http://kariera.mk

Bytyqi: Ia dhamë një javë SBASHK-ut që të vijë me oferta konkrete, por jo të parealizueshme

para 3 muajve - Klan Kosova

Kanë kaluar dy muaj prej kur Ministria e Arsimit dhe SBASHK-u nuk po arrijnë të gjejnë një konsensus për zëvendësimin e orëve të humbura në grevën trejavëshe të mësimdhënësve. Ministri i Arsimit, Shyqiri...

Jasharaj: Çfarë vlere do të kishte greva nëse do të kompensoheshin orët e humbura?

para 3 muajve - Klan Kosova

Kanë kaluar dy muaj prej kur Ministria e Arsimit dhe SBASHK-u nuk po e arrijnë një marrëveshje për zëvendësimin e orëve të humbura në grevën trejavëshe të mësimdhënësve. Kryetari i SBASHK-ut, Rrahman Jasharaj,...

Bytyqi: Ia dhamë një javë SBASHK-ut që të vijë me oferta konkrete, por jo të parealizueshme

para 3 muajve - Klan Kosova

Kanë kaluar dy muaj prej kur Ministria e Arsimit dhe SBASHK-u nuk po arrijnë të gjejnë një konsensus për zëvendësimin e orëve të humbura në grevën trejavëshe të mësimdhënësve. Ministri i Arsimit, Shyqiri...

Jasharaj: Vendimi për moskompensim të orëve është i mësimdhënësve, jo i imi

para 3 muajve - Lajmi.net

Kryetari i SBASHK-ut, Rrahaman Jasharaj, ka thënë se vendimi për të mos i kompensuar orët e humbura të mësimit gjatë grevës në arsim nuk është i tij – por i mësimdhënësve. Ai këto komente i ka bërë në...

Jasharaj: Vendimi për moskompensim të orëve të humbura është i mësimdhënësve, jo i imi

para 3 muajve - Klan Kosova

Kryetari i SBASHK-ut, Rrahaman Jasharaj, ka thënë se vendimi për të mos i kompensuar orët e humbura të mësimit gjatë grevës në arsim nuk është i tij – por i mësimdhënësve. Ai këto komente i ka bërë në...

Bytyqi: I dhamë një javë kohë SBASHK-ut që të vijë me oferta konkrete, por jo të parealizueshme

para 3 muajve - Klan Kosova

Kanë kaluar dy muaj prej kur Ministria e Arsimit dhe SBASHK-u nuk po arrijnë të gjejnë një konsensus për zëvendësimin e orëve të humbura në grevën trejavëshe të mësimdhënësve. Ministri i Arsimit, Shyqiri...

Bytyqi: I dhamë një javë kohë SBASHK-u që të vijë me oferta konkrete, por jo të parealizueshme

para 3 muajve - Klan Kosova

Kanë kaluar dy muaj prej kur Ministria e Arsimit dhe SBASHK-u nuk po arrijnë të gjejnë një konsensus për zëvendësimin e orëve të humbura në grevën trejavëshe të mësimdhënësve. Ministri i Arsimit, Shyqiri...

Ministri Bytyqi: Nuk do të lejojmë që SBASHK-u të bëhet institucion paralel i MASHT-it

para 3 muajve - Klan Kosova

Ministri i Arsimit, Shyqiri Bytyqi, duke iu referuar SBASHK-ut ka thënë se në asnjë mënyrë nuk do të lejohet krijimi i institucioneve paralele pasi që në këtë mënyrë vendi do të futej në një rrugë pa krye....

SBASHK-u nuk tërhiqet: Ky është kushti për zëvendësimin e orëve të humbura

para 3 muajve - GazetaBlic

Kanë kaluar dy muaj prej kur Ministria e Arsimit dhe SBASHK-u nuk po e arrijnë një marrëveshje për zëvendësimin e orëve të humbura në grevën trejavëshe të mësimdhënësve. Kryetari i SBASHK-ut, Rrahman Jasharaj,...

Bytyqi: Nuk do të lejojmë që SBASHK-u të bëhet institucion paralel i MASHT-it

para 3 muajve - GazetaBlic

Ministri i Arsimit, Shyqiri Bytyqi, duke iu referuar SBASHK-ut ka thënë se në asnjë mënyrë nuk do të lejohet krijimi i institucioneve paralele pasi që në këtë mënyrë vendi do të futej në një rrugë pa krye....

Jasharaj: Çfarë vlere do të kishte greva nëse do të kompensoheshin orët e humbura?

para 3 muajve - Klan Kosova

Kanë kaluar dy muaj prej kur Ministria e Arsimit dhe SBASHK-u nuk po e arrijnë një marrëveshje për zëvendësimin e orëve të humbura në grevën trejavëshe të mësimdhënësve. Kryetari i SBASHK-ut, Rrahman Jasharaj,...

Ҫfarë po ndodh me orët e humbura në arsim, flet sërish Kryetari i SBASHK-ut

para 3 muajve - OraInfo

Orët e humbura nga greva në arsim, po vazhdojnë të jenë temë shumë e diskutuar. Kanë kaluar dy muaj prej kur Ministria e Arsimit dhe SBASHK-u nuk po e arrijnë një marrvëeshje për zëvendësimin e orëve të...

Jasharaj: Çfarë vlere do të kishte greva nëse kompensohen orët e humbura?

para 3 muajve - Klan Kosova

Kanë kaluar dy muaj prej kur Ministria e Arsimit dhe SBASHK-u nuk po e arrijnë një marrvëeshje për zëvendësimin e orëve të humbura në grevën trejavëshe të mësimdhënësve. Kryetari i SBASHK-ut, Rrahman Jasharaj,...

SBAShK sqaron pse e la takimin me DKA-të dhe MAShT-in

para 3 muajve - Kallxo

Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë ka reaguar pas vendimit të MAShT për bartjen e përgjegjësive te drejtoritë komunale të arsimit (DKA) për kompensimin e orëve të humbura. SBAShK,...

Jasharaj: Vendimi për moskompensim të orëve është i mësimdhënësve, jo i imi

para 3 muajve - Gazeta Monitor

Kryetari i SBASHK-ut, Rrahaman Jasharaj, ka thënë se vendimi për të mos i kompensuar orët e humbura të mësimit gjatë grevës në arsim nuk është i tij – por i mësimdhënësve. Ai këto komente i ka bërë në...

Jasharaj: Vendimi për moskompensim të orëve është i mësimdhënësve, jo i imi

para 3 muajve - Gazeta Observer

Kryetari i SBASHK-ut, Rrahaman Jasharaj, ka thënë se vendimi për të mos i kompensuar orët e humbura të mësimit gjatë grevës në arsim nuk është i tij – por i mësimdhënësve. Ai këto komente i ka bërë në...

SBASHK-u nuk tërhiqet: Ky është kushti për zëvendësimin e orëve të humbura

para 3 muajve - Bota Press

Kanë kaluar dy muaj prej kur Ministria e Arsimit dhe SBASHK-u nuk po e arrijnë një marrëveshje për zëvendësimin e orëve të humbura në grevën trejavëshe të mësimdhënësve.Kryetari i SBASHK-ut, Rrahman Jasharaj,...

Këshilli i Prindërve skeptik për aftësinë e DKA-ve për kompensimin e orëve

para 3 muajve - Kallxo

Këshilli i Prindërve të Kosovës është shprehur skeptik për zëvendësimin e orëve të humbura , pasi Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë ia barti sot përgjegjësinë DKA-ve. Kryetari i këtij këshilli,...

Jasharaj: Çfarë vlere do të kishte greva nëse do të kompensoheshin orët e humbura

para 3 muajve - Gazeta Monitor

Kanë kaluar dy muaj prej kur Ministria e Arsimit dhe SBASHK’u nuk po e arrijnë një marrëveshje për zëvendësimin e orëve të humbura në grevën trejavëshe të mësimdhënësve. Kryetari i SBASHK’ut, Rrahman Jasharaj,...

Bytyqi: Nuk do të lejojmë që SBAShK-u të bëhet institucion paralel i MAShT-it

para 3 muajve - Ekonomia Online

Ministri i Arsimit, Shyqiri Bytyqi, duke iu referuar SBASHK-ut ka thënë se në asnjë mënyrë nuk do të lejohet krijimi i institucioneve paralele pasi që në këtë mënyrë vendi do të futej në një rrugë pa krye....

Jasharaj insiston, nuk duhet të ketë kompensim të orëve

para 3 muajve - Insajderi

Kryetari i SBASHK-ut, Rrahman Jasharaj, ka thënë se po të ndodhte një situatë e tillë kudo në botë, orët e humbura nuk do të zëvendësoheshin. “Nëse do të ishim në cilin do shtet të botës nuk do të flitej...

Jasharaj: Çfarë vlere do të kishte greva nëse do të kompensoheshin orët e humbura?

para 3 muajve - Ekonomia Online

Kanë kaluar dy muaj prej kur Ministria e Arsimit dhe SBASHK-u nuk po e arrijnë një marrvëeshje për zëvendësimin e orëve të humbura në grevën trejavëshe të mësimdhënësve. Kryetari i SBASHK-ut, Rrahman Jasharaj,...

SBASHK: Asgjë nga takimi i sotëm në MASHT

para 3 muajve - GazetaBlic

Nuk arrihet asnjë rezultat nga takimi i sotëm në MASHT Në takimin e thirrur nga Ministri i MASHT, Shyqiri Bytyqi ishin të pranishëm shumica e drejtorëve të Drejtorive Arsimore , përfaqësuesit e SBASHK-ut...

KMDLJ: SBAShKU nuk kishte arsye ta lëshojë takimin para kohe!

para 3 muajve - Medial

Në takimin e mbajtur sot midis MASHT-it, SBASHK-ut, Drejtorëve komunalë të Arsimit dhe Këshillit të Prindërve në përpjekje për të gjetur një zgjidhje për kompensimin e orëve të humbura, në këtë takim ishte...

SBASHK: Asgjë nga takimi i sotëm në MASHT

para 3 muajve - GazetaBlic

Nuk arrihet asnjë rezultat nga takimi i sotëm në MASHT Në takimin e thirrur nga Ministri i MASHT, Shyqiri Bytyqi ishin të pranishëm shumica e drejtorëve të Drejtorive Arsimore , përfaqësuesit e SBASHK-ut...

Info Magazine: Ballafaqimi në mes të Shyqiri Bytyqit dhe Rrahman Jasharajt

para 3 muajve - Klan Kosova

Çështja e kompensimit të orëve të humbura gjatë grevës në arsim do të ballafaqojë sot në studion e Info Magazine në Klan Kosova, ministrin e Arsimit, Shyqiri Bytyqi dhe kryetarin e SBASHK-ut, Rrahman Jasharaj....

Sipas KMDLNJ-së, SBASHK-u nuk kishte arsye ta braktisë takimin para kohe

para 3 muajve - Koha.net

KMDLNJ përmes një komunikate për media ka reaguar ndaj largimit të përfaqësuesve të SBASHK-ut para kohës nga takimi, ku po diskutohej për të gjetur një zgjidhje për kompensimin e orëve të humbura. Në takimin...

KMDLNj: SBASHK-u nuk kishte arsye ta lëshojë takimin para kohe

para 3 muajve - Klan Kosova

Sot u mbajt një takim midis MASHT-it, SBASHK-ut, Drejtorëve komunalë të Arsimit dhe Këshillit të Prindërve në përpjekje për të gjetur një zgjidhje për kompensimin e orëve të humbura. Në këtë takim ishte...

DKA-të pajtohen për plan të ri për zëvendësimin e orëve të humbura

para 3 muajve - Gazeta Monitor

Drejtorët e Drejtorive Komunale të Arsimit janë pajtuar për zëvendësimin e orëve të humbura gjatë grevës. Përmes një komunikate MASHT njofton se në takim morën pjesë drejtorët komunalë të Arsimit, Ministrit...

KMDLNJ: SBASHK nuk kishte arsye ta braktisë takimin para kohe

para 3 muajve - GazetaBlic

KMDLNJ përmes një komunikate për media ka reaguar ndaj largimit të përfaqësuesve të SBASHK-ut para kohës nga takimi, ku po diskutohej për të gjetur një zgjidhje për kompensimin e orëve të humbura. Në takimin...

DKA-të pajtohen për plan të ri për zëvendësimin e orëve të humbura

para 3 muajve - Insajderi

Drejtorët e Drejtorive Komunale të Arsimit janë pajtuar për zëvendësimin e orëve të humbura gjatë grevës. Përmes një komunikate MASHT njofton se në takim morën pjesë drejtorët komunalë të Arsimit, Ministrit...

KMDLNj tregon arsyen pse përfaqësuesit e SBAShK-ut e lëshuan takimin

para 3 muajve - RTV 21

Reagimi i KMDLNj Sot është mbajtur një takim mes përfaqësuesve të Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT), Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës, Drejtorëve komunalë...

Bytyqi: Orët e humbura do të kompensohen edhe pa mbështetjen e SBASHK-ut

para 3 muajve - Klan Kosova

Ministri i Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT), Shyqiri Bytyqi tha se orët e humbur gjatë grevës do të kompensohen. Bytyqi pas takimit në mes MAShT-it, SBAShK-ut dhe DKA-ve për kompensimin e orëve...

MAShT ia lë në dorë DKA-ve kompensimin e orëve të grevës

para 3 muajve - Kallxo

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë ka vendosur që zëvendësimin e orëve të humbura gjatë grevës tri javëshe të mësimdhënësve t’ia lë në duar Drejtorive Komunale të Arsimit. “Në pajtim me gjithë...

DKA-të pajtohen për plan të ri për zëvendësimin e orëve të humbura

para 3 muajve - GazetaBlic

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, gjatë një takimi me drejtorët komunalë të arsimit, ku të pranishëm kanë qenë edhe përfaqësuesit e SBASHK-ut, BSPK-së dhe KMDLNJ-së, ka diskutuar...

Zëvendësimi i orëve: MASHT-i thotë po, SBAShK-u jo

para 3 muajve - RTV 21

Takimi i Bytyqit me drejtorët komunalë të arsimit Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, gjatë një takimi me drejtorët komunalë të arsimit, ku të pranishëm kanë qenë edhe përfaqësuesit...

KMDLNJ: SBASHK nuk kishte arsye ta braktisë takimin para kohe

para 3 muajve - Infokusi

KMDLNJ përmes një komunikate për media ka reaguar ndaj largimit të përfaqësuesve të SBASHK-ut para kohës nga takimi, ku po diskutohej për të gjetur një zgjidhje për kompensimin e orëve të humbura. Në takimin...

SBASHK-u lëshon mbledhjen ku po diskutohetë për orët e humbura

para 3 muajve - OraInfo

Mospajtime për orët e humbura, Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës lëshon mbledhjen. SBAShK ka lëshuar sallën ku ka qenë takimi 2 orësh në mes MAShT-it, SBAShK-ut dhe DKA-ve për të ardhur...

Bytyqi: Marrëveshje me drejtorët e Arsimit që të zëvendësohen orët e humbura

para 3 muajve - Lajmi.net

Ministri i Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT), Shyqiri Bytyqi tha se orët e humbur gjatë grevës do të kompensohen. Bytyqi pas takimit në mes MASHT-it, SBASHK-ut dhe DKA-ve për kompensimin e orëve...

Bytyqi: Marrëveshje me drejtorët e Arsimit që të zëvendësohen orët e humbura

para 3 muajve - Koha.net

Ministri i Arsimit, Shyqiri Bytyqi pas takimit me drejtorët komunal të arsimit ka thënë se janë marrë vesh për zëvendësimin e orëve të humbura gjatë grevës. “Në pajtim me të gjithë drejtorët komunal të...

Mospajtime për orët e humbura, SBASHK-u lëshon mbledhjen

para 3 muajve - Lajmi.net

Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBASHK) ka lëshuar sallën ku ka qenë takimi 2 orësh në mes MAShT-it, SBASHK-ut dhe DKA-ve për të ardhur në një vendim final për kompensimin e orëve...

Jasharaj demanton dhe kritikon KMDLNJ’në: Ja pse e lëshuam takimin me MASHT’in

para 3 muajve - Periskopi

Sindikata për Arsim, Shkencë dhe Kulturë sot lëshoi në gjysmë takimin që po mbante me MASHT’in, lidhur me vendimin e kompensimit të orëve të humbura mësimore gjatë grevës. KMDLNJ doli me një komunikatë...

Mospajtime për orët e humbura, SBAShK-u lëshon mbledhjen

para 3 muajve - Klan Kosova

Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBAShK) ka lëshuar sallën ku ka qenë takimi 2 orësh në mes MAShT-it, SBAShK-ut dhe DKA-ve për të ardhur në një vendim final për kompensimin e orëve...

Ky është plani i ri për zëvendësimin e orëve të humbura

para 3 muajve - Infokusi

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, ka marrë pjesë në takimin e përbashkët të drejtorëve komunalë të arsimit, ku të pranishëm kanë qenë edhe përfaqësuesit e SBAShK-ut, BSPK-së...

KMDLNJ: SBASHK nuk kishte arsye ta braktisë takimin para kohe

para 3 muajve - Insajderi

Në takimin e sotëm morën pjesë edhe përfaqësues të MASHT-it, drejtorëve komunalë të Arsimit dhe Këshillit të Prindërve, dhe KMDLNJ-së. Sipas KMDLNj-së, SBASHK-u nuk kishte arsye ta lëshojë takimin pasi...

SBASHK-u braktis mbledhjen me MASHT-in, nuk pajtohet t’i zëvendësojë orët e humbura

para 3 muajve - Koha.net

Kryetari i Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës, Rrahman Jasharaj, dhe nënkryetarja e sindikatës, Vjollca Shala, e kanë lëshuar takimin me ministrin, Shyqiri Bytyqi, ku është diskutuar...

Reagon KMDLNJ: SBASHK s’pati arsye ta lëshojë sallën, ja pse e bëri

para 3 muajve - Periskopi

KMDLNJ përmes një komunikate për media ka reaguar ndaj largimit të përfaqësuesve të SBASHK-ut para kohës nga takimi, ku po diskutohej për të gjetur një zgjidhje për kompensimin e orëve të humbura. Në takimin...

KMDLNJ: SBASHK nuk kishte arsye ta braktisë takimin para kohe

para 3 muajve - KosovaPress

Në takimin e sotëm morën pjesë edhe përfaqësues të MASHT-it, drejtorëve komunalë të Arsimit dhe Këshillit të Prindërve, dhe KMDLNJ-së. Sipas KMDLNj-së, SBASHK-u nuk kishte arsye ta lëshojë takimin pasi...

KMDLNj, SBASHK nuk kishte arsye ta lëshojë takimin para kohe!

para 3 muajve - Ekonomia Online

Në takimin e sotëm që u mbajt midis MASHT-it, SBASHK-ut, Drejtorëve komunalë të Arsimit dhe Këshillit të Prindërve në përpjekje për të gjetur një zgjidhje për kompensimin e orëve të humbura. Në këtë takim...

KMDLNj, SBASHK nuk kishte arsye ta lëshojë takimin para kohe!

para 3 muajve - Ekonomia Online

Në takimin e sotëm që u mbajt midis MASHT-it, SBASHK-ut, Drejtorëve komunalë të Arsimit dhe Këshillit të Prindërve në përpjekje për të gjetur një zgjidhje për kompensimin e orëve të humbura. Në këtë takim...

SBASHK-u braktis mbledhjen me MASHT-in, nuk pajtohet t’i zëvendësojë orët e humbura

para 3 muajve - Infokusi

Kryetari i Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës, Rrahman Jasharaj, dhe nënkryetarja e sindikatës, Vjollca Shala, e kanë lëshuar takimin me ministrin, Shyqiri Bytyqi, ku është diskutuar...

DKA-të pajtohen për plan të ri për zëvendësimin e orëve të humbura

para 3 muajve - Gazeta Observer

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, gjatë një takimi me drejtorët komunalë të arsimit, ku të pranishëm kanë qenë edhe përfaqësuesit e SBASHK-ut, BSPK-së dhe KMDLNJ-së, ka diskutuar...

DKA-të pajtohen për plan të ri për zëvendësimin e orëve të humbura

para 3 muajve - Gazeta Monitor

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, ka marrë pjesë në takimin e përbashkët të drejtorëve komunalë të arsimit, ku të pranishëm kanë qenë edhe përfaqësuesit e SBAShK-ut, BSPK-së...

DKA-të pajtohen për plan të ri për zëvendësimin e orëve të humbura

para 3 muajve - Insajderi

Gjatë këtij takimi, ministri Bytyqi tha se vendimi i tij është në fuqi, por në një situatë të re duhet të ndryshojë formula e zëvendësimit të orëve të humbura. Drejtorët e DKA-ve janë pajtuar se duhet...

Bytyqi jep lajmin e fundit për kompensimin e orëve të humbura të mësimit

para 3 muajve - Insajderi

Bytyqi pas takimit në mes MAShT-it, SBAShK-ut dhe DKA-ve për kompensimin e orëve të humbura, tha se orët do të kompensohen pavarësisht kundërshtimit të SBAShK-ut. Sipas tij, DKAT-të janë të gatshëm të...

DKA-të pajtohen për plan të ri për zëvendësimin e orëve të humbura

para 3 muajve - Gazeta e re

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, gjatë një takimi me drejtorët komunalë të arsimit, ku të pranishëm kanë qenë edhe përfaqësuesit e SBASHK-ut, BSPK-së dhe KMDLNJ-së, ka diskutuar...

Zëvendësimi i orëve të humbura, Ministri i Arsimit jep lajmin e fundit

para 3 muajve - Sovrani

Ministri i Arsimit, Shyqiri Bytyqi pas takimit me drejtorët komunal të arsimit ka thënë se janë marrë vesh për zëvendësimin e orëve të humbura gjatë grevës. “Në pajtim me të gjithë drejtorët komunal të...

DKA-të pajtohen për plan të ri për zëvendësimin e orëve të humbura

para 3 muajve - KosovaPress

Gjatë këtij takimi, ministri Bytyqi tha se vendimi i tij është në fuqi, por në një situatë të re duhet të ndryshojë formula e zëvendësimit të orëve të humbura. Drejtorët e DKA-ve janë pajtuar se duhet...

Ministria e Arsimit dhe DKA pajtohen për një plan të ri për zëvendësimin e orëve të humbura

para 3 muajve - Arbresh

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, ka marrë pjesë në takimin e përbashkët të drejtorëve komunalë të arsimit, ku të pranishëm kanë qenë edhe përfaqësuesit e SBAShK-ut, BSPK-së...

DKA-të pajtohen për plan të ri për zëvendësimin e orëve të humbura

para 3 muajve - Epoka e Re

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, ka marrë pjesë në takimin e përbashkët të drejtorëve komunalë të arsimit, ku të pranishëm kanë qenë edhe përfaqësuesit e SBAShK-ut, BSPK-së...

Bytyqi: Marrëveshje me drejtorët e Arsimit që të zëvendësohen orët e humbura

para 3 muajve - Gazeta Observer

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT), Shyqiri Bytyqi tha se orët e humbur gjatë grevës do të kompensohen. Bytyqi pas takimit në mes MASHT-it, SBASHK-ut dhe DKA-ve për kompensimin e orëve...

Sot pritet të merret vendimi final për kompensimin e orëve

para 3 muajve - Kallxo

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, tha se sot do të vendoset për kompensimin e orëve të humbura gjatë grevës tri javëshe të mësimdhënësve. “Ne sot kemi takim në ora 11:00. I...

Bytyqi thotë se orët do të kompensohen edhe pa mbështetjen e SBAShK-ut

para 3 muajve - Insajderi

Bytyqi pas takimit në mes MAShT-it, SBAShK-ut dhe DKA-ve për kompensimin e orëve të humbura, tha se orët do të kompensohen pavarësisht kundërshtimit të SBAShK-ut. Sipas tij, DKAT-të janë të gatshëm të...

MASHT insiston në zëvendësimin e orëve, SBASHK’u lëshon takimin

para 3 muajve - Periskopi

Kryetari i Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës, Rrahman Jasharaj, dhe nënkryetarja e sindikatës, Vjollca Shala, e kanë lëshuar takimin me ministrin, Shyqiri Bytyqi, ku është diskutuar...

Mospajtime për orët e humbura, SBASHK-u lëshon mbledhjen

para 3 muajve - Gazeta Observer

Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBASHK) ka lëshuar sallën ku ka qenë takimi 2 orësh në mes MAShT-it, SBAShK-ut dhe DKA-ve për të ardhur në një vendim final për kompensimin e orëve...

Bytyqi thotë se orët do të kompensohen edhe pa mbështetjen e SBAShK-ut

para 3 muajve - Ekonomia Online

Ministri i MAShT-it, Shyqiri Bytyqi tha se orët e humbur gjatë grevës do të kompensohen, r aporton Ekonomia Online.

SBAShK-u lë në gjysmë takimin me MAShT-in

para 3 muajve - Insajderi

Kryetari i SBAShK-ut, Rrahman Jasharaj,pas debatit 2 orësh tha se nuk është arritur një marrëveshje sepse Bytyqi kërkon që të zëvendësohen të gjitha orët e humbura ndërsa SBASHK-u kërkon që të rritet koeficienti...

SBAShK-u lëshon mbledhjen me MAShT-in, nuk pajtohet t’i zëvendësoj orët e humbura

para 3 muajve - Ekonomia Online

Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBAShK) ka lëshuar sallën ku ka qenë takimi 2 orësh në mes MAShT-it, SBAShK-ut dhe DKA-ve për të ardhur në një vendim final për kompensimin e orëve të...

MAShT i fton në takim, SBAShK-u thotë se nuk i ndryshojnë qëndrimet

para 3 muajve - Medial

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë i ka ftuar sot në një takim përfaqësuesit e Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës për gjetjen e një zgjidhje për orët e humbura gjatë grevës...

MASHT i fton në takim, SBASHK-u thotë se nuk i ndryshojnë qëndrimet

para 3 muajve - Koha.net

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë i ka ftuar sot në një takim përfaqësuesit e Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës për gjetjen e një zgjidhje për orët e humbura gjatë grevës...

Zëvendësimi i orëve: MASHT-i e SBASHK-u takohen sërish sot

para 3 muajve - Bota Press

Botapress 15 Prill- Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë i ka ftuar sot në një takim përfaqësuesit e Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës për gjetjen e një zgjidhjeje për...

Ministri Bytyqi tregon se kur do të vendoset për kompensimin e orëve të humbur

para 3 muajve - Gazeta Observer

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi tha se do të takohet me gjitha Drejtoritë Komunale të Arsimit dhe me SBASHK-un ku pritet nga ky takim të merret një vendim final sa i përket...

Bytyqi thotë se sot vendoset për kompensimin e orëve të humbur gjatë grevës

para 3 muajve - Ekonomia Online

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi tha se do të takohet me gjitha Drejtoritë Komunale të Arsimit dhe me SBAShK-un ku pritet nga ky takim të merret një vendim final sa i përket...

Zëvendësimi i orëve – MASHT-i e SBASHK-u takohen sërish sot

para 3 muajve - Insajderi

Takimi pritet të mbahet në ora 11:00 në objektin e MASHT-it. Në takim janë ftuar të marrin pjesë edhe drejtorët komunal të arsimit, përfaqësues të Këshillit të Prindërve dhe KMDLNj. Menaxheri për financa...

MASHT i fton në takim, SBASHK-u thotë se nuk i ndryshojnë qëndrimet

para 3 muajve - Arbresh

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë i ka ftuar sot në një takim përfaqësuesit e Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës për gjetjen e një zgjidhje për orët e humbura gjatë grevës...

Lajmi më i ri për kompenzimin e orëve të humbura, flet Jasharaj

para 3 muajve - Gazeta Observer

SBASHK-u është i  vendosur dhe qëndron prapa vendimit që ka marr Këshilli drejtues, si më i larti i SBASHK-ut rreth asaj se nuk do të bëhet kompenzimi i orëve të humbura gjatë grevës së fundit nëse nuk...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK