http://kariera.mk

“Republika e Maqedonisë Veriore” e kaloi një tjetër filtër parlamentar

para 5 muajve - Zhurnal

Shkup, 8 nëntor - "Republika e Maqedonisë Veriore" mori vizë kaluese nga Komisioni për Çështjet Kushtetuese. Për shumicën parlamentare është e pranueshme që të zëvendësoj n ë emrin e mëparshëm "Republika...

Zaev: Nuk mund të garantoj asgjë për shqiptarët në Kushtetutë

para 5 muajve - Ina

Komisioni për Çështje Kushtetuese miratoi tekstin e draft-amendamentit që parashikon ndryshimin e emrit nga Republika e Maqedonisë në Republika e Maqedonisë së Veriut. Me shumicë votash, drafti u nis për...

Zaev: Jam i gatshëm të bartë çmimin politik për Maqedoninë

para 5 muajve - Medial

Konteksti historik tërësisht është ruajtur, ndërkaq e drejta e vetëvendosjes është njohur nga Greqia. Jam i gatshëm ta bartë çmimin politik, por kjo ia vlen për Maqedoninë. Jam thellësisht i bindur se...

Aleanca dhe Besa kërkojnë që Maqedonia në Preambulë të përkufizohet si shtet multietnik

para 5 muajve - Telegrafi

Konteksti historik është ruajtur plotësisht ndërsa e drejta për vetëvendosje është pranuar nga Greqia. Unë jam i gatshëm të paguaj çmimin politik, por ia vlen për Maqedoninë. Jam thellësisht i bindur se...

Sela dhe Zaevi përballen në Kuvend për 20%

para 5 muajve - Medial

Debati mbi draft-amendamentin për ndryshimin e Preambulës u koncentrua në drejtim të modernizimit të Preambulës. Kryetari i ASH-së, Ziadin Sela kërkoi që karakteri multi-etnik i vendit të reflektojë edhe...

Kuvend, debati për ndryshimet kushtetuese, dritë jeshile për propozim/amendamentin e parë

para 5 muajve - MRT

Në punimet e sotme të Komisionit amë për debatin rreth propozim amendamenteve për ndryshimin e Kushtetutës.... Në punimet e sotme të Komisionit amë për debatin rreth propozim amendamenteve për ndryshimin...

“Maqedonia e Veriut” miratohet në Komision, VMRO: Edhe Kushtetuta ushtarake në ndryshimet e preambulës

para 5 muajve - Medial

Me 10 vota pro, 5 kundër dhe asnjë të përmbajtur u miratua draft-amendamenti i  33-të në Komisionin për çështje Kushtetuese. Sipas këtij ndryshimi, emri “Republika e Maqedonisë” do të ndryshohet në “Republika...

Debati për amendamentin e dytë, Zaev: Jam i gatshëm të paguaj çmim politik

para 5 muajve - Portalb

“Konteksti historik është ruajtur, ndërkaq e drejta për vetëvendosje është e pranuar nga Greqia. Jam i gatshëm të paguaj çmim politik, por ajo është e rëndësishme për Maqedoninë”, deklaroi kryeministri...

“MAQEDONIA E VERIUT” MIRATOHET NË KOMISION, VMRO: “EDHE KUSHTETUTA USHTARAKE NË NDRYSHIMET E PREAMBULËS”

para 5 muajve - TV21

Me 10 vota pro, 5 kundër dhe asnjë të përmbajtur u miratua draft-amendamenti i  33-të në Komisionin për çështje Kushtetuese. Sipas këtij ndryshimi, emri “Republika e Maqedonisë” do të ndryshohet në “Republika...

Sela kërkon barabarësi kushtetuese për shqiptarët, ja si i përgjigjet Zaev!

para 5 muajve - Shenja

Hyrja e Preambulës nuk duhet ta bëjë dikënd që të ndjehet qiraxhi në shtëpinë e tij. Kështu është shprehur kreu i Aleancës për Shqiptarët, Zijadin Sela, gjatë debatit në komisionin për çështje kushtetuese....

ZAEV: Nuk garantojmë asgjë për shqipen në Kushtetutë

para 5 muajve - Medial

Komisioni për Çështje Kushtetuese miratoi tekstin e draft-amendamentit që parashikon ndryshimin e emrit nga Republika e Maqedonisë në Republika e Maqedonisë së Veriut. Me shumicë votash, drafti u nis për...

​Zaev: Nuk garantojmë asgjë për shqipen në Kushtetutë

para 5 muajve - Lajmi.net

Komisioni për Çështje Kushtetuese miratoi tekstin e draft-amendamentit që parashikon ndryshimin e emrit nga Republika e Maqedonisë në Republika e Maqedonisë së Veriut. Me shumicë votash, drafti u nis për...

Sela: Preambula e Kushtetutës së RM të të reflektojë karakterin multietnik të shtetit!

para 5 muajve - Fol

Ziadin Sela kërkoi që karakteri multi-etnik i vendit të reflektojë edhe në Preambulë. Sela kërkoi edhe largimin e përcaktimit 20 për qind, duke krahasuar kushtetutën aktuale me kushtetutat e ish mbretërisë...

Sela dhe Zaevi përballen në Kuvend për 20%

para 5 muajve - Tetova Sot

Debati mbi draft-amendamentin për ndryshimin e Preambulës u koncentrua në drejtim të modernizimit të Preambulës. Kryetari i ASH-së, Ziadin Sela kërkoi që karakteri multi-etnik i vendit të reflektojë edhe...

Zaev: Nuk garantojmë asgjë për shqipen në Kushtetutë

para 5 muajve - Alsat-M

Komisioni për Çështje Kushtetuese miratoi tekstin e draft-amendamentit që parashikon ndryshimin e emrit nga Republika e Maqedonisë në Republika e Maqedonisë së Veriut. Me shumicë votash, drafti u nis për...

Zaev: Nuk mund të garantoj asgjë për shqiptarët në Kushtetutë

para 5 muajve - Gazeta Express

Komisioni për Çështje Kushtetuese miratoi tekstin e draft-amendamentit që parashikon ndryshimin e emrit nga Republika e Maqedonisë në Republika e Maqedonisë së Veriut. Me shumicë votash, drafti u nis për...

Sela dhe Zaevi përballen në Kuvend për 20%

para 5 muajve - Ina

Debati mbi draft-amendamentin për ndryshimin e Preambulës u koncentrua në drejtim të modernizimit të Preambulës. Kryetari i ASH-së, Ziadin Sela kërkoi që karakteri multi-etnik i vendit të reflektojë edhe...

Zaev: Nuk mund të garantoj asgjë për shqiptarët në Kushtetutë

para 5 muajve - Tetova Sot

Komisioni për Çështje Kushtetuese miratoi tekstin e draft-amendamentit që parashikon ndryshimin e emrit nga Republika e Maqedonisë në Republika e Maqedonisë së Veriut. Me shumicë votash, drafti u nis për...

Micevski propozon amendament të veçantë për mbrojtje nëse nuk kalon marrëveshja në Greqi

para 5 muajve - Telegrafi

Koordinatori i grupit kuvendar të OBRM-PDUKM-së, Nikolla Micevski, propozoi amendament të veçantë për mbrojte nëse nuk kalon marrëveshja me Greqinë. Ai tha se edhe pse Qeveria ka njoftuar se kjo do të...

Ja si nënçmohen shqiptarët me Kushtetutë…

para 5 muajve - Ina

Menjëherë pas votimit të amendamentit 33, kreu i Komisionit për Çështje të Kushtetutës Talat Xhaferi hapi debatin për amendamentin e radhë, gjegjësisht amendamentin 34. Gjatë debatit rreth amendamentit...

Zaev: Nuk garantojmë asgjë për shqipen në Kushtetutë

para 5 muajve - AlbPortali

Komisioni për Çështje Kushtetuese miratoi tekstin e draft-amendamentit që parashikon ndryshimin e emrit nga Republika e Maqedonisë në Republika e Maqedonisë së Veriut. Me shumicë votash, drafti u nis për...

Ja çka thuhet për shqiptarët dhe turqit në Kushtetutën luftarake

para 5 muajve - Zhurnal

Shkup, 8 nëntor - Menjëherë pas votimit të amendamentit 33, kreu i Komisionit për Çështje të Kushtetutës Talat Xhaferi hapi debatin për amendamentin e radhë, gjegjësisht amendamentin 34. Gjatë debatit...

Zaev: Nuk garantojmë asgjë për shqipen në Kushtetutë

para 5 muajve - Fakti Ditor

Komisioni për Çështje Kushtetuese miratoi tekstin e draft-amendamentit që parashikon ndryshimin e emrit nga Republika e Maqedonisë në Republika e Maqedonisë së Veriut. Me shumicë votash, drafti u nis për...

Komisioni miratoi amendamentin për ndryshimin e emrit Republika e Maqedonisë

para 5 muajve - Telegrafi

Me 10 vota “për” dhe 5 “kundër” Komisioni për Çështje Kushtetuese miratoi tekstin e amendamentit 33. Pas kësaj, kryetari i Komisionit Talat Xhaferi, hapi debatin për amendamentin tjetër, gjegjësisht atë...

Ja çka thuhet për shqiptarët dhe turqit në Kushtetutën luftarake

para 5 muajve - Alsat-M

Menjëherë pas votimit të amendamentit 33, kreu i Komisionit për Çështje të Kushtetutës Talat Xhaferi hapi debatin për amendamentin e radhë, gjegjësisht amendamentin 34. Gjatë debatit rreth amendamentit...

Miratohet Maqedonia e Veriut, vazhdon debati me amendamentet e tjera

para 5 muajve - Shenja

Me 10 vota për, 5 kundër dhe asnjë të përmbajtur, Komisioni për çështje kushtetuese miratoi tektsin e draft amendamentit 33, gjegjësisht ndryshimin e emrit të shtetit nga “Republika e Maqedonisë”, në “Republika...

Dimovski: Kushtetuta ushtarake të përfshihet në Preambulë

para 5 muajve - Nezavisen

Menjëherë pas votimit të amendamentit 33, kreu i Komisionit për Çështje të Kushtetutës Talat Xhaferi hapi debatin për amendamentin e radhë, gjegjësisht amendamentin 34. Gjatë debatit rreth amendamentit...

Dimovski kërkon që Kushtetuta ushtarake të përfshihet në Preambulë

para 5 muajve - Zhurnal

Shkup, 8 nëntor - Menjëherë pas votimit të amendamentit 33, kreu i Komisionit për Çështje të Kushtetutës Talat Xhaferi hapi debatin për amendamentin e radhë, gjegjësisht amendamentin 34. Gjatë debatit...

Draft-amendamenti i parë për “Republikën e Maqedonisë së Veriut” kaloi në komisionin kushtetues

para 5 muajve - Gazeta Express

Draft-amendamenti i parë për ndryshimin e Kushtetutës së Republikës së Maqedonisë sot kaloi në Komisionin kuvendor për çështje kushtetuese me nëntë vota “për" dhe pesë "kundër". Me këtë draft-amendament...

Ilija Dimovski kërkon që Kushtetuta ushtarake të përfshihet në Preambulë

para 5 muajve - Alsat-M

Menjëherë pas votimit të amendamentit 33, kreu i Komisionit për Çështje të Kushtetutës Talat Xhaferi hapi debatin për amendamentin e radhë, gjegjësisht amendamentin 34. Gjatë debatit rreth amendamentit...

Miratohet teksti i amendamentit 33

para 5 muajve - Zhurnal

Shkup, 8 nëntor - Me 10 vota për, 5 kundër dhe 0 të përmbajtur, komisioni për çështje kushtetuese e mbështet tekstin e draft amendamentit 33. Teksti i draft amendamentit 33, ka të bëjë me ndryshimet e...

Miratohet teksti i amendamentit 33

para 5 muajve - Alsat-M

Me 10 vota për, 5 kundër dhe asnjë të përmbajtur miratohet teksti i draft amendamentit 33.

Komision: U miratua teksti i amendamentit 33 të Kushtetutës së Republikës së Maqedonisë

para 5 muajve - Portalb

Në Komisionin për Çështje Kushtetuese sot vazhdon debati për draft amendamentet e Kushtetutës së Republikës së Maqedonisë, transmeton Portalb.mk. Në të me 10 vota për, 5 kundër dhe asnjë të përmbajtur...

Miratohet teksti i amendamentit 33

para 5 muajve - Alsat-M

Me 10 vota për, 5 kundër dhe asnjë të përmbajtur miratohet teksti i draft amendamentit 33.

VMRO DPMNE KËRKON QË PERVEÇ MO TË PËRFSHIHET EDHE “KUSHTETUTA USHTARAKE” NË NDRYSHIMET E PREAMBULËS

para 5 muajve - TV21

Gjatë debatit për draft-amandamentin 34 në Komisionin për çështje Kushtetuese, deputeti i VMRO-DPMNE-se Ilija Dimovski, tha se po punojmë që këto ndryshime Kushtetuese të jenë sa me pak të dëmshme. Ai...

Dimovski kërkon që Kushtetuta ushtarake të përfshihet në Preambulë

para 5 muajve - Medial

Menjëherë pas votimit të amendamentit 33, kreu i Komisionit për Çështje të Kushtetutës Talat Xhaferi hapi debatin për amendamentin e radhë, gjegjësisht amendamentin 34. Gjatë debatit rreth amendamentit...

Vijon diskutimi për draft amendamentet e Kushtetutës së Republikës së Maqedonisë

para 5 muajve - Portalb

Në Komisionin për Çështje Kushtetuese sot vazhdon debati për draft amendamentet e Kushtetutës së Republikës së Maqedonisë, transmeton Portalb.mk. Ky debat filloi dje dhe duhet të zgjasë 12 ditë,  tema...

Zaev: Nuk garantojmë asgjë për shqipen në Kushtetutë

para 5 muajve - Gazeta e re

Komisioni për Çështje Kushtetuese miratoi tekstin e draft-amendamentit që parashikon ndryshimin e emrit nga Republika e Maqedonisë në Republika e Maqedonisë së Veriut. Me shumicë votash, drafti u nis për...

Ja çka thuhet për shqiptarët dhe turqit në Kushtetutën luftarake

para 5 muajve - Tetova Sot

Menjëherë pas votimit të amendamentit 33, kreu i Komisionit për Çështje të Kushtetutës Talat Xhaferi hapi debatin për amendamentin e radhë, gjegjësisht amendamentin 34. Gjatë debatit rreth amendamentit...

Filloi faza e dytë për ndërrimin e Kushtetutës, pushteti dhe opozita me qëndrime të kundërta

para 5 muajve - Gazeta Express

Me fillim të seancës së Komisionit për çështje kushtetuese në të cilën debatohet për projekt-amendamentet kushtetuese startoi faza e dytë e procedurës për ndërrim të Kushtetutës së Republikës së Maqedonisë....

Zaev: Nuk garantojmë asgjë për shqipen në Kushtetutë

para 5 muajve - KosovaPress

Debati mbi draft-amendamentin për ndryshimin e Preambulës u koncentrua në drejtim të modernizimit të Preambulës. Kryetari i ASH-së, Ziadin Sela kërkoi që karakteri multi-etnik i vendit të reflektojë edhe...

Ja çka thuhet për shqiptarët dhe turqit në Kushtetutën luftarake

para 5 muajve - Fol

Menjëherë pas votimit të amendamentit 33, kreu i Komisionit për Çështje të Kushtetutës Talat Xhaferi hapi debatin për amendamentin e radhë, gjegjësisht amendamentin 34. Gjatë debatit rreth amendamentit...

Qeveria dhe opozita me qëndrime të kundërta rreth ndryshimeve kushtetuese

para 5 muajve - Zhurnal

Shkup, 8 nëntor - Me fillimin e seancës të Komisionit për Çështje Kushtetuese ku u debatua për draft-amendamentet filloi edhe faza e dytë e procedurës për ndryshimin e Kushtetutës së Republikës së Maqedonisë....

Sot vazhdon diskutimi për draft amendamentet e Kushtetutës së Republikës së Maqedonisë

para 5 muajve - Portalb

Në Komisionin për Çështje Kushtetuese sot duhet të vazhdojë debati për draf amendamente e Kushtetutës së Republikës së Maqedonisë, transmeton Portalb.mk. Ky debat filloi dje dhe duhet të zgjasë 12 ditë,...

Sot vazhdon diskutimi për draf amendamentet e Kushtetutës së Republikës së Maqedonisë

para 5 muajve - Portalb

Në Komisionin për Çështje Kushtetuese sot duhet të vazhdojë debati për draf amendamente e Kushtetutës së Republikës së Maqedonisë, transmeton Portalb.mk. Ky debat filloi dje dhe duhet të zgjasë 12 ditë,...

Dimovski: Në Preambulë të futet TMRO, Kryengritja e Kresnës dhe Kushtetuta e vitit 1991

para 5 muajve - Fol

Deputeti nga radhët e VMRO-DPMNE-së, Ilija Dimovski në debatet e komisionit mbi ndryshimet kushtetuese në Parlament, sugjeroi që krahas Marrëveshjes kornizë të Ohrit në Preambulën e Kushtetutës të hyjnë...

Miratohet teksti i amendamentit 33

para 5 muajve - Tetova Sot

Me 10 vota për, 5 kundër dhe 0 të përmbajtur, komisioni për çështje kushtetuese e mbështet tekstin e draft amendamentit 33. Teksti i draft amendamentit 33, ka të bëjë me ndryshimet e emrit Republika e...

Ilija Dimovski kërkon që Kushtetuta ushtarake të përfshihet në Preambulë

para 5 muajve - Tetova Sot

Menjëherë pas votimit të amendamentit 33, kreu i Komisionit për Çështje të Kushtetutës Talat Xhaferi hapi debatin për amendamentin e radhë, gjegjësisht amendamentin 34. Gjatë debatit rreth amendamentit...

Është miratuar teksti i amendamentit 33

para 5 muajve - Shenja

Me 10 vota për, 5 kundër dhe 0 të përmbajtur, komisioni për çështje kushtetuese e mbështet tekstin e draft amendamentit 33, raporton SHENJA. Teksti i draft amendamentit 33, ka të bëjë me ndryshimet e emrit...

Komisioni miratoi amendamentin për ndryshimin e emrit Republika e Maqedonisë

para 5 muajve - AlbPortali

Me 10 vota “për” dhe 5 “kundër” Komisioni për Çështje Kushtetuese miratoi tekstin e amendamentit 33. Loading... Pas kësaj, kryetari i Komisionit Talat Xhaferi, hapi debatin për amendamentin tjetër, gjegjësisht...

Qeveria dhe opozita me qëndrime të kundërta rreth ndryshimeve kushtetuese

para 5 muajve - Telegrafi

Me fillimin e seancës të Komisionit për Çështje Kushtetuese ku u debatua për draft-amendamentet filloi edhe faza e dytë e procedurës për ndryshimin e Kushtetutës së Republikës së Maqedonisë. Seanca e Komisionit...

Komisioni miratoi amendamentin për ndryshimin e emrit Republika e Maqedonisë

para 5 muajve - Fakti Ditor

Me 10 vota “për” dhe 5 “kundër” Komisioni për Çështje Kushtetuese miratoi tekstin e amendamentit 33. Pas kësaj, kryetari i Komisionit Talat Xhaferi, hapi debatin për amendamentin tjetër, gjegjësisht atë...

Komisioni miratoi amendamentin për ndryshimin e emrit Republika e Maqedonisë

para 5 muajve - Republika

Me 10 vota “për” dhe 5 “kundër” Komisioni për Çështje Kushtetuese miratoi tekstin e amendamentit 33. Pas kësaj, kryetari i Komisionit Talat Xhaferi, hapi debatin për amendamentin tjetër, gjegjësisht atë...

Nis faza e dytë për ndërrimin e Kushtetutës

para 5 muajve - Indeks.mk

Me fillim të seancës së Komisionit për çështje kushtetuese në të cilën debatohet për projekt-amendamentet kushtetuese startoi faza e dytë e procedurës për ndërrim të Kushtetutës së Republikës së Maqedonisë....

Draft-amendamenti i parë për “Republikën e Maqedonisë së Veriut” kaloi në komisionin kushtetues

para 5 muajve - Bota Press

Draft-amendamenti i parë për ndryshimin e Kushtetutës së Republikës së Maqedonisë sot kaloi në Komisionin kuvendor për çështje kushtetuese me nëntë vota “për” dhe pesë “kundër”. Me këtë draft-amendament...

Dimovski kërkon që Kushtetuta ushtarake të përfshihet në Preambulë

para 5 muajve - Pa censure

Menjëherë pas votimit të amendamentit 33, kreu i Komisionit për Çështje të Kushtetutës Talat Xhaferi hapi debatin për amendamentin e radhës, gjegjësisht amendamentin 34, njofton Alsat-M. Gjatë debatit...

Qeveria dhe opozita me qëndrime të kundërta rreth ndryshimeve kushtetuese

para 5 muajve - Fol

Me fillimin e seancës të Komisionit për Çështje Kushtetuese ku u debatua për draft-amendamentet filloi edhe faza e dytë e procedurës për ndryshimin e Kushtetutës së Republikës së Maqedonisë. Seanca e Komisionit...

Vazhdon nesër seanca e Komisionit për Çështje Kushtetuese

para 6 muajve - Telegrafi

Debati i sotëm mbi debatin për propozim amendamentet e Kushtetutës në Komisionin Parlamentar për Çështjet Kushtetuese ka përfunduar dhe vazhdimi i së njëjtës është planifikuar që të mbahet nesër në 11:00,...

Rashidi: Gjuha shqipe, jo gjuhë e 20 përqindëshit

para 6 muajve - Alsat-M

Komisioni për Çështje Kushtetuese nisi shqyrtimin e teksteve mbi draft-amendamentet e Qeverisë për ndryshimet kushtetuese. Në fillim të mbledhjes, shumica dhe opozita u përplasën për çështjen e transmetimit...

Rashidi: Gjuha shqipe, jo gjuhë e 20 përqindëshit

para 6 muajve - Medial

Komisioni për Çështje Kushtetuese nisi shqyrtimin e teksteve mbi draft-amendamentet e Qeverisë për ndryshimet kushtetuese. Në fillim të mbledhjes, shumica dhe opozita u përplasën për çështjen e transmetimit...

Rashidi: Gjuha shqipe, jo gjuhë e 20 përqindëshit

para 5 muajve - Tetova Sot

Komisioni për Çështje Kushtetuese nisi shqyrtimin e teksteve mbi draft-amendamentet e Qeverisë për ndryshimet kushtetuese. Në fillim të mbledhjes, shumica dhe opozita u përplasën për çështjen e transmetimit...

Rashidi: Gjuha shqipe, jo gjuhë e 20 përqindëshit

para 6 muajve - Ina

Komisioni për Çështje Kushtetuese nisi shqyrtimin e teksteve mbi draft-amendamentet e Qeverisë për ndryshimet kushtetuese. Në fillim të mbledhjes, shumica dhe opozita u përplasën për çështjen e transmetimit...

Filloi faza e dytë e ndryshimeve kushtetuese në Kuvend

para 6 muajve - Shenja

Komisioni për çështje kushtetuese sot filloi diskutimin për katër draft-amendamentet për ndryshimin e Kushtetutës. Bëhet fjalë për draft amendamentet  33, 34,35 dhe 36 të Kushtetutës së Republikës së Maqedonisë....

Zaev: KAÇKM nuk fshihet nga Preambula

para 6 muajve - Zhurnal

Shkup, 7 nëntor - KAÇKM nuk fshihet nga Preambula e Kushtetutës të Republikës së Maqedonisë. Ajo do të përmendet dy herë. Në Preambulë do të shtohen edhe fjalët Marrëveshja kornizë e Ohrit me të cilën...

VMRO-ja kërkon transmetim direkt të seancës së Komisionit për Çështje Kushtetuese

para 6 muajve - Zhurnal

Shkup, 7 nëntor - Koordinatori i VMRO-DPMNE-së Nikolla Micevski në një konferencë për media edhe njëherë kërkoi nga kreu i Kuvendit dhe njëherit kryetarë i Komisionit për çështje kushtetuese që të sigurohet...

FILLOI DEBATI PËR AMENDAMENTET, RASHIDI E ZENDELI: TANI ËSHTË MOMENTI PËR ÇËSHTJET SHQIPTARE

para 6 muajve - TV21

Ende pa filluar mirë seanca për komisionin për ndryshime kushtetuese, kreu i kuvendit Talat Xhaferi dha pauzë prej një ore, pas kërkesës nga grupi parlamentar i VMRO –DPMNE-së . Në këtë seancë erdhi edhe...

Besa dhe Aleanca kërkojnë zyrtarizimin e gjuhës shqipe

para 6 muajve - Telegrafi

Tani është koha për të zgjidhur çështje e hapura për shqiptarët dhe jo të vendosen ndër tepihë, tha Fadil Zendeli nga radhët Besës, në debatin mbi propozim ndryshimet kushtetuese. Besa ka kërkesë konkrete...

Debati i amendamenteve kushtetuese, Micevski: Kërkojmë transmetim të drejtpërdrejtë

para 6 muajve - MRT

Koordinatori i VMRO–DPMNE-së, Nikolla Micevski, kërkoi nga kanali i kuvendit që të transmetojë drejtpërdrejt seancat e Komisionit kushtetues ku debatohet për amendamentet e kushtetutës. Sipas Micevskit,...

Sela e Kasami nuk lëshojnë pe

para 6 muajve - Ina

Tani është koha për të zgjidhur çështje e hapura për shqiptarët dhe jo të vendosen ndër tepihë, tha Fadil Zendeli nga radhët Besës, në debatin mbi propozim ndryshimet kushtetuese. Besa ka kërkesë konkrete...

Zaev: Marrëveshjen e Ohrit e shtojmë në ndryshimet kushtetuese

para 6 muajve - Albeu

Kuvendi Antifashist për Çlirimin Kombëtar të Maqedonisë (KAÇKM, apo ASNOM) nuk fshihet nga Preambula e Kushtetutës të Republikës së Maqedonisë dhe në Preambulë do të shtohen edhe fjalët Marrëveshja Kornizë...

Identiteti dhe emri i Maqedonisë, temë diskutimi i ditës së parë të debatit për draft amendamentet kushtetuese

para 6 muajve - Portalb

Në Komisionin për Çështje Kushtetuese sot ka filluar debati për draft amendamentet e Kushtetutës së Maqedonisë. Identiteti dhe emri i shtetit të Maqedonisë ishin tema për të cilat u debatua edhe në ditën...

Rashidi: Gjuha shqipe, jo gjuhë e 20%

para 6 muajve - Fol

Komisioni për Çështje Kushtetuese nisi shqyrtimin e teksteve mbi draft-amendamentet e Qeverisë për ndryshimet kushtetuese. Në fillim të mbledhjes, shumica dhe opozita u përplasën për çështjen e transmetimit...

Zaev: Në preambulë do të përmendet Marrëveshja e Ohrit, për rëndësinë historike që ka për Maqedoninë

para 6 muajve - Gazeta Express

Kuvendi Antifashist për Çlirimin Kombëtar të Maqedonisë (KAÇKM, apo ASNOM) nuk fshihet nga Preambula e Kushtetutës të Republikës së Maqedonisë. Ai do të përmendet dy herë. Në Preambulë do të shtohen edhe...

Besa dhe Aleanca kërkojnë zyrtarizimin e gjuhës shqipe

para 6 muajve - Tetova Sot

Tani është koha për të zgjidhur çështje e hapura për shqiptarët dhe jo të vendosen ndër tepihë, tha Fadil Zendeli nga radhët Besës, në debatin mbi propozim ndryshimet kushtetuese. Besa ka kërkesë konkrete...

Micevski: Zaev, Xhaferi e shumica po u ikin diskutimeve në sytë e publikut

para 6 muajve - Nezavisen

Shumica parlamentare, Zoran Zaevi dhe Talat Xhaferi i ikin diskutimit me deputetët e opozitës para syve të opinionit, prandaj nuk transmetohet direkt në kanalin e Kuvendit, diskutimi në Komisionin për...

Micevski: Zaev, Xhaferi e shumica po u ikin diskutimeve në sytë e publikut

para 6 muajve - Tetova Sot

Shumica parlamentare, Zoran Zaevi dhe Talat Xhaferi i ikin diskutimit me deputetët e opozitës para syve të opinionit, prandaj nuk transmetohet direkt në kanalin e Kuvendit, diskutimi në Komisionin për...

VMRO-ja kërkon transmetim direkt të seancës së Komisionit për Çështje Kushtetuese

para 6 muajve - Tetova Sot

Koordinatori i VMRO-DPMNE-së Nikolla Micevski në një konferencë për media edhe njëherë kërkoi nga kreu i Kuvendit dhe njëherit kryetarë i Komisionit për çështje kushtetuese që të sigurohet transmetim direkt....

Rashidi: Gjuha shqipe, jo gjuhë e 20 përqindëshit

para 6 muajve - Pa censure

Komisioni për Çështje Kushtetuese nisi shqyrtimin e teksteve mbi draft-amendamentet e Qeverisë për ndryshimet kushtetuese. Në fillim të mbledhjes, shumica dhe opozita u përplasën për çështjen e transmetimit...

Micevski: Kërkojmë që debati në Komisionin për çështje kushtetuese të transmetohet drejtpërdrejt

para 6 muajve - Telegrafi

Koordinator i grupit kuvendar të OBRM-PDUKM-së, Nikolla Micevski në konferencë për shtyp në hapësirat e Kuvendit deklaroi se “Qeveria ikën nga nga debati transparent për çështjet më të rëndësishme në shtet”....

VMRO-ja kërkon transmetim direkt të seancës së Komisionit për Çështje Kushtetuese

para 6 muajve - Alsat-M

Koordinatori i VMRO-DPMNE-së Nikolla Micevski në një konferencë për media edhe njëherë kërkoi nga kreu i Kuvendit dhe njëherit kryetarë i Komisionit për çështje kushtetuese që të sigurohet transmetim direkt....

Shtyhet për një orë Komisioni për Çështje Kushtetuese

para 6 muajve - Alsat-M

Me kërkesë të koordinatorit të grupit parlamentarë të VMRO-DPMNE-së, Nikolla Micevski Komisioni për Çështje Kushttuese u shty për një orë. Micevski paraprakisht kërkoi nga kreu i Komisionit, Talat Xhaferi...

Besa dhe ASH kërkojnë zyrtarizimin e gjuhës shqipe

para 6 muajve - Fol

Tani është koha për të zgjidhur çështje e hapura për shqiptarët dhe jo të vendosen ndër tepihë, tha Fadil Zendeli nga radhët Besës, në debatin mbi propozim ndryshimet kushtetuese. Besa ka kërkesë konkrete...

Filloi shqyrtimi i tekstit te draft amendamenteve për ndryshimet kushtetuese

para 6 muajve - TV21

Menjeher pas fillimit, grupi parlamentar i vmro kerkoi 1 ore pauze. Kreu i kuvendit e miratoi kerkesen.

Micevski: Zaev, Xhaferi e shumica po u ikin diskutimeve në sytë e publikut

para 6 muajve - Shenja

Shumica parlamentare, Zoran Zaevi dhe Talat Xhaferi i ikin diskutimit me deputetët e opozitës para syve të opinionit, prandaj nuk transmetohet direkt në kanalin e Kuvendit, diskutimi në Komisionin për...

VMRO kërkon transmetim të drejtpërdrejtë në Komisionin e Çështjeve Kushtetuese

para 6 muajve - Shenja

VMRO-DPMNE kërkon transmetim të drejtpërdrejtë në Komisionin e Çështjeve Kushtetuese. “Ne jemi në proces të ndryshimeve kushtetuese, ne duam të krijojmë kushte për publikun për të monitoruar debatin përmes...

Fillon faza e dytë e procedurës për ndryshimin e Kushtetutës

para 6 muajve - Zhurnal

Shkup, 7 nëntor – Komisioni kuvendor për çështje kushtetuese sot do ta fillojë debatin për katër draft-amendamentet e Kushtetutës në bazë të Marrëveshjes së Prespës, i cili duhet të zgjat 12 ditë. Seancën...

Sot fillon shqyrtimi i amendamenteve për ndryshimet kushtetuese

para 6 muajve - Nezavisen

Sot në Komisionin për Çështje Kushtetuese fillon debati për amendamentet për ndryshime kushtetuese, të propozuara nga Qeveria të cilat u dakorduan edhe me tetë deputetët e përjashtuar nga koalicioni i...

Fillon faza e dytë e procedurës për ndryshimin e Kushtetutës

para 6 muajve - Gazeta Express

Komisioni kuvendor për çështje kushtetuese sot do ta fillojë debatin për katër draft-amendamentet e Kushtetutës në bazë të Marrëveshjes së Prespës, i cili duhet të zgjat 12 ditë. Seancën plenare kryetari...

Sot pritet të fillojë debati për amandamentet për ndryshime kushtetuese

para 6 muajve - Alsat-M

Sot në Komisionin për Çështje Kushtetuese fillon debati për amendamentet për ndryshime kushtetuese, të propozuara nga Qeveria të cilat u dakorduan edhe me tetë deputetët e përjashtuar nga koalicioni i...

Ziadin Sela: Nuk do të ketë bashkëpunim me OBRM-PDUKM-në

para 6 muajve - Telegrafi

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët Ziadin Sela, në një intervistë për Alsat ka folur rreth ndryshimeve kushtetuese, propozimin për falje, përfshirjen e Marrëveshjes së Ohrit në preambulën e Kushtetutës,...

Micevski: Me një amandament fshihet gjithçka që është maqedonase

para 6 muajve - Ina

VMRO-DPMNE-ja do të marr pjesë në debatin e komisionit për draft-amendamentet për ndryshimet kushtetuese që fillon sot. Nga opozita maqedonase thonë se në këtë mënyrë do të kenë edhe një mundësi t’i ekspozojnë...

Sot pritet të fillojë debati për amandamentet për ndryshime kushtetuese

para 6 muajve - Ina

Sot në Komisionin për Çështje Kushtetuese fillon debati për amendamentet për ndryshime kushtetuese, të propozuara nga Qeveria të cilat u dakorduan edhe me tetë deputetët e përjashtuar nga koalicioni i...

VMRO-DPMNE kërkon transmetim direkt nga Komisioni për çështje kushtetuese

para 6 muajve - Pa censure

Koordinatori i VMRO-DPMNE-së Nikolla Micevski në një konferencë për media edhe njëherë kërkoi nga kreu i Kuvendit dhe njëherit kryetar i Komisionit për çështje kushtetuese që të sigurohet transmetim direkt....

Micevski: Me një amandament fshihet gjithçka që është maqedonase

para 6 muajve - Zhurnal

Shkup, 7 nëntor - VMRO-DPMNE-ja do të marr pjesë në debatin e komisionit për draft-amendamentet për ndryshimet kushtetuese që fillon sot. Nga opozita maqedonase thonë se në këtë mënyrë do të kenë edhe...

Micevski: Me një amendament fshihet gjithçka që është maqedonase

para 6 muajve - Telegrafi

OBRM-PDUKM-ja do të marr pjesë në debatin e komisionit për draft-amendamentet për ndryshimet kushtetuese që fillon sot. Nga opozita maqedonase thonë se në këtë mënyrë do të kenë edhe një mundësi t’i ekspozojnë...

Maqedoni, filloi faza e dytë e procedurës për ndryshime kushtetuese

para 6 muajve - Portalb

Komisioni Kuvendor për Çështje Kushtetuese sot e filloi diskutimin për katër draft-amendamentet të Kushtetutës në pajtim me Marrëveshjen e Prespës, që duhet të zgjasë dymbëdhjetë ditë. Seancën plenare,...

Sot në Kuvend nis faza e dytë e procedurës për ndryshimin e Kushtetutës

para 6 muajve - Medial

Sot në Kuvendin e Maqedonisë do të nis debatin për katër propozim amendamentet e Kushtetutës që burojnë nga Marrëveshja e Prespës, informon MEDIAL. Seancën ku pritet të votohen ndryshimet kushtetuese numri...

Sot fillon debati për amendamentet për ndryshime kushtetuese

para 6 muajve - Indeks.mk

Sot në Komisionin për Çështje Kushtetuese fillon debati për amendamentet për ndryshime kushtetuese, të propozuara nga Qeveria të cilat u dakorduan edhe me tetë deputetët e përjashtuar nga koalicioni i...

VMRO-DPMNE: Me një amendament do të fshijnë gjithçka që është maqedonase

para 6 muajve - Medial

VMRO-DPMNE do të marrë pjesë në mbledhjen e komisionit ku do të zhvillohet debat për propozim-amendamentet lidhur me ndryshimet kushtetuese që do të nisin sot, thuhet në kumtesën e VMRO-DPMNE-së, informon...

Maqedoni, sot fillon faza e dytë e ndryshimeve kushtetuese

para 6 muajve - Telegrafi

Komisioni për çështje kushtetuese sot do ta fillojë diskutimin për katër draft-amendamentet për ndryshimin e Kushtetutës, i cili pritet të zgjat 12 ditë. Seancën plenare kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi,...

Fillon faza e dytë e procedurës për ndryshime të Kushtetutës

para 6 muajve - Zhurnal

Shkup, 7 nëntor - Komisioni parlamentar për çështje kushtetuese sot do të fillojë debatin mbi katër projekt-amendamenteve të Kushtetutës, në përputhje me Marrëveshjen e Prespës, e cila duhet të zgjasë...

Micevski: Me një amandament fshihet gjithçka që është maqedonase

para 6 muajve - Tetova Sot

VMRO-DPMNE-ja do të marr pjesë në debatin e komisionit për draft-amendamentet për ndryshimet kushtetuese që fillon sot. Nga opozita maqedonase thonë se në këtë mënyrë do të kenë edhe një mundësi t’i ekspozojnë...

Sot pritet të fillojë debati për amandamentet për ndryshime kushtetuese

para 6 muajve - Tetova Sot

Sot në Komisionin për Çështje Kushtetuese fillon debati për amendamentet për ndryshime kushtetuese, të propozuara nga Qeveria të cilat u dakorduan edhe me tetë deputetët e përjashtuar nga koalicioni i...

Maqedoni, sot fillon faza e dytë e ndryshimeve kushtetuese

para 6 muajve - Republika

Komisioni për çështje kushtetuese sot do ta fillojë diskutimin për katër draft-amendamentet për ndryshimin e Kushtetutës, i cili pritet të zgjat 12 ditë. Seancën plenare kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi,...

Sot fillon debati për amendamentet për ndryshime kushtetuese

para 6 muajve - Shenja

Sot në Komisionin për Çështje Kushtetuese fillon debati për amendamentet për ndryshime kushtetuese, të propozuara nga Qeveria të cilat u dakorduan edhe me tetë deputetët e përjashtuar nga koalicioni i...

Micevski: Me një amandament fshihet gjithçka që është maqedonase

para 6 muajve - Fol

VMRO-DPMNE-ja do të marr pjesë në debatin e komisionit për draft-amendamentet për ndryshimet kushtetuese që fillon sot. Nga opozita maqedonase thonë se në këtë mënyrë do të kenë edhe një mundësi t’i ekspozojnë...

Maqedoni, sot fillon faza e dytë e ndryshimeve kushtetuese

para 6 muajve - Fol

Komisioni për çështje kushtetuese sot do ta fillojë diskutimin për katër draft-amendamentet për ndryshimin e Kushtetutës, i cili pritet të zgjat 12 ditë. Seancën plenare kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi,...

Sela: Në Preambulë të qëndroj se Maqedonia është shtet multi-etnik

para 6 muajve - Zhurnal

Shkup, 6 nëntor - Kreu i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela shprehet se nuk është e mjaftueshme vetëm përfshirja e Marrëveshjes së Ohrit në Preambulën e Kushtetutës, por duhet edhe gjuha shqipe. Ndërkohë...

Sela: Në Preambulë të qëndroj se Maqedonia është shtet multi-etnik

para 6 muajve - Alsat-M

Kreu i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela shprehet se nuk është e mjaftueshme vetëm përfshirja e Marrëveshjes së Ohrit në Preambulën e Kushtetutës, por duhet edhe gjuha shqipe. Ndërkohë që theksoi se...

Sela: Në Preambulë të qëndroj se Maqedonia është shtet multi-etnik

para 6 muajve - Medial

Kreu i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela shprehet se nuk është e mjaftueshme vetëm përfshirja e Marrëveshjes së Ohrit në Preambulën e Kushtetutës, por duhet edhe gjuha shqipe. Ndërkohë që theksoi se...

Sela: Në Preambulë të qëndroj se Maqedonia është shtet multi-etnik

para 6 muajve - Tetova Sot

Kreu i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela shprehet se nuk është e mjaftueshme vetëm përfshirja e Marrëveshjes së Ohrit në Preambulën e Kushtetutës, por duhet edhe gjuha shqipe. Ndërkohë që theksoi se...

Sela: Më e rëndësishme se MO është fjala e parë e preambulës e cila e ndan një komunitet etnik nga komunitetet tjera etnike

para 6 muajve - Pa censure

Sonte në emisionin 200 në Alsat është i ftuar kreu i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela ku shprehet se nuk është e mjaftueshme vetëm përfshirja e Marrëveshjes së Ohrit në Preambulën e Kushtetutës, por...

Sela: Në Preambulë të qëndroj se Maqedonia është shtet multi-etnik

para 6 muajve - Fol

Sonte në emisionin 200 në Alsat është i ftuar kreu i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela ku shprehet se nuk është e mjaftueshme vetëm përfshirja e Marrëveshjes së Ohrit në Preambulën e Kushtetutës, por...

Sela: Në Preambulë të qëndroj se Maqedonia është shtet multi-etnik

para 6 muajve - Pa censure

Kreu i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela shprehet se nuk është e mjaftueshme vetëm përfshirja e Marrëveshjes së Ohrit në Preambulën e Kushtetutës, por duhet edhe gjuha shqipe. Ndërkohë që theksoi se...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK