http://kariera.mk

Ministria e Punës së shpejti dërgon në Qeveri propozimin për rritjen e pagës minimale

para 9 muajve - Telegrafi

Ministria e Punës është në fund të përgatitjes së lëndës për të dërguar në Qeveri propozimin e Këshillit Ekonomik Social për rritjen e pagës minimale në 250 euro, dhe procedimi i saj është çështje ditësh....

Reçica: Ngritja e pagës minimale në 250 euro s’ndikon në skemat pensionale e sociale

para 9 muajve - Gazeta Express

Ministria e Punës është në fund të përgatitjes së lëndës për të dërguar në Qeveri propozimin e Këshillit Ekonomik Social për rritjen e pagës minimale në 250 euro, dhe procedimi i saj është çështje ditësh....

Ministria e Punës së shpejti dërgon në Qeveri propozimin për rritjen e pagës minimale

para 9 muajve - Koha.net

Ministria e Punës është në fund të përgatitjes së lëndës për të dërguar në Qeveri propozimin e Këshillit Ekonomik Social për rritjen e pagës minimale në 250 euro, dhe procedimi i saj është çështje ditësh....

GAP: Nuk është alokuar buxhet për mbulimin e kostos së punëtorëve të rinj potencial

para 9 muajve - Gazeta e re

Instituti GAP përmes një analize që i ka bërë buxhetit të Kosovës për vitin 2018, ka theksuar se ky buxhet për paga dhe mëditje ka një rritje prej 4.1 përqind krahasuar me vitin e kaluar. “Në projektligjin...

Rritja e pagave për sektorin publik dëmton rritjen e punësimit dhe sektorin privat

para 9 muajve - Gazeta e re

Në vend që Qeveria e Kosovës të investojë në rritjen e punësimit që është mbi 50% për moshat 15 deri në 24 vjeç, ky institucion po vazhdon që të rrisë buxhetin për 80 mijë të punësuar në sektorin publik,...

Lajm i mirë: Rritet paga minimale

para 9 muajve - GazetaBlic

Paga minimale në vend aktualisht është e kategorizuar 130 euro për të punësuarit deri në moshën 35-vjeçare dhe 170 euro për të punësuarit mbi moshën 35-vjeçare . Kosovarët kanë pritur pothuajse 7 vjet...

Reçica: Ngritja e pagës minimale në 250 euro s’ndikon në skemat pensionale e sociale

para 9 muajve - Infokusi

Ministria e Punës është në fund të përgatitjes së lëndës për të dërguar në Qeveri propozimin e Këshillit Ekonomik Social për rritjen e pagës minimale në 250 euro, dhe procedimi i saj është çështje ditësh....

Ministria e Punës së shpejti dërgon në Qeveri propozimin për rritjen e pagës minimale

para 9 muajve - Almakos

Ministria e Punës është në fund të përgatitjes së lëndës për të dërguar në Qeveri propozimin e Këshillit Ekonomik Social për rritjen e pagës minimale në 250 euro, dhe procedimi i saj është çështje ditësh....

Refuzojnë rritjen e pagës

para 9 muajve - GazetaBlic

Cirk me punëtorët po vlerësohet rritja e pagave prej 4% që bëri qeveria për sektorin publik . Paralajmërohen edhe greva. Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës e quan skandal të paparashikuar. Kryetari...

Reçica: Ngritja e pagës minimale në 250 euro s’ndikon në skemat pensionale e sociale

para 9 muajve - Gazeta Monitor

Ministria e Punës është në fund të përgatitjes së lëndës për të dërguar në Qeveri propozimin e Këshillit Ekonomik Social për rritjen e pagës minimale në 250 euro, dhe procedimi i saj është çështje ditësh....

Lajm i mirë: Rritet paga minimale

para 9 muajve - Infokusi

Paga minimale në vend aktualisht është e kategorizuar 130 euro për të punësuarit deri në moshën 35-vjeçare dhe 170 euro për të punësuarit mbi moshën 35-vjeçare. Kosovarët kanë pritur pothuajse 7 vjet që...

Reçica: Ngritja e pagës minimale në 250 euro s’ndikon në skemat pensionale e sociale

para 9 muajve - Sovrani

Ministria e Punës është në fund të përgatitjes së lëndës për të dërguar në Qeveri propozimin e Këshillit Ekonomik Social për rritjen e pagës minimale në 250 euro, dhe procedimi i saj është çështje ditësh....

Ministria e Punës së shpejti dërgon në Qeveri propozimin për rritjen e pagës minimale

para 9 muajve - Periskopi

Ministria e Punës është në fund të përgatitjes së lëndës për të dërguar në Qeveri propozimin e Këshillit Ekonomik Social për rritjen e pagës minimale në 250 euro, dhe procedimi i saj është çështje ditësh....

Lajm i mirë: Rritet paga minimale

para 9 muajve - Gazeta Monitor

Paga minimale në vend aktualisht është e kategorizuar 130 euro për të punësuarit deri në moshën 35-vjeçare dhe 170 euro për të punësuarit mbi moshën 35-vjeçare . Kosovarët kanë pritur pothuajse 7 vjet...

Refuzojnë rritjen e pagës

para 9 muajve - Infokusi

Cirk me punëtorët po vlerësohet rritja e pagave prej 4% që bëri qeveria për sektorin publik. Paralajmërohen edhe greva. Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës e quan skandal të paparashikuar. Kryetari...

OEK: Rritja e pagave – thellon ndasitë ndërmjet sektorit publik e atij privat

para 9 muajve - RTV 21

Qeveria e Kosovës të investojë në rritjen e punësimit Rritje e pagave në sektorin publik do të ndikojë që të rinjtë të përpiqen punësohen vetëm në sektorin publik dhe do të zbeh dukshëm motivin e tyre...

BSPK refuzon rritjen e pagës

para 9 muajve - Sovrani

Cirk me punëtorët po vlerësohet rritja e pagave prej 4% që bëri qeveria për sektorin publik, të cilët paralajmërjnë edhe greva. Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës e quan skandal të paparashikuar....

BSPK refuzon rritjen e pagës

para 9 muajve - Periskopi

Cirk me punëtorët po vlerësohet rritja e pagave prej 4% që bëri qeveria për sektorin publik, të cilët paralajmërjnë edhe greva. Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës e quan skandal të paparashikuar....

Rritja e pagave për sektorin publik dëmton rritjen e punësimit dhe sektorin privat

para 9 muajve - Telegrafi

Në vend që Qeveria e Kosovës të investojë në rritjen e punësimit që është mbi 50% për moshat 15 deri në 24 vjeç, ky institucion po vazhdon që të rrisë buxhetin për 80 mijë të punësuar në sektorin publik,...

Rritja e pagave për sektorin publik dëmton atë privat

para 9 muajve - Koha.net

Në vend që Qeveria e Kosovës të investojë në rritjen e punësimit që është mbi 50% për moshat 15 deri në 24 vjeç, ky institucion po vazhdon që të rrisë buxhetin për 80 mijë të punësuar në sektorin publik,...

Rritja e pagave për sektorin publik dëmton rritjen e punësimit dhe sektorin privat

para 9 muajve - RTV 21

Kosova ka gjithsej 330 mijë të punësuar Në vend që Qeveria e Kosovës të investojë në rritjen e punësimit që është mbi 50% për moshat 15 deri në 24 vjeç, ky institucion po vazhdon që të rrisë buxhetin për...

SBAShK: Ngritja e pagës për 4 %, vendim fyes i Qeverisë!

para 9 muajve - RTV 21

BSPK: Rritja e pagës për 0.5% e pagës së kryeministrit është  e papranueshme Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës ka reaguar pas vendimit të Qeverisë për ngritjen e pagave për 4 përqind,...

Rritja e pagave për sektorin publik dëmton rritjen e punësimit dhe sektorin privat

para 9 muajve - GazetaBlic

Në vend që Qeveria e Kosovës të investojë në rritjen e punësimit që është mbi 50% për moshat 15 deri në 24 vjeç, ky institucion po vazhdon që të rrisë buxhetin për 80 mijë të punësuar në sektorin publik,...

Reçica: Mirëqenia e qytetarëve, objektivi kryesor i Qeverisë

para 9 muajve - Telegrafi

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, thotë se në mbledhjen e Qeverisë së Kosovës, dje u miratuan një sërë propozim vendime të cilat i paraqita kabinetit qeveritar, vendime që do të...

BSPK-ja e pakënaqur me rritjen nga Qeveria

para 9 muajve - Klan Kosova

Pas vendimit të qeverisë për rritjen e pagave prej 4 për qind ka reaguar Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës. Përmes një komunikate, BSPK-ja shpreh indinjatë të thellë për jogatishmërinë e Qeverisë...

Rritja e pagave për sektorin publik dëmton rritjen e punësimit dhe sektorin privat

para 9 muajve - Infokusi

Në vend që Qeveria e Kosovës të investojë në rritjen e punësimit që është mbi 50% për moshat 15 deri në 24 vjeç, ky institucion po vazhdon që të rrisë buxhetin për 80 mijë të punësuar në sektorin publik,...

BSPK-ja e pakënaqur me rritjen nga Qeveria

para 9 muajve - Gazeta Express

Pas vendimit të qeverisë për rritjen e pagave prej 4 për qind ka reaguar Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës. Përmes një komunikate, BSPK-ja shpreh indinjatë të thellë për jogatishmërinë e Qeverisë...

Jasharaj e quan fyes vendimin për ngritjen e pagave për 4%, paralajmëron veprim sindikal

para 9 muajve - Telegrafi

Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës (SBASHK) ka reaguar pas vendimit të Qeverisë për ngritjen e pagave për 4 për qind, duke kërkuar që ngritja e pagave të jetë në vlerën e 4 përqindëshit...

SBASHK-u e cilëson fyese rritjen prej vetëm 4 për qind të pagave për mësimdhënës

para 9 muajve - Koha.net

Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës ka reaguar pas vendimit të Qeverisë për ngritjen e pagave për 4 për qind, duke kërkuar që ngritja e pagave të jetë në vlerën e 4 përqindëshit të pagës...

BSPK thotë se rritja e pagës prej 4 për qind e pamjaftueshme

para 9 muajve - Lajmi.net

Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës ka reaguar ndaj rritjes së pamjaftueshme të pagave për shërbyesit civilë në vend. “Viti 2018 filloi duke nënçmuar punëtorët në Kosovë kur kihet parasysh se...

Reçica: Mirëqenia e qytetarëve, objektivi kryesor i Qeverisë

para 9 muajve - Almakos

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, thotë se në mbledhjen e Qeverisë së Kosovës, dje u miratuan një sërë propozim vendime të cilat i paraqita kabinetit qeveritar, vendime që do të...

BSPK-ja kundërshton rritjen e pagave vetëm 4%

para 9 muajve - Albinfo

"Rritja e pagave prej 4 për qind, pos që është vendim i njëanshëm i Qeverisë, po ashtu është e barabartë me 0.5 për qind të rritjes së pagës së Kryeministrit", thuhet në reagim Bashkimi i Sindikatave të...

SBASHK: Ngritja e pagës për 4 %, vendim fyes i Qeverisë

para 9 muajve - RTV 21

Pas vendimit të Qeverisë, reagon SBASHK Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës ka reaguar pas vendimit të Qeverisë për ngritjen e pagave për 4 përqind, duke kërkuar që ngritja e pagave të...

Rritja e pagave për sektorin publik dëmton rritjen e punësimit dhe sektorin privat

para 9 muajve - Periskopi

Në vend që Qeveria e Kosovës të investojë në rritjen e punësimit që është mbi 50% për moshat 15 deri në 24 vjeç, ky institucion po vazhdon që të rrisë buxhetin për 80 mijë të punësuar në sektorin publik,...

SBAShK: Ngritja e pagës për 4 %, vendim fyes i Qeverisë

para 9 muajve - GazetaBlic

Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës ka reaguar pas vendimit të Qeverisë për ngritjen e pagave për 4 përqind, duke kërkuar që ngritja e pagave të jetë në vlerën e 4 përqindëshit të pagës...

Rritja e asistencës sociale përkthyer në euro

para 9 muajve - Klan Kosova

Qeveria e Kosovës të premten miratoi propozimin e ministrit të Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, për rritjen prej 20 për qind të asistencës sociale. Deri më tani përfituesit varësisht nga numri...

Rritja e pagave për sektorin publik dëmton rritjen e punësimit dhe sektorin privat

para 9 muajve - KosovaPress

Në një analizë të përafërt, sipas entit të statistikave të Kosovës  dhe Maqedonisë, Kosova ka gjithsej 330.000 të punësuar, ndërsa Maqedonia 730.000 të punësuar. Ne tabelen e mëposhtme mund t’i shihni...

Reqica: Mirëqenia e qytetarëve, objektivi ynë kryesor

para 9 muajve - Sovrani

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reqica, nëpërmjet një shkrimi në Facebook ka thënë se mirëqenia e qytetarëve është objektivi kryesor i qeverisë që ai udhëheqë, përcjellë Sovrani. “Në mbledhjen...

BSPK-ja e pakënaqur me rritjen nga Qeveria

para 9 muajve - Sovrani

Pas vendimit të qeverisë për rritjen e pagave prej 4 për qind ka reaguar Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës. Përmes një komunikate, BSPK-ja shpreh indinjatë të thellë për jogatishmërinë e Qeverisë...

Jasharaj e quan fyes vendimin për ngritjen e pagave për 4%, paralajmëron veprim sindikal

para 9 muajve - Almakos

Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës (SBASHK) ka reaguar pas vendimit të Qeverisë për ngritjen e pagave për 4 për qind, duke kërkuar që ngritja e pagave të jetë në vlerën e 4 përqindëshit...

SBAShK: Ngritja e pagës për 4 %, vendim fyes i Qeverisë

para 9 muajve - Infokusi

Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës ka reaguar pas vendimit të Qeverisë për ngritjen e pagave për 4 përqind, duke kërkuar që ngritja e pagave të jetë në vlerën e 4 përqindëshit të pagës...

BSPK-ja e pakënaqur me rritjen nga Qeveria

para 9 muajve - Gazeta Monitor

Pas vendimit të qeverisë për rritjen e pagave prej 4 për qind ka reaguar Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës. Përmes një komunikate, BSPK-ja shpreh indinjatë të thellë për jogatishmërinë e Qeverisë...

BSPK-ja e pakënaqur me rritjen nga Qeveria

para 9 muajve - Bota Press

Pas vendimit të qeverisë për rritjen e pagave prej 4 për qind ka reaguar Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës. Përmes një komunikate, BSPK-ja shpreh indinjatë të thellë për jogatishmërinë e Qeverisë...

BSPK-ja e pakënaqur me rritjen nga Qeveria

para 9 muajve - Gazeta Liria

Pas vendimit të qeverisë për rritjen e pagave prej 4 për qind ka reaguar Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës. Përmes një komunikate, BSPK-ja shpreh indinjatë të thellë për jogatishmërinë e Qeverisë...

BSPK thotë se rritja e pagës prej 4 për qind e pamjaftueshme

para 9 muajve - Gazeta Fjala

Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës ka reaguar ndaj rritjes së pamjaftueshme të pagave për shërbyesit civilë në vend. “Viti 2018 filloi duke nënçmuar punëtorët në Kosovë kur kihet parasysh se...

SBAShK: Ngritja e pagës për 4 %, vendim fyes i Qeverisë

para 9 muajve - Periskopi

Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës, ka reaguar pas vendimit të Qeverisë për ngritjen e pagave për 4 përqind, duke kërkuar që ngritja e pagave të jetë në vlerën e 4 përqindëshit të pagës...

“Rritja e pagës për 0.5% e pagës së Kryeministrit është e papranueshme”

para 9 muajve - Bota Press

Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës ka reaguar ndaj rritjes së pmjaftueshme të pagave për shërbyesit civilë në vend. “Viti 2018 filloi duke nënçmuar punëtorët në Kosovë kur kihet parasysh se...

SBAShK: Ngritja e pagës për 4 %, vendim fyes i Qeverisë

para 9 muajve - Gazeta e re

Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës ka reaguar pas vendimit të Qeverisë për ngritjen e pagave për 4 përqind, duke kërkuar që ngritja e pagave të jetë në vlerën e 4 përqindëshit të pagës...

SBAShK: Ngritja e pagës për 4 %, vendim fyes i Qeverisë

para 9 muajve - KosovaPress

Kjo i bie se një pagë e punëtorit arsimor të jetë 118 euro më shumë. Se nuk do të heqin dorë nga kërkesat e tyre thotë edhe kryetari i SBASHK-ut, Rrahman Jashari. SBAShK-u ditë më parë ka mbajtur një takim...

Rritja e asistencës sociale përkthyer në euro

para 9 muajve - Gazeta Monitor

Qeveria e Kosovës të premten miratoi propozimin e ministrit të Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, për rritjen prej 20 për qind të asistencës sociale. Deri më tani përfituesit varësisht nga numri...

Rritja e asistencës sociale përkthyer në euro

para 9 muajve - Gazeta Fjala

Qeveria e Kosovës të premten miratoi propozimin e ministrit të Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, për rritjen prej 20 për qind të asistencës sociale. Deri më tani përfituesit varësisht nga numri...

BSPK: Rritja e pagës për 0.5% e pagës së Kryeministrit është e papranueshme

para 9 muajve - Insajderi

Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës ka reaguar ndaj rritjes së pmjaftueshme të pagave për shërbyesit civilë në vend. “Viti 2018 filloi duke nënçmuar punëtorët në Kosovë kur kihet parasysh se...

Qeveria e Kosovës rrit ndihmat sociale

para 9 muajve - Portalb

Qeveria e Kosovës ka vendosur sot të rritë për 20% ndihmat për familjet në asistencë sociale. Vendimi është marrë nga kabineti Haradinaj, ndërsa propozimi ka ardhur nga ministri Reçica. Mbi 26 mijë familje...

Flet Haradinaj, ja edhe kujt do t’i rriten pagat

para 9 muajve - GazetaBlic

Pagat e gjyqtarëve dhe prokurorëve të Kosovës do të rriten nga ky muaj. Këtë e ka konfirmuar vet kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj. Ai ka thënë se kjo rritje do të bëhet krahas rritjes së pagave...

E konfirmon Kryeministri: Pagat u rritën edhe prokurorëve dhe gjyqtarëve

para 9 muajve - Gazeta Express

Pagat e gjyqtarëve dhe prokurorëve të Kosovës do të rriten nga ky muaj. Këtë e ka konfirmuar vet kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj. Ai ka thënë se kjo rritje do të bëhet krahas rritjes së pagave...

Qeveria Rritë Ndihmat Sociale

para 9 muajve - Kallxo

Qeveria e Kosovës ka vendosur sot të rritë për 20% ndihmat për familjet në asistencë sociale. Vendimi është marrë nga kabineti Haradinaj ndërsa propozimi ka ardhur nga ministri Reqica. Mbi 26 mijë familje...

Flet Haradinaj, ja edhe kujt do t’i rriten pagat

para 9 muajve - Infokusi

Pagat e gjyqtarëve dhe prokurorëve të Kosovës do të rriten nga ky muaj. Këtë e ka konfirmuar vet kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj. Ai ka thënë se kjo rritje do të bëhet krahas rritjes së pagave...

Haradinaj, kryeministri më i paguar i rajonit me 2950 euro në muaj

para 9 muajve - Opinion

Qeveria e Kosovës ka miratuar sot propozimin për rritjen e pagave për të gjitha kategoritë e të punësuarve që marrin paga nga buxheti i Kosovës. Sipas këtij vendimi pagat rriten 4 përqind mbi pagën bazë,...

Punëtorëve të shtetit nga 1 janari u rriten pagat

para 9 muajve - RTV 21

Tahiri: Jemi gati t’i marrim kompetencat e EULEX-it.- Reshitaj: 65 mijë euro për mbështetje të disa strehimoreve Punëtorëve të shtetit u rriten pagat. Këtë vendim e mori qeveria e Kosovës. Pagat rriten...

Qeveria rrit rrogat për të gjithë të punësuarit për 4%

para 9 muajve - Klan Kosova

Qeveria e Kosovës ka marrë disa vendime në mbledhjen e sotme ku ndër të tjera është edhe vendimi për rritje për katër për qind për të gjithë të punësuarit që marrin paga nga buxheti i Kosovës. Gjithashtu...

Miratohet propozimi për rritje të ndihmës sociale për 20 për qind

para 9 muajve - Telegrafi

Pagesa mujore për familjet në skemën e ndihmave sociale do të rritet për 20 për qind. Një propozim-vendim i tillë është paraqitur sot nga ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, në mbledhjen...

"Kingut" të qeverisë nuk i del hesapi, mijëra familje mbesin pa rrogat e dhjetorit

para 9 muajve - Albeu

Mijëra mësues, policë, doktorë dhe infermierë nuk kanë marrë ende pagën e muajit dhjetor. Si të mos mjaftonte faktin se dërgohen si delet në tufë me listë emërore kur kryeministri Rama ka për të mbajtur...

Miratohet propozimi për rritje të ndihmës sociale për 20 për qind

para 9 muajve - GazetaBlic

Pagesa mujore për familjet në skemën e ndihmave sociale do të rritet për 20 për qind. Një propozim-vendim i tillë është paraqitur sot nga ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, në mbledhjen...

Qeveria nuk ka Propozim për Kuvendin rreth Speciales

para 9 muajve - Kallxo

Kryeministri Ramush Haradinaj tha se qeveria nuk ka përgatitur propozim për specialen për Kuvendin. Ramush Haradinaj pas mbledhjes së qeverisë tha se ekzekutivi nuk ka përgatitur ndonjë propozim ligjor...

Flet Haradinaj, ja edhe kujt do t’i rriten pagat

para 9 muajve - Periskopi

Pagat e gjyqtarëve dhe prokurorëve të Kosovës do të rriten nga ky muaj. Këtë e ka konfirmuar vet kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj. Ai ka thënë se kjo rritje do të bëhet krahas rritjes së pagave...

Miratohet propozimi për rritje të ndihmës sociale për 20%

para 9 muajve - Koha.net

Pagesa mujore për familjet në skemën e ndihmave sociale do të rritet për 20% dhe një propozim-vendim i tillë është paraqitur sot nga ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, në mbledhjen...

E konfirmon Kryeministri: Pagat iu rritën edhe prokurorëve dhe gjyqtarëve

para 9 muajve - Bota Press

Pagat e gjyqtarëve dhe prokurorëve të Kosovës do të rriten nga ky muaj. Këtë e ka konfirmuar vet kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj. Ai ka thënë se kjo rritje do të bëhet krahas rritjes së pagave...

Qeveria miraton rritjen e ndihmës sociale

para 9 muajve - Albeu

Pagesa mujore për familjet në skemën e ndihmave sociale do të rritet për 20% dhe një propozim vendim i tillë është paraqitur sot nga ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale , Skender Reçica në mbledhjen...

Miratohet propozimi i ministrit Reçica për rritje të Ndihmës Sociale për 20%!

para 9 muajve - GazetaBlic

Miratohet propozimi i ministrit Reçica për rritje të Ndihmës Sociale për 20%. Pagesa mujore për familjet në skemën e ndihmave sociale do të rritet për 20% dhe një propozim vendim i tillë është paraqitur...

Sindikalistët e Arsimit kundërshtojnë rritjen e pagave prej 4%, paralajmërojnë greva

para 9 muajve - GazetaBlic

Vendimi i sotëm i Qeverisë së Kosovës për rritjen e pagave të shërbyesve civil prej katër për qind nga fillimi i këtij viti po kundërshtohet fuqishëm nga sindikalistët e arsimit në vend. Kryesindikalisti...

E konfirmon Kryeministri: Pagat iu rritën edhe prokurorëve dhe gjyqtarëve

para 9 muajve - Gazeta Fjala

Pagat e gjyqtarëve dhe prokurorëve të Kosovës do të rriten nga ky muaj. Këtë e ka konfirmuar vet kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj. Ai ka thënë se kjo rritje do të bëhet krahas rritjes së pagave...

E konfirmon Kryeministri: Pagat u rritën edhe prokurorëve dhe gjyqtarëve

para 9 muajve - Gazeta Monitor

Pagat e gjyqtarëve dhe prokurorëve të Kosovës do të rriten nga ky muaj. Këtë e ka konfirmuar vet kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj. Ai ka thënë se kjo rritje do të bëhet krahas rritjes së pagave...

Qeveria vendos për rritje të pagave

para 9 muajve - Klan Kosova

Qeveria e Kosovës ka miratuar sot propozimin për rritjen e pagave për katër përqind për të gjitha kategoritë e të punësuarve që marrin pagë nga buxheti i Kosovës. Kjo hyn në fuqi nga 1 janari i këtij viti....

Kryeministri: Pagat u rriten edhe prokurorëve dhe gjyqtarëve

para 9 muajve - Sovrani

Pagat e gjyqtarëve dhe prokurorëve të Kosovës do të rriten nga ky muaj. Këtë e ka konfirmuar vet kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj. Ai ka thënë se kjo rritje do të bëhet krahas rritjes së pagave...

Rriten pagat në Kosovë

para 9 muajve - Albinfo

Qeveria e Kosovës gjithashtu ka vendosur të rritë për 20% ndihmat për familjet në asistencë sociale Qeveria e Kosovës sot ka miratuar propozimin për rritjen e pagave për të gjitha kategoritë e të punësuarve...

Haradinaj flet për Gjykatën Speciale dhe rritjen e pagave për të gjithë që paguhen nga shteti

para 9 muajve - Lajmi.net

Kryeministri Ramush Haradinaj duke folur për shfuqizim e Gjykatës Speciale ka thënë se iniciativa e deputetëve respektohet prej Qeverisë. Megjithatë, ai ka mohuar se Qeveria e Kosovës do të nisë ndonjë...

Punëtorëve të shtetit nga ky muaj u rriten pagat

para 9 muajve - Telegrafi

Qeveria e Kosovës ka miratuar sot ka miratuar propozimin për rritjen e pagave për të gjitha kategoritë e të punësuarve që marrin paga nga buxheti i Kosovës. Sipas këtij vendimi pagat rriten 4 përqind mbi...

Vendos Qeveria, pagat e janarit dalin me rritje

para 9 muajve - Gazeta Express

Qeveria e Kosovës sot ka miratuar propozimin për rritjen e pagave për të gjitha kategoritë e të punësuarve që marrin paga nga buxheti i Kosovës. Sipas këtij vendimi pagat rriten 4 përqind mbi pagën bazë,...

Qeveria u rrit pagat shërbyesëve civil

para 9 muajve - Albeu

Qeveria e Kosovës ka rritur pagat për të gjithë shërbyesit civil prej 4 përqindëshit. Ministri i Financave Bedri Hamza ka thënë se kjo do të hyjë në fuqi nga 1 janari. “Aprovohet për të gjitha kategoritë...

Qeveria rritë pagat e punëtorët që paguhen nga buxheti i shtetit

para 9 muajve - Politiko

Qeveria e Kosovës ka miratuar sot ka miratuar propozimin për rritjen e pagave për të gjitha kategoritë e të punësuarve që marrin paga nga buxheti i Kosovës. Sipas këtij vendimi pagat rriten 4 përqind mbi...

Vendimi i Qeverisë: Punëtorëve të shtetit nga një janari u rriten pagat

para 9 muajve - Koha.net

Qeveria e Kosovës ka miratuar sot ka miratuar propozimin për rritjen e pagave për të gjitha kategoritë e të punësuarve që marrin paga nga buxheti i Kosovës. Sipas këtij vendimi pagat rriten 4 për qind...

Lajm i mirë për punëtorët e shtetit, nga ky muaj iu rriten pagat!

para 9 muajve - GazetaBlic

Qeveria e Kosovës ka miratuar sot ka miratuar propozimin për rritjen e pagave për të gjitha kategoritë e të punësuarve që marrin paga nga buxheti i Kosovës Sipas këtij vendimi pagat rriten 4 përqind mbi...

Qeveria Rrit Rrogat e Atyre që Paguhen nga Buxheti i Kosovës

para 9 muajve - Kallxo

Qeveria e Kosovës vendosi sot që pagat për të gjitha kategoritë e të punësuarve që marrin paga nga buxheti i Kosovës. Sipas ministrit të Financave, Bedi Hamza, kjo rritje aplikohet që nga 1 janari i këtij...

Punëtorëve të shtetit nga një janari u rriten pagat

para 9 muajve - RTV 21

Këtë lajm kryeministri Ramush Haradinaj e ka quajtur lajm të mirë për të gjithë Qeveria e Kosovës ka miratuar sot ka miratuar propozimin për rritjen e pagave për të gjitha kategoritë e të punësuarve që...

ZYRTARE: Rrogat e janarit, kush paguhet prej shtetit, do t’i marrin me rritje 4 për qind

para 9 muajve - Lajmi.net

Qeveria ka miratuar propozim-vendimin për rritjen e pagave për të gjitha kategoritë  e të punësuarve që marrin paga nga buxheti i Kosovës në nivelin prej 4 për qind mbi pagën bazë duke filluar nga 1 janari...

Miratohet propozimi për rritje të ndihmës sociale për 20 për qind

para 9 muajve - Infokusi

Pagesa mujore për familjet në skemën e ndihmave sociale do të rritet për 20 për qind. Një propozim-vendim i tillë është paraqitur sot nga ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, në mbledhjen...

Miratohet propozimi për rritje të ndihmës sociale për 20 për qind

para 9 muajve - Almakos

Pagesa mujore për familjet në skemën e ndihmave sociale do të rritet për 20 për qind. Një propozim-vendim i tillë është paraqitur sot nga ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, në mbledhjen...

Sindikalistët e Arsimit kundërshtojnë rritjen e pagave prej 4%, paralajmërojnë greva

para 9 muajve - Infokusi

Vendimi i sotëm i Qeverisë së Kosovës për rritjen e pagave të shërbyesve civil prej katër për qind nga fillimi i këtij viti po kundërshtohet fuqishëm nga sindikalistët e arsimit në vend. Kryesindikalisti...

Miratohet propozimi për rritje të ndihmës sociale për 20 për qind

para 9 muajve - Gazeta Liria

Pagesa mujore për familjet në skemën e ndihmave sociale do të rritet për 20 për qind. Një propozim-vendim i tillë është paraqitur sot nga ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, në mbledhjen...

Ja për sa është rritur ndihma sociale

para 9 muajve - Sovrani

Pagesa mujore për familjet në skemën e ndihmave sociale do të rritet për 20 për qind. Një propozim-vendim i tillë është paraqitur sot nga ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, në mbledhjen...

Miratohet propozimi i ministrit Reçica për rritje të Ndihmës Sociale për 20%

para 9 muajve - Infokusi

Pagesa mujore për familjet në skemën e ndihmave sociale do të rritet për 20% dhe një propozim vendim i tillë është paraqitur sot nga ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica në mbledhjen...

Haradinaj flet për Gjykatën Speciale dhe rritjen e pagave për të gjithë që paguhen nga shteti

para 9 muajve - Infokusi

Kryeministri Ramush Haradinaj duke folur për shfuqizim e Gjykatës Speciale ka thënë se iniciativa e deputetëve respektohet prej Qeverisë. Megjithatë, ai ka mohuar se Qeveria e Kosovës do të nisë ndonjë...

Miratohet propozimi i ministrit Reçica për rritje të Ndihmës Sociale për 20%

para 9 muajve - Gazeta Monitor

Pagesa mujore për familjet në skemën e ndihmave sociale do të rritet për 20% dhe një propozim vendim i tillë është paraqitur sot nga ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica në mbledhjen...

Miratohet propozimi për rritje të ndihmës sociale për 20 për qind

para 9 muajve - Insajderi

Pagesa mujore për familjet në skemën e ndihmave sociale do të rritet për 20 për qind. Një propozim-vendim i tillë është paraqitur sot nga ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, në mbledhjen...

Asistenca sociale rritet për 20%

para 9 muajve - Periskopi

Pagesa mujore për familjet në skemën e ndihmave sociale do të rritet për 20% dhe një propozim-vendim i tillë është paraqitur sot nga ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, në mbledhjen...

Miratohet propozimi për rritje të ndihmës sociale për 20%

para 9 muajve - KosovaLive360

Pagesa mujore për familjet në skemën e ndihmave sociale do të rritet për 20% dhe një propozim-vendim i tillë është paraqitur sot nga ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, në mbledhjen...

Punëtorëve të shtetit u rriten pagat

para 9 muajve - Gazeta e re

Qeveria e Kosovës sot ka miratuar propozimin për rritjen e pagave për të gjitha kategoritë e të punësuarve që marrin paga nga buxheti i Kosovës Sipas këtij vendimi pagat rriten 4 përqind mbi pagën bazë,...

Sindikalistët e Arsimit kundërshtojnë rritjen e pagave prej 4%, paralajmërojnë greva

para 9 muajve - Gazeta Monitor

Vendimi i sotëm i Qeverisë së Kosovës për rritjen e pagave të shërbyesve civil prej katër për qind nga fillimi i këtij viti po kundërshtohet fuqishëm nga sindikalistët e arsimit në vend. Kryesindikalisti...

Qeveria rrit 4 përqind pagat dhe 20 përqind për rastet sociale

para 9 muajve - KosovaPress

Ministri i Financave Bedri Hamza, tha se  rritja e pagave,  nga bëhet në përputhje me rritjen ekonomike. Këtë lajm kryeministri i Kosovës  Ramush Haradinaj e ka quajtur lajm të mirë për të gjithë. Qeveria...

Më në fund një lajm i mirë, rriten pagat sociale për 20%!

para 9 muajve - Bota Press

Miratohet propozimi i ministrit Reçica për rritje të Ndihmës Sociale për 20%.Pagesa mujore për familjet në skemën e ndihmave sociale do të rritet për 20% dhe një propozim vendim i tillë është paraqitur...

Sindikalistët e Arsimit kundërshtojnë rritjen e pagave prej 4%, paralajmërojnë greva

para 9 muajve - Gazeta Liria

Vendimi i sotëm i Qeverisë së Kosovës për rritjen e pagave të shërbyesve civil prej katër për qind nga fillimi i këtij viti po kundërshtohet fuqishëm nga sindikalistët e arsimit në vend. Kryesindikalisti...

Qeveria miraton rritjen e pagave për punëtorët e shtetit

para 9 muajve - Sovrani

Qeveria e Kosovës ka miratuar sot ka miratuar propozimin për rritjen e pagave për të gjitha kategoritë e të punësuarve që marrin paga nga buxheti i Kosovës. Sipas këtij vendimi pagat rriten 4 për qind...

Pagat e punëtorëve të sektorit publik rriten 4 për qind

para 9 muajve - Illyria

Prishtinë, 12 janar 2018 – Qeveria e Kosovës e ka miratuar sot ka miratuar propozimin për rritjen e pagave për të gjitha kategoritë e të punësuarve që marrin paga nga buxheti i Kosovës. Sipas këtij vendimi,...

Qeveria miraton rritjen e pagave për punëtorët e shtetit – mësohen detajet

para 9 muajve - Insajderi

Qeveria e Kosovës ka miratuar sot ka miratuar propozimin për rritjen e pagave për të gjitha kategoritë e të punësuarve që marrin paga nga buxheti i Kosovës. Sipas këtij vendimi pagat rriten 4 për qind...

Vendos Qeveria, pagat e janarit dalin me rritje

para 9 muajve - Gazeta Monitor

Qeveria e Kosovës sot ka miratuar propozimin për rritjen e pagave për të gjitha kategoritë e të punësuarve që marrin paga nga buxheti i Kosovës. Sipas këtij vendimi pagat rriten 4 përqind mbi pagën bazë,...

Lajm i mirë për punëtorët e shtetit, nga ky muaj iu rriten pagat!

para 9 muajve - Sovrani

Qeveria e Kosovës ka miratuar sot ka miratuar propozimin për rritjen e pagave për të gjitha kategoritë e të punësuarve që marrin paga nga buxheti i Kosovës Sipas këtij vendimi pagat rriten 4 përqind mbi...

Punëtorët që marrin pagë nga buxheti i shtetit, u rriten pagat

para 9 muajve - Bota Press

Qeveria e Kosovës ka miratuar sot ka miratuar propozimin për rritjen e pagave për të gjitha kategoritë e të punësuarve që marrin paga nga buxheti i Kosovës. Sipas këtij vendimi pagat rriten 4 përqind mbi...

Rrogat e janarit me rritje 4 për qind

para 9 muajve - Gazeta Fjala

Qeveria ka miratuar propozim-vendimin për rritjen e pagave për të gjitha kategoritë  e të punësuarve që marrin paga nga buxheti i Kosovës në nivelin prej 4 për qind mbi pagën bazë duke filluar nga 1 janari...

Qeveria merr një vendim të rëndësishëm për shërbyesit civil

para 9 muajve - Periskopi

Qeveria e Kosovës ka rritur pagat për të gjithë shërbyesit civil prej 4 përqindëshit. Ministri i Financave Bedri Hamza ka thënë se kjo do të hyjë në fuqi nga 1 janari. “Aprovohet për të gjitha kategoritë...

Punëtorëve të shtetit nga një janari u rriten pagat

para 9 muajve - KosovaPress

Sipas këtij vendimi pagat rriten  4 përqind mbi pagën bazë, duke filluar nga 1 janari i vitit 2018. Ministri i Financave Bedri Hamza tha se me këtë vendim aprovohet rritja e pagave nga një janari dhe bëhet...

Rritja e buxhetit për përfituesit e ndihmave sociale e pamjaftueshme për të shmangur varfërinë

para 9 muajve - Sovrani

Ndonëse Qeveria e Kosovës kishte premtuar rritje të buxhetit për Skemën e Ndihmës Sociale, për 20 për qind, projekligji për buxhetin e vitit 2018, parasheh rritje prej vetëm 15 për qind. Në një studim...

Kryeministri premton kategorizim të pagave për punëtorët shëndetësorë

para 9 muajve - KosovaPress

Sipas një njoftimi nga zyra e kryeministrit në takim ishte prezent edhe Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili. Kryeministri Haradinaj nga përfaqësuesit e FSSHK-së u njoftua me të arriturat e sektorit të...

Absurditeti i debatit mbi pagën minimale

para 9 muajve - Sovrani

Autor: Florina Duli Në vitin 2005 në Gjermani u hap debati publik mbi pagën minimale. Ky debat zgjati përplot 10 vjet. Vendimin e bënin të vështirë parashikimet e ekspertëve të ekonomisë të cilët insistonin...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK