http://kariera.mk

Shënohet 18 vjetori i nënshkrimit të Marrëveshjes së Ohrit

më 8.2019 - Medial

Shkup, 13 gusht 2019 (MEDIAL) – Tetëmbëdhjetë vjet nga nënshkrimi i Marrëveshjes kornizë të Ohrit, ideja e saj dhe vizioni janë prezent në jetën tonë politike dhe shoqërore. Ne do të vazhdojmë më tej,...

Koço Kokëdhima: Shqiptarët, 18 vite pas Marrëveshjes së Ohrit

më 8.2019 - Zhurnal

Shkup, 13 gusht, Zhurnal.mk – Më 13 gusht 2001, 18 vite më parë, pas dy muajsh bisedimesh të vështira, u nënshkrua dokumenti që njihet si Marrëveshja e Ohrit, e cila jo vetëm i dha fund konfliktit mes...

Shënohet 18 vjetori i Marrëveshjes së Ohrit

më 8.2019 - Derveni

Sot janë mbushur 18 vjet nga nënshkrimi i Marrëveshjes së Ohrit, më 13 gusht të vitit 2001 me të cilën u mbyll konflikti i armatosur dhe u arrit marrëveshja për avancimin e pozitës së shqiptarëve në shtet....

Shkup, u shënua 18 vjetori i nënshkrimit të Marrëveshjes Kornizë të Ohrit

më 8.2019 - Portalb

Në organizim të Zëvendëskryeministrit dhe ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Sadulla Duraku u shënua 18 vjetori i nënshkrimit të Marrëveshjes Kornizë të Ohrit. Në fjalën e...

Duraku: Shënuam 18 vjetorin e Marrëveshjes së kompromisit…

më 8.2019 - Ina

Sadulla Duraku Shënuam 18 vjetorin e Marrëveshjes së kompromisit, që bëri kthesë në ndërtimin e shtetit multietnik! Ky vend tashmë ka mundësinë të përqëndrohet në zhvillimin ekonomik dhe demokracisë moderne...

DURAKU: Marrëveshja e Ohrit avancoi pozitën e shqiptarëve

më 8.2019 - Medial

Sot janë mbushur 18 vjet nga nënshkrimi i Marrëveshjes së Ohrit, më 13 gusht të vitit 2001 me të cilën u mbyll konflikti i armatosur dhe u arrit marrëveshja për avancimin e pozitës së shqiptarëve në shtet....

Duraku: Marrëveshja e Ohrit avancoi pozitën e shqiptarëve

më 8.2019 - Zhurnal

Shkup, 13 gusht, Zhurnal.mk – Sot janë mbushur 18 vjet nga nënshkrimi i Marrëveshjes së Ohrit, më 13 gusht të vitit 2001 me të cilën u mbyll konflikti i armatosur dhe u arrit marrëveshja për avancimin...

Duraku: Marrëveshja e Ohrit avancoi pozitën e shqiptarëve

më 8.2019 - Bashke

Sot janë mbushur 18 vjet nga nënshkrimi i Marrëveshjes së Ohrit, më 13 gusht të vitit 2001 me të cilën u mbyll konflikti i armatosur dhe u arrit marrëveshja për avancimin e pozitës së shqiptarëve në shtet....

Koço Kokëdhima: Shqiptarët, 18 vite pas Marrëveshjes së Ohrit

më 8.2019 - Shekulli

Më 13 gusht 2001, 18 vite më parë, pas dy muajsh bisedimesh të vështira, u nënshkrua dokumenti që njihet si Marrëveshja e Ohrit, e cila jo vetëm i dha fund konfliktit mes UÇK-së dhe forcave të sigurisë...

18 vjet nga Marrëveshja e Ohrit, Duraki: Vazhdojmë edhe më tej

më 8.2019 - Shprehja

Në organizim të Zëvendëskryeministrit dhe ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, u shënua 18 vjetori i nënshkrimit të Marrëveshjes Kornizë të Ohrit. Në fjalën e tij para të pranishmëve,...

18 vjet nga Marrëveshja e Ohrit, Duraki: Vazhdojmë edhe më tej

më 8.2019 - Ina

Në organizim të Zëvendëskryeministrit dhe ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, u shënua 18 vjetori i nënshkrimit të Marrëveshjes Kornizë të Ohrit. Në fjalën e tij para të pranishmëve,...

Duraku: Marrëveshja e Ohrit avancoi pozitën e shqiptarëve

më 8.2019 - Alsat-M

Sot janë mbushur 18 vjet nga nënshkrimi i Marrëveshjes së Ohrit, më 13 gusht të vitit 2001 me të cilën u mbyll konflikti i armatosur dhe u arrit marrëveshja për avancimin e pozitës së shqiptarëve në shtet....

Duraku: Marrëveshja e Ohrit avancoi pozitën e shqiptarëve

më 8.2019 - Aktuale

Sot janë mbushur 18 vjet nga nënshkrimi i Marrëveshjes së Ohrit, më 13 gusht të vitit 2001 me të cilën u mbyll konflikti i armatosur dhe u arrit marrëveshja për avancimin e pozitës së shqiptarëve në shtet....

Duraku: Marrëveshja e Ohrit avancoi pozitën e shqiptarëve

më 8.2019 - Tetova Sot

Sot janë mbushur 18 vjet nga nënshkrimi i Marrëveshjes së Ohrit, më 13 gusht të vitit 2001 me të cilën u mbyll konflikti i armatosur dhe u arrit marrëveshja për avancimin e pozitës së shqiptarëve në shtet....

Duraku: Marrëveshja e Ohrit avancoi pozitën e shqiptarëve

më 8.2019 - Flaka

Sot janë mbushur 18 vjet nga nënshkrimi i Marrëveshjes së Ohrit, më 13 gusht të vitit 2001 me të cilën u mbyll konflikti i armatosur dhe u arrit marrëveshja për avancimin e pozitës së shqiptarëve në shtet....

Duraku: Marrëveshja e Ohrit avancoi pozitën e shqiptarëve

më 8.2019 - Lajm

Sot janë mbushur 18 vjet nga nënshkrimi i Marrëveshjes së Ohrit, më 13 gusht të vitit 2001 me të cilën u mbyll konflikti i armatosur dhe u arrit marrëveshja për avancimin e pozitës së shqiptarëve në shtet....

Duraku: Marrëveshja e Ohrit avancoi pozitën e shqiptarëve

më 8.2019 - Tetova1

Sot janë mbushur 18 vjet nga nënshkrimi i Marrëveshjes së Ohrit, më 13 gusht të vitit 2001 me të cilën u mbyll konflikti i armatosur dhe u arrit marrëveshja për avancimin e pozitës së shqiptarëve në shtet....

Si u zhduk dokumenti origjinal i Marrëveshjes së Ohrit?

më 8.2019 - InfoShqip

Dokumenti origjinal i Marrëveshjes së Ohrit thuhet se është zhdukur nga arkivat e institucioneve në Maqedoninë e Veriut dhe askush nuk mban përgjegjësi për këtë. Dokumenti, i cili i dha fund konfliktit...

Marrëveshja e Ohrit – makinë me dy shpejtësi (18 vite pas)

më 8.2019 - Illyria

Emin AZEMI Kanë kaluar tetëmbëdhjetë vite nga nënshkrimi i Marrëveshjes së Ohrit, një dokument ky që për kohën kur u miratua, u konsiderua si ‘zbulim’ që do të rregullonte të gjitha kontradiktat etnike,...

Si u zhduk Dokumenti origjinal i Marrëveshjes së Ohrit, nuk gjendet askund?!

më 8.2019 - Neshesh

Dokumenti origjinal i Marrëveshjes së Ohrit thuhet se është zhdukur nga arkivat e institucioneve në Maqedoninë e Veriut dhe askush nuk mban përgjegjësi për këtë. Dokumenti, i cili i dha fund konfliktit...

Si u zhduk Dokumenti origjinal i Marrëveshjes së Ohrit, nuk gjendet askund?!

më 8.2019 - Tetova1

Dokumenti origjinal i Marrëveshjes së Ohrit thuhet se është zhdukur nga arkivat e institucioneve në Maqedoninë e Veriut dhe askush nuk mban përgjegjësi për këtë. Dokumenti, i cili i dha fund konfliktit...

Tetëmbëdhjetë vite nga nënshkrimi i Marrëveshjes së Ohrit

më 8.2019 - Arbresh

Marrëveshja e Ohrit u nënshkrua mes partive më të mëdha politike në vend dhe përfaqësuesve special të BE-së dhe SHBA-ve, me të cilën iu dha fund konfliktit të armatosur në vend dhe u vendosën kornizat...

Marrëveshja e Ohrit – “makinë me dy shpejtësi”

më 8.2019 - Medial

(18 vite pas) Paradoksaliteti i politikës së deritanishme mbështetej në narrativin primitiv për shqiptarët si pakicë kombëtare, ndërkohë që nuk u realizuan parametrat kryesorë nga Marrëveshja e Ohrit që...

Tetëmbëdhjetë vjet nga Marrëveshja e Ohrit

më 8.2019 - Koha.mk

Shkup, 13 gusht – Para tetëmbëdhjetë viteve në ditën e sotme u nënshkrua Marrëveshje e Ohrit, me të cilën iu dha fund konfliktit disamujor në Republikën e Maqedonisë në vitin 2001. Negociatat filluan në...

Marrëveshja e Ohrit – ‘makinë me dy shpejtësi’

më 8.2019 - Koha.mk

(18 vite pas) Paradoksaliteti i politikës së deritanishme mbështetej në narrativin primitiv për shqiptarët si pakicë kombëtare, ndërkohë që nuk u realizuan parametrat kryesorë nga Marrëveshja e Ohrit që...

Si u zhduk Dokumenti origjinal i Marrëveshjes së Ohrit, nuk gjendet askund?!

më 8.2019 - Tetova Sot

Dokumenti origjinal i Marrëveshjes së Ohrit thuhet se është zhdukur nga arkivat e institucioneve në Maqedoninë e Veriut dhe askush nuk mban përgjegjësi për këtë. Dokumenti, i cili i dha fund konfliktit...

Marrëveshja e Ohrit –  ‘makinë me dy shpjetësi’

më 8.2019 - Koha.mk

(18 vite pas) Paradoksaliteti i politikës së deritanishme mbështetej në narrativin primitiv për shqiptarët si pakicë kombëtare, ndërkohë që nuk u realizuan parametrat kryesorë nga Marrëveshja e Ohrit që...

18 vjet nga Marrëveshja e Ohrit mes shqiptarëve dhe maqedonasve

më 8.2019 - Vizion Plus

Marrëveshja Kornizë e Ohrit, është nënshkruar para 18 vjetësh, një kontratë shqiptaro-maqedonase për raportet e reja shoqëroro-politike dhe ndërtimin e shtetit të quajtur Ish-Republika Jugosllave e Maqedonisë,...

Tetëmbëdhjetë vjet nga Marrëveshja e Ohrit

më 8.2019 - Iliria News

Para tetëmbëdhjetë viteve në ditën e sotme u nënshkrua Marrëveshje e Ohrit, me të cilën iu dha fund konfliktit disamujor në Republikën e Maqedonisë në vitin 2001. Negociatat filluan në Shkup, e pastaj...

18 vjet nga Marrëveshja e Ohrit

më 8.2019 - Zhurnal

Shkup, 13 gusht, zhurnal.mk – Më 13 gusht të vitit 2001, para 18 vjetësh, u nënshkrua Marrëveshja Kornizë e Ohrit e cila konsiderohej si garantuese e bashkëjetesës dhe barazisë ndërmjet shqiptarëve dhe...

18 vjet nga Marrëveshja e Ohrit

më 8.2019 - Koha.net

Marrëveshja Kornizë e Ohrit, që u nënshkrua para 18 vjetësh, është një kontratë shqiptaro-maqedonase për raportet e reja shoqëroro-politike dhe ndërtimin e mëtutjeshëm të shtetit të quajtur Ish-Republika...

Si u zhduk Dokumenti origjinal i Marrëveshjes së Ohrit, nuk gjendet askund?!

më 8.2019 - Ina

Dokumenti origjinal i Marrëveshjes së Ohrit thuhet se është zhdukur nga arkivat e institucioneve në Maqedoninë e Veriut dhe askush nuk mban përgjegjësi për këtë. Dokumenti, i cili i dha fund konfliktit...

Sot, 18 vjet nga Marrëveshja e Ohrit

më 8.2019 - Flaka

Para tetëmbëdhjetë viteve në ditën e sotme u nënshkrua Marrëveshje e Ohrit, me të cilën iu dha fund konfliktit disamujor në Republikën e Maqedonisë në vitin 2001. Negociatat filluan në Shkup, e pastaj...

18 vjet nga Marrëveshja e Ohrit

më 8.2019 - Alsat-M

Më 13 gusht të vitit 2001, para 18 vjetësh, u nënshkrua Marrëveshja Kornizë e Ohrit e cila konsiderohej si garantuese e bashkëjetesës dhe barazisë ndërmjet shqiptarëve dhe maqedonasve në territorin e ish-Republikës...

18 vjet nga Marrëveshja e Ohrit

më 8.2019 - Insajderi

Marrëveshja Kornizë e Ohrit, që u nënshkrua para 18 vjetësh, është një kontratë shqiptaro-maqedonase për raportet e reja shoqëroro-politike dhe ndërtimin e mëtutjeshëm të shtetit të quajtur Ish-Republika...

Si u zhduk Dokumenti origjinal i Marrëveshjes së Ohrit, nuk gjendet askund?!

më 8.2019 - Shprehja

Dokumenti origjinal i Marrëveshjes së Ohrit thuhet se është zhdukur nga arkivat e institucioneve në Maqedoninë e Veriut dhe askush nuk mban përgjegjësi për këtë. Dokumenti, i cili i dha fund konfliktit...

Hysni Shaqiri: Marrëveshja e Ohrit nuk e zgjidhi çështjen shqiptare në Maqedoninë e Veriut

më 8.2019 - Lajm

Politikani i njohur shqiptar që në vitin 2001 la kolltukun e deputetit për t’iu bashkuar Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare, Hysni Shaqiri, vlerëson se Marrëveshja e Ohrit që e përmbylli konfliktin e armatosur të...

18 vjet nga Marrëveshja e Ohrit

më 8.2019 - Ina

Sot mbushen 18 vjet nga dita kur u nënshkrua Marrëveshja e Ohrit. Kjo marrëveshje i dha fund konfliktit mes UÇK-së dhe forcave të sigurisë së shtetit maqedonas. Marrëveshja është e ndërtuar mbi pesë parimet...

18 vjet nga Marrëveshja e Ohrit

më 8.2019 - Klan Kosova

Marrëveshja Kornizë e Ohrit, që u nënshkrua para 18 vjetësh, është një kontratë shqiptaro-maqedonase për raportet e reja shoqëroro-politike dhe ndërtimin e mëtutjeshëm të shtetit të quajtur Ish-Republika...

Tetëmbëdhjetë vjet nga Marrëveshja e Ohrit

më 8.2019 - Medial

Shkup, 13 gusht 2019 (MEDIAL) – Para tetëmbëdhjetë viteve në ditën e sotme u nënshkrua Marrëveshje e Ohrit, me të cilën iu dha fund konfliktit disamujor në Republikën e Maqedonisë në vitin 2001. Negociatat...

18 vjet nga Marrëveshja e Ohrit

më 8.2019 - Koha.net

Marrëveshja Kornizë e Ohrit, që u nënshkrua para 18 vjetësh, është një kontratë shqiptaro-maqedonase për raportet e reja shoqëroro-politike dhe ndërtimin e mëtutjeshëm të shtetit të quajtur Ish-Republika...

18 vjet nga Marrëveshja e Ohrit

më 8.2019 - Aktuale

Marrëveshja Kornizë e Ohrit, që u nënshkrua para 18 vjetësh, është një kontratë shqiptaro-maqedonase për raportet e reja shoqëroro-politike dhe ndërtimin e mëtutjeshëm të shtetit të quajtur Ish-Republika...

Tetëmbëdhjetë vjet nga Marrëveshja e Ohrit

më 8.2019 - Lajm

Para tetëmbëdhjetë viteve në ditën e sotme u nënshkrua Marrëveshje e Ohrit, me të cilën iu dha fund konfliktit disamujor në Republikën e Maqedonisë në vitin 2001. Negociatat filluan në Shkup, e pastaj...

Sor bëhen 18 vjet nga Marrëveshja e Ohrit

më 8.2019 - GazetaBlic

Marrëveshja Kornizë e Ohrit, që u nënshkrua para 18 vjetësh, është një kontratë shqiptaro-maqedonase për raportet e reja shoqëroro-politike dhe ndërtimin e mëtutjeshëm të shtetit të quajtur Ish-Republika...

18 vjet nga Marrëveshja e Ohrit

më 8.2019 - Fakti Ditor

Më 13 gusht të vitit 2001, para 18 vjetësh, u nënshkrua Marrëveshja Kornizë e Ohrit e cila konsiderohej si garantuese e bashkëjetesës dhe barazisë ndërmjet shqiptarëve dhe maqedonasve në territorin e ish-Republikës...

18 vjet nga Marrëveshja e Ohrit

më 8.2019 - InfoShqip

Sot mbushen 18 vjet nga dita kur u nënshkrua Marrëveshja e Ohrit. Kjo marrëveshje i dha fund konfliktit mes UÇK-së dhe forcave të sigurisë së shtetit maqedonas. Marrëveshja është e ndërtuar mbi pesë parimet...

18 vjet nga Marrëveshja e Ohrit

më 8.2019 - Tetova1

Më 13 gusht të vitit 2001, para 18 vjetësh, u nënshkrua Marrëveshja Kornizë e Ohrit e cila konsiderohej si garantuese e bashkëjetesës dhe barazisë ndërmjet shqiptarëve dhe maqedonasve në territorin e ish-Republikës...

Tetëmbëdhjetë vjet nga Marrëveshja e Ohrit

më 8.2019 - Tetova Sot

Më 13 gusht të vitit 2001, para 18 vjetësh, u nënshkrua Marrëveshja Kornizë e Ohrit e cila konsiderohej si garantuese e bashkëjetesës dhe barazisë ndërmjet shqiptarëve dhe maqedonasve në territorin e ish-Republikës...

18 vjet nga Marrëveshja e Ohrit

më 8.2019 - Shenja

Sot shënohet 18-vjetori i nënshkrimit të Marrëveshjes së Ohrit, me të cilin u dha fundë konfliktit të armatosur të vitit 2001. Bisedimet për paqe filluan në Shkup më pas vazhduan në Ohër. Më 13 gusht...

18 vjet nga Marrëveshja e Ohrit

më 8.2019 - Fakti Ditor

Marrëveshja Kornizë e Ohrit, që u nënshkrua para 18 vjetësh, është një kontratë shqiptaro-maqedonase për raportet e reja shoqëroro-politike dhe ndërtimin e mëtutjeshëm të shtetit të quajtur Ish-Republika...

18 vjet nga Marrëveshja e Ohrit

më 8.2019 - Periskopi

Marrëveshja Kornizë e Ohrit, që u nënshkrua para 18 vjetësh, është një kontratë shqiptaro-maqedonase për raportet e reja shoqëroro-politike dhe ndërtimin e mëtutjeshëm të shtetit të quajtur Ish-Republika...

18 vjet nga Marrëveshja e Ohrit

më 8.2019 - KosovaPress

Kontrata u bë e mundshme pas konfliktit të armatosur në vitin 2001. Marrëveshja u realizua me ndihmën e bashkësisë ndërkombëtare, e cila dha kontributin për zgjidhje politike të krizës ndëretnike në vendin...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK