http://kariera.mk

Subvencionet për inverterë, ata që do të pajisen nuk do të lejohen të ngrohen më me dru

para 5 muajve - Gazeta Express

Kategoritë sociale të rrezikuara të familjeve që jetojnë në vendbanimet më të ndotura në Shkup, Tetovë, Manastir dhe Kërçovë do të kenë përparësi për zëvendësimin falas të shporeteve të tyre me dru me...

Shilegov: Shkupi në pozitë të mirë kundër ajrit të ndotur!

para 5 muajve - Aktuale

Rrjeti i ngrohjes, gazifikimi dhe sistemi i ri i transportit publik janë tre projektet fondamentale që për fat të keq kryeqyteti në tre dekadat e kaluara i ka lëshuar dhe tani jetojmë në pasojat e atij...

Qeveria do të subvencionojë blerjen e inverterëve në Shkup, Manastir, Tetovë dhe Kërçovë

para 5 muajve - Aktuale

Në komunat e Qytetit të Shkupit, në Tetovë, Manastir dhe Kërçovë, Qeveria në pajtim me Planin për ajër të pastër do të fillojë me ndarjen e mjeteve për zëvendësim të plotë të stufave me dru, me kondicionerë...

Shilegov: Shkupi është në pozitë të mirë fillestare me tre masat fondamentale kundër ajrit të ndotur

para 5 muajve - Zhurnal

Shkup, 11 shtator – Zhurnal.mk – Rrjeti i ngrohjes, gazifikimi dhe sistemi i ri i transportit publik janë tre projektet fondamentale që për fat të keq kryeqyteti në tre dekadat e kaluara i ka lëshuar dhe...

Shilegov: Shkupi në pozitë të mirë kundër ajrit të ndotur!

para 5 muajve - Koha.mk

Shkup, 11 shtator – Rrjeti i ngrohjes, gazifikimi dhe sistemi i ri i transportit publik janë tre projektet fondamentale që për fat të keq kryeqyteti në tre dekadat e kaluara i ka lëshuar dhe tani jetojmë...

Subvencione për invertorë në Shkup, Manastir dhe Kërçovë

para 5 muajve - Koha.mk

Shkup, 11 shtator – Në komunat e Qytetit të Shkupit, në Tetovë, Manastir dhe Kërçovë, Qeveria në pajtim me Planin për ajër të pastër do të fillojë me ndarjen e mjeteve për zëvendësim të plotë të stufave...

Shilegov: Shkupi është në pozitë të mirë fillestare me tre masat fondamentale kundër ajrit të ndotur

para 5 muajve - Tetova Sot

Rrjeti i ngrohjes, gazifikimi dhe sistemi i ri i transportit publik janë tre projektet fondamentale që për fat të keq kryeqyteti në tre dekadat e kaluara i ka lëshuar dhe tani jetojmë në pasojat e atij...

Qeveria do të subvencionojë blerjen e inverterëve në Shkup, Manastir, Tetovë dhe Kërçovë

para 5 muajve - Zhurnal

Shkup, 11 shtator – Zhurnal.mk – Në komunat e Qytetit të Shkupit, në Tetovë, Manastir dhe Kërçovë, Qeveria në pajtim me Planin për ajër të pastër do të fillojë me ndarjen e mjeteve për zëvendësim të plotë...

Subvencionet për inverterë, ata që do të pajisen nuk do të lejohen të ndezin shporetin

para 5 muajve - Portalb

Kategoritë sociale të rrezikuara të familjeve që jetojnë në vendbanimet më të ndotura në Shkup, Tetovë, Manastir dhe Kërçovë do të kenë përparësi për zëvendësimin falas të shporeteve të tyre me dru me...

Subvencionet për inverterë, ata që do të pajisen nuk do të lejohen të ndezin shporetin

para 5 muajve - Alsat-M

Kategoritë sociale të rrezikuara të familjeve që jetojnë në vendbanimet më të ndotura në Shkup, Tetovë, Manastir dhe Kërçovë do të kenë përparësi për zëvendësimin falas të shporeteve të tyre me dru me...

Shilegov: Shkupi është në pozitë të mirë fillestare me tre masat fondamentale kundër ajrit të ndotur

para 5 muajve - Medial

Shkup, 11 shtator 2019 (MEDIAL) – Rrjeti i ngrohjes, gazifikimi dhe sistemi i ri i transportit publik janë tre projektet fondamentale që për fat të keq kryeqyteti në tre dekadat e kaluara i ka lëshuar...

Subvencione për invertorë në Shkup, Manastir dhe Kërçovë

para 5 muajve - Medial

Shkup, 11 shtator 2019 (MEDIAL) – Në komunat e Qytetit të Shkupit, në Tetovë, Manastir dhe Kërçovë, Qeveria në pajtim me Planin për ajër të pastër do të fillojë me ndarjen e mjeteve për zëvendësim të plotë...

Shilegov: Shkupi është në pozitë të mirë për problemin me ajrin e ndotur

para 5 muajve - Lajm

“Rrjeti i ngrohjes, gazifikimi dhe sistemi i ri i transportit publik janë tre projektet fundamentale, të cilat për fat të keq kryeqyteti në tre dekadat e kaluar i ka lëshuar dhe tani jetojmë në pasojat...

Në Shkup, Tetovë, Manastir dhe Kërçovë do të jepen subvencione për klima

para 5 muajve - Lajm

Në komunat e Bashkisë së Shkupit, në Tetovë, Manastir dhe Kërçovë, Qeveria në pajtim me Planin për ajër të pastër do të fillojë me ndarjen e mjeteve për zëvendësim të plotë të stufave me dru, me kondicionerë...

Shilegov: Shkupi është në pozitë të mirë fillestare me tre masat fondamentale kundër ajrit të ndotur

para 5 muajve - Republika

Rrjeti i ngrohjes, gazifikimi dhe sistemi i ri i transportit publik janë tre projektet fondamentale që për fat të keq kryeqyteti në tre dekadat e kaluara i ka lëshuar dhe tani jetojmë në pasojat e atij...

Qeveria me masa të reja kundër ndotjes së ajrit

para 5 muajve - Lajm

Në mbledhjen e fundit Qeveria ka sjellë disa vendime për parandalimin e ndotjes së ambientit në prag të sezonit të ngrohjes. Zëvendës-ministri i Ambientit, Jani Makraduli njoftoi sot se janë ndarë mjete...

Hiqeni shporetin me dru, vendosni klimatizim, qeveria do ju jap 1.000 euro

para 5 muajve - Tetova1

Qytetarët e Shkupit, Tetovës, Kërçovës dhe Manastirit nëse vendosin ta ndryshojnë mënyrën e ngrohjes së shtëpive të tyre, do të marrin nga 1 mijë euro subvencione nga shteti. Këto para do të jepen për...

Qeveria me masa të reja kundër ndotjes së ajrit

para 5 muajve - Shenja

Në mbledhjen e fundit Qeveria ka sjellë disa vendime për parandalimin e ndotjes së ambientit në prag të sezonit të ngrohjes. Zëvendës-ministri i Ambientit, Jani Makraduli njoftoi sot se janë ndarë mjete...

Qeveria do të subvencionojë blerjen e inverterëve në Shkup, Manastir, Tetovë dhe Kërçovë

para 5 muajve - Tetova1

Në komunat e Qytetit të Shkupit, në Tetovë, Manastir dhe Kërçovë, Qeveria në pajtim me Planin për ajër të pastër do të fillojë me ndarjen e mjeteve për zëvendësim të plotë të stufave me dru, me kondicionerë...

Subvencione për invertorë në Shkup, Manastir dhe Kërçovë

para 5 muajve - Flaka

Në komunat e Qytetit të Shkupit, në Tetovë, Manastir dhe Kërçovë, Qeveria në pajtim me Planin për ajër të pastër do të fillojë me ndarjen e mjeteve për zëvendësim të plotë të stufave me dru, me kondicionerë...

Qeveria do të subvencionojë blerjen e inverterëve në Shkup, Manastir, Tetovë dhe Kërçovë

para 5 muajve - Tetova Sot

Në komunat e Qytetit të Shkupit, në Tetovë, Manastir dhe Kërçovë, Qeveria në pajtim me Planin për ajër të pastër do të fillojë me ndarjen e mjeteve për zëvendësim të plotë të stufave me dru, me kondicionerë...

Shilegov: Shkupi është në pozitë të mirë fillestare me tre masat fondamentale kundër ajrit të ndotur

para 5 muajve - Flaka

Rrjeti i ngrohjes, gazifikimi dhe sistemi i ri i transportit publik janë tre projektet fondamentale që për fat të keq kryeqyteti në tre dekadat e kaluara i ka lëshuar dhe tani jetojmë në pasojat e atij...

Qeveria do të subvencionojë blerjen e inverterëve në Shkup, Manastir, Tetovë dhe Kërçovë

para 5 muajve - InfoMagazin

Në komunat e Qytetit të Shkupit, në Tetovë, Manastir dhe Kërçovë, Qeveria në pajtim me Planin për ajër të pastër do të fillojë me ndarjen e mjeteve për zëvendësim të plotë të stufave me dru, me kondicionerë...

Shilegov: Shkupi është në pozitë të mirë për problemin me ajrin e ndotur

para 5 muajve - Arbresh

“Rrjeti i ngrohjes, gazifikimi dhe sistemi i ri i transportit publik janë tre projektet fundamentale, të cilat për fat të keq kryeqyteti në tre dekadat e kaluar i ka lëshuar dhe tani jetojmë në pasojat...

Qeveria do të subvencionojë blerjen e inverterëve në Shkup, Manastir, Tetovë dhe Kërçovë

para 5 muajve - Fol

Në komunat e Qytetit të Shkupit, në Tetovë, Manastir dhe Kërçovë, Qeveria në pajtim me Planin për ajër të pastër do të fillojë me ndarjen e mjeteve për zëvendësim të plotë të stufave me dru, me kondicionerë...

Ndotja, subvencione qytetarëve për klimat inverter

para 5 muajve - Alsat-M

Qytetarët e Shkupit, Tetovës, Kërçovës dhe Manastirit nëse vendosin ta ndryshojnë mënyrën e ngrohjes së shtëpive të tyre, do të marrin nga 1 mijë euro subvencione nga shteti. Këto para do të jepen për...

Si ndikon qyteti ku jetojmë në shëndetin dhe lumturinë tonë

para 5 muajve - Gazeta Telegraf

Efekti i ndotjes urbane në sëmundjet e frymëmarrjes është një nxitje e madhe, për të pastruar ajrin e qyteteve tona. Një studim i kohëve të fundit, ka krahasuar ndotjen e ajrit të një qyteti me konsumimin...

Masat në prag të ndotjes, ambientalistët me kritika

para 5 muajve - Aktuale

Një muaj para fillimit të sezonit të ngrohjes, Qeveria paralajmëron zëvendësimin pa pagesë të shporeteve të vjetër për ngrohje me kondicionerë Inverter. Ndonëse kryeministri këtë masë e paralajmëroi para...

MASAT NË PRAG TË NDOTJES, ambientalistët me kritika

para 5 muajve - Medial

Një muaj para fillimit të sezonit të ngrohjes, Qeveria paralajmëron zëvendësimin pa pagesë të shporeteve të vjetër për ngrohje me kondicionerë Inverter. Ndonëse kryeministri këtë masë e paralajmëroi para...

Masat në prag të ndotjes, ambientalistët me kritika

para 5 muajve - InfoMagazin

Një muaj para fillimit të sezonit të ngrohjes, Qeveria paralajmëron zëvendësimin pa pagesë të shporeteve të vjetër për ngrohje me kondicionerë Inverter. Ndonëse kryeministri këtë masë e paralajmëroi para...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK