http://kariera.mk

Maqedonia e Veriut me një këmbë në NATO, vendoset flamuri para Qeverisë (Foto/Video)

më 2.2019 - Telegrafi

Sot para Qeverisë së Maqedonisë në mënyrë solemne është vendosur flamuri i NATO-s, pasi u nënshkrua protokolli për anëtarësimin e Maqedonisë në Aleancë. Të pranishëm në këtë ngjarje ishin kryeministri...

Maqedonia pa pengesa është duke ecur drejt anëtarësimit të plotë në NATO

më 2.2019 - Portalb

Sot para Qeverisë në ceremoni solemne do të ngritët flamuri i NATO-s . Edhe pse Maqedonia ma nënshkrimin e Protokollit qasës fitoi vend në Aleancë, ekzistojnë edhe disa hapa deri në anëtarësimin e plotë,...

Sllovenia do ta ratifikojë Protokollin inkuadrues për NATO-n

më 2.2019 - Aktuale

Sllovenia sot pritet në seancë të jashtëzakonshme në Parlament ta ratifikojë Protokollin për inkuadrimin e Maqedonisë në NATO. Me këtë, Sllovenia do të jetë vendi i dytë anëtar i Aleancës, i cili pas Greqisë...

Komisioni i Jashtëm voton unanimisht pro anëtarësimit të Maqedonisë në NATO

më 2.2019 - Albeu

Pas votës unanime ditën e djeshme nga Komisioni i Ligjeve për votimin e protokollit të anëtarësimit të Maqedonisë së Veriut në NATO, sot në të njëjtën linjë votoi edhe Komisioni i Jashtëm. Me një frymë...

Maqedonia e Veriut në NATO, Komisioni i Jashtëm voton unanimisht

më 2.2019 - Top Channel

Pas votës unanime ditën e djeshme nga Komisioni i Ligjeve për votimin e protokollit të anëtarësimit të Maqedonisë së Veriut në NATO, sot në të njëjtën linjë votoi edhe Komisioni i Jashtëm. Me një frymë...

Maqedonia e Veriut në NATO, Komisioni i Jashtëm voton unanimisht

më 2.2019 - BalkanWeb

Pas votës unanime ditën e djeshme nga Komisioni i Ligjeve për votimin e protokollit të anëtarësimit të Maqedonisë së Veriut në NATO, sot në të njëjtën linjë votoi edhe Komisioni i Jashtëm. Me një frymë...

Maqedonia e Veriut në NATO, Komisioni i Jashtëm voton unanimisht

më 2.2019 - Koha Jone

Pas votës unanime ditën e djeshme nga Komisioni i Ligjeve për votimin e protokollit të anëtarësimit të Maqedonisë së Veriut në NATO, sot në të njëjtën linjë votoi edhe Komisioni i Jashtëm. Me një frymë...

Komisioni i Jashtëm voton unanimisht: Maqedonia e Veriut në NATO

më 2.2019 - Gazeta Tema

Komisioni i Jashtëm votoi unanimisht  pro anëtarësimit të Maqedonisë së Veriut në NATO. Me një frymë të gjerë konsensusi anëtarët e maxhorancës dhe të opozitës i hapën dritën jeshile anëtarësimit  të shtetit...

Sllovenia do ta ratifikojë Protokollin për inkuadrimin e Maqedonisë në NATO

më 2.2019 - Alsat-M

Sllovenia sot pritet në seancë të jashtëzakonshme në Parlament ta ratifikojë Protokollin për inkuadrimin e Maqedonisë në NATO. Me këtë, Sllovenia do të jetë vendi i dytë anëtar i Aleancës, i cili pas Greqisë...

Maqedonia e Veriut në NATO, Komisioni i Jashtëm voton unanimisht

më 2.2019 - Flaka

Pas votës unanime ditën e djeshme nga Komisioni i Ligjeve për votimin e protokollit të anëtarësimit të Maqedonisë së Veriut në NATO, sot në të njëjtën linjë votoi edhe Komisioni i Jashtëm. Me një frymë...

Sllovenia do ta ratifikojë Protokollin inkuadrues për NATO-n

më 2.2019 - InfoShqip

Sllovenia sot pritet në seancë të jashtëzakonshme në Parlament ta ratifikojë Protokollin për inkuadrimin e Maqedonisë në NATO. Me këtë, Sllovenia do të jetë vendi i dytë anëtar i Aleancës, i cili pas Greqisë...

Sllovenia do ta ratifikojë Protokollin për inkuadrimin e Maqedonisë në NATO

më 2.2019 - Zhurnal

Ljubljanë, 12 shkurt - Sllovenia sot pritet në seancë të jashtëzakonshme në Parlament ta ratifikojë Protokollin për inkuadrimin e Maqedonisë në NATO. Me këtë, Sllovenia do të jetë vendi i dytë anëtar i...

Sllovenia do ta ratifikojë Protokollin inkuadrues për NATO-n

më 2.2019 - Koha.mk

Shkup, 12 shkurt – Sllovenia sot pritet në seancë të jashtëzakonshme në Parlament ta ratifikojë Protokollin për inkuadrimin e Maqedonisë në NATO. Me këtë, Sllovenia do të jetë vendi i dytë anëtar i Aleancës,...

Maqedonia e Veriut, politikanët shqiptarë bëhen bashkë

më 2.2019 - Lexo

Komisioni i Jashtëm votoi unanimisht pro anëtarësimit të Maqedonisë së Veriut në NATO. Me një frymë të gjerë konsensusi anëtarët e maxhorancës dhe të opozitës i hapën dritën jeshile anëtarësimit të shtetit...

Maqedonia e Veriut në NATO, Komisioni i Jashtëm voton unanimisht

më 2.2019 - Java News

Pas votës unanime ditën e djeshme nga Komisioni i Ligjeve për votimin e protokollit të anëtarësimit të Maqedonisë së Veriut në NATO, sot në të njëjtën linjë votoi edhe Komisioni i Jashtëm. Me një frymë...

Sllovenia do ta ratifikojë Protokollin inkuadrues për NATO-n

më 2.2019 - Lajm

Sllovenia sot pritet në seancë të jashtëzakonshme në Parlament ta ratifikojë Protokollin për inkuadrimin e Maqedonisë në NATO. Me këtë, Sllovenia do të jetë vendi i dytë anëtar i Aleancës, i cili pas Greqisë...

Sllovenia sot, Shqipëria të enjten do ta ratifikojë Protokollin për hyrjen e Maqedonisë së Veriut në NATO

më 2.2019 - Portalb

Në seancë të jashtëzakonshme, sot Parlamenti i Sllovenisë do ta ratifikojë Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO, në kuadër të cilës do të mbajë fjalim edhe kryetari i Kuvendit të...

Sllovenia do ta ratifikojë Protokollin inkuadrues për NATO-n

më 2.2019 - Tetova Sot

Sllovenia sot pritet në seancë të jashtëzakonshme në Parlament ta ratifikojë Protokollin për inkuadrimin e Maqedonisë në NATO. Me këtë, Sllovenia do të jetë vendi i dytë anëtar i Aleancës, i cili pas Greqisë...

Sllovenia do ta ratifikojë Protokollin inkuadrues për NATO-n

më 2.2019 - Flaka

Sllovenia sot pritet në seancë të jashtëzakonshme në Parlament ta ratifikojë Protokollin për inkuadrimin e Maqedonisë në NATO. Me këtë, Sllovenia do të jetë vendi i dytë anëtar i Aleancës, i cili pas Greqisë...

Sllovenia do ta ratifikojë Protokollin për inkuadrimin e Maqedonisë në NATO

më 2.2019 - InfoMagazin

Sllovenia sot pritet në seancë të jashtëzakonshme në Parlament ta ratifikojë Protokollin për inkuadrimin e Maqedonisë në NATO. Me këtë, Sllovenia do të jetë vendi i dytë anëtar i Aleancës, i cili pas Greqisë...

Cerar: Mbështesim fillimin e negociatave për anëtarësim të Maqedonisë në BE

më 2.2019 - InfoMagazin

Në kuadër të vizitës oficiale në Republikën e Sllovenisë, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi u takua me ministrin e Punëve të Jashtme të Republikës së Sllovenisë, Miro Cerar....

Cerar: Mbështesim fillimin e negociatave për anëtarësim të Maqedonisë në BE

më 2.2019 - Telegrafi

Ministri i Jashtëm i Sllovenisë, Miro Cerar sot realizoi takim me kryetarin e Kuvendit të Maqedonisë, Talata Xhaferin, ku biseduan për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO dhe hapjen e bisedimeve me BE-në,...

Sharec: Maqedonia është shembull pozitiv për arritjen e zgjidhjeve të përbashkëta nëpërmjet dialogut

më 2.2019 - Telegrafi

Në vazhdim të vizitës zyrtare në Republikën e Sllovenisë, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi dhe delegacioni u takuan me Kryetarin e Qeverisë të Republikës së Sllovenisë, Marjan...

Komisioni ligjdhënës shqiptar e mbështeti Protokollin për anëtarësim të Maqedonisë në NATO

më 2.2019 - Zhurnal

Tiranë, 11 shkurt – Komisioni ligjdhënës i Parlamentit të Shqipërisë e mbështeti unanimisht Protokollin për anëtarësim të Maqedonisë në Aleancën veriatlantike. “Anëtarët e Komisionit nga pushteti dhe nga...

Xhaferi-Bevk: Anëtarësimi i Maqedonisë në NATO, kontribut i madh për sigurinë e rajonit

më 2.2019 - Fol

Delegacioni i paraprirë nga Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, a në përbërje të kryetares së Grupit parlamentar për Bashkëpunim me Kuvendin e Republikës së Sllovenisë, Nada Cipusheva dhe anëtaret Frosina...

Shqipëria ndez dritën e parë jeshile për anëtarësimin e Maqedonisë Veriore në NATO

më 2.2019 - Koha.mk

Tiranë, 11 shkurt – Komisioni i Ligjeve në Kuvendin e Shqipërisë ka miratuar unanimisht protokollin që i hap rrugën ratifikimit të vendimit për votën pro për hyrjen e Maqedonisë së Veriut në NATO. Ky miratim...

Cerar: Mbështesim fillimin e negociatave për anëtarësim të Maqedonisë në BE

më 2.2019 - Flaka

Në kuadër të vizitës oficiale në Republikën e Sllovenisë, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi u takua me ministrin e Punëve të Jashtme të Republikës së Sllovenisë, Miro Cerar....

Xhaferi: Anëtarësimi i Maqedonisë në NATO, kontribut i madh për sigurinë e rajonit

më 2.2019 - Klan Kosova

Delegacioni i paraprirë nga Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, a në përbërje të kryetares së Grupit parlamentar për Bashkëpunim me Kuvendin e Republikës së Sllovenisë, Nada Cipusheva dhe anëtaret Frosina...

Cerar: Mbështesim fillimin e negociatave për anëtarësim të Maqedonisë në BE

më 2.2019 - Zhurnal

Shkup, 11 shkurt - Në kuadër të vizitës oficiale në Republikën e Sllovenisë, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi u takua me ministrin e Punëve të Jashtme të Republikës së Sllovenisë,...

Xhaferi-Sharec: Maqedonia është shembull pozitiv për arritjen e zgjidhjeve të përbashkëta përmes dialogut

më 2.2019 - Koha.mk

Shkup, 11 shkurt – Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë, Talat Xhaferi, i cili po qëndron për vizitë zyrtare në Slloveni, realizoi takim edhe me kryetarin e Qeverisë sllovene, Marjan Sharec, njofton Koha....

Xhaferi-Bevk: Anëtarësimi i Maqedonisë në NATO, kontribut i madh për sigurinë e rajonit

më 2.2019 - Tetova Sot

Delegacioni i paraprirë nga Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, a në përbërje të kryetares së Grupit parlamentar për Bashkëpunim me Kuvendin e Republikës së Sllovenisë, Nada Cipusheva dhe anëtaret Frosina...

Xhaferi – Pahor: Përforcim i bashkëpunimit mes vendeve të Ballkanit Perëndimor për Evropë më të sigurt

më 2.2019 - Aktuale

Në kuadër të vizitës zyrtare në Republikën e Sllovenisë, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi realizoi takim me Presidentin e Republikës së Sllovenisë, Borut Pahor. Siç informon...

Cerar: Mbështesim fillimin e negociatave për anëtarësim të Maqedonisë në BE

më 2.2019 - Tetova Sot

Në kuadër të vizitës oficiale në Republikën e Sllovenisë, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi u takua me ministrin e Punëve të Jashtme të Republikës së Sllovenisë, Miro Cerar....

Xhaferi takon kryeministrin slloven. Sllovenia mbështet Maqedoninë për në NATO dhe BE

më 2.2019 - Flaka

Kryetari i kuvendit, Talat Xhaferi, dhe delegacioni i Maqedonisë, u takuan me kryeministrin slloven, Marjan Sharec. Takimi i përbashkët kishte për qëllim zhvillimin e marrëdhënieve dypalëshe në frymën...

Cerar: Mbështesim fillimin e negociatave për anëtarësim të Maqedonisë në BE

më 2.2019 - Alsat-M

Në kuadër të vizitës oficiale në Republikën e Sllovenisë, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi u takua me ministrin e Punëve të Jashtme të Republikës së Sllovenisë, Miro Cerar....

Xhaferi-Bevk: Anëtarësimi i Maqedonisë në NATO, kontribut i madh për sigurinë e rajonit

më 2.2019 - Alsat-M

Delegacioni i paraprirë nga Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, a në përbërje të kryetares së Grupit parlamentar për Bashkëpunim me Kuvendin e Republikës së Sllovenisë, Nada Cipusheva dhe anëtaret  Frosina...

Cerar: Mbështesim fillimin e negociatave për anëtarësim të Maqedonisë në BE

më 2.2019 - Lajm

Në kuadër të vizitës oficiale në Republikën e Sllovenisë, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi u takua me ministrin e Punëve të Jashtme të Republikës së Sllovenisë, Miro Cerar....

Xhaferi-Sharec: Sllovenia është promotori ynë i parë në Kombet e Bashkuara

më 2.2019 - Portalb

Në vazhdim të vizitës zyrtare në Republikën e Sllovenisë, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi dhe delegacioni u takuan me Kryetarin e Qeverisë të Republikës së Sllovenisë, Marjan...

Xhaferi – Pahor: Përforcim i bashkëpunimit mes vendeve të Ballkanit Perëndimor për Evropë më të sigurt

më 2.2019 - Zhurnal

Ljubljanë, 11 shkurt - Në kuadër të vizitës zyrtare në Republikën e Sllovenisë, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi realizoi takim me Presidentin e Republikës së Sllovenisë,...

Xhaferi-Bevk: Anëtarësimi i Maqedonisë në NATO, kontribut i madh për sigurinë e rajonit

më 2.2019 - Lajm

Delegacioni i paraprirë nga Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, a në përbërje të kryetares së Grupit parlamentar për Bashkëpunim me Kuvendin e Republikës së Sllovenisë, Nada Cipusheva dhe anëtaret Frosina...

Xhaferi – Pahor: Bashkëpunim mes vendeve të Ballkanit Perëndimor për Evropë më të sigurt

më 2.2019 - Gazeta Express

Në kuadër të vizitës zyrtare në Republikën e Sllovenisë, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi realizoi takim me Presidentin e Republikës së Sllovenisë, Borut Pahor. Siç informon...

Kuvendi, “OK” Maqedonisë në NATO

më 2.2019 - Vizion Plus

Pas Greqisë e bullgarisë, parlamenti shqiptar ka nisur procedurën per miratimin e protokollit të traktatit të atlantikut verior për aderimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut. Ne te gjitha komisionet...

“Maqedonia e Veriut në NATO”. E vetmja çështje që votohet me konsensus në Kuvend

më 2.2019 - Top Channel

Mazhoranca dhe opozita bashkuan votat në Komisionin e Ligjeve për të ratifikuar protokollin e anëtarësimit të Maqedonisë së Veriut në NATO. E para thirrje për votë unanime erdhi nga opozita, përmes kreut...

Xhaferi- Zhidan: Përkrahje e Sllovenisë për në NATO dhe BE

më 2.2019 - Zhurnal

Ljubljanë, 11 shkurt - Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi dhe delegacioni i përbërë prej kryetares dhe anëtarëve të Grupit parlamentar për bashkëpunim në Kuvendin e Republikës...

Komisioni i Sigurisë miraton ratifikimin e protokollit të aderimit të Maqedonisë së Veriut në NATO

më 2.2019 - Arbresh

Traktati i Atlantikut Verior, si dokumenti kryesor themelues i NATO-s, në nenin 10 të tij parashikon mënyrën e anëtarësimit të vendeve të reja në këtë Aleancë. Ky nen parashikon në mënyrë të qartë se vendimi...

Kuvendi i Shqipërisë i hap rrugën Maqedonisë për në NATO

më 2.2019 - Ina

Komisioni i Ligjeve në Kuvendin e Shqipërisë ka miratuar unanimisht protokollin që i hap rrugën ratifikimit të vendimit për votën pro për hyrjen e Maqedonisë së Veriut në NATO. Ky miratim i ndez dritën...

Sllovenia nesër miraton protokollin për Maqedoninë në NATO

më 2.2019 - Shenja

Kuvendi i Sllovenisë pritet që nesër paradite në një seancë të jashtëzakonshme të ratifikojë Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO, në kuadër të së cilës do të ketë fjalim edhe kryeparlamentari...

Kuvendi Shqipërisë miraton protokollin i cili i hap rrugën Maqedonisë për në NATO

më 2.2019 - Albinfo

Komisioni i Ligjeve në Kuvendin e Shqipërisë ka miratuar unanimisht protokollin që i hap rrugën ratifikimit të vendimit për votën pro për hyrjen e Maqedonisë së Veriut në NATO. Ky miratim i ndez dritën...

NATO, Komisioni i Ligjeve në Shqipëri miratoi me konsensus të plotë Protokollin

më 2.2019 - Aktuale

Komisioni i Ligjeve në Parlamentin shqiptar ka votuar në formë unanime për protokollin e anëtarësimit të Maqedonisë së Veriut në Aleancën e Atlantikut të Veriut. Me një konsensus të plotë, anëtarët e opozitës...

Sllovenia nesër do ta ratifikojë Protokollin për hyrjen e Maqedonisë së Veriut në NATO

më 2.2019 - Zhurnal

Shkup, 11 shkurt - Në seancë të jashtëzakonshme, nesër paradite Parlamenti i Sllovenisë do ta ratifikojë Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO, në kuadër të cilës do të mbajë fjalim...

Kuvendi i Shqipërisë i hap rrugën Maqedonisë Veriore për në NATO

më 2.2019 - Klan Kosova

Komisioni i Ligjeve në Kuvendin e Shqipërisë ka miratuar unanimisht protokollin që i hap rrugën ratifikimit të vendimit për votën pro për hyrjen e Maqedonisë së Veriut në NATO. Ky miratim i ndez dritën...

Kuvendi i Shqipërisë i hap rrugën Maqedonisë për në NATO

më 2.2019 - InfoMagazin

Komisioni i Ligjeve në Kuvendin e Shqipërisë ka miratuar unanimisht protokollin që i hap rrugën ratifikimit të vendimit për votën pro për hyrjen e Maqedonisë së Veriut në NATO. Ky miratim i ndez dritën...

Sllovenia nesër, Shqipëria të enjten do ta ratifikojë Protokollin për hyrjen e Maqedonisë së Veriut në NATO

më 2.2019 - Portalb

Në seancë të jashtëzakonshme, nesër paradite Parlamenti i Sllovenisë do ta ratifikojë Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO, në kuadër të cilës do të mbajë fjalim edhe kryetari i...

Xhaferi-Zhidan: Sllovenia është mbështetëse e fuqishme e Maqedonisë në rrugën e integrimeve euroatlantike

më 2.2019 - Telegrafi

Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë Talat Xhaferi, i shoqëruar nga Frosina Tashevska-Remenski, Nada Cipusheva dhe Shpresa Hadri, sot ka filluar vizitën zyrtare në Slloveni, ku edhe ka realizuar takim me...

Xhaferi- Zhidan: Përkrahje e Sllovenisë për në NATO dhe BE

më 2.2019 - Tetova Sot

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi dhe delegacioni i përbërë prej kryetares dhe anëtarëve të Grupit parlamentar për bashkëpunim në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë me Kuvendin...

Kuvendi i Shqipërisë i hap rrugën Maqedonisë për në NATO

më 2.2019 - Tetova Sot

Komisioni i Ligjeve në Kuvendin e Shqipërisë ka miratuar unanimisht protokollin që i hap rrugën ratifikimit të vendimit për votën pro për hyrjen e Maqedonisë së Veriut në NATO. Ky miratim i ndez dritën...

Kuvendi i Shqipërisë i hap rrugën Maqedonisë për në NATO

më 2.2019 - Koha.net

Komisioni i Ligjeve në Kuvendin e Shqipërisë ka miratuar unanimisht protokollin që i hap rrugën ratifikimit të vendimit për votën pro për hyrjen e Maqedonisë së Veriut në NATO. Ky miratim i ndez dritën...

Maqedonia e Veriut në NATO, Braimllari: Rrit sigurinë në rajon

më 2.2019 - Koha Jone

Me një konsensus të plotë, anëtarët e opozitës dhe të maxhorancës votuan sot në Komisionin e Sigurisë Kombëtare, pro protokollit që i hap rrugë Maqedonisë së Veriut për t’ju bashkuar kësaj aleancë si anëtarja...

Kuvendi i Shqipërisë i hap rrugën Maqedonisë për në NATO

më 2.2019 - Alsat-M

Komisioni i Ligjeve në Kuvendin e Shqipërisë ka miratuar unanimisht protokollin që i hap rrugën ratifikimit të vendimit për votën pro për hyrjen e Maqedonisë së Veriut në NATO. Ky miratim i ndez dritën...

Kuvendi i Shqipërisë i hap rrugën Maqedonisë për në NATO

më 2.2019 - Albeu

Komisioni i Ligjeve në Kuvendin e Shqipërisë ka miratuar unanimisht protokollin që i hap rrugën ratifikimit të vendimit për votën pro për hyrjen e Maqedonisë së Veriut në NATO. Ky miratim i ndez dritën...

Kuvendi i Shqipërisë i hap rrugën për në NATO Maqedonisë së Veriut

më 2.2019 - Lajm

Komisioni i Ligjeve në Kuvendin e Shqipërisë ka miratuar unanimisht protokollin që i hap rrugën ratifikimit të vendimit për votën pro për hyrjen e Maqedonisë së Veriut në NATO. Ky miratim i ndez dritën...

Kuvendi i Shqipërisë: Të enjten miratohet ratifikimi i Maqedonisë në NATO

më 2.2019 - 24 ore

Komisionet parlamentare kanë miratuar sot me konsensus të plotë marrëveshjen për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO. Pro kanë votuar edhe deputetët e opozitës në komisionet parlamentare. Ratifikimi do të...

Maqedonia e Veriut në NATO, Komisioni i Ligjeve voton protokollin

më 2.2019 - BalkanWeb

Komisioni i Ligjeve në Parlamentin shqiptar  ka votuar në formë unanime për protokollin e anëtarësimit të Maqedonisë së Veriut në Aleancën e Atlantikut të Veriut. Me një konsensus të plotë, anëtarët e...

Maqedonia e Veriut në NATO, Komisioni i Ligjeve merr vendimin me konsensus të plotë

më 2.2019 - Sot News

Ditën e sotme është mbledhur Komisioni i Ligjeve për të diskutuar për protokollin e anëtarësimit të Maqedonisë së Veriut në Aleancën e Atlantikut të Veriut. Komisioni ka marrë vendimin, Me një konsensus...

Xhaferi-Zhidan: Sllovenia është mbështetëse e fuqishme e Maqedonisë në rrugën e integrimeve euroatlantike

më 2.2019 - Arbresh

Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë Talat Xhaferi, i shoqëruar nga Frosina Tashevska-Remenski, Nada Cipusheva dhe Shpresa Hadri, sot ka filluar vizitën zyrtare në Slloveni, ku edhe ka realizuar takim me...

Kuvendi i Shqipërisë i hap rrugën Maqedonisë për në NATO

më 2.2019 - Flaka

Komisioni i Ligjeve në Kuvendin e Shqipërisë ka miratuar unanimisht protokollin që i hap rrugën ratifikimit të vendimit për votën pro për hyrjen e Maqedonisë së Veriut në NATO. Ky miratim i ndez dritën...

Mazhoranca dhe opozita bëhen bashkë për Maqedoninë e Veriut

më 2.2019 - Gazeta Shqip

Mazhoranca dhe opozita janë bërë bashkë ditën e sotme, duke miratuar protokollin për anëtarësimin në NATO të Maqedonisë së Veriut. Në Komisionet Parlamentare, deputetët nuk kanë diskutuar gjatë, por kanë...

Komisionet miratojnë protokollin për anëtarësimin në NATO të Maqedonisë së Veriut

më 2.2019 - Koha Jone

Komisionet Parlamentare kanë miratuar protokollin për anëtarësimin në NATO të Maqedonisë së Veriut. Ky protokoll u miratua me votat e mazhorancës dhe opozitës. Ndërkohë, Parlamenti grek ishte i pari që...

Kuvendi i Shqipërisë i hap rrugën Maqedonisë për në NATO

më 2.2019 - Lajm

Komisioni i Ligjeve në Kuvendin e Shqipërisë ka miratuar unanimisht protokollin që i hap rrugën ratifikimit të vendimit për votën pro për hyrjen e Maqedonisë së Veriut në NATO. Ky miratim i ndez dritën...

Maqedonia e Veriut në NATO, Komisioni i Ligjeve në Shqipëri miraton me konsensus të plotë

më 2.2019 - Shenja

Komisioni i Ligjeve në Parlamentin shqiptar ka votuar në formë unanime për protokollin e anëtarësimit të Maqedonisë së Veriut në Aleancën e Atlantikut të Veriut. Me një konsensus të plotë, anëtarët e opozitës...

Komisionet miratojnë protokollin për anëtarësimin në NATO të Maqedonisë së Veriut

më 2.2019 - Gazeta Telegraf

Komisionet Parlamentarë kanë miratuar protokollin për anëtarësimin në NATO të Maqedonisë së Veriut. Ky protokoll u miratua me votat e mazhorancës dhe opozitës. Ndërkohë, Parlamenti grek ishte i pari që...

Xhaferi, për vizitë zyrtare në Slloveni

më 2.2019 - Indeks.mk

Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi, po qëndron për vizitë zyrtare në Republikën e Sllovenisë. Në përbërje të Delegacionit janë edhe anëtarët e Grupit parlamentar për bashkëpunim me Kuvendin Shtetëror të...

Xhaferi, për vizitë zyrtare në Slloveni

më 2.2019 - Zhurnal

Shkup, 11 shkurt - Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi, po qëndron për vizitë zyrtare në Republikën e Sllovenisë. Në përbërje të Delegacionit janë edhe anëtarët e Grupit parlamentar për bashkëpunim me Kuvendin...

Kuvendi i Shqipërisë i hap rrugën Maqedonisë për në NATO

më 2.2019 - Ekonomia Online

Komisioni i Ligjeve në Kuvendin e Shqipërisë ka miratuar unanimisht protokollin që i hap rrugën ratifikimit të vendimit për votën pro për hyrjen e Maqedonisë së Veriut në NATO. Ky miratim i ndez dritën...

Xhaferi, për vizitë zyrtare në Slloveni

më 2.2019 - Alsat-M

Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi, po qëndron për vizitë zyrtare në Republikën e Sllovenisë. Në përbërje të Delegacionit janë edhe anëtarët e Grupit parlamentar për bashkëpunim me Kuvendin Shtetëror të...

Xhaferi për vizitë zyrtare në Slloveni

më 2.2019 - Koha.mk

Shkup, 11 shkurt – Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë Talat Xhaferi po qëndron për vizitë zyrtare në Republikën e Sllovenisë, në suaza të së cilës do të takohet me kryetarin e Kuvendit të...

Xhaferi, për vizitë zyrtare në Slloveni

më 2.2019 - Tetova Sot

Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi, po qëndron për vizitë zyrtare në Republikën e Sllovenisë. Në përbërje të Delegacionit janë edhe anëtarët e Grupit parlamentar për bashkëpunim me Kuvendin Shtetëror të...

Xhaferi, për vizitë zyrtare në Slloveni

më 2.2019 - Lajm

Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi, po qëndron për vizitë zyrtare në Republikën e Sllovenisë. Në përbërje të Delegacionit janë edhe anëtarët e Grupit parlamentar për bashkëpunim me Kuvendin Shtetëror të...

Xhaferi për vizitë zyrtare në Slloveni

më 2.2019 - Flaka

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë Talat Xhaferi po qëndron për vizitë zyrtare në Republikën e Sllovenisë, në suaza të së cilës do të takohet me kryetarin e Kuvendit të Republikës së Sllovenisë...

Shqipëria të enjten ratifikon Protokollin për anëtarësimin në NATO

më 2.2019 - Alsat-M

Kuvendi i Shqipëri të enjten pritet ta ratifikojë Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO. Kryeparlamentari Gramoz Ruçi pas takimit me të ngarkuarin me punë të Maqedonisë në Tiranë, deklaroi...

Talat Xhaferi për vizitë zyrtare në Slloveni

më 2.2019 - Arbresh

Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë Talat Xhaferi prej sot e deri të martën do të qëdrojë për vizitë zyrtare në Republikën e Sllovenisë. Në përbërjen e Delegacionit të kryesuar nga Xhaferi, do të jenë edhe...

Shqipëria të enjten ratifikon Protokollin për anëtarësimin në NATO

më 2.2019 - TelegrafiMk

Kuvendi i Shqipëri të enjten pritet ta ratifikojë Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO. Kuvendi i Shqipëri të enjten pritet ta ratifikojë Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO....

Ruçi: Dita e enjte, datë e parë e mundshme e ratifikimit të Protokollit për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO

më 2.2019 - Aktuale

Kuvendi i Shqipërisë pritet të ratifikojë seancën e së enjtes protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO. Kryeparlamentari Gramoz Ruçi pas takimit me të ngarkuarin me punë të Maqedonisë në Tiranë...

Gramoz Ruçi zbulon çfarë pritet të ndodhë ditën e enjte në Parlament

më 2.2019 - Sot News

Kuvendi i Shqipërisë të enjten pritet të ratifikojë një vendim shumë të rëndësishëm. Kryeparlamentari Gramoz Ruçi pas takimit me të ngarkuarin me punë të Maqedonisë në Tiranë, deklaroi se Shqipëria ashtu...

Maqedonia në NATO, Ruçi: Të enjten ratifikojmë protokollin

më 2.2019 - Vizion Plus

Kuvendi i Shqipërisë pritet të ratifikojë seancën e së enjtes protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO. Kryeparlamentari Gramoz Ruçi pas takimit me të ngarkuarin me punë të Maqedonisë në Tiranë...

NATO, Tirana të enjten ratifikon Protokollin

më 2.2019 - Arbresh

Kuvendi i Shqipëri të enjten pritet ta ratifikojë Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO. Kryeparlamentari Gramoz Ruçi pas takimit me të ngarkuarin me punë të Maqedonisë në Tiranë, deklaroi...

NATO, Tirana të enjten ratifikon Protokollin

më 2.2019 - RTV 21

Kuvendi i Shqipërisë të enjten pritet ta ratifikojë Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO Kryeparlamentari Gramoz Ruçi pas takimit me të ngarkuarin me punë të Maqedonisë në Tiranë, deklaroi...

Maqedonia e Veriut në NATO, Shqipëria e ratifikon protokollin me 14 shkurt

më 2.2019 - Koha Jone

Kuvendi i Shqipërisë pritet të ratifikojë seancën e së enjtes protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO. Kryeparlamentari Gramoz Ruçi pas takimit me të ngarkuarin me punë të Maqedonisë në Tiranë...

Tirana të enjten ratifikon Protokollin për anëtarësimin në NATO

më 2.2019 - Klan Kosova

Kuvendi i Shqipëri të enjten pritet ta ratifikojë Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO. Kryeparlamentari Gramoz Ruçi pas takimit me të ngarkuarin me punë të Maqedonisë në Tiranë, deklaroi...

NATO, Tirana të enjten ratifikon Protokollin

më 2.2019 - Telegrafi

Kuvendi i Shqipëri të enjten pritet ta ratifikojë Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO. Kryeparlamentari Gramoz Ruçi pas takimit me të ngarkuarin me punë të Maqedonisë në Tiranë, deklaroi...

Ruçi: Dita e enjte, datë e parë e mundshme e ratifikimit të Protokollit për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO

më 2.2019 - Koha.mk

Tiranë, 10 shkurt – Kuvendi i Shqipërisë pritet të ratifikojë seancën e së enjtes protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO. Kryeparlamentari Gramoz Ruçi pas takimit me të ngarkuarin me punë të...

NATO, Tirana të enjten ratifikon Protokollin

më 2.2019 - GazetaBlic

Kuvendi i Shqipëri të enjten pritet ta ratifikojë Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO. Kryeparlamentari Gramoz Ruçi pas takimit me të ngarkuarin me punë të Maqedonisë në Tiranë, deklaroi...

Maqedonia e veriut në NATO/ Shqipëria e ratifikon protokollin të enjten

më 2.2019 - Java News

Shqipëria pritet të ratifikojë seancën e së enjtes protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë  së veriut në NATO. Kreu i Kuvendit Gramoz Ruçi pas takimit me të ngarkuarin me punë të Maqedonisë së Veriut...

Maqedonia e Veriut në NATO, ja kur e firmos protokollin Shqipëria

më 2.2019 - Lexo

Shqipëria pritet të ratifikojë seancën e së enjtes protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë  së veriut në NATO. Kreu i Kuvendit Gramoz Ruçi pas takimit me të ngarkuarin me punë të Maqedonisë së Veriut...

Maqedonia e veriut në NATO, ja kur pritet ta ratifikojë protokollin Shqipëria

më 2.2019 - Gazeta Tema

Shqipëria pritet të ratifikojë seancën e së enjtes protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë  së veriut në NATO. Kreu i Kuvendit Gramoz Ruçi pas takimit me të ngarkuarin me punë të Maqedonisë së Veriut...

NATO, Tirana të enjten ratifikon Protokollin

më 2.2019 - Alsat-M

Kuvendi i Shqipëri të enjten pritet ta ratifikojë Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO. Kryeparlamentari Gramoz Ruçi pas takimit me të ngarkuarin me punë të Maqedonisë në Tiranë tha se Shqipëria...

NATO, Tirana të enjten ratifikon Protokollin

më 2.2019 - Infokusi

Kuvendi i Shqipëri të enjten pritet ta ratifikojë Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO. Kryeparlamentari Gramoz Ruçi pas takimit me të ngarkuarin me punë të Maqedonisë në Tiranë, deklaroi...

Kreu i Kuvendit, Talat Xhaferi për vizitë zyrtare në Slloveni

më 2.2019 - Tetova Sot

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë Talat Xhaferi prej sot e deri të martën do të jetë për vizitë zyrtare në Republikën e Sllovenisë. Në përbërjen e Delegacionit të kryesuar nga Xhaferi, do...

Shqipëria të enjten ratifikon Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO

më 2.2019 - Lajm

Kuvendi i Shqipëri të enjten pritet ta ratifikojë Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO. Kryeparlamentari Gramoz Ruçi pas takimit me të ngarkuarin me punë të Maqedonisë në Tiranë tha se Shqipëria...

Shqipëria, premtim Maqedonisë: ratifikimi i protokollit për në NATO, në mesjavë

më 2.2019 - Te Sheshi

Do jetë Shqipëria ajo që do ratifikojë protokollin e pranimit të Maqedonisë në NATO, ku si akt të parë e realizoi Greqia të premten. Kjo është konformuar nga vetë kreu i Kuvendit Gramoz Ruçi, gjatë një...

Shqipëria të enjten ratifikon Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO

më 2.2019 - Tetova Sot

Kuvendi i Shqipëri të enjten pritet ta ratifikojë Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO. Kryeparlamentari Gramoz Ruçi pas takimit me të ngarkuarin me punë të Maqedonisë në Tiranë tha se Shqipëria...

Tirana të enjten ratifikon Protokollin për anëtarësim në NATO

më 2.2019 - Gazeta Observer

Kuvendi i Shqipëri të enjten pritet ta ratifikojë Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO. Kryeparlamentari Gramoz Ruçi pas takimit me të ngarkuarin me punë të Maqedonisë në Tiranë, deklaroi...

Tirana të enjten ratifikon protokollin për Maqedoninë në NATO

më 2.2019 - Periskopi

Kuvendi i Shqipëri të enjten pritet ta ratifikojë Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO. Kryeparlamentari Gramoz Ruçi pas takimit me të ngarkuarin me punë të Maqedonisë në Tiranë, deklaroi...

Zbuloni ‘dhuratën’ që Shqipëria do t’i bëjë Maqedonisë më 14 shkurt

më 2.2019 - LajmiFundit

Kuvendi i Shqipërisë pritet të ratifikojë seancën e së enjtes protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO. Kryeparlamentari Gramoz Ruçi pas takimit me të ngarkuarin me punë të Maqedonisë në Tiranë...

​NATO, Tirana të enjten ratifikon Protokollin

më 2.2019 - Arbresh

Kuvendi i Shqipëri të enjten pritet ta ratifikojë Protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO. Kryeparlamentari Gramoz Ruçi pas takimit me të ngarkuarin me punë të Maqedonisë në Tiranë, deklaroi...

NATO, Tirana të enjten ratifikon Protokollin

më 2.2019 - KosovaPress

Kryeparlamentari Gramoz Ruçi pas takimit me të ngarkuarin me punë të Maqedonisë në Tiranë, deklaroi se Shqipëria ashtu siç ka premtuar do të jetë ndër vendet e para që do të ratifikojnë Protokollin. Qeveria...

Shqipëria të enjten ratifikon Protokollin për Maqedoninë në NATO

më 2.2019 - Iliria News

Kryetari i Kuvendit të Shqipërisë Gramoz Ruçi ka thënë se të enjten Kuvendi I Shqipërisë pritet ta ratifikojë protokollin për anëtarësim të Maqedonisë në NATO. Në takimin me ambasadorin maqedonas Danço...

Ruçi: Dita e enjte është data e parë e mundshme për ratifikimin e Protokollit për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO

më 2.2019 - Portalb

Kryetari i parlamentit shqiptar, Gramoz Ruçi, në takimin me ambasadorin maqedonas Danço Markovski njoftoi ratifikimin e shpejtë të Protokollit për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO nga legjislatura shqiptare,...

Shqipëria të enjten ratifikon Protokollin për Maqedoninë në NATO

më 2.2019 - Zhurnal

Tiranë, 10 shkurt - Kryetari i Kuvendit të Shqipërisë Gramoz Ruçi ka thënë se të enjten Kuvendi i Shqipërisë pritet ta ratifikojë protokollin për anëtarësim të Maqedonisë në NATO. Në takimin me ambasadorin...

Shqipëria të enjten ratifikon Protokollin për Maqedoninë në NATO

më 2.2019 - Lajmi.net

Kryetari i Kuvendit të Shqipërisë Gramoz Ruçi ka thënë se të enjten Kuvendi i Shqipërisë pritet ta ratifikojë protokollin për anëtarësim të Maqedonisë në NATO. Në takimin me ambasadorin maqedonas Danço...

Ruçi: Të enjten mund të ratifikohet protokolli për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO

më 2.2019 - Telegrafi

Kreu i Kuvendit të Shqipërisë Gramoz Ruçi në takim me ambasadorin e Maqedonisë Danço Markovski tha se ratifikimi i protokollit për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO do të bëhet së shpejti. “Data e mundshme...

Shqipëria të enjten ratifikon Protokollin për Maqedoninë në NATO

më 2.2019 - Aktuale

Kryetari i Kuvendit të Shqipërisë Gramoz Ruçi ka thënë se të enjten Kuvendi I Shqipërisë pritet ta ratifikojë protokollin për anëtarësim të Maqedonisë në NATO. Në takimin me ambasadorin maqedonas Danço...

Ruçi: Të enjten mund të ratifikohet protokolli për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO

më 2.2019 - InfoShqip

anëtarësimin e Maqedonisë në NATO do të bëhet së shpejti. “Data e mundshme për ratifikimin është seanca e ardhshme, 14 shkurti i këtij viti”, ka thënë Ruçi duke shtuar se Qeveria e Shqipërisë tashmë e...

SHQIPËRIA TË ENJTEN RATIFIKON PROTOKOLLIN PËR MAQEDONINË NË NATO

më 2.2019 - Flaka

Kryetari i Kuvendit të Shqipërisë Gramoz Ruçi ka thënë se të enjten Kuvendi I Shqipërisë pritet ta ratifikojë protokollin për anëtarësim të Maqedonisë në NATO. Në takimin me ambasadorin maqedonas Danço...

SHQIPËRIA TË ENJTEN RATIFIKON PROTOKOLLIN PËR MAQEDONINË NË NATO

më 2.2019 - Shenja

Kryetari i Kuvendit të Shqipërisë Gramoz Ruçi ka thënë se të enjten Kuvendi I Shqipërisë pritet ta ratifikojë protokollin për anëtarësim të Maqedonisë në NATO. Në takimin me ambasadorin maqedonas Danço...

Talat Xhaferi për vizitë zyrtare në Slloveni

më 2.2019 - Gazeta Express

Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë Talat Xhaferi prej sot e deri të martën do të qëdrojë për vizitë zyrtare në Republikën e Sllovenisë. Në përbërjen e Delegacionit të kryesuar nga Xhaferi, do të jenë edhe...

Talat Xhaferi për vizitë zyrtare në Slloveni

më 2.2019 - TV21

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë Talat Xhaferi prej sot e deri të martën do të jetë për vizitë zyrtare në Republikën e Sllovenisë. Në përbërjen e Delegacionit të kryesuar nga Xhaferi, do...

Xhaferi për vizitë zyrtare në Slloveni

më 2.2019 - Infokusi

Kreu i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi prej sot e deri të martën do të jetë për vizitë zyrtare në Republikën e Sllovenisë. Përveç Xhaferit, në përbërjen e Delegacionit  do të jenë edhe...

Zaev: Me krenari themi se ne jemi NATO, shkojmë drejt suksesit të garantuar

më 2.2019 - InfoMagazin

Pas miratimit të Protokollit për anëtarësimit e Maqedonisë në NATO në Kuvendin grek, kryeministri Zoran Zaev në profilin e tij në rrjetin social Facebook ka përshëndetur veprimin e deputetëve grek. Miku...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK