http://kariera.mk

Punësimet familjare, Zaev: Dorëheqjet vlejnë edhe për BDI-në

para 6 muajve - TelegrafiMk

Vazhdon punësimi i të afërmve të zyrtarëve. Edhe më tej vendi më i preferuar për strehim është ELEM-i. Por sot kishte shkëndija mes kryeministrit Zoran Zaev dhe ministrit të ekonomisë Kreshnik Bekteshi...

Zyrtarët “zaptojnë” vendet e punës me paga të larta

para 6 muajve - Koha.mk

Shkup, 20 shkurt – Nuk kanë të ndalur punësimet e familjarëve të zyrtarëve qeveritar në institucionet që njihen për paga të majme dhe që nuk mund të punësohesh nëse nuk ke lidhje shumë të fortë. Dy kompanitë...

Punësimet familjare, Zaev: Dorëheqjet vlejnë edhe për BDI-në

para 6 muajve - Portalb

Vazhdon punësimi i të afërmve të zyrtarëve. Edhe më tej vendi më i preferuar për strehim është ELEM-i. Por sot kishte shkëndija mes kryeministrit Zoran Zaev dhe ministrit të ekonomisë Kreshnik Bekteshi,...

Nepotizmi, Zaev: Dorëheqjet vlejnë edhe për BDI-në

para 6 muajve - Alsat-M

Vazhdon punësimi i të afërmve të zyrtarëve. Edhe më tej vendi më i preferuar për strehim është ELEM-i. Por sot kishte shkëndija mes kryeministrit Zoran Zaev dhe ministrit të ekonomisë Kreshnik Bekteshi....

Nepotizmi, Zaev: Dorëheqjet vlejnë edhe për BDI-në

para 6 muajve - Ina

Vazhdon punësimi i të afërmve të zyrtarëve. Edhe më tej vendi më i preferuar për strehim është ELEM-i. Por sot kishte shkëndija mes kryeministrit Zoran Zaev dhe ministrit të ekonomisë Kreshnik Bekteshi....

Bekteshi dhe Nikollovski: Nuk kemi ndikuar në punësimin e familjarëve

para 6 muajve - InfoShqip

Ministrat nuk shohin asgjë të jashtëligjshme dhe të jashtëzakonshme në punësimin e të afërmve të tyre në ndërmarrje apo institucione publike. Në pyetjen e gazetarëve ndaj ministrit të ekonomisë, Kreshnik...

Bekteshi dhe Nikollovski: Nuk kemi ndikuar në punësimin e familjarëve

para 6 muajve - Flaka

Ministrat nuk shohin asgjë të jashtëligjshme dhe të jashtëzakonshme në punësimin e të afërmve të tyre në ndërmarrje apo institucione publike. Në pyetjen e gazetarëve ndaj ministrit të ekonomisë, Kreshnik...

Bekteshi nuk do të kërkojë nga motra dhe kunata e tij që të braktisin vendet e punës

para 6 muajve - Gazeta Express

Ministri i Ekonomisë i Maqedonisë së Veriut Kreshnik Bekteshi porositi se nuk ndjen përgjegjësi morale dhe nuk do të kërkojë nga motra e tij ta braktisë vendin e punës në SHA MEPSO, për shkak se nuk është...

Bekteshi nuk do të kërkojë nga motra e tij që të braktisë vendin e punës

para 6 muajve - Nezavisen

Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi porositi se nuk ndjen përgjegjësi morale dhe nuk do të kërkojë nga motra e tij ta braktisë vendin e punës në SHA MEPSO, për shkak se nuk është e punësuar në Ministrinë...

Nepotizmi, Zaev: Dorëheqjet vlejnë edhe për BDI-në

para 6 muajve - InfoShqip

Vazhdon punësimi i të afërmve të zyrtarëve. Edhe më tej vendi më i preferuar për strehim është ELEM-i. Por sot kishte shkëndija mes kryeministrit Zoran Zaev dhe ministrit të ekonomisë Kreshnik Bekteshi....

Bekteshi nuk do të kërkojë nga motra e tij që të braktisë vendin e punës

para 6 muajve - Zhurnal

Shkup, 20 shkurt - Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi porositi se nuk ndjen përgjegjësi morale dhe nuk do të kërkojë nga motra e tij ta braktisë vendin e punës në SHA MEPSO, për shkak se nuk është...

Bekteshi nuk do të kërkojë nga motra dhe kunata e tij që të braktisë vendin e punës

para 6 muajve - Koha.mk

Shkup, 20 shkurt – Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi porositi se nuk ndjen përgjegjësi morale dhe nuk do të kërkojë nga motra e tij ta braktisë vendin e punës në SHA MEPSO, për shkak se nuk është...

Nepotizmi, Zaev: Dorëheqjet vlejnë edhe për BDI-në

para 6 muajve - InfoMagazin

Vazhdon punësimi i të afërmve të zyrtarëve. Edhe më tej vendi më i preferuar për strehim është ELEM-i. Por sot kishte shkëndija mes kryeministrit Zoran Zaev dhe ministrit të ekonomisë Kreshnik Bekteshi....

Nepotizmi, Zaev: Dorëheqjet vlejnë edhe për BDI-në

para 6 muajve - Lajm

Vazhdon punësimi i të afërmve të zyrtarëve. Edhe më tej vendi më i preferuar për strehim është ELEM-i. Por sot kishte shkëndija mes kryeministrit Zoran Zaev dhe ministrit të ekonomisë Kreshnik Bekteshi....

Zaev: T’i jepet fund punësimit të familjarëve, nuk jemi si regjimi i mëparshëm

para 6 muajve - InfoMagazin

“Apeloj dhe kërkoj nga pushteti parlamentar, ai ekzekutiv, por edhe nga ai lokal, të korrigjohemi sepse unë nuk dua që të jemi të njejtë si ata të mëparshmit”. Kështu shprehet kryeministri i vendit Zoran...

Zaev: T’i jepet fund punësimit të familjarëve, nuk jemi si regjimi i mëparshëm

para 6 muajve - Fol

“Apeloj dhe kërkoj nga pushteti parlamentar, ai ekzekutiv, por edhe nga ai lokal, të korrigjohemi sepse unë nuk dua që të jemi të njejtë si ata të mëparshmit”. Kështu shprehet kryeministri i vendit Zoran...

Nepotizmi, Zaev: Dorëheqjet vlejnë edhe për BDI-në

para 6 muajve - Fol

Vazhdon punësimi i të afërmve të zyrtarëve. Edhe më tej vendi më i preferuar për strehim është ELEM-i. Por sot kishte shkëndija mes kryeministrit Zoran Zaev dhe ministrit të ekonomisë Kreshnik Bekteshi....

Zaev: T’i jepet fund punësimit të familjarëve, nuk jemi si regjimi i mëparshëm

para 6 muajve - Lajm

“Apeloj dhe kërkoj nga pushteti parlamentar, ai ekzekutiv, por edhe nga ai lokal, të korrigjohemi sepse unë nuk dua që të jemi të njejtë si ata të mëparshmit”. Kështu shprehet kryeministri i vendit Zoran...

Zaev: T’i jepet fund punësimit të familjarëve, nuk jemi si regjimi i mëparshëm

para 6 muajve - Shenja

“Apeloj dhe kërkoj nga pushteti parlamentar, ai ekzekutiv, por edhe nga ai lokal, të korrigjohemi sepse unë nuk dua që të jemi të njejtë si ata të mëparshmit”. Kështu shprehet kryeministri i vendit Zoran...

Bekteshi pas pyetjes për punësimin e motrës, pyet gazetarët: Pse juve punoni aty ku punoni?

para 6 muajve - Alsat-M

Siç nuk kam pasur ndikim në punësimin e motrës time, unë nuk duhet të ndikoj dhe të kërkoj nga motra ime që të tërhiqet apo jo nga puna, ka deklaruar sot ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, motra...

Franca dënon një bankë zvicerane me 3.7 miliardë euro për shkak të mashtrimit me taksa

para 6 muajve - Pa censure

Banka zvicerane “UBS” është ndëshkuar me 3.7 miliardë euro për shkak të mashtrimit me taksa, i cili ka prekur autoritetet franceze. Një gjykatë në Paris ka zbuluar se kjo bankë i ka ndihmuar në mënyrë...

Djali i Tahir Hanit dhe kunata e ministrit Bekteshi të punësuar në ELEM

para 6 muajve - Koha.mk

Shkup, 20 shkurt – Edhe Nazmi Hani, djali i zëvendës sekretarit të përgjithshëm të Qeverisë, Tahir Hani është punësuar në ELEM si referent në Filialin Treska. Lajmin sot personalisht e ka konfirmuar personalisht...

Bekteshi: Unë nuk e kam punësuar motrën time që t’i them të tërhiqet

para 6 muajve - Portalb

Ashtu siç nuk kam pasur ndikim gjatë punësimit të saj, unë nuk do të duhet që të kem ndikim dhe të kërkoj nga motra ime që të tërhiqet ose jo, deklaroi sot ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, motra...

Bekteshi: Unë nuk e kam punësuar motrën time, që ti kërkoj të heq dorë nga vendi i punës

para 6 muajve - Shprehja.com

Ministri i ekonomisë, Kreshnik Bekteshi ka theksuar se nuk do ti kërkoj motrës së tij të largohet nga vendi i punës, pas thirrjes së kryeministrit Zoran Zaev. “Nuk kam pasur asnjë ndikim gjatë punësimit...

Bekteshi: Unë nuk e kam punësuar motrën time, që ti kërkoj të heq dorë nga vendi i punës

para 6 muajve - Ina

Ministri i ekonomisë, Kreshnik Bekteshi ka theksuar se nuk do ti kërkoj motrës së tij të largohet nga vendi i punës, pas thirrjes së kryeministrit Zoran Zaev. “Nuk kam pasur asnjë ndikim gjatë punësimit...

Nepotizmi, Zaev: Dorëheqjet vlejnë edhe për BDI-në

para 6 muajve - Pa censure

Vazhdon punësimi i të afërmve të zyrtarëve. Edhe më tej vendi më i preferuar për strehim është ELEM-i. Por sot kishte shkëndija mes kryeministrit Zoran Zaev dhe ministrit të ekonomisë Kreshnik Bekteshi....

Bekteshi: Unë nuk e kam punësuar motrën time, që ti kërkoj të heq dorë nga vendi i punës

para 6 muajve - Tetova Sot

Ministri i ekonomisë, Kreshnik Bekteshi ka theksuar se nuk do ti kërkoj motrës së tij të largohet nga vendi i punës, pas thirrjes së kryeministrit Zoran Zaev. “Nuk kam pasur asnjë ndikim gjatë punësimit...

Ministri Bekteshi: Nuk ndikova për punësimin e motrës as nuk do të kërkoj largimin e saj

para 6 muajve - Shenja

Мinistri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, ka mohuar edhe një herë se ka ndikuar në punësimin e motrës së tij. Ai ka thënë sot se në bazë të kësaj logjike ai as nuk do të ndikojë që ajo të largohet nga puna....

Bekteshi: Unë nuk e kam punësuar motrën time, që ti kërkoj të heq dorë nga vendi i punës

para 6 muajve - Fakti Ditor

Ministri i ekonomisë, Kreshnik Bekteshi ka theksuar se nuk do ti kërkoj motrës së tij të largohet nga vendi i punës, pas thirrjes së kryeministrit Zoran Zaev. “Nuk kam pasur asnjë ndikim gjatë punësimit...

Bekteshi: Unë nuk e kam punësuar motrën time, që ti kërkoj të heq dorë nga vendi i punës

para 6 muajve - AlbPortali

Ministri i ekonomisë, Kreshnik Bekteshi ka theksuar se nuk do ti kërkoj motrës së tij të largohet nga vendi i punës, pas thirrjes së kryeministrit Zoran Zaev. “Nuk kam pasur asnjë ndikim gjatë punësimit...

Bekteshi: Unë nuk e kam punësuar motrën time që t’i them të tërhiqet

para 6 muajve - Lajm

Ashtu siç nuk kam pasur ndikim gjatë punësimit të saj, unë nuk do të duhet që të kem ndikim dhe të kërkoj nga motra ime që të tërhiqet ose jo, deklaroi sot ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, motra...

Kreshnik Bekteshi nuk merr përgjegjësi për punësimin e motrës në MEPSO,shfryhet me gazetarët që i bënë pyetje!

para 6 muajve - Pa censure

Siç nuk kam pasur ndikim në punësimin e motrës time, unë nuk duhet të ndikoj dhe të kërkoj nga motra ime që të tërhiqet apo jo nga puna, ka deklaruar sot ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, motra...

Bekteshi: Unë nuk e kam punësuar motrën time, që ti kërkoj të heq dorë nga vendi i punës

para 6 muajve - InfoMagazin

Ministri i ekonomisë, Kreshnik Bekteshi ka theksuar se nuk do ti kërkoj motrës së tij të largohet nga vendi i punës, pas thirrjes së kryeministrit Zoran Zaev. “Nuk kam pasur asnjë ndikim gjatë punësimit...

Dyshohet se edhe avokati keqpërdori 16 vjeçaren nga Drenasi !

para 6 muajve - Pa censure

Është privuar nga liria avokati i vajzës nga Drenasi e cila raportohet të jetë keqpërdorur fillimisht nga një mësimdhënës, pastaj nga polici hetues tek i cili viktima kishte shkuar për ta paraqitur rastin,...

Funksionari i lartë i Qeverisë nga BDI punëson djalin në ELEM

para 6 muajve - Pa censure

Edhe Nazmi Hani, i biri i zëvendëssekretarit të Qeverisë, Tahir Hani, u punësua në ELEM si referent në njësinë Treska. Lajmin për Alsat e konfirmoi personalisht Tahir Hani, por edhe nga vet kompania. ELEM...

Nepotizmi i funksionarëve të lartë për punësim vazhdon me të madhe, përsëri i përfshirë dhe ministri Bekteshi

para 6 muajve - Zhurnal

Shkup, 19 shkurt – Nepotizmi i ministrit të ekonomisë Kreshnik Bekteshi nuk ka të ndalur. Pas rehatimit të motrës së tij në kompaninë e fuqishme ELEM ai ka vazhduar të përdorë ‘pushtetin’ e tij për punësimin...

Nepotizmi, VMRO: Edhe një deputete e LSDM-së punësoi të motrën

para 6 muajve - Aktuale

Opozita maqedonase ka akuzuar sot për raste të reja të nepotizmit. Sipas VMRO-së, në vend që të tërhiqen ata që tashmë janë punësuar përmes lidhjeve familjare, edhe një deputete e LSDM-së ka punësuar motrën...

VMRO-DPMNE EDHE MË TEJ AKUZON PËR NEPOTIZËM, NËNA E KOSTADINOVIT DHE DJALI I MISOVSKIT JANË DORËHEQUR

para 6 muajve - TV21

Fanija Kostadinova, nëna e deputetit dhe zëdhënësit të LSDM-së, Kostadin Kostadinov-it, heq dorë nga vendi i punës në Regjistrin qendror në Strumicë, ku u punësua para pak kohe. Ajo më nuk punon atje edhe...

Funksionari i lartë i Qeverisë nga BDI punëson djalin në ELEM

para 6 muajve - Ina

Edhe Nazmi Hani, i biri i zëvendëssekretarit të Qeverisë, Tahir Hani, u punësua në ELEM si referent në njësinë Treska. Lajmin për Alsat e konfirmoi personalisht Tahir Hani, por edhe nga vet kompania. ELEM...

Funksionari i lartë i Qeverisë nga BDI punëson djalin në ELEM

para 6 muajve - Tetova Sot

Edhe Nazmi Hani, i biri i zëvendëssekretarit të Qeverisë, Tahir Hani, u punësua në ELEM si referent në njësinë Treska. Lajmin për Alsat e konfirmoi personalisht Tahir Hani, por edhe nga vet kompania. ELEM...

Nepotizmi, punësime të reja të zyrtarëve në pushtet

para 6 muajve - Alsat-M

Edhe Nazmi Hani, i biri i zëvendëssekretarit të Qeverisë, Tahir Hani, u punësua në ELEM si referent në njësinë Treska. Lajmin për Alsat e konfirmoi personalisht Tahir Hani, por edhe nga vet kompania. ELEM...

Funksionari i lartë i Qeverisë nga BDI punëson djalin në ELEM

para 6 muajve - Lajm

Edhe Nazmi Hani, i biri i zëvendëssekretarit të Qeverisë, Tahir Hani, u punësua në ELEM si referent në njësinë Treska. Lajmin për Alsat e konfirmoi personalisht Tahir Hani, por edhe nga vet kompania. ELEM...

Funksionari i lartë i Qeverisë nga BDI punëson djalin në ELEM

para 6 muajve - InfoShqip

Edhe Nazmi Hani, i biri i zëvendëssekretarit të Qeverisë, Tahir Hani, u punësua në ELEM si referent në njësinë Treska. Lajmin për Alsat e konfirmoi personalisht Tahir Hani, por edhe nga vet kompania. ELEM...

Funksionari i lartë i Qeverisë nga BDI punëson djalin në ELEM

para 6 muajve - Pa censure

Edhe Nazmi Hani, i biri i zëvendëssekretarit të Qeverisë, Tahir Hani, u punësua në ELEM si referent në njësinë Treska. Lajmin për Alsat e konfirmoi personalisht Tahir Hani, por edhe nga vet kompania. ELEM...

Pas reagimeve për nepotizëm, dorëhiqet nëna e deputetit

para 6 muajve - TelegrafiMk

Këtë e ka konfirmuar djali i saj, Konstadinov duke shpresuar se të njëjtin veprim do ta ndjekin edhe funksionarët e tjerë në shtet. Këtë e ka konfirmuar djali i saj, Konstadinov duke shpresuar se të njëjtin...

Nëna e Kostadinovit nga LSDM-ja do të japë dorëheqje nga vendi i punës

para 6 muajve - Portalb

Zëdhënësi i LSDM-së, Kostadin Kostadinov deklaroi se nëna e tij Fanija Kostadinova do të tërhiqet nga vendi i punës, transmeton Portalb.mk. Ai tha se punësimi i saj është bërë në mënyrë ligjore, por tërheqja...

Nëna e deputet Kostadinov jep dorëheqje

para 6 muajve - TV21

Fanija Kostadinova, nëna e deputetit dhe zëdhënësit të LSDM-së Kostandin Kostadinov, do të tërhiqet nga vendi i punës. Ajo ka qenë e punësuar në Regjistrin Qendror në Strumicë. Ndërkaq dorëheqja vjen pas...

Nepotizmi, VMRO: Edhe një deputete e LSDM-së punësoi të motrën

para 6 muajve - Fakti Ditor

Opozita maqedonase ka akuzuar sot për raste të reja të nepotizmit. Sipas VMRO-së, në vend që të tërhiqen ata që tashmë janë punësuar përmes lidhjeve familjare, edhe një deputete e LSDM-së ka punësuar motrën...

Nepotizmi, VMRO: Edhe një deputete e LSDM-së punësoi të motrën

para 6 muajve - AlbPortali

Opozita maqedonase ka akuzuar sot për raste të reja të nepotizmit. Sipas VMRO-së, në vend që të tërhiqen ata që tashmë janë punësuar përmes lidhjeve familjare, edhe një deputete e LSDM-së ka punësuar motrën...

Nepotizmi, punësime të reja të zyrtarëve të BDI-së

para 6 muajve - InfoMagazin

Edhe Nazmi Hani, i biri i zëvendëssekretarit të Qeverisë, Tahir Hani, u punësua në ELEM si referent në njësinë Treska. Lajmin për Alsat e konfirmoi personalisht Tahir Hani, por edhe nga vet kompania. ELEM...

Nepotizmi, VMRO: Edhe një deputete e LSDM-së punësoi të motrën

para 6 muajve - Pa censure

Opozita maqedonase ka akuzuar sot për raste të reja të nepotizmit. Sipas VMRO-së, në vend që të tërhiqen ata që tashmë janë punësuar përmes lidhjeve familjare, edhe një deputete e LSDM-së ka punësuar motrën...

Nëna e Kostadin Kostadinovit jep dorëheqje nga vendi i punës

para 6 muajve - Zhurnal

Shkup, 19 shkurt - Nëna e Kostadin Kostadinovit, zëdhënësit të LSDM-së, do të dorëhiqet nga posti i saj në Regjistrin Qendror në Strumicë. Kostadinov thotë se në këtë rast nuk ka asgjë të paligjshme por...

Nëna e Kostadin Kostadinovit jep dorëheqje nga vendi i punës

para 6 muajve - Alsat-M

Nëna e Kostadin Kostadinovit, zëdhënësit të LSDM-së, do të dorëhiqet nga posti i saj në Regjistrin Qendror në Strumicë. Kostadinov thotë se në këtë rast nuk ka asgjë të paligjshme por se nëna e tij po...

Pas reagimeve për nepotizëm, dorëhiqet nëna e deputetit

para 6 muajve - Flaka

Nëna e deputetit të LSDM-së, Konsadin Konstadinov do të jep dorëheqje nga posti i saj në Regjistrin Qendror në Strumicë. Këtë e ka konfirmuar djali i saj, Konstadinov duke shpresuar se të njëjtin veprim...

Nëna e Kostadin Kostadinovit jep dorëheqje nga vendi i punës

para 6 muajve - Lajm

Nëna e Kostadin Kostadinovit, zëdhënësit të LSDM-së, do të dorëhiqet nga posti i saj në Regjistrin Qendror në Strumicë. Kostadinov thotë se në këtë rast nuk ka asgjë të paligjshme por se nëna e tij po...

Ministri i shëndetësisë e trajton babain e tij nëpër spitale private !

para 6 muajve - Pa censure

Ministri i shëndetësisë, Venko Filipçe e ka dërguar babain e tij për trajtim në një spital privat në Shkup, për vendosjen e një stenti për shkak të problemeve kardiovaskulare. Për këtë, ministri Filipçe...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK