http://kariera.mk

Rashiq: Në Nish grumbullohen votat e serbëve, dhe mbushen fletëvotime false

para 7 muajve - Koha.mk

Nenad Rashiq, ish-kandidati për kryeministër të Kosovës nga radhët e koalicionit mes disa partive të serbëve të Kosovës, “Sloboda”, ka akuzuar Beogradin zyrtar për manipulimin e zgjedhjeve të parakohshme...

Rashiq për zgjedhjet në Kosovë: Në Nish grumbullohen votat e serbëve dhe mbushen fletëvotime false

para 7 muajve - OraInfo

Nenad Rashiq ka folur për mënyrën se si kanë ardhë fletvotimet nga Serbia. Ish-kandidati për kryeministër të Kosovës nga radhët e koalicionit mes disa partive të serbëve të Kosovës, “Sloboda”, ka akuzuar...

Rashiq: Në Nish grumbullohen votat e serbëve, dhe mbushen fletëvotime false

para 7 muajve - Medial

23:35 | 8 Nëntor 2019 Nenad Rashiq, ish-kandidati për kryeministër të Kosovës nga radhët e koalicionit mes disa partive të serbëve të Kosovës, “Sloboda”, ka akuzuar Beogradin zyrtar për manipulimin e zgjedhjeve...

Rashiq: Në Nish grumbullohen votat e serbëve, dhe mbushen fletëvotime false

para 7 muajve - Gazeta Express

Nenad Rashiq, ish-kandidati për kryeministër të Kosovës nga radhët e koalicionit mes disa partive të serbëve të Kosovës, “Sloboda”, ka akuzuar Beogradin zyrtar për manipulimin e zgjedhjeve të parakohshme...

Rashiq: Vuçiqit nuk do t’i shkojë mirë me Kurtin, sikur me Thaçin e Haradinajn

para 7 muajve - Gazeta Express

Ish-kandidati për kryeministër nga radhët e koalicionit “Sloboda”, Nenad Rashiq, i ftuar në emisionin “Pressing”, ka thënë se Vuçiq e ka frikë Albin Kurtin sepse nuk do ta ketë të lehtë me të, siç e kishte...

Rashiq: Beogradi kërcënoi se secili që nuk voton Srpskan, e humb rrogën, pensionin

para 7 muajve - Gazeta Express

Nenad Rashiq, ish-kandidati për kryeministër të Kosovës nga radhët e koalicionit mes disa partive të serbëve të Kosovës, “Sloboda”, ka thënë se qeveria e Serbisë i ka detyruar serbët e Kosovës të votonin...

“Beogradi po thotë se unë e Trajkoviq ndryshuam fenë, tash jemi shqiptarë”

para 7 muajve - Insajderi

Nenad Rashiq, ish-kandidati për kryeministër të Kosovës nga radhët e koalicionit mes disa partive të serbëve të Kosovës, “Sloboda”, ka folur për sulmet nga Beogradi ndaj tij dhe bashkëpunëtorëve të tij....

Rashiq: Beogradi po thotë se unë e Trajkoviq ndryshuam fenë, se tash jemi shqiptarë

para 7 muajve - Gazeta Express

Nenad Rashiq, ish-kandidati për kryeministër të Kosovës nga radhët e koalicionit mes disa partive të serbëve të Kosovës, “Sloboda”, ka folur për sulmet nga Beogradi ndaj tij dhe bashkëpunëtorëve të tij....

Rashiq: Në Nish grumbullohen votat e serbëve, dhe mbushen fletëvotime false

para 7 muajve - RTV 21

Rashiq flet për dallaveret me votat e serbëve Nenad Rashiq, nga radhët e koalicionit mes disa partive të serbëve të Kosovës, “Sloboda”, ka akuzuar Beogradin zyrtar për manipulimin e zgjedhjeve të parakohshme...

Rashiq: Beogradi thotë se unë e Trajkoviq tani jemi bërë shqiptarë

para 7 muajve - OraInfo

Nenad Rashiq flet për raportin e tij me Beogradin. Ish-kandidati për kryeministër të Kosovës nga radhët e koalicionit mes disa partive të serbëve të Kosovës, “Sloboda”, ka folur për sulmet nga Beogradi...

Rashiq: Beogradi kërcënoi se secili që nuk voton Srpskan, e humb rrogën, pensionin

para 7 muajve - RTV 21

“Jemi në nivelin më të ulët të marrëdhënieve serbo-serbe” Nenad Rashiq nga radhët e koalicionit mes disa partive të serbëve të Kosovës, “Sloboda”, tha se qeveria e Serbisë i ka detyruar serbët e Kosovës...

Nenad Rashiq: Në Nish grumbullohen votat e serbëve, dhe mbushen fletëvotime false

para 7 muajve - GazetaBlic

Nenad Rashiq, ish-kandidati për kryeministër të Kosovës nga radhët e koalicionit mes disa partive të serbëve të Kosovës, “Sloboda”, ka akuzuar Beogradin zyrtar për manipulimin e zgjedhjeve të parakohshme...

Rashiq: Vuçiqi frikësohet se s’ka me i shku mirë me Albinin, siç i ka shku me Thaçin e Haradinajn

para 7 muajve - OraInfo

Nenad Rashiq thotë se Vuçiq do ta ketë më të vështirë me Albin Kurtin Kryeministër të Kosovës. I ftuar në emisionin “Pressing”, ka thënë se Vuçiq e ka frikë Albin Kurtin sepse nuk do ta ketë të lehtë me...

Rashiq: Beogradi kërcënoi se secili që nuk voton Srpskan, e humb rrogën, pensionin

para 7 muajve - Medial

21:50 | 8 Nëntor 2019 Nenad Rashiq, ish-kandidati për kryeministër të Kosovës nga radhët e koalicionit mes disa partive të serbëve të Kosovës, “Sloboda”, ka thënë se qeveria e Serbisë i ka detyruar serbët...

Rashiq: Serbët e Kosovës janë kërcënuar nga Beogradi për ta votuar Listën Serbe

para 7 muajve - OraInfo

Nenad Rashiq vazhdon të theksojë se Beogradi ka kërcënuar serbët e Kosovës për të votuar Listën Serbe. Ish-kandidati për kryeministër të Kosovës nga radhët e koalicionit mes disa partive të serbëve të...

Rashiq: Beogradi po thotë se unë e Trajkoviq ndryshuam fenë, se tash jemi shqiptarë

para 7 muajve - GazetaBlic

Nenad Rashiq, ish-kandidati për kryeministër të Kosovës nga radhët e koalicionit mes disa partive të serbëve të Kosovës, “Sloboda”, ka folur për sulmet nga Beogradi ndaj tij dhe bashkëpunëtorëve të tij....

Rashiq: Vuçiqit nuk do t’i shkojë mirë me Kurtin, sikur me Thaçin e Haradinajn

para 7 muajve - Infokusi

Ish-kandidati për kryeministër nga radhët e koalicionit “Sloboda”, Nenad Rashiq, në “T7” ka thënë se Vuçiq e ka frikë Albin Kurtin sepse nuk do ta ketë të lehtë me të, siç e kishte me presidentin Thaçi...

Rashiq: Në Nish grumbullohen votat e serbëve, dhe mbushen fletëvotime false

para 7 muajve - Arbresh

Nenad Rashiq, ish-kandidati për kryeministër të Kosovës nga radhët e koalicionit mes disa partive të serbëve të Kosovës, “Sloboda”, ka akuzuar Beogradin zyrtar për manipulimin e zgjedhjeve të parakohshme...

Rashiq: Vuçiqit nuk do t’i shkojë mirë me Kurtin, sikur me Thaçin e Haradinajn

para 7 muajve - Fol

Ish-kandidati për kryeministër nga radhët e koalicionit “Sloboda”, Nenad Rashiq, i ftuar në emisionin “Pressing”, ka thënë se Vuçiq e ka frikë Albin Kurtin sepse nuk do ta ketë të lehtë me të, siç e kishte...

Rashiq: Beogradi kërcënoi se secili që nuk voton Srpskan, e humb rrogën, pensionin

para 7 muajve - Fol

Nenad Rashiq, ish-kandidati për kryeministër të Kosovës nga radhët e koalicionit mes disa partive të serbëve të Kosovës, “Sloboda”, ka thënë se qeveria e Serbisë i ka detyruar serbët e Kosovës të votonin...

Rashiq: Beogradi po thotë se unë e Trajkoviq ndryshuam fenë, se tash jemi shqiptarë

para 7 muajve - Gazeta e re

Nenad Rashiq, ish-kandidati për kryeministër të Kosovës nga radhët e koalicionit mes disa partive të serbëve të Kosovës, “Sloboda”, ka folur për sulmet nga Beogradi ndaj tij dhe bashkëpunëtorëve të tij....

Rashiq: Në Beograd po thonë se unë e Trajkoviq jemi bërë shqiptarë

para 7 muajve - Gazeta Monitor

Nenad Rashiq, ish-kandidati për kryeministër të Kosovës nga radhët e koalicionit mes disa partive të serbëve të Kosovës, “Sloboda”, ka folur për sulmet nga Beogradi ndaj tij dhe bashkëpunëtorëve të tij....

Rashiq: Beogradi kërcënoi se secili që nuk voton Srpskan, e humb rrogën, pensionin

para 7 muajve - Gazeta e re

Nenad Rashiq, ish-kandidati për kryeministër të Kosovës nga radhët e koalicionit mes disa partive të serbëve të Kosovës, “Sloboda”, ka thënë se qeveria e Serbisë i ka detyruar serbët e Kosovës të votonin...

Rashiq: Beogradi po thotë se unë e Trajkoviq jemi bërë shqiptarë

para 7 muajve - Fakti Ditor

Nenad Rashiq, ish-kandidati për kryeministër të Kosovës nga radhët e koalicionit mes disa partive të serbëve të Kosovës, “Sloboda”, ka folur për sulmet nga Beogradi ndaj tij dhe bashkëpunëtorëve të tij....

Rashiq: Vuçiqit nuk do t’i shkojë mirë me Kurtin, sikur me Thaçin e Haradinajn

para 7 muajve - Gazeta e re

Ish-kandidati për kryeministër nga radhët e koalicionit “Sloboda”, Nenad Rashiq, i ftuar në emisionin “Pressing”, ka thënë se Vuçiq e ka frikë Albin Kurtin sepse nuk do ta ketë të lehtë me të, siç e kishte...

Rashiq: Në Nish grumbullohen votat e serbëve, dhe mbushen fletëvotime false

para 7 muajve - Gazeta e re

Nenad Rashiq, ish-kandidati për kryeministër të Kosovës nga radhët e koalicionit mes disa partive të serbëve të Kosovës, “Sloboda”, ka akuzuar Beogradin zyrtar për manipulimin e zgjedhjeve të parakohshme...

Rashiq: Në Nish grumbullohen votat e serbëve dhe mbushen fletëvotime false

para 7 muajve - Periskopi

Nenad Rashiq, ish-kandidati për kryeministër të Kosovës nga radhët e koalicionit mes disa partive të serbëve të Kosovës, “Sloboda”, ka akuzuar Beogradin zyrtar për manipulimin e zgjedhjeve të parakohshme...

Rashiq: Vuçiq e ka frikë Albin Kurtin

para 7 muajve - Zyrtare

Ish-kandidati për kryeministër nga radhët e koalicionit “Sloboda”, Nenad Rashiq, i ftuar në emisionin “Pressing”, ka thënë se Vuçiq e ka frikë Albin Kurtin sepse nuk do ta ketë të lehtë me të, siç e kishte...

Rashiq: Vuçiq e ka frikë Kurtin, pasi nuk do ta ketë të lehtë me të si e kishte me Thaçin e Haradinajn

para 7 muajve - KosovaPress

“Vuçiqi frikësohet se nuk ka me i shku mirë me Albinin, siç i ka shku me presidentin Thaçin  dhe ish-kryeminsitrin Haradinaj”, është shprehur Rashiq, pasi sipas tij, Albin Kurti nuk është naiv dhe nuk...

Rashiq: Në Nish grumbullohen votat e serbëve, dhe mbushen fletëvotime false

para 7 muajve - Bota Press

Nenad Rashiq, ish-kandidati për kryeministër të Kosovës nga radhët e koalicionit mes disa partive të serbëve të Kosovës, “Sloboda”, ka akuzuar Beogradin zyrtar për manipulimin e zgjedhjeve të parakohshme...

Rashiq: Vuçiqit nuk do t’i shkojë mirë me Kurtin, sikur me Thaçin e Haradinajn

para 7 muajve - Arbresh

Ish-kandidati për kryeministër nga radhët e koalicionit “Sloboda”, Nenad Rashiq, ka thënë se Vuçiq e ka frikë Albin Kurtin sepse nuk do ta ketë të lehtë me të, siç e kishte me presidentin Thaçi dhe ish-kryeministrin...

Rashiq: Vuçiqit nuk do t’i shkojë mirë me Kurtin, sikur me Thaçin e Haradinajn

para 7 muajve - Gazeta Observer

Ish-kandidati për kryeministër nga radhët e koalicionit “Sloboda”, Nenad Rashiq, i ftuar në emisionin “Pressing”, ka thënë se Vuçiq e ka frikë Albin Kurtin sepse nuk do ta ketë të lehtë me të, siç e kishte...

Rashiq: Vuçiq e ka frikë Albin Kurtin

para 7 muajve - Periskopi

Ish-kandidati për kryeministër nga radhët e koalicionit “Sloboda”, Nenad Rashiq, i ftuar në emisionin “Pressing”, ka thënë se Vuçiq e ka frikë Albin Kurtin sepse nuk do ta ketë të lehtë me të, siç e kishte...

Rashiq: Beogradi kërcënoi se secili që nuk voton Srpskan, e humb rrogën, pensionin

para 7 muajve - Arbresh

Nenad Rashiq, ish-kandidati për kryeministër të Kosovës nga radhët e koalicionit mes disa partive të serbëve të Kosovës, “Sloboda”, ka thënë se qeveria e Serbisë i ka detyruar serbët e Kosovës të votonin...

Rashiq thotë se qeveria e Serbisë ka detyruar serbët e Kosovës të votonin për Listën Serbe

para 7 muajve - Periskopi

Nenad Rashiq, ish-kandidati për kryeministër të Kosovës nga radhët e koalicionit mes disa partive të serbëve të Kosovës, “Sloboda”, ka thënë se qeveria e Serbisë i ka detyruar serbët e Kosovës të votonin...

Rashiq: Beogradi po thotë se unë e Trajkoviq ndryshuam fenë, se tash jemi shqiptarë

para 7 muajve - Bota Press

Nenad Rashiq, ish-kandidati për kryeministër të Kosovës nga radhët e koalicionit mes disa partive të serbëve të Kosovës, “Sloboda”, ka folur për sulmet nga Beogradi ndaj tij dhe bashkëpunëtorëve të tij....

Rashiq: Në Beograd po thonë se unë e Trajkoviq jemi bërë shqiptarë

para 7 muajve - Periskopi

Nenad Rashiq, ish-kandidati për kryeministër të Kosovës nga radhët e koalicionit mes disa partive të serbëve të Kosovës, “Sloboda”, ka folur për sulmet nga Beogradi ndaj tij dhe bashkëpunëtorëve të tij....

Nenad Rashiq i brengosur që serbët e Kosovës do të përfaqësohen vetëm nga Lista Serbe

para 7 muajve - Gazeta Express

Lista serbe ka marrë 57 mijë vota apo rreth 6,74%, duke fituar dhjetë deputetë në Kuvend. Si rezultat i kësaj, komuniteti serb i Kosovës do të përfaqësohet vetëm nga lista serbe. Ndërsa kryetari koalicionit...

Rashiq: Përfaqësimi i serbëve të Kosovës vetëm nga Lista Serbe, i dëmshëm për komunitetin

para 7 muajve - OraInfo

Goran Rashiq shprehet i brengosur nga fakti se vetëm Lista Serbe do t’i përfaqësojë serbët e Kosovës. Lista serbe ka marrë 57 mijë vota apo rreth 6,74%, duke fituar dhjetë deputetë në Kuvend. Si rezultat...

Nenad Rashiq i brengosur që serbët e Kosovës do të përfaqësohen vetëm nga Lista Serbe

para 7 muajve - Gazeta e re

Lista serbe ka marrë 57 mijë vota apo rreth 6,74%, duke fituar dhjetë deputetë në Kuvend. Si rezultat i kësaj, komuniteti serb i Kosovës do të përfaqësohet vetëm nga lista serbe. Ndërsa kryetari koalicionit...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK