http://kariera.mk

Qeveria e re greke (nuk) do të kontestojë marrëveshjen për Maqedoninë e Veriut

para 6 muajve - Alsat-M

Qeveria e re greke e kryeministrit, Kyriakos Mitsotakis nuk do të ndryshojë politikën e jashtme dhe evropiane. Gjatë kohës në opozitë Mitsotakis kundërshtonte Marrëveshjen me Shkupin. Po tani? “Më pak...

Kyrtsos: Qeveria e re greke e pranon Marrëveshjen e Prespës

para 6 muajve - Zhurnal

Shkup, 12 korrik, zhurnal.mk – Qeveria e re greke e kryeministrit, Kyriakos Mitsotakis nuk do të ndryshojë politikën e jashtme dhe evropiane. Gjatë kohës në opozitë Mitsotakis kundërshtonte Marrëveshjen...

Qeveria e re greke (nuk) do të kontestojë marrëveshjen për Maqedoninë e Veriut

para 6 muajve - Tetova Sot

Qeveria e re greke e kryeministrit, Kyriakos Mitsotakis nuk do të ndryshojë politikën e jashtme dhe evropiane. Gjatë kohës në opozitë Mitsotakis kundërshtonte Marrëveshjen me Shkupin. Po tani? “Më pak...

Qeveria e re greke e njeh Marrëveshjen e Prespës

para 6 muajve - Lajm

Qeveria e re greke e kryeministrit, Kyriakos Mitsotakis nuk do të ndryshojë politikën e jashtme dhe evropiane. Gjatë kohës në opozitë Mitsotakis kundërshtonte Marrëveshjen me Shkupin. Po tani? “Më pak...

Qeveria e re greke (nuk) do të kontestojë marrëveshjen për Maqedoninë e Veriut

para 6 muajve - Top Channel

Qeveria e re greke e kryeministrit, Kyriakos Mitsotakis nuk do të ndryshojë politikën e jashtme dhe evropiane. Gjatë kohës në opozitë Mitsotakis kundërshtonte Marrëveshjen me Shkupin. Po tani? “Më pak...

Qeveria e re greke e pranon Marrëveshjen e Prespës

para 6 muajve - Shenja

Qeveria e re greke e kryeministrit, Kyriakos Mitsotakis nuk do të ndryshojë politikën e jashtme dhe evropiane. Gjatë kohës në opozitë Mitsotakis kundërshtonte Marrëveshjen me Shkupin. Po tani? “Më pak...

Qeveria e re e Greqisë do të përballet me shumë vështirësi, BE ka shkaktuar shumë prej tyre

para 6 muajve - Gazeta Tema

Demokracia, siç thuhet shpesh, filloi në Greqi. Ama kohët e fundit, Athina e ka pasur të vështirë për të vënë në punë ‘shpikjen’ e saj. Në zgjedhjet e së dielës së kaluar, votuesit ndëshkuan qeverinë e...

Qeveria e re greke (nuk) do të kontestojë marrëveshjen për Maqedoninë e Veriut

para 6 muajve - Arbresh

Qeveria e re greke e kryeministrit, Kyriakos Mitsotakis nuk do të ndryshojë politikën e jashtme dhe evropiane. Gjatë kohës në opozitë Mitsotakis kundërshtonte Marrëveshjen me Shkupin. Po tani? “Më pak...

Qeveria e re e Greqisë do të përballet me shumë vështirësi, BE ka shkaktuar shumë prej tyre

para 6 muajve - Gazeta Tema

Demokracia, siç thuhet shpesh, filloi në Greqi. Ama kohët e fundit, Athina e ka pasur të vështirë për të vënë në punë ‘shpikjen’ e saj. Në zgjedhjet e së dielës së kaluar, votuesit ndëshkuan qeverinë e...

Qeveria e re greke nuk do të kontestojë Marrëveshjen e Prespës

para 6 muajve - Tetova Sot

“Më pak tatime dhe më shumë investime”, ka premtuar Kyriakos Mitsotakis gjatë fushatës parazgjedhore. Politikani konservator ka premtuar se më së largu në gusht do të nxjerrë në parlament një propozim...

Qeveria e re greke nuk do të kontestojë Marrëveshjen e Prespës

para 6 muajve - Fol

“Më pak tatime dhe më shumë investime”, ka premtuar Kyriakos Mitsotakis gjatë fushatës parazgjedhore. Politikani konservator ka premtuar se më së largu në gusht do të nxjerrë në parlament një propozim...

Qeveria e re greke nuk do të kontestojë Marrëveshjen e Prespës

para 6 muajve - Flaka

“Më pak tatime dhe më shumë investime”, ka premtuar Kyriakos Mitsotakis gjatë fushatës parazgjedhore. Politikani konservator ka premtuar se më së largu në gusht do të nxjerrë në parlament një propozim...

Qeveria e re greke nuk do të kontestojë Marrëveshjen e Prespës

para 6 muajve - Alsat-M

“Më pak tatime dhe më shumë investime”, ka premtuar Kyriakos Mitsotakis gjatë fushatës parazgjedhore. Politikani konservator ka premtuar se më së largu në gusht do të nxjerrë në parlament një propozim...

Qeveria e re greke nuk bën ndryshime të politikës së jashtme

para 6 muajve - Ina

“Më pak tatime dhe më shumë investime”, ka premtuar Kyriakos Mitsotakis gjatë fushatës parazgjedhore. Politikani konservator ka premtuar se më së largu në gusht do të nxjerrë në parlament një propozim...

Qeveria e re greke nuk do të kontestojë Marrëveshjen e Prespës

para 6 muajve - Lajm

“Më pak tatime dhe më shumë investime”, ka premtuar Kyriakos Mitsotakis gjatë fushatës parazgjedhore. Politikani konservator ka premtuar se më së largu në gusht do të nxjerrë në parlament një propozim...

Qeveria e re greke (nuk) do kontestojë marrëveshjen për M. e Veriut

para 6 muajve - BalkanWeb

Qeveria e re greke e kryeministrit, Kyriakos Mitsotakis nuk do të ndryshojë politikën e jashtme dhe evropiane. Gjatë kohës në opozitë Mitsotakis kundërshtonte Marrëveshjen me Shkupin. Po tani? “Më pak...

Qeveria e re greke nuk bën ndryshime të politikës së jashtme

para 6 muajve - Albeu

“Më pak tatime dhe më shumë investime”, ka premtuar Kyriakos Mitsotakis gjatë fushatës parazgjedhore. Politikani konservator ka premtuar se më së largu në gusht do të nxjerrë në parlament një propozim...

Qeveria e re greke (nuk) do të kontestojë marrëveshjen për Maqedoninë e Veriut

para 6 muajve - Portalb

Qeveria e re greke e kryeministrit, Kyriakos Mitsotakis nuk do të ndryshojë politikën e jashtme dhe evropiane. Gjatë kohës në opozitë Mitsotakis kundërshtonte Marrëveshjen me Shkupin. Po tani?

Impakti dhe rëndësia për rajonin e zgjedhjeve në Greqi

para 6 muajve - BalkanWeb

Greqia bëri nje rrokadë për sa i përket drejtimit të vendit. Duke risjell në qeveri një nga pjestarët e një prej dinastive politike më jetëgjatë në shtetin Helen. E veçanta e kësaj lëvizje konsiston në...

Qeveria e re greke (nuk) do të kontestojë marrëveshjen për Maqedoninë e Veriut

para 6 muajve - Shekulli

Qeveria e re greke e kryeministrit, Kyriakos Mitsotakis nuk do të ndryshojë politikën e jashtme dhe evropiane. Gjatë kohës në opozitë Mitsotakis kundërshtonte Marrëveshjen me Shkupin. Po tani? “Më pak...

Qeveria e re greke nuk bën ndryshime të politikës së jashtme

para 6 muajve - AlbPortali

“Më pak tatime dhe më shumë investime”, ka premtuar Kyriakos Mitsotakis gjatë fushatës parazgjedhore. Loading... Politikani konservator ka premtuar se më së largu në gusht do të nxjerrë në parlament një...

Qeveria e re greke nuk bën ndryshime të politikës së jashtme

para 6 muajve - Fakti Ditor

“Më pak tatime dhe më shumë investime”, ka premtuar Kyriakos Mitsotakis gjatë fushatës parazgjedhore. Politikani konservator ka premtuar se më së largu në gusht do të nxjerrë në parlament një propozim...

Qeveria e re dhe politika e jashtme greke: si me Turqinë dhe Maqedoninë e Veriut?

para 6 muajve - KDPolitik

Qeveria e re greke e kryeministrit, Kyriakos Mitsotakis nuk do të ndryshojë politikën e jashtme dhe evropiane. Gjatë kohës në opozitë Mitsotakis kundërshtonte Marrëveshjen me Shkupin. Po tani? “Më pak...

A do ta ndryshojë politikën e jashtme qeveria e Mitsotakis?

para 6 muajve - Koha Jone

Qeveria e re greke e kryeministrit, Kyriakos Mitsotakis nuk do të ndryshojë politikën e jashtme dhe evropiane. Gjatë kohës në opozitë Mitsotakis kundërshtonte Marrëveshjen me Shkupin. Po tani? “Më pak...

Qeveria e re greke nuk do të ndryshojë politikën e jashtme

para 6 muajve - GazetaBlic

Qeveria e re greke e kryeministrit, Kyriakos Mitsotakis nuk do të ndryshojë politikën e jashtme dhe evropiane. Gjatë kohës në opozitë Mitsotakis kundërshtonte Marrëveshjen me Shkupin. Po tani? “Më pak...

EURACTIV: Greqia mund të bllokojë negociatat e Shqipërisë

para 6 muajve - Shekulli

Organizata e njohur ndërkombëtare në Bruksel, thekson rrezikun që ekziston nga ana e Greqisë për bllokimin e hapjes së negociatave me BE. Burimet diplomatike flasin për një ndryshim të Politikës së Jashtme...

Qeveria e re greke (nuk) do të kontestojë marrëveshjen për Maqedoninë e Veriut

para 6 muajve - Koha.net

Qeveria e re greke e kryeministrit, Kyriakos Mitsotakis nuk do të ndryshojë politikën e jashtme dhe evropiane. Gjatë kohës në opozitë Mitsotakis kundërshtonte Marrëveshjen me Shkupin. Po tani? "Më pak...

Qeveria e re greke (nuk) do të kontestojë marrëveshjen për Maqedoninë e Veriut

para 6 muajve - Koha Jone

Qeveria e re greke e kryeministrit, Kyriakos Mitsotakis nuk do të ndryshojë politikën e jashtme dhe evropiane. Gjatë kohës në opozitë Mitsotakis kundërshtonte Marrëveshjen me Shkupin. Po tani? “Më pak...

Qeveria e re greke (nuk) do të kontestojë marrëveshjen për Maqedoninë e Veriut

para 6 muajve - DW

Qeveria e re greke e kryeministrit, Kyriakos Mitsotakis nuk do të ndryshojë politikën e jashtme dhe evropiane. Gjatë kohës në opozitë Mitsotakis kundërshtonte Marrëveshjen me Shkupin. Po tani? "Më pak...

Mitsotakis fitoi – rikthim i pushtetit të familjeve në Greqi

para 6 muajve - 24 ore

Nga: Barbara Wesel Emocionet janë të përmbajtura pas fitores së konservatorit Kyriakos Mitsotakis. Në vitin 2015 me fitoren e Alexis Tsipras dhe partisë së majtë Syriza përkrahësit dolën atëherë me kolona...

Qeveria e re greke “nuk” do të kontestojë marrëveshjen për Maqedoninë e Veriut

para 6 muajve - Ekonomia Online

Qeveria e re greke e kryeministrit, Kyriakos Mitsotakis nuk do të ndryshojë politikën e jashtme dhe evropiane. Gjatë kohës në opozitë Mitsotakis kundërshtonte Marrëveshjen me Shkupin. Po tani? “Më pak...

Qeveria e re greke (nuk) do të kontestojë marrëveshjen për Maqedoninë e Veriut

para 6 muajve - Arbresh

Qeveria e re greke e kryeministrit, Kyriakos Mitsotakis nuk do të ndryshojë politikën e jashtme dhe evropiane. Gjatë kohës në opozitë Mitsotakis kundërshtonte Marrëveshjen me Shkupin. Po tani? “Më pak...

Jo vetëm Franca e Holanda: Mitsotakis ka gati veton kundër Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut

para 6 muajve - Gazeta Tema

Pas ardhjes në pushtet se Kyriakos Mitsotakis, sinjalet nga Athina thonë se takimin e ardhshëm të Këshillit të BE-së në tetor, Greqia ka të ngjarë t’u bashkohet vendeve skeptike si Franca dhe Holanda,...

Ekstremistët pas Mitsotakis, apo përsëritja djathtas e manovrave të Tsipras

para 6 muajve - Respublica

Humbi Tsipras dhe fitoi Mitsotakis. Lajmi kryesor për Europën politike mbetet ende rotacioni në Greqi, ku disa mendojnë se vendi u rikthye te sistemi që mori goditje me fitoren e Syrizas. Edhe Internacionalja...

Mitsotakis nuk rrezikon Marrëveshjen e Prespës

para 6 muajve - Albeu

Partia opozitare e qendrës së djathtë Demokracia e Re, e udhëhequr nga Kyriakos Mitsotakis , ka dalë fituese në zgjedhjet e parakohshme parlamentare në Greqi . Menjëherë pas rezultatit, kryeministri ende...

Mesazhe dhe mësime nga 7 korriku grek

para 6 muajve - Medial

Zgjedhjet e parakohshme parlamentare më 7 korrik në Greqi vazhdojnë të tërheqin vëmendjen dhe interesimin e politikës, publikut dhe medias europiane e më gjerë. Kjo për shkak të ndryshimit të madh politik...

Çfarë bëri gabim Alexis Tsipras

para 6 muajve - Insajderi

Teksa Kyriakos Mitsotakis po fliste përpara mbështetësve të zjarrtë pas fitores, ai heshti për një moment reflektimi. “E ndjej se shpirti i prindërve të mi po më mbron,” tha ai. Për kryeministrin e ri...

Rënia e Alexis Tsipras do të lë shenja edhe në Maqedoninë e Veriut

para 6 muajve - Lajm

Arben Fetai* Aleati i Zoran Zaev, Alexis Tsipras, është larguar të dielën nga ulësjae Kryeministrit të Greqisë, i fajësuar për tradhëti ndaj interesit nacional grek duke lejuar që vendi ynë të përdorë...

Rënia e Alexis Tsipras do të lë shenja edhe në Maqedoninë e Veriut

para 6 muajve - Koha.mk

Kyriakos Mitsotakis, të cilin grekët e zgjodhën të dielën për të qenë kryeministri i ardhshëm i tyre, është ngritur në pushtet falë klimës anti-Tsipras dhe premtimit për t’i dhënë fund krizës dhjetëvjeçare....

Mitsotakis, fytyra e re e së vjetrës që përparon

para 6 muajve - Koha Jone

“Princi trashëgimtar i familjeve helene” (fjalë të Alexis Tsipras), përgatitet të marrë në dorë fatet e Greqisë. Pa i dhënë rivalit as nderin e armëve. “Kemi qenë të parët në BE që kemi eksperimentuar...

Mitsotakis fitoi – rikthim i pushtetit të familjeve në Greqi

para 6 muajve - BalkanWeb

Emocionet janë të përmbajtura pas fitores së konservatorit Kyriakos Mitsotakis. Në vitin 2015 me fitoren e Alexis Tsipras dhe partisë së majtë Syriza përkrahësit dolën atëherë me kolona makinash nëpër...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK