http://kariera.mk

Qeveria ka kërkuar shtyrjen e mendimit të Komisionit të Venecias që të analizojë draft vërejtjet

para 8 muajve - Gazeta Express

Kryeministri Zoran Zaev konfirmoi se Qeveria ka kërkuar shtyrjen e mendimit përfundimtar të Komisionit të Venecias në lidhje me Ligjin për përdorimin e gjuhëve, që të ketë kohë t’i analizojnë vërejtjet...

Mendimi i Komisionit të Vencias për gjuhët, Qeveria kërkon prolongimin e publikimit

para 8 muajve - TV21

Qeveria ka kërkuar që të prolongohet publikimi i qëndrimit përfundimtar të Komisionit të Venedikut. Kreu i Qeverisë Zaev, tha se një gjë të tillë e kanë kërkuar për shkak të kohës së nevojshme për analizim...

Qeveria ka kërkuar shtyrjen e mendimit të Komisionit të Venecias që të analizojë draft vërejtjet

para 8 muajve - Iliria News

Kryeministri Zoran Zaev konfirmoi se Qeveria ka kërkuar shtyrjen e mendimit përfundimtar të Komisionit të Venecias në lidhje me Ligjin për përdorimin e gjuhëve, që të ketë kohë t’i analizojnë vërejtjet...

Ligji për përdorimin e gjuhëve, Qeveria do të zbaton mendimin e Komisionit të Venedikut

para 8 muajve - Portalb

Zoran Zaev , kryeministri i Maqedonisë së Veriut ka kërkuar akoma kohë deri në fund të vitit që të del me analizat përfundimtare dhe zbatimin e vërejtjeve të Komisionit të Venedikut, transmeton Portalb.mk...

Komisioni i Venecias anulon shqyrtimin e mendimit për Ligjin për përdorimin e gjuhëve, Deskovska: Na duhet kohë për konsultime

para 8 muajve - Aktuale

Me kërkesë të qeverisë së RMV-së, Komisioni i Venecias anuloi shqyrtimin e mendimit për Ligjin për përdorimin e gjuhëve, që ishte planifikuar në rend dite në seancën e 11 dhe 12 tetorit. Ministrja Deskovska...

Qeveria ka kërkuar shtyrjen e mendimit të Komisionit të Venecias që të analizojë draft vërejtjet

para 8 muajve - Koha.mk

Shkup, 9 tetor – Kryeministri Zoran Zaev konfirmoi se Qeveria ka kërkuar shtyrjen e mendimit përfundimtar të Komisionit të Venecias në lidhje me Ligjin për përdorimin e gjuhëve, që të ketë kohë t’i analizojnë...

Qeveria ka kërkuar shtyrjen e mendimit të Komisionit të Venecias që të analizojë draft vërejtjet

para 8 muajve - Medial

Shkup, 9 tetor 2019 (MEDIAL) – Kryeministri Zoran Zaev konfirmoi se Qeveria ka kërkuar shtyrjen e mendimit përfundimtar të Komisionit të Venecias në lidhje me Ligjin për përdorimin e gjuhëve, që të ketë...

Komisioni i Venecias anulon shqyrtimin e LPGJ-së, Deskovska: Na duhet kohë për konsultime

para 8 muajve - Flaka

Me kërkesë të qeverisë së RMV-së, Komisioni i Venecias anuloi shqyrtimin e mendimit për Ligjin për përdorimin e gjuhëve, që ishte planifikuar në rend dite në seancën e 11 dhe 12 tetorit. Ministrja Deskovska...

Ligji i gjuhëve, “Venecia” shtyn miratimin e vlerësimeve

para 8 muajve - Alsat-M

Qeveria konfirmon se ka kërkuar shtyerjen e miratimit të vlerësimeve të Komisionit të Venecias mbi Ligjin për përdorimin e gjuhëve. Kryeministri Zoran Zaev deklaron se pushteti ka nevojë për kohë që të...

Qeveria ka kërkuar shtyrjen e mendimit të Komisionit të Venecias që të analizojë draft vërejtjet

para 8 muajve - Tetova Sot

Kryeministri Zoran Zaev konfirmoi se Qeveria ka kërkuar shtyrjen e mendimit përfundimtar të Komisionit të Venecias në lidhje me Ligjin për përdorimin e gjuhëve, që të ketë kohë t’i analizojnë vërejtjet...

Ligji i gjuhëve, “Venecia” shtyn miratimin e vlerësimeve

para 8 muajve - Tetova Sot

Qeveria konfirmon se ka kërkuar shtyerjen e miratimit të vlerësimeve të Komisionit të Venecias mbi Ligjin për përdorimin e gjuhëve. Kryeministri Zoran Zaev deklaron se pushteti ka nevojë për kohë që të...

Qeveria kërkon shtyrjen e vendimit për ligjin për gjuhët në Komisionin e Venedikut

para 8 muajve - Shenja

Qeveria ka kërkuar që të prolongohet publikimi i qëndrimit përfundimtar të Komisionit të Venedikut, ka konfirmuar kryeministri Zoran Zaev, i cili duke u përgjigjur ndaj pyetjes së gazetarëve tha se një...

Ligji i gjuhëve, “Venecia” shtyn miratimin e vlerësimeve

para 8 muajve - Fol

Qeveria konfirmon se ka kërkuar shtyerjen e miratimit të vlerësimeve të Komisionit të Venecias mbi Ligjin për përdorimin e gjuhëve. Kryeministri Zoran Zaev deklaron se pushteti ka nevojë për kohë që të...

Ligji i gjuhëve, “Venecia” shtyn miratimin e vlerësimeve

para 8 muajve - Lajm

Qeveria konfirmon se ka kërkuar shtyerjen e miratimit të vlerësimeve të Komisionit të Venecias mbi Ligjin për përdorimin e gjuhëve. Kryeministri Zoran Zaev deklaron se pushteti ka nevojë për kohë që të...

Komisioni i Venecias anulon shqyrtimin e mendimit për Ligjin për përdorimin e gjuhëve, Deskovska: Na duhet kohë për konsultime

para 8 muajve - Zyrtare

Me kërkesë të qeverisë së RMV-së, Komisioni i Venecias anuloi shqyrtimin e mendimit për Ligjin për përdorimin e gjuhëve, që ishte planifikuar në rend dite në seancën e 11 dhe 12 tetorit. Ministrja Deskovska...

Komisioni i Venecias shtyn miratimin e vlerësimeve për Ligjin e Gjuhëve

para 8 muajve - Arbresh

Mendimi i Komisionit të Venecias për Ligjin për Përdorimin e Gjuhëve pritet të jepet në fund të vitit, me kërkesë të Qeverisë së Maqedonisë së Veriut. Zaevi sot e konfirmoi se kanë kërkuar shtyrje të vendimit...

Është anuluar mendimi për Ligjin për përdorimin e gjuhëve në Komisionin e Venecias

para 8 muajve - Gazeta Express

Mendimi për Ligjin për përdorimin e gjuhëve në Republikën e Maqedonisë së Veriut të Komisionit të Venecies është anuluar, informoi pres shërbimi i Komisionit, njofton korrespondenti i MIA-s nga Strasburgu....

Mendimi i Komisionit të Venecies për Ligjin e gjuhëve është anuluar

para 8 muajve - Aktuale

Mendimi për Ligjin për përdorimin e gjuhëve në Republikën e Maqedonisë së Veriut të Komisionit të Venecies është anuluar, informoi pres shërbimi i Komisionit, njofton korrespondenti i MIA-s nga Strasburgu....

Nxënësit e dobët të Venecias

para 8 muajve - Koha.mk

Ndonëse joobligative, këto rekomandime skandaloze që vijnë nga qyteti përrallor i Venecias do të hapin debat jokonstruktiv në shoqërinë maqedonase. Atje do të aktivizohen mohuesit e gjuhës shqipe, duke...

Mendimi për Ligjin për përdorimin e gjuhëve të Komisionit të Venecies është anuluar

para 8 muajve - Iliria News

Mendimi për Ligjin për përdorimin e gjuhëve në Republikën e Maqedonisë së Veriut të Komisionit të Venecies është anuluar, informoi pres shërbimi i Komisionit, njofton korrespondenti i MIA-s nga Strasburgu....

Mendimi i Komisionit të Venecies për Ligjin e gjuhëve është anuluar

para 8 muajve - Indeks.mk

Mendimi për Ligjin për përdorimin e gjuhëve në Republikën e Maqedonisë së Veriut të Komisionit të Venecies është anuluar, informoi pres shërbimi i Komisionit, njofton korrespondenti i MIA-s nga Strasburgu....

Mendimi i Komisionit të Venecies për Ligjin e gjuhëve është anuluar

para 8 muajve - Koha.mk

Strasburg, 8 tetor – Mendimi për Ligjin për përdorimin e gjuhëve në Republikën e Maqedonisë së Veriut të Komisionit të Venecies është anuluar, informoi pres shërbimi i Komisionit, njofton korrespondenti...

Mendimi i Komisionit të Venecies për Ligjin e gjuhëve është anuluar

para 8 muajve - Fakti Ditor

Mendimi për Ligjin për përdorimin e gjuhëve në Republikën e Maqedonisë së Veriut të Komisionit të Venecies është anuluar, informoi pres shërbimi i Komisionit, njofton korrespondenti i MIA-s nga Strasburgu....

Mendimi i Komisionit të Venecies për Ligjin e gjuhëve është anuluar

para 8 muajve - Bashke

Mendimi për Ligjin për përdorimin e gjuhëve në Republikën e Maqedonisë së Veriut të Komisionit të Venecies është anuluar, informoi pres shërbimi i Komisionit, njofton korrespondenti i MIA-s nga Strasburgu....

Mendimi i Komisionit të Venecies për Ligjin e gjuhëve është anuluar

para 8 muajve - Tetova1

Mendimi për Ligjin për përdorimin e gjuhëve në Republikën e Maqedonisë së Veriut të Komisionit të Venecies është anuluar, informoi pres shërbimi i Komisionit, njofton korrespondenti i MIA-s nga Strasburgu....

A do të respektohet mendimi i Komisionit të Venedikut për Ligjin për përdorimin e gjuhëve?

para 8 muajve - Fol

Për disa ekspertë, mendimi i Komisionit të Venedikut për Ligjin për zbatimin e gjuhëve duhet të zbatohet, ndërsa për disa të tjerë janë të mendimit se fjalën e fundit e ka Kuvendi. Krerët shtetërorë thonë...

Mendimi i Komisionit të Venecies për Ligjin e gjuhëve është anuluar

para 8 muajve - Zyrtare

Mendimi për Ligjin për përdorimin e gjuhëve në Republikën e Maqedonisë së Veriut të Komisionit të Venecies është anuluar, informoi pres shërbimi i Komisionit, njofton korrespondenti i MIA-s nga Strasburgu....

A do të respektohet mendimi i Komisionit të Venedikut për Ligjin për përdorimin e gjuhëve?

para 8 muajve - Republika

Për disa ekspertë, mendimi i Komisionit të Venedikut për Ligjin për zbatimin e gjuhëve duhet të zbatohet, ndërsa për disa të tjerë janë të mendimit se fjalën e fundit e ka Kuvendi. Krerët shtetërorë thonë...

Grubi: Zaev e ka zakon të gabojë e më pas të kërkojë falje

para 8 muajve - Fol

Deputeti i BDI-së, Artan Grubi, deklaroi se sa i përket Komisionit të Venecias parasheh përdorimin e gjuhës edhe në monedh edhe në uniforma të ushtrisë. Grubi shtoi se kryeministri Zaev e ka zakon të gabojë...

Mendimi për Ligjin për përdorimin e gjuhëve të Komisionit të Venecies është anuluar

para 8 muajve - in7

Mendimi për Ligjin për përdorimin e gjuhëve në Republikën e Maqedonisë së Veriut të Komisionit të Venecies është anuluar, informoi pres shërbimi i Komisionit, njofton korrespondenti i MIA-s nga Strasburgu....

Tërhiqet Komisioni i Venecies, anulon Raportin për Ligjin e gjuhëve

para 8 muajve - Koha.mk

Strasburg, 8 tetor – Mendimi për Ligjin për përdorimin e gjuhëve në Republikën e Maqedonisë së Veriut të Komisionit të Venecies është anuluar, informoi pres shërbimi i Komisionit. Raporti ishte vënë në...

Është anuluar dhënia e mendimit nga Komisioni i Venedikut për Ligjin e gjuhëve

para 8 muajve - Portalb

Mendimi për Ligjin për përdorimin e gjuhëve në Republikën e Maqedonisë së Veriut nga Komisioni i Venedikut është anuluar, njoftoi korrespondenti i MIA-s nga Strasburgu. Raporti, ishte vënë në rendin e...

Mendimi i Komisionit të Venecies për Ligjin e gjuhëve është anuluar

para 8 muajve - Koha.mk

Strasburg, 8 tetor – Mendimi për Ligjin për përdorimin e gjuhëve në Republikën e Maqedonisë së Veriut të Komisionit të Venecies është anuluar, informoi pres shërbimi i Komisionit, njofton korrespondenti...

Mendimi i Komisionit të Venecies për Ligjin e gjuhëve është anuluar

para 8 muajve - Aktuale

Mendimi për Ligjin për përdorimin e gjuhëve në Republikën e Maqedonisë së Veriut të Komisionit të Venecies është anuluar, informoi pres shërbimi i Komisionit, njofton korrespondenti i MIA-s nga Strasburgu....

Grubi ia thanë pështymën Zaevit

para 8 muajve - Iliria News

Artan Grubi thotë se thënia “Ne politikanët ndonjëherë dimë të themi budallallëqe” është karaktaristikë e duhur për kryeministrin, duke nënvizuar se Zaev ato fjalë i ka thënë pikërisht për veten e vet....

Grubi: Zaev e ka zakon të gabojë e më pas të kërkojë falje

para 8 muajve - Tetova1

Deputeti i BDI-së, Artan Grubi, deklaroi se sa i përket Komisionit të Venecias parasheh përdorimin e gjuhës edhe në monedh edhe në uniforma të ushtrisë. Grubi shtoi se kryeministri Zaev e ka zakon të gabojë...

ETHET GJUHËSORE NË “UJËRAT” E VENEDIKUT

para 8 muajve - Koha.mk

Institucionet dhe partitë politike në vend nuk duan të japin vlerësime për konkluzionet e Komisionit të Venedikut për Ligjin për përdorimin e gjuhëve para se ato të bëhen zyrtare. Vlerësojnë se mendimi...

Grubi: Zaev e ka zakon të gabojë e më pas të kërkojë falje

para 8 muajve - TV21

Deputeti i BDI-së, Artan Grubi, deklaroi se sa i përket Komisionit të Venecias parasheh përdorimin e gjuhës edhe në monedh edhe në uniforma të ushtrisë. Grubi shtoi se kryeministri Zaev e ka zakon të gabojë...

Zaev dhe Grubi në “sherr”, vërejtjet e Komisionit të Venecias acarojnë kryeministrin dhe deputetin

para 8 muajve - TV21

Vërejtjet e Komisionit të Venecias për ligjin për përdorimin e gjuhëve kanë nxitur debat mes kryeministrit Zorna Zaev dhe deputetit  të BDI-së Artan Grubi. Pas deklaratës së Grubit se çmimi i paqes, barazisë...

Komisioni i Venecias rikthen përplasjet për gjuhën shqipe

para 8 muajve - KDPolitik

Drejtuesit e institucioneve janë të përmbajtur në vlerësimet lidhur njoftimet se Komisioni i Venecias ka hartuar një mendim me vërejtje serioze lidhur me Ligjin për gjuhët, që kryesisht ka të bëjë me përdorimin...

Tërhiqet Komisioni i Venecies, anulon Raportin për Ligjin e gjuhëve

para 8 muajve - Tetova1

Mendimi për Ligjin për përdorimin e gjuhëve në Republikën e Maqedonisë së Veriut të Komisionit të Venecies është anuluar, informoi pres shërbimi i Komisionit. Raporti ishte vënë në rendin e ditës së seancës...

Grubi: Zaev e ka zakon të gabojë e më pas të kërkojë falje

para 8 muajve - Bashke

Deputeti i BDI-së, Artan Grubi, deklaroi se sa i përket Komisionit të Venecias parasheh përdorimin e gjuhës edhe në monedh edhe në uniforma të ushtrisë. Grubi shtoi se kryeministri Zaev e ka zakon të gabojë...

Grubi ia thanë pështymën Zaevit

para 8 muajve - Derveni

Artan Grubi thotë se thënia “Ne politikanët ndonjëherë dimë të themi budallallëqe” është karaktaristikë e duhur për kryeministrin, duke nënvizuar se Zaev ato fjalë i ka thënë pikërisht për veten e vet....

Grubi: Zaev e ka zakon të gabojë e më pas të kërkojë falje

para 8 muajve - Lajm

Deputeti i BDI-së, Artan Grubi, deklaroi se sa i përket Komisionit të Venecias parasheh përdorimin e gjuhës edhe në monedh edhe në uniforma të ushtrisë. Grubi shtoi se kryeministri Zaev e ka zakon të gabojë...

Grubi ia thanë pështymën Zaevit

para 8 muajve - Aktuale

Artan Grubi thotë se thënia “Ne politikanët ndonjëherë dimë të themi budallallëqe” është karaktaristikë e duhur për kryeministrin, duke nënvizuar se Zaev ato fjalë i ka thënë pikërisht për veten e vet....

Komisioni i Venecias rikthen përplasjet për gjuhën shqipe

para 8 muajve - Arbresh

Drejtuesit e institucioneve janë të përmbajtur në vlerësimet lidhur njoftimet se Komisioni i Venecias ka hartuar një mendim me vërejtje serioze lidhur me Ligjin për gjuhët, që kryesisht ka të bëjë me përdorimin...

Artan Grubi: Zaevi e ka zakon të gabojë e pastaj të kërkojë falje

para 8 muajve - InfoShqip

Deputeti i BDI-së, Artan Grubi, deklaroi se sa i përket Komisionit të Venecias parasheh përdorimin e gjuhës edhe në monedh edhe në uniforma të ushtrisë. Grubi shtoi se kryeministri Zaev e ka zakon të gabojë...

Grubi: Zaev e ka zakon të gabojë e më pas të kërkojë falje

para 8 muajve - Tetova Sot

Deputeti i BDI-së, Artan Grubi, deklaroi se sa i përket Komisionit të Venecias parasheh përdorimin e gjuhës edhe në monedh edhe në uniforma të ushtrisë. Grubi shtoi se kryeministri Zaev e ka zakon të gabojë...

Ziberi: Qasja e Komisionit të Venecias është e gabuar

para 8 muajve - Fol

Qasjen kritike të Komisionit të Venecias, në versionin jozyrtar, mbi ligjin për përdorimin e gjuhëve, juristi Naser Ziberi e cilëson si të gabuar. Sipas tij, Komisionit të Venecias i ishin dërguar për...

Grubi ia thanë pështymën Zaevit

para 8 muajve - Indeks.mk

Artan Grubi thotë se thënia “Ne politikanët ndonjëherë dimë të themi budallallëqe” është karaktaristikë e duhur për kryeministrin, duke nënvizuar se Zaev ato fjalë i ka thënë pikërisht për veten e vet....

Qeveria ka kërkuar që raporti zyrtar i Komisionit të Venecias të vonohet

para 8 muajve - Flaka

Qeveria i ka kërkuar Komisionit të Venecias që të shtyjë qëndrimin e tij për Ligjin për gjuhët, raporton TV24. Burime qeveritare po bëjnë me dije se përveç shtyrjes së konkluzioneve, janë thirrur konsultime...

Ziberi: Qasja e Komisionit të Venecias është e gabuar

para 8 muajve - Alsat-M

Qasjen kritike të Komisionit të Venecias, në versionin jozyrtar, mbi ligjin për përdorimin e gjuhëve, juristi Naser Ziberi e cilëson si të gabuar. Sipas tij, Komisionit të Venecias i ishin dërguar për...

Mendimi i Komisionit të Venecies për Ligjin e gjuhëve është anuluar

para 8 muajve - Zyrtare

Mendimi për Ligjin për përdorimin e gjuhëve në Republikën e Maqedonisë së Veriut të Komisionit të Venecies është anuluar, informoi pres shërbimi i Komisionit, njofton korrespondenti i MIA-s nga Strasburgu....

Ziberi: Qasja e Komisionit të Venecias është e gabuar

para 8 muajve - Flaka

Qasjen kritike të Komisionit të Venecias, në versionin jozyrtar, mbi ligjin për përdorimin e gjuhëve, juristi Naser Ziberi e cilëson si të gabuar. Sipas tij, Komisionit të Venecias i ishin dërguar për...

Pendarovski do t’i komentojë vërejtjet për Ligjin e gjuhëve, kur do të jenë zyrtare

para 8 muajve - Portalb

Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut (RMV), Stevo Pendarovski sot ka deklaruar se, vërejtjet e Komisionit të Venedikut për Ligjin e gjuhëve do t’i komentojë pasi të njëjtat të publikohen zyrtarisht,...

Zaev: Pas zyrtarizimit, do të zbatojmë rekomandimet e Komisionit të Venecias

para 8 muajve - Alsat-M

Rekomandimet e Komisionit të Venecias për rishikim të ligjit për përdorimin e gjuhëve, në rast se zyrtarizohen, do të duhet të zbatohen, deklaroi sot kryeministri Zoran Zaev. Por ai shton se vlerësimet...

Ziberi: Qasja e Komisionit të Venecias është e gabuar

para 8 muajve - Tetova Sot

Qasjen kritike të Komisionit të Venecias, në versionin jozyrtar, mbi ligjin për përdorimin e gjuhëve, juristi Naser Ziberi e cilëson si të gabuar. Sipas tij, Komisionit të Venecias i ishin dërguar për...

Ligji për gjuhën shqipe, Zaevi: Jemi të gatshëm ta zbatojmë mendimin e Komisionit të Venecias

para 8 muajve - Koha.mk

Veles, 8 tetor – Si institucion jemi të gatshëm që ta zbatojmë mendimin e ekspertëve të Komisionit të Venecias për Ligjin për gjuhët, tha kryeministri Zoran Zaev duke u përgjigjur pyetjes së gazetarëve...

Komisioni i Venecias, për gjuhët, Osmani: Organ këshillimor, nuk ka vendim final

para 8 muajve - Aktuale

Zëvendëskryeministri i Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani, ka komentuar konkluzionet e liferuara jozyrtare të Komisionit të Venecias në lidhje me Ligjin për përdorimin e gjuhëve. Sipas tij, versionet të...

Komisioni i Venecias rikthen përplasjet për gjuhën shqipe

para 8 muajve - Evropa e Lirë

Drejtuesit e institucioneve janë të përmbajtur në vlerësimet lidhur njoftimet se Komisioni i Venecias ka hartuar një mendim me vërejtje serioze lidhur me Ligjin për gjuhët, që kryesisht ka të bëjë me përdorimin...

Komisioni i Venecias rikthen përplasjet për gjuhën shqipe në Maqedoninë e Veriut

para 8 muajve - Illyria

Shkup, 8 tetor 2019 – Drejtuesit e institucioneve janë të përmbajtur në vlerësimet lidhur njoftimet se Komisioni i Venecias ka hartuar një mendim me vërejtje serioze lidhur me Ligjin për gjuhët, që kryesisht...

Osmani: Ende nuk ka vendim final nga Komisioni i Venecias

para 8 muajve - Gazeta Express

Zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane Bujar Osmani sot deklaroi se në lidhje me Ligjin për gjuhët duhet të pritet Komisioni i Venedikut të dalë me raport final, pas çka do të shihet se çka nga ajo...

Zaev për deklaratat e Grubit: Ndonjëherë flasim marrëzira

para 8 muajve - Gazeta Express

Kryeministri Zoran Zaev e cilësoi si marrëzi deklaratën e deputetit të BDI-së Artan Grubi për ligjin e përdorimit të gjuhës dhe vlerësimet e Komisionit të Venecias. “ Ne politikanët ndonjëherë dimë të...

Qeveria e Maqedonisë ka kërkuar nga Komisioni i Venecias që të anulojë debatin për Ligjin e gjuhëve

para 8 muajve - Arbresh

Qeveria dëshiron të ikë nga një problem i ri, kësaj radhe në mes koalicionit ndërqeveritar, me kërkesë deri tek Komisioni i Venecias për të shtyrë konkluzionet për zbatimin e Ligjit për gjuhët, megjithëse...

Ziberi: Qasja e Komisionit të Venecias është e gabuar

para 8 muajve - Lajm

Qasjen kritike të Komisionit të Venecias, në versionin jozyrtar, mbi ligjin për përdorimin e gjuhëve, juristi Naser Ziberi e cilëson si të gabuar. Sipas tij, Komisionit të Venecias i ishin dërguar për...

Komisioni i Venecias, ja çfarë thotë Pendarovski

para 8 muajve - Shprehja

Shefi i shtetit Stevo Pendarovski sot duke u përgjigjur në pyetjen e gazetarëve lidhur me draft versionin e Komisionit të Venecias për Ligjin për gjuhët theksoi se ai që në fushatë për zgjedhjet presidenciale...

Grubi nuk ndjehet i ofenduar: Zaevit flet për veten

para 8 muajve - Fol

Artan Grubi thotë se thënia “Ne politikanët ndonjëherë dimë të themi budallallëqe” është karaktaristikë e duhur për kryeministrin, duke nënvizuar se Zaev ato fjalë i ka thënë pikërisht për veten e vet....

Artan Grubi i përgjigjet Zoran Zaevit

para 8 muajve - Gostivari Sot

Kryeministri Zoran Zaev e cilësoi si marrëzi deklaratën e deputetit të BDI-së Artan Grubi për ligjin e përdorimit të gjuhës dhe vlerësimet e Komisionit të Venecias. “ Ne politikanët ndonjëherë dimë të...

Zaevi dhe Osmani reaguan ndaj “vërejtjeve të Komisionit të Venedikut” për Ligjin e gjuhëve

para 8 muajve - Portalb

Ndaj publikimit të vërejtjeve të Komisionit të Venedikut për Ligjin për përdorimin e gjuhëve , sot kanë reaguar kryeministri i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev dhe zëvendëskryeministri për...

Zaev: Gati ta zbatojmë mendimin e ekspertëve të Komisionit të Venecias

para 8 muajve - Gostivari Sot

Si institucion jemi të gatshëm që ta zbatojmë mendimin e ekspertëve të Komisionit të Venecias për Ligjin për gjuhët, tha kryeministri Zoran Zaev duke u përgjigjur pyetjes së gazetarëve gjatë vizitës së...

Pendarovski me qëndrim për vlerësimin e Komisionit të Venecias

para 8 muajve - Gostivari Sot

Shefi i shtetit Stevo Pendarovski sot duke u përgjigjur në pyetjen e gazetarëve lidhur me draft versionin e Komisionit të Venecias për Ligjin për gjuhët theksoi se ai që në fushatë për zgjedhjet presidenciale...

Zaev komenton Grubin: Politikanët dinë të thotë budallallëqe, ja përgjigja e Grubit

para 8 muajve - Fakti Ditor

Ne politikanët ndonjëherë dimë të themi budallallëqe” ishte deklarata e kryeministrit Zoran Zaev që iu referua deklaratës së djeshme të deputetit të BDI-së Artan Grubi. Zoran Zaev, Kryeministër “Ne politikanët...

Zaev komenton Grubin: Politikanët dinë të thotë budallallëqe, ja përgjigja e Grubit

para 8 muajve - Tetova1

Ne politikanët ndonjëherë dimë të themi budallallëqe” ishte deklarata e kryeministrit Zoran Zaev që iu referua deklaratës së djeshme të deputetit të BDI-së Artan Grubi. Zoran Zaev, Kryeministër “Ne politikanët...

Komisioni i Venecias, ja çfarë thotë Pendarovski

para 8 muajve - Ina

Shefi i shtetit Stevo Pendarovski sot duke u përgjigjur në pyetjen e gazetarëve lidhur me draft versionin e Komisionit të Venecias për Ligjin për gjuhët theksoi se ai që në fushatë për zgjedhjet presidenciale...

Grubi ia thanë pështymën Zaevit

para 8 muajve - Tetova Sot

Artan Grubi thotë se thënia “Ne politikanët ndonjëherë dimë të themi budallallëqe” është karaktaristikë e duhur për kryeministrin, duke nënvizuar se Zaev ato fjalë i ka thënë pikërisht për veten e vet....

Grubi ia thanë pështymën Zaevit

para 8 muajve - Zyrtare

Artan Grubi thotë se thënia “Ne politikanët ndonjëherë dimë të themi budallallëqe” është karaktaristikë e duhur për kryeministrin, duke nënvizuar se Zaev ato fjalë i ka thënë pikërisht për veten e vet....

Pendarovski me qëndrim për vlerësimin e Komisionit të Venecias pasi ai do të jetë i plotë dhe zyrtar

para 8 muajve - Medial

Shkup, 8 tetor 2019 (MEDIAL) – Shefi i shtetit Stevo Pendarovski sot duke u përgjigjur në pyetjen e gazetarëve lidhur me draft versionin e Komisionit të Venecias për Ligjin për gjuhët theksoi se ai që...

Zaev: Jemi të gatshëm që ta zbatojmë mendimin e Komisionit të Venecias

para 8 muajve - Medial

Veles, 8 tetor 2019 (MEDIAL) – Si institucion jemi të gatshëm që ta zbatojmë mendimin e ekspertëve të Komisionit të Venecias për Ligjin për gjuhët, tha kryeministri Zoran Zaev duke u përgjigjur pyetjes...

Komisioni i Venecias, për gjuhët, Osmani: Organ këshillimor, nuk ka vendim final

para 8 muajve - Tetova1

Ballina Aktuale Aktuale Komisioni i Venecias, për gjuhët, Osmani: Organ këshillimor, nuk ka vendim final 08/10/2019 Zëvendëskryeministri i Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani, ka komentuar konkluzionet...

Komisioni i Venecias, ja çfarë thotë Pendarovski

para 8 muajve - InfoShqip

Shefi i shtetit Stevo Pendarovski sot duke u përgjigjur në pyetjen e gazetarëve lidhur me draft versionin e Komisionit të Venecias për Ligjin për gjuhët theksoi se ai që në fushatë për zgjedhjet presidenciale...

Qeveria dhe presidenti presin versionin zyrtar nga Komisioni i Venedikut

para 8 muajve - Shenja

Kreu shtetëror në vend nuk ka dashur të komentojë vlerësimet e Komisionit të Venedikut rreth ligjit për përdorimin e gjuhëve, pasi vlerësojnë se materialet e publikuara së fundmi janë vetëm një pjesë e...

Osmani: Nuk ka raport final nga Komisioni i Venecias për Ligjin për gjuhët

para 8 muajve - Tetova Sot

Zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane Bujar Osmani sot deklaroi se në lidhje me Ligjin për gjuhët duhet të pritet Komisioni i Venecias të dalë me raport final, pas çka do të shihet se çka nga ajo...

Qeveria dhe presidenti presion versionin zyrtar nga Komisioni i Venedikut

para 8 muajve - Shenja

Kreu shtetëror në vend nuk ka dashur të komentojë vlerësimet e Komisionit të Venedikut rreth ligjit për përdorimin e gjuhëve, pasi vlerësojnë se materialet e publikuara së fundmi janë vetëm një pjesë e...

Zaev komenton Grubin: Politikanët dinë të thotë budallallëqe, ja përgjigja e Grubit

para 8 muajve - Shenja

“Ne politikanët ndonjëherë dimë të themi budallallëqe” ishte deklarata e kryeministrit Zoran Zaev që iu referua deklaratës së djeshme të deputetit të BDI-së Artan Grubi. Zoran Zaev, Kryeministër “Ne politikanët...

Osmani: Nuk ka raport final nga Komisioni i Venecias për Ligjin për gjuhët

para 8 muajve - Medial

Shkup, 8 tetor 2019 (MEDIAL) – Zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane Bujar Osmani sot deklaroi se në lidhje me Ligjin për gjuhët duhet të pritet Komisioni i Venecias të dalë me raport final, pas çka...

Zaev: Pas zyrtarizimit, do të zbatojmë rekomandimet e Komisionit të Venecias

para 8 muajve - Lajm

Rekomandimet e Komisionit të Venecias për rishikim të ligjit për përdorimin e gjuhëve, në rast se zyrtarizohen, do të duhet të zbatohen, deklaroi sot kryeministri Zoran Zaev. Por ai shton se vlerësimet...

Zaev për Grubin: Ndonjëherë flasim marrëzira

para 8 muajve - Alsat-M

Kryeministri Zoran Zaev e cilësoi si marrëzi deklaratën e deputetit të BDI-së Artan Grubi për ligjin e përdorimit të gjuhës dhe vlerësimet e Komisionit të Venecias. “ Ne politikanët ndonjëherë dimë të...

Zaev: Jemi të gatshëm ta zbatojmë mendimin e Komisionit të Venedikut

para 8 muajve - Tetova Sot

Kryeministri Zoran Zaev duke u përgjigjur në pyetje të gazetarëve tha se “si institucion jemi të gatshëm ta zbatojmë mendimin e ekspertëve të Komisionit të Venedikut në lidhje me Ligjin për përdorimin...

Grubi nuk ndjehet i ofenduar: Zaevit flet për veten

para 8 muajve - Lajm

Artan Grubi thotë se thënia “Ne politikanët ndonjëherë dimë të themi budallallëqe” është karaktaristikë e duhur për kryeministrin, duke nënvizuar se Zaev ato fjalë i ka thënë pikërisht për veten e vet....

Artan Grubi i përgjigjet Zoran Zaevit: Zaev ato fjalë i ka thënë pikërisht për vete

para 8 muajve - Flaka

Kryeministri Zoran Zaev e cilësoi si marrëzi deklaratën e deputetit të BDI-së Artan Grubi për ligjin e përdorimit të gjuhës dhe vlerësimet e Komisionit të Venecias. “ Ne politikanët ndonjëherë dimë të...

Grubi nuk ndjehet i ofenduar: Zaevit flet për veten

para 8 muajve - Shenja

Artan Grubi thotë se thënia “Ne politikanët ndonjëherë dimë të themi budallallëqe” është karaktaristikë e duhur për kryeministrin, duke nënvizuar se Zaev ato fjalë i ka thënë pikërisht për veten e vet....

Draft versionin e Komisionit të Venecias për Ligjin për gjuhët, ja çka thonë Pendarovski dhe Zaev

para 8 muajve - Flaka

Shefi i shtetit Stevo Pendarovski sot duke u përgjigjur në pyetjen e gazetarëve lidhur me draft versionin e Komisionit të Venecias për Ligjin për gjuhët theksoi se ai që në fushatë për zgjedhjet presidenciale...

Komisioni i Venecias, kjo është profesoresha maqedonase që është anëtare

para 8 muajve - Lajm

Këtyre ditëve dolën dokumente jozyrtare të Komisionit të Venecias që kontestojnë dispozita të Ligjit për përdorimin e gjuhëve, që ka të bëjë kryesisht me gjuhën shqipe. Mendimi i ekspertëve të Komisionit...

Zyberi i përgjigjet Komisionit të Vencias: Gjuha shqipe s’është gjuhë e pakicës

para 8 muajve - Aktuale

Qasja se si Komisioni i Venecias e ka vlerësuar ligjin për përdorimin e gjuhëve është e gabuar konsideron njohësi i çështjeve juridike Naser Zyberi. Në pikën 99 të projekt konkluzionit të shpërndarë në...

Komisioni i Venecias, kjo është profesoresha maqedonase që është anëtare e tij

para 8 muajve - Shprehja

Këtyre ditëve dolën dokumente jozyrtare të Komisionit të Venecias që kontestojnë dispozita të Ligjit për përdorimin e gjuhëve, që ka të bëjë kryesisht me gjuhën shqipe. Mendimi i ekspertëve të Komisionit...

Zaev i përgjigjet Grubit: Ne politikanët dimë ndonjëherë të flasim marrëzira

para 8 muajve - Fol

Ne politikanët dimë të zhvishemi herë pas here, veprime të pakuptimta, ky është komenti i kryeministrit Zoran Zaev për deklaratën e djeshme të deputetit të BDI-së, Artan Grubi, se paqja është më e rëndësishme...

Osmani: Nuk ka raport final nga Komisioni i Venedikut për Ligjin për gjuhët

para 8 muajve - Shenja

Zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane Bujar Osmani sot deklaroi se në lidhje me Ligjin për gjuhët duhet të pritet Komisioni i Venedikut të dalë me raport final, pas çka do të shihet se çka nga ajo...

Komisioni i Venecias, kjo është profesoresha maqedonase që është anëtare e tij

para 8 muajve - Ina

Këtyre ditëve dolën dokumente jozyrtare të Komisionit të Venecias që kontestojnë dispozita të Ligjit për përdorimin e gjuhëve, që ka të bëjë kryesisht me gjuhën shqipe. Mendimi i ekspertëve të Komisionit...

Zaev për Grubin: Ndonjëherë flasim marrëzira

para 8 muajve - Lajm

Kryeministri Zoran Zaev e cilësoi si marrëzi deklaratën e deputetit të BDI-së Artan Grubi për ligjin e përdorimit të gjuhës dhe vlerësimet e Komisionit të Venecias. “ Ne politikanët ndonjëherë dimë të...

Zaev për deklaratën e Grubit: “Ne politikanët ndonjëherë dimë të themi budallallëqe”

para 8 muajve - Shenja

“Ne politikanët ndonjëherë dimë të themi budallallëqe” ishte një pjesë e përgjigjes së kryeministrit Zoran Zaev, i pyetur rreth deklaratës së djeshme të deputetit të BDI-së, Artan Grubi, i cili duke folur...

Ligji i gjuhëve/ Osmani: Nuk ka raport final nga Komisioni i Venecias

para 8 muajve - in7

Zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane Bujar Osmani sot deklaroi se në lidhje me Ligjin për gjuhët duhet të pritet Komisioni i Venecias të dalë me raport final, pas çka do të shihet se çka nga ajo...

Zaev shprehet i gatshëm të realizojë vendimi e Komisionit të Venecias

para 8 muajve - in7

Si institucion jemi të gatshëm që ta zbatojmë mendimin e ekspertëve të Komisionit të Venecias për Ligjin për gjuhët, tha kryeministri Zoran Zaev duke u përgjigjur pyetjes së gazetarëve gjatë vizitës së...

Zaev: Jemi të gatshëm ta zbatojmë mendimin e Komisionit të Venedikut

para 8 muajve - Fol

Kryeministri Zoran Zaev duke u përgjigjur në pyetje të gazetarëve tha se “si institucion jemi të gatshëm ta zbatojmë mendimin e ekspertëve të Komisionit të Venedikut në lidhje me Ligjin për përdorimin...

Komisioni i Venecias, kjo është profesoresha maqedonase që është anëtare e tij

para 8 muajve - Tetova Sot

Këtyre ditëve dolën dokumente jozyrtare të Komisionit të Venecias që kontestojnë dispozita të Ligjit për përdorimin e gjuhëve, që ka të bëjë kryesisht me gjuhën shqipe. Mendimi i ekspertëve të Komisionit...

Zaev: Jemi të gatshëm ta zbatojmë mendimin e Komisionit të Venedikut

para 8 muajve - Arbresh

Kryeministri Zoran Zaev duke u përgjigjur në pyetje të gazetarëve tha se “si institucion jemi të gatshëm ta zbatojmë mendimin e ekspertëve të Komisionit të Venedikut në lidhje me Ligjin për përdorimin...

Zaev i cilëson deklarimet e Grubit si marrëzi

para 8 muajve - in7

Kryeministri Zoran Zaev e cilësoi si marrëzi deklaratën e deputetit të BDI-së Artan Grubi për ligjin e përdorimit të gjuhës dhe vlerësimet e Komisionit të Venecias. “Ne politikanët ndonjëherë dimë të themi...

Zyberi i përgjigjet Komisionit të Vencias: Gjuha shqipe s’është gjuhë e pakicës

para 8 muajve - Zyrtare

Qasja se si Komisioni i Venecias e ka vlerësuar ligjin për përdorimin e gjuhëve është e gabuar konsideron njohësi i çështjeve juridike Naser Zyberi. Në pikën 99 të projekt konkluzionit të shpërndarë në...

Komisioni i Venecias, kjo është profesoresha maqedonase që është anëtare e tij

para 8 muajve - Republika

Këtyre ditëve dolën dokumente jozyrtare të Komisionit të Venecias që kontestojnë dispozita të Ligjit për përdorimin e gjuhëve, që ka të bëjë kryesisht me gjuhën shqipe. Mendimi i ekspertëve të Komisionit...

Zyberi i përgjigjet Komisionit të Vencias: Gjuha shqipe s’është gjuhë e pakicës

para 8 muajve - Tetova Sot

Qasja se si Komisioni i Venecias e ka vlerësuar ligjin për përdorimin e gjuhëve është e gabuar konsideron njohësi i çështjeve juridike Naser Zyberi. Në pikën 99 të projekt konkluzionit të shpërndarë në...

Zyberi i përgjigjet Komisionit të Vencias: Gjuha shqipe s’është gjuhë e pakicës

para 8 muajve - Republika

Qasja se si Komisioni i Venecias e ka vlerësuar ligjin për përdorimin e gjuhëve është e gabuar konsideron njohësi i çështjeve juridike Naser Zyberi. Në pikën 99 të projekt konkluzionit të shpërndarë në...

Venediku me qasje të gabuar për shqipen? Ziberi: Gjuha shqipe s’është gjuhë e pakicës

para 8 muajve - Zhurnal

Shkup, 7 tetor – Qasja se si Komisioni i Venecias e ka vlerësuar ligjin për përdorimin e gjuhëve është e gabuar konsideron njohësi i çështjeve juridike Naser Ziberi. Në pikën 99 të projekt konkluzionit...

Grubi: Do ta respektojmë mendimin e Komisionit të Venecias

para 8 muajve - Shprehja

Asnjë çmim për implementimin e ndonjë Ligji nuk është më i madh nga çmimi i paqes dhe marrëdhëniet e mira ndëretnike, ndërsa Ligji për gjuhët këtë e sjellë, ka thënë deputeti i BDI-së, Artan Grubi për...

Komisioni i Venedikut për Ligjin për gjuhët, kërkojnë që të mos zbatohet në sistemin gjyqësor

para 8 muajve - TV21

Ministria e drejtësisë do të respektojë rekomandimet e Komisionit të Venedikut dhe do të fillojë ndryshimet e Ligjit për gjuhët pasi që të marr mendim zyrtar – thuhet në kumtesën e kësaj ministrie pasi...

Venediku me qasje të gabuar për shqipen? Zyberi: Gjuha shqipe s’është gjuhë e pakicës

para 8 muajve - TV21

Qasja se si Komisioni i Venecias e ka vlerësuar ligjin për përdorimin e gjuhëve është e gabuar konsideron njohësi i çështjeve juridike Naser Zyberi. Në pikën 99 të projekt konkluzionit të shpërndarë në...

Venediku me qasje të gabuar për shqipen? Zyberi: Gjuha shqipe s’është gjuhë e pakicës

para 8 muajve - Flaka

Qasja se si Komisioni i Venecias e ka vlerësuar ligjin për përdorimin e gjuhëve është e gabuar konsideron njohësi i çështjeve juridike Naser Zyberi. Në pikën 99 të projekt konkluzionit të shpërndarë në...

Zyberi i përgjigjet Komisionit të Vencias: Gjuha shqipe s’është gjuhë e pakicës

para 8 muajve - Zyrtare

Qasja se si Komisioni i Venecias e ka vlerësuar ligjin për përdorimin e gjuhëve është e gabuar konsideron njohësi i çështjeve juridike Naser Zyberi. Në pikën 99 të projekt konkluzionit të shpërndarë në...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK