http://kariera.mk

Zaev është takuar me Ahmetin, detaje për ‘fshesën’ se kush do të largohet?!

më 5.2019 - Neshesh

Kryeministri Zoran Zaev dje gjatë qëndrimit në Tetovë është takuar me kreun e BDI-së, Ali Ahmeti. Sipas burimeve partiake për INA, Zaev i ka shpalosur planin Ahmetit se kë nuk e planifikon në Qeveri dhe...

Zaev është takuar me Ahmetin, detaje për ‘fshesën’ se kush do të largohet?!

më 5.2019 - Tetova1

Kryeministri Zoran Zaev dje gjatë qëndrimit në Tetovë është takuar me kreun e BDI-së, Ali Ahmeti. Sipas burimeve partiake për INA, Zaev i ka shpalosur planin Ahmetit se kë nuk e planifikon në Qeveri dhe...

Arroganca dhe rezultatet – kriteret kryesore për “fshesën” e Zaevit

më 5.2019 - Tetova Sot

Arroganca, mosplotësimi i disa pritshmërive të caktuara të qytetarëve, marrëdhënia joagjile e disa bartësve të funksioneve të larta, nepotizmi, rekomandimet e Komisionit për Antikorrupsion, do të jenë...

Arroganca dhe rezultatet – kriteret kryesore për “fshesën” e Zaevit

më 5.2019 - Koha.mk

Shkup, 16 maj – Arroganca, mosplotësimi i disa pritshmërive të caktuara të qytetarëve, marrëdhënia joagjile e disa bartësve të funksioneve të larta, nepotizmi, rekomandimet e Komisionit për Antikorrupsion,...

Zaev është takuar me Ahmetin, detaje për ‘fshesën’ se kush do të largohet?!

më 5.2019 - InfoShqip

Kryeministri Zoran Zaev dje gjatë qëndrimit në Tetovë është takuar me kreun e BDI-së, Ali Ahmeti. Sipas burimeve partiake për INA, Zaev i ka shpalosur planin Ahmetit se kë nuk e planifikon në Qeveri dhe...

INA: Zaev është takuar me Ahmetin, detaje për ‘fshesën’ se cilët kush do të largohet?!

më 5.2019 - Lajm

Kryeministri Zoran Zaev dje gjatë qëndrimit në Tetovë është takuar me kreun e BDI-së, Ali Ahmeti. Sipas burimeve partiake për INA, Zaev i ka shpalosur planin Ahmetit se kë nuk e planifikon në Qeveri dhe...

“Arroganca dhe rezultatet”, Zaev zbulon kriteret e ‘fshesës’ së paralajmëruar për qeverinë dhe takimin e rëndësishëm që do të zhvillojë

më 5.2019 - Sot News

Arroganca, mospërmbushja e disa pritjeve të caktuara të qytetarëve, nepotizmi, deklarimet e Komisionit Anti-korrupsion do të jenë kriteret në të cilat kryeministrit Zoran Zaev do ta realizojë “fshesën”...

Arroganca dhe rezultatet – kriteret kryesore për “fshesën” e Zaevit

më 5.2019 - Medial

Shkup, 16 maj 2019 (MEDIAL) – Arroganca, mosplotësimi i disa pritshmërive të caktuara të qytetarëve, marrëdhënia joagjile e disa bartësve të funksioneve të larta, nepotizmi, rekomandimet e Komisionit për...

Zaev është takuar me Ahmetin, detaje për ‘fshesën’ se cilët kush do të largohet?!

më 5.2019 - Shprehja

Kryeministri Zoran Zaev dje gjatë qëndrimit në Tetovë është takuar me kreun e BDI-së, Ali Ahmeti. Sipas burimeve partiake për INA, Zaev i ka shpalosur planin Ahmetit se kë nuk e planifikon në Qeveri dhe...

Zaev është takuar me Ahmetin, detaje për ‘fshesën’ se cilët kush do të largohet?!

më 5.2019 - Ina

Kryeministri Zoran Zaev dje gjatë qëndrimit në Tetovë është takuar me kreun e BDI-së, Ali Ahmeti. Sipas burimeve partiake për INA, Zaev i ka shpalosur planin Ahmetit se kë nuk e planifikon në Qeveri dhe...

Zaev është takuar me Ahmetin, detaje për ‘fshesën’ se cilët kush do të largohet?!

më 5.2019 - Fol

Kryeministri Zoran Zaev dje gjatë qëndrimit në Tetovë është takuar me kreun e BDI-së, Ali Ahmeti. Sipas burimeve partiake për INA, Zaev i ka shpalosur planin Ahmetit se kë nuk e planifikon në Qeveri dhe...

Arroganca dhe rezultatet – kriteret kryesore për “fshesën” e Zaevit

më 5.2019 - InfoMagazin

Arroganca, mosplotësimi i disa pritshmërive të caktuara të qytetarëve, marrëdhënia joagjile e disa bartësve të funksioneve të larta, nepotizmi, rekomandimet e Komisionit për Antikorrupsion, do të jenë...

Zaev është takuar me Ahmetin, detaje për ‘fshesën’ se cilët kush do të largohet?!

më 5.2019 - InfoMagazin

Kryeministri Zoran Zaev dje gjatë qëndrimit në Tetovë është takuar me kreun e BDI-së, Ali Ahmeti. Sipas burimeve partiake për INA , Zaev i ka shpalosur planin Ahmetit se kë nuk e planifikon në Qeveri dhe...

OPERACIONI “FSHESA” FILLON NË QERSHOR

më 5.2019 - Klan Macedonia

Partnerët e koalicionit i kanë konceptet gati Kryeministri Zoran Zaev tha se në fillim të qershorit do të dihet se cilët funksionar në nivel qendror do të përfshihen nga “fshesa” ndërsa gjatë verës ato...

“Fshesa” e Zaevit aktivizohet në qershor

më 5.2019 - Tetova Sot

“Fshesa” e Zaevit do të fillojë të aktivizohet që nga fillimi i muajit të ardhshëm. Kryeministri konfirmoi sot se në shënjëstër fillimisht do të jenë ministra në kabinetin e tij dhe zëvendësit e tyre....

“Fshesa” e Zaevit aktivizohet në qershor

më 5.2019 - Koha.mk

“Fshesa” e Zaevit do të fillojë të aktivizohet që nga fillimi i muajit të ardhshëm. Kryeministri konfirmoi sot se në shënjëstër fillimisht do të jenë ministra në kabinetin e tij dhe zëvendësit e tyre....

Zaev flet se deri kur do të ndërrohen ministrat, takimi me Ahmetin?!

më 5.2019 - Shprehja

Deri në fund të muajit maj do të marrë fund frika e ministrave të kabinetit ekzekutiv dhe do të zgjidhet dilema e kryeministrit, se cili prej tyre do të duhet të lëshojë karrigen. Kryeministri Zoran Zaev...

Riformatimi i qeverisë, kryeministri zbulon detajet kur do të fillojë

më 5.2019 - Sot News

Deri në fund të muajit maj do të marrë fund frika e ministrave të kabinetit ekzekutiv dhe do të zgjidhet dilema e kryeministrit, se cili prej tyre do të duhet të lëshojë karrigen. Kryeministri Zoran Zaev...

Ndryshimet në ekzekutiv, Zaev: Në qershor ministrat, në korrik komunat. Funksionarët presin vendimet e liderëve

më 5.2019 - Flaka

Kryeministri, Zoran Zaev, ripërsëriti qëndrimin e tij të mëhershëm se fshesa e paralajmëruar pas raundit të parë të zgjedhjeve presidenciale duhet të zbatohet, pa marrë parasysh se a është e dhimbshme...

Zaev flet se deri kur do të ndërrohen ministrat, takimi me Ahmetin?!

më 5.2019 - Ina

Deri në fund të muajit maj do të marrë fund frika e ministrave të kabinetit ekzekutiv dhe do të zgjidhet dilema e kryeministrit, se cili prej tyre do të duhet të lëshojë karrigen. Kryeministri Zoran Zaev...

Zaevi thotë se deri në qershor do të përfundojë riformatimi i qeverisë

më 5.2019 - Koha.net

Deri në fund të muajit maj do të marrë fund frika e ministrave të kabinetit ekzekutiv dhe do të zgjidhet dilema e kryeministrit, se cili prej tyre do të duhet të lëshojë karrigen. Kryeministri i Maqedonisë...

Zaevi thotë se deri në qershor do të përfundojë riformatimi i qeverisë

më 5.2019 - Koha.net

Deri në fund të muajit maj do të marrë fund frika e ministrave të kabinetit ekzekutiv dhe do të zgjidhet dilema e kryeministrit, se cili prej tyre do të duhet të lëshojë karrigen. Kryeministri i Maqedonisë...

Zaev: Riformatimi i qeverisë, deri në qershor

më 5.2019 - Alsat-M

Deri në fund të muajit maj do të marrë fund frika e ministrave të kabinetit ekzekutiv dhe do të zgjidhet dilema e kryeministrit, se cili prej tyre do të duhet të lëshojë karrigen. Kryeministri Zoran Zaev...

Osmani: Që sot do të merremi vesh për takimin mes Zaevit dhe Ahmetit

më 5.2019 - Aktuale

Zv.kryeministri për Çështje Evropiane Bujar Osmani, ka deklaruar se sot do të konstatohet takimi mes kryeministrit Zoran Zaev dhe kryetarit të BDI-së Ali Ahmeti, rreth rikonstruimit të qeverisë. Osmani...

Zaev paralajmëron “fshesën” pas Bajramit, disa ministrave do ju idhëtohet bakllavaja!

më 5.2019 - Tetova1

Kryeministri Zoran Zaev tha se në fillim të qershorit (me siguri pas festave të Bajramit) do të dihet se cilët funksionar në nivel qendror do të përfshihen nga “fshesa” ndërsa gjatë verës ato në nivel...

Osmani: Nuk ka Qeveri pa BDI-në!

më 5.2019 - Tetova1

I pyetur nëse qeveria aktuale mund të vazhdojë të ekzistojë pa Bashkimin Demokratik për Integrim, zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani u përgjigj prerë: “Jo, nuk mundet!”. Kjo përgjigje...

Zaev pritet të nisë “pastrimin” në fillim të qershorit

më 5.2019 - Shenja

“Pastrimi” në Qeveri do të fillojë në ditët e para të qeshorit. Kryeministri Zoran Zaev ka kohë afro dy javë për të bërë kalkulimet përfundimtare se kush ka dëshpëruar pritjet e qytetarëve dhe kush duhet...

Osmani: Që sot do ta dakordojmë takimin midis Zaevit dhe Ahmetit për rikonstruimin e paralajmëruar

më 5.2019 - Portalb

Zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane Bujar Osmani deklaroi se që sot  do të dakordohet  takim midis kryeministrit Zoran Zaev dhe liderit të BDI-së Ali Ahmeti, rreth rikonstruimit të paralajmëruar....

Zaev paralajmëron “fshesën” pas Bajramit, disa ministrave do ju idhëtohet bakllavaja!

më 5.2019 - Lajm

Kryeministri Zoran Zaev tha se në fillim të qershorit (me siguri pas festave të Bajramit) do të dihet se cilët funksionar në nivel qendror do të përfshihen nga “fshesa” ndërsa gjatë verës ato në nivel...

Osmani: Që sot do ta dakordojmë takimin midis Zaevit dhe Ahmetit për rikonstruimin e paralajmëruar

më 5.2019 - Koha.mk

Shkup, 15 maj – Zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane Bujar Osmani deklaroi se që sot  do të dakordohet  takim midis kryeministrit Zoran Zaev dhe liderit të BDI-së Ali Ahmeti, rreth rikonstruimit...

“FSHESA”, sot caktohet data e takimit ZAEV- AHMETI

më 5.2019 - Medial

Zv/Kryeministri për çështje evropiane, Bujar Osmani ka deklaruar se që sot do të caktohet takimi midis kryeministrit Zaev dhe kreut të BDI-së, Ali Ahmeti, për rekonstruimin e paralajmëruar. Osmani, i cili...

Zaevi dhe Ahmeti sot do të caktojnë datën e takimit për ndryshimet e qeverisë

më 5.2019 - Albeu

Zv/Kryeministri për çështje evropiane, Bujar Osmani ka deklaruar se që sot do të caktohet takimi midis Kryeministrit Zaev dhe kreut të BDI-së, Ali Ahmeti , për rekonstruimin e paralajmëruar. Osmani , i...

Osmani: Që sot do ta dakordojmë takimin midis Zaevit dhe Ahmetit për rikonstruimin e paralajmëruar

më 5.2019 - Koha.mk

Zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane Bujar Osmani deklaroi se që sot do të dakordohet takim midis kryeministrit Zoran Zaev dhe liderit të BDI-së Ali Ahmeti, rreth rikonstruimit të paralajmëruar....

Zaev: Ja kur do ti shikoni rezultatet e “fsheses”

më 5.2019 - Neshesh

Në fillim të qershorit do të dal kompletisht me ndryshimet në strukturat udhëheqëse në nivel ministror në institucionet shtetërore ndërsa në fund të qershorit do të fillojë edhe vertikalisht në komuna...

Në fillim të qershorit do të dihen ndryshimet e paralajmëruara nga “fshesa” e Zaevit

më 5.2019 - Medial

Shkup, 15 maj 2019 (MEDIAL) – Në fillim të qershorit do të dal kompletisht me ndryshimet në strukturat udhëheqëse në nivel ministror, në institucionet shtetërore, ndërsa në fund të qershorit do të fillojë...

Zaevi dhe Ahmeti sot do të caktojnë datën e takimit për ndryshimet e qeverisë

më 5.2019 - InfoShqip

Zv/Kryeministri për çështje evropiane, Bujar Osmani ka deklaruar se që sot do të caktohet takimi midis Kryeministrit Zaev dhe kreut të BDI-së, Ali Ahmeti, për rekonstruimin e paralajmëruar. Osmani, i cili...

Zaev: Riformatimi i qeverisë, deri në qershor

më 5.2019 - Gazeta e re

Deri në fund të muajit maj do të marrë fund frika e ministrave të kabinetit ekzekutiv dhe do të zgjidhet dilema e kryeministrit, se cili prej tyre do të duhet të lëshojë karrigen. Kryeministri  i Maqedonisë...

Bujar Osmani: Nuk ka Qeveri pa BDI-në!

më 5.2019 - Neshesh

I pyetur nëse qeveria aktuale mund të vazhdojë të ekzistojë pa Bashkimin Demokratik për Integrim zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane Bujar Osmani u përgjigj prerë: “Jo nuk mundet!”. Kjo përgjigje...

Zaevi dhe Ahmeti sot do të caktojnë datën e takimit për “fshesën” e qeverisë

më 5.2019 - Alsat-M

Zv/Kryeministri për çështje evropiane, Bujar Osmani ka deklaruar se që sot do të caktohet takimi midis Kryeministrit Zaev dhe kreut të BDI-së, Ali Ahmeti, për rekonstruimin e paralajmëruar. Osmani, i cili...

Osmani: Nuk ka Qeveri pa BDI-në!

më 5.2019 - Aktuale

I pyetur nëse qeveria aktuale mund të vazhdojë të ekzistojë pa Bashkimin Demokratik për Integrim, zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani u përgjigj prerë: “Jo, nuk mundet!”. Kjo përgjigje...

​Zaev: Riformatimi i qeverisë, deri në qershor

më 5.2019 - Arbresh

Deri në fund të muajit maj do të marrë fund frika e ministrave të kabinetit ekzekutiv dhe do të zgjidhet dilema e kryeministrit, se cili prej tyre do të duhet të lëshojë karrigen. Kryeministri i Maqedonisë...

Osmani: Nuk ka Qeveri pa BDI-në!

më 5.2019 - Koha.mk

I pyetur nëse qeveria aktuale mund të vazhdojë të ekzistojë pa Bashkimin Demokratik për Integrim, zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani u përgjigj prerë: “Jo, nuk mundet!”. Kjo përgjigje...

Në fillim të qershorit do të dihen ndryshimet e paralajmëruara nga “fshesa” e Zaevit

më 5.2019 - Koha.mk

Në fillim të qershorit do të dal kompletisht me ndryshimet në strukturat udhëheqëse në nivel ministror, në institucionet shtetërore, ndërsa në fund të qershorit do të fillojë edhe vertikalisht në komuna...

Zaev: Riformatimi i qeverisë, deri në qershor

më 5.2019 - KosovaPress

Kryeministri  i Maqedonisë së Veriut Zoran Zaev bëri të ditur se përveç ndryshimeve në kabinetin qeveritar, do të ketë ndryshim edhe të strukturave drejtuese në institucionet e tjera që janë në kompetencë...

“Fshesa”, Bujar Osmani: Sot do të ketë dakordim për takimin Zaev-Ahmeti

më 5.2019 - Shenja

Zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani deklaroi se që sot do të dakordohet takim midis kryeministrit Zoran Zaev dhe liderit të BDI-së Ali Ahmeti, rreth rikonstruimit të paralajmëruar....

Osmani: Nuk ka Qeveri pa BDI-në!

më 5.2019 - Shprehja

I pyetur nëse qeveria aktuale mund të vazhdojë të ekzistojë pa Bashkimin Demokratik për Integrim, zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani u përgjigj prerë: “Jo, nuk mundet!”. Kjo përgjigje...

Osmani: Nuk ka Qeveri pa BDI-në!

më 5.2019 - Ina

I pyetur nëse qeveria aktuale mund të vazhdojë të ekzistojë pa Bashkimin Demokratik për Integrim, zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani u përgjigj prerë: “Jo, nuk mundet!”. Kjo përgjigje...

Osmani: Nuk ka Qeveri pa BDI-në!

më 5.2019 - Tetova Sot

I pyetur nëse qeveria aktuale mund të vazhdojë të ekzistojë pa Bashkimin Demokratik për Integrim, zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani u përgjigj prerë: “Jo, nuk mundet!”. Kjo përgjigje...

Zaev: Pas vendimeve të rëndësishme, do të pasojnë ndryshimet në qeveri

më 5.2019 - Gazeta Observer

Kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev duke u përgjigjur në pyetjen e gazetarëve për “fshesën” e qeverisë tha së pari në vend duhet marrë disa vendime të rëndësishme si marrja e datës për fillim të negociatave...

Osmani: Që sot do të merremi vesh për takimin mes Zaevit dhe Ahmetit

më 5.2019 - Arbresh

Zv.kryeministri për Çështje Evropiane Bujar Osmani, ka deklaruar se sot do të konstatohet takimi mes kryeministrit Zoran Zaev dhe kryetarit të BDI-së Ali Ahmeti, rreth rikonstruimit të qeverisë. Osmani...

Zaevi dhe Ahmeti sot do të caktojnë datën e takimit për “fshesën”

më 5.2019 - Lajm

Zv/Kryeministri për çështje evropiane, Bujar Osmani ka deklaruar se që sot do të caktohet takimi midis Kryeministrit Zaev dhe kreut të BDI-së, Ali Ahmeti, për rekonstruimin e paralajmëruar. Osmani, i cili...

Zaev: Në fillim të qershorit do të pasojnë ndryshimet në kabinetin qeveritar

më 5.2019 - Portalb

Kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev duke u përgjigjur në pyetjen e gazetarëve për “fshesën” e qeverisë tha së pari në vend duhet marrë disa vendime të rëndësishme si marrja e datës për fillim të negociatave...

Osmani: Që sot do të merremi vesh për takimin mes Zaevit dhe Ahmetit

më 5.2019 - Republika

Zv.kryeministri për Çështje Evropiane Bujar Osmani, ka deklaruar se sot do të konstatohet takimi mes kryeministrit Zoran Zaev dhe kryetarit të BDI-së Ali Ahmeti, rreth rikonstruimit të qeverisë. Osmani...

Osmani: Që sot do të merremi vesh për takimin mes Zaevit dhe Ahmetit

më 5.2019 - AlbPortali

Loading... Zv.kryeministri për Çështje Evropiane Bujar Osmani, ka deklaruar se sot do të konstatohet takimi mes kryeministrit Zoran Zaev dhe kryetarit të BDI-së Ali Ahmeti, rreth rikonstruimit të qeverisë....

Zaev: Pas disa vendimeve të rëndësishme për shtetin do të pasojnë ndryshimet në qeveri

më 5.2019 - Portalb

Kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev duke u përgjigjur në pyetjen e gazetarëve për “fshesën” e qeverisë tha së pari në vend duhet marrë disa vendime të rëndësishme si marrja e datës për fillim të negociatave...

Zaevi mbaron pushimin dhe sot kthehet në punë, a do ta kap menjëherë “fshesën”?

më 5.2019 - InfoShqip

Kryeministri Zoran Zaev pas gati një jave pushim është kthyer sot në vendin e punës. Ai shkoi në pushim të papritur menjëherë pas zgjedhjeve presidenciale, krejtësisht në rrethana dhe në një lokacion të...

Osmani: Nuk ka Qeveri pa BDI-në!

më 5.2019 - Fakti Ditor

I pyetur nëse qeveria aktuale mund të vazhdojë të ekzistojë pa Bashkimin Demokratik për Integrim, zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani u përgjigj prerë: “Jo, nuk mundet!”. Kjo përgjigje...

Osmani: Nuk ka Qeveri pa BDI-në!

më 5.2019 - AlbPortali

I pyetur nëse qeveria aktuale mund të vazhdojë të ekzistojë pa Bashkimin Demokratik për Integrim, zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani u përgjigj prerë: “Jo, nuk mundet!”. Loading......

Osmani: Nuk ka Qeveri pa BDI-në!

më 5.2019 - Lajm

I pyetur nëse qeveria aktuale mund të vazhdojë të ekzistojë pa Bashkimin Demokratik për Integrim, zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani u përgjigj prerë: “Jo, nuk mundet!”. Kjo përgjigje...

Pas dy javëve do të filloj “fshesa” në Qeveri, Zaev thotë se mund të vendos edhe për ministrat e BDI-së

më 5.2019 - Shenja

Kryeministri Zoran Zaev tha se në fillim të qershorit do të dihet se cilët funksionar në nivel qendror do të përfshihen nga “fshesa” ndërsa gjatë verës ato në nivel lokal. Duke u përgjigjur në pyetje të...

Zaevi sot kthehet në punë, a do ta kap menjëherë “fshesën”?!

më 5.2019 - Shprehja

Kryeministri Zoran Zaev pas gati një jave pushim është kthyer sot në vendin e punës. Ai shkoi në pushim të papritur menjëherë pas zgjedhjeve presidenciale, krejtësisht në rrethana dhe në një lokacion të...

Zaevi sot kthehet në punë, a do ta kap menjëherë “fshesën”?!

më 5.2019 - Republika

Kryeministri Zoran Zaev pas gati një jave pushim është kthyer sot në vendin e punës. Ai shkoi në pushim të papritur menjëherë pas zgjedhjeve presidenciale, krejtësisht në rrethana dhe në një lokacion të...

Zaevi dhe Ahmeti sot do të caktojnë datën e takimit për “fshesën” e qeverisë

më 5.2019 - Fakti Ditor

Zv/Kryeministri për çështje evropiane, Bujar Osmani ka deklaruar se që sot do të caktohet takimi midis Kryeministrit Zaev dhe kreut të BDI-së, Ali Ahmeti, për rekonstruimin e paralajmëruar. Osmani, i cili...

Zaevi dhe Ahmeti sot do të caktojnë datën e takimit për “fshesën” e qeverisë

më 5.2019 - AlbPortali

Zv/Kryeministri për çështje evropiane, Bujar Osmani ka deklaruar se që sot do të caktohet takimi midis Kryeministrit Zaev dhe kreut të BDI-së, Ali Ahmeti, për rekonstruimin e paralajmëruar. Loading......

Zaevi sot kthehet në punë, a do ta kap menjëherë “fshesën”?!

më 5.2019 - AlbPortali

Loading... Kryeministri Zoran Zaev pas gati një jave pushim është kthyer sot në vendin e punës. Ai shkoi në pushim të papritur menjëherë pas zgjedhjeve presidenciale, krejtësisht në rrethana dhe në një...

Zaevi sot kthehet në punë, a do ta kap menjëherë “fshesën”?!

më 5.2019 - Ina

Kryeministri Zoran Zaev pas gati një jave pushim është kthyer sot në vendin e punës. Ai shkoi në pushim të papritur menjëherë pas zgjedhjeve presidenciale, krejtësisht në rrethana dhe në një lokacion të...

Osmani: Nuk ka Qeveri pa BDI-në!

më 5.2019 - Fol

I pyetur nëse qeveria aktuale mund të vazhdojë të ekzistojë pa Bashkimin Demokratik për Integrim, zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani u përgjigj prerë: “Jo, nuk mundet!”. Kjo përgjigje...

Zaevi sot kthehet në punë, a do ta kap menjëherë “fshesën”?!

më 5.2019 - Tetova Sot

Kryeministri Zoran Zaev pas gati një jave pushim është kthyer sot në vendin e punës. Ai shkoi në pushim të papritur menjëherë pas zgjedhjeve presidenciale, krejtësisht në rrethana dhe në një lokacion të...

Osmani: Nuk ka Qeveri pa BDI-në!

më 5.2019 - InfoMagazin

I pyetur nëse qeveria aktuale mund të vazhdojë të ekzistojë pa Bashkimin Demokratik për Integrim, zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani u përgjigj prerë: “Jo, nuk mundet!”. Kjo përgjigje...

Pas dy javëve do të filloj “fshesa” në Qeveri, Zaev thotë se mund të vendos edhe për ministrat e BDI-së

më 5.2019 - InfoMagazin

Kryeministri Zoran Zaev tha se në fillim të qershorit do të dihet se cilët funksionar në nivel qendror do të përfshihen nga “fshesa” ndërsa gjatë verës ato në nivel lokal. Duke u përgjigjur në pyetje të...

Zaevi sot kthehet në punë, a do ta kap menjëherë “fshesën”?!

më 5.2019 - InfoMagazin

Kryeministri Zoran Zaev pas gati një jave pushim është kthyer sot në vendin e punës. Ai shkoi në pushim të papritur menjëherë pas zgjedhjeve presidenciale, krejtësisht në rrethana dhe në një lokacion të...

Të gjithë në pritje të Zaevit dhe “fshesës” së tij

më 5.2019 - Flaka

Të gjithë presin që Kryeministri Zaev të kthehet nga pushimet dhe të fillojë negociatat për valën e parë të shkarkimeve të zyrtarëve shtetërorë, përcjell FLAKA. Kjo do të vendoset nga organet më të larta...

Ministri i kabinetit të Zaevit thotë se është i relaksuar pavarësisht se do të largohet ose jo?!

më 5.2019 - Aktuale

Zëvendëskryeministri i angazhuar për Çështje Ekonomike Koço Angjushev thotë se është i relaksuar kur bëhet fjalë për “fshesën” e paralajmëruar nga ana e kryeministrit Zoran Zaev dhe se kjo çështje është...

Ministri i kabinetit të Zaevit thotë se është i relaksuar pavarësisht se do të largohet ose jo?!

më 5.2019 - Tetova Sot

Zëvendëskryeministri i angazhuar për Çështje Ekonomike Koço Angjushev thotë se është i relaksuar kur bëhet fjalë për “fshesën” e paralajmëruar nga ana e kryeministrit Zoran Zaev dhe se kjo çështje është...

Ministri i kabinetit të Zaevit thotë se është i relaksuar pavarësisht se do të largohet ose jo?!

më 5.2019 - Shprehja

Zëvendëskryeministri i angazhuar për Çështje Ekonomike Koço Angjushev thotë se është i relaksuar kur bëhet fjalë për “fshesën” e paralajmëruar nga ana e kryeministrit Zoran Zaev dhe se kjo çështje është...

Ministri i kabinetit të Zaevit thotë se është i relaksuar pavarësisht se do të largohet ose jo?!

më 5.2019 - Ina

Zëvendëskryeministri i angazhuar për Çështje Ekonomike Koço Angjushev thotë se është i relaksuar kur bëhet fjalë për “fshesën” e paralajmëruar nga ana e kryeministrit Zoran Zaev dhe se kjo çështje është...

A janë takuar Ahmeti dhe Zaev për “fshesën” qeveritare? Përgjigjet Bujar Osmani!

më 5.2019 - Tetova1

Zëvendës kryeministri Bujar Osmani deklaroi sot se ende nuk është realizuar takimi mes kryeministrit Zoran Zaev dhe kryetarit të BDI-së, Ali Ahmeti, për rikonstruimin e qeverisë. Takimi i planifikuar nuk...

“Fshesa në Qeveri”, ministrat duken të relaksuar

më 5.2019 - Shenja

Funksionarët janë të relaksuar kur përmendet fshesa e kryeministrit Zoran Zaev, dhe asnjëri nuk hidhërohet nëse pyetet se a do të jetë pjesë e rikonstruimit qeveritar. Zëvendëskryeministri Koço Angjushev...

A janë takuar Ahmeti dhe Zaev për “fshesën” qeveritare? Përgjigjet Bujar Osmani!

më 5.2019 - Shprehja

Zëvendës kryeministri Bujar Osmani deklaroi sot se ende nuk është realizuar takimi mes kryeministrit Zoran Zaev dhe kryetarit të BDI-së, Ali Ahmeti, për rikonstruimin e qeverisë. Takimi i planifikuar nuk...

A janë takuar Ahmeti dhe Zaev për “fshesën” qeveritare? Përgjigjet Bujar Osmani!

më 5.2019 - Ina

Zëvendës kryeministri Bujar Osmani deklaroi sot se ende nuk është realizuar takimi mes kryeministrit Zoran Zaev dhe kryetarit të BDI-së, Ali Ahmeti, për rikonstruimin e qeverisë. Takimi i planifikuar nuk...

“Fshesa në Qeveri, ministrat presin kryeministrin të kthehet nga pushimi

më 5.2019 - Shenja

Funksionarët janë të relaksuar kur përmendet fshesa e kryeministrit Zoran Zaev, dhe asnjëri nuk hidhërohet nëse pyetet se a do të jetë pjesë e rikonstruimit qeveritar. Zëvendëskryeministri Koço Angjushev...

Angjushev deklarohet për “fshesen” e Zaevit

më 5.2019 - Neshesh

Zëvendëskryeministri i angazhuar për Çështje Ekonomike Koço Angjushev thotë se është i relaksuar kur bëhet fjalë për “fshesën” e paralajmëruar nga ana e kryeministrit Zoran Zaev dhe se kjo çështje është...

“Fshesa” e Zaevit, Angjushev ndihet i relaksuar

më 5.2019 - Fol

Zëvendëskryeministri i angazhuar për Çështje Ekonomike Koço Angjushev thotë se është i relaksuar kur bëhet fjalë për “fshesën” e paralajmëruar nga ana e kryeministrit Zoran Zaev dhe se kjo çështje është...

ANGJUSHEV: Jam i relaksuar nga “fshesa” e paralajmëruar

më 5.2019 - Medial

Zëvendëskryeministri i angazhuar për Çështje Ekonomike Koço Angjushev thotë se është i relaksuar kur bëhet fjalë për “fshesën” e paralajmëruar nga ana e kryeministrit Zoran Zaev dhe se kjo çështje është...

Angjushev: Nuk kam dert nga “fshesa”, është në kompetencë të kryeministrit

më 5.2019 - Portalb

Zëvendëskryeministri i angazhuar për Çështje Ekonomike Koço Angjushev thotë se është i relaksuar kur bëhet fjalë për “fshesën” e paralajmëruar nga ana e kryeministrit Zoran Zaev dhe se kjo çështje është...

Angjushev për “fshesën” e paralajmëruar: Nuk është lehtë të jesh në Qeveri

më 5.2019 - Aktuale

Zëvendëskryeministri i angazhuar për Çështje Ekonomike Koço Angjushev thotë se është i relaksuar kur bëhet fjalë për “fshesën” e paralajmëruar nga ana e kryeministrit Zoran Zaev dhe se kjo çështje është...

Angjushev për “fshesën” e paralajmëruar: Nuk është lehtë të jesh në Qeveri

më 5.2019 - Fakti Ditor

Zëvendëskryeministri i angazhuar për Çështje Ekonomike Koço Angjushev thotë se është i relaksuar kur bëhet fjalë për “fshesën” e paralajmëruar nga ana e kryeministrit Zoran Zaev dhe se kjo çështje është...

Angjushev për “fshesën” e paralajmëruar: Nuk është lehtë të jesh në Qeveri

më 5.2019 - AlbPortali

Zëvendëskryeministri i angazhuar për Çështje Ekonomike Koço Angjushev thotë se është i relaksuar kur bëhet fjalë për “fshesën” e paralajmëruar nga ana e kryeministrit Zoran Zaev dhe se kjo çështje është...

A janë takuar Ahmeti dhe Zaev për “fshesën” qeveritare? Përgjigjet Bujar Osmani!

më 5.2019 - Lajm

Zëvendës kryeministri Bujar Osmani deklaroi sot se ende nuk është realizuar takimi mes kryeministrit Zoran Zaev dhe kryetarit të BDI-së, Ali Ahmeti, për rikonstruimin e qeverisë. Takimi i planifikuar nuk...

“Fshesa” e Zaevit, Angjushev ndihet i relaksuar

më 5.2019 - Shenja

Zëvendëskryeministri i angazhuar për Çështje Ekonomike Koço Angjushev thotë se është i relaksuar kur bëhet fjalë për “fshesën” e paralajmëruar nga ana e kryeministrit Zoran Zaev dhe se kjo çështje është...

Angjushev: Jam i relaksuar nga “fshesa” e paralajmëruar, kjo është në kompetencë të kryeministrit

më 5.2019 - Tetova Sot

Zëvendëskryeministri i angazhuar për Çështje Ekonomike Koço Angjushev thotë se është i relaksuar kur bëhet fjalë për “fshesën” e paralajmëruar nga ana e kryeministrit Zoran Zaev dhe se kjo çështje është...

“Fshesa” e Zaevit, Angjushev ndihet i relaksuar

më 5.2019 - Lajm

Zëvendëskryeministri i angazhuar për Çështje Ekonomike Koço Angjushev thotë se është i relaksuar kur bëhet fjalë për “fshesën” e paralajmëruar nga ana e kryeministrit Zoran Zaev dhe se kjo çështje është...

Angjushev: Nuk është lehtë të jesh pjesë e qeverisë, ndryshimet janë nën kompetencë të kryeministrit

më 5.2019 - Arbresh

Zv.kryeministri i angazhuar për Çështje Ekonomike Koço Angjushev, ka komentuar “fshesën” në kabinetin qeveritare e cila u paralajmërua nga kryeministri Zoran Zaev. Ai thotë se është i relaksuar sa i përket...

A janë takuar Ahmeti dhe Zaev për “fshesën” qeveritare? Përgjigjet Bujar Osmani!

më 5.2019 - InfoMagazin

Zëvendës kryeministri Bujar Osmani deklaroi sot se ende nuk është realizuar takimi mes kryeministrit Zoran Zaev dhe kryetarit të BDI-së, Ali Ahmeti, për rikonstruimin e qeverisë. Takimi i planifikuar nuk...

Angjushev: Jam i relaksuar nga “fshesa” e paralajmëruar, kjo është në kompetencë të kryeministrit

më 5.2019 - Republika

Zëvendëskryeministri i angazhuar për Çështje Ekonomike Koço Angjushev thotë se është i relaksuar kur bëhet fjalë për “fshesën” e paralajmëruar nga ana e kryeministrit Zoran Zaev dhe se kjo çështje është vetëm në kompetencat e vetë

Angjushev: Jam i relaksuar nga “fshesa” e paralajmëruar, kjo është në kompetencë të kryeministrit

më 5.2019 - AlbPortali

Loading... Zëvendëskryeministri i angazhuar për Çështje Ekonomike Koço Angjushev thotë se është i relaksuar kur bëhet fjalë për “fshesën” e paralajmëruar nga ana e kryeministrit Zoran Zaev dhe se kjo çështje...

Angjushev: Nuk është lehtë të jesh pjesë e qeverisë, ndryshimet janë nën kompetencë të kryeministrit

më 5.2019 - InfoMagazin

Zv.kryeministri i angazhuar për Çështje Ekonomike Koço Angjushev, ka komentuar “fshesën” në kabinetin qeveritare e cila u paralajmërua nga kryeministri Zoran Zaev. Ai thotë se është i relaksuar sa i përket...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK