http://kariera.mk

Bujaroska: Pritëm më shumë nga kjo Qeveri për problemin e ndotjes

para 9 muajve - Gazeta Express

Me shumë seriozitet filluan të zgjidhen problemet e ndotjes, por jo me shpejtësinë që pritnim që të realizohen kërkesat e organizatave ekologjike, ka thënë Aleksandra Bujaroska nga Fronti 21/42, në bisedën...

Sërish protestohet para Qeverisë kundër ajrit të ndotur

para 9 muajve - Portalb

Protestë e re planifikohet të mbahet sot në mesditë para Qeverisë së Maqedonisë. Protestën e organizojnë qytetarë të cilët ftojnë për pjesëmarrje nëpërmjet rrjeteve sociale. “Qeveria e Britanisë së Madhe...

BUJAROSKA: Nga Qeveria pritëm më shumë kundër ndotjes

para 9 muajve - Medial

Me shumë seriozitet filluan të zgjidhen problemet e ndotjes, por jo me shpejtësinë që pritnim që të realizohen kërkesat e organizatave ekologjike, ka thënë Aleksandra Bujaroska nga Fronti 21/42, në bisedën...

Protesta kundër ndotjes së ajrit në Shkup

para 9 muajve - Gazeta Express

Protestë e re planifikohet të mbahet sot në mesditë para Qeverisë së Maqedonisë. Protestën e organizojnë qytetarë të cilët ftojnë për pjesëmarrje masive nëpërmjet rrjeteve sociale. “Qeveria e Britanisë...

Nesër në Kuvend pritet të bëhet ratifikimi i marrëveshjes për fqinjësi të mirë

para 9 muajve - Almakos

Ambasadori i Bullgarisë në Maqedoni, Ivan Petkov, nesër në Kuvend do të prezantojë programin dhe prioritetet e punës së presidencës bullgare në Këshillin e BE-së, si dhe pritet ratifikimi i marrëveshjes...

BUJAROSKA: Nga Qeveria pritëm më shumë kundër ndotjes

para 9 muajve - Almakos

Me shumë seriozitet filluan të zgjidhen problemet e ndotjes, por jo me shpejtësinë që pritnim që të realizohen kërkesat e organizatave ekologjike, ka thënë Aleksandra Bujaroska nga Fronti 21/42, në bisedën...

BUJAROSKA: Nga Qeveria pritëm më shumë kundër ndotjes

para 9 muajve - Lajm

Me shumë seriozitet filluan të zgjidhen problemet e ndotjes, por jo me shpejtësinë që pritnim që të realizohen kërkesat e organizatave ekologjike, ka thënë Aleksandra Bujaroska nga Fronti 21/42, në bisedën...

Në Shkup protestohet për ajër të pastër

para 9 muajve - Telegrafi

Për ditën e sotme është caktuar një protestë në Bashkinë e Shkupit, që ditët e fundit është radhitur si ndër bashkitë dhe kryeqytetet më ajër më të ndotur në rajon dhe në botë, njofton Telegrafi Maqedoni....

Shkup, sot protestohet kundër ndotjes së ajrit

para 9 muajve - Lajm

Protestë e re planifikohet të mbahet sot në mesditë para Qeverisë së Maqedonisë. Protestën e organizojnë qytetarë të cilët ftojnë për pjesëmarrje masive nëpërmjet rrjeteve sociale. “Qeveria e Britanisë...

Shkup, sot protestohet kundër ndotjes së ajrit

para 9 muajve - Shenja

Protestë e re planifikohet të mbahet sot në mesditë para Qeverisë së Maqedonisë. Protestën e organizojnë qytetarë të cilët ftojnë për pjesëmarrje masive nëpërmjet rrjeteve sociale. “Qeveria e Britanisë...

Komunikacioni sot në Maqedoni

para 9 muajve - Almakos

Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë (LAMM) bën të ditur se komunikacioni në Maqedoni zhvillohet nëpër rrugë me lagështi, kurse të reshura të pakta dëbore ka në Krivapallankë, Pletvar dhe Dellçevë. LAMM udhëzon...

Protestë para Qeverisë, kundër ndotjes së ajrit

para 9 muajve - Almakos

Për ditën e sotme është caktuar një protestë në Bashkinë e Shkupit, që ditët e fundit është radhitur si ndër bashkitë dhe kryeqytetet më ajër më të ndotur në rajon dhe në botë, njofton Telegrafi Maqedoni....

BUJAROSKA: Nga Qeveria pritëm më shumë kundër ndotjes

para 9 muajve - Fol

Me shumë seriozitet filluan të zgjidhen problemet e ndotjes, por jo me shpejtësinë që pritnim që të realizohen kërkesat e organizatave ekologjike, ka thënë Aleksandra Bujaroska nga Fronti 21/42, në bisedën...

Në Shkup protestohet për ajër të pastër

para 9 muajve - Sovrani

Për ditën e sotme është caktuar një protestë në Bashkinë e Shkupit, që ditët e fundit është radhitur si ndër bashkitë dhe kryeqytetet më ajër më të ndotur në rajon dhe në botë, njofton Telegrafi Maqedoni....

Shkup, nesër protestë e re kundër ndotjes së ajrit para Qeverisë

para 9 muajve - Gazeta Express

Protestë e re planifikohet të mbahet nesër në mesditë para Qeverisë së Maqedonisë. Protestën e organizojnë qytetarë të cilët ftojnë për pjesëmarrje masive nëpërmjet rrjeteve sociale. “Qeveria e Britanisë...

Shkup, nesër protestë e re kundër ndotjes së ajrit para Qeverisë

para 9 muajve - AlbPortali

Loading... Protestë e re planifikohet të mbahet nesër në mesditë para Qeverisë së Maqedonisë. Protestën e organizojnë qytetarë të cilët ftojnë për pjesëmarrje masive nëpërmjet rrjeteve sociale. “Qeveria...

Shkup, nesër protestë e re kundër ndotjes së ajrit para Qeverisë

para 9 muajve - Fakti Ditor

Protestë e re planifikohet të mbahet nesër në mesditë para Qeverisë së Maqedonisë. Protestën e organizojnë qytetarë të cilët ftojnë për pjesëmarrje masive nëpërmjet rrjeteve sociale. “Qeveria e Britanisë...

Shkup, nesër protestë e re kundër ndotjes së ajrit para Qeverisë

para 9 muajve - Almakos

Protestë e re planifikohet të mbahet nesër në mesditë para Qeverisë së Maqedonisë. Protestën e organizojnë qytetarë të cilët ftojnë për pjesëmarrje masive nëpërmjet rrjeteve sociale. “Qeveria e Britanisë...

Ndotja e ajrit, nesër protestë para Qeverisë

para 9 muajve - Zhurnal

Shkup, 13 janar - Qytetarë të Shkupit, nëpërmjet rrjeteve sociale kanë paralajmruar një protestë të re kundër ndotjes së ajrit. Protesta sipas njoftimit që qarkullon në rrjetet socilae do të mbahet nesër...

Shkup, nesër protestë e re kundër ndotjes së ajrit para Qeverisë

para 9 muajve - Albeu

Nesër në mesditë pritet të mbahet protestë e re para Qeverisë së Maqedonisë. Protestë n e organizojnë qytetarë të cilët ftojnë për pjesëmarrje masive nëpërmjet rrjeteve sociale. “Qeveria e Britanisë së...

Shkup, nesër protestë e re kundër ndotjes së ajrit para Qeverisë

para 9 muajve - Telegrafi

Protestë e re planifikohet të mbahet nesër në mesditë para Qeverisë së Maqedonisë. Protestën e organizojnë qytetarë të cilët ftojnë për pjesëmarrje masive nëpërmjet rrjeteve sociale. “Qeveria e Britanisë...

Prokuroria hapi lëndë për furrën toksike në deponinë “Drislla”

para 9 muajve - Medial

Pas informacioneve të publikuara në opinion Prokuroria themelore hapi lëndë për furrën toksike të deponisë Drislla. Prokuroria kontrollon nëse janë respektuar rregulloret, kur në furrë janë djegur mbetje...

Prokuroria hapi lëndë për furrën toksike në deponinë “Drislla”

para 9 muajve - AlbPortali

Loading... Pas informacioneve të publikuara në opinion Prokuroria themelore hapi lëndë për furrën toksike të deponisë Drislla. Prokuroria kontrollon nëse janë respektuar rregulloret, kur në furrë janë...

Prokuroria hapi lëndë për furrën toksike në deponinë “Drislla”

para 9 muajve - Fakti Ditor

Pas informacioneve të publikuara në opinion Prokuroria themelore hapi lëndë për furrën toksike të deponisë Drislla. Prokuroria kontrollon nëse janë respektuar rregulloret, kur në furrë janë djegur mbetje...

Filtrat në deponinë Drisla, Shilegov: Do vendosen shumë shpejt

para 9 muajve - MRT

Prokuroria Publike hapi rast për veprën penale –“ndotja e mjedisit dhe natyrës”... Prokuroria kërkon nga Ministria e Mjedisit të dhëna lidhur me kontrollin mbi funksionimin e deponisë së Drislës, gjegjësisht...

Prokuroria hapi lëndë për furrën toksike në deponinë “Drislla”

para 9 muajve - Gazeta Express

Pas informacioneve të publikuara në opinion Prokuroria themelore hapi lëndë për furrën toksike të deponisë Drislla. Prokuroria kontrollon nëse janë respektuar rregulloret, kur në furrë janë djegur mbetje...

PTHP KA HAPUR PROCEDURË PËR DRISLLËN, SHILEGOV I PROVOKON INSTITUCIONET TJERA

para 9 muajve - TV21

Prokuroria themelore publike Shkup, ka hapur lëndë për vepër penale për “Ndotje të ambientit jetësor dhe natyrës”. Nga prokuroria publike kanë dërguar kërkesë deri te Ministria për mjedis jetësor dhe planifikim...

E premta ditë jopune në Maqedoni

para 9 muajve - Almakos

E premtja, 19 janari 2018 është ditë jopune për qytetarët e besimit ortodoks në Republikën e Maqedonisë, informoi sot Ministria e Punës dhe Politikës Sociale. Ministria e Punës dhe e Politikës Sociale...

Prokuroria hapi lëndë për furrën toksike në deponinë “Drislla”

para 9 muajve - Almakos

Pas informacioneve të publikuara në opinion Prokuroria themelore hapi lëndë për furrën toksike të deponisë Drislla. Prokuroria kontrollon nëse janë respektuar rregulloret, kur në furrë janë djegur mbetje...

Prokuroria hapi lëndë për furrën toksike në deponinë “Drislla”

para 9 muajve - Ina

as informacioneve të publikuara në opinion Prokuroria themelore hapi lëndë për furrën toksike të deponisë Drislla. Prokuroria kontrollon nëse janë respektuar rregulloret, kur në furrë janë djegur mbetje...

Prokuroria hapi lëndë për furrën toksike në deponinë “Drislla”

para 9 muajve - Alsat-M

Pas informacioneve të publikuara në opinion Prokuroria themelore hapi lëndë për furrën toksike të deponisë Drislla. Prokuroria kontrollon nëse janë respektuar rregulloret, kur në furrë janë djegur mbetje...

Prokuroria hapi lëndë për furrën toksike në deponinë “Drislla”

para 9 muajve - Aktuale

Pas informacioneve të publikuara në opinion Prokuroria themelore hapi lëndë për furrën toksike të deponisë Drislla. Prokuroria kontrollon nëse janë respektuar rregulloret, kur në furrë janë djegur mbetje...

Prokuroria hapi lëndë për furrën toksike në deponinë “Drislla”

para 9 muajve - Fol

Pas informacioneve të publikuara në opinion Prokuroria themelore hapi lëndë për furrën toksike të deponisë Drislla. Prokuroria kontrollon nëse janë respektuar rregulloret, kur në furrë janë djegur mbetje...

Prokuroria ka hapur hetim për “Drisllën”

para 9 muajve - Zhurnal

Shkup, 12 Janar - Prokuroria Themelore Publike në Shkup ka hapur lëndë për punën e deponisë për mbeturinat komunale “Drislla”, për veprën penale Ndotje e Ambientit Jetësor nga neni 218 të Kodit Penal,...

Prokuroria hapi lëndë për furrën toksike në deponinë “Drislla”

para 9 muajve - Lajm

Pas informacioneve të publikuara në opinion Prokuroria themelore hapi lëndë për furrën toksike të deponisë Drislla. Prokuroria kontrollon nëse janë respektuar rregulloret, kur në furrë janë djegur mbetje...

Prokuroria hapi lëndë për furrën toksike në deponinë “Drislla”

para 9 muajve - Almakos

12 Janar Pas informacioneve të publikuara në opinion Prokuroria themelore hapi lëndë për furrën toksike të deponisë Drislla. Prokuroria kontrollon nëse janë respektuar rregulloret, kur në furrë janë djegur...

Do të hetohet deponia ”Drislla” për ndotje të mjedisit jetësor

para 9 muajve - Telegrafi

Prokuroria Publike e Shkupit ka hapur hetime ndaj deponisë ”Drislla” për ndotjen e mjedisit jetësor, përcjell Telegrafi Maqedoni. Në njoftimin e prokurorisë thuhet se është kërkuar sqarim nga Ministria...

Prokuroria heton nëse deponia Drislla ka shkelur protokollin për djegien e mbeturinave mjekësore

para 9 muajve - Portalb

Prokuroria Publike e Shkupit me të dëgjuar ka hapur lëndë për ndotjen e ambientit jetësor dhe natyrës nga neni 218 i Kodit Penal të Maqedonisë, sipas të cilës po e heton nëse deponia Drislla e ka respektuar...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK