http://kariera.mk

Osmani flet për rastin e Jahi Jahiut

më 6.2019 - Ina

“Të respektohet prezumimi i pafajësisë”, ky është qëndrimi i Bujar Osmanit rreth arrestimit të Jahi Jahiut, sekretar shtetëror në Ministrin e Administratës dhe Shoqërisë informatike. “BDI është partia...

Jahiu ka bërë ankesë për paraburgimin, kërkon mbrojtje në liri

më 6.2019 - Aktuale

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Jahi Jahiu ka bërë ankesë për heqjen e masës së paraburgimit për tu mbrojtur në liri. Avokati i tij ka theksuar për TV24 se...

Arrestimi i Jahiut, Osmani: Të respektohet prezumimi i pafajësisë

më 6.2019 - Alsat-M

“Të respektohet prezumimi i pafajësisë”, ky është qëndrimi i Bujar Osmanit rreth arrestimit të Jahi Jahiut, sekretar shtetëror në Ministrin e  Administratës dhe Shoqërisë informatike. “BDI është partia...

Arre stimi i Jahiut, Osmani: Të respektohet prezumimi i pafajësisë

më 6.2019 - Tetova1

“Të respektohet prezumimi i pafajësisë”, ky është qëndrimi i Bujar Osmanit rreth arre stimit të Jahi Jahiut, sekretar shtetëror në Ministrin e Administratës dhe Shoqërisë informatike. “BDI është partia...

Jahiu kërkon mbrojtje në liri sepse…

më 6.2019 - Neshesh

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës Jahi Jahiu ka bërë ankesë për heqjen e masës së pa*raburgimit për tu mbrojtur në liri. Avokati i tij ka theksuar për TV24 se...

Arrestimi i Jahiut, Osmani: Të respektohet prezumimi i pafajësisë

më 6.2019 - Lajm

“Të respektohet prezumimi i pafajësisë”, ky është qëndrimi i Bujar Osmanit rreth arrestimit të Jahi Jahiut, sekretar shtetëror në Ministrin e  Administratës dhe Shoqërisë informatike. “BDI është partia...

Arrestimi i Jahiut, Osmani: Të respektohet prezumimi i pafajësisë

më 6.2019 - Lajm

“Të respektohet prezumimi i pafajësisë”, ky është qëndrimi i Bujar Osmanit rreth arrestimit të Jahi Jahiut, sekretar shtetëror në Ministrin e  Administratës dhe Shoqërisë informatike. “BDI është partia...

Jahiu ka bërë ankesë për paraburgimin, kërkon mbrojtje në liri

më 6.2019 - Fakti Ditor

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Jahi Jahiu ka bërë ankesë për heqjen e masës së paraburgimit për tu mbrojtur në liri. Avokati i tij ka theksuar për TV24 se...

Arrestimi i Jahiut, Osmani: Të respektohet prezumimi i pafajësisë

më 6.2019 - AlbPortali

“Të respektohet prezumimi i pafajësisë”, ky është qëndrimi i Bujar Osmanit rreth arrestimit të Jahi Jahiut, sekretar shtetëror në Ministrin e Administratës dhe Shoqërisë informatike. “BDI është partia...

Arrestimi i Jahiut, Osmani: Të respektohet prezumimi i pafajësisë

më 6.2019 - Fakti Ditor

“Të respektohet prezumimi i pafajësisë”, ky është qëndrimi i Bujar Osmanit rreth arrestimit të Jahi Jahiut, sekretar shtetëror në Ministrin e Administratës dhe Shoqërisë informatike. “BDI është partia...

Jahiu është ankuar për paraburgimin, kërkon mbrojtje në liri

më 6.2019 - Zhurnal

Shkup, 12 qershor – Sekretari shtetëror i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Jahi Jahiu ka bërë ankesë për heqjen e masës së paraburgimit për tu mbrojtur në liri. Avokati i tij ka theksuar...

Jahiu ka bërë ankesë për paraburgimin, kërkon mbrojtje në liri

më 6.2019 - Ina

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Jahi Jahiu ka bërë ankesë për heqjen e masës së paraburgimit për tu mbrojtur në liri. Avokati i tij ka theksuar për TV24 se...

Jahiut i caktohet 30 ditë paraburgim

më 6.2019 - Albeu

Sekretarit Shtetëror në Ministrinë e Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Jahi Jahiu , prej sot ka filluar paraburgimin 30 ditor. Prokuroria për Krim të Organizuar kërkoi masë më të rreptë për shkak...

SEKRETARI SHTETËROR NËN PRANGA 30 DITË, KOLEGIA E TIJ E DYSHUARA E DYTË NGA MINISTRIA NË LIRI

më 6.2019 - TV21

Sekretarit Shtetëror në Ministrinë e Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Jahi Jahiu, prej sot ka filluar paraburgimin 30 ditor. Prokuroria për Krim të Organizuar kërkoi masë më të rreptë për shkak...

Jahi Jahiu prej sot ka filluar paraburgimin 30 ditor

më 6.2019 - Alsat-M

Sekretarit Shtetëror në Ministrinë e Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Jahi Jahiu, prej sot ka filluar paraburgimin 30 ditor. Prokuroria për Krim të Organizuar kërkoi masë më të rreptë për shkak...

Jahi Jahiu prej sot ka filluar paraburgimin 30 ditor

më 6.2019 - Lajm

Sekretarit Shtetëror në Ministrinë e Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Jahi Jahiu, prej sot ka filluar paraburgimin 30 ditor. Prokuroria për Krim të Organizuar kërkoi masë më të rreptë për shkak...

30 ditë paraburgim për Jahi Jahiun, i dyshuar për mitmarrje

më 6.2019 - Shenja

Sekretarit shtetëror në Ministrinë e shoqërisë informative dhe administratë i është caktuar masa e paraburgimit prej 30 ditëve,njoftojnë nga Gjykata Penale. Ai dhe kolegu i tij, ish udhëheqës sektori,...

Si i vjodhi paratë Jahi Jahiu!

më 6.2019 - Neshesh

Si ka ndodhur vepra që dyshohet se është kr*im? Të dyshuarit si persona zyrtarë gjatë periudhës kohore qershor 2014 – gusht 2015 nga personi juridik italian, nëpërmjet ndërmjetësuesit – shtetasit italian...

30 ditë paraburgim për sekretarin shtetëror Jahi Jahiun

më 6.2019 - Ina

Pas kërkesës së Prokurorisë, Gjykata ka caktuar masën e paraburgimit prej 30 ditëve për Jahi Jahiun, sekretar shtetëror në Ministrinë për Shoqëri Informatike dhe Administratë. Nga Gjykata Penale thonë...

30 ditë paraburgim për sekretarin shtetërorë Jahi Jahiun

më 6.2019 - Zhurnal

Shkup, 10 qershor – Gjykata penale në Shkup sonte i ka caktuar 30 ditë paraburgim sekretarit shtetërorë në Ministrinë për shoqëri informative dhe administratë Jahi Jahiu të cilin prokuroria e akuzon se...

30 ditë parabur.gim për funksionarin e lartë të BDI-së

më 6.2019 - Neshesh

Pas kërkesës së Prokurorisë, Gjykataka ka caktuar masën e parabur.gimit prej 30 ditëve për Jahi Jahiun, sekretar shtetëror në Ministrinë për Shoqëri Informatike dhe Administratë. Gjatë mëngjesit të sotëm...

Është paraburgosur Jahi Jahiu – i dyshuari për ryshfet në tenderë të Fondeve IPA

më 6.2019 - Portalb

Pas dyshimeve se ka marrë ryshfet në vlerë prej 39.930 euro , për sekretarin shtetëror të Ministrisë për Shoqëri Informatike dhe Administratë (MSHIA), Jahi Jahiu është parashtruar masë e paraburgimit 30-ditor,...

LAJMI I FUNDIT : 30 ditë paraburgim për Jahi Jahiun

më 6.2019 - Koha.mk

Shkup, 10 qershor – Pas kërkesës së Prokurorisë, Gjykata ka caktuar masën e paraburgimit prej 30 ditëve për Jahi Jahiun, sekretar shtetëror në Ministrinë për Shoqëri Informatike dhe Administratë. Nga Gjykata...

Dyshohet se mori ryshfet mbi 39 mijë euro, është paraburgosur Jahi Jahiu

më 6.2019 - Portalb

Pas dyshimeve se ka marrë ryshfet në vlerë prej 39.930 euro , për sekretarin shtetëror të Ministrisë për Shoqëri Informatike dhe Administratë (MSHIA), Jahi Jahiu është parashtruar masë e paraburgimit 30-ditor,...

30 ditë paraburgim për Jahi Jahiun

më 6.2019 - Alsat-M

Pas kërkesës së Prokurorisë, Gjykataka ka caktuar masën e paraburgimit prej 30 ditëve për Jahi Jahiun, sekretar shtetëror në Ministrinë për Shoqëri Informatike dhe Administratë. Gjatë mëngjesit të sotëm...

Arrestimi i Jahiut, mësohet lidhja me kompaninë italiane

më 6.2019 - Alsat-M

Për shkak të marrjes së ryshfetit prej 38 mijë eurove, policia e arrestoi Jahi Jahiun- sekretar shtetëror në Ministrinë për shoqëri informatike dhe administratë. Prokuroria dhe MPB-ja dyshojnë se Jahiu...

Maqedoni, zbardhet arrestimit i sekretarit ministror Jahiu, lidhja me kompaninë italiane

më 6.2019 - Sot News

Për shkak të marrjes së ryshfetit prej 38 mijë eurove, policia e arrestoi Jahi Jahiun- sekretar shtetëror në Ministrinë për shoqëri informatike dhe administratë. Prokuroria dyshon se Jahiu bashkë me një...

Ja masa e dënimit që ju shqiptua Jahi Jahiut

më 6.2019 - InfoShqip

Pas kërkesës së Prokurorisë, Gjykata ka caktuar masën e paraburgimit prej 30 ditëve për Jahi Jahiun, sekretar shtetëror në Ministrinë për Shoqëri Informatike dhe Administratë. Nga Gjykata Penale thonë...

30 ditë paraburgim për sekretarin shtetëror, Jahi Jahiun

më 6.2019 - Tetova Sot

Pas kërkesës së Prokurorisë, Gjykata ka caktuar masën e paraburgimit prej 30 ditëve për Jahi Jahiun, sekretar shtetëror në Ministrinë për Shoqëri Informatike dhe Administratë. Nga Gjykata Penale thonë...

Mësohet lidhja e Jahiut me kompaninë italiane

më 6.2019 - InfoShqip

Për shkak të marrjes së ryshfetit prej 38 mijë eurove, policia e arrestoi Jahi Jahiun- sekretar shtetëror në Ministrinë për shoqëri informatike dhe administratë. Prokuroria dhe MPB-ja dyshojnë se Jahiu...

Arrestimi i Jahiut, mësohet lidhja me kompaninë italiane

më 6.2019 - Tetova Sot

Për shkak të marrjes së ryshfetit prej 38 mijë eurove, policia e arrestoi Jahi Jahiun- sekretar shtetëror në Ministrinë për shoqëri informatike dhe administratë. Prokuroria dhe MPB-ja dyshojnë se Jahiu...

Arrestimi i Jahi Jahiut, hetimi është inicuar nga shërbimet në BE dhe Itali

më 6.2019 - Tetova Sot

Për shkak të marrjes së ryshfetit prej 38 mijë eurove, policia e arrestoi Jahi Jahiun- sekretar shtetëror në Ministrinë e shoqërisë informatike dhe administratë. Prokuroria dhe MPB-ja dyshojnë se Jahiu...

Arr.estimi i Jahiut, mësohet lidhja me kompaninë italiane

më 6.2019 - Tetova1

Për shkak të marrjes së ry.shfetit prej 38 mijë eurove, policia e arr.estoi Jahi Jahiun- sekretar shtetëror në Ministrinë për shoqëri informatike dhe administratë. Prokuroria dhe MPB-ja dy.shojnë se Jahiu...

30 ditë paraburgim për Jahi Jahiun

më 6.2019 - Flaka

Pas kërkesës së Prokurorisë, Gjykata ka caktuar masën e paraburgimit prej 30 ditëve për Jahi Jahiun, sekretar shtetëror në Ministrinë për Shoqëri Informatike dhe Administratë. Nga Gjykata Penale thonë...

30 ditë paraburgim për Jahi Jahiun

më 6.2019 - Lajm

Pas kërkesës së Prokurorisë, Gjykataka ka caktuar masën e paraburgimit prej 30 ditëve për Jahi Jahiun, sekretar shtetëror në Ministrinë për Shoqëri Informatike dhe Administratë. Gjatë mëngjesit të sotëm...

Arrestimi i Jahiut, mësohet lidhja me kompaninë italiane

më 6.2019 - Lajm

Për shkak të marrjes së ryshfetit prej 38 mijë eurove, policia e arrestoi Jahi Jahiun- sekretar shtetëror në Ministrinë për shoqëri informatike dhe administratë. Prokuroria dhe MPB-ja dyshojnë se Jahiu...

Maqedoni e Veriut, arrestohet një zyrtar qeveritar

më 6.2019 - Zëri i Amerikës

Është arrestuar Sekretari shtetëror në Ministrinë e Shoqërisë Informatike dhe Adminisratës të qeverisë së Maqedonisë nën akuzat për korrupsion. Jahi Jahija, përfaqësues i Bashkimit Demokratik për Integrim,...

Arrestimi i Jahiut, mësohet lidhja me kompaninë italiane

më 6.2019 - Fakti Ditor

Për shkak të marrjes së ryshfetit prej 38 mijë eurove, policia e arrestoi Jahi Jahiun- sekretar shtetëror në Ministrinë për shoqëri informatike dhe administratë. Prokuroria dhe MPB-ja dyshojnë se Jahiu...

Detaje nga arrestimi i sekretarit shtetëror Jahi Jahiu

më 6.2019 - InfoShqip

Gjatë ditës së sotme, Sektori për shkatërrim të krimit organizuar në Ministrinë e Punëve të Brendshme (MPB), me urdhër të prokurorit publik përgjegjës nga Prokuroria Themelore Publike për ndjekje të krimit...

Arrestimi i Jahiut, mësohet lidhja me kompaninë italiane

më 6.2019 - Fol

Për shkak të marrjes së ryshfetit prej 38 mijë eurove, policia e arrestoi Jahi Jahiun- sekretar shtetëror në Ministrinë për shoqëri informatike dhe administratë. Prokuroria dhe MPB-ja dyshojnë se Jahiu...

MPB dhe prokuroria: Nën dyshimin për ryshfet u arrestua sekretari shtetëror Jahi Jahiu

më 6.2019 - Flaka

Nën dyshimin për marrje të ryshfetit prej 38 mijë eurosh, policia e ka arrestuar sekretarin shtetëror në Ministrinë e shoqërisë informatike dhe administrate Jahi Jahiun. Siç njoftohet nga Prokuroria dhe...

Detaje nga arrestimi i Jahi Jahiut

më 6.2019 - Ina

Gjatë ditës së sotme, Sektori për shkatërrim të krimit organizuar në Ministrinë e Punëve të Brendshme (MPB), me urdhër të prokurorit publik përgjegjës nga Prokuroria Themelore Publike për ndjekje të krimit...

Arrestohet për korrupsion një zyrtar i Qeverisë së Maqedonisë së Veriut

më 6.2019 - Illyria

Shkup, 10 qershor 2019 – Sekretari shtetëror në Ministrinë e Shoqërisë Informatike dhe Adminisratës të Qeverisë së Maqedonisë është arrestuar nën akuzat për korrupsion. Jahi Jahija, përfaqësues i Bashkimit...

ARRESTOHET FUNKSIONARI I LARTË QEVERITAR, KEQPËRDORI FONDET EVROPIANE

më 6.2019 - KDPolitik

Është arrestuar Sekretari shtetëror në Ministrinë e Shoqërisë Informatike dhe Adminisratës të qeverisë së Maqedonisë nën akuzat për korrupsion, njofton Zëri i Amerikës. Jahi Jahija, përfaqësues i Bashkimit...

Arr.estimi i Jahi Jahiut, hetimi është inicuar nga shërbimet në BE dhe Itali

më 6.2019 - Neshesh

Për shkak të marrjes së ryshfetit prej 38 mijë eurove, policia e arr.estoi Jahi Jahiun- sekretar shtetëror në Ministrinë e shoqërisë informatike dhe administratë. Prokuroria dhe MPB-ja dyshojnë se Jahiu...

Arrestohet në Maqedoninë Veriore zyrtari i lartë i BDI-së

më 6.2019 - BalkanWeb

MAQEDONI VERIORE Arrestohet në Maqedoninë Veriore funksionari i lartë i BDI-së. Arrestimi i sekretarit shtetëror në Ministrinë për Shoqëri Informatike, Jahi Jahiu është bërë mëngjesin e sotëm me urdhër...

Prokuroria me detaje për arrrestimin e sekretarit shtetëror të Ministrisë për shoqëri informatike

më 6.2019 - Zhurnal

Shkup, 10 qershor, zhurnal.mk – Për shkak të marrjes së ryshfetit prej 38 mijë eurove, policia e arrestoi Jahi Jahiun- sekretar shtetëror në Ministrinë e shoqërisë informatike dhe administratë. Prokuroria...

Detaje nga arrestimi i Jahi Jahiut

më 6.2019 - AlbPortali

Gjatë ditës së sotme, Sektori për shkatërrim të krimit organizuar në Ministrinë e Punëve të Brendshme (MPB), me urdhër të prokurorit publik përgjegjës nga Prokuroria Themelore Publike për ndjekje të krimit...

Arrestimi i Jahi Jahiut, hetimi është inicuar nga shërbimet në BE dhe Itali

më 6.2019 - Alsat-M

Për shkak të marrjes së ryshfetit prej 38 mijë eurove, policia e arrestoi Jahi Jahiun- sekretar shtetëror në Ministrinë e shoqërisë informatike dhe administratë. Prokuroria dhe MPB-ja dyshojnë se Jahiu...

Detaje nga arrestimi i Jahi Jahiut

më 6.2019 - Fakti Ditor

Gjatë ditës së sotme, Sektori për shkatërrim të krimit organizuar në Ministrinë e Punëve të Brendshme (MPB), me urdhër të prokurorit publik përgjegjës nga Prokuroria Themelore Publike për ndjekje të krimit...

Prangosja i Jahi Jahiut, hetimi është inicuar nga shërbimet në BE dhe Itali

më 6.2019 - Ina

Për shkak të marrjes së ryshfetit prej 38 mijë eurove, policia e arrestoi Jahi Jahiun- sekretar shtetëror në Ministrinë e shoqërisë informatike dhe administratë. Prokuroria dhe MPB-ja dyshojnë se Jahiu...

Policia vazhdon të inspektojë në MSHIA

më 6.2019 - RTV 21

Arrestohet sekretari shtetëror i MSHIA-së Policia e Maqedonisë po vazhdon të inspektojë në Ministrinë për Shoqëri Informatike dhe Administratë, me ç’rast këtë mëngjes është arrestuar sekretari shtetëror...

ARRESTOHET JAHI JAHIU, HETOHET RRJETI KRIMINAL ME PËRMASA NDËRKOMBËTARE

më 6.2019 - TV21

Arrestohet Sekretari shtetëror në Ministrinë e Shoqërisë Informatike Jahi Jahiu. Tentuam të marrim detaje nga ambientet e tij të punës, por nuk na lejuan. “Kjo është hapësira ku sekretari shtetëror në...

Operacion ndërkombëtar, arrestohet sekretari i ministrisë i akuzuar për korrupsion (VIdeo)

më 6.2019 - Shenja

Në koordinimin me Prokurorinë e Milanos, me organizatat ndërkombëtare OLAF dhe EURODREJTËSI, Prokuroria e Shkupit së bashku me Ministrinë e Punëve të Brendshme, ka arrestuar Sekretarin Shtetëror në Ministrinë...

Ja sa para i ka vjedhur funksionari i BDI-së, Jahi Jahiu?!

më 6.2019 - Tetova1

Gjatë ditës së sotme, Sektori për shkatërrim të kr.imit organizuar në Ministrinë e Punëve të Brendshme (MPB), me urdhër të prokurorit publik përgjegjës nga Prokuroria Themelore Publike për ndjekje të krimit...

Iniciativa për arrestimin e Jahiut me kërkesë të Evropës

më 6.2019 - Alsat-M

Shërbimi për ndalim të mashtrimeve – OLAF dhe prokuroria italiane nga Milanoja e ka iniciuar arrestimin e sotëm të sekretarit shtetëror, njëherit funksionarë i lartë i BDI-së, Jahi Jahiu, thuhet në report....

Ja sa para i ka vjedhur funksionari i BDI-së, Jahi Jahiu?!

më 6.2019 - Tetova Sot

Gjatë ditës së sotme, Sektori për shkatërrim të krimit organizuar në Ministrinë e Punëve të Brendshme (MPB), me urdhër të prokurorit publik përgjegjës nga Prokuroria Themelore Publike për ndjekje të krimit...

Iniciativa për arre stimin e funksionarit të BDI-së ishte me kërkesë të Evropës

më 6.2019 - Tetova1

Shërbimi për ndalim të mashtrimeve – OLAF dhe prokuroria italiane nga Milanoja e ka iniciuar arre stimin e sotëm të sekretarit shtetëror, njëherit funksionarë i lartë i BDI-së, Jahi Jahiu, thuhet në report....

Iniciativa për arrestimin e Jahiut me kërkesë të Evropës

më 6.2019 - Tetova Sot

Shërbimi për ndalim të mashtrimeve – OLAF dhe prokuroria italiane nga Milanoja e ka iniciuar arrestimin e sotëm të sekretarit shtetëror, njëherit funksionarë i lartë i BDI-së, Jahi Jahiu, thuhet në report....

Arrestohet në Maqedoninë e Veriut zyrtari i lartë i BDI-së

më 6.2019 - Gazeta Telegraf

Arrestohet në Maqedoninë Veriore funksionari i lartë i BDI-së. Arrestimi i sekretarit shtetëror në Ministrinë për Shoqëri Informatike, Jahi Jahiu është bërë mëngjesin e sotëm me urdhër të prokurores për...

Sekretari shtetëror dhe ish udhëheqës në MSHIA të dyshuar për ryshfet

më 6.2019 - Medial

Shkup, 10 qershor 2019 (MEDIAL) – Sekretari shtetëror në Ministrinë për Shoqëri informatike dhe administratë Jahi Jahia dhe ish udhëheqës i sektorit në të njëjtën Ministri me iniciale J.G (52) dyshohen...

Iniciativa për arrestimin e Jahiut me kërkesë të Evropës

më 6.2019 - Fakti Ditor

Shërbimi për ndalim të mashtrimeve – OLAF dhe prokuroria italiane nga Milanoja e ka iniciuar arrestimin e sotëm të sekretarit shtetëror, njëherit funksionarë i lartë i BDI-së, Jahi Jahiu, thuhet në report....

Iniciativa për arrestimin e Jahiut me kërkesë të Evropës

më 6.2019 - AlbPortali

Shërbimi për ndalim të mashtrimeve – OLAF dhe prokuroria italiane nga Milanoja e ka iniciuar arrestimin e sotëm të sekretarit shtetëror, njëherit funksionarë i lartë i BDI-së, Jahi Jahiu, thuhet në report....

U deklarua PTHP-ja për arrestimin e Jahiut: Bashkë me të dyshuarin e dytë kanë pranuar ryshfet me dhjetëra mijëra euro

më 6.2019 - Tetova Sot

Gjatë ditës së sotme, Sektori për shkatërrim të krimit organizuar në Ministrinë e Punëve të Brendshme (MPB), me urdhër të prokurorit publik përgjegjës nga Prokuroria Themelore Publike për ndjekje të krimit...

Iniciativa për arrestimin e Jahiut me kërkesë të Evropës

më 6.2019 - Republika

Shërbimi për ndalim të mashtrimeve – OLAF dhe prokuroria italiane nga Milanoja e ka iniciuar arrestimin e sotëm të sekretarit shtetëror, njëherit funksionarë i lartë i BDI-së, Jahi Jahiu, thuhet në report. I...

Arrestohet sekretari shtetëror i MSHIA-s

më 6.2019 - AlbPortali

Sekretari shtetëror në Ministrinë për Shoqëri informatike dhe administratë Jahi Jahia është arrestuar me urdhër të prokurorit kompetent publik të Prokurorisë publike për krim të organizuar dhe korrupsion....

Arrestohet sekretari shtetëror i MSHIA-s

më 6.2019 - Fakti Ditor

Sekretari shtetëror në Ministrinë për Shoqëri informatike dhe administratë Jahi Jahia është arrestuar me urdhër të prokurorit kompetent publik të Prokurorisë publike për krim të organizuar dhe korrupsion....

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK