http://kariera.mk

Mbi 400 policë angazhohen për zgjedhjet në veri

më 5.2019 - OraInfo

Kaq policë do të angazhohen për zgjedhjet në veri. Të dielën do të zhvillohen zgjedhjet komunale në veri të Kosovës. Komisioni Qendror Zgjedhor ditë më parë ka bërë të ditur se votimi do të organizohet...

Kaq policë do të angazhohen për zgjedhjet në veri

më 5.2019 - GazetaBlic

Të dielën do të zhvillohen zgjedhjet komunale në veri të Kosovës. Komisioni Qendror Zgjedhor ditë më parë ka bërë të ditur se votimi do të organizohet në 86 vendvotime dhe të drejtë vote kanë më shumë...

Interesim i madh i ambasadave të huaja për zgjedhjet në veri

më 5.2019 - Aktuale

Komisioni Qendror Zgjedhor (KQZ) ka akredituar 464 vëzhgues për zgjedhjet e jashtëzakonshme të 19 majit në katër komunat veriore. Interesim të madh për t’i mbikëqyrë zgjedhjet në veri kanë shfaqur ambasadat...

Interesim i madh i ambasadave të huaja për zgjedhjet në veri

më 5.2019 - Koha.net

Komisioni Qendror Zgjedhor (KQZ) ka akredituar 464 vëzhgues për zgjedhjet e jashtëzakonshme të 19 majit në katër komunat veriore. Interesim të madh për t’i mbikëqyrë zgjedhjet në veri kanë shfaqur ambasadat...

Numri i policëve që do të angazhohen në zgjedhjet e së dielës në veri

më 5.2019 - Gazeta Observer

Të dielën do të zhvillohen zgjedhjet komunale në veri të Kosovës. Komisioni Qendror Zgjedhor ditë më parë ka bërë të ditur se votimi do të organizohet në 86 vendvotime dhe të drejtë vote kanë më shumë...

Kaq policë do të angazhohen për zgjedhjet në veri

më 5.2019 - Bota Press

Të dielën do të zhvillohen zgjedhjet komunale në veri të Kosovës. Komisioni Qendror Zgjedhor ditë më parë ka bërë të ditur se votimi do të organizohet në 86 vendvotime dhe të drejtë vote kanë më shumë...

Numri i policëve që do të angazhohen në zgjedhjet e së dielës në veri

më 5.2019 - Periskopi

Të dielën do të zhvillohen zgjedhjet komunale në veri të Kosovës. Komisioni Qendror Zgjedhor ditë më parë ka bërë të ditur se votimi do të organizohet në 86 vendvotime dhe të drejtë vote kanë më shumë...

Interesim i madh i ambasadave të huaja për zgjedhjet në veri

më 5.2019 - Infokusi

Komisioni Qendror Zgjedhor (KQZ) ka akredituar 464 vëzhgues për zgjedhjet e jashtëzakonshme të 19 majit në katër komunat veriore. Interesim të madh për t’i mbikëqyrë zgjedhjet në veri kanë shfaqur ambasadat...

Ambasadat e huaja shumë të interesuara për zgjedhjet në veri

më 5.2019 - Periskopi

Komisioni Qendror Zgjedhor (KQZ) ka akredituar 464 vëzhgues për zgjedhjet e jashtëzakonshme të 19 majit në katër komunat veriore. Interesim të madh për t’i mbikëqyrë zgjedhjet në veri kanë shfaqur ambasadat...

Interesim i madh i ambasadave të huaja për zgjedhjet në veri

më 5.2019 - Ekonomia Online

Komisioni Qendror Zgjedhor (KQZ) ka akredituar 464 vëzhgues për zgjedhjet e jashtëzakonshme të 19 majit në katër komunat veriore. Interesim të madh për t’i mbikëqyrë zgjedhjet në veri kanë shfaqur ambasadat...

Zgjedhjet, akreditohen mbi 450 vëzhgues për komunat veriore

më 5.2019 - BalkanWeb

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në Kosovë ka akredituar 464 vëzhgues për zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar në komunat: Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut, që do të mbahen më 19...

Akreditohen 464 vëzhgues për zgjedhjet e jashtëzakonshme në veri të Kosovës

më 5.2019 - Java News

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në Kosovë ka akredituar 464 vëzhgues për zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar në komunat: Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut, që do të mbahen më 19...

Akreditohen mbi 450 vëzhgues për zgjedhjet e 19 majit në komunat veriore

më 5.2019 - Alsat-M

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në Kosovë ka akredituar 464 vëzhgues për zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar në komunat: Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut, që do të mbahen më 19...

Janë akredituar 450 vëzhgues për zgjedhjet e 19 majit në komunat veriore

më 5.2019 - Portalb

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në Kosovë ka akredituar 464 vëzhgues për zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar në komunat: Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut, që do të mbahen më 19...

Akreditohen 450 vëzhgues për zgjedhjet e 19 majit në komunat veriore

më 5.2019 - Evropa e Lirë

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në Kosovë ka akredituar 464 vëzhgues për zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar në komunat: Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut, që do të mbahen më 19...

KQZ akreditoi mbi 400 vëzhgues për zgjedhjet në Veri

më 5.2019 - Kallxo

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve  ka akredituar 464 vëzhgues për zgjedhjet e jashtëzakonshme në Veri të vendit. “Në këtë mbledhje, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve akreditoi vëzhguesit të cilët do të vëzhgojnë...

KQZ-ja akreditoi 464 vëzhgues për zgjedhjet në komunat veriore

më 5.2019 - Klan Kosova

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka. Në këtë mbledhje, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve akreditoi vëzhguesit të cilët do të vëzhgojnë zgjedhjet...

Zgjedhjet në veri, akreditohen 464 vëzhgues

më 5.2019 - RTV 21

Zgjedhjet mbahen më 19 maj Komisioni Qendror i Zgjedhjeve akreditoi vëzhguesit të cilët do të vëzhgojnë zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar në komunat: Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë...

KQZ-ja akreditoi 464 vëzhgues për zgjedhjet në katër komunat veriore

më 5.2019 - GazetaBlic

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve akreditoi vëzhguesit të cilët do të vëzhgojnë zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar në komunat: Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut, të cilat do të mbahen...

KQZ-ja akreditoi 464 vëzhgues për zgjedhjet në katër komunat veriore

më 5.2019 - Infokusi

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka akredituar vëzhguesit të cilët do të vëzhgojnë zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar në komunat: Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut, të cilat do të...

Akreditohen vëzhguesit për zgjedhjet e së dielës në veri

më 5.2019 - Koha.net

Kur kanë mbetur vetëm edhe katër ditë deri në ditën e zgjedhjeve të jashtëzakonshme për kryetar të katër komunave në veri, KQZ-ja akreditoi një grup të vëzhguesve që do të monitorojnë procesin më 19 maj....

Kaq vëzhgues ka akredituar KQZ-ja për zgjedhjet në komunat veriore

më 5.2019 - Infokusi

KQZ-ja ka akredituar 464 vëzhgues për zgjedhjet që do të mbahen në katër komunat veriore. Kjo është bërë e ditur sot në mbledhjen e Komisionit Zgjedhor të Kosovës. Zyra e KQZ-së ka procesuar aplikacionet...

KQZ-ja akreditoi 464 vëzhgues për zgjedhjet në katër komunat veriore

më 5.2019 - Bota Press

Botapress 15 Maj – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka akredituar vëzhguesit të cilët do të vëzhgojnë zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar në komunat: Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut,...

KQZ-ja akrediton 646 vëzhgues për zgjedhjet e së dielës në veri

më 5.2019 - Arbresh

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka akredituar 646 vëzhgues që do të përcjellin zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar në katër komunat e veriut, raporton Ekonomia Online. Sipas të dhënave që u bën...

KQZ-ja akreditoi 464 vëzhgues për zgjedhjet në komunat e veriut

më 5.2019 - Epoka e Re

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka mbajtur mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka. Në këtë mbledhje, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve akreditoi vëzhguesit të cilët do të vëzhgojnë...

KQZ akreditoi 464 vëzhgues për zgjedhjet e jashtëzakonshme

më 5.2019 - KosovaLive360

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mbajti mbledhjen e radhës të kryesuar nga kryetarja, Valdete Daka. Në këtë mbledhje, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve akreditoi vëzhguesit të cilët do të vëzhgojnë zgjedhjet...

Akreditohen 464 vëzhgues për zgjedhjet në veri

më 5.2019 - Insajderi

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve akreditoi vëzhguesit të cilët do të vëzhgojnë zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar në komunat: Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë e Veriut, të cilat do të mbahen...

KQZ-ja akreditoi 464 vëzhgues për zgjedhjet në katër komunat veriore

më 5.2019 - KosovaPress

Numri i vëzhguesve të akredituar është: 464. Këta vëzhgues përfaqësojnë 2 parti politike, 2 misione ndërkombëtare, 1 Komision Evropian, 2 misione diplomatike, 12 ambasada, 1 OJQ ndërkombëtare, 4 OJQ vendore...

Akreditohen 464 vëzhgues për zgjedhjet në veri

më 5.2019 - Periskopi

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka akredituar 464 vëzhgues për zgjedhjet që do të mbahen në katër komunat veriore. Kjo është bërë e ditur sot në mbledhjen e Komisionit Zgjedhor të Kosovës. Zyra e KQZ-së...

KQZ-ja akrediton 646 vëzhgues për zgjedhjet e së dielës në veri

më 5.2019 - Ekonomia Online

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka akredituar 646 vëzhgues që do të përcjellin zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar në katër komunat e veriut, raporton Ekonomia Online. Sipas të dhënave që u bën...

Mbi 100 vëzhgues të DNV-së do të monitorojnë zgjedhjet në veri

më 5.2019 - Medial

Dje ka filluar fushata zgjedhore për zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar të katër komunave në veri të vendit, Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë Veriore, që mbahen më 19 maj. Fushata zgjedhore...

Mbi 100 vëzhgues të DNV-së do të monitorojnë zgjedhjet në veri

më 5.2019 - GazetaBlic

Dje ka filluar fushata zgjedhore për zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar të katër komunave në veri të vendit, Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë Veriore, që mbahen më 19 maj. Fushata zgjedhore...

Mbi 100 vëzhgues të DNV-së do të monitorojnë zgjedhjet në veri

më 5.2019 - Arbresh

Dje ka filluar fushata zgjedhore për zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar të katër komunave në veri të vendit, Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë Veriore, që mbahen më 19 maj. Fushata zgjedhore...

Demokracia në Veprim ka përgatitur 100 vëzhgues që t’i monitorojnë zgjedhjet në veri

më 5.2019 - Periskopi

Ka filluar të hënën fushata parazgjedhore, për zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar të katër komunave në veri të vendit, Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë Veriore, që mbahen më 19 maj. Fushata...

Mbi 100 vëzhgues të DNV-së do të monitorojnë zgjedhjet në veri

më 5.2019 - Infokusi

Dje ka filluar fushata zgjedhore për zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar të katër komunave në veri të vendit, Leposaviq, Zubin Potok, Zveçan dhe Mitrovicë Veriore, që mbahen më 19 maj.Fushata zgjedhore...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK