http://kariera.mk

GRUBI: Partitë të financohen nga buxheti i shtetit

para 11 muajve - Medial

Një organ ose institucion i ri i cili do të kishte nën kontroll mënyrën e financimit të partive, sipas OJQ-ve është zgjidhje për mënjanimin e keqpërdorimeve dhe korrupsionit në këtë fushë. Sipas tyre,...

Grubi bën thirrje që partitë të financohen nga shteti

para 11 muajve - InfoShqip

Një organ ose institucion i ri i cili do të kishte nën kontroll mënyrën e financimit të partive, sipas OJQ-ve është zgjidhje për mënjanimin e keqpërdorimeve dhe korrupsionit në këtë fushë. Sipas tyre,...

Grubi: Partitë të financohen nga buxheti i shtetit

para 11 muajve - Tetova Sot

Një organ ose institucion i ri i cili do të kishte nën kontroll mënyrën e financimit të partive, sipas OJQ-ve është zgjidhje për mënjanimin e keqpërdorimeve dhe korrupsionit në këtë fushë. Sipas tyre,...

DESKOSKA: KSHZ TË FORMOHET SA MË SHPEJT, ÇDO ZHVATJE KRIJON VONESA NË MBAJTJEN E REFERENDUMI

para 11 muajve - TV21

Nëse anëtarët e Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve, nuk zgjedhen me kohë, atëherë mund të ketë probleme në organizimin e referendumit, kështu thotë ministrja e drejtësisë Renata Deskoska. Sipas saj çdo...

Kontrolli i shtuar për financimin e partive politike, parakusht për parandalim të korrupsionit

para 11 muajve - MRT

Rregullativa ligjore në pjesën e financimit të partive politike është e mirë.... Rregullativa ligjore në pjesën e financimit të partive politike është e mirë, por ekzistojnë dilema te mekanizmat e implementimit....

Deskoska: Opozita të mos kushtëzojë formimin e KSHZ-së me amnistinë apo ligje tjera

para 11 muajve - Fakti Ditor

Nëse anëtarët e Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve, nuk zgjedhen me kohë, atëherë mund të ketë probleme në organizimin e referendumit, kështu thotë ministrja e drejtësisë Renata Deskoska. Sipas saj çdo...

Partitë politike: Ende nuk ka marrëveshje për KShZ-në

para 11 muajve - MRT

Partitë politike në vend ende nuk i kanë harmonizuar qëndrimet rreth konsolidimit të përbërjes së re të KShZ-së.... Partitë politike në vend ende nuk i kanë harmonizuar qëndrimet rreth konsolidimit të...

BDI kërkon që partitë politike të financohen nga buxheti i shtetit

para 11 muajve - Fakti Ditor

Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) kërkon që financimi i partive politike të bëhet nga buxheti i shtetit. “Nuk jemi të kënaqur nga ligji ekzistues për financimin e partive politike, kërkojmë zgjedhje...

BDI kërkon që partitë politike të financohen nga buxheti i shtetit

para 11 muajve - Zhurnal

BDI kërkon që partitë politike të financohen nga buxheti i shtetit "Kopjimi i kësaj përmbajtjeje ose një pjese të saj pa ndonjë marrëveshje të arritur me redaksinë e ZHURNAL.mk, do të thotë se pranoni...

Kontrolli i shtuar për financimin e partive politike, parakusht për parandalim të korrupsionit

para 11 muajve - MRT

Rregullativa ligjore në pjesën e financimit të partive politike është e mirë, por ekzistojnë dilema te mekanizmat e implementimit.... Kështu vlerëson ministrja e drejtësisë, Renata Deskovka, sipas të cilës...

Financimi i partive, OJQ-të kërkojnë transparencë dhe reduktim të donacioneve

para 11 muajve - Alsat-M

N jë organ ose institucion i ri i cili do të kishte nën kontroll mënyrën e financimit të partive, sipas OJQ-ve është zgjidhje për mënjanimin e keqpërdorimeve dhe korrupsionit në këtë fushë. Sipas tyre,...

BDI kërkon që partitë të financohen nga buxheti

para 11 muajve - Telegrafi

Bashkimi Demokratik për Integrim kërkon financimin e partive politike nga buxheti. “Nuk jemi të kënaqur nga ligji ekzistues për financimin e partive politike, kërkojmë zgjidhje ligjore nëpërmjet së cilës...

BDI kërkon financimin e partive nga buxheti i shtetit

para 11 muajve - Albeu

Bashkimi Demokratik për Integrim kërkon financimin e partive politike nga buxheti . “Nuk jemi të kënaqur nga ligji ekzistues për financimin e partive politike , kërkojmë zgjidhje ligjore nëpërmjet së cilës...

BDI kërkon që partitë të financohen nga buxheti

para 11 muajve - Nezavisen

Bashkimi Demokratik për Integrim kërkon financimin e partive politike nga buxheti. “Nuk jemi të kënaqur nga ligji ekzistues për financimin e partive politike, kërkojmë zgjidhje ligjore nëpërmjet së cilës...

BDI: PARTITË TË FINANCOHEN NGA BUXHETI

para 11 muajve - TV21

“Nuk jemi të kënaqur nga ligji ekzistues për financimin e partive politike, kërkojmë zgjidhje ligjore nëpërmjet së cilës partitë do të financohen nga buxheti, kjo është më stabile dhe është një mënyrë...

Deskoska: Përzgjedhja e KSHZ-së nuk duhet të kushtëzohet me ligje ose pako të tjera

para 11 muajve - Zhurnal

Deskoska: Përzgjedhja e KSHZ-së nuk duhet të kushtëzohet me ligje ose pako të tjera "Kopjimi i kësaj përmbajtjeje ose një pjese të saj pa ndonjë marrëveshje të arritur me redaksinë e ZHURNAL.mk, do të...

Vonesa në zgjedhjen e anëtarëve të KSHZ-së

para 11 muajve - Alsat-M

Përbërja e KSHZ-së vazhdon të mbetet produkt i pazareve politike mes pushtetit dhe opozitës. Ministrja e Drejtësisë, Renata Deskoska, duke aluduar në kërkesat dhe kushtet e vendosura nga VMRO-DPMNE-ja...

KSHZ, vonesa në zgjedhjen e anëtarëve

para 11 muajve - Medial

Përbërja e KSHZ-së vazhdon të mbetet produkt i pazareve politike mes pushtetit dhe opozitës. Ministrja e Drejtësisë, Renata Deskoska, duke aluduar në kërkesat dhe kushtet e vendosura nga VMRO-DPMNE-ja...

KSHZ: THIRRJE PËR ZGJEDHJE SA MË TË SHPEJTË TË ANËTARËVE

para 11 muajve - Klan Macedonia

Grubi: Financimi i partive politike nga buxheti Zgjedhja e anëtarëve të Komisionit Shtetror të Zgjedhjeve nuk mund të jetë e vendosur në paket nuk duhet të kushtëzohet me amnistinë ose ligje tjera, theksoi...

LSDM: Opozita nuk ka nevojë të kushtëzoj për KSHZ-në

para 11 muajve - Shenja

Përmes formimit të KSHZ-së hapet rruga për fillimin e të gjitha proceseve të lidhura me shpalljen e referendumit, i cili nuk është i thjeshtë dhe i shkurtë por shumë i rëndësishëm që i gjithë ky proces...

Partitë dëshirojnë që fushatat t’ia financojë shteti

para 11 muajve - Shenja

Në prag të hapjes së debatit për ndryshimin e ligjit për financimin e partive politike, vetë partitë kanë shfaqur hapur preferencat e tyre për financim nga buxheti shtetëror. Më të zëshme në këtë drejtim...

Instituti për Demokraci

para 11 muajve - Zhurnal

« Instituti për Demokraci » Në vend të amnistisë, duhet të ketë përgjegjësi për 27 prillin "Kopjimi i kësaj përmbajtjeje ose një pjese të saj pa ndonjë marrëveshje të arritur me redaksinë e ZHURNAL.mk,...

Kontroll më të madh të financimit të partive politike, për ndalimin e korrupsionit në Maqedoni

para 11 muajve - Telegrafi

Ligji për financimin e partive politike është cilësore dhe e mirë. Problemi është transparenca dhe procesi i kontrollit. Për përmirësimin e gjendjes më herët duhet të bëhet kontrolle nëpërmjet institucioneve...

Anëtarët e rinj të KSHZ-së mund të jenë të papërgatitur për mbajtjen e referendumit

para 11 muajve - Zhurnal

Anëtarët e rinj të KSHZ-së mund të jenë të papërgatitur për mbajtjen e referendumit "Kopjimi i kësaj përmbajtjeje ose një pjese të saj pa ndonjë marrëveshje të arritur me redaksinë e ZHURNAL.mk, do të...

Maqedoni: Nevojitet kontroll financiar i partive politike për të parandaluar korrupsionin

para 11 muajve - Gazeta Express

Rregullativa ligjore për financimin e partive politike është cilësore dhe e mirë. Problem është transparenca dhe kontrolli i procesit. Për përmirësimin e situatave është i nevojshëm përforcimi i kontrollit...

“Anëtarët e rinj të KSHZ-së mund të jenë të papërgatitur për mbajtjen e referendumit”

para 11 muajve - Telegrafi

Ministrja e Drejtësisë Renata Deskoska, thotë se zgjedhja e anëtarëve të rinj të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve nuk duhet të varet nga asnjë paket dhe ligj tjetër. Në pyetjet e gazetarëve në tribunën...

Qeveria kërkon që opozita të mos kushtëzon përbërjen e re të KSHZ-së

para 11 muajve - Medial

Zgjedhja e përbërjes së re të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve nuk duhet të varet nga ndonjë paketë tjetër dhe ligje të tjera, thotë Ministrja e Drejtësisë, Renata Deskovska-Trenevska. Sipas saj, zgjedhja...

Financimi i partive politike, porta përmes së cilës korrupsioni hyn në tërë sistemin!

para 11 muajve - Medial

Rregullativa ligjore për financimin e partive politike është cilësore dhe e mirë. Problem është transparenca dhe kontrolli i procesit. Për përmirësimin e situatave është i nevojshëm përforcimi i kontrollit...

Kontrolli i shtuar për financimin e partive politike, parakusht për parandalim të korrupsionit

para 11 muajve - Fakti Ditor

Rregullativa ligjore në pjesën e financimit të partive politike është e mirë, por ekzistojnë dilema te mekanizmat e implementimit…. Kështu vlerëson ministrja e drejtësisë, Renata Deskovka, sipas të cilës...

Partitë nuk kanë tejkaluar dallimet për KSHZ-në

para 11 muajve - Zhurnal

Partitë nuk kanë tejkaluar dallimet për KSHZ-në "Kopjimi i kësaj përmbajtjeje ose një pjese të saj pa ndonjë marrëveshje të arritur me redaksinë e ZHURNAL.mk, do të thotë se pranoni kushtet për kopjim,...

Deskoska: Përzgjedhja e KSHZ-së nuk duhet të kushtëzohet me ligje ose pako të tjera

para 11 muajve - Tetova Sot

Përzgjedhja e përbërjes së re të KSHZ-së nuk duhet të varet nga kurrfarë pako të tjera dhe ligjesh të tjera, sepse formimi jo në kohë i Komisionit mund të shkaktojë probleme në organizimin e referendumit....

Deskoska: Opozita të mos kushtëzoj për formimin e KSHZ-së

para 11 muajve - Shenja

Ministrja e Drejtësisë Renata Deskovska ka thënë se përzgjedhja e përbërjes së re të Komisionit Shtetëror për Zgjedhje nuk duhet të varet nga pako dhe ligje tjera. Sipas saj, përzgjedhja e anëtarëve të...

Partitë nuk kanë tejkaluar dallimet për KSHZ-në

para 11 muajve - Gazeta Express

Partitë parlamentare akoma janë larg kompromisit për KSHZ-në. Kreu i Kuvendit Xhaferi thekson se nuk janë problem i tij dhe i Kuvendit marrëveshjet ndërpartiake. Ai kujtoi mundësitë ligjore që ka për ta...

Maqedoni: Nevojitet kontroll financiar i partive politike për të parandaluar korrupsionin

para 11 muajve - Republika

Rregullativa ligjore për financimin e partive politike është cilësore dhe e mirë. Problem është transparenca dhe kontrolli i procesit. Për përmirësimin e situatave është i nevojshëm përforcimi i kontrollit...

Debat për model më të mirë të financimit të partive politike

para 11 muajve - Republika

Tryezë e rrumbullakët me temë “Përmirësimi i modelit të financimit të partive politike në Maqedoni”, do të mbahet sot në Shkup në organizim të Institutit nacional demokratik (NDI) dhe në bashkëpunim me...

Partitë nuk kanë tejkaluar dallimet për KSHZ-në

para 11 muajve - Portalb

Partitë parlamentare akoma janë larg kompromisit për KSHZ-në. Kreu i Kuvendit Xhaferi thekson se nuk janë problem i tij dhe i Kuvendit marrëveshjet ndër-partiake. Ai kujtoi mundësitë ligjore që ka për...

PARTITË PA MARRËVESHJE PËR KSHZ-në, XHAFERI: LSDM DHE VMRO TË MERREN VESH SA MË PARË

para 11 muajve - TV21

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi kërkon që partitë t’i dorëzojnë propozimet e tyre për anëtarët e KSHZ-së. Kryetari i Kuvendit edhepse tha se nuk duhet ta presë marrëveshjen ndërpartiake të LSDM-së dhe...

Xhafri: Partitë të mos vendosin kushte, por të japin propozime për KSHZ-në

para 11 muajve - Telegrafi

Partitë të mos japin kushte, por të japin propozime për anëtarët e kryetarin e Komisionit Shtetëror Zgjedhor (KSHZ) ashtu si janë të obliguar. thotë kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi. Xhaferi tha se në...

Referendumi dhe KSHZ ulë në tavolinë partitë politike parlamentare

para 11 muajve - Zhurnal

Referendumi dhe KSHZ ulë në tavolinë partitë politike parlamentare "Kopjimi i kësaj përmbajtjeje ose një pjese të saj pa ndonjë marrëveshje të arritur me redaksinë e ZHURNAL.mk, do të thotë se pranoni...

KSHZ, partitë ende nuk kanë tejkaluar dallimet

para 11 muajve - Iliria News

Partitë parlamentare akoma janë larg kompromisit për KSHZ-në. Kreu i Kuvendit Xhaferi thekson se nuk janë problem i tij dhe i Kuvendit marrëveshjet ndër-partiake. Ai kujtoi mundësitë ligjore që ka për...

XHAFERI: Partitë të merren vesh për KSHZ-në

para 11 muajve - Medial

Të gjitha subjektet politike në parim kanë deklaruar se janë për debllokim të procesit të përzgjedhjeve të anëtarëve të rinj të KShZ, por në praktikë, një gjë e tillë nuk po shihet. Kryetari i Parlamentit,...

Partitë nuk kanë tejkaluar dallimet për KSHZ-në

para 11 muajve - Alsat-M

Partitë parlamentare akoma janë larg kompromisit për KSHZ-në. Kreu i Kuvendit Xhaferi thekson se nuk janë problem i tij dhe i Kuvendit marrëveshjet ndër-partiake. Ai kujtoi mundësitë ligjore që ka për...

KSHZ, partitë ende nuk kanë tejkaluar dallimet

para 11 muajve - Medial

Partitë parlamentare akoma janë larg kompromisit për KSHZ-në. Kreu i Kuvendit Xhaferi thekson se nuk janë problem i tij dhe i Kuvendit marrëveshjet ndër-partiake. Ai kujtoi mundësitë ligjore që ka për...

Kompletimi i KShZ-së, Xhaferi: respektoj procedurat, partitë të merren vesh

para 11 muajve - MRT

Të gjitha subjektet politike në parim kanë deklaruar se janë për debllokim të procesit të përzgjedhjeve të anëtarëve të rinj të KShZ... Të gjitha subjektet politike në parim kanë deklaruar se janë për...

Xhaferi: Formimi i KSHZ-së nuk mund ta vë në pikëpyetje referendumin

para 11 muajve - Fakti Ditor

Zgjidhja për KSHZ-në është vendim i partive politike, të dalin nga ato kushte që i parashtrojnë lidhur me obligimet që i kanë ndërmarrë, deklaroi sot kryetari i Parlamentit, Talat Xhaferi. “Ky është obligim...

Xhaferi pret partitë për marrëveshjen për KSHZ-në

para 11 muajve - Shenja

Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi nuk e ka ndërmend të përshpejtojë procedurën për zgjedhjen e anëtarëve të Komisionit Shtetëror Zgjedhor derisa partitë të tejkalojnë mosmarrëveshjet dhe ta njoftojnë atë...

Xhaferi pret partitë për marrëveshjen për KSHZ-në

para 11 muajve - Shenja

Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi nuk e ka ndërmend të përshpejtojë procedurën për zgjedhjen e anëtarëve të Komisionit Shtetëror Zgjedhor derisa partitë të tejkalojnë mosmarrëveshjet dhe ta njoftojnë atë...

Apo përgatit Ivanov amnisti të re!?

para 11 muajve - Zhurnal

Apo përgatit Ivanov amnisti të re!? "Kopjimi i kësaj përmbajtjeje ose një pjese të saj pa ndonjë marrëveshje të arritur me redaksinë e ZHURNAL.mk, do të thotë se pranoni kushtet për kopjim, të cilat janë...

Amnistia nuk është kushtë për KSHZ-në

para 11 muajve - Zhurnal

Amnistia nuk është kushtë për KSHZ-në "Kopjimi i kësaj përmbajtjeje ose një pjese të saj pa ndonjë marrëveshje të arritur me redaksinë e ZHURNAL.mk, do të thotë se pranoni kushtet për kopjim, të cilat...

Xhaferi: Partitë të mos vendosin kushte, por të japin propozime për KSHZ-në

para 11 muajve - Sovrani

Partitë të mos japin kushte, por të japin propozime për anëtarët e kryetarin e Komisionit Shtetëror Zgjedhor (KSHZ) ashtu si janë të obliguar. thotë kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi. Xhaferi tha se në...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK