http://kariera.mk

Server: Maqedonia për pesë vjet do të jetë e përgatitur për anëtarësim në BE

para 6 muajve - TelegrafiMk

Analisti politik, Daniel Server konsideron se Maqedonia në qershor do t’i fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vjet do të jetë kah fundi i procesit për anëtarësim. Profesori...

Maqedonia e Veriut pas pesë vitesh bëhet pjesë e BE-së

para 6 muajve - Indeks.mk

Analisti politik, Daniel Server konsideron se Maqedonia e Veriut në qershor do t’i fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vjet do të jetë kah fundi i procesit për anëtarësim....

Maqedonia e Veriut pas pesë vitesh bëhet pjesë e BE-së

para 6 muajve - Albeu

Analisti politik, Daniel Server konsideron se Maqedonia e Veriut në qershor do t’i fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vjet do të jetë kah fundi i procesit për anëtarësim...

Server: Maqedonia për pesë vjet do të jetë e përgatitur për anëtarësim në BE

para 6 muajve - Klan Kosova

Analisti politik, Daniel Server konsideron se Maqedonia në qershor do t’i fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vjet do të jetë kah fundi i procesit për anëtarësim. Profesori...

Server: Maqedonia për pesë vjet do të jetë e përgatitur për anëtarësim në BE

para 6 muajve - Shenja

Analisti politik, Daniel Server konsideron se Maqedonia në qershor do t’i fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vjet do të jetë kah fundi i procesit për anëtarësim. Profesori...

Server: Maqedonia për pesë vjet do të jetë e përgatitur për anëtarësim në BE

para 6 muajve - Portalb

Analisti politik, Daniel Server konsideron se Maqedonia në qershor do t’i fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vjet do të jetë kah fundi i procesit për anëtarësim, transmeton...

Server: Maqedonia pjesë e familjes së BE-së, deri më 2024

para 6 muajve - Iliria News

Analisti politik, Daniel Server konsideron se Maqedonia në qershor do t’i fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vite do të jetë nga fundi i procesit për anëtarësim. Server...

Server: Maqedonia pjesë e familjes së BE-së, deri më 2024

para 6 muajve - Alsat-M

Analisti politik, Daniel Server konsideron se Maqedonia në qershor do t’i fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vite do të jetë nga fundi i procesit për anëtarësim. Server...

Server: Maqedonia pjesë e familjes së BE-së, deri më 2024

para 6 muajve - Tetova Sot

Analisti politik, Daniel Server konsideron se Maqedonia në qershor do t’i fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vite do të jetë nga fundi i procesit për anëtarësim. Server...

Ivanov provokon grekët: Ataturku lindi në Maqedoni, pikërisht në Selanik

para 6 muajve - Pa censure

Presidenti i Maqedonisë së Veriut, George Ivanov ka bërë një deklaratë të paprecedent në lidhje me grekët duke nxehur sërish gjakrat pas nënshkrimit të Marrëveshjes së Prespës. Gjatë një ceremonie dekorimi...

Server: Maqedonia pjesë e familjes së BE-së, deri më 2024

para 6 muajve - Flaka

Analisti politik, Daniel Server konsideron se Maqedonia në qershor do t’i fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vite do të jetë nga fundi i procesit për anëtarësim. Server...

Server: Maqedonia për pesë vjet do të jetë e përgatitur për anëtarësim në BE

para 6 muajve - Gazeta Observer

Analisti politik, Daniel Server, konsideron se Maqedonia në qershor do t’i fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vjet do të jetë kah fundi i procesit për anëtarësim. Profesori...

Server: Maqedonia për pesë vjet do të jetë e përgatitur për anëtarësim në BE

para 6 muajve - Ekonomia Online

Analisti politik, Daniel Server konsideron se Maqedonia në qershor do t’i fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vjet do të jetë kah fundi i procesit për anëtarësim. Profesori...

Server: Maqedonia për pesë vjet do të jetë e përgatitur për anëtarësim në BE

para 6 muajve - Pa censure

Analisti politik, Daniel Server konsideron se Maqedonia në qershor do t’i fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vjet do të jetë kah fundi i procesit për anëtarësim, transmeton...

Në objektin e Qeverisë sot do të ngritet flamuri i NATO-s

para 6 muajve - Pa censure

Sot prej orës 11 në oborrin e Qeverisë do të mbahet ceremoni solemne me rastin e ngritjes së flamurit të NATO-s përpara objektit të Qeverisë së Maqedonisë e cila së shpejti do ta bartë emrin “Qeveria e...

Server paralajmëron se kur Maqedonia e Veriut do të bëhet anëtare e BE-së

para 6 muajve - InfoMagazin

Analisti politik, Daniel Server konsideron se Maqedonia në qershor do t’i fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vite do të jetë nga fundi i procesit për anëtarësim. Server...

Server paralajmëron se kur Maqedonia e Veriut do të bëhet anëtare e BE-së

para 6 muajve - Ina

Analisti politik, Daniel Server konsideron se Maqedonia në qershor do t’i fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vite do të jetë nga fundi i procesit për anëtarësim. Server...

Server: Maqedonia deri në vitin 2024 mun d të jetë nga fundi i procesit për anëtarësim në BE

para 6 muajve - Aktuale

Analisti politik, Daniel Server konsideron se Maqedonia në qershor do t’i fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vite do të jetë nga fundi i procesit për anëtarësim. Server...

Server thotë se Maqedonia brenda pesë viteve bëhet pjesë e BE-së

para 6 muajve - TelegrafiMk

Analisti politik, Daniel Server konsideron se Maqedonia në qershor do t’i fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vite do të jetë nga fundi i procesit për anëtarësim Analisti...

Server: Maqedonia deri në vitin 2024 mun d të jetë nga fundi i procesit për anëtarësim në BE

para 6 muajve - Fakti Ditor

Analisti politik, Daniel Server konsideron se Maqedonia në qershor do t’i fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vite do të jetë nga fundi i procesit për anëtarësim. Server...

Plani për njëllosjen e shqiptarëve nga ana e portalit “Infomax”

para 6 muajve - Pa censure

Shkrim nga Vedat Abdiu Një plan që nuk do të arrihet. Përderisa të gjithë në Maqedoni u betuan se nuk do të ketë veçime nacionale mendoj se është gabim. Shpërndarja e gjuhës së urrejtjes ndaj shqiptarëve...

Server: Maqedonia deri në vitin 2024, në fund të procesit për anëtarësim në BE

para 6 muajve - Iliria News

Analisti politik, Daniel Server konsideron se Maqedonia në qershor do t’i fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vite do të jetë nga fundi i procesit për anëtarësim. Server...

Serwer: Maqedonia deri më 2024 mund të jetë në fund të procesit për anëtarësim në BE

para 6 muajve - Telegrafi

Analisti politik, Daniel Serwer beson se në qershor Maqedonia do të fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vjet do të jetë në fund të procesit të anëtarësimit, përcjell Telegrafi...

Server: Maqedonia deri në vitin 2024 mund të jetë nga fundi i procesit për anëtarësim në BE

para 6 muajve - InfoShqip

Analisti politik, Daniel Server konsideron se Maqedonia në qershor do t’i fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vite do të jetë nga fundi i procesit për anëtarësim. Server...

Server: Maqedonia deri në vitin 2024, në fund të procesit për anëtarësim në BE

para 6 muajve - Zhurnal

Shkup, 11 shkurt - Analisti politik, Daniel Server konsideron se Maqedonia në qershor do t’i fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vite do të jetë nga fundi i procesit për...

Server: Maqedonia deri në vitin 2024, në fund të procesit për anëtarësim në BE

para 6 muajve - Alsat-M

Analisti politik, Daniel Server konsideron se Maqedonia në qershor do t’i fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vite do të jetë nga fundi i procesit për anëtarësim. Server...

Ministri Arbër Ademi jep vendim: Profesoresha Arjeta Veliu të kthehet në vendin e punës!

para 6 muajve - Pa censure

Rasti i largimit nga puna të Arjeta Veliu bëri bujë në media, sipas informatave jozyrtare Ramie Kurtishi, brenda javës ka pasur dy takime me Ministrin e Arsimit Arbër Ademi, nga i cili është urdhëruar...

Server: Maqedonia deri në vitin 2024 mun d të jetë nga fundi i procesit për anëtarësim në BE

para 6 muajve - Koha.mk

Uashington, 11 shkurt – Analisti politik, Daniel Server konsideron se Maqedonia në qershor do t’i fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vite do të jetë nga fundi i procesit...

Server: Maqedonia deri në vitin 2024, në fund të procesit për anëtarësim në BE

para 6 muajve - Flaka

Analisti politik, Daniel Server konsideron se Maqedonia në qershor do t’i fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vite do të jetë nga fundi i procesit për anëtarësim. Server...

Server: Maqedonia deri në vitin 2024, në fund të procesit për anëtarësim në BE

para 6 muajve - Tetova Sot

Analisti politik, Daniel Server konsideron se Maqedonia në qershor do t’i fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vite do të jetë nga fundi i procesit për anëtarësim. Server...

Server: Maqedonia deri në vitin 2024, në fund të procesit për anëtarësim në BE

para 6 muajve - Lajm

Analisti politik, Daniel Server konsideron se Maqedonia në qershor do t’i fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vite do të jetë nga fundi i procesit për anëtarësim. Server...

Server: Maqedonia deri në vitin 2024, në fund të procesit për anëtarësim në BE

para 6 muajve - InfoMagazin

Analisti politik, Daniel Server konsideron se Maqedonia në qershor do t’i fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vite do të jetë nga fundi i procesit për anëtarësim. Server...

Server thotë se Maqedonia brenda pesë viteve bëhet pjesë e BE-së

para 6 muajve - Periskopi

Analisti politik, Daniel Server konsideron se Maqedonia në qershor do t’i fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vite do të jetë nga fundi i procesit për anëtarësim. Server...

Server: Maqedonia brenda pesë viteve përfundon negociatat për anëtarësim në BE

para 6 muajve - KosovaPress

Server është profesor i studimeve ndërkombëtare në Universitetin “Xhon Hopkins” dhe njohës i mirë i ngjarjeve në Ballkan. “Nuk jam në biznesin e parashikimeve, por konsideroj se më realiste është që Maqedonia...

Server: Maqedonia deri në vitin 2024, në fund të procesit për anëtarësim në BE

para 6 muajve - Fol

Analisti politik, Daniel Server konsideron se Maqedonia në qershor do t’i fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vite do të jetë nga fundi i procesit për anëtarësim. Server...

Analisti politik Daniel Server: Fundi i procesit për anëtarësim e Maqedonisë në BE mund të bëhet në vitin 2025

para 6 muajve - Pa censure

Analisti politik, Daniel Server konsideron se Maqedonia në qershor do t’i fillojë negociatat për anëtarësim në Bashkimin Evropian dhe për pesë vite do të jetë nga fundi i procesit për anëtarësim. Server...

Hahn: Bisedimet me Maqedoninë mund të fillojnë në qershor të këtij viti

para 6 muajve - Zhurnal

Bruksel, 11 shkurt - Eurokomisari për Zgjerim, Johannes Hahn për AIM, tha se nëse zbatohen reformat, BE do të pajtohet që bisedimet të nisin këtë vit. Komisionari për Zgjerim në BE edhe një herë e përshëndeti...

Hahn: Bisedimet me Maqedoninë mund të fillojnë në qershor të këtij viti

para 6 muajve - Indeks.mk

Eurokomisari për Zgjerim, Johannes Hahn për AIM, tha se nëse zbatohen reformat, BE do të pajtohet që bisedimet të nisin këtë vit. Komisionari për Zgjerim në BE edhe një herë e përshëndeti nënshkrimin e...

Edhe 7 persona të tjerë të prekur nga fruthi

para 6 muajve - Pa censure

Shtatë raste të reja të të prekurve nga fruthi janë paraqitur për kontroll në Klinikën e sëmundjeve infektive, njoftojnë nga ky Institucion shëndetësorë. Nga 7 raste të reja, 3 janë ndaluar për kurim në...

Hahn: Bisedimet me Maqedoninë mund të fillojnë në qershor të këtij viti

para 6 muajve - Alsat-M

Eurokomisari për Zgjerim, Johannes Hahn për AIM, tha se nëse zbatohen reformat, BE do të pajtohet që bisedimet të nisin këtë vit. Komisionari për Zgjerim në BE edhe një herë e përshëndeti nënshkrimin e...

Hahn: Bisedimet me Maqedoninë mund të fillojnë në qershor të këtij viti

para 6 muajve - Tetova Sot

Eurokomisari për Zgjerim, Johannes Hahn për AIM, tha se nëse zbatohen reformat, BE do të pajtohet që bisedimet të nisin këtë vit. Komisionari për Zgjerim në BE edhe një herë e përshëndeti nënshkrimin e...

Foshnja 14 muajshe nga fshati Pallatice e Tetovës ka ndërruar jetë nga Fruthi

para 6 muajve - Pa censure

Regjistrohet viktima e tretë e fruthit. Foshnja 14 muajshe nga fshati Pallatice e Tetovës ka ndërruar jetë para rreth një ore e gjysmë në Shkup. Mëngjesin e sotëm u regjistrua viktima e dytë që ndërroi...

Hahn: Bisedimet me Maqedoninë mund të fillojnë në qershor të këtij viti

para 6 muajve - Lajm

Eurokomisari për Zgjerim, Johannes Hahn për AIM, tha se nëse zbatohen reformat, BE do të pajtohet që bisedimet të nisin këtë vit. Komisionari për Zgjerim në BE edhe një herë e përshëndeti nënshkrimin e...

Hahn: Bisedimet me Maqedoninë mund të fillojnë në qershor të këtij viti

para 6 muajve - Tetova Sot

Eurokomisari për Zgjerim, Johannes Hahn për AIM, tha se nëse zbatohen reformat, BE do të pajtohet që bisedimet të nisin këtë vit. Komisionari për Zgjerim në BE edhe një herë e përshëndeti nënshkrimin e...

EDHE NJË VIKTIMË NGA FRUTHI NËNTË RASTE TË REJA, NJË FËMIJË NË GJENDJE KRITIKE

para 6 muajve - Pa censure

Një foshnje 13 muajshe, e cila më herët ka pasur komplikime me mushkëritë, dhe që ka qenë e sëmurë nga fruthi, është viktiмa e dytë që ndërroi jetë mbrëmë në Klinikën për fëmijë në Shkup. Tek foshnja janë...

Hahn: Bisedimet me Maqedoninë mund të fillojnë në qershor të këtij viti

para 6 muajve - Aktuale

Eurokomisari për Zgjerim, Johannes Hahn për AIM, tha se nëse zbatohen reformat, BE do të pajtohet që bisedimet të nisin këtë vit. Komisionari për Zgjerim në BE edhe një herë e përshëndeti nënshkrimin e...

Hahn: Bisedimet me Maqedoninë mund të fillojnë në qershor të këtij viti

para 6 muajve - Fakti Ditor

Eurokomisari për Zgjerim, Johannes Hahn për AIM, tha se nëse zbatohen reformat, BE do të pajtohet që bisedimet të nisin këtë vit. Komisionari për Zgjerim në BE edhe një herë e përshëndeti nënshkrimin e...

Hahn: Bisedimet me Maqedoninë mund të fillojnë në qershor të këtij viti

para 6 muajve - Lajmi.net

Eurokomisari për Zgjerim, Johannes Hahn për AIM, tha se nëse zbatohen reformat, BE do të pajtohet që bisedimet të nisin këtë vit. Komisionari për Zgjerim në BE edhe një herë e përshëndeti nënshkrimin e...

Hahn: Bisedimet me Maqedoninë mund të fillojnë në qershor të këtij viti

para 6 muajve - Klan Kosova

Eurokomisari për Zgjerim, Johannes Hahn për AIM, tha se nëse zbatohen reformat, BE do të pajtohet që bisedimet të nisin këtë vit. Komisionari për Zgjerim në BE edhe një herë e përshëndeti nënshkrimin e...

Hahn: Bisedimet me Maqedoninë mund të fillojnë në qershor të këtij viti

para 6 muajve - Flaka

Eurokomisari për Zgjerim, Johannes Hahn për AIM, tha se nëse zbatohen reformat, BE do të pajtohet që bisedimet të nisin këtë vit. Komisionari për Zgjerim në BE edhe një herë e përshëndeti nënshkrimin e...

Hahni: Bisedimet me Maqedoninë mund të fillojnë në qershor të këtij viti

para 6 muajve - Epoka e Re

Komisionari për zgjerim në Bashkimin Evropian (BE), Johannes Hahn, ka thënë për “AIM”, se nëse zbatohen reformat, BE-ja do të pajtohet që bisedimet me Maqedoninë e Veriut të nisin këtë vit. Hahni edhe...

Hahn: Bisedimet me Maqedoninë mund të fillojnë në qershor të këtij viti

para 6 muajve - Arbresh

Eurokomisari për Zgjerim, Johannes Hahn për AIM, tha se nëse zbatohen reformat, BE do të pajtohet që bisedimet të nisin këtë vit. Komisionari për Zgjerim në BE edhe një herë e përshëndeti nënshkrimin e...

Hahn jep lajmin e mirë për Maqedoninë: Bisedimet për në BE mund të fillojnë në qershor

para 6 muajve - Periskopi

Eurokomisari për Zgjerim, Johannes Hahn për AIM, tha se nëse zbatohen reformat, BE do të pajtohet që bisedimet të nisin këtë vit. Komisionari për Zgjerim në BE edhe një herë e përshëndeti nënshkrimin e...

Hahn: Bisedimet me Maqedoninë mund të fillojnë në qershor të këtij viti

para 6 muajve - Insajderi

Komisionari për Zgjerim në BE edhe një herë e përshëndeti nënshkrimin e protokollit për NATO dhe zgjidhjen e kontestit me Greqinë si “hap që vendos integrimin euroatlantik” të, siç e quajti ai, “Republikës...

Hahn: Bisedimet me Maqedoninë mund të fillojnë në qershor të këtij viti

para 6 muajve - Ekonomia Online

Eurokomisari për Zgjerim, Johannes Hahn për AIM, tha se nëse zbatohen reformat, BE do të pajtohet që bisedimet të nisin këtë vit. Komisionari për Zgjerim në BE edhe një herë e përshëndeti nënshkrimin e...

Hahn: Bisedimet me BE-në mund të nisin në qershor të këtij viti

para 6 muajve - Flaka

Euro komisari për Zgjerim, Johannes Hahn për MIA, tha se nëse zbatohen reformat, BE do të pajtohet që bisedimet të nisin këtë vit. Komisionari për Zgjerim në BE edhe një herë e përshëndeti nënshkrimin...

Nepotizmi në punësime, Lëvizja BESA: Qytetarët nuk ju votuan për të punësuar të afërmit

para 6 muajve - Pa censure

Në lidhje me informacionet e fundit, se familjarë dhe të afërm të fuksionarëve shtetërorë të tanishëm, si me ministren e Mbrotjes, Radmilla Shekerinskën, me kryetarin e Kuvendit të Maqedonisë, Talat Xhaferi,...

Hahn: Bisedimet me BE-në mund të nisin në qershor të këtij viti

para 6 muajve - Pa censure

Euro komisari për Zgjerim, Johannes Hahn për MIA, tha se nëse zbatohen reformat, BE do të pajtohet që bisedimet të nisin këtë vit. Komisionari për Zgjerim në BE edhe një herë e përshëndeti nënshkrimin...

Hahn: Besoj se bisedimet me BE-në do të nisin në qershor të këtij viti

para 6 muajve - InfoMagazin

Eurokomisari për Zgjerim, Johannes Hahn për AIM, tha se nëse zbatohen reformat, BE do të pajtohet që bisedimet të nisin këtë vit. Komisionari për Zgjerim në BE edhe një herë e përshëndeti nënshkrimin e...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK