http://kariera.mk

Dimitrov: Vendimi pozitiv do të jetë inkurajim për transformimin demokratik

para 2 muajve - Zhurnal

Shkup, 11 shtator – Ministri i Punëve të Jashtme, Nikolla Dimitrov sot në Bruksel kishte takim pune me ambasadorët e vendeve anëtare të BE-së. Dimitrov ka rikujtuar arritjet e vendit gjatë periudhës së...

Franca kërkon sundimin e së drejtës dhe vazhdimin e reformave në RMV

para 2 muajve - Lajm

Sekretari shtetëror në bisedë me shefin e diplomacisë maqedonase ka rikujtuar qëndrimin e Francës për të ruajtur stabilitetin, ekonominë dhe zhvillimin social por edhe sundimin e së drejtës në Ballkanin...

Franca kërkon sundimin e së drejtës dhe vazhdimin e reformave në RMV

para 2 muajve - Flaka

Sekretari shtetëror në bisedë me shefin e diplomacisë maqedonase ka rikujtuar qëndrimin e Francës për të ruajtur stabilitetin, ekonominë dhe zhvillimin social por edhe sundimin e së drejtës në Ballkanin...

Franca kërkon sundimin e së drejtës dhe vazhdimin e reformave në RMV

para 2 muajve - Tetova Sot

Sekretari shtetëror në bisedë me shefin e diplomacisë maqedonase ka rikujtuar qëndrimin e Francës për të ruajtur stabilitetin, ekonominë dhe zhvillimin social por edhe sundimin e së drejtës në Ballkanin...

Takim pune i Dimitrovit me ambasadorët e BE-së: Të sillet vendimi për fillim të negociatave

para 2 muajve - Medial

Shkup, 11 shtator 2019 (MEDIAL) – Ministri për Punë të Jashtme i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Nikolla Dimitrov sot në Bruksel ka pasur takim pune me ambasadorët e shteteve- anëtare të BE-së (KOREPER)...

Dimitrov ambasadorëve të BE-së: Është koha për marrjen e datës, e meritojmë

para 2 muajve - Flaka

Ministri i jashtëm, Nikolla Dimitrov, u bën apel vendeve anëtare të BE-së te sjellin vendim pozitiv për vendin në samitin e tetorit. Në takim me ambasadorët e vendeve anëtare të BE-së në Bruksel, Dimitrov...

Franca kërkon sundimin e së drejtës dhe vazhdimin e reformave në RMV

para 2 muajve - Alsat-M

Sekretari shtetëror në bisedë me shefin e diplomacisë maqedonase ka rikujtuar qëndrimin e Francës për të ruajtur stabilitetin, ekonominë dhe zhvillimin social por edhe sundimin e së drejtës në Ballkanin...

Franca kërkon mbizotërimin e të drejtës dhe vazhdimin e reformave në Maqedoninë e Veriut

para 2 muajve - Zhurnal

Paris, 11 shtator – Zhurnal.mk – Ameli de Monshalin, sekretari shtetëror në Ministrinë e Evropës dhe Punëve të Jashtme, në bisedimin me ministrin e Punëve të Jashtme Nikolla Dimitrov e përsëriti pozicionin...

Dimitrov: Vendimi pozitiv do të jetë inkurajim për transformimin demokratik

para 2 muajve - Fol

Ministri i Punëve të Jashtme, Nikolla Dimitrov sot në Bruksel kishte takim pune me ambasadorët e vendeve anëtare të BE-së. Dimitrov ka rikujtuar arritjet e vendit gjatë periudhës së kaluar, si në planin...

Dimitrov me ambasadorët e BE-së: Vendimi pozitiv do të jetë inkurajim për transformimin demokratik

para 2 muajve - Arbresh

Ministri i Punëve të Jashtme, Nikolla Dimitrov sot në Bruksel kishte takim pune me ambasadorët e vendeve anëtare të BE-së. Dimitrov ka rikujtuar arritjet e vendit gjatë periudhës së kaluar, si në planin...

Franca kërkon mbizotërimin e të drejtës dhe vazhdimin e reformave në Maqedoninë e Veriut

para 2 muajve - TV21

Ameli de Monshalin, sekretari shtetëror në Ministrinë e Evropës dhe Punëve të Jashtme, në bisedimin me ministrin e Punëve të Jashtme Nikolla Dimitrov e përsëriti pozicionin francez për afrimin e vendeve...

Franca kërkon mbizotërimin e të drejtës dhe vazhdimin e reformave në Maqedoninë e Veriut

para 2 muajve - Medial

Paris, 11 shtator 2019 (MEDIAL) – Ameli de Monshalin, sekretari shtetëror në Ministrinë e Evropës dhe Punëve të Jashtme, në bisedimin me ministrin e Punëve të Jashtme Nikolla Dimitrov e përsëriti pozicionin...

Franca kërkon të sundojë e drejta dhe vazhdojnë reformat në RMV

para 2 muajve - Portalb

Sekretari shtetëror në MPJ-në e Francës, Ameli de Monshalin, në bisedë me ministrin e Punëve të Jashtme të Maqedonisë së Veriut, Nikolla Dimitrov, e ka përsëritur pozitën për afrimin e vendeve të Ballkanit...

Franca kërkon mbizotërimin e të drejtës dhe reforma në Maqedoninë e Veriut

para 2 muajve - Flaka

Ameli de Monshalin, sekretari shtetëror në Ministrinë e Evropës dhe Punëve të Jashtme, në bisedimin me ministrin e Punëve të Jashtme Nikolla Dimitrov e përsëriti pozicionin francez për afrimin e vendeve...

Dmitrov për vizitë pune në Francë

para 2 muajve - TelegrafiMk

Me 8-9 shtator 2019, me ftesë të palës franceze, Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Nikolla Dimitrov do të bëjë një vizitë pune në Republikën e Francës. Gjatë vizitës, Ministri...

Franca kërkon sundimin e së drejtës dhe vazhdimin e reformave në Maqedoninë e Veriut

para 2 muajve - Arbresh

Ministri i Punëve të Jashtme Nikolla Dimitrov, sot në Francë ka realizuar takim me sekretarin shtetëror në Ministrinë e Evropës dhe Punëve të Jashtme të Francës, Ameli de Monshalin. Siç thuhet në njoftimin...

Franca kërkon të sundojë e drejta dhe vazhdojnë reformat në RMV

para 2 muajve - InfoMagazin

Sekretari shtetëror në MPJ-në e Francës, Ameli de Monshalin, në bisedë me ministrin e Punëve të Jashtme të Maqedonisë së Veriut, Nikolla Dimitrov, e ka përsëritur pozitën për afrimin e vendeve të Ballkanit...

Dimitrov në Bruksel: Vendimi pozitiv në tetor është i merituar

para 2 muajve - Portalb

Nikolla Dimitrov , ministri i Punëve të Jashtme në suaza të vizitës në Bruksel sot në Komisionin Evropian realizoi takim me komisarin për Politikë Fqinjësore dhe Negociata për Zgjerim Johanes Han , në...

Dimitrov në Bruksel: Vendimi pozitiv në tetor është i merituar dhe zgjidhje më e mirë për të ardhmen e Maqedonisë sëVeriut

para 2 muajve - Portalb

Nikolla Dimitrov , ministri i Punëve të Jashtme në suaza të vizitës në Bruksel sot në Komisionin Evropian realizoi takim me komisarin për Politikë Fqinjësore dhe Negociata për Zgjerim Johanes Han , në...

Dimitrov – Han: Maqedonia e Veriut ka përmbushur pritjet e BE-së

para 2 muajve - Koha.mk

Bruksel, 10 shtator – Ministri i Jashtëm Nikolla Dimitrov, gjatë vizitës së tij në Bruksel, u takua sot me Komisionerin për Zgjerim të BE-së, Johannes Hahn me të cilin u diskutua për zhvillimet e fundit...

Dimitrov në Bruksel: Vendimi pozitiv në tetor është i merituar dhe zgjidhje më e mirë për të ardhmen e vendit

para 2 muajve - Zhurnal

Bruksel, 10 shtator – Ministri i Punëve të Jashtme Nikolla Dimitrov në suaza të vizitës në Bruksel sot në Komisionin Evropian realizoi takim me komisarin për Politikë Fqinjësore dhe Negociata për Zgjerim...

Dimitrov: Vendimi pozitiv në tetor është meritor dhe zgjidhje më e mirë

para 2 muajve - Gazeta Express

“Mbetet akoma pak kohë deri te momenti ku mund të vlerësohet jo vetëm për një sukses të përbashkët, por një histori e të shkruarit me një parashikim të së ardhmes. Unë jam këtu për të siguruar që vendimi...

Dimitrov në Bruksel: Vendimi pozitiv në tetor është i merituar dhe zgjidhje më e mirë për të ardhmen e Maqedonisë sëVeriut

para 2 muajve - Aktuale

Ministri i Punëve të Jashtme Nikolla Dimitrov në suaza të vizitës në Bruksel sot në Komisionin Evropian realizoi takim me komisarin për Politikë Fqinjësore dhe Negociata për Zgjerim Johanes Han, në të...

Dimitrov – Han: Maqedonia e Veriut ka përmbushur pritjet e BE-së

para 2 muajve - Flaka

Ministri i Jashtëm Nikolla Dimitrov, gjatë vizitës së tij në Bruksel, u takua sot me Komisionerin për Zgjerim të BE-së, Johannes Hahn me të cilin u diskutua për zhvillimet e fundit politike në vend dhe...

Dimitrov në Bruksel: Vendimi pozitiv në tetor është i merituar dhe zgjidhje më e mirë për të ardhmen e Maqedonisë sëVeriut

para 2 muajve - Medial

Shkup, 10 shtator 2019 (MEDIAL) – Ministri i Punëve të Jashtme Nikolla Dimitrov në suaza të vizitës në Bruksel sot në Komisionin Evropian realizoi takim me komisarin për Politikë Fqinjësore dhe Negociata...

Dimitrov – Han: Maqedonia e Veriut ka përmbushur pritjet e BE-së

para 2 muajve - Shenja

Ministri i Jashtëm Nikolla Dimitrov, gjatë vizitës së tij në Bruksel, u takua sot me Komisionerin për Zgjerim të BE-së, Johannes Hahn me të cilin u diskutua për zhvillimet e fundit politike në vend dhe...

Dimitrov në Bruksel: Vendimi pozitiv në tetor është i merituar dhe zgjidhje më e mirë për të ardhmen e Maqedonisë sëVeriut

para 2 muajve - Tetova Sot

Ministri i Punëve të Jashtme Nikolla Dimitrov në suaza të vizitës në Bruksel sot në Komisionin Evropian realizoi takim me komisarin për Politikë Fqinjësore dhe Negociata për Zgjerim Johanes Han, në të...

Dimitrov për vizitë pune në Bruksel dhe Berlin

para 2 muajve - Gazeta Express

Pas takimeve të shumta në Paris, ministri për punë të jashtme Nikolla Dimitrov sot vazhdon turneun evropian, fillimisht për vizitë pune në Bruksel, për të arritur pastaj në Berlin. Në kuadër të këtyre...

Dimitrov: Vendimi pozitiv në tetor është meritor dhe zgjidhje më e mirë

para 2 muajve - Arbresh

Ministri i Jashtëm Nikolla Dimitrov, gjatë vizitës së tij në Bruksel, u takua sot me Komisionerin për Zgjerim të BE-së, Johannes Hahn me të cilin u diskutua për zhvillimet e fundit politike vendore dhe...

Dimitrov: Kemi shans historik në tetor të marrim datë për negociata me BE-në

para 2 muajve - Zhurnal

Shkup, 10 shtator, Zhurnal.mk – Ministri i jashtëm Nikolla Dimitrov gjatë qëndrimit të dy ditëve të fundit në Paris ka shprehur optimizmin se vendi pret datën për fillimin e negociatave me BE-në. “Marrja...

Dimitrov nga Parisi: Kemi shans historik në tetor të marrim datë për negociata me BE-në

para 2 muajve - Koha.mk

Paris, 9 shtator – Marrja e një vendimi pozitiv për të filluar negociatat e pranimit me BE-në është të pranosh dhe të vlerësosh konkretisht rezultatet dhe arritjet e dukshme, të cilat njëkohësisht do të...

Dimitrov vizitë punë në Bruksel dhe Berlin

para 2 muajve - Alsat-M

Pas takimeve të mbrëmshme dhe aktiviteteve të shumta në Paris, ministri për punë të jashtme, Nikolla Dimitrov sot vazhdon me turneun evropian, fillimisht për vizitë punë në Bruksel, për të arritur më pastaj...

Dimitrov: Kemi shans historik në tetor të marrim datë për negociata me BE-në

para 2 muajve - Aktuale

Ministri i jashtëm Nikolla Dimitrov gjatë qëndrimit të dy ditëve të fundit në Paris ka shprehur optimizmin se vendi pret datën për fillimin e negociatave me BE-në. “Marrja e një vendimi pozitiv për të...

Dimitrov: Kemi shans historik në tetor të marrim datë për negociata me BE-në

para 2 muajve - Ina

Ministri i jashtëm Nikolla Dimitrov gjatë qëndrimit të dy ditëve të fundit në Paris ka shprehur optimizmin se vendi pret datën për fillimin e negociatave me BE-në. “Marrja e një vendimi pozitiv për të...

Dimitrov: Kemi shans historik në tetor të marrim datë për negociata me BE-në

para 2 muajve - Shprehja.com

Ministri i jashtëm Nikolla Dimitrov gjatë qëndrimit të dy ditëve të fundit në Paris ka shprehur optimizmin se vendi pret datën për fillimin e negociatave me BE-në. “Marrja e një vendimi pozitiv për të...

Dimitrov vizitë pune në Bruksel dhe Berlin

para 2 muajve - Shenja

Pas takimeve të shumta në Paris, ministri për punë të jashtme Nikolla Dimitrov sot vazhdon turneun evropian, fillimisht për vizitë pune në Bruksel, për të arritur pastaj në Berlin. Në kuadër të këtyre...

Dimitrov: Kemi shans historik në tetor të marrim datë për negociata me BE-në

para 2 muajve - Tetova Sot

Ministri i jashtëm Nikolla Dimitrov gjatë qëndrimit të dy ditëve të fundit në Paris ka shprehur optimizmin se vendi pret datën për fillimin e negociatave me BE-në. “Marrja e një vendimi pozitiv për të...

Dimitrov vizitë punë në Bruksel dhe Berlin

para 2 muajve - Lajm

Pas takimeve të mbrëmshme dhe aktiviteteve të shumta në Paris, ministri për punë të jashtme, Nikolla Dimitrov sot vazhdon me turneun evropian, fillimisht për vizitë punë në Bruksel, për të arritur më pastaj...

Dimitrov nga Parisi: Kemi shans historik në tetor të marrim datë për negociata me BE-në

para 2 muajve - Flaka

Marrja e një vendimi pozitiv për të filluar negociatat e pranimit me BE-në është të pranosh dhe të vlerësosh konkretisht rezultatet dhe arritjet e dukshme, të cilat njëkohësisht do të krijojnë impuls të...

Nikolla Dimitrov për vizitë pune në Bruksel dhe Berlin

para 2 muajve - Arbresh

Pas takimeve të mbrëmshme dhe aktiviteteve të shumta në Paris, ministri për Punë të Jashtme, Nikolla Dimitrov sot do ta vazhdojë me turneun evropian. Fillimisht ai do të qëndrojë për vizitë punë në Bruksel,...

Dimitrov vizitë pune në Bruksel dhe Berlin

para 2 muajve - InfoMagazin

Pas takimeve të mbrëmshme dhe aktiviteteve të shumta në Paris, ministri për punë të jashtme, Nikolla Dimitrov sot vazhdon me turneun evropian, fillimisht për vizitë punë në Bruksel, për të arritur më pastaj...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK