http://kariera.mk

PSP-ja kërkon anulimin e proceseve gjyqësore pas arrestimit të Janevës

para 11 muajve - Gazeta Express

Pozita e palakmueshme e Prokurorisë Speciale u reflektua edhe në sallën gjyqësore. Për herë të parë që nga arrestimi i Katica Janeva, një prokuror i PSP-së kërkoi që gjykimi të shtyhej për shkak të situatës...

PSP-ja kërkon anulimin e proceseve gjyqësore

para 11 muajve - Aktuale

Pozita e palakmueshme e Prokurorisë Speciale u reflektua edhe në sallën gjyqësore. Për herë të parë që nga arrestimi i Katica Janeva, një prokuror i PSP-së kërkoi që gjykimi të shtyhej për shkak të situatës...

PSP do të dorëzojë lëndët në PTHP. Të enjten detajet rreth transferimit të lëndëve

para 11 muajve - Flaka

Edhe pas pranimit të shkresës së dorëzuar nga Prokuroria republikane për dorëzimin e lëndëve në adresë të PSP-së, nga kjo e fundit njoftojnë se shkresa në fjalë u ka mbërritur në dorë mëngjesin e së mërkurës,...

PSP-ja kërkon anulimin e proceseve gjyqësore

para 11 muajve - Alsat-M

Pozita e palakmueshme e Prokurorisë Speciale u reflektua edhe në sallën gjyqësore. Për herë të parë që nga arrestimi i Katica Janeva, një prokuror i PSP-së kërkoi që gjykimi të shtyhej për shkak të situatës...

Fati i lëndëve të PSP-së do të dihet nesër

para 11 muajve - Republika

Cili do të jetë fati i hetimeve, para-hetimeve dhe rasteve të PSP-së do të mësohet nesër, përcjell Telegrafi Maqedoni. Prokurorët specialë po shqyrtojnë letrën e prokurorit të parë publik, Ljubomir Joveskit,...

PSP-ja kërkon shtyrjen e seancës për rastin “TNT”

para 11 muajve - Gazeta Express

Prokuroria speciale kërkoi shtyrjen e gjykimit për herë të parë pasi prokuroria e rregullt njoftoi se do të merrte përsipër çështjet. Prokurori Burim Rustemi sugjeroi që situata e re do të duhet të vonojë...

Prokurori Special kërkoi të shtyhet gjykimi për rastin TNT

para 11 muajve - Lajm

Pozita e palakmueshme e Prokurorisë Speciale u reflektua edhe në sallën gjyqësore. Për herë të parë që nga arrestimi i Katica Janeva, një prokuror i PSP-së kërkoi që gjykimi të shtyhej për shkak të situatës...

PSP-ja kërkon anulimin e proceseve gjyqësore

para 11 muajve - Fakti Ditor

Pozita e palakmueshme e Prokurorisë Speciale u reflektua edhe në sallën gjyqësore. Për herë të parë që nga arrestimi i Katica Janeva, një prokuror i PSP-së kërkoi që gjykimi të shtyhej për shkak të situatës...

Shtyhet seanca për rastin “TNT” me kërkesë të PSP-së, arsyeja gjendja status-quo e lëndëve të tyre

para 11 muajve - Zhurnal

Shkup, 11 shtator – Zhurnal.mk – Prokuroria Speciale Publike për herë të parë që kur ekziston, ka kërkuar shtyerje të një seance, njofton Zhurnal. Kjo kërkesë vjen pasi ata presin që të gjitha lëndët e...

PSP-ja kërkon shtyrjen e seancës për rastin “TNT”

para 11 muajve - Alsat-M

Prokuroria speciale kërkoi shtyrjen e gjykimit për herë të parë pasi prokuroria e rregullt njoftoi se do të merrte përsipër çështjet. Prokurori Burim Rustemi sugjeroi që situata e re do të duhet të vonojë...

PSP-ja kërkon anulimin e proceseve gjyqësore

para 11 muajve - InfoMagazin

Pozita e palakmueshme e Prokurorisë Speciale u reflektua edhe në sallën gjyqësore. Për herë të parë që nga arrestimi i Katica Janeva, një prokuror i PSP-së kërkoi që gjykimi të shtyhej për shkak të situatës...

PSP-ja kërkon shtyrjen e seancës për rastin “TNT”

para 11 muajve - Tetova Sot

Prokuroria speciale kërkoi shtyrjen e gjykimit për herë të parë pasi prokuroria e rregullt njoftoi se do të merrte përsipër çështjet. Prokurori Burim Rustemi sugjeroi që situata e re do të duhet të vonojë...

PSP-ja kërkon shtyrjen e seancës për rastin “TNT”

para 11 muajve - Lajm

Prokuroria speciale kërkoi shtyrjen e gjykimit për herë të parë pasi prokuroria e rregullt njoftoi se do të merrte përsipër çështjet. Prokurori Burim Rustemi sugjeroi që situata e re do të duhet të vonojë...

Kërkohet shtyrja e seancës për rastin “TNT”

para 11 muajve - Flaka

Prokuroria speciale kërkoi shtyrjen e gjykimit për herë të parë pasi prokuroria e rregullt njoftoi se do të merrte përsipër çështjet. Prokurori Burim Rustemi sugjeroi që situata e re do të duhet të vonojë...

PSP-ja kërkon shtyrjen e seancës për rastin “TNT”

para 11 muajve - Republika

Prokuroria speciale kërkoi shtyrjen e gjykimit për herë të parë pasi prokuroria e rregullt njoftoi se do të merrte përsipër çështjet. Prokurori Burim Rustemi sugjeroi që situata e re do të duhet të vonojë...

PSP-ja kërkon shtyrjen e seancës për rastin “TNT”

para 11 muajve - InfoMagazin

Prokuroria speciale kërkoi shtyrjen e gjykimit për herë të parë pasi prokuroria e rregullt njoftoi se do të merrte përsipër çështjet. Prokurori Burim Rustemi sugjeroi që situata e re do të duhet të vonojë...

Kacarska: Gjykata, peng i rasteve të Speciales

para 11 muajve - Aktuale

Vendimi që prokuroria e rregullt t’i marrë përsipër lëndët e PSP-së, aktualisht i bllokon seancat gjyqësore për këto raste. Për gjykatësen Dobrilla Kacarska, e cila e shtyu sot gjykimin e lëndës “Transporter”,...

PSP: Nuk ka arritur shkresë për dorëzimin e lëndëve

para 11 muajve - Flaka

Edhe pse ka disa ditë që Prokuroria republikane ka vendosur për marrjen e kompetencave mbi lëndët e PSP-së, nga kjo e fundit informojnë se akoma nuk kanë pranuar shkresë më shkrim që të mund të njoftojnë...

Kacarska: Gjykata, peng i rasteve të Speciales

para 11 muajve - Alsat-M

Vendimi që prokuroria e rregullt t’i marrë përsipër lëndët e PSP-së, aktualisht i bllokon seancat gjyqësore për këto raste. Për gjykatësen Dobrilla Kacarska, e cila e shtyu sot gjykimin e lëndës “Transporter”,...

Kacarska: Gjykata, peng i rasteve të PSP-së

para 11 muajve - Fol

Vendimi që prokuroria e rregullt t’i marrë përsipër lëndët e PSP-së, aktualisht i bllokon seancat gjyqësore për këto raste. Për gjykatësen Dobrilla Kacarska, e cila e shtyu sot gjykimin e lëndës “Transporter”,...

Kacarska: Gjyqësori i robëruar, nuk mund të gjykohet për lëndët e Speciales

para 11 muajve - Koha.mk

Shkup, 10 shtator – Vendimi për transformimin e lëndëve të Prokurorisë Speciale Publike (PSP) në Prokurorinë Publike (PP), ka anuluar gjykimin për lëndën “Transportuesi”, raporton Koha.mk Në fillim të...

“Transportuesi” është anuluar: marrja e lëndëve nga PSP e ka bllokuar gjyqësorin

para 11 muajve - Portalb

Seanca e sotme gjyqësore për rastin “ Transportuesi ” është anuluar për shkak të vendimit për marrjen e lëndëve nga PSP, njofton Portalb.mk . Në fillim të seancës, gjykatësja, Dobrilla Kacarska tha se...

Transferimi i lëndëve të PSP-së në PP anulon seancën për rastin “Transporter”

para 11 muajve - Zhurnal

Shkup, 10 shtator – Zhurnal.mk – Ndërmarja e paralajmëruar e lëndëve të PSP-së nga Prokuroria Shtetërore ka shtyrë gjykimin për lëndën “Transporter”, njofton Zhurnal. Sipas gjykatëses Dobrilla Kacarska,...

Zdravev: Të gjitha lëndët e PSP-së duhet të kenë përfundim adekuat gjyqësor

para 11 muajve - Zhurnal

Shkup, 10 shtator – Zhurnal.mk – Kryetari i Këshillit Gjyqësor, Kiro Zdravev ka deklaruar se të gjitha lëndët e hapura të PSP-së, pavarësisht në çfarë faze ndodhen, duhet të kenë dhe përfundim të duhur...

Zdravev: Lëndët e Prokurorisë Speciale duhet të kenë epilog  gjyqësor

para 11 muajve - Portalb

Kryetari i Këshillit Gjyqësor dhe gjykatësi suprem, Kiro Zdravev, thotë se të gjitha lëndët e hapura nga PSP, pavarësisht se në cilën fazë janë, duhet që të kenë epilog gjyqësor, njofton Portalb.mk . “Për...

Kacarska: Gjykata, peng i rasteve të Speciales

para 11 muajve - InfoMagazin

Vendimi që prokuroria e rregullt t’i marrë përsipër lëndët e PSP-së, aktualisht i bllokon seancat gjyqësore për këto raste. Për gjykatësen Dobrilla Kacarska, e cila e shtyu sot gjykimin e lëndës “Transporter”,...

Transferimi i lëndëve të Speciales tek Themelorja anulon seancën për rastin “Transportuesi”

para 11 muajve - Shenja

Transferimi i lëndëve të PSP-së në Prokurorinë Themelore  ka shtyrë seancën e sotme për rastin “Transporteri”, njofton Shenja. Prokurori special Gavrill Bubevski shpreson se dorëzimi i lëndëvë në Prokurorinë...

Transferimi i lëndëve të speciales tek themelorja anulon seancën për rastin “Transportuesi”

para 11 muajve - Shenja

Transferimi i lëndëve të PSP-së në Prokurorinë Themelore  ka shtyrë seancën e sotme për rastin “Transporteri”, njofton Shenja. Prokurori special Gavrill Bubevski shpreson se dorëzimi i lëndëvë në Prokurorinë...

Transferimi i lëndëve të speciale tek themelorja anulon seancën për rastin “Transportuesi”

para 11 muajve - Shenja

Transferimi i lëndëve të PSP-së në Prokurorinë Themelore  ka shtyrë seancën e sotme për rastin “Transporteri”, njofton Shenja. Prokurori special Gavrill Bubevski shpreson se dorëzimi i lëndëvë në Prokurorinë...

Kacarska: Gjyqësori i robëruar, nuk mund të gjykohet për lëndët e Speciales

para 11 muajve - Flaka

Vendimi për transformimin e lëndëve të Prokurorisë Speciale Publike (PSP) në Prokurorinë Publike (PP), ka anuluar gjykimin për lëndën “Transportuesi”, raporton Koha.mk Në fillim të seancës gjyqësore, gjyqtarja...

Transferimi i lëndëve të PSP-së në PP anulon seancën për rastin “Transporter”

para 11 muajve - Flaka

Ndërmarja e paralajmëruar e lëndëve të PSP-së nga Prokuroria Shtetërore ka shtyrë gjykimin për lëndën “Transporter”, njofton Zhurnal. Sipas gjykatëses Dobrilla Kacarska, çdo mbajtje e seancës për cilëndo...

Transferimi i lëndëve të PSP-së në PP anulon seancën për rastin “Transporter”

para 11 muajve - Flaka

Ndërmarja e paralajmëruar e lëndëve të PSP-së nga Prokuroria Shtetërore ka shtyrë gjykimin për lëndën “Transporter”, njofton Zhurnal. Sipas gjykatëses Dobrilla Kacarska, çdo mbajtje e seancës për cilëndo...

Zdravev: Të gjitha lëndët e PSP-së duhet të kenë epilog gjyqësor

para 11 muajve - Arbresh

Kryetari i Këshillit Gjyqësor dhe gjykatësi suprem, Kiro Zdravev, thotë se të gjitha lëndët e hapura nga PSP, pavarësisht se në cilën fazë janë, duhet që të kenë epilog gjyqësor. “Për lëndët që më janë...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK