http://kariera.mk

BEXHETI VLERËSON SE ZAEV PO I HAKMERRET, “KRYEMINISTRI KËRKOI TË NDIKOJ TE ANËTARË TË KËSHILLIT GJYQËSOR”

para 6 muajve - TV21

Njeriu i pari i Komunës së Sarajit, Blerim Bexheti, thotë se i pari që i është lajmëruar në telefon për shfuqizimin e legalizimit të ndërtimeve pa leje në Matkë që i ka bërë pushteti i mëparshëm, ka qenë...

Ahmeti: Zaevi dhe Bexheti do sqarohen

para 6 muajve - Shprehja.com

Lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI), Ali Ahmeti ka komentuar përplasjet mes kryeministrit Zaev dhe kryetarit të Sarajit, Blerim Bexheti. Sipas tij, pas gjithë këtyre debateve, Zoran Zaev...

Ahmeti: Zaevi dhe Bexheti do sqarohen

para 6 muajve - Ina

Lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI), Ali Ahmeti ka komentuar përplasjet mes kryeministrit Zaev dhe kryetarit të Sarajit, Blerim Bexheti. Sipas tij, pas gjithë këtyre debateve, Zoran Zaev dhe...

AHMETI: Zaev dhe Bexheti do të sqarohen shumë shpejt

para 6 muajve - Medial

Lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim gjatë një konference për shtyp tha se në fund fare, pas gjithë këtyre debateve, Zoran Zaev dhe Blerim Bexheti do t’i zgjidhin këto mosmarrëveshje dhe se ato keqkuptime...

Ahmeti: Zaev dhe Bexheti do të sqarohen shumë shpejtë

para 6 muajve - Iliria News

Lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim gjatë një konference për shtyp tha se në fund fare, pas gjithë këtyre debateve, Zoran Zaev dhe Blerim Bexheti do t’i zgjidhin këto mosmarrëveshje dhe se ato keqkuptime...

Ahmeti: Zaev dhe Bexheti do të sqarohen shumë shpejtë

para 6 muajve - Koha.mk

Shkup, 13 gusht – Lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim gjatë një konference për shtyp tha se në fund fare, pas gjithë këtyre debateve, Zoran Zaev dhe Blerim Bexheti do t’i zgjidhin këto mosmarrëveshje...

Ahmeti: Zaev dhe Bexheti do të sqarohen shumë shpejt

para 6 muajve - Alsat-M

Lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim gjatë një konference për shtyp tha se në fund fare, pas gjithë këtyre debateve, Zoran Zaev dhe Blerim Bexheti do t’i zgjidhin këto mosmarrëveshje dhe se ato keqkuptime...

Ahmeti: Zaev dhe Bexheti do të sqarohen shumë shpejtë

para 6 muajve - Aktuale

Lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim gjatë një konference për shtyp tha se në fund fare, pas gjithë këtyre debateve, Zoran Zaev dhe Blerim Bexheti do t’i zgjidhin këto mosmarrëveshje dhe se ato keqkuptime...

Zaev: Me Bexhetin kam biseduar për spekulimet se dikush po e mbron Jovo Vangelovskin

para 6 muajve - Zhurnal

Shkup, 13 gusht – Bisedoj me të gjithë kryetarët e komunave për probleme të komunave dhe posaçërisht probleme të cilat i shqetësojnë qytetarët, ndërsa për të cilat mund të ndihmojë Qeveria, ndërkaq...

Zaev: Nga Bexheti kërkova të veprohet sipas ligjit

para 6 muajve - Koha.mk

Shkup, 13 gusht – Bisedoj me të gjithë kryetarët e komunave për probleme të komunave dhe posaçërisht probleme të cilat i shqetësojnë qytetarët, ndërsa për të cilat mund të ndihmojë Qeveria, ndërkaq me...

Zaev: Nga Bexheti kërkova të veprohet sipas ligjit

para 6 muajve - Medial

Shkup, 13 gusht 2019 (MEDIAL) – Bisedoj me të gjithë kryetarët e komunave për probleme të komunave dhe posaçërisht probleme të cilat i shqetësojnë qytetarët, ndërsa për të cilat mund të ndihmojë Qeveria,...

Zaevi-Bexhetit: Të gjithë janë të barabartë para ligjit

para 6 muajve - Alsat-M

Akuzave të Bexhetit, kryeministri Zoran Zaev i është përgjigjur përmes një postimi në rrjetin social Facebook duke mohuar pretendimet e kreut të Sarajit për hakmarrje apo presion për ndërrime në gjyqësor....

Zaev i kthen përgjigje Blerim Bexhetit

para 6 muajve - Shprehja.com

Kyeministri Zoran Zaev ka reaguar ndaj komentit të kryetarit të komunës së Sarajit, Blerim Bexheti, sipas të cilit Zaev i ka bërë presion që të ndikonte në disa anëtarë të Këshillit Gjyqësor për largimin...

Zaev i kthen përgjigje Blerim Bexhetit

para 6 muajve - Ina

Kyeministri Zoran Zaev ka reaguar ndaj komentit të kryetarit të komunës së Sarajit, Blerim Bexheti, sipas të cilit Zaev i ka bërë presion që të ndikonte në disa anëtarë të Këshillit Gjyqësor për largimin...

Ahmeti: Zaev dhe Bexheti do të sqarohen shumë shpejt

para 6 muajve - Lajm

Lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim gjatë një konference për shtyp tha se në fund fare, pas gjithë këtyre debateve, Zoran Zaev dhe Blerim Bexheti do t’i zgjidhin këto mosmarrëveshje dhe se ato keqkuptime...

Ahmeti: Zaev dhe Bexheti do të sqarohen shumë shpejt

para 6 muajve - Tetova Sot

Lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim gjatë një konference për shtyp tha se në fund fare, pas gjithë këtyre debateve, Zoran Zaev dhe Blerim Bexheti do t’i zgjidhin këto mosmarrëveshje dhe se ato keqkuptime...

“Matka”, Bexheti: Zaevi po më hakmerret

para 6 muajve - Derveni

Kryetari i komunës së Sarajit Blerim Bexheti ka thënë se iniciativa e anti-korrupsionit për padi ndaj tij është hakmarrje e kryeministrit Zoran Zaev për shkak të refuzimit që i ka bërë një kërkese për...

Ahmeti: Zaev dhe Bexheti do të sqarohen shumë shpejt

para 6 muajve - Flaka

Lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim gjatë një konference për shtyp tha se në fund fare, pas gjithë këtyre debateve, Zoran Zaev dhe Blerim Bexheti do t’i zgjidhin këto mosmarrëveshje dhe se ato keqkuptime...

Zaev: Kam biseduar me Bexhetin, për të kthyer drejtësinë

para 6 muajve - Flaka

Kryeministri Zaev ndëkorhë thotë se ai biosedon me të gjithë krerët e komunave kur bëhet fjalë për problem që I brengosin qytetarwt e në të cikat qeveria mund të ndihmojë. Zaev thotë se me Bexhetin ka...

Zaevi-Bexhetit: Të gjithë janë të barabartë para ligjit

para 6 muajve - Tetova Sot

Akuzave të Bexhetit, kryeministri Zoran Zaev i është përgjigjur përmes një postimi në rrjetin social Facebook duke mohuar pretendimet e kreut të Sarajit për hakmarrje apo presion për ndërrime në gjyqësor....

Ahmeti: Zaev dhe Bexheti do të sqarohen shumë shpejt

para 6 muajve - Tetova1

Ahmeti: Zaev dhe Bexheti do të sqarohen shumë shpejt Lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim gjatë një konference për shtyp tha se në fund fare, pas gjithë këtyre debateve, Zoran Zaev dhe Blerim Bexheti...

Bexheti: Refuzova kërkesën e Zaevit, mu vërsulën nga Antikorrupsioni

para 6 muajve - Lajm

Kreu i Komunës së Sarajit, Blerim Bexheti ka deklaruar se kryeministri aktual Zoran Zaev ka kërkuar nga ai që të ndikoj në ndërrimin e një kryetari të një gjykate. “Unë kam refuzuar këtë kërkesë të kryeministrit...

Ahmeti: Zaev dhe Bexheti do të sqarohen shumë shpejt

para 6 muajve - Fakti Ditor

Lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim gjatë një konference për shtyp tha se në fund fare, pas gjithë këtyre debateve, Zoran Zaev dhe Blerim Bexheti do t’i zgjidhin këto mosmarrëveshje dhe se ato keqkuptime...

“Matka”, Bexheti: Zaevi po më hakmerret

para 6 muajve - Alsat-M

Kryetari i komunës së Sarajit Blerim Bexheti ka thënë se iniciativa e anti-korrupsionit për padi ndaj tij është hakmarrje e kryeministrit Zoran Zaev për shkak të refuzimit që i ka bërë një kërkese për...

Bexheti: Antikorrupsioni ngriti procedurë kundër meje pasi refuzova të ndikojë në Këshillin gjyqësor

para 6 muajve - Koha.mk

Shkup, 13 gusht – Kryetari i komunës së Sarajit, Blerim Bexheti sot ka deklaruar se Komisioni Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit (KSHPK) ka ngritur procedurë kundër tij pasi e ka refuzuar kërkesën...

Zaevi-Bexhetit: Të gjithë janë të barabartë para ligjit

para 6 muajve - Lajm

Akuzave të Bexhetit, kryeministri Zoran Zaev i është përgjigjur përmes një postimi në rrjetin social Facebook duke mohuar pretendimet e kreut të Sarajit për hakmarrje apo presion për ndërrime në gjyqësor....

Bexheti: Refuzova kërkesën e Zaevit, mu vërsulën nga Antikorrupsioni

para 6 muajve - Zhurnal

Shkup, 13 gusht, zhurnal.mk – Kreu i Komunës së Sarajit, Blerim Bexheti ka deklaruar se kryeministri aktual Zoran Zaev ka kërkuar nga ai që të ndikoj në ndërrimin e një kryetari të një gjykate. “Unë kam...

Bexheti kundër Zaevit: Ja çfarë presioni më bënte?!

para 6 muajve - Iliria News

Kryetari i komunës së Sarajit, Blerim Bexheti ka theksuar sot se kryeministri Zoran Zaev i ka bërë presione që të ndikojë tek anëtarët e Këshillit Gjyqësor Republikan për të ndërruar një kryetar të një...

Bexheti kundër Zaevit: Ja çfarë presioni më bënte?!

para 6 muajve - Antpress

Kryetari i komunës së Sarajit, Blerim Bexheti ka theksuar sot se kryeministri Zoran Zaev i ka bërë presione që të ndikojë tek anëtarët e Këshillit Gjyqësor Republikan për të ndërruar një kryetar të një...

Zaevi i përgjigjet Blerim Bexhetit

para 6 muajve - Tetova1

Pasi kryetari i Komunës së Sarajit, Blerim Bexheti, gjatë ditës pohoi se kryeminstri Zaev po i bën presion që të ndikojë tek anëtarët e Këshillit Gjyqësor Republikan, për të ndërruar një kryetar të një...

Zaevi i përgjigjet Blerim Bexhetit

para 6 muajve - Shenja

Pasi kryetari i Komunës së Sarajit, Blerim Bexheti, gjatë ditës pohoi se kryeminstri Zaev po i bën presion që të ndikojë tek anëtarët e Këshillit Gjyqësor Republikan, për të ndërruar një kryetar të një...

Bexheti: Antikorrupsioni ngriti procedurë kundër meje pasi refuzova të ndikojë në ndërrimin e një kryetari të gjykatës

para 6 muajve - Medial

Shkup, 13 gusht 2019 (MEDIAL) – Kryetari i komunës së Sarajit, Blerim Bexheti sot ka deklaruar se Komisioni Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit (KSHPK) ka ngritur procedurë kundër tij pasi e ka refuzuar...

BEXHETI: Zaev më ka kërkuar që të ndikoj mbi Këshillin gjyqësor

para 6 muajve - Medial

Kryetari i komunës së Sarajit, Blerim Bexheti sot ka deklaruar se Komisioni Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit (KSHPK) ka ngritur procedurë kundër tij pasi e ka refuzuar kërkesën e kryeministrit...

Bexheti: Refuzova kërkesën e Zaevit, mu vërsulën nga Antikorrupsioni

para 6 muajve - Alsat-M

Kreu i Komunës së Sarajit, Blerim Bexheti ka deklaruar se kryeministri aktual Zoran Zaev ka kërkuar nga ai që të ndikoj në ndërrimin e një kryetari të një gjykate. “Unë kam refuzuar këtë kërkesë të kryeministrit...

Bexheti kundër Zaevit: Ja çfarë presioni më bënte?!

para 6 muajve - Bashke

Kryetari i komunës së Sarajit, Blerim Bexheti ka theksuar sot se kryeministri Zoran Zaev i ka bërë presione që të ndikojë tek anëtarët e Këshillit Gjyqësor Republikan për të ndërruar një kryetar të një...

Bexheti kundër Zaevin: Ja çfarë presioni më bënte?!

para 6 muajve - Bashke

Kryetari i komunës së Sarajit, Blerim Bexheti ka theksuar sot se kryeministri Zoran Zaev i ka bërë presione që të ndikojë tek anëtarët e Këshillit Gjyqësor Republikan për të ndërruar një kryetar të një...

Bexheti kundër Zaevin: Ja çfarë presioni më bënte?!

para 6 muajve - Aktuale

Kryetari i komunës së Sarajit, Blerim Bexheti ka theksuar sot se kryeministri Zoran Zaev i ka bërë presione që të ndikojë tek anëtarët e Këshillit Gjyqësor Republikan për të ndërruar një kryetar të një...

Bexheti kundër Zaevin: Ja çfarë presioni më bënte?!

para 6 muajve - Shprehja.com

Kryetari i komunës së Sarajit, Blerim Bexheti ka theksuar sot se kryeministri Zoran Zaev i ka bërë presione që të ndikojë tek anëtarët e Këshillit Gjyqësor Republikan për të ndërruar një kryetar të një...

Bexheti kundër Zaevin: Ja çfarë presioni më bënte?!

para 6 muajve - Ina

Kryetari i komunës së Sarajit, Blerim Bexheti ka theksuar sot se kryeministri Zoran Zaev i ka bërë presione që të ndikojë tek anëtarët e Këshillit Gjyqësor Republikan për të ndërruar një kryetar të një...

Zaev: Me Blerim Bexhetin kam biseduar për shumë gjëra

para 6 muajve - Arbresh

Kryeministri Zoran Zaev, përmes rrjetit social në ‘Facebook’ shkroi se ai bisedon me të gjithë kryetarët e komunave kur bëhet fjalë për probleme të komunave dhe probleme të posaçme që shqetësojnë qytetarët...

Bexheti akuzon Zaevin për presion

para 6 muajve - Shenja

Kryetari i komunës së Sarajit, Blerim Bexheti thotë se kryeministri Zoran Zaev i ka bërë atij presione që të ndikojë tek anëtarët e Këshillit Gjyqësor Republikan, për të ndërruar një kryetar të një gjykate....

Shilegov: Blerim Bexheti nuk mund të caktojë referendum për Matkën

para 6 muajve - Arbresh

Kryetari i Bashkisë së Shkupit, Petre Shilegov tha se deklarata e kryetarit të Komunës së Sarajit, Blerim Bexheti që ndaj tij ka pasur presion që të rrënohet vetëm një nga tre platformat e Matkës, në mënyrë...

Bexheti: Zaev më ka kërkuar që të ndikoj mbi Këshillin gjyqësor

para 6 muajve - Fakti Ditor

Kryetari I komunës së Sarajit Blerim Bexheti, akuzon kryeministrin Zoran Zaev, për presion politik. Sipas, Bexhetit, I gjithë presioni ka filluar, pas një telefonate që ka pasur Zoran Zaev me Blerim Bexhetin...

Bexheti: Refuzova kërkesën e Zaevit, Antikorrupsioni hapi lëndë kundër meje

para 6 muajve - Shenja

Kryetari i komunës së Sarajit, Blerim Bexheti pohon se kryeministri Zoran Zaev i ka bërë presion që të ndikojë në anëtarët të Këshillit Gjyqësor që të largoj një kryetar të një gjykate. Në konferencën...

Bexheti: Refuzova kërkesën e Zaevit, mu vërsulën nga Antikorrupsioni

para 6 muajve - Tetova Sot

Kreu i Komunës së Sarajit, Blerim Bexheti ka deklaruar se kryeministri aktual Zoran Zaev ka kërkuar nga ai që të ndikoj në ndërrimin e një kryetari të një gjykate. “Unë kam refuzuar këtë kërkesë të kryeministrit...

Bexheti: Zaev më ka kërkuar që të ndikoj mbi Këshillin gjyqësor

para 6 muajve - Tetova1

Kryetari I komunës së Sarajit Blerim Bexheti, akuzon kryeministrin Zoran Zaev, për presion politik. Sipas, Bexhetit, I gjithë presioni ka filluar, pas një telefonate që ka pasur Zoran Zaev me Blerim Bexhetin...

Edhe Blerim Bexheti plasi “bombë” kundër Zaevit

para 6 muajve - Flaka

Kryetari i komunës së Sarajit, Blerim Bexheti ka theksuar sot se kryeministri Zoran Zaev i ka bërë presione që të ndikojë tek anëtarët e Këshillit Gjyqësor Republikan për të ndërruar një kryetar të një...

Bexheti: Zaev më ka kërkuar që të ndikoj mbi Këshillin gjyqësor

para 6 muajve - Lajm

Kryetari I komunës së Sarajit Blerim Bexheti, akuzon kryeministrin Zoran Zaev, për presion politik. Sipas, Bexhetit, I gjithë presioni ka filluar, pas një telefonate që ka pasur Zoran Zaev me Blerim Bexhetin...

Bexheti: Zaev më ka kërkuar që të ndikoj mbi Këshillin gjyqësor

para 6 muajve - Tetova Sot

Kryetari I komunës së Sarajit Blerim Bexheti, akuzon kryeministrin Zoran Zaev, për presion politik. Sipas, Bexhetit, I gjithë presioni ka filluar, pas një telefonate që ka pasur Zoran Zaev me Blerim Bexhetin...

Bexheti sot do të flas në detaje për prapaskenat politike në Matkë

para 6 muajve - Shprehja.com

Kryetari i komunës së Sarajit Blerim Bexheti, sot në ora 12 në hapësirat e komunës së Sarajit do të ketë brifing me gazetar më pas deklaratë për medie. Ai, me këtë rast në detaje do të sqaroj rastin për...

Bexheti: Refuzova kërkesën e Zaevit, mu vërsulën nga Antikorrupsioni

para 6 muajve - Republika

Kreu i Komunës së Sarajit, Blerim Bexheti ka deklaruar se kryeministri aktual Zoran Zaev ka kërkuar nga ai që të ndikoj në ndërrimin e një kryetari të një gjykate. “Unë kam refuzuar këtë kërkesë të kryeministrit...

Bexheti: Zaev më ka kërkuar që të ndikoj mbi Këshillin gjyqësor

para 6 muajve - Arbresh

Kryetari i komunës së Sarajit Blerim Bexheti, akuzon kryeministrin Zoran Zaev, për presion politik. Sipas, Bexhetit, I gjithë presioni ka filluar, pas një telefonate që ka pasur Zoran Zaev me Blerim Bexhetin...

Bexheti: Zaev më ka kërkuar që të ndikoj mbi Këshillin gjyqësor

para 6 muajve - Republika

Kryetari I komunës së Sarajit Blerim Bexheti, akuzon kryeministrin Zoran Zaev, për presion politik. Sipas, Bexhetit, I gjithë presioni ka filluar, pas një telefonate që ka pasur Zoran Zaev me Blerim Bexhetin...

Bexheti sot do të flas në detaje për prapaskenat politike në Matkë

para 6 muajve - Ina

Kryetari i komunës së Sarajit Blerim Bexheti, sot në ora 12 në hapësirat e komunës së Sarajit do të ketë brifing me gazetar më pas deklaratë për medie. Ai, me këtë rast në detaje do të sqaroj rastin për...

Bexheti: Do të flas në detaje për prapaskenat politike në Matkë

para 6 muajve - Aktuale

Kryetari I komunës së Sarajit Blerim Bexheti, nesër (e martë) në ora 12 në hapësirat e komunës së Sarajit do të ketë brifng me gazetar më pas deklaratë për medie. Ai, me këtë rast në detaje do të sqaroj...

Bexheti, do të flas në detaje për prapaskenat politike në Matkë

para 6 muajve - Lajm

Kryetari I komunës së Sarajit Blerim Bexheti, nesër (e martë) në ora 12 në hapësirat e komunës së Sarajit do të ketë brifng me gazetar më pas deklaratë për medie. Ai, me këtë rast në detaje do të sqaroj...

Bexheti, do të flas në detaje për prapaskenat politike në Matkë

para 6 muajve - Tetova1

Kryetari I komunës së Sarajit Blerim Bexheti, nesër (e martë) në ora 12 në hapësirat e komunës së Sarajit do të ketë brifng me gazetar më pas deklaratë për medie. Ai, me këtë rast në detaje do të sqaroj...

Bexheti, do të flas në detaje për prapaskenat politike në Matkë

para 6 muajve - Flaka

Kryetari i komunës së Sarajit Blerim Bexheti, nesër (e martë) në ora 12 në hapësirat e komunës së Sarajit do të ketë brifng me gazetar më pas deklaratë për medie. Ai, me këtë rast në detaje do të sqaroj...

Bexheti, do të flas në detaje për prapaskenat politike në Matkë

para 6 muajve - Tetova Sot

Kryetari I komunës së Sarajit Blerim Bexheti, nesër  (e martë) në ora 12 në hapësirat e komunës së Sarajit do të ketë brifng me gazetar më pas deklaratë për medie. Ai, me këtë rast në detaje do të sqaroj...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK