http://kariera.mk

SASHK dhe MASH arrijnë marrëveshje, nga 1 janari rritje për 10% për të punësuarit në arsim

para 7 muajve - TV21

Nga 1 janari i vitit të ri 2020 të punësuarit në arsim do të marrin paga më të larta për 10%.Sindikata e Arsimit dhe Shkencës së bashku me Ministrinë e Arsimit  arritën marrëveshje të pranueshme për të...

Ka marrëveshje, rrogat në arsim më të larta për 10 %

para 7 muajve - Flaka

Nga 1 janari i vitit 2020, punonjësit në arsim do të marrin paga me rritje prej 10 %. Kjo u vendos në raundin e fundit të takimeve mes përfaqësuesve të Ministrisë së Arsimit dhe Sindikatës për Arsim, Shkencë...

Rrogat në arsim, më të larta për 10 për qind

para 7 muajve - Alsat-M

Nga 1 janari i vitit 2020, punonjësit në arsim do të marrin paga me rritje prej 10 %. Kjo u vendos në raundin e fundit të takimeve mes përfaqësuesve të Ministrisë së Arsimit dhe Sindikatës për Arsim, Shkencë...

Arrihet marrëveshja me arsimtarët, nga janari do t’u rriten rrogat

para 7 muajve - InfoShqip

Ministria e Arsimit dhe SASHK-ut kanë arritur marrëveshje për rritje të pagave prej 10% duke filluar nga 1 janari i vitit 2020. Ministri i arsimit, Arbër Ademi tha se kjo është rritje historike, dhe me...

Arbër Ademi: Ne e mbajmë fjalën!

para 7 muajve - Aktuale

NE E MBAJMË FJALËN! Në shtatorin e vitit 2018, kur kishim rritje të pagave për 👉 5%, gjithashtu në shtatorin e këtij viti kur përsëri kishim rritje për 👉 5%, pata thënë se trendi i rritjes së pagave...

Arbër Ademi, rekord në rritjen e pagave! Për 17 muaj 20% paga më të larta në arsim!

para 7 muajve - Iliria News

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi sot ka zhvilluar takim me përfaqësuesit e SASHK-ut, ku kanë rënë dakord për rritjen e pagave për 10% në arsimin fillorë, të mesëm dhe të lartë nga janari i...

Rrogat në arsim, më të larta për 10 për qind

para 7 muajve - Lajm

Nga 1 janari i vitit 2020, punonjësit në arsim do të marrin paga me rritje prej 10 %. Kjo u vendos në raundin e fundit të takimeve mes përfaqësuesve të Ministrisë së Arsimit dhe Sindikatës për Arsim, Shkencë...

NGA NJË JANARI PAGAT NË ARSIM MË TË LARTA PËR 10%

para 7 muajve - Klan Macedonia

Ademi: Për këtë zhvendosje kemi siguruar 1,4 miliardë denarë shtesë Arrihet marrëveshje midis SASHK-ut dhe Ministrisë së arsimit. Punëtorët e arsimit të arsimit fillor, të mesëm dhe të lartë do të kenë...

Paga më të larta për 10 për qind

para 7 muajve - Koha.mk

Shkup, 8 nëntor – Të punësuarit në arsimin fillor, të mesëm dhe të lartë do të marrin rritje të re të pagave prej 10 për qind nga 1 janari i vitit 2020, është dakorduar në takimin e djeshëm në Ministrinë...

Sot pritet vendimi për pagat në arsim

para 7 muajve - Zyrtare

Të punësuarit në arsim sot, sipas paralajmërimeve, duhet të kuptojnë nëse do të fitojnë rritje të re të rrogave, për të cilën Sindikata e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës insiston të fillojë nga 1 janari,...

Sindikata e arsimit pranon ofertën e Qeverisë për rritjen e rrogave

para 7 muajve - Shenja

Pas disa raunde bisedimesh, u arrit marrëveshje mes Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës dhe Sindikatës për Arsim Shkencë dhe Kulturë. Nga 1 janari, të gjithë të punësuarit në arsim, do të fitojnë 10% pagë...

MASH-i dhe SASHK-u arritën marrëveshje për paga më të larta të mësimdhënësve nga 1 janari i vitit 2020

para 7 muajve - Medial

Shkup, 8 nëntor 2019 (MEDIAL) – Të punësuarit në arsimin fillor, të mesëm dhe të lartë do të marrin rritje të re të pagave prej 10 për qind nga 1 janari i vitit 2020, është dakorduar në takimin e sotëm...

MASh-i dhe SAShK-u arritën marrëveshje për pagën, hapen çështje të tjera

para 7 muajve - Portalb

Kryetari i Sindikatës së Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SAShK), Jakim Nedelkov dhe ministri i Arsimit dhe Shkencës (MASh), Arbër Ademi kanë arritur marrëveshje për pjesën e rritjes së pagave, 10 për qind...

Rrogat në arsim, më të larta për 10 për qind

para 7 muajve - Zyrtare

Nga 1 janari i vitit 2020, punonjësit në arsim do të marrin paga me rritje prej 10 %. Kjo u vendos në raundin e fundit të takimeve mes përfaqësuesve të Ministrisë së Arsimit dhe Sindikatës për Arsim, Shkencë...

Arbër Ademi ia del! S’ka grevë, rriten pagat për 10% nga janari 2020

para 7 muajve - Iliria News

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi sot ka zhvilluar takim me përfaqësuesit e SASHK-ut, ku kanë rënë dakord për rritjen e pagave për 10% në arsimin fillorë, të mesëm dhe të lartë nga janari i...

MASH dhe SASHK kanë arritur marrëveshje për rritjen e rrogave për punëtorët e arsimit

para 7 muajve - Portalb

MASH dhe SASHK, pas përfundimit të takimit, kanë arritur marrëveshje që prej janarit, punëtorëve të arsimit t’u rriten rrogat për 10%, njofton Portalb.mk. Video nga pres-konferenca e përbashkët: Lajmi...

Arrihet marrëveshja, prej janarit pagat në arsim do të rriten për 10%

para 7 muajve - Zhurnal

Shkup, 8 nëntor, zhurnal.mk – Ministria e Arsimit dhe Sindikata për Arsim Shkencë dhe Kulturë (SASHK) kanë arritur marrëveshje për rritje të pagave prej 10 përqind, duke filluar nga 1 janari i vitit 2020....

Nga janari, pagat në arsim do të rriten për 10%

para 7 muajve - Koha.mk

Ministria e Arsimit dhe SASHK-ut kanë arritur marrëveshje për rritje të pagave prej 10% duke filluar nga 1 janari i vitit 2020. Ministri i arsimit, Arbër Ademi tha se kjo është rritje historike, dhe me...

Prej janarit pagat në arsim do të rriten për 10%

para 7 muajve - Iliria News

Ministria e Arsimit dhe SASHK-ut kanë arritur marrëveshje për rritje të pagave prej 10% duke filluar nga 1 janari i vitit 2020. Ministri i arsimit, Arbër Ademi tha se kjo është rritje historike, dhe me...

Arrihet marrëveshja me arsimtarët, nga janari do t’u rriten rrogat

para 7 muajve - Shprehja

Ministria e Arsimit dhe SASHK-ut kanë arritur marrëveshje për rritje të pagave prej 10% duke filluar nga 1 janari i vitit 2020. Ministri i arsimit, Arbër Ademi tha se kjo është rritje historike, dhe me...

Arrihet marëveshja historike, prej janarit rrogat në arsim rriten për 10%

para 7 muajve - Bashke

Ministria e Arsimit dhe SASHK-ut kanë arritur marrëveshje për rritje të pagave prej 10% duke filluar nga 1 janari i vitit 2020. Ministri i arsimit, Arbër Ademi tha se kjo është rritje historike, dhe me...

Arrihet marrëveshja me arsimtarët, nga janari do t’u rriten rrogat

para 7 muajve - Ina

Ministria e Arsimit dhe SASHK-ut kanë arritur marrëveshje për rritje të pagave prej 10% duke filluar nga 1 janari i vitit 2020. Ministri i arsimit, Arbër Ademi tha se kjo është rritje historike, dhe me...

Rritje të pagave në arsim nga 1 janari i viti 2020

para 7 muajve - TV21

Përfundoi raundi i fundit i bisedimeve mes SASHK-ut dhe Ministrisë së Arsimit në të cilën janë marrë vesh që rritje të pagave në arsim të ketë prej 10% edhe atë duke filluar nga 1 janari i viti 2020, raporton...

Arrihet marrëveshje, prej janarit pagat në arsim rriten për 10%

para 7 muajve - Alsat-M

Ministria e Arsimit dhe SASHK-ut kanë arritur marrëveshje për rritje të pagave prej 10% duke filluar nga 1 janari i vitit 2020. Ministri i arsimit, Arbër Ademi tha se kjo është rritje historike, dhe me...

MASH dhe SASHK kanë arritur marrëveshje për rritjen e rrogave për

para 7 muajve - Portalb

MASH dhe SASHK, pas përfundimit të takimit, kanë arritur marrëveshje që prej janarit, punëtorëve të arsimit t’u rriten rrogat për 10%, njofton Portalb.mk. Video nga pres-konferenca e përbashkët: Lajmi...

Arrihet marëveshja, prej janarit rrogat në arsim rriten për 10%

para 7 muajve - Aktuale

Ministria e Arsimit dhe SASHK-ut kanë arritur marrëveshje për rritje të pagave prej 10% duke filluar nga 1 janari i vitit 2020. Ministri i arsimit, Arbër Ademi tha se kjo është rritje historike, dhe me...

Arbër Ademi ia del! S’ka grevë, rriten pagat për 10% nga janari 2020!

para 7 muajve - Tetova Sot

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi sot ka zhvilluar takim me përfaqësuesit e SASHK-ut, ku kanë rënë dakord për rritjen e pagave për 10% në arsimin fillorë, të mesëm dhe të lartë nga janari i...

MASH-i dhe SASHK-u arritën marrëveshje për paga më të larta të mësimdhënësve nga 1 janari i vitit 2020

para 7 muajve - Fol

Të punësuarit në arsimin fillor, të mesëm dhe të lartë do të marrin rritje të re të pagave prej 10 për qind nga 1 janari i vitit 2020, është dakorduar në takimin e sotëm në Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës...

Nga janari, pagat në arsim do të rriten për 10%

para 7 muajve - Zyrtare

Ministria e Arsimit dhe SASHK-ut kanë arritur marrëveshje për rritje të pagave prej 10% duke filluar nga 1 janari i vitit 2020. Ministri i arsimit, Arbër Ademi tha se kjo është rritje historike, dhe me...

Prej janarit pagat në arsim do të rriten për 10%

para 7 muajve - Tetova Sot

Ministria e Arsimit dhe SASHK-ut kanë arritur marrëveshje për rritje të pagave prej 10% duke filluar nga 1 janari i vitit 2020. Ministri i arsimit, Arbër Ademi tha se kjo është rritje historike, dhe me...

Arrihet marrëveshje, ja për sa për qind do të rriten pagat në arsim

para 7 muajve - Tetova1

Ministria e Arsimit dhe SASHK-ut kanë arritur marrëveshje për rritje të pagave prej 10% duke filluar nga 1 janari i vitit 2020. Ministri i arsimit, Arbër Ademi tha se kjo është rritje historike, dhe me...

Ka filluar takimi mes MASH-it dhe SASHK-ut për ofertën e re për rritjen e pagave në arsim

para 7 muajve - Portalb

Ministria e Arsimit dhe Shkencës (MASh) sot do ta publikojë ofertën e re për rritjen e pagave në arsim në Republikën e Maqedonisë së Veriut (RMV), njofton Portalb.mk. Tani ka filluar takimi mes MASH-it...

Arrihet marrëveshje, prej janarit pagat në arsim rriten për 10%

para 7 muajve - Lajm

Ministria e Arsimit dhe SASHK-ut kanë arritur marrëveshje për rritje të pagave prej 10% duke filluar nga 1 janari i vitit 2020. Sipas ministrit te arsimit, Arbër Ademi kjo është rritje historike, dhe ms...

Pagat në arsim nga 1 janari rriten për 10%

para 7 muajve - Shenja

Paga në arsim do të rritet për 10%, nga muaji janar i vitit 2020. Ky është epilogu nga takimi final mes Ministrisë së Arsimit dhe Sindikatës së Arsimit. Ministri Arbër Ademi deklaroi se kjo është një arritje...

Arrihet marrëveshja, prej janarit pagat në arsim do të rriten për 10 përqind

para 7 muajve - Gazeta Observer

Ministria e Arsimit dhe Sindikata për Arsim Shkencë dhe Kulturë (SASHK) kanë arritur marrëveshje për rritje të pagave prej 10 përqind, duke filluar nga 1 janari i vitit 2020. Ministri i Arsimit, Arbër...

MASh-i sot do ta publikojë ofertën e re për rritjen e pagave në arsim

para 7 muajve - Portalb

Ministria e Arsimit dhe Shkencës (MASh) sot do ta publikojë ofertën e re për rritjen e pagave në arsim në Republikën e Maqedonisë së Veriut (RMV), njofton Portalb.mk. Në konferencë për media që do të mbahet...

Arrihet marrëveshje, prej janarit pagat në arsim rriten për 10%

para 7 muajve - Fakti Ditor

Ministria e Arsimit dhe SASHK-ut kanë arritur marrëveshje për rritje të pagave prej 10% duke filluar nga 1 janari i vitit 2020. Sipas ministrit te arsimit, Arbër Ademi kjo është rritje historike, dhe me...

Arsimtarët sot mësojnë për rritjen e re të pagave

para 7 muajve - Gazeta Express

Të punësuarit në arsim sot, sipas paralajmërimeve, duhet të kuptojnë nëse do të fitojnë rritje të re të rrogave, për të cilën Sindikata e arsimit, shkencës dhe kulturës insiston të fillojë nga 1 janari,...

Arsimtarët sot duhet të mësojnë sa do të jetë rritja e pagave

para 7 muajve - Zhurnal

Shkup, 8 nëntor, zhurnal.mk – Të punësuarit në arsim sot, sipas paralajmërimeve, duhet të kuptojnë nëse do të fitojnë rritje të re të rrogave, për të cilën Sindikata e arsimit, shkencës dhe kulturës insiston...

Arsimtarët sot duhet të mësojnë për rritjen e re të pagave

para 7 muajve - Koha.mk

Shkup, 8 nëntor – Të punësuarit në arsim sot, sipas paralajmërimeve, duhet të kuptojnë nëse do të fitojnë rritje të re të rrogave, për të cilën Sindikata e arsimit, shkencës dhe kulturës insiston të fillojë...

Arsimtarët sot mësojnë për rritjen e re të pagave

para 7 muajve - Indeks.mk

Të punësuarit në arsim sot, sipas paralajmërimeve, duhet të kuptojnë nëse do të fitojnë rritje të re të rrogave, për të cilën Sindikata e arsimit, shkencës dhe kulturës insiston të fillojë nga 1 janari,...

MASH -SASHK, sot vendimi final për rrogat

para 7 muajve - Aktuale

Sot, në zyrat e Ministrisë së Arsimit do të zhvillohet raundi i fundit i bisedimeve për rritjen e pagave në arsim, mes udhëheqësisë së MASH-it dhe Sindikatës për Arsim Shkencë dhe Kulturë. Këtë e paralajmëroi...

Sot pritet vendimi për pagat në arsim

para 7 muajve - Lajm

Të punësuarit në arsim sot, sipas paralajmërimeve, duhet të kuptojnë nëse do të fitojnë rritje të re të rrogave, për të cilën Sindikata e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës insiston të fillojë nga 1 janari,...

Sot vendimi për rritjen e rrogave në arsim në Maqedoninë e Veriut

para 7 muajve - InfoShqip

Të punësuarit në arsim sot, sipas paralajmërimeve, duhet të kuptojnë nëse do të fitojnë rritje të re të rrogave, për të cilën Sindikata e arsimit, shkencës dhe kulturës insiston të fillojë nga 1 janari,...

Sot vendimi për rritjen e rrogave në arsim në Maqedoninë e Veriut

para 7 muajve - Shprehja

Të punësuarit në arsim sot, sipas paralajmërimeve, duhet të kuptojnë nëse do të fitojnë rritje të re të rrogave, për të cilën Sindikata e arsimit, shkencës dhe kulturës insiston të fillojë nga 1 janari,...

Sot pritet vendimi për pagat në arsim

para 7 muajve - Alsat-M

Të punësuarit në arsim sot, sipas paralajmërimeve, duhet të kuptojnë nëse do të fitojnë rritje të re të rrogave, për të cilën Sindikata e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës insiston të fillojë nga 1 janari,...

Sot vendimi për rritjen e rrogave në arsim në Maqedoninë e Veriut

para 7 muajve - Ina

Të punësuarit në arsim sot, sipas paralajmërimeve, duhet të kuptojnë nëse do të fitojnë rritje të re të rrogave, për të cilën Sindikata e arsimit, shkencës dhe kulturës insiston të fillojë nga 1 janari,...

Sot pritet vendimi për pagat në arsim

para 7 muajve - Tetova Sot

Të punësuarit në arsim sot, sipas paralajmërimeve, duhet të kuptojnë nëse do të fitojnë rritje të re të rrogave, për të cilën Sindikata e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës insiston të fillojë nga 1 janari,...

Arsimtarët sot duhet të mësojnë për rritjen e re të pagave

para 7 muajve - Medial

Shkup, 8 nëntor 2019 (MEDIAL) – Të punësuarit në arsim sot, sipas paralajmërimeve, duhet të kuptojnë nëse do të fitojnë rritje të re të rrogave, për të cilën Sindikata e arsimit, shkencës dhe kulturës...

Maqedoni, sot vendoset nëse do ketë rritje të rrogave në arsim

para 7 muajve - Tetova1

Të punësuarit në arsim sot, sipas paralajmërimeve, duhet të kuptojnë nëse do të fitojnë rritje të re të rrogave, për të cilën Sindikata e arsimit, shkencës dhe kulturës insiston të fillojë nga 1 janari,...

Sot merret vendimi për rritjen e pagave në arsim

para 7 muajve - Shenja

Të punësuarit në arsim sot, sipas paralajmërimeve, duhet të kuptojnë nëse do të fitojnë rritje të re të rrogave, për të cilën Sindikata e arsimit, shkencës dhe kulturës insiston të fillojë nga 1 janari,...

Arsimtarët në Maqedoni sot duhet të mësojnë sa do të jetë rritja e pagave

para 7 muajve - Fakti Ditor

Të punësuarit në arsim sot, sipas paralajmërimeve, duhet të kuptojnë nëse do të fitojnë rritje të re të rrogave, për të cilën Sindikata e arsimit, shkencës dhe kulturës insiston të fillojë nga 1 janari,...

Arsimtarët në Maqedoni sot duhet të mësojnë sa do të jetë rritja e pagave

para 7 muajve - Fol

Të punësuarit në arsim sot, sipas paralajmërimeve, duhet të kuptojnë nëse do të fitojnë rritje të re të rrogave, për të cilën Sindikata e arsimit, shkencës dhe kulturës insiston të fillojë nga 1 janari,...

Arsimtarët në Maqedoni sot duhet të mësojnë sa do të jetë rritja e pagave

para 7 muajve - Arbresh

Të punësuarit në arsim sot, sipas paralajmërimeve, duhet të kuptojnë nëse do të fitojnë rritje të re të rrogave, për të cilën Sindikata e arsimit, shkencës dhe kulturës insiston të fillojë nga 1 janari,...

Arrihet marrëveshja për rritjen e pagave, nesër bëhet publike

para 7 muajve - Gazeta Express

Gjatë ditës së nesërme pritet të kumtohet Marrëveshja mes Sindikatës së Arsimit dhe Shkencës (SASHK) dhe Ministrisë së Arsimit. Ministri Arbër Ademi shprehet optimist se deri nesër do të përafrohen qëndrimet...

Lajm i mirë për arsimtarët, Arbër Ademi e mbajti fjalën për rritjen e rrogave, s’ka grevë

para 7 muajve - Lajm

Gjatë ditës së nesërme pritet të kumtohet Marrëveshja mes Sindikatës së Arsimit dhe Shkencës (SASHK) dhe Ministrisë së Arsimit. Ministri Arbër Ademi shprehet optimist se deri nesër do të përafrohen qëndrimet...

Lajm i mirë për arsimtarët, Arbër Ademi e mbajti fjalën për rritjen e rrogave, s’ka grevë

para 7 muajve - Iliria News

Gjatë ditës së nesërme pritet të kumtohet Marrëveshja mes Sindikatës së Arsimit dhe Shkencës (SASHK) dhe Ministrisë së Arsimit. Ministri Arbër Ademi shprehet optimist se deri nesër do të përafrohen qëndrimet...

A u arrit marrëveshja për rrogat e arsimtarëve, çfarë u vendos?

para 7 muajve - Albeu

Gjatë ditës së nesërme pritet të kumtohet Marrëveshja mes Sindikatës së Arsimit dhe Shkencës (SASHK) dhe Ministrisë së Arsimit . Ministri Arbër Ademi shprehet optimist se deri nesër do të përafrohen qëndrimet...

SASHK prolongon grevën e paralajmëruar, Nedellkov: I japim kohë Ministrisë të vendos mbi këresën tonë

para 7 muajve - TV21

Sindikata e Arsimit dhe Shkencës vendosi që grevën e 11 nëntorit ta prolongojë. Kryetari i Sindikatës Jakim Nedelkov tha se nesër  do të kumtohet marrëveshja eventuale në mes Ministrisë së Arsimit dhe...

Ademi: Deri në fund të ditës do të kemi një fotografi të qartë për rritjen e pagave të punonjësve arsimorë

para 7 muajve - Bashke

Deri në fund të ditës do të kemi një fotografi të qartë, të pastër, të kristaltë rreth mundësive deri ku mundemi dhe çfarë mundemi lidhur me rritjen e pagave të punonjësve arsimorë, theksoi sot ministri...

SASHK-u pezullon grevën, marrëveshja finalizohet nesër

para 7 muajve - Alsat-M

Nesër, në zyrat e Ministrisë së Arsimit do të zhvillohet raundi i fundit i bisedimeve për rritjen e pagave në arsim, mes udhëheqësisë së MASH-it dhe Sindikatës për Arsim Shkencë dhe Kulturë. Këtë e paralajmëroi...

Lajm i mirë për arsimtarët, Arbër Ademi e mbajti fjalën për rritjen e rrogave, s’ka grevë

para 7 muajve - Tetova1

Gjatë ditës së nesërme pritet të kumtohet Marrëveshja mes Sindikatës së Arsimit dhe Shkencës (SASHK) dhe Ministrisë së Arsimit. Ministri Arbër Ademi shprehet optimist se deri nesër do të përafrohen qëndrimet...

Lajm i mirë për arsimtarët, Arbër Ademi e mbajti fjalën për rritjen e rrogave, s’ka grevë

para 7 muajve - Tetova Sot

Gjatë ditës së nesërme pritet të kumtohet Marrëveshja mes Sindikatës së Arsimit dhe Shkencës (SASHK) dhe Ministrisë së Arsimit. Ministri Arbër Ademi shprehet optimist se deri nesër do të përafrohen qëndrimet...

Shkup: Qeveria me premtime në prag të zgjedhjeve, opozita i konsideron fushatë

para 7 muajve - Portalb

Menjëherë pas njoftimit të partive se është arritur marrëveshje për zgjedhje të parakohshme më 12 prill, Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka ndërmarrë nisma ekonomike, të cilat sipas ekspertëve më tepër...

ANULOHET GREVA E SASHK-ut

para 7 muajve - Klan Macedonia

Ademi: Ka përparim në bisedime Ka përparim në bisedimet në mes Ministrisë së arsimit dhe SASHK-ut. Greva e përgjithshme, të cilën sindikata e arsimit e paralajmëroi për më 11 nëntor anulohet. A do të thotë...

Nesër takimi final mes Ministrisë së Arsimit dhe Sindikatës për çështjen e rrogave

para 7 muajve - Shenja

Sindikata e Pavarur i Arsimit e ngrinë grevën e paralajmëruar për më 11 nëntor për një afat të pacaktuar, deri në gjetjen e një zgjidhjeje të përbashkët me Ministrinë e Arsimit. Kurse ministri Arbër Ademi...

A u arrit marrëveshja për rrogat e arsimtarëve, çfarë u vendos?

para 7 muajve - InfoShqip

Gjatë ditës së nesërme pritet të kumtohet Marrëveshja mes Sindikatës së Arsimit dhe Shkencës (SASHK) dhe Ministrisë së Arsimit. Ministri Arbër Ademi shprehet optimist se deri nesër do të përafrohen qëndrimet...

Arrihet marrëveshja për rrogat e arsimtarëve, s’ka grevë

para 7 muajve - Shprehja

Gjatë ditës së nesërme pritet të kumtohet Marrëveshja mes Sindikatës së Arsimit dhe Shkencës (SASHK) dhe Ministrisë së Arsimit. Ministri Arbër Ademi shprehet optimist se deri nesër do të përafrohen qëndrimet...

Ademi: Deri në fund të ditës do të kemi një fotografi të qartë për rritjen e pagave të punonjësve arsimorë

para 7 muajve - Medial

Shkup, 7 nëntor 2019 (MEDIAL) – Deri në fund të ditës do të kemi një fotografi të qartë, të pastër, të kristaltë rreth mundësive deri ku mundemi dhe çfarë mundemi lidhur me rritjen e pagave të punonjësve...

Ademi: Deri në fund të ditës do të dihet marrëveshja me Sindikatën

para 7 muajve - Gostivari Sot

Gjatë ditës së nesërme pritet të kumtohet Marrëveshja mes Sindikatës së Arsimit dhe Shkencës (SASHK) dhe Ministrisë së Arsimit. Ministri Arbër Ademi shprehet optimist se deri nesër do të përafrohen qëndrimet...

Arrihet marrëveshja për rrogat e arsimtarëve, s’ka grevë

para 7 muajve - Ina

Gjatë ditës së nesërme pritet të kumtohet Marrëveshja mes Sindikatës së Arsimit dhe Shkencës (SASHK) dhe Ministrisë së Arsimit. Ministri Arbër Ademi shprehet optimist se deri nesër do të përafrohen qëndrimet...

Nuk do të ketë grevë të mësimdhënësve, nesër raundi i fundit i negociatave!

para 7 muajve - TV21

Greva e mësimdhënësve është lënë në pezullim deri në ofertën përfundimtare të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës, deklaroi sot kryetari i SASHK, Jakim Nedellkov, raporton TV21 . Nedellkov përmendi se greva...

Qeveria me premtime në prag të zgjedhjeve, opozita i konsideron fushatë

para 7 muajve - Koha.mk

Menjëherë pas njoftimit të partive se është arritur marrëveshje për zgjedhje të parakohshme më 12 prill, Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka ndërmarrë nisma ekonomike, të cilat sipas ekspertëve më tepër...

SASHK-u anulon grevën e përgjithshme, nesër pritet të kumtohet marrëveshja eventuale

para 7 muajve - Aktuale

Gjatë ditës së nesërme pritet të kumtohet Marrëveshja mes Sindikatës së Arsimit dhe Shkencës (SASHK) dhe Ministrisë së Arsimit. Ministri Arbër Ademi shprehet optimist se deri nesër do të përafrohen qëndrimet...

Ademi: Deri në fund të ditës do të kemi një fotografi të qartë për rritjen e pagave të punonjësve arsimorë

para 7 muajve - Tetova Sot

Deri në fund të ditës do të kemi një fotografi të qartë, të pastër, të kristaltë rreth mundësive deri ku mundemi dhe çfarë mundemi lidhur me rritjen e pagave të punonjësve arsimorë, theksoi sot ministri...

Ademi: Deri në fund të ditës do të dihet marrëveshja me Sindikatën

para 7 muajve - Flaka

Gjatë ditës së nesërme pritet të kumtohet Marrëveshja mes Sindikatës së Arsimit dhe Shkencës (SASHK) dhe Ministrisë së Arsimit. Ministri Arbër Ademi shprehet optimist se deri nesër do të përafrohen qëndrimet...

Pezullohet greva e mësimdhënësve, nesër dihet vendimi për pagat

para 7 muajve - Koha.mk

Shkup, 7 nëntor – Greva e mësimdhënësve është lënë në pezullim deri në ofertën përfundimtare të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës, deklaroi sot kryetari i Sindikatës për Arsim, Shkencë dhe Kulturë (SASHK),...

Greva arsimore në RMV është anuluar, u paralajmërua ofertë e re nga Qeveria për rritjen e pagave

para 7 muajve - Portalb

Sot është anuluar greva arsimore e 11 nëntorit në Maqedoninë e Veriut, deri në gjetjen e ofertës së re të rritjes së pagave nga Qeveria, ngaqë oferta paraprake nuk u pranua nga Këshilli i Sindikatës së...

Qeveria me premtime në prag të zgjedhjeve, opozita i konsideron fushatë

para 7 muajve - Tetova Sot

Menjëherë pas njoftimit të partive se është arritur marrëveshje për zgjedhje të parakohshme më 12 prill, Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka ndërmarrë nisma ekonomike, të cilat sipas ekspertëve më tepër...

Greva e mësimdhënësve është lënë në pezullim

para 7 muajve - Medial

Shkup, 7 nëntor 2019 (MEDIAL) – Greva e mësimdhënësve është lënë në pezullim deri në ofertën përfundimtare të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës, deklaroi sot kryetari i Sindikatës për Arsim, Shkencë dhe...

SASHK-U NGRINË GREVËN E PARALAJMËRUAR, MINISTRI ADEMI FTON PËR KONSULTIME FINALE

para 7 muajve - Iliria News

Ministri i Arsimit dhe Shkencës Arbër Ademi i bënë ftesë të hapur kryetarit të Sindikatës të Arsimit Jakim Nedellkov, për të zhvilluar gjatë ditës së nesërme në hapësirat e ministrisë raundin e fundit...

SASHK-u anulon grevën e përgjithshme

para 7 muajve - Zhurnal

Shkup, 7 nëntor, Zhurnal.mk – Gjatë ditës së nesërme pritet të kumtohet Marrëveshja mes Sindikatës së Arsimit dhe Shkencës (SASHK) dhe Ministrisë së Arsimit. Ministri Arbër Ademi shprehet optimist se deri...

Vendimi për rritjen e pagave të punonjësve arsimorë do të bëhet i ditur nesër

para 7 muajve - Zhurnal

Shkup, 7 nëntor, Zhurnal.mk – Kryeministri Zoran Zaev sot, duke iu përgjigjur pyetjeve të gazetarëve rreth asaj nëse do të rriten pagat e punonjësve arsimorë, theksoi se këtë vendim nesër do ta bëjë të...

Qeveria me premtime në prag të zgjedhjeve, opozita i konsideron fushatë

para 7 muajve - Arbresh

Menjëherë pas njoftimit të partive se është arritur marrëveshje për zgjedhje të parakohshme më 12 prill, Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka ndërmarrë nisma ekonomike, të cilat sipas ekspertëve më tepër...

SASHK-u anulon grevën e përgjithshme

para 7 muajve - Alsat-M

Gjatë ditës së nesërme pritet të kumtohet Marrëveshja mes Sindikatës së Arsimit dhe Shkencës (SASHK) dhe Ministrisë së Arsimit. Ministri Arbër Ademi shprehet optimist se deri nesër do të përafrohen qëndrimet...

RMV, greva në arsim nuk do të fillojë më 11 nëntor

para 7 muajve - Portalb

Në Maqedoninë e Veriut nuk do të ketë grevë të përgjithshme në arsim , siç u paralajmërua, pasi ajo është hedhur në pauzë, deri në gjetjen e mjeteve nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës (MASh), për rritjen...

Qeveria me premtime në prag të zgjedhjeve, opozita i konsideron fushatë

para 7 muajve - Fol

Menjëherë pas njoftimit të partive se është arritur marrëveshje për zgjedhje të parakohshme më 12 prill, Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka ndërmarrë nisma ekonomike, të cilat sipas ekspertëve më tepër...

Vendimi për rritjen e pagave të punonjësve arsimorë do të bëhet i ditur nesër

para 7 muajve - Medial

Shkup, 7 nëntor 2019 (MEDIAL) – Kryeministri Zoran Zaev sot, duke iu përgjigjur pyetjeve të gazetarëve rreth asaj nëse do të rriten pagat e punonjësve arsimorë, theksoi se këtë vendim nesër do ta bëjë...

Ademi: Deri në fund të ditës do të kemi një fotografi të qartë për rritjen e pagave të punonjësve arsimorë

para 7 muajve - Fakti Ditor

Deri në fund të ditës do të kemi një fotografi të qartë, të pastër, të kristaltë rreth mundësive deri ku mundemi dhe çfarë mundemi lidhur me rritjen e pagave të punonjësve arsimorë, theksoi sot ministri...

SASHK-u anulon grevën e përgjithshme, nesër pritet të kumtohet marrëveshja

para 7 muajve - Gazeta Observer

Gjatë ditës së nesërme pritet të kumtohet Marrëveshja mes Sindikatës së Arsimit dhe Shkencës (SASHK) dhe Ministrisë së Arsimit. Ministri Arbër Ademi shprehet optimist se deri nesër do të përafrohen qëndrimet...

SASHK-u anulon grevën e përgjithshme, nesër pritet të kumtohet marrëveshja eventuale

para 7 muajve - Tetova Sot

Gjatë ditës së nesërme pritet të kumtohet Marrëveshja mes Sindikatës së Arsimit dhe Shkencës (SASHK) dhe Ministrisë së Arsimit. Ministri Arbër Ademi shprehet optimist se deri nesër do të përafrohen qëndrimet...

Zaev: Mbetemi në qëndrimin për një njësi zgjedhore

para 7 muajve - Gostivari Sot

Edhe në programin zgjedhor të vitit 2016, ne deklaruam që do të angazhohemi për një njësi zgjedhore dhe akoma kemi këto qëndrime, tha kryeministri Zaev sot deri sa u pyet nëse mund të ketë  konsensus që...

SASHK-u ngrinë grevën e paralajmëruar, ministri Ademi fton për konsultime finale

para 7 muajve - Shenja

Ministri i Arsimit dhe Shkencës Arbër Ademi i bënë ftesë të hapur kryetarit të Sindikatës të Arsimit Jakim Nedellkov, për të zhvilluar gjatë ditës së nesërme në hapësirat e ministrisë raundin e fundit...

Zaevi për rrogat në arsim: Nesër kumtojmë vendimin

para 7 muajve - Alsat-M

Kryeministri Zoran Zaev deklaroi se do të kishte dëshirë të fliste në lidhje me marrëveshjen mes SASHK-ut dhe Qeverisë për kërkesën e mësimdhënësve për rritjen e pagave, por që kjo pritet të kumtohet nesër...

SASHK-u anulon grevën e përgjithshme

para 7 muajve - Lajm

Gjatë ditës së nesërme pritet të kumtohet Marrëveshja mes Sindikatës së Arsimit dhe Shkencës (SASHK) dhe Ministrisë së Arsimit. Ministri Arbër Ademi shprehet optimist se deri nesër do të përafrohen qëndrimet...

SASHK-u anulon grevën e përgjithshme

para 7 muajve - Fol

Gjatë ditës së nesërme pritet të kumtohet Marrëveshja mes Sindikatës së Arsimit dhe Shkencës (SASHK) dhe Ministrisë së Arsimit. Ministri Arbër Ademi shprehet optimist se deri nesër do të përafrohen qëndrimet...

Rrogat në arsim, Zaev thotë se nesër do të kumtohet vendimi

para 7 muajve - Shenja

Kryeministri Zoran Zaev deklaroi se do të kishte dëshirë të fliste në lidhje me marrëveshjen mes SASHK-ut dhe Qeverisë për kërkesën e mësimdhënësve për rritjen e pagave, por që kjo pritet të kumtohet nesër...

Zaev: Mbetemi në qëndrimin për një njësi zgjedhore

para 7 muajve - Flaka

Edhe në programin zgjedhor të vitit 2016, ne deklaruam që do të angazhohemi për një njësi zgjedhore dhe akoma kemi këto qëndrime, tha kryeministri Zaev sot deri sa u pyet nëse mund të ketë  konsensus që...

Zaev ka një lajm jo të mirë për të punësuarit në arsim

para 7 muajve - Tetova1

Kryeministri Zoran Zaev deklaroi se do të kishte dëshirë të fliste në lidhje me marrëveshjen mes SASHK-ut dhe Qeverisë për kërkesën e mësimdhënësve për rritjen e pagave, por që kjo pritet të kumtohet nesër...

Zaevi për rrogat në arsim: Nesër kumtojmë vendimin

para 7 muajve - Lajm

Kryeministri Zoran Zaev deklaroi se do të kishte dëshirë të fliste në lidhje me marrëveshjen mes SASHK-ut dhe Qeverisë për kërkesën e mësimdhënësve për rritjen e pagave, por që kjo pritet të kumtohet nesër...

SASHK-u anulon grevën e përgjithshme

para 7 muajve - Arbresh

Gjatë ditës së nesërme pritet të kumtohet Marrëveshja mes Sindikatës së Arsimit dhe Shkencës (SASHK) dhe Ministrisë së Arsimit. Ministri Arbër Ademi shprehet optimist se deri nesër do të përafrohen qëndrimet...

Zaevi për rrogat në arsim: Nesër kumtojmë vendimin

para 7 muajve - Tetova Sot

Kryeministri Zoran Zaev deklaroi se do të kishte dëshirë të fliste në lidhje me marrëveshjen mes SASHK-ut dhe Qeverisë për kërkesën e mësimdhënësve për rritjen e pagave, por që kjo pritet të kumtohet nesër...

SASHK-u anulon grevën e përgjithshme

para 7 muajve - Fakti Ditor

Gjatë ditës së nesërme pritet të kumtohet Marrëveshja mes Sindikatës së Arsimit dhe Shkencës (SASHK) dhe Ministrisë së Arsimit. Ministri Arbër Ademi shprehet optimist se deri nesër do të përafrohen qëndrimet...

Shkup: Qeveria me premtime në prag të zgjedhjeve, opozita i konsideron fushatë

para 7 muajve - Lajm

Menjëherë pas njoftimit të partive se është arritur marrëveshje për zgjedhje të parakohshme më 12 prill, Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka ndërmarrë nisma ekonomike, të cilat sipas ekspertëve më tepër...

Zaevi për rrogat në arsim: Nesër kumtojmë vendimin

para 7 muajve - Republika

Kryeministri Zoran Zaev deklaroi se do të kishte dëshirë të fliste në lidhje me marrëveshjen mes SASHK-ut dhe Qeverisë për kërkesën e mësimdhënësve për rritjen e pagave, por që kjo pritet të kumtohet nesër...

Zaevi për rrogat në arsim: Nesër kumtojmë vendimin

para 7 muajve - Fakti Ditor

Kryeministri Zoran Zaev deklaroi se do të kishte dëshirë të fliste në lidhje me marrëveshjen mes SASHK-ut dhe Qeverisë për kërkesën e mësimdhënësve për rritjen e pagave, por që kjo pritet të kumtohet nesër...

Kër cënime për grevë në arsim, Sindikata paralajmëron 11 nëntorin

para 7 muajve - Tetova1

Pavarësisht pritjeve të SASHK-ut, Qeveria në seancën e djeshme nuk vendosi për kërkesën e mësimdhënësve për rritjen e pagave. Edhe pse ishte në rend dite, Qeveria vendosi që debati për buxhetin e vitit...

Marrëveshje ose grevë në arsim, Sindikata thotë paralajmëron 11 nëntorin

para 7 muajve - Shprehja

Pavarësisht pritjeve të SASHK-ut, Qeveria në seancën e djeshme nuk vendosi për kërkesën e mësimdhënësve për rritjen e pagave. Edhe pse ishte në rend dite, Qeveria vendosi që debati për buxhetin e vitit...

Marrëveshje ose grevë në arsim, Sindikata thotë paralajmëron 11 nëntorin

para 7 muajve - Ina

Pavarësisht pritjeve të SASHK-ut, Qeveria në seancën e djeshme nuk vendosi për kërkesën e mësimdhënësve për rritjen e pagave. Edhe pse ishte në rend dite, Qeveria vendosi që debati për buxhetin e vitit...

Ministri Ademi: Mbështetja ndaj institucioneve private të arsimit të lartë nuk do të mungojë

para 7 muajve - Bashke

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Dr. Arbër Ademi, sot mori pjesë në në seancën e 2-të të rregullt të Konferencës së institucioneve private të arsimit të lartë në Republikën e Maqedonisë së Veriut. Ministri...

Ministri Ademi: Mbështetja ndaj institucioneve private të arsimit të lartë nuk do të mungojë

para 7 muajve - Aktuale

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, dr.Arbër Ademi, sot mori pjesë në në seancën e 2-të të rregullt të Konferencës së institucioneve private të arsimit të lartë në Republikën e Maqedonisë së Veriut. Ministri...

Ministri Ademi: Mbështetja ndaj institucioneve private të arsimit të lartë nuk do të mungojë

para 7 muajve - Flaka

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, dr.Arbër Ademi, sot mori pjesë në në seancën e 2-të të rregullt të Konferencës së institucioneve private të arsimit të lartë në Republikën e Maqedonisë së Veriut. Ministri...

Ministri Arbër Ademi mori pjesë në Konferencën e institucioneve private të arsimit të lartë

para 7 muajve - Iliria News

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, dr.Arbër Ademi, sot mori pjesë në në seancën e 2-të të rregullt të Konferencës së institucioneve private të arsimit të lartë në Republikën e Maqedonisë së Veriut. Ministri...

Rritja e pagave në arsim, ekzekutivi pa vendim për kërkesat e SAShK-ut

para 7 muajve - Flaka

Edhe përskaj pritjeve që Qeveria në seancën ku debatohet buxheti për vitin e ardhshëm të vendosë edhe për kërkesat e SAShK-ut, një gjë e tillë nuk ndodhi. Për kërkesën e Sindikatës për rritjen e pagave...

Ministri Arbër Ademi mori pjesë në Konferencën e institucioneve private të arsimit të lartë

para 7 muajve - Tetova Sot

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, dr.Arbër Ademi, sot mori pjesë në në seancën e 2-të të rregullt të Konferencës së institucioneve private të arsimit të lartë në Republikën e Maqedonisë së Veriut. Ministri...

Ministri Ademi: Mbështetja ndaj institucioneve private të arsimit të lartë nuk do të mungojë

para 7 muajve - Zyrtare

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, dr.Arbër Ademi, sot mori pjesë në në seancën e 2-të të rregullt të Konferencës së institucioneve private të arsimit të lartë në Republikën e Maqedonisë së Veriut. Ministri...

Qeveria me premtime në prag të zgjedhjeve, opozita i konsideron fushatë

para 7 muajve - KDPolitik

Menjëherë pas njoftimit të partive se është arritur marrëveshje për zgjedhje të parakohshme më 12 prill, Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka ndërmarrë nisma ekonomike, të cilat sipas ekspertëve më tepër...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK