http://kariera.mk

Arusha e shumëkërkuar gjendet te Hidroregjioni në Prizren

më 5.2019 - GazetaBlic

Roja i Ujësjellësit Hidroregjioni, Basri Skenderi, ka arritur ta xhirojë arushën e murrmë, videon e së cilës e ka dërguar në redaksinë e Gazetës Korrespodenti. Sipas rojës së Ujësjellësit Hidroregjioni,...

Zbulohet vendndodhja e ariut të shumëkërkuar në Prizren

më 5.2019 - Insajderi

Roja i Ujësjellësit Hidroregjioni në Prizren, Basri Skenderi, ka arritur ta xhirojë arushën e murrmë Sipas rojës së Ujësjellësit Hidroregjioni, bëhet fjalë për të njëjtën arsuhë, për të cilën ishin angazuar...

Xhirohet arusha e shumëkërkuar e Prizrenit, ja ku ndodhet

më 5.2019 - Bota Press

Roja i Ujësjellësit Hidroregjioni në Prizren, Basri Skenderi, ka arritur ta xhirojë arushën e murrmë Sipas rojës së Ujësjellësit Hidroregjioni, bëhet fjalë për të njëjtën arsuhë, për të cilën ishin angazuar...

A do të vritet arusha në Prizren?Përgjigjet Ministria e Bujqësisë

më 5.2019 - BalkanWeb

Zëvendësministri i Bujqësisë, Vesel Krasniqi, ka konfirmuar se arusha në Prizren nuk do të vritet. Krasniqi ka thënë se kishte pasur një keqkuptim në vendimin për vrasjen e arushit, pasi është kërkuar...

Ministria e Bujqësisë thotë se arusha në Prizren nuk do të vritet

më 5.2019 - Infokusi

Zëvendësministri i Bujqësisë, Vesel Krasniqi, ka konfirmuar se arusha në Prizren nuk do të vritet. Krasniqi ka thënë se kishte pasur një keqkuptim në vendimin për vrasjen e arushit, pasi është kërkuar...

Ministria e Bujqësisë thotë se arusha në Prizren nuk do të vritet

më 5.2019 - Koha.net

Zëvendësministri i Bujqësisë, Vesel Krasniqi në Express Intervistën në KTV ka konfirmuar se arusha në Prizren nuk do të vritet. Krasniqi ka thënë se kishte pasur një keqkuptim në vendimin për vrasjen e...

Arusha në Prizren nuk do të eliminohet

më 5.2019 - OraInfo

Ministria e Bujqësisë thotë se arusha në Prizren nuk do të vri.tet. Zëvendësministri i Bujqësisë, Vesel Krasniqi në Express Intervistën në KTV ka konfirmuar se arusha në Prizren nuk do të eliminohet. Krasniqi...

Ministria e Bujqësisë thotë se ariu në Prizren nuk do të vritet

më 5.2019 - Koha.net

Zëvendësministri i Bujqësisë, Vesel Krasniqi në Express Intervistën në KTV ka konfirmuar se ariu në Prizren nuk do të vritet. Krasniqi ka thënë se kishte pasur një keqkuptim në vendimin për vrasjen e ariut,...

A do të vritet arusha? Ministria e Bujqësisë tregon për vendimin

më 5.2019 - Sovrani

Krasniqi ka thënë se kishte pasur një keqkuptim në vendimin për vrasjen e arushit, pasi është kërkuar që atij t’i ndryshohet lokacioni e jo të vritet. “I është dhënë konotacion tjetër. Ka pas shqetësime...

A do të vritet arusha? – Ministria e Bujqësisë tregon për vendimin

më 5.2019 - Insajderi

Zëvendësministri i Bujqësisë, Vesel Krasniqi ka konfirmuar se arusha në Prizren nuk do të vritet. Krasniqi ka thënë se kishte pasur një keqkuptim në vendimin për vrasjen e arushit, pasi është kërkuar që...

Ministria e Bujqësisë thotë se arusha në Prizren nuk do të eliminohet

më 5.2019 - Bota Press

Zëvendësministri i Bujqësisë, Vesel Krasniqi ka konfirmuar se arusha në Prizren nuk do të vritet. Krasniqi ka thënë se kishte pasur një keqkuptim në vendimin për vrasjen e arushit, pasi është kërkuar që...

Ariu i murrmë shfaqet duke luajtur me qen në një fshat të Prizrenit

më 5.2019 - Tetova1

Në kohën kur është përhapur debati rreth ariut të murrmë, mëngjesin e sotëm është shfaqur një e tillë në fshatin Novosellë të Prizrenit. Një lexues i Klan Kosovës ka dërguar pamje ku arusha duket e shoqëruar...

Ariu i murrmë shfaqet duke luajtur me qen në një fshat të Prizrenit

më 5.2019 - Klan Kosova

Në kohën kur është përhapur debati rreth ariut të murrmë, mëngjesin e sotëm është shfaqur një e tillë në fshatin Novosellë të Prizrenit. Një lexues i Klan Kosovës ka dërguar pamje ku arusha duket e shoqëruar...

Shfaqet arusha e Prizrenit, ja çfarë i bëjnë qent

më 5.2019 - Infokusi

Në kohën kur është përhapur debati rreth ariut të murrmë, mëngjesin e sotëm është shfaqur një e tillë në fshatin Novosellë të Prizrenit. Nëpër media po qarkullojnë pamje ku arusha duket e shoqëruar nga...

Ariu i murrmë shfaqet duke luajtur me qen në një fshat të Prizrenit

më 5.2019 - GazetaBlic

Në kohën kur është përhapur debati rreth ariut të murrmë, mëngjesin e sotëm është shfaqur një e tillë në fshatin Novosellë të Prizrenit. Një lexues i Klan Kosovës ka dërguar pamje ku arusha duket e shoqëruar...

Ministria e Bujqësisë: Arusha në Prizren nuk do të vritet

më 5.2019 - Periskopi

Zëvendësministri i Bujqësisë, Vesel Krasniqi në Express Intervistën në KTV ka konfirmuar se arusha në Prizren nuk do të vritet. Krasniqi ka thënë se kishte pasur një keqkuptim në vendimin për vrasjen e...

Për apo kundër vrasjes së ariut?

më 5.2019 - GazetaBlic

Një ari që dyshohet se i kanë vrarë të vegjlit ka shkaktuar dëme në një fshat të Prizrenit. Agjencia Pyjore e Kosovës ka marrë vendim për vrasjen e këtij ariu, pavarësisht pse Agjencia për Mbrojtjen e...

Për apo kundër vrasjes së ariut?

më 5.2019 - GazetaBlic

Një ari që dyshohet se i kanë vrarë të vegjlit ka shkaktuar dëme në një fshat të Prizrenit. Agjencia Pyjore e Kosovës ka marrë vendim për vrasjen e këtij ariu, pavarësisht pse Agjencia për Mbrojtjen e...

Të gjithë po e ndjekin, arusha e relaksuar shfaqet duke luajtur me qenë në Prizren

më 5.2019 - Periskopi

Në kohën kur është përhapur debati rreth ariut të murrmë, mëngjesin e sotëm është shfaqur një e tillë në fshatin Novosellë të Prizrenit. Nëpër media po qarkullojnë pamje ku arusha duket e shoqëruar nga...

Ariu i murrmë shfaqet duke luajtur me qen në një fshat të Prizrenit

më 5.2019 - Bota Press

Në kohën kur është përhapur debati rreth ariut të murrmë, mëngjesin e sotëm është shfaqur një e tillë në fshatin Novosellë të Prizrenit. Një lexues ka dërguar pamje ku arusha duket e shoqëruar nga disa...

Për apo kundër Vr.as.jes së ariut?

më 5.2019 - Medial

Një ari që dyshohet se i kanë vrarë të vegjëlit ka shkaktuar dëme në një fshat të Prizrenit. Agjencia Pyjore e Kosovës ka marrë vendim për vrasjen e këtij ariu, pavarësisht pse Agjencia për Mbrojtjen e...

Vrasja e ariut të Prizrenit, reagon Federata e Gjahtarëve të Kosovës

më 5.2019 - Infokusi

Federata e Gjahtarëve të Kosovës ka reaguar lidhur me vendimin e drejtorisë së Inspektoratit Qendror të Pylltarisë dhe Gjuetisë së Prizrenit për ta vrarë “Ariun e Murrmë”. Kjo federatë e konsideron akt...

Vrasja e ariut të Prizrenit, reagon Federata e Gjahtarëve të Kosovës

më 5.2019 - Gazeta Observer

Federata e Gjahtarëve të Kosovës ka reaguar lidhur me vendimin e drejtorisë së Inspektoratit Qendror të Pylltarisë dhe Gjuetisë së Prizrenit për ta vrarë “Ariun e Murrmë”. Kjo federatë e konsideron akt...

Federata e Gjahtarëve reagon për vendim që të vritet “Ariu i Murrmë”

më 5.2019 - Insajderi

Federata e Gjahtarëve të Kosovës ka reaguar lidhur me vendimin e drejtorisë së Inspektoratit Qendror të Pylltarisë dhe Gjuetisë së Prizrenit për ta vrarë “Ariun e Murrmë”. Kjo federatë e konsideron akt...

Arusha e Prizrenit hap Instagram dhe merr edhe një nofkë të lezetshme

më 5.2019 - Fakti Ditor

Arusha problematike e Prizrenit tashmë është bërë edhe me llogari në rrjetin social Instagram. Profili i ariut numëron 297 ndjekës, derisa po cilësohet si “më i madhi në vend”. E përveç në Instagram, faqe...

Arusha e Prizrenit hap Instagram dhe merr edhe një nofkë të lezetshme

më 5.2019 - AlbPortali

Arusha problematike e Prizrenit tashmë është bërë edhe me llogari në rrjetin social Instagram. Profili i ariut numëron 297 ndjekës, derisa po cilësohet si “më i madhi në vend”. Loading... E përveç në Instagram,...

Agjencia Pyjore thotë se vendimi për vrasjen e ariut është keqinterpretuar, sqaron edhe termin ‘individ’

më 5.2019 - GazetaBlic

Drejtorati Qendror i Inspekcionit për Pylltari dhe Gjueti, nëpërmjet një reagimi për media ka thënë se vendimi i marrë për eliminimin e ariut në Prizren është keqinterpretuar në disa media, dhe se qëllimi...

Agjencia Pyjore thotë se vendimi për vrasjen e ariut është keqinterpretuar, sqaron edhe termin ‘individ’

më 5.2019 - Gazeta e re

Drejtorati Qendror i Inspekcionit për Pylltari dhe Gjueti, nëpërmjet një reagimi për media ka thënë se vendimi i marrë për eliminimin e ariut në Prizren është keqinterpretuar në disa media, dhe se qëllimi...

Agjencia Pyjore thotë se vendimi është keqinterpretuar

më 5.2019 - Infokusi

Drejtorati Qendror i Inspekcionit për Pylltari dhe Gjueti, nëpërmjet një reagimi për media ka thënë se vendimi i marrë për eliminimin  e ariut në Prizren është keqinterpretuar në disa media, dhe se qëllimi...

Agjencia Pyjore reagon: Vendimi për vrasjen e ariut është keqinterpretuar

më 5.2019 - Periskopi

Drejtorati Qendror i Inspekcionit për Pylltari dhe Gjueti, përmes një reagimi ka thënë se vendimi i marrë për eliminimin  e ariut në Prizren është keqinterpretuar, dhe se qëllimi i vendimit është marrë...

Agjencia Pyjore thotë se vendimi është keqinterpretuar: Nuk duam t’i ofendojmë ata që nuk e dinë termin “individ”

më 5.2019 - Sovrani

Drejtorati Qendror i Inspekcionit për Pylltari dhe Gjueti, nëpërmjet një reagimi për media ka thënë se vendimi i marrë për eliminimin  e ariut në Prizren është keqinterpretuar në disa media, dhe se qëllimi...

Inspekcioni për Pylltari dhe Gjueti arsyeton vendimin për vrasjen e ariut, thotë se është keqinterpretuar

më 5.2019 - Arbresh

Vrasja apo jo e ariut të murrmë është bërë çështje diskutimit tash e disa ditë në publik e madje edhe në institucionet përkatëse të Kosovës. Derisa në njërën anë qëndrojnë banorët e fshatit Pouskë të Prizrenit,...

Agjencia Pyjore thotë se vendimi është keqinterpretuar: Nuk duam t’i ofendojmë ata që nuk e dinë termin “individ”

më 5.2019 - Bota Press

Botapress 14 Maj- Drejtorati Qendror i Inspekcionit për Pylltari dhe Gjueti, nëpërmjet një reagimi për media ka thënë se vendimi i marrë për eliminimin  e ariut në Prizren është keqinterpretuar në disa...

Agjencia Pyjore thotë se vendimi është keqinterpretuar: Nuk duam t’i ofendojmë ata që nuk e dinë termin “individ”

më 5.2019 - Arbresh

Drejtorati Qendror i Inspekcionit për Pylltari dhe Gjueti, nëpërmjet një reagimi për media ka thënë se vendimi i marrë për eliminimin e ariut në Prizren është keqinterpretuar në disa media, dhe se qëllimi...

Vrasja e ariut, Agjencia Pyjore thotë se vendimi është keqinterpretuar

më 5.2019 - Ekonomia Online

Drejtorati Qendror i Inspekcionit për Pylltari dhe Gjueti, nëpërmjet një reagimi për media ka thënë se vendimi i marrë për eliminimin  e ariut në Prizren është keqinterpretuar në disa media, dhe se qëllimi...

Adem Bytyçi:Lufta kundër Ariut, është luftë kundër të drejtës dhe shkeljes së Ligjit për Mbrojtjen e kafshëve

më 5.2019 - Bota Press

Lufta kundër Ariut, është luftë kundër të drejtës dhe shkeljes së Ligjit për Mbrojrjen e kafsheve me ligj, veçanërisht një specje siç është Ariu i murrëm! Në vend që të ndëshkohen ata që ia vranë klyshët...

Rreshtohet Donika Kadaj-Bujupi: Jam me arushën

më 5.2019 - InfoMagazin

Rasti i ariut të Prizrenit ka marrë hov të madh ditëve të fundit në opinionin publik. Gjatë ditës së djeshme, Drejtorati Qendror i Inspekcionit për Pylltari dhe Gjueti përmes një vendimi dha urdhrin që...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK