http://kariera.mk

Ja sa para mund t’i kushtojë “vetingu” i gjyqtarëve dhe prokurorëve Maqedonisë së Veriut

para 6 muajve - Portalb

Procesin e kontrollit apo verifikimit të përgjithshëm të gjyqtarëve dhe prokurorëve, nëse Maqedonia e bën sipas formatit të Shqipërisë ( veting ), do të duhet të sigurohen mjete financiare për të mundur...

Ja sa para mund t’i kushtojë “vetingu” i gjyqtarëve dhe prokurorëve Maqedonisë së Veriut

para 6 muajve - Arbresh

Procesin e kontrollit apo verifikimit të përgjithshëm të gjyqtarëve dhe prokurorëve, nëse Maqedonia e bën sipas formatit të Shqipërisë (veting), do të duhet të sigurohen mjete financiare për të mundur...

Opozita: Qeveria s’ka kapacitet të bëjë veting

para 6 muajve - RTV 21

LSDM me rezerva për nismën e BDI-së? Nismën e BDI-së për veting të zyrtarëve shtetërorë në Maqedoni, partneri i koalicionit LSDM tani për tani nuk e mbështet me plot gojë. I pyetur për propozim-ligjin,...

Grupet parlamentare e shqyrtojnë propozimin e BDI-së për veting, qëndrimet javën e ardhshme

para 6 muajve - Aktuale

Formim të agjencisë, e obliguar për veting të të gjithë funksionarëve, nga presidenti i shtetit e deri te anëtari në këshillin e komunës, parashikon versioni i parë i ligjit për veting, që BDI-ja dje ua...

Vetingu, LSDM-ja dhe VMRO-ja janë të rezervuara

para 6 muajve - Flaka

Partitë më të mëdha në vend shprehen të rezervuara sa i takon draft-versionit të BDI-së të ligjit për veting. Nga LSDM-ja thonë se akoma nuk e kanë shqyrtuar propozimin dhe nuk kanë konsoliduar qëndrimet...

VETINGU, LSDM ME REZERVA PËR NISMËN E BDI-SË? OPOZITA: QEVERIA S’KA KAPACITET TË BËJË VETING

para 6 muajve - TV21

Nismën e BDI-së për veting të zyrtarëve shtetërorë, partneri i koalicionit LSDM tani për tani nuk e mbështet me plot gojë. I pyetur për propozim-ligjin, deputeti dhe zëdhënësi socialdemokrat Kostadin Kostadinov...

Grupet parlamentare e shqyrtojnë propozimin e BDI-së për veting, qëndrimet javën e ardhshme

para 6 muajve - Medial

Shkup, 11 korrik 2019 (MEDIAL) – Formim të agjencisë, e obliguar për veting të të gjithë funksionarëve, nga presidenti i shtetit e deri te anëtari në këshillin e komunës, parashikon versioni i parë i ligjit...

LSDM-ja dhe VMRO-ja, të rezervuara për Vettingun

para 6 muajve - Fol

Partitë më të mëdha në vend shprehen të rezervuara sa i takon draft-versionit të BDI-së të ligjit për veting. Nga LSDM-ja thonë se akoma nuk e kanë shqyrtuar propozimin dhe nuk kanë konsoliduar qëndrimet...

RMV, edhe grupi i ish deputetëve të VMRO-së janë “për” zbatimin e vetingut

para 6 muajve - Portalb

Krahas partive opozitare, edhe grupi i pavarur i deputetëve të përjashtuar nga partia opozitare maqedonase, VMRO-DPMNE-ja janë “për” që të zbatohet vetingu në Republikën e Maqedonisë së Veriut, transmeton...

Vetingu, LSDM-ja dhe VMRO-ja janë të rezervuara

para 6 muajve - Aktuale

Partitë më të mëdha në vend shprehen të rezervuara sa i takon draft-versionit të BDI-së të ligjit për veting. Nga LSDM-ja thonë se akoma nuk e kanë shqyrtuar propozimin dhe nuk kanë konsoliduar qëndrimet...

LSDM-ja dhe VMRO-ja janë të rezervuara rreth Vetingut

para 6 muajve - Zhurnal

Shkup, 11 korrik, zhurnal.mk – Partitë më të mëdha në vend shprehen të rezervuara sa i takon draft-versionit të BDI-së të ligjit për veting. Nga LSDM-ja thonë se akoma nuk e kanë shqyrtuar propozimin dhe...

Vetingu, LSDM-ja dhe VMRO-ja janë të rezervuara

para 6 muajve - Tetova Sot

Partitë më të mëdha në vend shprehen të rezervuara sa i takon draft-versionit të BDI-së të ligjit për veting. Nga LSDM-ja thonë se akoma nuk e kanë shqyrtuar propozimin dhe nuk kanë konsoliduar qëndrimet...

Vetingu, LSDM-ja dhe VMRO-ja janë të rezervuara

para 6 muajve - Alsat-M

Partitë më të mëdha në vend shprehen të rezervuara sa i takon draft-versionit të BDI-së të ligjit për veting. Nga LSDM-ja thonë se akoma nuk e kanë shqyrtuar propozimin dhe nuk kanë konsoliduar qëndrimet...

LSDM-ja dhe VMRO-ja, të rezervuara për Vettingun

para 6 muajve - Lajm

Partitë më të mëdha në vend shprehen të rezervuara sa i takon draft-versionit të BDI-së të ligjit për veting. Nga LSDM-ja thonë se akoma nuk e kanë shqyrtuar propozimin dhe nuk kanë konsoliduar qëndrimet...

Vetingu, LSDM-ja dhe OBRM-ja janë të rezervuara

para 6 muajve - Arbresh

Partitë më të mëdha në vend shprehen të rezervuara sa i takon draft-versionit të BDI-së të ligjit për veting. Nga LSDM-ja thonë se akoma nuk e kanë shqyrtuar propozimin dhe nuk kanë konsoliduar qëndrimet...

Opozita në RMV është skeptike që pushteti mund të organizojë “veting” të gjyqtarëve dhe prokurorëve

para 6 muajve - Portalb

Opozita shqiptare dhe maqedonase në Maqedoninë e Veriut është skeptike se me Qeverinë aktuale mund të bëhet “veting” apo verifikim i punës së gjyqtarëve dhe prokurorëve, njofton Portalb.mk . VMRO-DPMNE-ja,...

Grubi: Draft-ligji për “vettingun”, në duart e deputetëve

para 6 muajve - Aktuale

Grupi parlamentar i BDI-së u ka dorëzuar grupeve të tjera parlamentare draft/ligjin për veting për të cilin presin sugjerime nga partitë tjera. Deputeti Artan Grubi thotë se shpresojnë në mbështetjen e...

Grubi: Draft-ligji për “vettingun”, në duart e deputetëve

para 6 muajve - Flaka

Grupi parlamentar i BDI-së u ka dorëzuar grupeve të tjera parlamentare draft/ligjin për veting për të cilin presin sugjerime nga partitë tjera. Deputeti Artan Grubi thotë se shpresojnë në mbështetjen e...

Grubi: Draft-ligji për “vettingun”, në duart e deputetëve

para 6 muajve - Alsat-M

Grupi parlamentar i BDI-së u ka dorëzuar grupeve të tjera parlamentare draft/ligjin për veting për të cilin presin sugjerime nga partitë tjera. Deputeti Artan Grubi thotë se shpresojnë në mbështetjen e...

Grubi: Draft-ligji për “vettingun”, në duart e deputetëve

para 6 muajve - Lajm

Grupi parlamentar i BDI-së u ka dorëzuar grupeve të tjera parlamentare draft/ligjin për veting për të cilin presin sugjerime nga partitë tjera. Deputeti Artan Grubi thotë se shpresojnë në mbështetjen e...

Grubi: Draft-ligji për “vettingun”, në duart e deputetëve

para 6 muajve - Tetova Sot

Grupi parlamentar i BDI-së u ka dorëzuar grupeve të tjera parlamentare draft/ligjin për veting për të cilin presin sugjerime nga partitë tjera. Deputeti Artan Grubi thotë se shpresojnë në mbështetjen e...

Ligji për veting para deputetëve të Maqedonisë së Veriut

para 6 muajve - Arbresh

Ligji për veting është shumë ambicioz, tha Artan Grubi, i cili e propozoi ligjin në Kuvend. Sipas tij, ky ligj do të lejojë kontrollin e kandidatëve për mbajtjen e funksioneve publike para se të emërohen....

Llashkovska: Pushteti nuk ka kapacitet ta zgjidhë problemin me Ohrin

para 6 muajve - Tetova Sot

Është e qartë se pushteti në krye me LSDM, as nuk dëshiron, e as nuk ka kapacitet ta zgjedh problemin me Ohrin, tha deputetja e VMRO-DPMNE-së Ane Llashkovska, në lidhje me gjendjen e rajonit të Ohrit,...

Llashkovska: Pushteti nuk dëshiron dhe as nuk ka kapacitet të zgjidhë problemin me Ohrin

para 6 muajve - TV21

Në lidhje me gjendjen e rajonit të Ohrit i cili rrezikon të vendoset ne listën e vendeve të rrezikuara nga UNESKO, deputetja e VMRO-DPMNE-së, Ane Llashkovska theksoi se pushteti nuk dëshiron dhe as nuk...

Grubi: Draft-ligji për “vettingun”, në duart e deputetëve

para 6 muajve - Fol

Grupi parlamentar i BDI-së u ka dorëzuar grupeve të tjera parlamentare draft/ligjin për veting për të cilin presin sugjerime nga partitë tjera. Deputeti Artan Grubi thotë se shpresojnë në mbështetjen e...

Llashkovska: Pushteti s’ka kapacitet të zgjidhë problemin me Ohrin

para 6 muajve - Lajm

Në lidhje me gjendjen e rajonit të Ohrit i cili rrezikon të vendoset ne listën e vendeve të rrezikuara nga UNESKO, deputetja e VMRO-DPMNE-së, Ane Llashkovska theksoi se pushteti nuk dëshiron dhe as nuk...

Llashkovska: Pushteti nuk ka kapacitet ta zgjidhë problemin me Ohrin

para 6 muajve - Koha.mk

Shkup, 19 korrik – Është e qartë se pushteti në krye me LSDM, as nuk dëshiron, e as nuk ka kapacitet ta zgjedh problemin me Ohrin, tha deputetja e VMRO-DPMNE-së Ane Llashkovska, në lidhje me gjendjen e...

Llashkovska: Pushteti nuk ka kapacitet ta zgjidhë problemin me Ohrin

para 6 muajve - Medial

Shkup, 19 korrik 2019 (MEDIAL) – Është e qartë se pushteti në krye me LSDM, as nuk dëshiron, e as nuk ka kapacitet ta zgjedh problemin me Ohrin, tha deputetja e VMRO-DPMNE-së Ane Llashkovska, në lidhje...

Llashkovska: Qeveria e LSDM-së as nuk dëshiron, as nuk ka kapacitet ta zgjidhë problemin me Ohrin

para 6 muajve - Zhurnal

Shkup, 10 korrik, zhurnal.mk – Deputetja e VMRO-DPMNE-së Ane Llashkovska, në lidhje me gjendjen e rajonit të Ohrit, i cili rrezikon të vendoset në listën e vendeve të rrezikuara nga UNESCO tha se është...

“Veting” për gjyqtarët dhe prokurorët, pushteti është duke shqyrtuar modalitetet si të realizohet

para 6 muajve - Portalb

BDI-ja është duke kërkuar nga partneri i koalicionit LSDM që ta përkrahë “Vetingun” për funksionarët aktual dhe të ardhshëm, në mesin e të cilëve do të përfshihen edhe ata të sektorit të gjyqësorit, gjyqtarët...

Maqedonia e Veriut patjetër duhet të zbatojë veting për gjykatësit

para 6 muajve - Derveni

Pas miratimit të ligjeve reformuese, Maqedonia e Veriut duhet që të zbatojë vlerësim apo veting për punën e gjyqtarëve dhe prokurorëve, me qëllim që gjykatat të pastrohen prej atyre që punojnë me ndikime...

Llashkovska: Qeveria e LSDM-së as nuk dëshiron, as nuk ka kapacitet ta zgjidhë problemin me Ohrin

para 6 muajve - Arbresh

“Është e qartë se pushteti në krye me LSDM, as nuk dëshiron, e as nuk ka kapacitet ta zgjedh problemin me Ohrin. Derisa përgjegjësinë e hedhin tek njëri tjetri, Ohri për herë të parë do të gjendet në listën...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK