vazhdon paraburgimi për Damovskin dhe Jovanovskin

më 12.2017 - Lajm

Gjykata e Apelit në Shkup sot i konfirmoi masat e paraburgimit për regjisorin Boris Damovski, aktorin Vllado Jovanovski dhe ish-shefin e sigurimit të Trajko Veljanoskit, Goran Gjoshevski. Nga Gjykata e...

Maqedoni, vendimet për paraburgim të katër deputetëve konfirmohen edhe nga Këshilli penal

më 12.2017 - Lajm

Këshilli penal pranë Gjykatës Themelore Shkupi 1 i konfirmoi në tërësi vendimet e gjykatësit të procedurës paraprake, me të cilat ishte pranuar propozimi i prokurorisë kompetente për përcaktim të masës...

Gjykata e Apelit, vazhdon paraburgimi për Damovskin dhe Jovanovskin

më 12.2017 - Almakos

Gjykata e Apelit në Shkup sot i konfirmoi masat e paraburgimit për regjisorin Boris Damovski, aktorin Vllado Jovanovski dhe ish-shefin e sigurimit të Trajko Veljanoskit, Goran Gjoshevski. Nga Gjykata e...

Maqedoni, vendimet për paraburgim të katër deputetëve konfirmohen edhe nga Këshilli penal

më 12.2017 - Almakos

Këshilli penal pranë Gjykatës Themelore Shkupi 1 i konfirmoi në tërësi vendimet e gjykatësit të procedurës paraprake, me të cilat ishte pranuar propozimi i prokurorisë kompetente për përcaktim të masës...

Gjykata e apelit: Damovski, Jovanovski dhe Gjoshevski mbeten në paraburgim

më 12.2017 - Tetova Sot

Gjykata e Apelit Shkup sot i konfirmoi paraburgimet për regjisorin Boris Damovski, aktorin Vllado Jovanovski dhe ish-shefin e sigurimit të Trajko Veljanoskit, Goran Gjoshevski. Nga Gjykata e Apelit për...

Këshilli penal i konfirmoi vendimet për paraburgim të katër deputetëve

më 12.2017 - Tetova Sot

Këshilli penal pranë Gjykatës Themelore Shkup 1 i konfirmoi në tërësi vendimet e gjykatësit të procedurës paraprake, me të cilat ishte pranuar propozimi i prokurorisë kompetente për përcaktim të masës...

“27 prilli”, mbrojtja kundërshton paraburgimet

më 12.2017 - Almakos

Avokatët mbrojtës të të paraburgosurve Boris Damovski, Vllado Jovanovski dhe Goran Gjoshevski kërkuan nga Gjykata e Apelit anulimin e masës së paraburgimit për klientët e tyre, të cilët dyshohen për terrorizëm...

Gjykata e Apelit vendosi, Damovski, Jovanovski dhe Gjoshevski mbeten në paraburgim

më 12.2017 - Fol

Gjykata e Apelit Shkup sot i konfirmoi paraburgimet për regjisorin Boris Damovski, aktorin Vllado Jovanovski dhe ish-shefin e sigurimit të Trajko Veljanoskit, Goran Gjoshevski. Nga Gjykata e Apelit për...

Këshilli penal i konfirmoi vendimet për paraburgim të katër deputetëve

më 12.2017 - Fakti Ditor

Këshilli penal pranë Gjykatës Themelore Shkup 1 i konfirmoi në tërësi vendimet e gjykatësit të procedurës paraprake, me të cilat ishte pranuar propozimi i prokurorisë kompetente për përcaktim të masës...

Mukoski ndjek hapat e Çavkovit, hyn në grevë urie

më 12.2017 - Gazeta Express

Deputeti Kërste Mukoski të cilit Gjykata penale në Shkup i shqiptoi 30 ditë paraburgim, sot ka filluar grevë urie. Ai ka refuzuar të merr ushqimin në burgun hetimor në Shkup, transmeton Express. Për rastin...

Pas Çavkovit edhe Mukoski në grevë urie

më 12.2017 - Medial

Deputeti Kërste Mukoski të cilit Gjykata penale në Shkup i shqiptoi 30 ditë paraburgim, sot ka filluar grevë urie. Ai ka refuzuar të merr ushqimin në burgun hetimor në Shkup, informojnë mediat. Për rastin...

Damovski dhe Jovanovski dorëzojnë ankesë për masën e paraburgimit

më 12.2017 - Zhurnal

Shkup, 6 dhjetor - Aktori Vlado Jovanovski dhe regjisori Boris Damovski të cilëve këshilli penal ju ka caktuar masën paraburgim dhe burg shtëpiak ishin dërguar në burgun e Shuto Orizares për të zbatuar...

Mukoski fillon grevë urie në burgun e Shutkës

më 12.2017 - Telegrafi

Deputeti Kërsto Mukoski të cilit dje i është caktuar masa e paraburgimit ka nisur të bëj grevë urie sapo ka arritur në burg, përcjell Telegrafi Maqedoni. Informacionet kanë arritur nga mbrojtja e tij,...

Mukoski fillon grevë urie në burgun e Shutkës

më 12.2017 - Ina

Deputeti Kërsto Mukoski të cilit dje i është caktuar masa e paraburgimit ka nisur të bëj grevë urie sapo ka arritur në burg. Informacionet kanë arritur nga mbrojtja e tij, shkak për grevën është se paraburgimi...

Ky deputet i VMRO-së në Shutkë refuzon ushqimin dhe fillon grevë urie

më 12.2017 - Aktuale

Deputeti i VMRO-DPMNE-së Kërsto Mukoski të cilit dje gjykata i caktoi masën e  paraburgimit ka filluar  grevë urie. Informatën e tillë për  TV24 e kanë konfirmuar edhe avokatët mbrojtës së tij, ndërsa...

Mukoski ka nisur grevë urie në burgun e Shuto Orizares

më 12.2017 - Zhurnal

Shkup, 6 dhjetor - Deputeti Kërsto Mukoski të cilit dje i është caktuar masa e paraburgimit ka nisur të bëj grevë urie sapo ka arritur në burg, transmeton Zhurnal.mk Informacionet kanë arritur nga mbrojtja...

Paraburgimi i deputetëve, skadon afati për ankesat, Mukovski në grevë urie

më 12.2017 - Gazeta Express

Pala mbrojtëse e deputetëve të VMRO-DPMNE-së ndaj të cilëve Gjykata Penale ditë më parë caktoi masën e paraburgimit dhe arrestit shtëpiak si të dyshuar për zhvillimet e 27 prillit, deri më tani kanë parashtruar...

Mukoski ka nisur grevë urie në burgun e Shuto Orizares

më 12.2017 - AlbPortali

Loading... Shkup, 6 dhjetor – Deputeti Kërsto Mukoski të cilit dje i është caktuar masa e paraburgimit ka nisur të bëj grevë urie sapo ka arritur në burg, transmeton Zhurnal.mk Informacionet kanë arritur...

Mukoski ka nisur grevë urie në burgun e Shuto Orizares

më 12.2017 - Fakti Ditor

Shkup, 6 dhjetor – Deputeti Kërsto Mukoski të cilit dje i është caktuar masa e paraburgimit ka nisur të bëj grevë urie sapo ka arritur në burg, transmeton Zhurnal.mk Informacionet kanë arritur nga mbrojtja...

Mukoski fillon grevë urie në burgun e Shutkës

më 12.2017 - Lajm

Deputeti Kërsto Mukoski të cilit dje i është caktuar masa e paraburgimit ka nisur të bëj grevë urie sapo ka arritur në burg. Informacionet kanë arritur nga mbrojtja e tij, shkak për grevën është se paraburgimi...

Ky deputet i VMRO-së në Shutkë refuzon ushqimin dhe fillon grevë urie

më 12.2017 - Tetova Sot

Deputeti i VMRO-DPMNE-së Kërsto Mukoski të cilit dje gjykata i caktoi masën e  paraburgimit ka filluar  grevë urie. Informatën e tillë për  TV24 e kanë konfirmuar edhe avokatët mbrojtës së tij, ndërsa...

Paraburgimi i deputetëve, skadon afati për ankesat

më 12.2017 - Zhurnal

Shkup, 6 dhjetor - Avokatët mbrojtës të deputetëve të VMRO-DPMNE-së ndaj të cilëve Gjykata Penale ditë më parë caktoi masën e paraburgimit dhe arrestit shtëpiak si të dyshuar për zhvillimet e 27 prillit,...

Mukoski fillon grevë urie në burgun e Shutkës

më 12.2017 - Almakos

Deputeti Kërsto Mukoski të cilit dje i është caktuar masa e paraburgimit ka nisur të bëj grevë urie sapo ka arritur në burg, përcjell Telegrafi Maqedoni. Informacionet kanë arritur nga mbrojtja e tij,...

Kërsto Mukovski ka filluar grevë urie në burgun e Shutkës

më 12.2017 - Shenja

Deputeti Kërsto Mukoski të cilit dje ju caktua masa e paraburgimit nga gjykatësi i procedurës paraprake ka hyrë në grevë urie menjëherë posa ka arritur në gjykatën hetuese në Shutkë. Këtë informatë për...

Gruevski: Regjimi i Zaevit bën precedent politik me burgosjen e deputetëve

më 12.2017 - Gazeta Express

Pas vendimit të gjykatës për të dërguar në paraburgim tre deputetë të VMRO-DPMNE-së, kryetari i këtyre të fundit ka akuzuar Qeverinë aktuale, gjykatat dhe prokurorinë për precedent politik dhe veprime...

Kërso Mukovski ka filluar grevë urie në burgun e Shutkës

më 12.2017 - Shenja

Deputeti Kërsto Mukoski të cilit dje ju caktua masa e paraburgimit nga gjykatësi i procedurës paraprake ka hyrë në grevë urie menjëherë posa ka arritur në gjykatën hetuese në Shutkë. Këtë informatë për...

Kërso Mukovski ka filluar grevë uri në burgun e Shutkës

më 12.2017 - Shenja

Deputeti Kërsto Mukoski të cilit dje ju caktua masa e paraburgimit nga gjykatësi i procedurës paraprake ka hyrë në grevë urie menjëherë posa ka arritur në gjykatën hetuese në Shutkë. Këtë informatë për...

Paraburgimi i deputetëve, skadon afati për ankesat

më 12.2017 - Alsat-M

Avokatët mbrojtës të deputetëve të VMRO-DPMNE-së ndaj të cilëve Gjykata Penale ditë më parë caktoi masën e paraburgimit dhe arrestit shtëpiak si të dyshuar për zhvillimet e 27 prillit, akoma nuk kanë ankimuar...

Mukoski fillon grevë urie në burgun e Shutkës

më 12.2017 - Fol

Deputeti Kërsto Mukoski të cilit dje i është caktuar masa e paraburgimit ka nisur të bëj grevë urie sapo ka arritur në burg. Informacionet kanë arritur nga mbrojtja e tij, shkak për grevën është se paraburgimi...

Mukoski me dy pasaporta përfundon në burgun e Shutkës

më 12.2017 - Aktuale

Dy pasaportat, personal dhe zyrtar të deputetit Kërsto Mukoski, kanë përfunduar në burgun e Shutkës, përcjell Aktuale.mk. Gjykata nuk I ka pranuar si garancë se ai nuk do të ik jashtë shtetit, andaj ato...

Gruevski: Regjimi i Zaevit bën precedent politik me burgosjen e deputetëve

më 12.2017 - Lajm

Pas vendimit të gjykatës për të dërguar në paraburgim tre deputetë të VMRO-DPMNE-së, kryetari i këtyre të fundit ka akuzuar Qeverinë aktuale, gjykatat dhe prokurorinë për precedent politik dhe veprime...

Gruevski: Regjimi i Zaevit bën precedent politik me burgosjen e deputetëve

më 12.2017 - Tetova1

Pas vendimit të gjykatës për të dërguar në paraburgim tre deputetë të VMRO-DPMNE-së, kryetari i këtyre të fundit ka akuzuar Qeverinë aktuale, gjykatat dhe prokurorinë për precedent politik dhe veprime...

Deputetët e VMRO-DPMNE-së shkojnë në burgun e Shutkës, i shoqërojnë policët shqiptarë

më 12.2017 - InfoShqip

Deputetët Krste Mukovski, Sasho Vasilevski dhe Luben Arnaudov kanë fituar arrest 30 ditor, ndersa Johan Tarçullovskit, Zhaklina Peshevskës dhe Lupco Dimovskit i është caktuar paraburgim shtëpiak. Tre deputetët...

Gruevski: Regjimi i Zaevit bën precedent politik me burgosjen e deputetëve

më 12.2017 - Shenja

Pas vendimit të gjykatës për të dërguar në paraburgim tre deputetë të VMRO-DPMNE-së, kryetari i këtyre të fundit ka akuzuar Qeverinë aktuale, gjykatat dhe prokurorinë për precedent politik dhe veprime...

Deputetët e VMRO-DPMNE-së shkojnë në burgun e Shutkës, i shoqërojnë policët shqiptarë

më 12.2017 - Albeu

Deputetët Krste Mukovski, Sasho Vasilevski dhe Luben Arnaudov kanë fituar arrest 30 ditor, ndersa Johan Tarçullovskit, Zhaklina Peshevskës dhe Lupco Dimovskit i është caktuar paraburgim shtëpiak. Tre deputetët...

Rrjedh afati për paraqitjen e ankesave për masën e shqiptuar 30-ditë paraburgim për deputetët

më 12.2017 - Portalb

Pas përcaktimit të masës për paraburgim për deputetët Kërste Mukovski, Luben Arnaudov dhe Sasho Vasillevski rrjedh afati 24-orësh për ankesa, njofton Portalb.mk. Nga Prokuroria thonë se nuk do të parashtrohen...

Deputetët e VMRO-DPMNE-së shkojnë në burgun e Shutkës, i shoqërojnë policët shqiptarë

më 12.2017 - Antpress

Deputetët Krste Mukovski, Sasho Vasilevski dhe Luben Arnaudov kanë fituar arrest 30 ditor, ndersa Johan Tarçullovskit, Zhaklina Peshevskës dhe Lupco Dimovskit i është caktuar paraburgim shtëpiak. Tre deputetët...

Paraburgimi i deputetëve, skadon afati për ankesat

më 12.2017 - Tetova Sot

Avokatët mbrojtës të deputetëve të VMRO-DPMNE-së ndaj të cilëve Gjykata Penale ditë më parë caktoi masën e paraburgimit dhe arrestit shtëpiak si të dyshuar për zhvillimet e 27 prillit, akoma nuk kanë ankimuar...

Paraburgim 30-ditor për deputetët Mukoski, Arnaudov dhe Vasilevski ndërsa Tarçullovskit, Peshevskës dhe Dimovskit arrest shtëpiak

më 12.2017 - Medial

Gjykata Penale u caktoi paraburgim 30-ditor deputetëve Kërsto Mukoski, Luben Arnaudov dhe Sasho Vasilevskit, ndërsa arrest shtëpie Johan Tarçullovskit, Zhaklina Peshevskas dhe Lupço Dimovskit, kumtoi Gjykata...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK