http://kariera.mk

Gjykata e Apelit sot nuk ka diskutuar për paraburgimin e Boki 13

para 7 muajve - Medial

Shkup, 2 dhjetor 2019 (MEDIAL) – Gjykata e Apelit sot nuk e ka shqyrtuar ankesën për paraburgimin e të akuzuarit të parë në rastin “Reket”, Bojan Jovanovski. Nga Gjykata e Apelit për MEDIAL informojnë...

Gjykata e Apelit sot nuk ka diskutuar për paraburgimin e Boki 13

para 7 muajve - Koha.mk

Shkup, 2 dhjetor – Gjykata e Apelit sot nuk e ka shqyrtuar ankesën për paraburgimin e të akuzuarit të parë në rastin “Reket”, Bojan Jovanovski. Nga Gjykata e Apelit informojnë se sot nuk është vendosur...

U dënua me 25 vjet burgim, rasti u kthye në rigjykim, tash kërkohet të rikualifikohet vepra penale

para 7 muajve - Insajderi

Pas kthimit të rastit në rigjykim, Prokuroria Themelore në Gjilan, sërish ka kërkuar dënimin e Liridon Uruqit, i akuzuar për vrasjen e Fatlind Arifit, ngjarje kjo që kishte ndodhur më 28 korrik të vitit...

Vrasja në Gjilan: U dënua me 25 vjet burgim, rasti u kthye në rigjykim, tash kërkohet të rikualifikohet vepra penale

para 7 muajve - Gazeta Express

Pas kthimit të rastit në rigjykim, Prokuroria Themelore në Gjilan, sërish ka kërkuar dënimin e Liridon Uruqit, i akuzuar për vrasjen e Fatlind Arifit, ngjarje kjo që kishte ndodhur më 28 korrik të vitit...

Nesër fillon procesi gjyqësor për rastin “Reket”

para 7 muajve - Shprehja

Në Gjykatën Penale në Shkup nesër duhet të mbahet seanca e parë gjyqësore për rastin “Reket” në të cilin janë të akuzuar Bojan Jovanovski – Boki 13, ish prokurorja speciale Katica Janeva dhe Zoran Milevski-Kiçeec....

Rigjykimi për vrasjen në Gjilan, prokuroria kërkon dënimin e të akuzuarit

para 7 muajve - GazetaBlic

Pas kthimit të rastit në rigjykim, Prokuroria Themelore në Gjilan, sërish ka kërkuar dënimin e Liridon Uruqit, i akuzuar për vrasjen e Fatlind Arifit, ngjarje kjo që kishte ndodhur më 28 korrik të vitit...

Nesër pritet të filloj gjykimi për rastin “Reket”

para 7 muajve - Gazeta Express

Në Gjykatën Penale në Shkup nesër duhet të mbahet seanca e parë gjyqësore për rastin “Reket” në të cilin janë të akuzuar Bojan Jovanovski – Boki 13, ish prokurorja speciale Katica Janeva dhe Zoran Milevski-Kiçeec....

Të martën fillon gjykimi për rastin “Reket”

para 7 muajve - Alsat-M

Të martën fillon gjykimi për rastin “Reket. Në bankën e të akuzuarve ulen Boki 13, Katica Janeva dhe Zoran Kiçeec. Sipas aktakuzës së Vilma Ruskoskës, të tre kanë kërkuar tetë milion euro nga biznesmeni...

Nesër fillon gjykimi për rastin “Reket”, Janeva, Boki 13 dhe Kiçeec në bankën e të akuzuarve

para 7 muajve - Portalb

Nesër me fillim prej orës 10:00, në Gjykatën Penale të Shkupit fillon gjykimi për rastin “Reket” në të cilin janë të akuzuar Bojan Jovanovski (Boki 13), Zoran Milevski (Zoki Kiçeec) dhe ish shefja e Prokurorisë...

Nesër fillon gjykimi për rastin “Zhvatja”

para 7 muajve - Gazeta Express

Në Gjykatën  Penale në Shkup nesër duhet të mbahet seanca e parë gjyqësore për rastin “Zhvatja” në të cilin janë të akuzuar Bojan Jovanovski – Boki 13, ish prokurorja speciale Katica Janeva dhe Zoran Milevski-Kiçeec....

Nesër pritet të filloj gjykimi për rastin “Reket”

para 7 muajve - Iliria News

Në Gjykatën Penale në Shkup nesër duhet të mbahet seanca e parë gjyqësore për rastin “Reket” në të cilin janë të akuzuar Bojan Jovanovski – Boki 13, ish prokurorja speciale Katica Janeva dhe Zoran Milevski-Kiçeec....

Nesër pritet të filloj gjykimi për rastin “Reket”

para 7 muajve - Alsat-M

Në Gjykatën Penale në Shkup nesër duhet të mbahet seanca e parë gjyqësore për rastin “Reket” në të cilin janë të akuzuar Bojan Jovanovski – Boki 13, ish prokurorja speciale Katica Janeva dhe Zoran Milevski-Kiçeec....

Nesër fillon gjykimi për rastin “Reket”

para 7 muajve - Zhurnal

Shkup, 2 dhjetor, zhurnal.mk – Në Gjykatën Penale në Shkup nesër duhet të mbahet seanca e parë gjyqësore për rastin “Reket” në të cilin janë të akuzuar Bojan Jovanovski – Boki 13, ish prokurorja speciale...

Nesër fillon procesi gjyqësor për rastin “Reket”

para 7 muajve - Ina

Në Gjykatën Penale në Shkup nesër duhet të mbahet seanca e parë gjyqësore për rastin “Reket” në të cilin janë të akuzuar Bojan Jovanovski – Boki 13, ish prokurorja speciale Katica Janeva dhe Zoran Milevski-Kiçeec....

Nesër fillon gjykimi për rastin “Reket”

para 7 muajve - Aktuale

Në Gjykatën Penale në Shkup nesër duhet të mbahet seanca e parë gjyqësore për rastin “Reket” në të cilin janë të akuzuar Bojan Jovanovski – Boki 13, ish prokurorja speciale Katica Janeva dhe Zoran Milevski-Kiçeec....

Boki 13 nga spitali kthehet në Shutkë, Gjykata e Apelit vendos për paraburgim

para 7 muajve - Gazeta Express

I akuzuari i pare në rastin “Reket”, Bojan Jovanovski (Boki 13) sot duhet të lëshohet nga Spitali 8 Shtatori, ku ishte i hospitalizuar javën e kaluar për shkak të disa kontrolleve që u kryen me udhëzim...

Prokuroria e lartë dha mendim negativ, ata nuk konsiderojnë se Boki 13 duhet të shkojë në burgim shtëpiak

para 7 muajve - Portalb

Nga Prokuroria e Lartë nuk u pajtuan që Bojan Jovanovski, i dyshuar në rastin “Reket”, të shkoj në burgim shtëpiak, ata dhanë përgjigje negativë kërkesës së tij për të shfuqizimin e masës paraburgim, për...

Nesër fillon gjykimi për rastin “Reket”

para 7 muajve - Medial

Shkup, 2 dhjetor 2019 (MEDIAL) – Në Gjykatën  Penale në Shkup nesër duhet të mbahet seanca e parë gjyqësore për rastin “Reket” në të cilin janë të akuzuar Bojan Jovanovski – Boki 13, ish prokurorja speciale...

Vrasja në Gjilan: U dënua me 25 vjet burgim, rasti u kthye në rigjykim, tash kërkohet të rikualifikohet vepra penale

para 7 muajve - Gazeta Monitor

Pas kthimit të rastit në rigjykim, Prokuroria Themelore në Gjilan, sërish ka kërkuar dënimin e Liridon Uruqit, i akuzuar për vrasjen e Fatlind Arifit, ngjarje kjo që kishte ndodhur më 28 korrik të vitit...

Prokuroria e lartë dha mendim negativ, ata nuk konsiderojnë se Boki 13 duhet të shkoj në burgim shtëpiak

para 7 muajve - Portalb

Nga Prokuroria e Lartë nuk u pajtuan që Bojan Jovanovski, i dyshuar në rastin “Reket”, të shkoj në burgim shtëpiak, ata dhanë përgjigje negativë kërkesës së tij për të shfuqizimin e masës paraburgim, për...

Bojan Jovanovski kthehet në burgun e Shutkës

para 7 muajve - Koha.mk

Shkup, 2 dhjetor – I akuzuari i parë në rastin “Reket” Bojan Jovanovski është lëshuar nga Spitali i Përgjithshëm i Qytetit “8-të Shtatori” dhe është kthyer në INP Burgu-Shkup ku po vuan masën e paraburgimit....

Vrasja në Gjilan: U dënua me 25 vjet burgim, rasti u kthye në rigjykim, tash kërkohet të rikualifikohet vepra penale

para 7 muajve - Gazeta Observer

Pas kthimit të rastit në rigjykim, Prokuroria Themelore në Gjilan, sërish ka kërkuar dënimin e Liridon Uruqit, i akuzuar për vrasjen e Fatlind Arifit, ngjarje kjo që kishte ndodhur më 28 korrik të vitit...

Vrasja në Gjilan, u dënua me 25 vjet burgim, rasti u kthye në rigjykim, tash kërkohet të rikualifikohet vepra penale

para 7 muajve - Ekonomia Online

Pas kthimit të rastit në rigjykim, Prokuroria Themelore në Gjilan, sërish ka kërkuar dënimin e Liridon Uruqit, i akuzuar për vrasjen e Fatlind Arifit, ngjarje kjo që kishte ndodhur më 28 korrik të vitit...

Nesër fillon gjykimi për rastin “Zhvatja”

para 7 muajve - Shenja

Në Gjykatën Penale në Shkup nesër duhet të mbahet seanca e parë gjyqësore për rastin “Zhvatja” në të cilin janë të akuzuar Bojan Jovanovski – Boki 13, ish prokurorja speciale Katica Janeva dhe Zoran Milevski-Kiçeec....

Nesër fillon gjykimi për rastin “Reket”

para 7 muajve - Tetova Sot

Në Gjykatën  Penale në Shkup nesër duhet të mbahet seanca e parë gjyqësore për rastin “Reket” në të cilin janë të akuzuar Bojan Jovanovski – Boki 13, ish prokurorja speciale Katica Janeva dhe Zoran Milevski-Kiçeec....

Boki 13 nga spitali kthehet në Shutkë? Gjykata e Apelit duhet të vendos për paraburgimin

para 7 muajve - Zhurnal

Shkup, 2 dhjetor, zhurnal.mk – I akuzuari i pare në rastin “Reket”, Bojan Jovanovski (Boki 13) sot duhet të lëshohet nga Spitali 8 Shtatori, ku ishte i hospitalizuar javën e kaluar për shkak të disa kontrolleve...

Nesër fillon gjykimi për rastin “Reket”

para 7 muajve - Lajm

Në Gjykatën  Penale në Shkup nesër duhet të mbahet seanca e parë gjyqësore për rastin “Reket” në të cilin janë të akuzuar Bojan Jovanovski – Boki 13, ish prokurorja speciale Katica Janeva dhe Zoran Milevski-Kiçeec....

Boki 13 sot do të lëshohet nga spitali, Gjykata e Apelit vendos për paraburgimin

para 7 muajve - TV21

I akuzuari i parë në rastin “Reket” Bojan Jovanovski sot duhet të lëshohet nga Spitali i Përgjithshëm i Qytetit “8-të Shtatori” ku ishte hospitalizuar javën e kaluar për shkak të kontrolleve me udhëzim...

Boki 13 nga spitali kthehet në Shutkë? Gjykata e Apelit duhet të vendos për paraburgimin

para 7 muajve - Alsat-M

I akuzuari i pare në rastin “Reket”, Bojan Jovanovski (Boki 13) sot duhet të lëshohet nga Spitali 8 Shtatori, ku ishte i hospitalizuar javën e kaluar për shkak të disa kontrolleve që u kryen me udhëzim...

Boki 13 nga spitali kthehet në Shutkë? Gjykata e Apelit duhet të vendos për paraburgimin

para 7 muajve - Tetova Sot

I akuzuari i pare në rastin “Reket”, Bojan Jovanovski (Boki 13) sot duhet të lëshohet nga Spitali 8 Shtatori, ku ishte i hospitalizuar javën e kaluar për shkak të disa kontrolleve që u kryen me udhëzim...

Nesër pritet të filloj gjykimi për rastin “Reket”

para 7 muajve - Gazeta Observer

Në Gjykatën Penale në Shkup nesër duhet të mbahet seanca e parë gjyqësore për rastin “Reket” në të cilin janë të akuzuar Bojan Jovanovski – Boki 13, ish-prokurorja speciale Katica Janeva dhe Zoran Milevski-Kiçeec....

Nesër fillon gjykimi për rastin “Zhvatja”

para 7 muajve - Shkurt Shqip

Në Gjykatën  Penale në Shkup nesër duhet të mbahet seanca e parë gjyqësore për rastin “Zhvatja” në të cilin janë të akuzuar Bojan Jovanovski – Boki 13, ish prokurorja speciale Katica Janeva dhe Zoran Milevski-Kiçeec....

Boki 13 e kthejnë në burg, sot pritet edhe vendimi për lëshimin e tij

para 7 muajve - Fakti Ditor

I dyshuari i parë për rastin “Haraçi” në Maqedoni, Bojan Jovanovski i njohur si Boki 13 mbrëmë vonë është kthyer në burg pas qëndrimit në spital në Shkup, përcjell Telegrafi Maqedoni. Nuk dihet a do të...

Boki 13 e kthejnë në burg, sot pritet edhe vendimi për lëshimin e tij

para 7 muajve - Republika

I dyshuari i parë për rastin “Haraçi” në Maqedoni, Bojan Jovanovski i njohur si Boki 13 mbrëmë vonë është kthyer në burg pas qëndrimit në spital në Shkup, përcjell Telegrafi Maqedoni. Nuk dihet a do të...

Boki 13 nga spitali kthehet në Shutkë? Gjykata e Apelit duhet të vendos për paraburgimin

para 7 muajve - Lajm

I akuzuari i pare në rastin “Reket”, Bojan Jovanovski (Boki 13) sot duhet të lëshohet nga Spitali 8 Shtatori, ku ishte i hospitalizuar javën e kaluar për shkak të disa kontrolleve që u kryen me udhëzim...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK