http://kariera.mk

Qeveria hesht përballë kritikave të Ambasadës Amerikane

para 2 muajve - Koha.net

Qeveria ka zgjedhur t’u përgjigjet me heshtje kritikave të Ambasadës Amerikane për emërimet e të dënuarve për krime lufte, keqpërdoruesve dhe individëve të pakualifikuar, në pozita të larta publike. Zyra...

Qeveria hesht përballë kritikave të Ambasadës Amerikane

para 2 muajve - Infokusi

Qeveria ka zgjedhur t’u përgjigjet me heshtje kritikave të Ambasadës Amerikane për emërimet e të dënuarve për krime lufte, keqpërdoruesve dhe individëve të pakualifikuar, në pozita të larta publike. Zyra...

Qeveria hesht ndaj kritikave të amerikanëve

para 2 muajve - Periskopi

Qeveria ka zgjedhur t’u përgjigjet me heshtje kritikave të Ambasadës Amerikane për emërimet e të dënuarve për krime lufte, keqpërdoruesve dhe individëve të pakualifikuar, në pozita të larta publike. Zyra...

Qeveria hesht përballë kritikave të Ambasadës Amerikane

para 2 muajve - Sovrani

Qeveria ka zgjedhur t’u përgjigjet me heshtje kritikave të Ambasadës Amerikane për emërimet e të dënuarve për krime lufte, keqpërdoruesve dhe individëve të pakualifikuar, në pozita të larta publike. Zyra...

Qeveria hesht përballë kritikave të Ambasadës Amerikane

para 2 muajve - Ekonomia Online

Qeveria ka zgjedhur t’u përgjigjet me heshtje kritikave të Ambasadës Amerikane për emërimet e të dënuarve për krime lufte, keqpërdoruesve dhe individëve të pakualifikuar, në pozita të larta publike. Zyra...

Qeveria e Kosovës “i mirëkupton” kritikat e ambasadës së SHBA-së

para 2 muajve - Illyria

Prishtinë, 15 maj 2019 – Kritikat dhe shqetësimet e shprehura nga ambasada e Shteteve të Bashkuara në Prishtinë në lidhje me emërimet e individëve të pakualifikuar në pozita të larta dhe personave të dënuar...

Qeveria “pajtohet” me kritikat e ambasadës së ShBA-së

para 2 muajve - Medial

Kritikat dhe shqetësimet e shprehura nga ambasada e Shteteve të Bashkuara në Prishtinë në lidhje me emërimet e individëve të pakualifikuar në pozita të larta dhe individë të dënuar për krime lufte, përfaqësuesit...

Qeveria ‘pajtohet’ me kritikat e ambasadës së SHBA-së për punësimet

para 2 muajve - Kallxo

Kritikat dhe shqetësimet e shprehura nga ambasada e Shteteve të Bashkuara në Prishtinë në lidhje me emërimet e individëve të pakualifikuar në pozita të larta dhe personave të dënuar për krime lufte, përfaqësuesit...

Qeveria “pajtohet” me kritikat e ambasadës së SHBA-së

para 2 muajve - GazetaBlic

Kritikat dhe shqetësimet e shprehura nga ambasada e Shteteve të Bashkuara në Prishtinë në lidhje me emërimet e individëve të pakualifikuar në pozita të larta dhe personave të dënuar për krime lufte, përfaqësuesit...

Ambasada e Francës në Kosovë: Rekrutimi të bëhet në bazë të meritave

para 2 muajve - Kallxo

Ambasada e Francës në Kosovë ka theksuar se rekrutimi në pozita institucionale në Kosovë duhet të bëhet në bazë të meritave dhe kompetencës profesionale. “Ambasada e Francës në Kosovë thekson mbështetjen...

Qeveria “pajtohet” me kritikat e ambasadës së SHBA-së

para 2 muajve - Koha.net

Kritikat dhe shqetësimet e shprehura nga ambasada e Shteteve të Bashkuara në Prishtinë në lidhje me emërimet e individëve të pakualifikuar në pozita të larta dhe individë të dënuar për krime lufte, përfaqësuesit...

Me kritikat e ambasadës së SHBA-së ‘pajtohet’ Qeveria

para 2 muajve - OraInfo

Qeveria ‘Haradinaj’ është ‘pajtuar’ me kritikat e ambasadës së SHBA-së. Kritikat dhe shqetësimet e shprehura nga ambasada e Shteteve të Bashkuara në Prishtinë në lidhje me emërimet e individëve të pakualifikuar...

Qeveria “pajtohet” me kritikat e ambasadës së SHBA-së

para 2 muajve - Evropa e Lirë

Kritikat dhe shqetësimet e shprehura nga ambasada e Shteteve të Bashkuara në Prishtinë në lidhje me emërimet e individëve të pakualifikuar në pozita të larta dhe individë të dënuar për krime lufte, përfaqësuesit...

Pushteti “i shurdhër” ndaj rekomandimeve të ambasadave

para 2 muajve - KosovaLive360

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Philip Kosnett dhe ai i Britanisë së Madhe, Ruari O’Conell tash një kohë shprehin shqetësimin e tyre për shkak të hapave të Qeverisë aktuale të Kosovës,...

Qeveria “pajtohet” me kritikat e ambasadës së SHBA-së

para 2 muajve - Bota Press

Kritikat dhe shqetësimet e shprehura nga ambasada e Shteteve të Bashkuara në Prishtinë në lidhje me emërimet e individëve të pakualifikuar në pozita të larta dhe personave të dënuar për krime lufte, përfaqësuesit...

Qeveria s’i mohon kritikat e Ambasadës së SHBA-së për çështjen e punësimeve

para 2 muajve - Periskopi

Kritikat dhe shqetësimet e shprehura nga ambasada e Shteteve të Bashkuara në Prishtinë në lidhje me emërimet e individëve të pakualifikuar në pozita të larta dhe individë të dënuar për krime lufte, përfaqësuesit...

Qeveria “pajtohet” me kritikat e ambasadës së SHBA-së

para 2 muajve - Ekonomia Online

Kritikat dhe shqetësimet e shprehura nga ambasada e Shteteve të Bashkuara në Prishtinë në lidhje me emërimet e individëve të pakualifikuar në pozita të larta dhe individë të dënuar për krime lufte, përfaqësuesit...

Qeveria “pajtohet” me kritikat e ambasadës së SHBA-së

para 2 muajve - Arbresh

Kritikat dhe shqetësimet e shprehura nga ambasada e Shteteve të Bashkuara në Prishtinë në lidhje me emërimet e individëve të pakualifikuar në pozita të larta dhe individë të dënuar për krime lufte, përfaqësuesit...

Qeveria “pajtohet” me kritikat e ambasadës së SHBA-së

para 2 muajve - Gazeta e re

Kritikat dhe shqetësimet e shprehura nga ambasada e Shteteve të Bashkuara në Prishtinë në lidhje me emërimet e individëve të pakualifikuar në pozita të larta dhe individë të dënuar për krime lufte, përfaqësuesit...

Qeveria “pajtohet” me kritikat e ambasadës së SHBA-së

para 2 muajve - Gazeta Observer

Kritikat dhe shqetësimet e shprehura nga ambasada e Shteteve të Bashkuara në Prishtinë në lidhje me emërimet e individëve të pakualifikuar në pozita të larta dhe individë të dënuar për krime lufte, përfaqësuesit...

SHBA-ja kritikon emërimet e kriminelëve dhe joprofesionistëve në pozitat e larta

para 2 muajve - Medial

Emërimi i njerëzve të pakualifikuar dhe të dënuar për krime lufte në pozita të larta ka nxitur reagimin e Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Megjithëse nuk kanë drejtuar gishtin se kush janë...

SHBA-ja kritikon emërimet e kriminelëve dhe joprofesionistëve në pozitat e larta

para 2 muajve - Koha.net

Emërimi i njerëzve të pakualifikuar dhe të dënuar për krime lufte në pozita të larta ka nxitur reagimin e Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Megjithëse nuk kanë drejtuar gishtin se kush janë...

SHBA-ja kritikon emërimet e kriminelëve dhe joprofesionistëve në pozitat e larta

para 2 muajve - Infokusi

Emërimi i njerëzve të pakualifikuar dhe të dënuar për krime lufte në pozita të larta ka nxitur reagimin e Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Megjithëse nuk kanë drejtuar gishtin se kush janë...

ShBA-ja kritikon emërimet e kriminelëve dhe joprofesionistëve në pozitat e larta

para 2 muajve - Ekonomia Online

Emërimi i njerëzve të pakualifikuar dhe të dënuar për krime lufte në pozita të larta ka nxitur reagimin e Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Megjithëse nuk kanë drejtuar gishtin se kush janë...

SHBA: Qeveria të mos emërojë individë të pakualifikuar në poste të larta në Kosovë

para 2 muajve - Ina

Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë shprehur thellësisht të shqetësuara nga, siç thuhet, “veprimi i qeverisë së Kosovës për emërimin e individëve të pakualifikuar në pozita të larta qeveritare – përfshirë...

SHBA: Qeveria e Kosovës të ndalë emërimet e individëve të pakualifikuar në pozita të larta

para 2 muajve - Vizion Plus

Shtetet e Bashkuara kanë shprehur shqetësimin lidhur me vendimet e Qeverisë së Kosovës për emërimin e individëve të pakualifikuar në pozita të larta qeveritare përfshirë edhe individë të dënuar për krime...

SHBA: Qeveria e Kosovës mos të emëroj individ të pakualifikuar në pozita shtetërore

para 2 muajve - Koha.mk

Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë shprehur thellësisht të shqetësuara nga, siç thuhet, “veprimi i qeverisë së Kosovës për emërimin e individëve të pakualifikuar në pozita të larta qeveritare – përfshirë...

Emërimet e qeverisë në Kosovë, SHBA: Jo persona të pakualifikuar

para 2 muajve - Koha Jone

Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë shprehur thellësisht të shqetësuara nga, siç thuhet, “veprimi i qeverisë së Kosovës për emërimin e individëve të pakualifikuar në pozita të larta qeveritare – përfshirë...

Ambasada e SHBA-së: Kosova po emëron individë të pa kualifikuar në poste të larta

para 2 muajve - Shekulli

Me anë të një deklarate publike, Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, ka kritikuar mënyrën me anë të së cilës një pjesë e madhe e punonjësve publikë janë emëruar pa një pasur kualifikimin e nevojshëm....

Emërimet e qeverisë në Kosovë, SHBA: Jo persona të pakualifikuar

para 2 muajve - BalkanWeb

Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë shprehur thellësisht të shqetësuara nga, siç thuhet, “veprimi i qeverisë së Kosovës për emërimin e individëve të pakualifikuar në pozita të larta qeveritare – përfshirë...

SHBA: Qeveria e Kosovës të ndalë emërimet e individëve të pakualifikuar në pozita të larta

para 2 muajve - Gazeta Monitor

Shtetet e Bashkuara kanë shprehur shqetësimin lidhur me vendimet e Qeverisë së Kosovës për emërimin e individëve të pakualifikuar në pozita të larta qeveritare përfshirë edhe individë të dënuar për krime...

Ambasada amerikane: Mos emëroni persona që kanë kryer krime

para 2 muajve - Alsat-M

Ambasada amerikane në Prishtinë ka dërguar një komunikatë për media me anë të së cilës shpreh shqetësimin për emërimin e personave të pakualifikuar në pozita të larta qeveritare. Në komunikatë thuhet:...

Ambasada amerikane në Prishtinë kundër emërimeve në pozita të larta të personave që kanë kryer krime

para 2 muajve - Alsat-M

Ambasada amerikane në Prishtinë ka dërguar një komunikatë për media me anë të së cilës shpreh shqetësimin për emërimin e personave të pakualifikuar në pozita të larta qeveritare. Në komunikatë thuhet:...

SHBA: Qeveria e Kosovës të ndalë emërimet e individëve të pakualifikuar në pozita

para 2 muajve - Portalb

Shtetet e Bashkuara kanë shprehur shqetësimin lidhur me vendimet e Qeverisë së Kosovës për emërimin e individëve të pakualifikuar në pozita të larta qeveritare përfshirë edhe individë të dënuar për krime...

SHBA, sërish kundër Selimit ambasador në Shqipëri

para 2 muajve - Top Channel

Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Prishtinë ka reaguar sërish në lidhje me atë që e konsiderojnë si veprim të Qeverisë së Kosovës për emërimin e individëve të pakualifikuar në pozita të larta. Edhe pse...

SHBA: Qeveria të mos emërojë individë të pakualifikuar në poste të larta në Kosovë

para 2 muajve - Zëri i Amerikës

Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë shprehur thellësisht të shqetësuara nga, siç thuhet, “ veprimi i qeverisë së Kosovës për emërimin e individëve të pakualifikuar në pozita të larta qeveritare - përfshirë...

Ambasada e SHBA-ve: Qeveria po emëron në pozita të larta njerëz të pakualifikuar dhe ndjekur nga drejtësia

para 2 muajve - Klan Kosova

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës,nepërmjet një komunikate ka reaguar lidhur me emërimet që Qeveria e Kosovës po i bën. Në reagimin e saj Ambasada e SHBA-ve shpreh shqetësimin se në këto pozita...

Ambasada amerikane e shqetësuar për emërimin të personave që kanë kryer krime

para 2 muajve - Albeu

Ambasada Amerikane në Kosovë ka shprehur shqetësimin për veprimin e qeverisë së Kosovës , për emërimin e individëve të pakualifikuar dhe me aktakuza për krime të rënda. “Në demokraci, individët e emëruar...

Ambasada Amerikane – Qeverisë së Kosovës: Kujdes me emërimet, nxit për reflektim edhe qytetarët

para 2 muajve - GazetaBlic

Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë shprehur shqetësimet e tyre ndaj Qeverisë së Kosovës për emërimin e individëve të pakualifikuar në pozita të larta qeveritare – përfshirë edhe individë të dënuar për...

Protestë e Ambasadës së SHBA në Kosovë: Po emëroni në poste publike njerëz pa etikë, kjo praktikë e çnderon vendin dhe forcon kundërshtarët e tij

para 2 muajve - Gazeta Tema

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Prishtinë ka protestuar ashpër kundër keqqeverisjes në Kosovë dhe sidomos kundër emërimit të personave me të kaluar të errët edhe kriminale në postet publike....

Ambasada Amerikane – Qeverisë së Kosovës: Kujdes me emërimet, fton reflektim edhe nga qytetarët

para 2 muajve - GazetaBlic

Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë shprehur shqetësimet e tyre ndaj Qeverisë së Kosovës për emërimin e individëve të pakualifikuar në pozita të larta qeveritare – përfshirë edhe individë të dënuar për...

SHBA: Qeveria e Kosovës të mos emërojë individë të pakualifikuar në pozita të larta

para 2 muajve - Illyria

Prishtinë, 14 maj 2019 – Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë shprehur thellësisht të shqetësuara nga, siç thuhet, “veprimi i qeverisë së Kosovës për emërimin e individëve të pakualifikuar në pozita të...

Ambasada Amerikane shprehë shqetësim për emërimet e pakualifikuara në pozita qeveritare

para 2 muajve - Kallxo

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë nëpërmjet një komunikate për media ka shprehur shqetësimin, sipas saj, për emërimin e personave jo adekuat nëpër pozita të larta qeveritare. “Shtetet...

SHBA: Qeveria e Kosovës të ndalë emërimet e individëve të pakualifikuar në pozita

para 2 muajve - Evropa e Lirë

Shtetet e Bashkuara kanë shprehur shqetësimin lidhur me vendimet e Qeverisë së Kosovës për emërimin e individëve të pakualifikuar në pozita të larta qeveritare përfshirë edhe individë të dënuar për krime...

Ambasada Amerikane kundër emërimeve në pozita të larta të njerëzve që kanë kryer krime

para 2 muajve - RTV 21

Ambasada Amerikane u bën thirrje udhëheqësve ta marrin seriozisht këtë çështje Ambasada e Amerikës në Kosovë shpreh shqetësimin për emërimin e individëve të pakualifikuar në pozita të larta qeveritare...

SHBA-ja thërret Qeverinë të mos emërojë në pozita të larta njerëz të pakualifikuar e të dënuar për krime

para 2 muajve - Koha.net

Ambasada amerikane në Prishtinë, përmes një komunikate përmes media shpreh shqetësimin se SHBA-ja vazhdon të mbetet e shqetësuar nga veprimi i Qeverisë së Kosovës për emërimin e individëve të pakualifikuar...

Ambasada e Amerikës del kundër emërimit të personave të pakualifikuar, thotë se ndikon në kredibilitetin e shtetit

para 2 muajve - OraInfo

Ambasada amerikane në Prishtinë ka dërguar një komunikatë për media me anë të së cilës shpreh shqetësimin për emërimin e personave të pakualifikuar në pozita të larta qeveritare. Në komunikatë thuhet:...

Ambasada amerikane: Mos emëroni persona që kanë kryer krime

para 2 muajve - Lajm

Ambasada amerikane në Prishtinë ka dërguar një komunikatë për media me anë të së cilës shpreh shqetësimin për emërimin e personave të pakualifikuar në pozita të larta qeveritare. Në komunikatë thuhet:...

SHBA: Qeveria e Kosovës të ndalë emërimet e individëve të pakualifikuar në pozita

para 2 muajve - Shenja

Shtetet e Bashkuara kanë shprehur shqetësimin lidhur me vendimet e Qeverisë së Kosovës për emërimin e individëve të pakualifikuar në pozita të larta qeveritare përfshirë edhe individë të dënuar për krime...

Ambasada amerikane: Mos emëroni persona që kanë kryer krime

para 2 muajve - AlbPortali

Ambasada amerikane në Prishtinë ka dërguar një komunikatë për media me anë të së cilës shpreh shqetësimin për emërimin e personave të pakualifikuar në pozita të larta qeveritare. Loading... Në komunikatë...

Ambasada amerikane: Mos emëroni persona që kanë kryer krime

para 2 muajve - Fakti Ditor

Ambasada amerikane në Prishtinë ka dërguar një komunikatë për media me anë të së cilës shpreh shqetësimin për emërimin e personave të pakualifikuar në pozita të larta qeveritare. Në komunikatë thuhet:...

Protestë e Ambasadës së SHBA: Kosova po emëron në poste publike njerëz pa etikë, kjo praktikë e çnderon vendin dhe forcon kundërshtarët e tij

para 2 muajve - DialogPlus

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Prishtinë ka protestuar ashpër kundër keqqeverisjes në Kosovë dhe sidomos kundër emërimit të personave me të kaluar të errët edhe kriminale në postet publike....

Ambasada Amerikane ia tërheq publikisht vërejtjen qeverisë për disa emërime të zyrtarëve

para 2 muajve - Infokusi

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Prishtinë, i ka reaguar Qeverisë së Kosovës për punësimet e personave të pakualifikuar në pozita qeveritare. Në reagimin e saj, ambasada thotë se SHBA’të...

Ambasada amerikane: Mos emëroni persona që kanë kryer krime

para 2 muajve - InfoMagazin

Ambasada amerikane në Prishtinë ka dërguar një komunikatë për media me anë të së cilës shpreh shqetësimin për emërimin e personave të pakualifikuar në pozita të larta qeveritare. Në komunikatë thuhet:...

Uashingtoni godet rëndë Haradinajn: po u jep poste njerëzve të padenjë! Me kë ta ketë?

para 2 muajve - Te Sheshi

Ambasada Amerikane në Kosovë ka bërë një reagim të pazakontë, duke vënë me “shpatulla për muri” qeverinë Haradinaj, jo për taksën a ndonjë çështje të mprehtë politike, por për emërimet e njerëzve në poste...

Ambasada Amerikane ia tërheq vërejtjen qeverisë për disa emërime të zyrtarëve

para 2 muajve - Gazeta Monitor

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Prishtinë, i ka reaguar Qeverisë së Kosovës për punësimet e personave të pakualifikuar në pozita qeveritare. Në reagimin e saj, ambasada thotë se SHBA’të...

Ambasada Amerikane ia tërheq publikisht vërejtjen qeverisë për disa emërime të zyrtarëve

para 2 muajve - Sovrani

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Prishtinë, i ka reaguar Qeverisë së Kosovës për punësimet e personave të pakualifikuar në pozita qeveritare. Në reagimin e saj, ambasada thotë se SHBA’të...

Amerika ia tërheq vërejtjen Qeverisë së Kosovës

para 2 muajve - Arbresh

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Prishtinë, i ka reaguar Qeverisë së Kosovës për punësimet e personave të pakualifikuar në pozita qeveritare. Në reagimin e saj, ambasada thotë se SHBA’të...

Thirrje Qeverisë kundër emërimit të njerëzve të dënuar për krime

para 2 muajve - KosovaLive360

Shtetet e Bashkuara të Amerikës mbesin thellësisht të shqetësuara nga veprimi i qeverisë së Kosovës për emërimin e individëve të pakualifikuar në pozita të larta qeveritare – përfshirë edhe individë të...

SHBA-të, të shqetësuara për emërimin e individëve të pakualifikuar në pozita të larta qeveritare

para 2 muajve - Ekonomia Online

Shtetet e Bashkuara të Amerikës mbesin thellësisht të shqetësuara nga veprimi i qeverisë së Kosovës për emërimin e individëve të pakualifikuar në pozita të larta qeveritare – përfshirë edhe individë të...

Ambasada amerikane kundër emërimeve në pozita të larta të njerëzve që kanë kryer krime

para 2 muajve - Insajderi

Ambasada amerikane në Prishtinë ka dërguar një komunikatë për media me anë të së cilës shpreh shqetësimin për emërimin e personave të pakualifikuar në pozita të larta qeveritare. Në komunikatë thuhet:...

Ambasada Amerikane ia tërheq publikisht vërejtjen qeverisë për disa emërime të zyrtarëve

para 2 muajve - Bota Press

Botapress 14 Maj- Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Prishtinë, i ka reaguar Qeverisë së Kosovës për punësimet e personave të pakualifikuar në pozita qeveritare. Në reagimin e saj, ambasada...

Ambasada amerikane kundër emërimeve në pozita të larta të njerëzve që kanë kryer krime

para 2 muajve - Periskopi

Ambasada amerikane në Prishtinë ka dërguar një komunikatë për media me anë të së cilës shpreh shqetësimin për emërimin e personave të pakualifikuar në pozita të larta qeveritare. Në komunikatë thuhet:...

Ambasada e ShBA-së i reagon Qeverisë së Kosovës për disa nga emërimet në pozitat e larta qeveritare

para 2 muajve - Epoka e Re

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (ShBA) në Prishtinë, nëpërmjet një deklarate për medie është shprehur e shqetësuar nga veprimet e Qeverisë së Kosovës për emërimin e individëve të pakualifikuar...

Ambasada amerikane kundër emërimeve në pozita të larta të njerëzve që kanë kryer krime

para 2 muajve - KosovaPress

Në komunikatë thuhet: Shtetet e Bashkuara të Amerikës mbesin thellësisht të shqetësuara nga veprimi i qeverisë së Kosovës për emërimin e individëve të pakualifikuar në pozita të larta qeveritare - përfshirë...

Ramosaj pret në vizitë ambasadorin amerikan dhe bashkëshorten e tij në Deçan

para 2 muajve - Arbresh

Kryetarit i komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj ka pritur sot në një takim pune Ambasadorin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Philip Kosnett. Në këtë takim e pranishme ishte edhe bashkëshortja...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK