http://kariera.mk

Para Qeverisë së Maqedonisë u ngrit flamuri i NATO-s

para 6 muajve - Portalb

Në oborrin e Qeverisë u mbajt ceremoni solemne me rastin e ngritjes së flamurit të NATO-s përpara objektit të Qeverisë së Maqedonisë e cila së shpejti do ta bartë emrin “Qeveria e Republikës së Maqedonisë...

Live nga ceremonia solemne e ngritjes së flamurit të NATO-s para Qeverisë

para 6 muajve - Portalb

Në oborrin e Qeverisë është duke u mbajtur ceremoni solemne me rastin e ngritjes së flamurit të NATO-s përpara objektit të Qeverisë së Maqedonisë e cila së shpejti do ta bartë emrin “Qeveria e Republikës...

Ngritja e flamurit të NATO-s para Qeverisë

para 6 muajve - Alsat-M

Akti i ngritjes së flamurit të NATO-s përpara objektit të Qeverisë së Maqedonisë e cila së shpejti do ta bartë emrin “Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut”. Loading...

Akti i ngritjes së flamurit të NATO-s para Qeverisë

para 6 muajve - Aktuale

Akti i ngritjes së flamurit të NATO-s përpara objektit të Qeverisë së Maqedonisë e cila së shpejti do ta bartë emrin “Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut”. “Vendi jonë është në rrugë të drejtë,...

Ceremonia solemne me rastin e ngjitjes së flamurit të NATO-s, para Qeverisë

para 6 muajve - Alsat-M

Ka filluar ceremonia solemne me rastin e ngritjes së flamurit të NATO-s përpara objektit të Qeverisë së Maqedonisë e cila së shpejti do ta bartë emrin “Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut”. Me...

Flamuri i NATO-s do të ngrihet para Qeverisë së Maqedonisë

para 6 muajve - Shprehja.com

Sot prej orës 11 në oborrin e Qeverisë do të mbahet ceremoni solemne me rastin e ngritjes së flamurit të NATO-s përpara objektit të Qeverisë së Maqedonisë e cila së shpejti do ta bartë emrin “Qeveria e...

Drejtpërdrejt: Akti i ngritjes së flamurit të NATO-s para Qeverisë

para 6 muajve - Alsat-M

Akti i ngritjes së flamurit të NATO-s para Qeverisë Publiée par Alsat sur Mardi 12 février 2019 Loading...

Flamuri i NATO-s ngritët para Qeverisë

para 6 muajve - Shenja

Flamuri i NATO-s sot është ngritur në një ceremoni solemne para ndërtesës së Qeverisë, pasi vendet anëtarë, nëpërmjet ambasadorëve të tyre në Aleancës, të mërkurën e kaluar kanë nënshkruar në Bruksel Protokollin...

Flamuri i NATO-s do të ngrihet para Qeverisë së Maqedonisë

para 6 muajve - Ina

Sot prej orës 11 në oborrin e Qeverisë do të mbahet ceremoni solemne me rastin e ngritjes së flamurit të NATO-s përpara objektit të Qeverisë së Maqedonisë e cila së shpejti do ta bartë emrin “Qeveria e...

Shkup, flamuri i NATO-s ngritet para Qeverisë

para 6 muajve - Indeks.mk

Sot me fillim në ora 11:00 do të mbahet ceremoni solemne me rastin e ngritjes së flamurit të NATO-s përpara objektit të Qeverisë së Maqedonisë e cila së shpejti do ta bartë emrin “Qeveria e Republikës...

Ceremonia e ngritjes së flamurit të NATO-s para Qeverisë (LIVE)

para 6 muajve - Shenja

Kryeministri Zoran Zaev për momentin është duke mbajtur fjalim para ngritjes së flamurit të NATO-s para qeverisë. Ai ka thënë se shumica e qytetarëve ishin pro hyrjes së vendit në NATO, raporton SHENJA.

Shkup, flamuri i NATO-s ngritet para Qeverisë

para 6 muajve - Klan Kosova

Sot me fillim në ora 11:00 do të mbahet ceremoni solemne me rastin e ngritjes së flamurit të NATO-s përpara objektit të Qeverisë së Maqedonisë e cila së shpejti do ta bartë emrin “Qeveria e Republikës...

Flamuri i NATO-s ngrihet para Qeverisë maqedonase

para 6 muajve - Koha.net

Sot me fillim në ora 11:00 do të mbahet ceremoni solemne me rastin e ngritjes së flamurit të NATO-s përpara objektit të Qeverisë së Maqedonisë e cila së shpejti do ta bartë emrin “Qeveria e Republikës...

Flamuri i NATO-s do të ngrihet para Qeverisë së Maqedonisë

para 6 muajve - Lajmi.net

Para Qeverisë së Republikës së Maqedonisë sot me ceremoni solemne do të ngrihet flamuri i NATO-s, ndërsa u paralajmërua edhe fjalim i kryeministrit, Zoran Zaev. Nga godina e Qeverisë dje u largua mbishkrimi...

Sot para Qeverisë ngritet flamuri i NATO-s

para 6 muajve - Zhurnal

Shkup, 12 shkurt - Sot me fillim në ora 11:00 do të mbahet ceremoni solemne me rastin e ngritjes së flamurit të NATO-s përpara objektit të Qeverisë së Maqedonisë e cila së shpejti do ta bartë emrin “Qeveria...

Flamuri i NATO-s do të ngrihet para Qeverisë së Maqedonisë

para 6 muajve - Koha.mk

Shkup, 12 shkurt – Para Qeverisë së Republikës së Maqedonisë sot me ceremoni solemne do të ngrihet flamuri i NATO-s, ndërsa u paralajmërua edhe fjalim i kryeministrit, Zoran Zaev. Nga godina e Qeverisë...

Shkup, flamuri i NATO-s ngritët para Qeverisë

para 6 muajve - GazetaBlic

Sot me fillim në ora 11:00 do të mbahet ceremoni solemne me rastin e ngritjes së flamurit të NATO-s përpara objektit të Qeverisë së Maqedonisë e cila së shpejti do ta bartë emrin “Qeveria e Republikës...

Sot ngrihet flamuri i NATO-s para Qeverisë së Maqedonisë së Veriut

para 6 muajve - InfoShqip

Sot prej orës 11 në oborrin e Qeverisë do të mbahet ceremoni solemne me rastin e ngritjes së flamurit të NATO-s përpara objektit të Qeverisë së Maqedonisë e cila së shpejti do ta bartë emrin “Qeveria e...

Shkup, ngritët sot flamuri i NATO-s

para 6 muajve - Alsat-M

Sot me fillim në ora 11:00 do të mbahet ceremoni solemne me rastin e ngritjes së flamurit të NATO-s përpara objektit të Qeverisë së Maqedonisë e cila së shpejti do ta bartë emrin “Qeveria e Republikës...

Sot ngrihet flamuri i NATO-s në Maqedoninë e Veriut

para 6 muajve - Iliria News

Sot prej orës 11 në oborrin e Qeverisë do të mbahet ceremoni solemne me rastin e ngritjes së flamurit të NATO-s përpara objektit të Qeverisë së Maqedonisë e cila së shpejti do ta bartë emrin “Qeveria e...

Flamuri i NATO-s do të ngrihet para Qeverisë së Maqedonisë

para 6 muajve - Shenja

Para Qeverisë së Republikës së Maqedonisë sot me ceremoni solemne do të ngrihet flamuri i NATO-s, ndërsa u paralajmërua edhe fjalim i kryeministrit, Zoran Zaev. Nga godina e Qeverisë dje u largua mbishkrimi...

Në objektin e Qeverisë sot do të ngritet flamuri i NATO-s

para 6 muajve - Portalb

Sot prej orës 11 në oborrin e Qeverisë do të mbahet ceremoni solemne me rastin e ngritjes së flamurit të NATO-s përpara objektit të Qeverisë së Maqedonisë e cila së shpejti do ta bartë emrin “Qeveria e...

Shkup, flamuri i NATO-s ngritët para Qeverisë

para 6 muajve - Infokusi

Me fillim nga ora 11:00, të martën do të mbahet ceremoni solemne me rastin e ngritjes së flamurit të NATO-s përpara objektit të Qeverisë së Maqedonisë, e cila së shpejti do ta bartë emrin “Qeveria e Republikës...

Sot ngrihet flamuri i NATO-s në Maqedoninë e Veriut

para 6 muajve - Albeu

Sot prej orës 11 në oborrin e Qeverisë do të mbahet ceremoni solemne me rastin e ngritjes së flamurit të NATO-s përpara objektit të Qeverisë së Maqedonisë e cila së shpejti do ta bartë emrin “ Qeveria...

Ceremoni solemne me rastin e ngritjes së flamurit të NATO-s para Qeverisë

para 6 muajve - Aktuale

Sot me fillim në orën 11:00, do të mbahet një ceremoni solemne me rastin e ngritjes së flamurit të NATO-s para Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, e cila së shpejti do të mbaj emrin Republika e Maqedonisë...

Flamuri i NATO-s ngrihet para Qeverisë maqedonase

para 6 muajve - Ekonomia Online

Me fillim në ora 11:00 do të mbahet ceremoni solemne me rastin e ngritjes së flamurit të NATO-s përpara objektit të Qeverisë së Maqedonisë e cila së shpejti do ta bartë emrin “Qeveria e Republikës së Maqedonisë...

Sot ngrihet flamuri i NATO-s në Maqedoninë e Veriut

para 6 muajve - Lajm

Sot prej orës 11 në oborrin e Qeverisë do të mbahet ceremoni solemne me rastin e ngritjes së flamurit të NATO-s përpara objektit të Qeverisë së Maqedonisë e cila së shpejti do ta bartë emrin “Qeveria e...

Sot ngrihet flamuri i NATO-s në Maqedoninë e Veriut

para 6 muajve - Tetova Sot

Sot prej orës 11 në oborrin e Qeverisë do të mbahet ceremoni solemne me rastin e ngritjes së flamurit të NATO-s përpara objektit të Qeverisë së Maqedonisë e cila së shpejti do ta bartë emrin “Qeveria e...

Shkup, flamuri i NATO-s ngritët para Qeverisë

para 6 muajve - Gazeta e re

Sot me fillim në ora 11:00 do të mbahet ceremoni solemne me rastin e ngritjes së flamurit të NATO-s përpara objektit të Qeverisë së Maqedonisë e cila së shpejti do ta bartë emrin “Qeveria e Republikës...

Ceremoni solemne me rastin e ngritjes së flamurit të NATO-s para Qeverisë

para 6 muajve - Flaka

Sot me fillim në orën 11:00, do të mbahet një ceremoni solemne me rastin e ngritjes së flamurit të NATO-s para Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, e cila së shpejti do të mbaj emrin Republika e Maqedonisë...

Shkup, flamuri i NATO-s ngritët para Qeverisë

para 6 muajve - InfoMagazin

Sot me fillim në ora 11:00 do të mbahet ceremoni solemne me rastin e ngritjes së flamurit të NATO-s përpara objektit të Qeverisë së Maqedonisë e cila së shpejti do ta bartë emrin “Qeveria e Republikës...

Në objektin e Qeverisë sot do të ngritet flamuri i NATO-s

para 6 muajve - Fakti Ditor

Sot prej orës 11 në oborrin e Qeverisë do të mbahet ceremoni solemne me rastin e ngritjes së flamurit të NATO-s përpara objektit të Qeverisë së Maqedonisë e cila së shpejti do ta bartë emrin “Qeveria e...

Greqia dorëzoi notën verbale, Marrëveshja e Prespës hyn në fuqi

para 6 muajve - KosovaPress

Pritet që shpejt në Gazetën Zyrtare të shpallet data kur hyjnë në fuqi ndryshimet kushtetuese dhe ligjet kushtetuese, me të cilët republika e Maqedonisë do të bëhet Republika e Maqedonisë së Veriut. Pastaj ...

Greqia dorëzoi notën verbale, Marrëveshja e Prespës hyn në fuqi

para 6 muajve - Koha.mk

Shkup, 11 shkurt – Greqia i dorëzoi notën verbale Maqedonisë. Përmes kësaj note Greqia informon se ka plotësuar obligimet e saja që të mund Marrëveshja e Prespës të hyjë në fuqi. Pritet që sonte në Gazetën...

Nis heqja e mbishkrimeve me emrin “Maqedonia”

para 6 muajve - Illyria

Shkup, 11 shkurt 2019 – Maqedonia e Veriut dhe Greqia nga e hëna kanë nisur me zbatimin e Marrëveshjes së Prespës. Tabela e parë me emrin e ri Republika e Maqedonisë së Veriut ka mbërritur në vendkalimin...

Në pritje të notës nga Greqia, ndryshimet kushtetuese për emrin e ri mund të hynë në fuqi

para 6 muajve - Zhurnal

Athinë/Shkup, 11 shkurt - Greqia ia dërgoi Maqedonisë notën verbale me të cilën e informon se i ka plotësuar të gjitha obligimet që të mund Marrëveshja e Prespës të hyjë në fuqi. Pritet që Greqia ta t’i...

Fokus i ditës: Vendoset flamuri i NATO-s dhe tabelat e reja, fruthi mori viktimin e tretë

para 6 muajve - Flaka

Flamuri i NATO-s do të valvitet nesër përpara ndërtesës së qeverisë, njoftoi shërbimi për shtyp. Pikërisht për shkak të kësaj ngjarjeje mbishkrimi “Qeveria e Republikës së Maqedonisë” nga fasada është...

Greqia dorëzoi notën verbale, Marrëveshja e Prespës hyn në fuqi

para 6 muajve - Klan Kosova

Greqia i dorëzoi notën verbale Maqedonisë. Përmes kësaj note Greqia informon se ka plotësuar obligimet e saja që të mund Marrëveshja e Prespës të hyjë në fuqi. Pritet që sonte në Gazetën Zyrtare të shpallet...

Greqia dorëzoi notën verbale, Marrëveshja e Prespës hyn në fuqi

para 6 muajve - GazetaBlic

Greqia i dorëzoi notën verbale Maqedonisë. Përmes kësaj note Greqia informon se ka plotësuar obligimet e saja që të mund Marrëveshja e Prespës të hyjë në fuqi. Pritet që sonte në Gazetën Zyrtare të shpallet...

Greqia dorëzoi notën verbale, Marrëveshja e Prespës hyn në fuqi

para 6 muajve - Arbresh

Pastaj dy shtetet do ta njoftojnë OKB-në për ndryshimin e emrit Greqia i dorëzoi notën verbale Maqedonisë. Përmes kësaj note Greqia informon se ka plotësuar obligimet e saja që të mund Marrëveshja e Prespës...

Marrëveshja e Prespës hyn në fuqi, Greqia dorëzon notën verbale Maqedonisë

para 6 muajve - Albinfo

Greqia i dorëzoi notën verbale Maqedonisë. Përmes kësaj note Greqia informon se ka plotësuar obligimet e saja që të mund Marrëveshja e Prespës të hyjë në fuqi. Pritet që sonte në Gazetën Zyrtare të shpallet...

Tabelat në pikat kufitare me emrin e ri, do të vendosen nesër

para 6 muajve - Flaka

Ndryshimi i tabelave me emrin e ri kushtetues të shtetit do të fillojë nga kalimet kufitare. Jo zyrtarisht, në vendkalimi “Bogorodica” ka mbëri tashmë tabela me emrin e ri të vendit, por nuk dihet saktësisht...

Greqia i dërgoi notë verbale Maqedonisë, ndryshimet kushtetuese për emrin e ri mund të hynë në fuqi

para 6 muajve - Shenja

Greqia ia dërgoi Maqedonisë notën verbale me të cilën e informon se i ka plotësuar të gjitha obligimet që të mund Marrëveshja e Prespës të hyjë në fuqi. Pritet që Greqia ta t’i njoftojë edhe Kombet e Bashkuara,...

Greqia dorëzoi notën verbale, Marrëveshja e Prespës hyn në fuqi

para 6 muajve - Alsat-M

Greqia i dorëzoi notën verbale Maqedonisë. Përmes kësaj note Greqia informon se ka plotësuar obligimet e saja që të mund Marrëveshja e Prespës të hyjë në fuqi. Pritet që sonte në Gazetën Zyrtare të shpallet...

Gjatë kësaj jave dy anëtare të NATO-s do të ratifikojnë Protokollin për antarësimin e Maqedonisë në Aleancë

para 6 muajve - Flaka

Vetëm gjatë kësaj jave dy anëtare të NATO-s do të ratifikonin anëtarësimin e Maqedonisë në Aleancë. Nesër, ratifikimi pritet të kalojë në parlamentin slloven, ku po qendorn për vizitë kryetari i parlamentit,...

Largohet mbishkrimi "Qeveria e Republikës së Maqedonisë"

para 6 muajve - Gazeta Express

Mbishkrimi me shkronjat “Qeveria e Republikës së Maqedonisë” tanimë është mënjanuar nga objekti i qeverisë. Këto shkronja janë larguar me qëllim që të shtohet edhe fjala “e Veriut”, në pajtueshmëri me...

Hyn në fuqi marrëveshja e Prespës

para 6 muajve - Periskopi

Greqia i dorëzoi sot notën verbale Maqedonisë. Përmes kësaj note Greqia informon se ka plotësuar obligimet e saja që të mund Marrëveshja e Prespës të hyjë në fuqi.Pritet që sonte në Gazetën Zyrtare të...

Largohet mbishkrimi “Qeveria e Republikës së Maqedonisë”

para 6 muajve - Klan Kosova

Mbishkrimi me shkronjat “Qeveria e Republikës së Maqedonisë” tanimë është mënjanuar nga objekti i qeverisë, njofton Portalb.mk përcjellë Klan Kosova. Këto shkronja janë larguar me qëllim që të shtohet...

Hiqet mbishkrimi “Qeveria e Republikës së Maqedonisë”

para 6 muajve - Shekulli

Mbishkrimi me shkronjat “Qeveria e Republikës së Maqedonisë” tanimë është mënjanuar nga objekti i qeverisë. Këto shkronja janë larguar me qëllim që të shtohet edhe “E Veriut”, në pajtueshmëri me emrin...

Largohet mbishkrimi “Qeveria e Republikës së Maqedonisë”

para 6 muajve - TelegrafiMk

Mbishkrimi me shkronjat “Qeveria e Republikës së Maqedonisë” tanimë është mënjanuar nga objekti i qeverisë, njofton Portalb.mk përcjellë Klan Kosova. Këto shkronja janë larguar me qëllim që të shtohet...

Largohet mbishkrimi “Qeveria e Republikës së Maqedonisë”

para 6 muajve - Lajmi.net

Mbishkrimi me shkronjat “Qeveria e Republikës së Maqedonisë” tanimë është mënjanuar nga objekti i qeverisë. Këto shkronja janë larguar me qëllim që të shtohet edhe “E Veriut”, në pajtueshmëri me emrin...

Greqia dorëzoi notën verbale, Marrëveshja e Prespës hyn në fuqi

para 6 muajve - Flaka

Greqia i dorëzoi notën verbale Maqedonisë. Përmes kësaj note Greqia informon se ka plotësuar obligimet e saja që të mund Marrëveshja e Prespës të hyjë në fuqi. Pritet që sonte në Gazetën Zyrtare të shpallet...

Greqia dorëzoi notën verbale, Marrëveshja e Prespës hyn në fuqi

para 6 muajve - Tetova Sot

Greqia i dorëzoi notën verbale Maqedonisë. Përmes kësaj note Greqia informon se ka plotësuar obligimet e saja që të mund Marrëveshja e Prespës të hyjë në fuqi. Pritet që sonte në Gazetën Zyrtare të shpallet...

Në pritje të mbishkrimit të ri, nesër para Qeverisë solemnisht do të ngritët flamuri i NATO-s

para 6 muajve - Aktuale

Në ceremoninë solemne nesër do të ngritët flamuri i NATO-s para Qeverisë së Republikës së Maqedonisë e cila së shpejti do të bart emrin Republika Veriore e Maqedonisë. Në solemnitetin siç është njoftuar...

Greqia e dërgoi notën diplomatike: Hyn në fuqi Republika e Maqedonisë së Veriut

para 6 muajve - InfoMagazin

Greqia edhe zyrtarisht ka dërguar notë diplomatike ku e informon qeverinë tonë për ratifikimin e marrëveshjes së Prespës dhe protokollin për anëtarësim në NATO, përcjell Telma. “Do të dërgohet notë verbale...

Marrëveshja e Prespës hyn në fuqi

para 6 muajve - KosovaPress

Përmes kësaj note Greqia informon se ka plotësuar obligimet e saja që të mund Marrëveshja e Prespës të hyjë në fuqi. Pritet që sonte në Gazetën Zyrtare të shpallet data kur hyjnë në fuqi ndryshimet kushtetuese...

Largohet mbishkrimi i Qeverisë së RM-së, nesër ngritet flamuri i NATO-s

para 6 muajve - RTV 21

Nesër në mënyrë solemne do të ngritet flamuri i NATO-s Po bëhen përgatitje të përshpejtuara për ceremoninë që do të mbahet nesër para Qeverisë së Maqedonisë. Në mënyrë solemne, me ngritjen e flamurit të...

Greqia e dërgoi notën diplomatike: Hyn në fuqi Republika e Maqedonisë së Veriut

para 6 muajve - Ina

Greqia edhe zyrtarisht ka dërguar notë diplomatike ku e informon qeverinë tonë për ratifikimin e marrëveshjes së Prespës dhe protokollin për anëtarësim në NATO, përcjell Telma. “Do të dërgohet notë verbale...

Largohet mbishkrimi “Qeveria e Republikës së Maqedonisë”

para 6 muajve - Infokusi

Mbishkrimi me shkronjat “Qeveria e Republikës së Maqedonisë” tanimë është mënjanuar nga objekti i qeverisë maqedone. Këto shkronja janë larguar me qëllim që të shtohet edhe “E Veriut”, në pajtueshmëri...

Greqia zyrtarisht dërgon notën diplomatike

para 6 muajve - Telegrafi

Greqia edhe zyrtarisht ka dërguar notë diplomatike ku e informon qeverinë tonë për ratifikimin e marrëveshjes së Prespës dhe protokollin për anëtarësim në NATO, përcjell Telegrafi Maqedoni. Hapi tjetër...

LARGOHET MBISHKRIMI I QEVERISË SË RM-së NESËR NË MËNYRË SOLEMNE NGRITËT FLAMURI I NATO-s

para 6 muajve - TV21

Po bëhen përgatitje të përshpejtuara për ceremoninë që do të mbahet nesër para Qeverisë. Në mënyrë solemne, me ngritjen e flamurit të NATO-së, do të shënohet nënshkrimi i Protokollit aderues për anëtarësim...

ARRIJNË TABELAT E REJA, NË GREQI ME PASAPORTË, APO ME DOKUMENT SHTESË?

para 6 muajve - TV21

Tabelat në të cilat është shkruar emri i ri – Republika e Maqedonisë së Veriut, arritën në vendkalimet kufitare. Janë vendosur në Drejtorinë Doganore dhe presin që nota verbale të arrijë në Ministrinë...

Largohet mbishkrimi “Qeveria e Republikës së Maqedonisë”

para 6 muajve - Albinfo

Mbishkrimi me shkronjat “Qeveria e Republikës së Maqedonisë” tanimë është mënjanuar nga objekti i qeverisë, njofton Portalb.mk përcjellë albinfo.ch. Ky mbishkrim është larguar me qëllim që të shtohet edhe...

“VERIU” I SHTOHET MAQEDONISË NË TABELAT E INSTITUCIONEVE

para 6 muajve - KDPolitik

Maqedonia e Veriut dhe Greqia nga e hëna kanë nisur me zbatimin e Marrëveshjes së Prespës, raporton Radio Evropa e Lirë. Tabela e parë me emrin e ri Republika e Maqedonisë së Veriut ka mbërritur në vendkalimin...

Largohet mbishkrimi “Qeveria e Republikës së Maqedonisë”

para 6 muajve - Arbresh

Mbishkrimi me shkronjat “Qeveria e Republikës së Maqedonisë” tanimë është mënjanuar nga objekti i qeverisë. Këto shkronja janë larguar me qëllim që të shtohet edhe fjala “e Veriut”, në pajtueshmëri me...

Largohet mbishkrimi “Qeveria e Republikës së Maqedonisë”

para 6 muajve - Ekonomia Online

Mbishkrimi me shkronjat “Qeveria e Republikës së Maqedonisë” tanimë është mënjanuar nga objekti i qeverisë, njofton Portalb.mk përcjellë Klan Kosova. Këto shkronja janë larguar me qëllim që të shtohet...

Greqia zyrtarisht dërgon notën diplomatike

para 6 muajve - Arbresh

Greqia edhe zyrtarisht ka dërguar notë diplomatike ku e informon qeverinë tonë për ratifikimin e marrëveshjes së Prespës dhe protokollin për anëtarësim në NATO, përcjell Telegrafi Maqedoni. Hapi tjetër...

Nis heqja e mbishkrimeve me emrin Maqedoni

para 6 muajve - Gazeta e re

Maqedonia e Veriut dhe Greqia nga e hëna kanë nisur me zbatimin e Marrëveshjes së Prespës. Tabela e parë me emrin e ri Republika e Maqedonisë së Veriut ka mbërritur në vendkalimin kufitar Bogorodica me...

Komisioni Evropian brenda disa ditëve do të përdor emrin Republika e Maqedonisë së Veriut

para 6 muajve - InfoMagazin

Komisioni Evropian është duke përgatitur disa ditë para se të fillojë përdorin e emrit të ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”. Pas ratifikimit të Marrëveshjes së Prespës në Shkup dhe në Athinë, Komisioni...

Qeveria largoi mbishkrimin "Qeveria e Republikës së Maqedonisë"

para 6 muajve - Nezavisen

Marrëveshja e Prespës ka filluar të zabtohet edhe në praktikë. Në godinën e Qeverisë është larguar mbishkrimi „Qeveria e Republikës së Maqedonisë“ dhe në të njëjtën pritet të vendoset emri i ri “Qeveria...

Në objektin e Qeverisë nesër do të ngritet flamuri i NATO-s

para 6 muajve - Nezavisen

Nesër në objektin e Qeverisë do të ngritet falmuri i NATO-s me çka do të mbahet ceremoni solemne. Me rastin e ngjarjes, kryeministri Zoran Zaev, do të mbajë fjalim në oborrin e Qeverisë. Mbishkrimi me...

Tabela e parë me emrin e ri do të vendoset në pikën kufitare Maqedoni-Greqi

para 6 muajve - RTV 21

Tabela e parë me emrin “Republika e Maqedonisë së Veriut” pritet të vendoset në kalimin kufitar me Greqinë Në rrjetin social “Twitter” është publikuar një foto nga kufiri me Greqinë me emrin e ri të vendit,...

Nesër do të ngritet flamuri i NATO-s para Qeverisë së Maqedonisë

para 6 muajve - Telegrafi

Me në fillim në orën 11:00 nesër para Qeverisë do të mbahet ceremoni festive në kuadër të ngritjes së flamurit të NATO-së para Qeverisë së Maqedonisë. Kjo u njoftua sot nga konferenca e shtypit të qeverisë,...

Maqedonia heq simbolet shtetërore, përgatitet për emrin e ri

para 6 muajve - Gazeta Shqip

Autoritetet në Maqedoni kanë filluar heqjen e simboleve zyrtare nga ndërtesat e qeverisë për t’u përgatitur për emrin e saj të ri: Maqedonia Veriore. Shenjat e “Qeverisë së Republikës së Maqedonisë” u...

Shkup: hiqet “Maqedonia” nga ndërtesa e qeverisë

para 6 muajve - Te Sheshi

Pas heqjes së një gardhi rreth ndërtesës qeveritare në Shkup, në të njëjtën kohë është hequr dhe mbishkrimi “Qeveria e Republikës së Maqedonisë”, e cila duhet të zëvendësohet me të riun, “Qeveria e Republikës...

Qeveria bëhet gati për të vendosur tabelat me emrin e ri

para 6 muajve - Shenja

Përgatitjet e fundit për vendosjen e emrit të ri “Republika e Maqedonisë së Veriut” nëpër tabelat e pikave kufitare, hyrjeve të institucioneve si dhe tabelat e pikave konsullare diplomatike. E para e cila...

Flamuri i NATO-s nesër para ndërtesës së Qeverisë së Shkupit

para 6 muajve - Shprehja.com

Me fillim në ora 11:00 nesër para godinës së Qeverisë do të mbahet një ceremoni solemne me rastin e vendosjes së flamurit të NATO-s para Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, e cila së shpejti do të mbajë...

Flamuri i NATO-s nesër para ndërtesës së Qeverisë së Shkupit

para 6 muajve - Ina

Me fillim në ora 11:00 nesër para godinës së Qeverisë do të mbahet një ceremoni solemne me rastin e vendosjes së flamurit të NATO-s para Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, e cila së shpejti do të mbajë...

Qeveria largoi mbishkrimin “Qeveria e Republikës së Maqedonisë”

para 6 muajve - Alsat-M

“Qeveria e filloi edhe në praktikë zbatimin e Marrëveshjes së Prespës. Siç po e shihni, ndodhemi para godinës së Qeverisë, në të cilën tashmë nuk figuron mbishkrimi “Qeveria e Republikës së Maqedonisë”,...

Qeveria bjet gati për të vendosur tabelat me emrin e ri

para 6 muajve - Shenja

Përgatitjet e fundit për vendosjen e emrit të ri “Republika e Maqedonisë së Veriut” nëpër tabelat e pikave kufitare, hyrjeve të institucioneve si dhe tabelat e pikave konsullare diplomatike. E para e cila...

Largohet mbishkrimi “Qeveria e Republikës së Maqedonisë”

para 6 muajve - GazetaBlic

Qeveria e filloi edhe në praktikë zbatimin e Marrëveshjes së Prespës. Ajo sot ka hequr mbishkrimin “Qeveria e Republikës së Maqedonisë”, pasi në të do të vendoset emri i ri “Qeveria e Republikës së Maqedonisë...

Qeveria bjet gati për të vendosur tabelat me emrin e ri

para 6 muajve - Shenja

Përgatitjet e fundit për vendosjen e emrit të ri “Republika e Maqedonisë së Veriut” nëpër tabelat e pikave kufitare, hyrjeve të institucioneve si dhe tabelat e pikave konsullare diplomatike. E para e cila...

Nesër do të vendoset flamuri i NATO-s para ndërtesës së Qeverisë

para 6 muajve - Zhurnal

Shkup, 11 shkurt – Me fillim në ora 11:00 nesër para godinës së Qeverisë do të mbahet një ceremoni solemne me rastin e vendosjes së flamurit të NATO-s para Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, e cila...

Nis heqja e mbishkrimeve me emrin Maqedoni

para 6 muajve - Evropa e Lirë

Maqedonia e Veriut dhe Greqia nga e hëna kanë nisur me zbatimin e Marrëveshjes së Prespës. Tabela e parë me emrin e ri Republika e Maqedonisë së Veriut ka mbërritur në vendkalimin kufitar Bogorodica me...

Në objektin e Qeverisë nesër do të ngritet flamuri i NATO-s

para 6 muajve - Portalb

Nesër prej orës 11 në oborrin e Qeverisë do të mbahet ceremoni solemne me rastin e ngritjes së flamurit të NATO-s përpara objektit të Qeverisë së Maqedonisë e cila së shpejti do ta bartë emrin “Qeveria...

Nesër do të vendoset flamuri i NATO-s para ndërtesës së Qeverisë

para 6 muajve - Koha.mk

Shkup, 11 shkurt – Me fillim në ora 11:00 nesër para platosë së Qeverisë do të mbahet një ceremoni solemne me rastin e vendosjes së flamurit të NATO-s para Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, e cila...

Largohet mbishkrimi “Qeveria e Republikës së Maqedonisë”

para 6 muajve - Infokusi

Qeveria e filloi edhe në praktikë zbatimin e Marrëveshjes së Prespës. Ajo sot ka hequr mbishkrimin “Qeveria e Republikës së Maqedonisë”, pasi në të do të vendoset emri i ri “Qeveria e Republikës së Maqedonisë...

Nesër, flamuri i NATO-s para ndërtesës së Qeverisë së Shkupit

para 6 muajve - Tetova Sot

Me fillim në ora 11:00 nesër para godinës së Qeverisë do të mbahet një ceremoni solemne me rastin e vendosjes së flamurit të NATO-s para Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, e cila së shpejti do të mbajë...

Nesër, flamuri i NATO-s para ndërtesës së Qeverisë

para 6 muajve - Lajm

Me fillim në ora 11:00 nesër para godinës së Qeverisë do të mbahet një ceremoni solemne me rastin e vendosjes së flamurit të NATO-s para Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, e cila së shpejti do të mbajë...

Largohet emri “Qeveria e Republikës së Maqedonisë” nga objekti i Qeverisë

para 6 muajve - InfoMagazin

Mbishkrimi me shkronjat “Qeveria e Republikës së Maqedonisë” tanimë është mënjanuar nga objekti i qeverisë, njofton Portalb.mk. Këto shkronja janë larguar me qëllim që të shtohet edhe “E Veriut”, në pajtueshmëri...

Demolohet tabela e parë me emrin “Republika e Maqedonisë së Veriut”

para 6 muajve - Shprehja.com

Vetëm sa filloi të aplikohet vendosja e tabelave të reja me emrin e ri të shtetit, revolta te qytetarët doli në pah, ashtu që tabelat e reja ku shkruan Republika e Maqedonisë së Veriut u demoluan, transmeton...

Tabelat e reja në Maqedoninë e Veriut, mungon GJUHA SHQIPE!

para 6 muajve - InfoMagazin

Tabela e parë me emrin “Republika e Maqedonisë së Veriut” ka gjasa të vendoset sot në kalimin kufitar me Greqinë, “Evzoni” ose “Bogorodica”. Në rrjetin social “twitter” është publikuar një foto nga kufiri...

Godina qeveritare e gatshme për mbishkrimin “Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut”

para 6 muajve - Nezavisen

Pas marrjes  së Notës verbale me të cilën Athina sot do ta informojë Shkupin se janë ratifikuar Marrëveshja e Prespës dhe protokolli për anëtarësim në NATO, dhe përmbushja e të gjitha kushteve juridike...

KE brenda disa ditëve do të përdor emrin Republika e Maqedonisë së Veriut

para 6 muajve - Flaka

Komisioni Evropian është duke përgatitur disa ditë para se të fillojë përdorin e emrit të ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”. Pas ratifikimit të Marrëveshjes së Prespës në Shkup dhe në Athinë, Komisioni...

Tabela e parë me emrin “Republika e Maqedonisë së Veriut” sot në kufi me Greqinë

para 6 muajve - Koha.net

Tabela e parë me emrin “Republika e Maqedonisë së Veriut” ka gjasa të vendoset sot në kalimin kufitar me Greqinë, “Evzoni” ose “Bogorodica”. Në rrjetin social Twitter është publikuar një foto nga kufiri...

KE brenda disa ditëve do të përdor emrin Republika e Maqedonisë së Veriut

para 6 muajve - Lajm

Komisioni Evropian është duke përgatitur disa ditë para se të fillojë përdorin e emrit të ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”. Pas ratifikimit të Marrëveshjes së Prespës në Shkup dhe në Athinë, Komisioni...

Demolohet tabela e parë me emrin “Republika e Maqedonisë së Veriut”

para 6 muajve - Ina

Vetëm sa filloi të aplikohet vendosja e tabelave të reja me emrin e ri të shtetit, revolta te qytetarët doli në pah, ashtu që tabelat e reja ku shkruan Republika e Maqedonisë së Veriut u demoluan, transmeton...

Demolohet tabela e parë me emrin “Republika e Maqedonisë së Veriut”

para 6 muajve - Koha.mk

Shkup, 11 shkurt – Vetëm sa filloi të aplikohet vendosja e tabelave të reja me emrin e ri të shtetit, revolta te qytetarët doli në pah, ashtu që tabelat e reja ku shkruan Republika e Maqedonisë së Veriut...

Hiqet emri Qeveria e Republikës së Maqedonisë, pritet “Republika e Maqedonisë së Veriut”

para 6 muajve - Shenja

Zyrtarët e Qeverisë kanë hequr mbishkrimin – Qeveria e Republikës së Maqedonisë. Se nuk do të ketë më emër të vjetër, publiku mësoi këtë mëngjes duke parë që objekti është pa mbishkrimin e  vjetër. Në...

Largohet mbishkrimi “Qeveria e Republikës së Maqedonisë”

para 6 muajve - Gazeta e re

Qeveria e filloi edhe në praktikë zbatimin e Marrëveshjes së Prespës. Ajo sot ka hequr mbishkrimin “Qeveria e Republikës së Maqedonisë”, pasi në të do të vendoset emri i ri “Qeveria e Republikës së Maqedonisë...

Largohet mbishkrimi “Qeveria e Republikës së Maqedonisë”

para 6 muajve - Insajderi

Në afat prej shtatë ditësh edhe të gjitha institucionet tjera të vendit dhe përfaqësitë diplomatike do të duhet të vendosin mbishkrimin e ri të emrit “Republika e Maqedonisë së Veriut”. Para godinës kanë...

Largohet mbishkrimi “Qeveria e Republikës së Maqedonisë”

para 6 muajve - KosovaPress

Në afat prej shtatë ditësh edhe të gjitha institucionet tjera të vendit dhe përfaqësitë diplomatike do të duhet të vendosin mbishkrimin e ri të emrit “Republika e Maqedonisë së Veriut”. Para godinës kanë...

Godina qeveritare e gatshme për mbishkrimin “Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut”

para 6 muajve - Gazeta Express

Pas marrjes  së Notës verbale me të cilën Athina sot do ta informojë Shkupin se janë ratifikuar Marrëveshja e Prespës dhe protokolli për anëtarësim në NATO, dhe përmbushja e të gjitha kushteve juridike...

“Republika e Maqedonisë” shkon në histori – qytetarët të ndarë për emrin e ri

para 6 muajve - Lajm

Qeveria e para ka filluar me ndryshimin e emrit dhe i ka larguar të gjitha mbishkrimet me emrin Republika e Maqedonisë nga ndërtesa e saj ndërsa po punon për vendosjen e mbishkrimeve tjera me emrin e ri...

Demolohet tabela e parë me emrin “Republika e Maqedonisë së Veriut”

para 6 muajve - Flaka

Shkup, 11 shkurt – Vetëm sa filloi të aplikohet vendosja e tabelave të reja me emrin e ri të shtetit, revolta te qytetarët doli në pah, ashtu që tabelat e reja ku shkruan Republika e Maqedonisë së Veriut...

Shkarraviten mbishkrimet me emrin e ri Maqedonia e Veriut

para 6 muajve - InfoShqip

Pak qaste pasi janë vendosur mbishkrimet me emrin e ri të shtetit Republika e Maqedonisë së Veriut, të njëjtat janë shkarravitur deri më tani nga aktivistë të panjohur për organet e rendit, informon MEDIAL.MK...

Mbishkrimet me emrin e ri Maqedonia e Veriut-nacionalistët maqedon në aksion

para 6 muajve - Aktuale

Pak çaste pasi janë vendosur mbishkrimet me emrin e ri të shtetit Republika e Maqedonisë së Veriut, të njëjtat janë shkarravitur deri më tani nga aktivistë të panjohur për organet e rendit, informon MEDIAL.MK...

Historike, hiqet nga ndërtesa e Qeverisë emri i Maqedonisë

para 6 muajve - InfoShqip

Në ndërtesën e Qeverisë ka filluar heqja e mbishkrimeve dhe korrigjimi i tyre, duke i zëvendësuar me emrin e ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”. Ky veprim pason pas hyrjes në fuqi të plotë të Marrëveshjes...

Tabela e parë me emrin e ri do të vendoset në pikën kufitare Maqedoni-Greqi

para 6 muajve - TV21

Tabela e parë me emrin “Republika e Maqedonisë së Veriut” pritet të vendoset në kalimin kufitar me Greqinë. Në rrjetin social “twitter” është publikuar një foto nga kufiri me Greqinë me emrin e ri të vendit,...

Hiqet mbishkrimi “Qeveria e Republikës së Maqedonisë”

para 6 muajve - TV21

Largohet nga godina e qeverisë mbishkrimi i emrit tashmë të vjetër “Qeveria e Republikës së Maqedonisë”.  Së shpejt pritet të zëvendësohet me emrin e ri “Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut”....

Shkupi në pritje të “notës verbale” nga Athina

para 6 muajve - Indeks.mk

Greqia sot me notë verbale pritet ta njoftojë Republikën e Maqedonisë se janë tejkaluar të gjitha pengesat për dhënien fund të kontestit disa dekadash për emrin, ndërkaq Maqedonia në Gazetën Zyrtare duhet...

Tabela e parë me emrin “Republika e Maqedonisë së Veriut” ka gjasa të vendoset në “Evzoni” ose “Nëna e Zotit”

para 6 muajve - Alsat-M

Tabela e parë me emrin “Republika e Maqedonisë së Veriut” ka gjasa të vendoset sot në kalimin kufitar me Greqinë, “Evzoni” ose “Bogorodica”. Në rrjetin social “twitter” është publikuar një foto nga kufiri...

Largohet emri “Qeveria e Republikës së Maqedonisë” nga objekti i Qeverisë

para 6 muajve - Klan Kosova

Mbishkrimi me shkronjat “Qeveria e Republikës së Maqedonisë” tanimë është mënjanuar nga objekti i qeverisë, njofton Portalb.mk. Këto shkronja janë larguar me qëllim që të shtohet edhe “E Veriut”, në pajtueshmëri...

Tabela e parë me emrin “Republika e Maqedonisë së Veriut”, ja ku ka gjasa të vendoset

para 6 muajve - InfoShqip

Tabela e parë me emrin “Republika e Maqedonisë së Veriut” ka gjasa të vendoset sot në kalimin kufitar me Greqinë, “Evzoni” ose “Bogorodica”. Në rrjetin social “twitter” është publikuar një foto nga kufiri...

Shkupi sot e pret notën verbale nga Athina për Marrëveshjen e Prespës dhe Protokollin e NATO-s

para 6 muajve - Gazeta Express

Gjatë ditës së sotme, sipas paralajmërimeve të shefit alternativ të diplomacisë greke, Jorgos Katrugallos, pritet që Athina të dërgojë notë verbale deri te Shkupi, ku do të informojë se Greqia e ka ratifikuar...

Tabela e parë me emrin “Republika e Maqedonisë së Veriut” sot në kufi me Greqinë

para 6 muajve - Ekonomia Online

Tabela e parë me emrin “Republika e Maqedonisë së Veriut” ka gjasa të vendoset sot në kalimin kufitar me Greqinë, “Evzoni” ose “Bogorodica”. Në rrjetin social Twitter është publikuar një foto nga kufiri...

Tabela e parë me emrin e ri do të vendoset në pikën kufitare Maqedoni-Greqi

para 6 muajve - Flaka

Tabela e parë me emrin “Republika e Maqedonisë së Veriut” pritet të vendoset në kalimin kufitar me Greqinë. Në rrjetin social “twitter” është publikuar një foto nga kufiri me Greqinë me emrin e ri të vendit,...

Shkupi në pritje të “notës verbale” nga Athina

para 6 muajve - Alsat-M

Greqia sot me notë verbale pritet ta njoftojë Republikën e Maqedonisë se janë tejkaluar të gjitha pengesat për dhënien fund të kontestit disa dekadash për emrin, ndërkaq Maqedonia në Gazetën Zyrtare duhet...

“Qeveria e Republikës së Maqedonisë”, shkon në histori

para 6 muajve - Alsat-M

Largohet nga godina e qeverisë mbishkrimi” Qeveria e Republikës së Maqedonisë”, i njëjti pritet të zëvendësohet me “Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut”. Në ndërkohë përveç në Qeveri, ndër të...

KE brenda disa ditëve do të përdor emrin Republika e Maqedonisë së Veriut

para 6 muajve - Alsat-M

Komisioni Evropian është duke përgatitur disa ditë para se të fillojë përdorin e emrit të ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”. Pas ratifikimit të Marrëveshjes së Prespës në Shkup dhe në Athinë, Komisioni...

Largohet mbishkrimi “Qeveria e Republikës së Maqedonisë” nga ndërtesa qeveritare

para 6 muajve - Telegrafi

Mbishkrimi “Qeveria e Republikës së Maqedonisë” është larguar nga fasada e ndërtesës qeveritare dhe pritet të zëvendësohen me “Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut”. Sipas mediumeve maqedonase...

Shkupi në pritje të “notës verbale” nga Athina

para 6 muajve - Lajm

Greqia sot me notë verbale pritet ta njoftojë Republikën e Maqedonisë se janë tejkaluar të gjitha pengesat për dhënien fund të kontestit disa dekadash për emrin, ndërkaq Maqedonia në Gazetën Zyrtare duhet...

Është larguar mbishkrimi me shkronjat “Qeveria e Republikës së Maqedonisë”

para 6 muajve - Portalb

Mbishkrimi me shkronjat “Qeveria e Republikës së Maqedonisë” tanimë është mënjanuar nga objekti i qeverisë, njofton Portalb.mk . Këto shkronja janë larguar me qëllim që të shtohet edhe “E Veriut”, në pajtueshmëri...

KE-ja për disa ditë duhet të përdorë emrin e ri “Maqedonia e Veriut”

para 6 muajve - Iliria News

Komisioni Evropian po përgatitet për disa ditë të fillojë ta përdorë emrin e ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”, lajmëroi korrespondentja e MIA-s nga Brukseli. Pas do të dyja vendet e kanë ratifikuar...

Komisioni Evropian brenda disa ditëve do të përdorë emrin Maqedonia e Veriut

para 6 muajve - Aktuale

Komisioni Evropian është duke përgatitur disa ditë para se të fillojë përdorin e emrit të ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”. Pas ratifikimit të Marrëveshjes së Prespës në Shkup dhe në Athinë, Komisioni...

Mbishkrimi “Republika e Maqedonisë” hiqet nga fasada e Qeverisë

para 6 muajve - Koha.mk

Shkup 11 shkurt – Shkronjat “Qeveria e Republikës së Maqedonisë” nga fasada e ndërtesës së Qeverisë janë hequr me siguri gjatë natës që t’i bëhet vendi emrit të ri të shtetit Republika e Maqedonisë së...

Historike, hiqet emri Maqedoni nga ndërtesa e Qeverisë

para 6 muajve - Iliria News

Në ndërtesën e Qeverisë ka filluar heqja e mbishkrimeve dhe korrigjimi i tyre, duke i zëvendësuar me emrin e ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”. Ky veprim pason pas hyrjes në fuqi të plotë të Marrëveshjes së...

Historike, hiqet emri Maqedoni nga ndërtesa e Qeverisë

para 6 muajve - Alsat-M

Në ndërtesën e Qeverisë ka filluar heqja e mbishkrimeve dhe korrigjimi i tyre, duke i zëvendësuar me emrin e ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”. Ky veprim pason pas hyrjes në fuqi të plotë të Marrëveshjes...

Komisioni Evropian për disa ditë duhet ta përdorë emrin Maqedonia e Veriut

para 6 muajve - Telegrafi

Komisioni Evropian po përgatitet për disa ditë të fillojë ta përdorë emrin e ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”, njofton AIM. Pasi të dyja vendet e kanë ratifikuar marrëveshjen, Komisioni Evropian pret...

Tabela e parë me emrin “Republika e Maqedonisë së Veriut” ka gjasa të vendoset në “Evzoni” ose “Nëna e Zotit”

para 6 muajve - Lajm

Tabela e parë me emrin “Republika e Maqedonisë së Veriut” ka gjasa të vendoset sot në kalimin kufitar me Greqinë, “Evzoni” ose “Bogorodica”. Në rrjetin social “twitter” është publikuar një foto nga kufiri...

Hiqet emri Maqedoni nga ndërtesa e Qeverisë

para 6 muajve - Aktuale

Në ndërtesën e Qeverisë ka filluar heqja e mbishkrimeve dhe korrigjimi i tyre, duke i zëvendësuar me emrin e ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”. Ky veprim pason pas hyrjes në fuqi të plotë të Marrëveshjes...

KE-ja për disa ditë duhet të përdorë emrin e ri “Maqedonia e Veriut”

para 6 muajve - Koha.mk

Bruksel, 11 shkurt – Komisioni Evropian po përgatitet për disa ditë të fillojë ta përdorë emrin e ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”, lajmëroi korrespondentja e MIA-s nga Brukseli. Pas do të dyja vendet...

Komisioni Evropian për disa ditë do të fillojë ta përdor emrin “Republika e Maqedonisë së Veriut”

para 6 muajve - Portalb

Komisioni Evropian është duke u përgatitur që për disa ditë të fillojë ta shfrytëzojë emrin e ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”, njoftoi korrespondentja e MIA- s nga Brukseli, transmeton Portalb.mk....

“Qeveria e Republikës së Maqedonisë”, shkon në histori

para 6 muajve - Flaka

Largohet nga godina e qeverisë mbishkrimi” Qeveria e Republikës së Maqedonisë”, i njëjti pritet të zëvendësohet me “Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut”. Në ndërkohë përveç në Qeveri, ndër të...

Athina do ta informojë Shkupin për ratifikimin e Marrëveshjes dhe Protokollit për NATO

para 6 muajve - Koha.mk

Athinë, 11 shkurt – Athina sot pritet të dërgojë Notë verbale deri tek Shkup me të cilën do të informojë se Greqia e ka ratifikuar edhe Marrëveshjen e Prespës dhe Protokollin për anëtarësim në NATO, paralajmëroi...

Hiqen mbishkrimet në Qeveri, do të shkruhet emri i ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”

para 6 muajve - Lajmi.net

Shkronjat “Qeveria e Republikës së Maqedonisë” janë hequr nga fasada në hyrje të godinës. Ky veprim pason pas hyrjes në fuqi të plotë të Marrëveshjes së Prespës, pasi që Kuvendi grek i dha dritë jeshile...

Kalon në histori ‘Qeveria e Republikës së Maqedonisë’

para 6 muajve - InfoShqip

Në ndërtesën e Qeverisë ka filluar heqja e mbishkrimeve dhe korrigjimi i tyre, duke i zëvendësuar me emrin e ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”. Ky veprim pason pas hyrjes në fuqi të plotë të Marrëveshjes...

Historike, hiqet emri Maqedoni nga ndërtesa e Qeverisë

para 6 muajve - Albeu

Në ndërtesën e Qeverisë ka filluar heqja e mbishkrimeve dhe korrigjimi i tyre, duke i zëvendësuar me emrin e ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”. Ky veprim pason pas hyrjes në fuqi të plotë të Marrëveshjes...

KE-ja për disa ditë do përdorë emrin e ri “Maqedonia e Veriut”

para 6 muajve - Zhurnal

Bruksel, 11 shkurt - Komisioni Evropian po përgatitet për disa ditë të fillojë ta përdorë emrin e ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”. Pas do të dyja vendet e kanë ratifikuar marrëveshjen, Komisioni...

Shkarraviten mbishkrimet me emrin e ri Maqedonia e Veriut

para 6 muajve - Lajm

Pak qaste pasi janë vendosur mbishkrimet me emrin e ri të shtetit Republika e Maqedonisë së Veriut, të njëjtat janë shkarravitur deri më tani nga aktivistë të panjohur për organet e rendit, informon MEDIAL.MK...

Shkupi në pritje të “notës verbale” nga Athina

para 6 muajve - Tetova Sot

Greqia sot me notë verbale pritet ta njoftojë Republikën e Maqedonisë se janë tejkaluar të gjitha pengesat për dhënien fund të kontestit disa dekadash për emrin, ndërkaq Maqedonia në Gazetën Zyrtare duhet...

Athina do ta informojë Shkupin për ratifikimin e Marrëveshjes së Prespës dhe Protokollin për NATO

para 6 muajve - Zhurnal

Athinë, 11 shkurt - Athina sot pritet të dërgojë Notë verbale deri tek Shkup me të cilën do të informojë se Greqia e ka ratifikuar edhe Marrëveshjen e Prespës dhe Protokollin për anëtarësim në NATO, paralajmëroi...

Hiqen mbishkrimet në Qeveri, do të shkruhet emri i ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”

para 6 muajve - Gazeta Express

Në ndërtesën e Qeverisë ka filluar heqja e mbishkrimeve dhe korrigjimi i tyre, duke i zëvendësuar me emrin e ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”. Ky veprim pason pas hyrjes në fuqi të plotë të Marrëveshjes...

Hiqen mbishkrimet në Qeveri, do të shkruhet emri i ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”

para 6 muajve - Ina

Në ndërtesën e Qeverisë ka filluar heqja e mbishkrimeve dhe korrigjimi i tyre, duke i zëvendësuar me emrin e ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”. Ky veprim pason pas hyrjes në fuqi të plotë të Marrëveshjes...

Athina do ta informojë Shkupin për ratifikimin e Marrëveshjes së Prespës dhe Protokollin për NATO

para 6 muajve - Shprehja.com

Athina sot pritet të dërgojë Notë verbale deri tek Shkup me të cilën do të informojë se Greqia e ka ratifikuar edhe Marrëveshjen e Prespës dhe Protokollin për anëtarësim në NATO, paralajmëroi dje ministri...

Historike, hiqet emri Maqedoni nga ndërtesa e Qeverisë

para 6 muajve - Tetova Sot

Në ndërtesën e Qeverisë ka filluar heqja e mbishkrimeve dhe korrigjimi i tyre, duke i zëvendësuar me emrin e ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”. Ky veprim pason pas hyrjes në fuqi të plotë të Marrëveshjes...

Shkarraviten mbishkrimet me emrin e ri Maqedonia e Veriut

para 6 muajve - Tetova Sot

Pak qaste pasi janë vendosur mbishkrimet me emrin e ri të shtetit Republika e Maqedonisë së Veriut, të njëjtat janë shkarravitur deri më tani nga aktivistë të panjohur për organet e rendit, informon MEDIAL.MK...

Athina do ta informojë Shkupin për ratifikimin e Marrëveshjes së Prespës dhe Protokollin për NATO

para 6 muajve - Ina

Athina sot pritet të dërgojë Notë verbale deri tek Shkup me të cilën do të informojë se Greqia e ka ratifikuar edhe Marrëveshjen e Prespës dhe Protokollin për anëtarësim në NATO, paralajmëroi dje ministri...

Komisioni Evropian për disa ditë duhet ta përdorë emrin Maqedonia e Veriut

para 6 muajve - InfoMagazin

Komisioni Evropian po përgatitet për disa ditë të fillojë ta përdorë emrin e ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”, njofton AIM. Pasi të dyja vendet e kanë ratifikuar marrëveshjen, Komisioni Evropian pret...

Komisioni Evropian për disa ditë do të fillojë ta përdor emrin “Republika e Maqedonisë së Veriut”

para 6 muajve - Lajm

Komisioni Evropian është duke u përgatitur që për disa ditë të fillojë ta shfrytëzojë emrin e ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”, njoftoi korrespondentja e MIA-s nga Brukseli, transmeton Portalb.mk....

Shkupi sot e pret notën verbale nga Athina për Marrëveshjen e Prespës dhe Protokollin e NATO-s

para 6 muajve - Bota Press

Gjatë ditës së sotme, sipas paralajmërimeve të shefit alternativ të diplomacisë greke, Jorgos Katrugallos, pritet që Athina të dërgojë notë verbale deri te Shkupi, ku do të informojë se Greqia e ka ratifikuar...

Historike, hiqet emri Maqedoni nga ndërtesa e Qeverisë

para 6 muajve - Lajm

Në ndërtesën e Qeverisë ka filluar heqja e mbishkrimeve dhe korrigjimi i tyre, duke i zëvendësuar me emrin e ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”. Ky veprim pason pas hyrjes në fuqi të plotë të Marrëveshjes...

Emri i ri i shtetit, nisin ndryshimet. Edhe Komisioni Evropian po përgatitet

para 6 muajve - Flaka

Në ndërtesën e Qeverisë ka filluar heqja e mbishkrimeve dhe korrigjimi i tyre, duke i zëvendësuar me emrin e ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”. Ky veprim pason pas hyrjes në fuqi të plotë të Marrëveshjes...

Athina do ta informojë Shkupin për ratifikimin e Marrëveshjes së Prespës dhe Protokollin për NATO

para 6 muajve - Alsat-M

Athina sot pritet të dërgojë Notë verbale deri tek Shkup me të cilën do të informojë se Greqia e ka ratifikuar edhe Marrëveshjen e Prespës dhe Protokollin për anëtarësim në NATO, paralajmëroi dje ministri...

KE-ja për disa ditë do përdorë emrin e ri “Maqedonia e Veriut”

para 6 muajve - Tetova Sot

Komisioni Evropian po përgatitet për disa ditë të fillojë ta përdorë emrin e ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”. Pas do të dyja vendet e kanë ratifikuar marrëveshjen, Komisioni Evropian pret të përfundojnë...

Athina do ta informojë Shkupin për ratifikimin e Marrëveshjes së Prespës dhe Protokollin për NATO

para 6 muajve - Tetova Sot

Athina sot pritet të dërgojë Notë verbale deri tek Shkup me të cilën do të informojë se Greqia e ka ratifikuar edhe Marrëveshjen e Prespës dhe Protokollin për anëtarësim në NATO, paralajmëroi dje ministri...

Hiqen mbishkrimet në Qeveri, do të shkruhet emri i ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”

para 6 muajve - Gazeta Monitor

Në ndërtesën e Qeverisë ka filluar heqja e mbishkrimeve dhe korrigjimi i tyre, duke i zëvendësuar me emrin e ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”. Ky veprim pason pas hyrjes në fuqi të plotë të Marrëveshjes...

Me Maqedoninë e Veriut fitojnë të gjithë!

para 6 muajve - Shenja

Të gjithë ndjehen fitimtarë. Ndjehen fitimtarë perëndimorët, që përpjekjet e tyre nuk shkuan kot, por vendi u orientua qartë me fytyrë nga Perëndimi. Ndjehet fitimtare Greqia, e cila nuk shqetësohet me...

Komisioni Evropian brenda disa ditëve do të përdor emrin Maqedonia e Veriut

para 6 muajve - Shenja

Komisioni Evropian është duke përgatitur disa ditë para se të fillojë përdorin e  emrit të ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”. Pas ratifikimit të Marrëveshjes së Prespës në Shkup dhe në Athinë, Komisioni...

Sot pritet që Athina me notë verbale ta njoftojë Shkupin për dy ratifikimet

para 6 muajve - Flaka

Sot pritet që Athina me notë verbale ta njoftojë Shkupin se e ka ratifikuar Marrëveshjen e Prespës dhe protokollin për anëtarësim në NATO. Këtë e bëri të ditur ministri alternativ për Punë të Jashtme i...

Athina dërgon sot në Shkup njoftimin zyrtar për ratifikimin e protokollit dhe Marrëveshjes së Prespës

para 6 muajve - Shenja

Sot pritet që Athina me notë verbale ta njoftojë Shkupin se e ka ratifikuar Marrëveshjen e Prespës dhe protokollin për anëtarësim në NATO.  Këtë e bëri të ditur ministri alternativ për Punë të Jashtme...

Shkarraviten mbishkrimet me emrin e ri Maqedonia e Veriut

para 6 muajve - Fakti Ditor

Pak qaste pasi janë vendosur mbishkrimet me emrin e ri të shtetit Republika e Maqedonisë së Veriut, të njëjtat janë shkarravitur deri më tani nga aktivistë të panjohur për organet e rendit, informon MEDIAL.MK...

Athina do ta informojë Shkupin për ratifikimin e Marrëveshjes së Prespës dhe Protokollin për NATO

para 6 muajve - InfoMagazin

Athina sot pritet të dërgojë Notë verbale deri tek Shkup me të cilën do të informojë se Greqia e ka ratifikuar edhe Marrëveshjen e Prespës dhe Protokollin për anëtarësim në NATO, paralajmëroi dje ministri...

Athina do ta informojë Shkupin për ratifikimin e Marrëveshjes së Prespës dhe Protokollin për NATO

para 6 muajve - Lajm

Athina sot pritet të dërgojë Notë verbale deri tek Shkup me të cilën do të informojë se Greqia e ka ratifikuar edhe Marrëveshjen e Prespës dhe Protokollin për anëtarësim në NATO, paralajmëroi dje ministri...

Në objektet qeveritare ka filluar të shkruhet emri i ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”

para 6 muajve - Fakti Ditor

Në ndërtesën e Qeverisë ka filluar heqja e mbishkrimeve dhe korrigjimi i tyre, duke i zëvendësuar me emrin e ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”. Ky veprim pason pas hyrjes në fuqi të plotë të Marrëveshjes...

Hiqen mbishkrimet në Qeveri, do të shkruhet emri i ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”

para 6 muajve - Ekonomia Online

Shkronjat “Qeveria e Republikës së Maqedonisë” janë hequr nga fasada në hyrje të godinës. Ky veprim pason pas hyrjes në fuqi të plotë të Marrëveshjes së Prespës, pasi që Kuvendi grek i dha dritë jeshile...

"The Economist" Maqedonia nuk është shteti i vetëm që ka ndryshuar emrin, ja cili shtet i BE-së ndryshoi emrin në 2016

para 6 muajve - Zhurnal

Shkruan: "The Economist", ndërsa artikulli është përkthyer nga Agjencia e Lajmeve Zhurnal.mk Shkup, 10 shkurt - Historia na thotë se duhet vite derisa publiku të pranojë ndryshimin e emrit të një shteti,...

Tabela Republika e Maqedonisë së Veriut u vendos në Jug

para 6 muajve - TelegrafiMk

Tabela ku është shkruar Republika e Maqedonisë së Veriut tashmë është në vendkalimin kufitar në “Bogorodicë”, por ende nuk është vendosur. Gjatë ditës së nesërme pritet të nis ndryshimi i emrit duke filluar...

Athina, notë diplomatike Shkupit!

para 6 muajve - Koha.mk

Shkup, 10 shtator – Greqia do t’i dërgojë ditën e hënë një notë diplomatike Maqedonisë, për ta informuar mbi ratifikimin e Marrëveshjes së Prespës dhe protokollit të anëtarësimit në NATO. Lajmin e ka bërë...

Në vendkalimin Bogorodicë ndryshohet tabela me emrin e vendit, tashmë zyrtarisht ‘Maqedonia e Veriut’

para 6 muajve - Zhurnal

Gjevgjeli, 10 shkurt – Ashtu edhe si ishte lajmëruar ndryshimi i emrit ka nisur të aplikohet në vendkalimet kufitare. Tabela ku shkruhet Maqedonia e Veriut tashmë është ndryshuar në vendkalimin kufitar...

Tabela Republika e Maqedonisë së Veriut arriti në “Bogorodicë”

para 6 muajve - Telegrafi

Ndryshimi i emrit do të fillojë së pari nga vendkalimet kufitare të Maqedonisë. Tabela ku është shkruar Republika e Maqedonisë së Veriut tashmë është në vendkalimin kufitar në “Bogorodicë”, por ende nuk...

SHKRIMI/ Kur Soros sulmonte Greqinë për emrin e Maqedonisë: shfrenimi një vendi në BE dhe NATO

para 6 muajve - Te Sheshi

Këto ditë, morri fund një nga sagat më të stërzgjatura të post-komunizmit në Ballkan, përplasja mbi 20-vjeçare mes Greqisë e Maqedonisë në lidhje me emrin e kësaj të fundit. Shkupi vendosi ta ndryshojë...

Nesër Athina njofton Shkupin për ratifikimin e Protokollit

para 6 muajve - Shenja

Ministri alternativ për Punë të Jashtme i Greqisë, Georgios Katrougalos tha se Greqia të hënën me notë verbale do ta njoftojë Shkupin se e ka ratifikuar marrëveshjen e Prespës dhe protokollin për anëtarësim...

Të hënën Athina do të dërgojë notë verbale deri tek Shkupi

para 6 muajve - Nezavisen

Notë verbale që do të informojë se Greqia e ka ratifikuar edhe Marrëveshjen e Prespës dhe Protokollin për anëtarësimin në NATO, të hënën do të dërgojë Athina deri tek Shkupi, sipas ministrit alternativ...

MPJ filloi të përdorë emrin Republika e Maqedonisë Veriore

para 6 muajve - Aktuale

Pas plotësimit të të gjitha kërkesave ligjore për hyrjen në fuqi të marrëveshjes përfundimtare dhe ndryshimeve kushtetuese, Qeveria e Republikës së Maqedonisë do të publikojë datën e hyrjes në fuqi të...

Nesër Greqia dërgon në Maqedoni notën verbale për në NATO

para 6 muajve - Albeu

Nesër , Republika e Greqisë do të dërgojë në Republikën e Maqedonisë notë verbale se e ka ratifikuar Protokollin për anëtarësim në NATO, kështu ka bërë të ditur ministri i alternativ i Punëve të Jashtme...

Katrugalos: Nga e hëna fillojnë obligimet që dalin nga Marrëveshje e Prespës

para 6 muajve - Tetova Sot

Notë verbale që do të informojë se Greqia e ka ratifikuar edhe Marrëveshjen e Prespës dhe Protokollin për anëtarësimin në NATO, të hënën do të dërgojë Athina deri tek Shkupi, sipas ministrit alternativ...

Greqia nesër dërgon në Maqedoni notë verbale

para 6 muajve - Tetova Sot

Të hënën (nesër), Republika e Greqisë do të dërgojë në Republikën e Maqedonisë notë verbale se e ka ratifikuar Protokollin për anëtarësim në NATO, kështu ka bërë të ditur ministri i alternativ i Punëve...

Të hënën Athina do të dërgojë notë verbale në Shkup

para 6 muajve - Arbresh

Siç raportojnë nga AIM, sipas ministrit alternativ për Punë të Jashtme të Greqisë Georgios Katrougalos, Greqia me notë verbale Shkupin do ta njoftojë se ka ratifikuar marrëveshjen e Prespës dhe protokollin...

MPJ filloi të përdorë emrin Republika e Maqedonisë Veriore

para 6 muajve - Tetova Sot

Pas plotësimit të të gjitha kërkesave ligjore për hyrjen në fuqi të marrëveshjes përfundimtare dhe ndryshimeve kushtetuese, Qeveria e Republikës së Maqedonisë do të publikojë datën e hyrjes në fuqi të...

Athina nesër me notë verbale e njofton Shkupin për ratifikimin Marrëveshjes së Prespës dhe protokollit për NATO

para 6 muajve - Gazeta Express

Notë verbale që do të informojë se Greqia e ka ratifikuar edhe Marrëveshjen e Prespës dhe Protokollin për anëtarësimin në NATO, të hënën do të dërgojë Athina deri tek Shkupi, sipas ministrit alternativ...

Të hënën Athina do të dërgojë notë verbale në Shkup

para 6 muajve - TV21

Notë verbale që do të informojë se Greqia e ka ratifikuar edhe Marrëveshjen e Prespës dhe Protokollin për anëtarësimin në NATO, të hënën do të dërgojë Athina deri tek Shkupi, sipas ministrit alternativ...

Katrugalos: Nga e hëna fillojnë obligimet që dalin nga Marrëveshje e Prespës

para 6 muajve - Alsat-M

Notë verbale që do të informojë se Greqia e ka ratifikuar edhe Marrëveshjen e Prespës dhe Protokollin për anëtarësimin në NATO, të hënën do të dërgojë Athina deri tek Shkupi, sipas ministrit alternativ...

Greqia nesër dërgon në Maqedoni notë verbale

para 6 muajve - Aktuale

Të hënën (nesër), Republika e Greqisë do të dërgojë në Republikën e Maqedonisë notë verbale se e ka ratifikuar Protokollin për anëtarësim në NATO, kështu ka bërë të ditur ministri i alternativ i Punëve...

Greqia nesër do të dërgojë në Maqedoni notë verbale: Është ratifikuar Protokolli

para 6 muajve - Portalb

Të hënën (nesër), Republika e Greqisë do të dërgojë në Republikën e Maqedonisë notë verbale se e ka ratifikuar Protokollin për anëtarësim në NATO , kështu ka bërë të ditur ministri i alternativ i Punëve...

Greqia nesër dërgon në Maqedoni notë verbale

para 6 muajve - Klan Kosova

Të hënën (nesër), Republika e Greqisë do të dërgojë në Republikën e Maqedonisë notë verbale se e ka ratifikuar Protokollin për anëtarësim në NATO, kështu ka bërë të ditur ministri i alternativ i Punëve...

Të hënën Athina do të dërgojë notë verbale në Shkup

para 6 muajve - Zhurnal

Athinë, 10 shkurt - Ministri alternativ për Punë të Jashtme të Greqisë Georgios Katrougalos, Greqia me notë verbale Shkupin do ta njoftojë se ka ratifikuar marrëveshjen e Prespës dhe protokollin për anëtarësim...

Greqia nesër do të të dërgojë në Maqedoni notë verbale: Është ratifikuar Protokolli

para 6 muajve - Portalb

Të hënën (nesër), Republika e Greqisë do të dërgojë në Republikën e Maqedonisë notë verbale se e ka ratifikuar Protokollin për anëtarësim në NATO , kështu ka bërë të ditur ministri i alternativ i Punëve...

Të hënën Athina do të dërgojë notë verbale në Shkup

para 6 muajve - Koha.mk

Athinë, 10 shkurt – Notë verbale që do të informojë se Greqia e ka ratifikuar edhe Marrëveshjen e Prespës dhe Protokollin për anëtarësimin në NATO, të hënën do të dërgojë Athina deri tek Shkupi, sipas...

MPJ filloi të përdorë emrin Republika e Maqedonisë Veriore

para 6 muajve - Fakti Ditor

Pas plotësimit të të gjitha kërkesave ligjore për hyrjen në fuqi të marrëveshjes përfundimtare dhe ndryshimeve kushtetuese, Qeveria e Republikës së Maqedonisë do të publikojë datën e hyrjes në fuqi të...

Katrugalos: Nga e hëna fillojnë obligimet që dalin nga Marrëveshje e Prespës

para 6 muajve - Flaka

Notë verbale që do të informojë se Greqia e ka ratifikuar edhe Marrëveshjen e Prespës dhe Protokollin për anëtarësimin në NATO, të hënën do të dërgojë Athina deri tek Shkupi, sipas ministrit alternativ...

Të hënën Athina do të dërgojë notë verbale në Shkup

para 6 muajve - InfoShqip

Notë verbale që do të informojë se Greqia e ka ratifikuar edhe Marrëveshjen e Prespës dhe Protokollin për anëtarësimin në NATO, të hënën do të dërgojë Athina deri tek Shkupi, sipas ministrit alternativ...

Greqia nesër dërgon në Maqedoni notë verbale

para 6 muajve - Tetova Sot

Të hënën (nesër), Republika e Greqisë do të dërgojë në Republikën e Maqedonisë notë verbale se e ka ratifikuar Protokollin për anëtarësim në NATO, kështu ka bërë të ditur ministri i alternativ i Punëve...

Të hënën Athina do të dërgojë notë verbale në Shkup

para 6 muajve - Shenja

Ministri alternativ për Punë të Jashtme të Greqisë Georgios Katrougalos, Greqia me notë verbale Shkupin do ta njoftojë se ka ratifikuar marrëveshjen e Prespës dhe protokollin për anëtarësim në NATO, shkruan...

Të hënën Athina do të dërgojë notë verbale në Shkup

para 6 muajve - InfoMagazin

Siç raportojnë nga AIM, sipas ministrit alternativ për Punë të Jashtme të Greqisë Georgios Katrougalos, Greqia me notë verbale Shkupin do ta njoftojë se ka ratifikuar marrëveshjen e Prespës dhe protokollin...

Greqia nesër dërgon në Maqedoni notë verbale

para 6 muajve - Ekonomia Online

Të hënën (nesër), Republika e Greqisë do të dërgojë në Republikën e Maqedonisë notë verbale se e ka ratifikuar Protokollin për anëtarësim në NATO, kështu ka bërë të ditur ministri i alternativ i Punëve...

Një kapitull i ri për një Maqedoni “të re” të Veriut

para 6 muajve - Koha.mk

Maqedonia e ardhshme e Veriut dhe NATO nënshkruan një pakt “historik” që hap portën për anëtarësim të plotë në aleancë. Mund të jetë fillimi i një historie suksesi në Ballkanin Perëndimor Nga Boris GEORGIEVSKI...

NJË KAPITULL I RI PËR NJË MAQEDONI “TË RE” TË VERIUT

para 6 muajve - Gazeta Shqip

Maqedonia e ardhshme e Veriut dhe NATO nënshkruan një pakt “historik” që hap portën për anëtarësim të plotë në aleancë. Mund të jetë fillimi i një historie suksesi në Ballkanin Perëndimor, komenton Boris...

Një kapitull i ri për një Maqedoni “të re” të Veriut

para 6 muajve - InfoMagazin

Boris Georgievski/ Maqedonia e ardhshme e Veriut dhe NATO nënshkruan një pakt “historik” që hap portën për anëtarësim të plotë në aleancë. Mund të jetë fillimi i një historie suksesi në Ballkanin Perëndimor,...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK