http://kariera.mk

Ministrja Deskovska paralajmëron rishikim të teksteve shkollore

para 10 muajve - Portalb

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës Renata Deskovska ka deklaruar se do të ketë rishikim të teksteve shkollore dhe se ky proces do të kryhet në mënyrë ligjore. Ajo ka shtuar se në procesin e revizionit do...

Gabimet dhe përmbajtjet diskriminuese, MASH paralajmëron rishikim të teksteve shkollore

para 10 muajve - Albeu

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Renata Deskoska ka deklaruar se do të ketë rishikim të teksteve shkollore dhe se ky proces do të kryhet në mënyrë ligjore. Ajo ka shtuar se në procesin e revizionit do...

SASHK kërkon harmonizim të pagave dhe negociata me MASH-in për reformat arsimore

para 10 muajve - Medial

Sindikata e pavarur për arsim, shkencë dhe kulturë-SASHK kërkon që menjëherë të harmonizohen pagat në arsimin fillor dhe të mesëm, në pajtueshmëri të përqindjes së rritjes së pagës minimale në nivel kombëtar....

MASH paralajmëron rishikim të teksteve shkollore në Maqedoni

para 10 muajve - Gazeta Express

​Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Renata Deskoska ka deklaruar se do të ketë rishikim të teksteve shkollore dhe se ky proces do të kryhet në mënyrë ligjore. Ajo ka shtuar se në procesin e revizionit do...

MASH paralajmëron rishikim të teksteve shkollore në Maqedoni

para 10 muajve - Telegrafi

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Renata Deskoska ka deklaruar se do të ketë rishikim të teksteve shkollore dhe se ky proces do të kryhet në mënyrë ligjore. Ajo ka shtuar se në procesin e revizionit do...

Arsimi dhe fëmijët me aftësi të kufizuara, Memeti: Kemi vetëm përpjekje, por jo inluzivitet

para 10 muajve - Zhurnal

Shkup, 7 dhjetor - Edhe pse Maqedonia ka ratifikuar 6 vite më parë konventën për të drejtat e fëmijëve me aftësi të kufizuara, gjërat në praktikë nuk kanë lëvizur pothuajse fare. Në prag të 10 dhjetorit,...

Ministrja e arsimit, Deskovska: Nuk do fshimë historinë por faktet e pavërteta

para 10 muajve - Zhurnal

Shkup, 7 dhjetor - Ministrja e Arsimit dhe Shkencës Renata Deskovska ka deklaruar se do të ketë rishikim të teksteve shkollore dhe se ky proces do të kryhet në mënyrë ligjore. Ajo ka shtuar se në procesin...

Arsimtarët kërkojnë rroga deri 700 euro

para 10 muajve - Aktuale

Lidhja e Arsimtarëve Shqiptar në Maqedoni, kërkon që arsimtarët të kenë paga më të larta se sa udhëheqësit e institucioneve dhe punëtorëve administrativ, sepse mësimdhënësit duhet të çmohen e nderohen,...

Nga SASHK kërkojnë harmonizimin e pagave dhe bisedime për reformat në sistemin arsimor në Maqedoni

para 10 muajve - Telegrafi

Sindikata e pavarur për arsim, shkencë dhe kulturë-SASHK kërkon që menjëherë të harmonizohen pagat në arsimin fillor dhe të mesëm, në pajtueshmëri të përqindjes së rritjes së pagës minimale në nivel kombëtar....

Ministrja Deskovska paralajmëron rishikim të teksteve shkollore

para 10 muajve - Almakos

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Renata Deskoska ka deklaruar se do të ketë rishikim të teksteve shkollore dhe se ky proces do të kryhet në mënyrë ligjore. Ajo ka shtuar se në procesin e revizionit do...

PAGA MË TË MËDHA PËR ARSIMTARËT? SASHK KËRKOI PËRPUTHJE TË PAGAVE

para 10 muajve - TV21

Arsimtarët e shkollave fillore dhe të mesme mund të shpresojnë se do të marrin paga më të larta për 5% nga paga e tanishme, e cila është më e ulët se paga mesatare në Maqedoni, e që në shtator ishte mbi...

MASH paralajmëron rishikim të teksteve shkollore në Maqedoni

para 10 muajve - Lajm

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Renata Deskoska ka deklaruar se do të ketë rishikim të teksteve shkollore dhe se ky proces do të kryhet në mënyrë ligjore. Ajo ka shtuar se në procesin e revizionit do...

MASH paralajmëron rishikim të teksteve shkollore në Maqedoni

para 10 muajve - Almakos

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Renata Deskoska ka deklaruar se do të ketë rishikim të teksteve shkollore dhe se ky proces do të kryhet në mënyrë ligjore. Ajo ka shtuar se në procesin e revizionit do...

Arsimtarët kërkojnë rroga deri 700 euro

para 10 muajve - Gazeta Express

Lidhja e Arsimtarëve Shqiptar në Maqedoni, kërkon që arsimtarët të kenë paga më të larta se sa udhëheqësit e institucioneve dhe punëtorëve administrativ, sepse mësimdhënësit duhet të çmohen e nderohen,...

Nga SASHK kërkojnë harmonizimin e pagave dhe bisedime për reformat në sistemin arsimor në Maqedoni

para 10 muajve - Almakos

Sindikata e pavarur për arsim, shkencë dhe kulturë-SASHK kërkon që menjëherë të harmonizohen pagat në arsimin fillor dhe të mesëm, në pajtueshmëri të përqindjes së rritjes së pagës minimale në nivel kombëtar....

Deskovska paralajmëron rishikim të teksteve shkollore

para 10 muajve - Alsat-M

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës Renata Deskovska ka deklaruar se do të ketë rishikim të teksteve shkollore dhe se ky proces do të kryhet në mënyrë ligjore. Ajo ka shtuar se në procesin e revizionit do...

Arsimi dhe fëmijët me aftësi të kufizuara, Memeti: kemi vetëm përpjekje, por jo inluzivitet

para 10 muajve - MRT

Edhe pse Maqedonia ka ratifikuar 6 vite më parë konventën për të drejtat e fëmijëve me aftësi të kufizuara... Edhe pse Maqedonia ka ratifikuar 6 vite më parë konventën për të drejtat e fëmijëve me aftësi...

SASHK kërkon harmonizim të pagave dhe negociata me MASH-in për reformat arsimore

para 10 muajve - Tetova Sot

Sindikata e pavarur për arsim, shkencë dhe kulturë-SASHK kërkon që menjëherë të harmonizohen pagat në arsimin fillor dhe të mesëm, në pajtueshmëri të përqindjes së rritjes së pagës minimale në nivel kombëtar....

MASH paralajmëron rishikim të teksteve shkollore në Maqedoni

para 10 muajve - Fol

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Renata Deskoska ka deklaruar se do të ketë rishikim të teksteve shkollore dhe se ky proces do të kryhet në mënyrë ligjore. Ajo ka shtuar se në procesin e revizionit do...

Arsimtarët kërkojnë rroga deri 700 euro

para 10 muajve - InfoShqip

Lidhja e Arsimtarëve Shqiptar në Maqedoni, kërkon që arsimtarët të kenë paga më të larta se sa udhëheqësit e institucioneve dhe punëtorëve administrativ, sepse mësimdhënësit duhet të çmohen e nderohen,...

Deskoska paralajmëron rishikim të teksteve shkollore

para 10 muajve - Gazeta Express

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës Renata Deskovska ka deklaruar se do të ketë rishikim të teksteve shkollore dhe se ky proces do të kryhet në mënyrë ligjore. Ajo ka shtuar se në procesin e revizionit do...

Deskoska paralajmëroi rishikim të fakteve nëpër tekstet shkollore

para 10 muajve - Zhurnal

Shkup, 7 dhjetor - Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Renata Deskoska sot, duke iu përgjigjur pyetjeve të gazetarëve, tha se rishikimi i cili do të realizohet në përputhje me ligjin, do të rishikohen të...

Maqedoni, mungojnë shkolla adekuate për fëmijët me nevoja të veçanta

para 10 muajve - Lajm

Memeti u ankua për mungesën e rampave për akses në institucionet arsimore, teatrot, kinematë, organet dhe institucionet shtetërore, respektivisht për cilësinë e tyre në vendet ku janë të vendosura Avokati...

Fëmijët me hendikep diskriminohen në arsim

para 10 muajve - Almakos

Edhe pse ekziston Konventa për të Drejtat e Personave me Aftësi të Kufizuara, gjërat nuk lëvizin përpara, sepse në mesin e shoqërisë ende i veçon dhe diskriminon personat me aftësi të kufizuara. Ato diskriminohen...

Arsimtarët kërkojnë rroga deri 700 euro

para 10 muajve - Lajm

Lidhja e Arsimtarëve Shqiptar në Maqedoni, kërkon që arsimtarët të kenë paga më të larta se sa udhëheqësit e institucioneve dhe punëtorëve administrativ, sepse mësimdhënësit duhet të çmohen e nderohen,...

Arsimtarët kërkojnë rroga deri 700 euro

para 10 muajve - Almakos

Lidhja e Arsimtarëve Shqiptar në Maqedoni, kërkon që arsimtarët të kenë paga më të larta se sa udhëheqësit e institucioneve dhe punëtorëve administrativ, sepse mësimdhënësit duhet të çmohen e nderohen,...

Avokati i Popullit shpalos raportin për inkluzivitet të fëmijëve me nevoja të veçanta

para 10 muajve - Anadolu Agency

Speciale arkiv SHKUP (AA) - Avokati i Popullit në Maqedoni, Ixhet Memeti promovoi të enjten raportin nga hulumtimi i zbatuar për inkluzivitet të fëmijëve dhe të rinjve me nevoja të veçanta në arsimin e...

BUXHETI PËR ARSIM NË VITIN 2018. VITIN E ARDHSHËM PAGA MË TË MËDHA PËR MËSIMDHËNËSIT

para 10 muajve - TV21

Gjithsej 25,28 miliardë denarë apo 406,55 milionë euro do të jetë buxheti për arsim në vitin 2018 që është pesë për qind më shumë se në vitin 2017. Sipas kesaj vitin e ardhshëm dukshëm do të rriten mjetet...

Vitin e ardhshëm paga më të mëdha për mësimdhënësit

para 10 muajve - Alsat-M

Gjithsej 25,28 miliardë denarë apo 406,55 milionë euro do të jetë buxheti për arsim në vitin 2018 që është pesë për qind më shumë se në vitin 2017. Siç kumtoi sot në konferencë për shtyp ministrja e Arsimit...

Deskovska: buxheti për arsim në vitin 2018, për 5% më i lartë

para 10 muajve - MRT

Buxheti për arsim në vitin 2018 do të jetë gjithsej 25,28 miliardë denarë, apo 406,55 milionë euro... Buxheti për arsim në vitin 2018 do të jetë gjithsej 25,28 miliardë denarë, apo 406,55 milionë euro,...

Paga më të mëdha për mësimdhënësit në vitin 2018

para 10 muajve - Zhurnal

Shkup, 7 dhjetor - Gjithsej 25,28 miliardë denarë apo 406,55 milionë euro do të jetë buxheti për arsim në vitin 2018 që është pesë për qind më shumë se në vitin 2017. Siç kumtoi sot në konferencë për shtyp...

Deskoska: Nuk do ta fshijmë historinë nga tekstet shkollore, por rishikim të fakteve të pavërteta

para 10 muajve - Aktuale

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës Renata Deskoska deklaroi se do të ketë rishikim të të gjitha teksteve shkollore ku janë vërejtur gabime, fakte të rreme, përmbajtje diskriminuese dhe gjuhë urrejtjeje,...

Nga viti i ardhshëm do të ketë rroga më të larta për arsimtarët

para 10 muajve - Portalb

Gjithsej 25.28 miliard denarë ose 406.55 milionë euro do të jetë buxheti i vitit 2018 në arsim që i bie pesë për qind më shumë se vitin e kaluar, njofton Portalb.mk. Siç deklaroi sot në konferencë për...

Vitin e ardhshëm paga më të mëdha për mësimdhënësit

para 10 muajve - Aktuale

Gjithsej 25,28 miliardë denarë apo 406,55 milionë euro do të jetë buxheti për arsim në vitin 2018 që është pesë për qind më shumë se në vitin 2017. Siç kumtoi sot në konferencë për shtyp ministrja e Arsimit...

Një lajm i mirë për arsimtarët për rrogat

para 10 muajve - Ina

Gjithsej 25.28 miliard denarë ose 406.55 milionë euro do të jetë buxheti i vitit 2018 në arsim që i bie pesë për qind më shumë se vitin e kaluar, njofton Portalb.mk. Siç deklaroi sot në konferencë për...

Vitin e ardhshëm paga më të mëdha për mësimdhënësit

para 10 muajve - Medial

Gjithsej 25,28 miliardë denarë apo 406,55 milionë euro do të jetë buxheti për arsim në vitin 2018 që është pesë për qind më shumë se në vitin 2017. Siç kumtoi sot në konferencë për shtyp ministrja e Arsimit...

Viti 2018 sjell rroga më të larta për arsimtarët

para 10 muajve - Gazeta Express

Gjithsej 25.28 miliard denarë ose 406.55 milionë euro do të jetë buxheti i vitit 2018 në arsim që i bie pesë për qind më shumë se vitin e kaluar, njofton Portalb.mk, transmeton Express. Siç deklaroi sot...

Deskoska: Revizion ligjor i fakteve të pavërteta në libra

para 10 muajve - Tetova Sot

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Renata Deskoska sot, duke u përgjigjur në pyetje të gazetarëve, tha se me revizionin i cili do të zbatohet vetëm në mënyrë ligjore, do të përfshihen të gjitha librat në...

Deskoska: Revizion ligjor i fakteve të pavërteta në libra

para 10 muajve - Almakos

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Renata Deskoska sot, duke u përgjigjur në pyetje të gazetarëve, tha se me revizionin i cili do të zbatohet vetëm në mënyrë ligjore, do të përfshihen të gjitha librat në...

Vitin e ardhshëm paga më të mëdha për mësimdhënësit

para 10 muajve - Almakos

Gjithsej 25,28 miliardë denarë apo 406,55 milionë euro do të jetë buxheti për arsim në vitin 2018 që është pesë për qind më shumë se në vitin 2017. Siç kumtoi sot në konferencë për shtyp ministrja e Arsimit...

”Do të ketë shqyrtim ligjor për librat me gabime dhe fakte të pavërteta”

para 10 muajve - Fol

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Renata Deskoska sot, duke u përgjigjur në pyetje të gazetarëve, tha se me revizionin i cili do të zbatohet vetëm në mënyrë ligjore, do të përfshihen të gjitha librat në...

Vitin e ardhshëm paga më të mëdha për mësimdhënësit

para 10 muajve - Tetova Sot

Gjithsej 25,28 miliardë denarë apo 406,55 milionë euro do të jetë buxheti për arsim në vitin 2018 që është pesë për qind më shumë se në vitin 2017. Siç kumtoi sot në konferencë për shtyp ministrja e Arsimit...

Promovim i raportit për inkluzivitet të fëmijëve dhe të rinjve me nevoja të veçanta në arsimin e mesëm

para 10 muajve - Gazeta Express

Në shkollën e mesme “Vëllezërit Milladinovci” në Shkup sot do të promovohet Raporti nga hulumtimi i zbatuar për inkluzivitet të fëmijëve dhe të rinjve me nevoja të veçanta në arsimin e mesëm, me rastin...

Promovim i raportit për inkluzivitet të fëmijëve dhe të rinjve me nevoja të veçanta në arsimin e mesëm

para 10 muajve - Medial

Në shkollën e mesme “Vëllezërit Milladinovci” në Shkup sot do të promovohet Raporti nga hulumtimi i zbatuar për inkluzivitet të fëmijëve dhe të rinjve me nevoja të veçanta në arsimin e mesëm, me rastin...

Një lajm i gëzueshëm për mësimdhënësit në Maqedoni

para 10 muajve - Fol

Gjithsej 25,28 miliardë denarë apo 406,55 milionë euro do të jetë buxheti për arsim në vitin 2018 që është pesë për qind më shumë se në vitin 2017. Siç kumtoi sot në konferencë për shtyp ministrja e Arsimit...

Promovim i raportit për inkluzivitet të fëmijëve dhe të rinjve me nevoja të veçanta në arsimin e mesëm

para 10 muajve - Almakos

Në shkollën e mesme “Vëllezërit Milladinovci” në Shkup sot do të promovohet Raporti nga hulumtimi i zbatuar për inkluzivitet të fëmijëve dhe të rinjve me nevoja të veçanta në arsimin e mesëm, me rastin...

Pezullohet kufizimi për shitjen e alkoolit

para 10 muajve - GazetaBlic

Ministria e Ekonomisë për dy muaj duhet të përgatisë ndryshime të Ligjit për tregti, me të cilat do të pezullohet kufizimi për shitjen e alkoolit pas orës 19, gjegjësisht 21 dhe do të mundësohet shitja...

Do të pezullohet kufizimi për shitjen e alkoolit

para 10 muajve - Portalb

Ministria e Ekonomisë për dy muaj duhet të përgatisë ndryshime të Ligjit për tregti, me të cilat do të pezullohet kufizimi për shitjen e alkoolit pas orës 19, gjegjësisht 21 dhe do të mundësohet shitja...

Do të pezullohet kufizimi për shitjen e alkoolit

para 10 muajve - Zhurnal

Shkup, 6 dhjetor- Ministria e Ekonomisë për dy muaj duhet të përgatisë ndryshime të Ligjit për tregti, me të cilat do të pezullohet kufizimi për shitjen e alkoolit pas orës 19, gjegjësisht 21 dhe do të...

Do të pezullohet kufizimi për shitjen e alkoolit

para 10 muajve - TV Koha

Ministria e Ekonomisë për dy muaj duhet të përgatisë ndryshime të Ligjit për tregti, me të cilat do të pezullohet kufizimi për shitjen e alkoolit pas orës 19, gjegjësisht 21 dhe do të mundësohet shitja...

Pezullohet kufizimi për shitjen e alkoholit

para 10 muajve - Gazeta Express

Ministria e Ekonomisë për dy muaj duhet të përgatisë ndryshime të Ligjit për tregti, me të cilat do të pezullohet kufizimi për shitjen e alkoolit pas orës 19, gjegjësisht 21 dhe do të mundësohet shitja...

Do të pezullohet kufizimi për shitjen e alkoolit

para 10 muajve - Aktuale

Ministria e Ekonomisë për dy muaj duhet të përgatisë ndryshime të Ligjit për tregti, me të cilat do të pezullohet kufizimi për shitjen e alkoolit pas orës 19, gjegjësisht 21 dhe do të mundësohet shitja...

Do të pezullohet kufizimi për shitjen e alkoolit

para 10 muajve - Medial

Ministria e Ekonomisë për dy muaj duhet të përgatisë ndryshime të Ligjit për tregti, me të cilat do të pezullohet kufizimi për shitjen e alkoolit pas orës 19, gjegjësisht 21 dhe do të mundësohet shitja...

Pritet të hiqen kufizimet e shitjes së alkoolit në Maqedoni

para 10 muajve - Telegrafi

Ministria e Ekonomisë do të bëjë ndryshime ën Ligjin për tregti me të cilat ndryshime do të hiqet kufizimi i shitjes së alkoolit pas orës 19:00, respektivisht 21:00, përcjell Telegrafi Maqedoni. Gjithashtu,...

DO TË PEZULLOHET KUFIZIMI PËR SHITJEN E ALKOOLIT

para 10 muajve - TV21

Ministria e Ekonomisë për dy muaj duhet të përgatisë ndryshime të Ligjit për tregti, me të cilat do të pezullohet kufizimi për shitjen e alkoolit pas orës 19, gjegjësisht 21 dhe do të mundësohet shitja...

Do të pezullohet kufizimi për shitjen e alkoolit

para 10 muajve - Almakos

Ministria e Ekonomisë për dy muaj duhet të përgatisë ndryshime të Ligjit për tregti, me të cilat do të pezullohet kufizimi për shitjen e alkoolit pas orës 19, gjegjësisht 21 dhe do të mundësohet shitja...

Qeveria Zaev do të pezullojnë kufizimet për shitjen e alkoolit

para 10 muajve - Shenja

Ministria e Ekonomisë për dy muaj duhet të përgatisë ndryshime të Ligjit për Tregti, me të cilat do të pezullohet kufizimi për shitjen e alkoolit pas orës 19:00, gjegjësisht 21:00 dhe do të mundësohet...

Do të pezullohet kufizimi për shitjen e alkoolit

para 10 muajve - Tetova Sot

Ministria e Ekonomisë për dy muaj duhet të përgatisë ndryshime të Ligjit për tregti, me të cilat do të pezullohet kufizimi për shitjen e alkoolit pas orës 19, gjegjësisht 21 dhe do të mundësohet shitja...

Pritet të hiqen kufizimet e shitjes së alkoolit në Maqedoni

para 10 muajve - Almakos

Ministria e Ekonomisë do të bëjë ndryshime ën Ligjin për tregti me të cilat ndryshime do të hiqet kufizimi i shitjes së alkoolit pas orës 19:00, respektivisht 21:00, përcjell Telegrafi Maqedoni. Gjithashtu,...

Pritet të hiqen kufizimet e shitjes së alkoolit

para 10 muajve - Insajderi

Ministria e Ekonomisë do të bëjë ndryshime ën Ligjin për tregti me të cilat ndryshime do të hiqet kufizimi i shitjes së alkoolit pas orës 19:00, respektivisht 21:00, përcjell Telegrafi Maqedoni. Gjithashtu,...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK