http://kariera.mk

4 mijë maturantë të Prishtinës i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës

para 3 muajve - GazetaBlic

4 mijë maturantë të Prishtinës në 29 qendra sot i janë nënshtruar pjesës së parë të Testit të Maturës, ku testit i janë nënshtruar në lëndën e gjuhës shqipe dhe angleze. Testimi i maturantëve të kryeqytetit...

29 shkolla të mesme i nënshtrohen Testit të Maturës

para 3 muajve - Klan Kosova

Në 29 shkolla të mesme të Komunës së Prishtinës po mbahet pjesa e parë e Testit të Maturës për gjithsej 4 mijë nxënës. Për të parë nga afër mbarëvajtjen e këtij procesi, ministri i Arsimit Shkencës dhe...

Dështon vendosja e zhurmuesve për ndaljen e valëve telefonike për maturantët të cilët mbajtën Testin e Maturës

para 3 muajve - Zhurnal

Prishtinë, 12 qershor – Zhurnal.mk – Sot po mbahet pjesa e parë e Testit të Maturës në rajonin e Prishtinës ku 4 mijë maturantë po testojnë njohuritë e tyre në lëndët e gjuhës shqipe dhe angleze. Ministri...

Rrjedh online testi i maturës, Bytyqi pret që testi të zhvillohet pa ndonjë problem

para 3 muajve - Koha.net

Ka nisur të shpërndahet online testi i maturës nëpër rrjete sociale. Koha Ditore ka siguruar pamje nga shpërndarja e testeve në grupe të ndryshme në Facebook dhe në Viber. Në anën tjetër ministri i Arsimit,...

Dështon vendosja e zhurmuesve për ndaljen e valëve telefonike për maturantët të cilët mbajtën Testin e Maturës

para 3 muajve - GazetaBlic

Sot po mbahet pjesa e parë e Testit të Maturës në rajonin e Prishtinës ku 4 mijë maturantë po testojnë njohuritë e tyre në lëndët e gjuhës shqipe dhe angleze. Ministri i Arsimit, Shyqiri Bytyqi sot ka...

Maturantët e Prishtinës i nënshtrohen testit, nuk ka zhurmues të valëve

para 3 muajve - RTV 21

Rreth 4 mijë maturantë iu nënshtruan testit të maturës Sot po mbahet pjesa e parë e Testit të Maturës në rajonin e Prishtinës, ku 4 mijë maturantë po testojnë njohuritë e tyre në lëndët e gjuhës shqipe...

Testi i maturës shpërndahet online

para 3 muajve - Infokusi

Nxënësit e shkollave të mesme sot po i nënshtrohen pjesës së parë të testit të maturës. Ministria e Arsimit kishte marrë masa për të mos i lejuar këta nxënës të kopijojnë gjatë testit por sic duket inciativa...

Bytyqi vizitoi maturantët që iu nënshtruan provimit të maturës në shkollën “Dr. Ali Sokoli”

para 3 muajve - Epoka e Re

Ministri i Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, ka vizituar maturantët gjatë mbajtjes së Provimit të Maturës Shtetërore në Shkollën e Mesme “Dr. Ali Sokoli” në Prishtinë, për të parë nga...

MASHT-i mohon që testi i maturës u shpërnda online, faktet thonë ndryshe

para 3 muajve - Infokusi

Maturantët e rajonit të Prishtinës janë mobilizuar që të kopjojnë për testin e Maturës, ku pjesa e parë e këtij testi do të mbahet sot, ata kanë krijuar grupe të ndryshme në rrjetet sociale si Facebook,...

Dështojnë zhurmuesit, nxënësit kopjojnë me të madhe

para 3 muajve - Gazeta Observer

Edhe pse Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë kathënë se do të vendos zhurmues të valëve në shkollat ku do të mbahet testi i Maturës, duke penguar kështu kopjimin përmes rrjeteve sociale, një...

Shkollat profesionale, shpallen datat për provimet e Maturës

para 3 muajve - Shekulli

Zbardhen datat e provimeve të Maturës Shtetërore për arsimin profesional. Nga 26 gushti deri më 6 shtator jepet provimi i detyruar për 4 lëndë. Administrimi, organizmi, monitorimi dhe mjediset se ku do...

Në Prishtinë mbahet pjesa e parë e Testit të Maturës

para 3 muajve - Zhurnal

Prishtinë, 12 qershor – Zhurnal.mk – Nxënësit e rajonit të Prishtinës do t’i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës. Në të dy pjesët, testi do të ketë 200 kërkesa, ndërsa pragu i kalueshmërisë...

Nuk kryen punë ndalja e valëve të telefonit , maturantët e kanë gati planin për të kopjuar

para 3 muajve - GazetaBlic

Nxënësit e rajonit të Prishtinës, sot do t’i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës. Mirëpo edhe pse janë paraparë masa ndëshkuese për maturantët, të cilët nëse zihen duke kopjuar do të ndëshkohen,...

4 mijë maturantë të Prishtinës i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës

para 3 muajve - Gazeta e re

4 mijë maturantë të Prishtinës në 29 qendra sot i janë nënshtruar pjesës së parë të Testit të Maturës, ku testit i janë nënshtruar në lëndën e gjuhës shqipe dhe angleze. Testimi i maturantëve të kryeqytetit...

4 mijë maturantë të Prishtinës i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës

para 3 muajve - KosovaPress

Testimi i maturantëve të kryeqytetit ka filluar në orën 9 dhe nuk është paralajmëruar për ndonjë problem. Ishte paralajmëruar se do të vendoseshin zhurmues të valëve për të shmangur çdo formë të kopjimit,...

Mbahet pjesa e parë e Testit të Maturës në Prishtinë

para 3 muajve - OraInfo

Nxënësit e rajonit të Prishtinës do t’i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës. Në të dy pjesët, testi do të ketë 200 kërkesa, ndërsa pragu i kalueshmërisë do të jetë me 40 përqind të përgjigjeve...

Në kryeqytet mbahet pjesa e parë e Testit të Maturës

para 3 muajve - Klan Kosova

Nxënësit e rajonit të Prishtinës do t’i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës. Në të dy pjesët, testi do të ketë 200 kërkesa, ndërsa pragu i kalueshmërisë do të jetë me 40 përqind të përgjigjeve...

Në kryeqytet mbahet pjesa e parë e Testit të Maturës

para 3 muajve - Medial

Nxënësit e rajonit të Prishtinës do t’i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës. Në të dy pjesët, testi do të ketë 200 kërkesa, ndërsa pragu i kalueshmërisë do të jetë me 40 përqind të përgjigjeve...

Sot në Prishtinë mbahet pjesa e parë e Testit të Maturës

para 3 muajve - Koha.net

Sot nxënësit e rajonit të Prishtinës do t’i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës. Pjesa e parë e këtij testi përbehet nga pyetje nga lëndët gjuhë shqipe dhe gjuhë angleze. Në të dy pjesët, testi...

Maturantët e Prishtinës i nënshtrohen testit, nuk ka zhurmues të valëve

para 3 muajve - KosovaPress

Ministri i Arsimit, Shyqiri Bytyqi sot ka vizituar shkollën “Ali Sokoli” nga ku ka bërë të ditur se në të gjitha qendrat, testimi ka filluar me kohë. "Shpresoj që gjithçka do shkojë mirë ashtu siç është...

Kështu planifikojnë maturantët të kopjojnë në Testin e Maturës

para 3 muajve - Infokusi

Nxënësit e rajonit të Prishtinës, sot do t’i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës. Mirëpo edhe pse janë paraparë masa ndëshkuese për maturantët, të cilët nëse zihen duke kopjuar do të ndëshkohen,...

29 shkolla të mesme i nënshtrohen Testit të Maturës

para 3 muajve - Ekonomia Online

Në 29 shkolla të mesme po mbahet Testi i Maturës për gjithsej 4 mijë nxënës, raporton EkonomiaOnline. Për të parë nga afër mbarëvajtjen e këtij procesi, ministri i Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri...

Në Prishtinë sot mbahet pjesa e parë e testit të maturës

para 3 muajve - RTV 21

Pragu i kalueshmërisë do të jetë me 40 përqind të përgjigjeve të sakta Sot nxënësit e rajonit të Prishtinës do t’i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës. Pjesa e parë e këtij testi përbëhet nga...

Kjo komunë sot mban pjesën e parë të Testit të Maturës

para 3 muajve - GazetaBlic

Sot nxënësit e rajonit të Prishtinës do t’i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës. Pjesa e parë e këtij testi përbehet nga pyetje nga lëndët gjuhë shqipe dhe gjuhë angleze. Në të dy pjesët, testi...

Prishtinë – Sot mbahet pjesa e parë e testit të maturës

para 3 muajve - Kallxo

Sot në regjionin e Prishtinës do të mbahet pjesa e parë e Testit të Maturës. Shyqiri Bytyqi, ministër i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, me rastin e mbajtjes së Testit të Maturës, do të vizitojë maturantët...

Në shkollën “Xhevdet Doda” në kryeqytet mbahet pjesa e parë e Testit të Maturës

para 3 muajve - Ekonomia Online

Nxënësit e rajonit të Prishtinës do t’i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës, raporton Ekonomia Online. Në shkollën e mesme “Xhevdet Doda” shihet numër i madh i nxënësve të cilët po presin për...

Në kryeqytet mbahet pjesa e parë e Testit të Maturës

para 3 muajve - Insajderi

Në të dy pjesët, testi do të ketë 200 kërkesa, ndërsa pragu i kalueshmërisë do të jetë me 40 përqind të përgjigjeve të sakta. Me këtë rast, ministri i Arsimit, Shyqiri Bytyqi sot do të vizitojë maturantët...

Maturantët krijojnë grup për të kopjuar gjatë testit

para 3 muajve - Bota Press

Botapress 12 Qeshor- Provimit shtetëror të maturës do t’i nënshtrohet 28 mijë nxënës nga e gjithë Kosova. Për maturantët dhe administratorët e testin janë paraparë masa ndëshkimi, ndërkohë që zhurmues...

Maturantët krijojnë grup për të kopjuar gjatë testit

para 3 muajve - Fakti Ditor

Provimit shtetëror të maturës do t’i nënshtrohet 28 mijë nxënës nga e gjithë Kosova. Për maturantët dhe administratorët e testin janë paraparë masa ndëshkimi, ndërkohë që zhurmues të valëve të telefonit...

Në Prishtinë mbahet pjesa e parë e Testit të Maturës

para 3 muajve - Infokusi

Sot nxënësit e rajonit të Prishtinës do t’i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës. Pjesa e parë e këtij testi përbehet nga pyetje nga lëndët gjuhë shqipe dhe gjuhë angleze. Në të dy pjesët, testi...

Maturantët me metoda të reja për të kopjuar gjatë testit

para 3 muajve - Periskopi

Provimit shtetëror të maturës do t’i nënshtrohet 28 mijë nxënës nga e gjithë Kosova. Për maturantët dhe administratorët e testin janë paraparë masa ndëshkimi, ndërkohë që zhurmues të valëve të telefonit...

Maturantet krijojnë grup për të kopjuar gjatë testit

para 3 muajve - Arbresh

Provimit shtetëror të maturës do t’i nënshtrohet 28 mijë nxënës nga e gjithë Kosova. Për maturantët dhe administratorët e testin janë paraparë masa ndëshkimi, ndërkohë që zhurmues të valëve të telefonit...

Maturantët krijojnë grup për të kopjuar gjatë testit

para 3 muajve - Gazeta Observer

Provimit shtetëror të maturës do t’i nënshtrohet 28 mijë nxënës nga e gjithë Kosova. Për maturantët dhe administratorët e testin janë paraparë masa ndëshkimi, ndërkohë që zhurmues të valëve të telefonit...

Sot në Prishtinë mbahet pjesa e parë e Testit të Maturës

para 3 muajve - Ekonomia Online

Sot nxënësit e rajonit të Prishtinës do t’i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës. Pjesa e parë e këtij testi përbehet nga pyetje nga lëndët gjuhë shqipe dhe gjuhë angleze. Në të dy pjesët, testi...

Maturantët krijojnë grup për të kopjuar gjatë testi

para 3 muajve - Gazeta Observer

Provimit shtetëror të maturës do t’i nënshtrohet 28 mijë nxënës nga e gjithë Kosova. Për maturantët dhe administratorët e testin janë paraparë masa ndëshkimi, ndërkohë që zhurmues të valëve të telefonit...

Në Prishtinë mbahet pjesa e parë e Testit të Maturës

para 3 muajve - Gazeta Observer

???????????????????????????????????? Sot nxënësit e rajonit të Prishtinës do t’i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës. Pjesa e parë e këtij testi përbehet nga pyetje nga lëndët gjuhë shqipe...

​Në Prishtinë mbahet pjesa e parë e Testit të Maturës

para 3 muajve - Arbresh

Sot nxënësit e rajonit të Prishtinës do t’i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës. Pjesa e parë e këtij testi përbehet nga pyetje nga lëndët gjuhë shqipe dhe gjuhë angleze. Në të dy pjesët, testi...

Në Prishtinë mbahet pjesa e parë e Testit të Maturës

para 3 muajve - Periskopi

Sot nxënësit e rajonit të Prishtinës do t’i nënshtrohen pjesës së parë të Testit të Maturës. Pjesa e parë e këtij testi përbehet nga pyetje nga lëndët gjuhë shqipe dhe gjuhë angleze. Në të dy pjesët, testi...

Në Prishtinë mbahet pjesa e parë e Testit të Maturës

para 3 muajve - KosovaPress

Në të dy pjesët, testi do të ketë 200 kërkesa, ndërsa pragu i kalueshmërisë do të jetë me 40 përqind të përgjigjeve të sakta. Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi sot do të vizitojë...

Shyqyri Bytyqi do të vëzhgoj nga afër zhvillimin e testit të maturës

para 3 muajve - GazetaBlic

Nesër do të mbahet testi i maturës në Shkollën e Mesme të Mjekësisë “Dr. Ali Sokoli” në Prishtinë. Me rastin e mbajtjes së këtij testi, Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, do...

Shyqyri Bytyqi do të vëzhgoj nga afër zhvillimin e testit të maturës

para 3 muajve - GazetaBlic

Nesër do të mbahet testi i maturës në Shkollën e Mesme të Mjekësisë “Dr. Ali Sokoli” në Prishtinë. Me rastin e mbajtjes së këtij testi, Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, do...

Maqedonia Veriore, nga neser fillon pushimi veror

para 3 muajve - Arbresh

Në Republikën e Maqedonisë së Veriut sot është dita e fundit e vitit shkollor, ndërkaq prej nesër do të fillojë pushimi veror. Kjo vlen për të gjitha shkollat e arsimit fillor dhe të mesëm, transmeton...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK