http://kariera.mk

Haxhi Shala: Serbët duan të jenë në FSK – s’po lajthiten nga Beogradi

para 5 muajve - Zhurnal

Haxhi Shala, kryetari i Komisionit për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen të FSK-së, ka thënë serbët janë të interesuar të bëhen pjesë e kësaj force, pavarësisht politikës së Beogradit. “Ka të ri...

Haxhi Shala: Serbët duan të jenë në FSK – s’po lajthiten nga Beogradi

para 5 muajve - Klan Kosova

Haxhi Shala, kryetari i Komisionit për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen të FSK-së, ka thënë serbët janë të interesuar të bëhen pjesë e kësaj force, pavarësisht politikës së Beogradit. “Ka të ri...

A duan serbët të jenë pjesë e FKS-së, tregon Shala

para 5 muajve - OraInfo

A duan apo jo serbët që të jenë pjesë e Forcës së Sigurisë së Kosovës. Haxhi Shala, kryetari i Komisionit për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen të FSK-së, ka thënë serbët janë të interesuar të...

Shala thotë se serbët duan të jenë pjesë e FSK’së

para 5 muajve - Gazeta Express

Haxhi Shala, kryetari i Komisionit për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen të FSK-së, ka thënë serbët janë të interesuar të bëhen pjesë e kësaj force, pavarësisht politikës së Beogradit. “Ka të ri...

Të rinjtë serbë të interesuar për t’u bërë pjesëtarë të FSK-së

para 5 muajve - RTV 21

Mbi 300 kërkesa deri më tani kanë qenë nga komuniteti serb për t’u bërë pjesë e Forcës së Sigurisë së Kosovës Sipas kryetarit të komisionit për punë të brendshme, siguri dhe mbikëqyrje të Forcave të Sigurisë...

Të rinjtë serbë të interesuar për t’u bërë pjesëtarë të FSK-së

para 5 muajve - Medial

Mbi 300 kërkesa deri më tani kanë qenë nga komuniteti serb për t’u bërë pjesë e Forcës së Sigurisë së Kosovës. Sipas kryetarit të komisionit për punë të brendshme, siguri dhe mbikëqyrje të Forcave të Sigurisë...

Shala: Rreth 300 kërksa të reja të serbëve për të hyrë në FSK

para 5 muajve - Gazeta Express

Deputetë të Kuvendit të Kosovës, anëtarë të Komisionit Parlamentar për Siguri, kanë zhvilluar debat publik në lidhje me pakon e Projektligjeve për Forcën e Sigurisë së Kosovës, me pjesëtarët e komunitetit...

Haxhi Shala: Janë rreth 300 kërkesa të serbëve për FSK

para 5 muajve - Zeri

Deputetë të Kuvendit të Kosovës, anëtarë të Komisionit Parlamentar për Siguri, kanë zhvilluar debat publik në lidhje me pakon e Projektligjeve për Forcën e Sigurisë së Kosovës, me pjesëtarët e komunitetit...

Haxhi Shala: Janë rreth 300 kërkesa të serbëve për FSK

para 5 muajve - Lajmi.net

Deputetë të Kuvendit të Kosovës, anëtarë të Komisionit Parlamentar për Siguri, kanë zhvilluar debat publik në lidhje me pakon e Projektligjeve për Forcën e Sigurisë së Kosovës, me pjesëtarët e komunitetit...

Haxhi Shala: Janë rreth 300 kërkesa të serbëve për FSK

para 5 muajve - Kallxo

Deputetë të Kuvendit të Kosovës, anëtarë të Komisionit Parlamentar për Siguri, kanë zhvilluar debat publik në lidhje me pakon e Projektligjeve për Forcën e Sigurisë së Kosovës, me pjesëtarët e komunitetit...

Pakoja e ligjeve që FSK-në e bëjnë Ushtri e ka bazën në Kushtetutë

para 5 muajve - Koha.net

Në Çagllavicë, afër Prishtinës, po mbahet dëgjimi publik për tri projektligjet me të cilat FSK-ja mandatohet në Ushtri të Kosovës.

Haxhi Shala: Serbët duan të jenë në FSK – s’po lajthiten nga Beogradi

para 5 muajve - Gazeta e re

Haxhi Shala, kryetari i Komisionit për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen të FSK-së, ka thënë serbët janë të interesuar të bëhen pjesë e kësaj force, pavarësisht politikës së Beogradit. “Ka të ri...

Serbët e Kosovës kundër Beogradit, duan të bëhen pjesë e FSK-së

para 5 muajve - Alsat-M

Në Qendrën Mediale në Çagllavicë të Kosovës , Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrje të Forcës së Sigurisë së Kosovës ka organizuar një debat publik për pakon e Projektligjeve për Forcën...

Të rinjtë serbë të interesuar për t’u bërë pjesëtarë të FSK-së

para 5 muajve - Gazeta e re

Mbi 300 kërkesa deri më tani kanë qenë nga komuniteti serb për t’u bërë pjesë e Forcës së Sigurisë së Kosovës. Sipas kryetarit të komisionit për punë të brendshme, siguri dhe mbikëqyrje të Forcave të Sigurisë...

Të rinjtë serbë të interesuar për t’u bërë pjesëtarë të FSK-së

para 5 muajve - KosovaPress

Sipas kryetarit të komisionit për punë të brendshme, siguri dhe mbikëqyrje të Forcave të Sigurisë së Kosovës të Kuvendit të Kosovës, Haxhi Shala, pavarësisht presionit të Beogradit që edhe ushtarët e tanishëm...

Serbët e Kosovës kundër Beogradit: 300 nga ta duan të bëhen pjesë e FSK-së

para 5 muajve - Klan Kosova

Në Qendrën Mediale në Çagllavicë, Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrje të Forcës së Sigurisë së Kosovës ka organizuar një debat publik për pakon e Projektligjeve për Forcën e Sigurisë...

300 serbë kërkojnë të bëhen ushtarë të Kosovës

para 5 muajve - Albeu

Në Qendrën Mediale në Çagllavicë, Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrje të Forcës së Sigurisë së Kosovës ka organizuar një debat publik për pakon e Projektligjeve për Forcën e Sigurisë...

Serbët e Kosovës kundër Beogradit, qindra prej tyre duan të bëhen pjesë e FSK-së

para 5 muajve - Gazeta Express

Në Qendrën Mediale në Çagllavicë, Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrje të Forcës së Sigurisë së Kosovës ka organizuar një debat publik për pakon e Projektligjeve për Forcën e Sigurisë...

Rreth 300 serbë ia mësyjnë ushtrisë së Kosovës

para 5 muajve - Periskopi

Deputetë të Kuvendit të Kosovës, anëtarë të Komisionit Parlamentar për Siguri, kanë zhvilluar debat publik në lidhje me pakon e Projektligjeve për Forcën e Sigurisë së Kosovës, me pjesëtarët e komunitetit...

Të rinjtë serbë ftohen t’i vizitojnë kazermat e FSK-së

para 5 muajve - Zhurnal

Prishtinë, 9 nëntor - Deputeti i Kuvendit të Kosovës nga PDK, Fatmir Xhelili, u ka bërë thirrje të rinjve serbë të Kosovës që t’i vizitojnë kazermat e FSK-seë për ta parë nga afër punën në këtë forcë mbrojtëse....

Të rinjtë serbë ftohen t’i vizitojnë kazermat e FSK-së

para 5 muajve - RTV 21

Në Çagllavicë, afër Prishtinës, u mbajt dëgjimi publik për tri projektligjet me të cilat FSK-ja mandatohet në Ushtri të Kosovës Deputeti i Kuvendit të Kosovës nga PDK, Fatmir Xhelili, u ka bërë thirrje...

Haxhi Shala: Janë rreth 300 kërkesa të serbëve për FSK

para 5 muajve - Bota Press

Botapress 9Nentor- Deputetë të Kuvendit të Kosovës, anëtarë të Komisionit Parlamentar për Siguri, kanë zhvilluar debat publik në lidhje me pakon e Projektligjeve për Forcën e Sigurisë së Kosovës, me pjesëtarët...

Selimi, serbëve: Lista Serbe nuk iu përfaqëson si duhet në Kuvend

para 5 muajve - Klan Kosova

Në Qendrën Mediale në Çagllavicë, Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrje të Forcës së Sigurisë së Kosovës ka organizuar një debat publik për pakon e Projektligjeve për Forcën e Sigurisë...

FSK do ta mbroj Kosovën, parasheh pakoja ligjore

para 5 muajve - OraInfo

Kuvendi i Kosovës javë me aprë ka miratuar projektligjin që parasheh krijimin e ushtrisë së Kosovës. Pakoja e re ligjore për FSK-në është për mbrojtje të Kosovës dhe në pajtim me Kushtetutën. Në Qendrën...

Haxhi Shala: Pakoja e re ligjore për FSK-në është për mbrojtje të Kosovës

para 5 muajve - Klan Kosova

Në Qendrën Mediale në Çagllavicë, po mbahet debati publik për pakon e Projektligjeve për Forcat e Sigurisë së Kosovës, me pjesëtarët e komunitetit joshqiptar. Këtë debat e ka organizuar Komisioni i Kuvendit...

Të rinjtë serbë ftohen t’i vizitojnë kazermat e FSK-së

para 5 muajve - Zeri

Deputeti i Kuvendit të Kosovës nga PDK, Fatmir Xhelili, u ka bërë thirrje të rinjve serbë të Kosovës që t’i vizitojnë kazermat e FSK-seë për ta parë nga afër punën në këtë forcë mbrojtëse. Xhelili i cili...

Pakoja e ligjeve që FSK-në e bëjnë Ushtri e ka bazën në Kushtetutë

para 5 muajve - Koha.net

Në Çagllavicë, afër Prishtinës, po mbahet dëgjimi publik për tri projektligjet me të cilat FSK-ja mandatohet në Ushtri të Kosovës. Dy anëtarë të Komisionit për Mbikëqyrje të FSK-së, deputetët Rexhep Selimi...

Të rinjtë serbë ftohen t’i vizitojnë kazermat e FSK-së

para 5 muajve - Kallxo

Deputeti i Kuvendit të Kosovës nga PDK, Fatmir Xhelili, u ka bërë thirrje të rinjve serbë të Kosovës që t’i vizitojnë kazermat e FSK-seë për ta parë nga afër punën në këtë forcë mbrojtëse. Xhelili i cili...

“Pakoja e re ligjore për FSK-në është për mbrojtje të Kosovës”

para 5 muajve - Lajmi.net

Pakoja e re ligjore për FSK-në është për mbrojtje të Kosovës dhe në pajtim me Kushtetutën. Në Qendrën Mediale në Çagllavicë, po mbahet debati publik për pakon e Projektligjeve për Forcat e Sigurisë së...

Në Çagllavicë mbahet debat publik për pakon e projektligjeve për Ushtrinë

para 5 muajve - Zhurnal

Prishtinë, 9 nëntor - Në Qendrën Mediale në Çagllavicë, të premten do të mbahet debati publik për pakon e Projektligjit për Forcat e Sigurisë së Kosovës, me pjesëtarët e komunitetit joshqiptar. Në debat...

Në Çagllavicë mbahet debat publik për pakon e projektligjeve për Ushtrinë

para 5 muajve - Klan Kosova

Në Qendrën Mediale në Çagllavicë, të premten do të mbahet debati publik për pakon e Projektligjit për Forcat e Sigurisë së Kosovës, me pjesëtarët e komunitetit joshqiptar. Në debat do të marrin pjesë:...

Debat për transformimin e FSK-së në Çagllavicë

para 5 muajve - RTV 21

Debati do të fillojë nga ora 10:00 Debati publik për pakon e Projektligjit për Forcat e Sigurisë së Kosovës, me pjesëtarët e komunitetit joshqiptar Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrje...

Mbahet debat për transformimin e FSK-së në Çagllavicë

para 5 muajve - Zeri

Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrje të Forcave të Sigurisë së Kosovës në bashkëpunim me Institutin për Afirmim të Marrëdhënieve Ndëretnike organizon debatin publik. Debati ka të bëjë me...

Për ushtrinë e Kosovës mbahet sot debat në Çagllavicë

para 5 muajve - OraInfo

Transformimi i FSK-së do të debatohet sot në Çagllavicë me komunitetin joshqiptar. Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrje të Forcave të Sigurisë së Kosovës në bashkëpunim me Institutin...

Diskutohet me komunitetet në Kosovë pakoja e projektligjeve për transformimin e FSK-së

para 5 muajve - Telegrafi

Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrje të Forcave të Sigurisë së Kosovës sot mban një debat lidhur me pakon e Projektligjeve për transformimin e FSK-së. Komisioni në bashkëpunim me Institutin...

Serbët e Kosovës kundër Beogradit, qindra prej tyre duan të bëhen pjesë e FSK-së

para 5 muajve - Bota Press

Në Qendrën Mediale në Çagllavicë, Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrje të Forcës së Sigurisë së Kosovës ka organizuar një debat publik për pakon e Projektligjeve për Forcën e Sigurisë...

Debat për transformimin e FSK-së në Çagllavicë

para 5 muajve - Lajmi.net

Debati ka të bëj lidhur me pakon e Projektligjit për Forcat e Sigurisë së Kosovës, me pjesëtarët e komunitetit joshqiptar. Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrje të Forcave të Sigurisë...

Mbahet debat për transformimin e FSK-së në Çagllavicë

para 5 muajve - Gazeta Express

Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrje të Forcave të Sigurisë së Kosovës në bashkëpunim me Institutin për Afirmim të Marrëdhënieve Ndër-etnike organizon debatin publik. Debati ka të bëj...

Mbahet debat për transformimin e FSK-së në Çagllavicë

para 5 muajve - Kallxo

Në Qendrën Mediale në Çagllavicë, gjatë ditës së sotme do të mbahet debati publik për pakon e Projektligjit për Forcat e Sigurisë së Kosovës, me pjesëtarët e komunitetit joshqiptar. Në debat do të marrin...

Debat për transformimin e FSK-së në Çagllavicë

para 5 muajve - Sovrani

Debati ka të bëj lidhur me pakon e Projektligjit për Forcat e Sigurisë së Kosovës, me pjesëtarët e komunitetit joshqiptar. Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrje të Forcave të Sigurisë...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK