http://kariera.mk

FOTO/ Pas ligjit për gjuhën shqipe, Maqedonia merr një tjetër vendim në respekt të shqiptarëve

më 1.2018 - BalkanWeb

Një ditë pasi Parlamenti në Maqedoni miratoi ligjin për gjuhën shqipe, një tjetër lajm i mirë vjen nga vendi fqinj. Këtë radhë në nder të heroit tonë kombëtar Gjergj Kastrioti Skënderbeu me rastin e 550...

Viti i Skëndërbeut, aktivitete të shumta edhe në Maqedoni

më 1.2018 - BalkanWeb

SHKUP – 550-vjetori i vdekjes së heroit kombëtar Gjergj Kastriti Skënderbeu dhe shpallja e vitit 2018 si vit mbarëkombtar i Skënderbeut, do të shënohet edhe në Maqedoni. Nën patronazhin e kreut të Kuvendit...

Maqedonia nderon heroin tonë Kombëtar

më 1.2018 - Standard

Maqedonia ka nderuar heroin tonë kombëtar Gjergj Kastrioti Skënderbeun me rastin e 550 vjetorit të vdekjes së tij. Shteti maqedonas ka emërtuar një pullë të re postare e cila mban emrin dhe foton e Skënderbeut....

Viti i Skëndërbeut, shumë aktivitete edhe në Maqedoni

më 1.2018 - Telegrafi

Nën patronazhin e kreut të kuvendit Talat Xhaferi dhe nga ITKSH, ky vit do të shënohet edhe në Maqedoni. Festimet do të fillojmë më 17 janar me akademinë solemne, promovimin e pullës postare dhe shumë...

Posta e Maqedonisë ka emetuar pullën me portretin Skënderbeut

më 1.2018 - Shqiptarja

Posta e Maqedonisë ka vendosur të nderoj figurën e heroit tonë kombëtarë Gjergj Kastriot Skënderbeu me rastin e 550 vjetorit të vdekjes emëruar pulla me portretin e tij. Lajmin e ka bërë publik ambasadori...

Viti i Skëndërbeut, aktivitete të shumta edhe në Maqedoni

më 1.2018 - Portalb

550 vjetori e vdekjes së heroit kombëtar Gjergj Kastriti Skenderbeu dhe shpallja e vitit 2018 si vit mbarkombtar i Skenderbeut, do të shënohet edhe në Maqedoni, njofton RTVM2 . Nën patronazhin e kreut...

Viti i Skëndërbeut, aktivitete të shumta edhe në Maqedoni

më 1.2018 - Almakos

550-vjetori i vdekjes së heroit kombëtar Gjergj Kastriti Skënderbeu dhe shpallja e vitit 2018 si vit mbarëkombtar i Skënderbeut, do të shënohet edhe në Maqedoni. Nën patronazhin e kreut të Kuvendit Talat...

Viti i Skëndërbeut, aktivitete të shumta edhe në Maqedoni

më 1.2018 - Gazeta Express

Nën patronazhin e kreut të kuvendit Talat Xhaferi dhe nga ITKSH, ky vit do të shënohet edhe në Maqedoni. Festimet do të fillojmë më 17 janar me akademinë solemne, promovimin e pullës postare dhe shumë...

Viti i Skëndërbeut, aktivitete të shumta edhe në Maqedoni

më 1.2018 - Aktuale

Nën patronazhin e kreut të kuvendit Talat Xhaferi dhe nga ITKSH, ky vit do të shënohet edhe në Maqedoni. Festimet do të fillojmë më 17 janar me akademinë solemne, promovimin e pullës postare dhe shumë...

Viti i Skëndërbeut, shumë aktivitete edhe në Maqedoni

më 1.2018 - Fol

Nën patronazhin e kreut të kuvendit Talat Xhaferi dhe nga ITKSH, ky vit do të shënohet edhe në Maqedoni. Festimet do të fillojmë më 17 janar me akademinë solemne, promovimin e pullës postare dhe shumë...

Viti i Skëndërbeut, aktivitete të shumta edhe në Maqedoni

më 1.2018 - InfoShqip

Nën patronazhin e kreut të kuvendit Talat Xhaferi dhe nga ITKSH, ky vit do të shënohet edhe në Maqedoni. Festimet do të fillojmë më 17 janar me akademinë solemne, promovimin e pullës postare dhe shumë...

Qeveria formon komision ndërministror për shënimin e 550-vjetorit të vdekjes së Skënderbeut

më 1.2018 - GazetaBlic

Qeveria e Kosovës ka formuar komisionin ndërministror për shënimin e 550-vjetorit të vdekjes së Heroit Kombëtar Gjergj Kastrioti Skënderbeu. Komisioni është i mandatuar t’i bëj të gjitha parapërgatitjet...

Qeveria formon komision ndërministror për shënimin e 550-vjetorit të vdekjes së Skënderbeut

më 1.2018 - Lajmi.net

Qeveria e Kosovës ka formuar komisionin ndërministror për shënimin e 550-vjetorit të vdekjes së Heroit Kombëtar Gjergj Kastrioti Skënderbeu. Komisioni është i mandatuar t’i bëj të gjitha parapërgatitjet...

Viti i Skëndërbeut, aktivitete të shumta edhe në Maqedoni

më 1.2018 - Antpress

Nën patronazhin e kreut të kuvendit Talat Xhaferi dhe nga ITKSH, ky vit do të shënohet edhe në Maqedoni. Festimet do të fillojmë më 17 janar me akademinë solemne, promovimin e pullës postare dhe shumë...

Viti i Skëndërbeut, aktivitete të shumta edhe në Maqedoni

më 1.2018 - Medial

Nën patronazhin e kreut të kuvendit Talat Xhaferi dhe nga ITKSH, ky vit do të shënohet edhe në Maqedoni. Festimet do të fillojmë më 17 janar me akademinë solemne, promovimin e pullës postare dhe shumë...

Viti i Skëndërbeut, aktivitete të shumta edhe në Maqedoni

më 1.2018 - MRT

550 vjetori e vdekjes së heroit kombëtar Gjergj Kastriti Skenderbeu dhe shpallja e vitit 2018 si vit mbarkombtar i Skenderbeut, do të shënohet edhe në Maqedoni... Nën patronazhin e kreut të kuvendit Talat...

Qeveria formon komision ndërministror për shënimin e 550-vjetorit të vdekjes së Skënderbeut

më 1.2018 - Infokusi

Qeveria e Kosovës ka formuar komisionin ndërministror për shënimin e 550-vjetorit të vdekjes së Heroit Kombëtar Gjergj Kastrioti Skënderbeu. Komisioni është i mandatuar t’i bëj të gjitha parapërgatitjet...

Qeveria formon komision ndërministror për shënimin e 550-vjetorit të vdekjes së Skënderbeut

më 1.2018 - Infokusi

Qeveria e Kosovës ka formuar komisionin ndërministror për shënimin e 550-vjetorit të vdekjes së Heroit Kombëtar Gjergj Kastrioti Skënderbeu. Komisioni është i mandatuar t’i bëj të gjitha parapërgatitjet...

Maqedonia emeton pullë postare me portretin e Skënderbeut

më 1.2018 - InfoShqip

Posta e Maqedonisë ka emetuar pullën me portretin e heroit kombëtar Gjergj Kastriot Skënderbeu në 550 vjetorin e vdekjes. Ambasadori shqiptar në Maqedoni, Fatos Reka, ka bërë të ditur këtë lajm përmes...

Emetohet pulla postare me portretin e Skënderbeut në Maqedoni

më 1.2018 - Lajmi.net

Posta e Maqedonisë ka emetuar pullën me portretin e heroit kombëtar Gjergj Kastrioti Skënderbeu në 550 vjetorin e vdekjes. Ambasadori shqiptar në Maqedoni, Fatos Reka, ka bërë të ditur këtë lajm përmes...

Maqedonia emeton pullë postare me portretin e Skënderbeut

më 1.2018 - Aktuale

Posta e Maqedonisë ka emetuar pullën me portretin e heroit kombëtar Gjergj Kastriot Skënderbeu në 550 vjetorin e vdekjes. Ambasadori shqiptar në Maqedoni, Fatos Reka, ka bërë të ditur këtë lajm përmes...

Maqedonia emeton pullë postare me portretin e Skënderbeut

më 1.2018 - Koha.net

Posta e Maqedonisë ka emetuar pullën me portretin e heroit kombëtar Gjergj Kastriot Skënderbeu në 550 vjetorin e vdekjes. Ambasadori shqiptar në Maqedoni, Fatos Reka, ka bërë të ditur këtë lajm përmes...

Maqedoni, emetohet pulla postare me portretin e Skënderbeut

më 1.2018 - TV Koha

Posta e Maqedonisë ka emetuar pullën me portretin e heroit kombëtar Gjergj Kastriot Skënderbeu në 550 vjetorin e vdekjes. Ambasadori shqiptar në Maqedoni, Fatos Reka, ka bërë të ditur këtë lajm përmes...

Maqedoni, emetohet pulla postare me portretin e Skënderbeut

më 1.2018 - Gazeta Express

Posta e Maqedonisë ka emetuar pullën me portretin e heroit kombëtar Gjergj Kastriot Skënderbeu në 550 vjetorin e vdekjes. Ambasadori shqiptar në Maqedoni, Fatos Reka, ka bërë të ditur këtë lajm përmes...

Maqedonia emeton pullë postare me portretin e Skënderbeut

më 1.2018 - GazetaBlic

Posta e Maqedonisë ka emetuar pullën me portretin e heroit kombëtar Gjergj Kastriot Skënderbeu në 550 vjetorin e vdekjes. Ambasadori shqiptar në Maqedoni, Fatos Reka, ka bërë të ditur këtë lajm përmes...

Maqedonia emeton pullë postare me portretin e Skënderbeut

më 1.2018 - Infokusi

Posta e Maqedonisë ka emetuar pullën me portretin e heroit kombëtar Gjergj Kastriot Skënderbeu në 550 vjetorin e vdekjes. Ambasadori shqiptar në Maqedoni, Fatos Reka, ka bërë të ditur këtë lajm përmes...

Maqedonia emeton pullë postare me portretin e Skënderbeut

më 1.2018 - Almakos

Posta e Maqedonisë ka emetuar pullën me portretin e heroit kombëtar Gjergj Kastriot Skënderbeu në 550 vjetorin e vdekjes. Ambasadori shqiptar në Maqedoni, Fatos Reka, ka bërë të ditur këtë lajm përmes...

Maqedonia emeton pullë postare me portretin e Skënderbeut

më 1.2018 - Illyria

Shkup, 12 janar 2018 – Posta e Maqedonisë ka emetuar pullën me portretin e heroit kombëtar Gjergj Kastriot Skënderbeu në 550 vjetorin e vdekjes. Ambasadori shqiptar në Maqedoni, Fatos Reka, ka bërë të...

Maqedonia emeton pullë postare me portretin e Skënderbeut

më 1.2018 - Periskopi

Posta e Maqedonisë ka emetuar pullën me portretin e heroit kombëtar Gjergj Kastriot Skënderbeu në 550 vjetorin e vdekjes. Ambasadori shqiptar në Maqedoni, Fatos Reka, ka bërë të ditur këtë lajm përmes...

Maqedonia emeton pullë postare me portretin e Skënderbeut

më 1.2018 - KosovaPress

Ambasadori shqiptar në Maqedoni, Fatos Reka, ka bërë të ditur këtë lajm përmes një postimi në rrjetin social Twitter. “Posta e Maqedonisë ka emetuar pullën postare për të nderuar 550 vjetorin e vdekjes...

FOTO/ Maqedonia nderon Skënderbeun duke i dedikuar një pullë postare, por...

më 1.2018 - Syri

Edhe Republika e Maqedonisë ka vendosur që të  nderojë  550 vjetorin e vdekjes së Heroit Kombëtar shqiptar, Gjergj Kastrioti- Skënderbeu. Posta e saj ka emetuar së fundmi një pullën me portretin e heroit...

Maqedonia emeton pullën postare me portretin e Skënderbeut

më 1.2018 - Sovrani

Maqedonia ka nderuar 550 vjetorin e vdekjes së heroit kombëtar shqiptar Gjergj Kastrioti Skënderbeu, shkruan KultPlus. Posta e saj, ka emetuar sot pullën me portretin e heroit kombëtar shqiptar. Këtë e...

Maqedonia nderon Skëndërbeun, emëton pullë postare për 550 vjetorin e vdekjes së tij

më 1.2018 - Gazeta Tema

Maqedonia ka nderuar 550 vjetorin e vdekjes së Heroit Kombëtar shqiptar, Gjergj Kastrioti- Skëndërbeu. Posta e saj ka emëtuar sot pullën me portretin e heroit tonë kombëtar. Ambasadori shqiptar në Maqedoni...

Maqedonia emeton pullën postare me portretin e Skënderbeut

më 1.2018 - Sovrani

Sot posta e Maqedonisë ka emëtuar sot pullën postare me portretin e heroit Gjergj Kastrioti- Skëndërbeu, kjo në nderë të 550 vjetorit të vdekjes së Heroit Kombëtar shqiptar. Lajmin e ka bërë të ditur Ambasadori...

Nderimi, Maqedonia pullë postare me portretin e Skënderbeut

më 1.2018 - Java News

Maqedonia ka nderuar 550 vjetorin e vdekjes së Heroit Kombëtar shqiptar, Gjergj Kastrioti- Skëndërbeu. Posta e saj ka emëtuar sot pullën me portretin e heroit tonë kombëtar. Ambasadori shqiptar në Maqedoni...

Maqedonia emeton pullën postare me portretin e Skënderbeut

më 1.2018 - Periskopi

Sot posta e Maqedonisë ka emëtuar sot pullën postare me portretin e heroit Gjergj Kastrioti- Skëndërbeu, kjo në nderë të 550 vjetorit të vdekjes së Heroit Kombëtar shqiptar. Lajmin e ka bërë të ditur Ambasadori...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK